Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Betrapt toen ik mijzelf klaar maakte! [1]
Categorie: vreemdgaan | maandag 28 augustus 2017

[1] Mijn belevenis die ik vorige maand tijdens onze vakantie in Portugal beleefde was zo fantastisch dat ik besloten heb om het in verhaal vorm te plaatsen hier. Met mijn man en twee kinderen waren we met de caravan in Portugal op vakantie aan de kust. Een prima ruime camping hadden we en redelijk kort bij het strand en het centrum van de vlakbij gelegen plaats. Twee weken zouden we er verblijven, Judith is mijn naam, 37 jaar ben ik, een normale redelijk slanke Nederlandse vrouw en moeder van twee jongens van 11 en 13 jaar, regelmatig gaan we naar het strand maar ook soms gaat mijn man samen met de jongens om te voetballen en zo. Zo ook deze dag waren ze halverwege de voormiddag vertrokken wetende dat ze dan de rest van de dag op het strand blijven. Al twee keer eerder was ik bij de caravan gebleven en mij in de loop van de middag bij hun gevoegd op het strand.

Geile afspraakjes

Zo ook deze dag, heerlijk vond ik het dan om in alle rust naast de caravan in de zon te liggen en daar wat te lezen, was heerlijk rustig en stil, daar kon ik echt van genieten. Omdat het er dan zo heerlijk stil was ging ik er van uit dat iedereen dan ook naar het strand was of in elk geval weg. Deze dag lag ik dus lekker topless op het ligbed in de zon, lekker smeerde ik mijzelf in en om de ene of andere manier voelde ik me een beetje geil, gezien de temperatuur en de zon ben je dat dan toch al wel wat gemakkelijk natuurlijk. Met mijn ogen dicht lag ik mijn maat C tieten in te smeren en kon het niet laten wat extra aandacht aan mijn tepels te schenken. Lekker tintelde ze en waren ook wel een beetje opgezet, heerlijk relaxed lag ik met mijn tieten te spelen omdat het zo lekker was werd ik ook wel wat geiler en voelde hoe mijn kortharige kutje begon te gloeien.

Met mijn ene hand trekkend aan mijn tepel ging mijn andere hand min of meer ongemerkt tussen mijn benen en wreef over mijn kleine bikini broekje. Zo was ik gewoon heerlijk alleen met mijzelf bezig en het wrijven over mijn broekje resulteerde dat ik met mijn benen wijd lag en heerlijk lag te genieten. Natuurlijk wist ik wel dat ik gewoon geil was inmiddels en mede door dat gevoel kreeg ik de behoefte om mijzelf even te “helpen” en besloot om mij even lekker hier in de zon klaar te vingeren. Dus met mijn hand ging ik in mijn kleine broekje en streelde mijn kutje, dat voelde gelijk heerlijk natuurlijk en voelde ook dat ik al wel redelijk vochtig was.

Langzaam ging er een vinger naar binnen en bewoog die langzaam in en uit mijn kutje.

Met mijn andere hand bleef ik met mijn dikke tieten spelen. Op deze manier lag ik mijzelf heerlijk op te geilen en te genieten zoals ik met mijzelf bezig was. Inmiddels zat ik met twee vingers in mijn steeds natter wordende kut te spelen en bewoog uit pure geilheid mijn onderlichaam mee. Steeds dieper ging ik mijn kutje is en rustig op mijn gemak lag ik mij te verwennen, zo heerlijk relaxed was ik daar mee bezig dat ik de totale omgeving vergat natuurlijk.

Steeds dieper ging ik in mijn kutje en steeds natter werd ik zodat ik ook iets sneller met mijn vingers in en uit mijn kutje bewoog, dan kom je op een punt dat er geen weg meer terug is en is het doel gewoon dat je klaar wil komen. Geil als ik inmiddels was trek ik mijn benen verder op en wilder en sneller beweegt mijn hand in mijn kleine bikini broekje. Om uiteindelijk snel en diep in mijn drijfnatte kut te stoten om mijzelf op die manier klaar te maken. Achteraf heb ik er geen idee meer van of ik luidruchtig kreunde of geluid maakte maar ik was in de geile trance en op weg naar een orgasme.

Dus ongegeneerd lag ik mijzelf wild en diep te vingeren om uiteindelijk de eindstreep te halen en geweldig lekker klaar te komen. Met mijn stotende vingers in mijn natte kutje lig ik schokkend klaar te komen en mijn vingers beweeg ik langzamer naarmate het orgasme minder wordt.

Maar wat was ik geweldig klaar gekomen en wat had ik daar spontaan behoefte aan, met mijn benen nog wijd en mijn vingers in mijn natte kutje lig ik bij te komen en met het bekende lome gevoel in mijn lichaam na te genieten. Zo blijf ik in de zon liggen en heerlijk ontspannen voel ik mij na mijn heftige orgasme. Ik weet niet zeker of ik even in slaap gevallen ben, maar enige tijd later ga ik wat te drinken halen en loop vanuit “mijn” hoekje om de caravan heen naar de voorzijde waar de ingang is wel voelen mijn knieën nog een beetje week aan.

Dan ineens roept er een buurman : “Hallo buurvrouw!”...

De caravan op de volgende plaats behoort toe aan twee gasten die hier zijn om te surfen, we zien ze nagenoeg nooit. Ik schrik er wel een beetje van en wist niet dat hij thuis was en ook bekruipt mij het angstige vermoeden dat hij mij gehoord heeft terwijl ik met mezelf bezig was, dus een klein beetje geschrokken roep ik terug : “hallo buurman, niet gaan surfen ?”. “Nee” roept hij, “ik ben gewond op een scherpe steen gesprongen en nu een grote snee in mijn voet” met een beetje meelij in mijn stem antwoord ik : “goh, dat is wel erg vervelend voor je” maar dan zachter zegt hij : “niet erg hoor hier kan het ook genieten zijn van wat je hoort en ziet” ik voel mijzelf rood worden en weet me geen houding meer te geven en ook niet wat ik daarop moet zeggen. Dan vraagt hij of ik hem even wil volgen, ik loop achter hem aan en op “zijn terrein” aangekomen laat hij mij zijn hoekje zie ook net als bij ons naast de caravan en vraagt mij om even op zijn ligbed te gaan zitten.

Gelijk zie ik door de niet erg dichte haag mijn ligbed staan en realiseer me dat mijn buurman eerste rang heft gezeten en zo kon genieten hoe ik mijzelf klaar lag te maken. Ik weet natuurlijk niet wat ik moet zeggen maar hij zegt dan met en lach : “ik heb van je genoten en mij tegelijk heerlijk afgetrokken, maar ik zal er met niemand over praten”, zacht zeg ik dan : “dankjewel”, en wil weer terug lopen naar onze eigen caravan. Dan zegt hij : “mocht je een volgende keer hulp kunnen gebruiken dan roep je maar” en met een hoog rode kleur loop ik weg. Die dag ga ik niet meer daar liggen om te zonnen maar zijn woorden waar hij zichzelf mee aanbied blijf ik door mijn hoofd horen. Als ik voor de voortent wat zit te drinken zit ik in stilte te bedenken hoe het zal zijn als een andere man mij te pakken zal nemen, deze buurman is wel een stuk jonger...

Als ik later naar het strand loop ga ik in de duinen even op een bank zitten en zit ik er weer aan te denken hoe het zal zijn als de buurman mij zou likken... Ik voel hoe ik er vochtig van word. Als we die avond met zijn vieren bij de tent zitten kan ik het niet laten om er over te fantaseren hoe het zou zijn als ik mij als man en kinderen naar het strand zijn met de buurman naast onze caravan zou vermaken. Mijn tepels voel ik harder worden en mijn kutje gaat weer gloeien, ik realiseer me dat het foute gedachte zijn maar het idee laat me niet los.

De volgende dag lig ik er weer te zonnen, ik zorg dat er niets te zien valt maar vind het wel spannend dat ik waarschijnlijk begluurd word door de buurman, ik raak me nergens aan maar kan het niet laten om met mijn benen wijd te gaan liggen. Als ik na geruime tijd weer naar de voorzijde loop hoor ik de buurman zeggen : “wel mooi uitzicht maar helaas geen live show” zo nonchalant mogelijk zeg ik : “oh, hoi buurman, nee het is niet elke dag feest” waarop hij antwoord : “zullen we samen morgen een feestje bouwen ?” daar antwoord ik niet meer op maar wel heb ik een heerlijk gevoel dat hij me heeft zitten te begluren en kan het niet helpen dat ik er toch wel wat opgewonden van raak.

Binnen in de caravan kan ik het niet laten om even in mijn bikinibroekje over mijn vochtige kutje te wrijven. Stel je voor, sta ik mij te bedenken, dat ik morgen daar naakt met mijn benen wijd zou liggen en hij likt me lekker……. een geile rilling trekt er door mijn lichaam.

Die avond tijdens het eten hebben mijn man en kinderen het over een zeetocht die ze willen gaan maken met een boot met een glazen bodem of zoiets, en daar willen ze graag mee een dag tocht maken. Ik hoor het aan, ik heb daar niets mee dus besluiten ze de volgende dag vroeg op te staan en naar de haven te vertrekken voor die tocht. In stilte zit ik te bedenken dat het voor mij wel mogelijkheden geeft met de buurman... mijn kutje voel ik gloeien al en mijn tepels hard worden...

Rond zeven uur de volgende morgen zijn ze al druk in de weer en op tijd vertrekken ze, ik ga nog even terug naar bed en voel me wel lekker geil en streel over mijn blote kut, al snel besluit ik uit bed te gaan in de kleine douche trim ik mijn kutje nog even lekker kort en scheer het wat bij. Heerlijk vind ik het om zo met mijzelf bezig te zijn en ik weet dat ik de buurman uit ga dagen straks. Om het wat spannender te maken doe ik niet mijn bikinibroekje aan maar een hele kleine beetje doorzichtige string. In de voortent eet ik een broodje en drink mijn koffie. Dan pak ik alle spullen zoals leesboek, zonnebrand crème en ga naar mijn ligbed aan ze zijkant en installeer me daar. Als ik goed en wel lig en mijzelf aan het insmeren ben hoor ik dat de buurman er ook al zit en wenst mij goedemorgen, ik groet hem terug.

Het volgende wat hij zegt is : “als ik het goed zie hebben we vandaag wel een heel klein slipje aan” met een lach antwoord ik hem : “ja bikini moest in de was dus vandaag maar een stringetje aan ik ga toch niet naar het strand” en tijdens het verdere insmeren ga ik met mijn benen wat wijd zitten zodat hij een prima uitzicht heeft.

Dan even later gaat hij verder : “ik zit aan de koffie heb je ook zin in een bakje ?” even denk ik na en zeg vragend : “kom je hem ook brengen dan ?”. Gelijk zegt hij dat hij dat wel wil doen en even later staat hij voor mijn neus met in elke hand een kop koffie, ik bied hem een stoel aan en zo zitten we samen aan de koffie. Ik zie hoe hij naar mijn flinke blote tieten kijkt en ook naar mijn wat doorzichtige hele kleine string. Omdat ik meer zit en aan elke kant van mijn ligbed een been heb staan zit ik redelijk met mijn benen wijd waardoor ik hem een prima zicht op mijn kut geef, en zie wel wat reactie in zijn zwembroek.

Als we de koffie ophebben en de buurman aangeeft dat hij weer gaat vraag ik hem of hij mijn achterkant even in wil smeren en zonder zijn antwoord af te wachten ga ik plat op mijn buik liggen. Door de hele kleine string zijn ook mijn billen helemaal bloot en zo daag ik hem lekker verder uit. Keurig begint hij bij min onderbenen tot net onder mijn billen, dan mijn schouders war hij wel steeds in de zijkanten van mijn flinke tieten kneed dan gaat hij omlaag om als laatste mijn billen te doen.

Die masseert hij heerlijk en gaat steeds verder mijn bilnaad in, ik laat hem begaan en voel hoe hij mijn sterretje masseert en dan verder gaat en mijn kutje raakt, al lekker nat ben ik en even later drukt hij een vinger in mijn natte kut. Zacht zeg ik : “daar komt de zon niet denk ik hoor” maar hij blijft lekker met mijn kutje bezig en antwoord : “wel erg makkelijk glij ik hier naar binnen” om er dan gelijk maar twee vingers lekker diep in te drukken, mijn kontje til ik wat op en geniet van zijn geil makerij... Ondertussen heeft hij het koortje van mijn string opzij getrokken en is mij flink aan het vingeren, omdat het zo lekker is heb ik een been opgetrokken en geef hem alle ruimte.

Dan zegt hij : “Als je nu omdraait en die string uittrekt zal ik je goed klaar likken geile buurvrouw!”...

Zonder iets te zeggen draai ik me om en die de string uit en ga met mijn benen wijd klaar likken om gebeft te worden, geil als ik ben vergeet ik alles om mij heen. Geweldig lekker, vreselijk fout maar o zo spannend om hier in de zon goed gebeft te worden, met mijn handen kneed ik mijn flinke tieten en de buurman is mij echt goed aan het likken en vingeren. Natuurlijk werkt hij mij naar een mega orgasme toe en als ik er bijna ben hou ik een hand voor mijn mond zodat niet iedereen mij kan horen en dan kom ik werkelijk geweldig en wel zo onstuimig klaar, wild schok en stoot ik met mijn onderlichaam. Langzamer gaat hij in mijn kut tekeer en zo fantastisch zoals ik van dit orgasme geniet, helemaal blij en gelukkig voel ik mij en lig lekker bij te komen.

Dan zegt de buurman even later : “zullen we ook maar even lekker gaan neuken nu buurvrouw” omdat ik nog steeds super geil ben en wel een paal in mijn kut wil voelen zeg ik hem dan : “dat lijkt me een goed plan maar je mag niet in mijn kut spuiten” daar gaat hij mee akkoord.

Ik geef aan dat hij op zijn rug in het gras moet gaan liggen, naakt als hij is inmiddels doet hij dat en ik laat me over hem heen zakken, dat is genieten als ik over zijn paal zak en hem lekker in mijn kut voel komen, als hij er helemaal in zit blijf ik even stil zitten dan begin ik langzaam op en neer te wippen en voel ik hem wel zo lekker diep in mijn kut bewegen. Omdat het geweldig lekker is maak ik snellere neuk bewegingen met mijn onderlichaam en voel zijn dikke eikel heerlijk op en neer schuiven in mijn geile kut.

Met mijn handen steun ik op zijn schouders, dus ik hang wat voorover en berijd hem heerlijk, mijn flinke heen en weer slingerende tieten pakt hij met beide handen. Stevig op het ruwe af kneed hij ze en trekt aan mijn harde tepels, onwijs geweldig spannend is dit en wel zo machtig geil om op een vreemde paal te zitten. Bij elke beweging dat zijn paal mijn kut ingaat maak ik een soppend geluid zo nat ben ik. “Neuk me op deze manier klaar buurman maar niet in mijn kut spuiten” zeg ik hem want ik moet nu klaarkomen, zo geweldig hoerig geil ben ik dit moet afgemaakt worden.

Steeds beweeg ik mij zo dat hij werkelijk erg diep in mijn kut komt en dat voelt zo zalig, zo geil als ik ben weet ik dat ik al behoorlijk op weg ben en nog maar even nodig heb om er te zijn. “Jezus mina wat heb jij een heerlijke geile en hete kut buuf je moet snel komen hoor” zegt hij, en heerlijk om te horen dat hij van mij geniet, nog sneller ga ik op hem wippen en voel hoe de spieren al in mij gaan spannen en ik er tegenaan zit. “Kom klaar geile slet want ik hou het bijna niet meer” zegt hij kreunend maar zo kort ik er tegenaan zit is stoppen geen optie en wip nog even door, dan met een paar harde sprongen op zijn paal kom ik klaar en barst het in mijn kut los nog één keer druk ik mij diep over zijn paal , als hij dan met zijn eikel tegen mijn baarmoeder stoot voel ik hoe hij een straal warm zaad diep in mijn kut spuit. Maar te geil ben ik en ik moest klaarkomen en kon en wilde niet stoppen dus helaas, maar geil als ik ben blijf ik nu op hem zitten en neuk hem heerlijk af en laat hem al zijn zaad in mijn kut spuiten.

Als ik wat uitgeraasd ben en zijn pulserende paal is ook uitgespoten laat ik mij voorover op hem zakken en zeg hem in zijn oor : “dat spuiten was niet de bedoeling maar wel vreselijk lekker hoor en wat spuit je veel” met nog wat kleine naschokken lig ik bij te komen op hem en streelt hij mijn rug en billen.

Dan zegt hij : “jij bent wel een vreselijk lekker en ook vreselijk geil wijf ik wil jou wel vaker pakken” kleine neukende bewegingen maak ik op zijn iets verslapte paal en knijp ook wat met mijn kut en antwoord dan : “als ik je paal stijf krijg mag je me nog wel een keer neuken hoor ik heb ervan genoten”. “Ik weet niet of dat gaat lukken hoor maar dit was wel helemaal geweldig met jou” zegt hij en met zijn handen duwt hij me naast hem omdat het een beetje te warm is.

Op zijn zij draait hij en bekijkt mijn naakte lichaam, en hij speelt ondertussen met één van mijn grote tieten. “Weet je wat je voor de volgende keer moet regelen” zegt hij tegen mij en ik antwoord gelijk : “komt er dan nog een volgende keer ?” lachend kijkt hij naar me en geeft me een kus en antwoord dan : “ja hoor jij wil dit morgen al herhalen maar zou je dan je kut kaal willen scheren dat likt veel lekkerder”, verbaast kijk ik hem aan en lig al te bedenken hoe ik dat mijn man kan vertellen dat mijn kut kaal zal zijn...

Ik pak hem bij zijn half stijve paal en zeg hem : “ik beloof niets, en doe ook geen toezeggingen, maar ik ga me even wassen en dan boodschappen doen, morgen zien we wel verder”. Terwijl hij zijn boxer weer aantrekt zegt hij lachen : “dat is dus duidelijk geen nee” en weg loopt hij, in de caravan ga ik naakt als ik ben op mijn rug even op het bed liggen en voel mijn volgespoten kutje en geil als ik nog ben ga ik er met twee vingers in, en heerlijk nat en glad ben ik en kan het niet laten om mijzelf lekker te gaan vingeren en even later kom ik schokkend klaar. Snel was ik mijzelf in de kleine douche cabine en trek erna alleen een zomerjurkje aan, laat mijn tieten lekker los hangen en mijn kutje lekker bloot, ik voel me stout, maar ook heerlijk aantrekkelijk en nog steeds wel behoorlijk geil.

Met een prima humeur wandel ik naar de supermarkt en voel tijdens het lopen mijn tieten heerlijk heen en weer deinen.

Einde Deel 1

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  
Ik doe wat jij wil!