Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Voor de carriere van mijn man!
Categorie: vreemdgaan | vrijdag 12 januari 2018

Hoi ik zal mezelf voorstellen, ik ben Jill 28 jaar met mijn 1.66 niet zo groot weeg rond de 55 kg. Ik ben slank heb een b-cup. Ik heb een goede baan als juffrouw op een basisschool. Ik ben 4 jaar getrouwd met Hendrik. Hendrik is een hard werkende man bij een internationaal bedrijf. Door het harde werken heeft hij een goede kans door te groeien binnen het bedrijf. Ondanks dat hebben we besloten dat ik met de pil stop zodat we aan kinderen kunnen beginnen. Ongeveer een half jaar geleden kwam Bas, de baas van Hendrik, bij ons eten. Bas is een aardige wat oudere man die getrouwd is met Ida. Met feestjes van het bedrijf zitten we vaak met zijn vieren bij elkaar. Tijdens het eten vroeg Bas of Hendrik en ik zin hadden om mee te gaan naar een bijeenkomst met gala van het bedrijf in New York. Omdat alles betaald zou worden en het precies in een schoolvakantie viel hoefde wij daar niet zolang over na te denken. De mannen gingen een week eerder omdat er ook nog gewerkt moest worden. De ochtend van vertrek belde Ida met de mededeling dat haar dochter dusdanig ziek was dat ze niet mee maar New York ging. Erg jammer weer aangezien Hendrik en Bas moesten overleggen tijdens 1 van de georganiseerde uitjes.

Geile afspraakjes

Uiteindelijk in het hotel aangekomen werd ik hartelijk ontvangen door Bas. Hendrik was druk met zaken afmaken zodat hij de dag erna met mij mee kon met het uitje. Aangezien het een lange dag was geweest ben ik na een drankje met Bas in de lobby naar bed gegaan. Ergens rond 11 uur werd ik wakker doordat Hendrik binnen kwam. Hij was erg moe en na kort gekletst te hebben viel hij in slaap. De volgende ochtend was Hendrik hard aan het hoesten en bleef maar op de wc zitten. Hij was ziek geworden en kon dus niet mee met het uitje. Bas bood aan dat hij met mij mee zou gaan zodat er tenminste 1 bekende zou zijn. Ik gaf aan bij Hendrik te willen blijven maar Hendrik stond erop dat ik New York ging verkennen.

Tijdens het uitje was ik blij dat Bas erbij was. Iedereen kende elkaar alleen ik was een “vreemde eend”. Het viel mij op wat een leuke spontane man Bas was. We hadden een leuke dag inclusief shoppen in een kledingzaak met een tegoedbon van de zaak, wat ik totaal niet erg vond. Bas was in tegenstelling van Hendrik wel een man die het leuk vond mij daarin te ondersteunen en zijn mening te geven over kledingstukken. Tijdens de dag hadden we leuke gesprekken wat voor ons beide voor afleiding zorgde. Na het eten terug naar Hendrik gegaan. Hendrik leek aan de betere hand te zijn en de verwachting was dat hij erbij kon zijn bij de gala.

Dag erna had ik tijd voor mezelf. Verschillende locaties bekeken terwijl Hendrik aan het werk was. Terug in het hotel lag Hendrik weer ziek in bed en gaf aan dat Bas mij zou vergezellen naar de gala. Ik baalde ervan! Maar besloot toch maar mee te gaan. 1van de leuke dingen is je mooi aankleden voor zo een feestje. Ik had mijn haar opgestoken een mooie rode strapless galajurk uitgezocht. Ondanks dat het een lange jurk was er mooie kousen bij aangetrokken. Aangezien de jurk strapless was had ik er geen bh bij aan. Dit was ook niet nodig. Het zat als gegoten bij mij. Alleen het stringetje was minuscule zodat er weinig bandjes zichtbaar waren onder de jurk.

Bas kwam mij bij de hotelkamer ophalen en bood zijn arm aan. Zo liepen we naar de taxi die ons naar het feest bracht. Het feest was op de bovenste verdieping van een wolkenkrabber, het uitzicht was geweldig. Het feest was erg gezellig. Bas kende een hoop personen en ik heb veel mensen leren kennen. Vrij snel kwamen ik erachter dat veel mensen dachten dat ik zijn vrouw was, Bas gaf aan dat het zinloos was uit te leggen hoe het echt zat, p dat iedereen verblind werd door jaloezie of door mijn schoonheid In het begin vertelde ik nog telkens dat ik niet getrouwd ben met Bas maar dat bleek inderdaad vrij zinloos. Dus dacht voor uit Bas heeft vanavond een “vrouw” van 15 jaar jonger. Nadat hij mij aan een paar mensen had voorgesteld vroeg hij of ik met hem naar de dansvloer wilde. Tegen dansen zeg ik geen nee dus daar gingen we.

Na een paar leuke Dance nummers zijn we naar de bar gelopen. Hij plaatste een hand op mijn onderrug en zo begeleiden hij mij naar de bar. Aan de bar vertelde hij wie de voorgestelde mensen precies waren terwijl hij dicht bij mij oor zat om zich verstaanbaar te maken. De hand op mijn rug was ondertussen ook wat meer naar mijn billen gezakt. 12uur zou er vuurwerk zijn. Hij stelde voor naar het grote raam te lopen zodat we het beter konden zien. Hij positioneerde mij voor hem en ik voelde hoe hij zijn handen op mijn heupen zette en mij een klein beetje tegen zich aan trok. Hij keek schuin naar achter en hij gaf een gemoedelijk knikje. Achteraf was het heel naοef van me dat ik er niets achter zocht op dat moment of was het de wijn :s. Precies 12 uur begon de mooie vuurwerkshow. Het was een mooi moment waarbij ik het toegelaten had dat Bas mij van achter omhelst had en tegen mij aanstond. Om de handen niet te veel hun eigen weg te laten gaan heb ik zijn handen beetgepakt en op mijn buik gehouden. Het voelde alsof het klopte op dat moment. Wel voelde ik dat hij er lichtelijk opgewonden van was geraakt en mij een beetje aan het strelen was.

Na het vuurwerk zei ik zullen we nog maar een drankje doen. Onderweg naar de bar werden er namen omgeroepen waarvan ze op de dansvloer verwacht werden als afsluiting van de avond. Natuurlijk zat daar de naam van Bas bij als directeur Nederland. De afsluitende dans was een slow. Daar stond ik dus op de dansvloer met de Baas van mijn man te schuifelen. Het begon netjes, maar toen het drukker werd op de dansvloer voelde ik dat Bas wel geοnteresseerd was in mijn billen. Na een paar wijntjes voelde dat niet heel vervelend bij mij en ik dacht na het liedje is het klaar er kan hier niets gebeuren. De dans was klaar en de lichten gingen aan alsof je in een Nederlandse kroeg was. Toen was het wachten tot aangegeven werd dat de taxi bestemd voor ons er was. Hij begeleiden mij weer netjes met een arm om mijn middel, wat wel welkom was omdat de hakken niet heel lekker meer zaten en ik aangeschoten en moe was. In de taxi vroeg hij mij wat ik ervan gevonden had ondanks dat Hendrik er niet bij was. Ik gaf aan dat ik lekker gedanst had en het gezellig had gevonden en het uitzicht geweldig vond daarboven. Hij had het ook erg gezellig gevonden. Hij had zich geen mooier en gezelliger gezelschap kunnen wensen. Hij zei dat hij een mooie verdieping had in het hotel en dat ik daar eigenlijk ook nog even naar het uitzicht zou moeten komen kijken en dat we onder het genot van een wijntje de dag op de juiste wijze konden afsluiten.

Ik gaf aan dat ik liever naar Hendrik ging.

5 minuten later zei hij eigenlijk wil ik nog over Hendrik praten. Wat is er met hem? Hij ging heel goed en was een high potential maar de laatste tijd maakt hij er een zooitje van. Hij was hier als een soort test maar hij pakt het niet zo goed op. Hij moet beseffen dat er soms offers gebracht moeten worden. Over twee dagen moet ik een advies geven doorgroeien of opzoek naar een andere baan. Ik mag hem heel graag en wil hem graag helpen maar de dingen die hij laat zien... ik neem hem in bescherming maar hoe lang nog. Ik heb het er moeilijk mee daarom zou ik het waarderen als je toch nog mee naar mijn verdieping gaat om het daarover te hebben met een glas wijn in de hand. Denk er maar over na na deze gezellige avond in goed gezelschap. Alleen een wijntje kan ook om het niet te “zwaar” af te sluiten terwijl hij met zijn hand op mijn bovenbeen klopt en die vervolgens laat liggen.

De verdere rit met de taxi zitten denken waarom Hendrik er een zooitje van maakt. Zo ken ik hem namelijk helemaal niet, zou hij in zijn hoofd ermee bezig zijn dat het nog niet gelukt is zwanger te worden. Het denken gaat niet makkelijk zo aangeschoten en merk dat die “vreemde” hand eerder op mijn billen en nu op mijn bovenbeen iets aangewakkerd heeft. Bij aankomst hotel lopen we naar de lift. Ik val bijna door de gladde vloer en Bas is daar op tijd om mij op te vangen en helpt mij naar de lift. Hij vraagt mij naar welke verdieping.

Aangezien ik over de vermoeidheid heen ben geef ik aan nog wel even mee te gaan om het erover te hebben. Zodra hij op het knopje heeft gedrukt zegt hij dat Hendrik maar geluk heeft om van zo een vrouw als ik een knuffel te krijgen elke dag. Ik moet erom lachen en zeg voor uit nu krijg jij er een. Ik geef hem een knuffel waarop ik zijn handen op mijn billen voel. Hij streelt ze. Op de tweede verdieping gaan de deuren open en staan daar twee collega’s van Bas en Hendrik uit Duitsland waar ik eerder met Hendrik mee heb staan kletsen en de grote baas van het bedrijf. De Te rare situatie wordt gestopt door de Pling van de lift.. we zijn op zijn verdieping.

We lopen zijn verdieping op die een stuk luxer is als het simpele kamertje dat Hendrik en ik hebben. Ik zie een groot raam met een heel mooi uitzicht en loop er gelijk naartoe. Je hebt niet overdreven Bas zeg ik terwijl ik naar buiten kijk. In de weerkaatsing van het raam zie ik Bas met een wijnglas aan komen lopen. Hij geeft die aan mij en gaat achter mij staan. Hij wijst ergens naar en zegt herken je het. Ik geef aan dat ik het niet duidelijk zie. Hij gaat tegen mij aanstaan pakt mijn hand ik laat hem mijn hand begeleiden en wijst ermee naar een gebouw. Ik kijk goed en zeg dat ik het niet herken. Dan voel ik hoe hij mij met zijn lichaam tegen het raam duwt en hoe zijn handen over mijn zij naar beneden glijden. Ik hoor hem zeggen dat hij van Hendrik weet dat ik een heet dondertje ben en dat hij dat na vanavond zeker weet.

Terwijl ik zijn handen over mijn onderlichaam voel gaan.

Mijn heupen, mijn billen en ik voel tegen mijn bovenzijde kont dat hij een flinke stijve heeft. Mijn hersenen maken overuren. Waarom ben ik mee naar boven gegaan? Was ik echt aan het flirten met hem? Geef ik hem het verkeerde idee door mee te gaan naar zijn verdieping? Ik weet van mezelf dat ik door wijn “zin” krijg. Mijn poesje reageert. Mijn hele lichaam wordt kriebeliger. Er gaat een hand van hem voorlangs en voel hoe 1 van mijn borsten begint te kneden. Ik voel zijn andere hand voorlangs ter hoogte van mijn poesje aankomen en daar druk zetten. Ik moet me verbijten maar mijn hersenen nemen het over. Ik roep STOP. En krijg het voor elkaar iets ruimte te krijgen. Hij doet een stap achteruit waarna ik me om kan keren. Ik kijk hem boos aan. Ik wil dit niet en dit kan niet Bas. Ik ben getrouwd met Hendrik ik houd van hem en ik ga nu weg zeg ik en zet mijn glas op de grond. De blik in Bas zijn ogen is anders dan de dagen ervoor. Hij zegt heel rustig jij kan de carriθre van je man op dit moment maken of breken. Ik moet over twee dagen beslissen of Hendrik promotie krijgt of dat die kans voor altijd aan zijn neus voorbij gaat. Hoe ga je dan die dure hypotheek betalen. Je was onbewust heel goed bezig vandaag. Jij hebt het lot van je man waar hij al 8 jaar hard voor werkt heeft in je handen. Je hoeft alleen met mij te doen waar je toch al dol op bent volgens de verhalen van je man.... Denk er maar snel over na, ik haal nog een biertje uit de koelkast. Wanneer ik terug kom ben jij naar de lift gelopen of sta je van het uitzicht te genieten.

Ik draai me om naar het raam en staar naar buiten. Ik ben met stomheid geslagen. Kan hij dit echt maken? De aardige Bas die bij ons thuis kwam herken ik niet terug. Net in de taxi was ik opgewonden aan het raken van zijn aanrakingen maar nu.... Gedachten schieten van de hypotheek naar een Hendrik die vragen stelt waarom hij ontslagen is na dit uitje. Ik denk aan de Duitsers die een goed bedoeld iets gezien hebben maar daar duidelijk iets anders in zagen en het daarom kunnen verklaren waarom hij ontslagen is. Maar nee dit kan ik mij niet laten gebeuren.

Ik laat mij niet chanteren!

Op het moment dat ik dat denk voel ik mijn jurk aan de onderkant bewegen en voel ik zijn handenvol van mijn enkels via mijn knieen naar mijn heupen gaan waarbij mijn jurk mee omhoog genomen wordt. Hij schuift mij tegen het raam waardoor de jurk omhoog blijft. Ik sta aan de grond genageld. Ik ben bevroren. Ik voel hoe zijn hand zijn broek losmaakt terwijl de andere hand het bandje van mijn string beetpakt. Ik voel hem iets door de knieen gaan en zijn warme piemel tegen de onderzijde van mijn kont aankomen. Hij beweegt met zijn heupen en voel hoe zijn piemel langs mijn billen tegen de ingang van mijn poesje komt. De string is voldoende opzij geschoven door zijn hand dat hij er geen last van heeft. Ik voel hem steeds meer druk zetten en verwacht dat hij mij elk moment kan penetreren. Ik voel dat hij groter geschapen moet zijn dan Hendrik. Hendrik is mijn jeugdliefde en heb nooit een andere piemel in mij gevoeld. Het lukt Bas niet in mij te komen op deze manier.

Bas pakt mijn hand, neemt mij mee naar een tafel en tilt mij erop dat ik met mijn billen op de tafel zit. Ik zie dat hij inderdaad een flink stuk groter is als Hendrik zijn pikkie. Hij probeert onder mijn jurk te komen die erg kreukelt en blijft haken aan hout. Ik zeg wacht even Bas. Beloof je dat Hendrik promotie krijgt! Hij knikt ja. Ik zeg dit is een eenmalig iets waarvan hij nooit iets krijgt te horen! Dat beloof ik zegt Bas. Ik zeg ga is op de eettafelstoel zitten. Bas gaat zitten en ik hop van de tafel. Ik ga met mijn rug naar hem toestaan en vraag of hij de rits wil openen. Ik houd mijn jurk beet zodat die niet gelijk op de grond valt. Ik draai me om en kijk hem aan. Langzaam laat ik mijn jurk zaken waardoor mijn borstjes zichtbaar worden. Vervolgens schop ik mijn haken uit en stap uit mijn jurk die ik vervolgens op tafel leg. Hij wil mij gelijk beetpakken maar duw hem terug de stoel op. Ook trek ik mijn string stringetje uit zodat ik alleen nog in mijn kousen voor hem sta.

Hij kijkt met open mond naar mijn turnlichaampje. Ik stap over hem heen, pak zijn piemel beet en laat mij rustig omlaag zakken. Ik voel zijn piemel tegen mijn poesje en moet even een beetje zoeken om goed over hem heen te kunnen zakken. Ik voel een soort van floep en een scheut genot schiet door mij heen. Hij zit nog maar een klein stukje in mij en ik zit al te trillen als een rietje. Dit ben ik niet gewend. Ik zie aan zijn ogen dat hij het ook niet gewend is.heel rustig zak ik verder en verder. Helemaal op zijn schoot zitten lukt niet. Iets voor dat het pijn deed begon ik met mijn heupen te bewegen. Hij pakt me bij mijn billen en probeert me stil op dezelfde plek te houden. Maar het is al te laat ik merk dat hij klaar begint te komen en begint ongecontroleerd dieper in mij te stoten.

Onbewust begin ik hem stevig te zoenen. Pijn en genot schieten door elkaar. Ook ik kom heftiger klaar als dat ik ooit gekomen ben. Zo snel als dat ik klaar kwam komt ook het besef. Ik schiet omhoog en van hem af en begin gelijk te huilen. Ik besef dat we het onveilig hebben gedaan. Hij komt naar mij toe en vraagt wat er aan de hand is. Ik vertel hem dat we al 6 maanden bezig zijn om zwanger te worden. Hij pakt me beet en begint me heel lief te troosten en zegt dat we er op het moment toch niets meer aan kunnen doen. Hij tilt me op en neemt mij mee naar de slaapkamer. Ik geef aan dat ik nu liever naar Hendrik ga. Ik trek mijn jurk en schoenen aan en ga snel naar mijn eigen kamer. Daar aangekomen ligt Hendrik in diepe slaap. Ik pak snel een douche en spoel mezelf grondig af. Morgen maar een apotheek zoeken....

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm