Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Het kappersbezoek wat vreselijk uit de hand liep!
Categorie: vreemdgaan | maandag 28 augustus 2017

De hier beschreven belevenis is al vijf maanden aan de gang dus ik begin bij het begin en is dus al enige tijd geleden. Maar eerst wie ben ik : Karina, een getrouwde vrouw van 38 jaar, mijn man en ik hebben geen kinderen. Hij is vertegenwoordiger en ik werk drie dagen per week op een kantoor, we hebben het niet slecht, kunnen meerdere keren per jaar op vakantie en genieten zeer zeker ook met en van elkaar. Al flink wat jaren kom ik hier in de stad bij dezelfde kapper een niet zo’n grote salon, en bijna altijd wordt ik geholpen door dezelfde mannelijke kapper, soms alleen knippen, een andere keer weer eens een kleurtje erin, je weet wel hoe het gaat. En tijdens een wat langere behandeling bespreken we van alles met elkaar.

Geile afspraakjes

Graag kleed ik me wel modieus en wel een beetje gewaagd, zeker als het mooi weer is mag ik graag mijn maat C tieten een beetje laten zien en een redelijk korte rok of jurk is aan mij ook wel besteed. Op een keer zit ik bij de kapper en wilde ik weer een ander kleurtje in mijn haar, dus wist ik dat hij wat langer werk aan mij zou hebben en tijdens de behandeling kwam het gesprek over schaamhaar. Zo praten we er wat over als hij zonder bijbedoelingen vraagt hoe ik mijn schaamhaar heb. Vrijuit vertel ik hem, anderen konden niet mee luisteren, dat ik het kort getrimd heb, en vertel ook dat ik kaal ook wel mooi vind maar dat ik het altijd een erg onhandige klus vind. Ze geven we elkaar onze meningen en vertellen elkaar van alles, zo vertel ik hem ook dat ik mij bij het kaal scheren een keer verwond heb en dus daarom het nu maar bij trimmen hou. Hij verteld, Armand het die kapper trouwens, dat hij geloofd dat het niet zo handig is om dat te doen en zeker het risico op verwondingen wel erg gevaarlijk is.

Zo kletsen we wat over en weer als hij zegt dat hij ook wel bereid is om een keer mijn schaamhaar te scheren of bij te werken. Lachend antwoord ik daarop dat het wel vreemd zou zijn als ik hier met mijn rok omhoog en mijn benen wijd zou zitten. Hij geeft aan dat als ik dat een keer zou willen hij dat wel een keer op een avond na sluitingstijd kan regelen, omdat ik dat echt niet zie zitten geef ik aan dat ik het in gedachten zal houden. En dus gaan we er verder niet op door, eenmaal thuis na die keer moet ik er onbewust toch af en toe aan denken, wat hij aanbood, en zie het toch wel als een mogelijke optie.

De volgende keer dat ik er ben en Armand weer met mij bezig is vraagt hij terloops of ik nog over zijn aanbod heb nagedacht, maar ik ga er eigenlijk niet serieus op in. Ook vertel ik terloops dat we volgende week even lekker tien dagen naar de zon gaan, als ik alles daarover heb verteld zegt Armand : “misschien een mooie gelegenheid om dan voor die vakantie lekker alles kaal te laten scheren daar beneden”. Tijdens het intrekken van de kleurspoeling zit ik zijn woorden te overdenken en dat ik dan wel een hele kleine bikini kan dragen als ik beneden helemaal kaal ben natuurlijk.

Zo zit ik alles te overdenken en denk er sterk aan om het een keer te proberen om dat door Armand te laten doen. Vaak moet mijn man in de avond nog een cliënt bezoeken en zou ik het dan kunnen laten doen want ik ga niet aan mijn man vertellen dat ik mijn kut door een andere man laat kaal scheren natuurlijk. Als Armand later weer met mij bezig is zeg ik hem : “je hebt me op een goed idee gebracht om voor de vakantie mijzelf kaal te laten scheren en wil dat je dat een keer doet bij mij”. Zo spreken we af dat als ik een geschikte avond weet ik hem dan bel voor een afspraak. Dan zegt mijn man op een morgen voordat hij vertrekt dat hij die avond onderweg eet en daarna nog naar een Client moet, dus weet ik dat hij op zeker laat thuis zal komen die avond. Mijn kutje voel ik spontaan vochtig worden en weet dat ik vanavond met Armand af ga spreken, dus als hij vertrokken is bericht ik Armand.

Die avond zal ik tegen half zeven bij de kapsalon zijn.

Aan het einde van de middag ga ik even onder de douche, was mijn kutje super goed en doe ik een mooi donkerrood lingerie set aan. Een makkelijk niet al te lang jurkje doe ik aan en er een colbert overheen, en toch wel wat gespannen ga ik op weg naar de kapsalon. Daar aangekomen doen we eerst een bakje koffie en overleggen hoe we dit het gemakkelijkste kunnen doen. De rolluiken zijn dicht dus er is absoluut vanaf buiten niets te zien, Armand stelt voor dat ik mijn jurkje uit doe en sta ik dus in mijn string en BH in de kapsalon van hem moet ik in een stoel gaan zitten en hij laat de rugleuning een flink stuk zakken zodat ik tussen zitten en liggen in zit, dan gaat hij mijn string uit doen en met wat hulp van mij zit ik met mijn blote kortharige kut voor hem. Als hij alle spullen heeft gepakt moet ik mijn voeten op zijn schouders zetten en zegt hij zacht : “wat een prachtige volle en dikke kut heb jij Karina” ik bedank hem daarvoor en voel me wel een beetje opgelaten zoals ik er bij zit nu, maar vind het ook wel spannend. Armand probeert mij wel gerust te stellen door duidelijk aan te geven wat hij gaat doen, eerst gaat hij met een tondeuse alle haartjes weg scheren.

Even voelt het vreemd maar verbazingwekkend genoeg vind ik het een heerlijk gevoel hoe hij met dat trillende ding over mijn kutje gaat. Ik voel mijzelf ontspannen en ook hoe mijn kutje begint te gloeien, van mijn sterretje tot boven mijn kutje is hij bezig en een heerlijk gevoel vind ik het...

Als hij helemaal klaar is, wat ik wel jammer vind, geeft hij aan dat hij mij met scheergel in gaat smeren, met zijn hand smeert hij de gel over mijn kutje uit en voel hoe hij dat doet met zijn vingers, ook mijn ster smeert hij lekker in en gaat ook tussen mijn schaamlippen, ik moet me beheersen om van dit alles niet geil te worden. Het is gewoon heerlijk zoals er nu een vreemde man lekker mijn kut insmeert en ik overal zijn vingers op en in mijn kutje voel. Volgens mij is hij langer aan het insmeren dan noodzakelijk is maar ik laat hem lekker begaan, mijn tepels voel ik harder worden en gaan tintelen in mijn BH.

Dan zegt Armand dat hij gaat scheren en ik dus goed stil moet blijven liggen dus doe ik dat en laat hem lekker zijn gang gaan, heerlijk om te voelen hoe hij me heel rustig en voorzichtig aan het scheren gaat. Mijn billen trekt hij wat uit elkaar zodat hij mijn ster goed kan scheren, ik lig werkelijk te genieten, en moet mijn best doen om niet een beetje te gaan hijgen...

Dan trekt hij mijn kutje een stukje open om de randen van mijn schaamlippen goed te kunnen scheren en voel ook hoe hij met een vinger een stukje mijn kutje in gaat. Armand zegt dan : “zeg Karina, die heerlijke rijpe en dikke kut van jou gaat behoorlijk nat worden” met een wat schorre stem antwoord ik hem : “eerlijk zal ik bekennen dat ik geniet van je behandeling” en omdat ik dat dus toegeef en hem lekker bezig laat voelt hij zich wat vrijer. En even later voel ik hoe hij veel dieper dan noodzakelijk met een vinger in mijn natte kut gaat en voel hem daar lekker bewegen in mijn kut.

“Dit vind je dan wel lekker denk ik of mag ik niet zo diep in je kutje gaan?”

Vraagt Armand terwijl hij mij lekker aan het vingeren is. Geil als ik ben maar dat nog niet toe wil geven zeg ik hem : “als je denkt dat dit noodzakelijk is moet je het maar doen” en met mijn onderlichaam ga ik meer en meer bewegen. Dan zit hij inmiddels met twee vingers diep in mijn kut te bewegen en kan ik niet meer stil zijn en lig ik luid te kreunen en maakt mijn kut soppende geluiden.

Dan trekt hij zijn vingers uit mijn kut en zegt : “eerst zal ik het scheren afmaken dan erna wil ik je wel even lekker klaar laten komen want ik denk dat je daar wel aan toe bent” geil als ik ben antwoord ik : “als dat bij de behandeling hoort wil ik dat wel even ja”. Als hij met het scheren klaar is wast hij met warm water mijn kut die dan helemaal kaal is, nadat hij het afgedroogd heeft voel ik aan mijn kale kut en voel gelijk dat ik veel en veel gevoeliger ben en dat het erg zacht en glad voelt. Dan vraagt hij of ik nog even klaar gemaakt wil worden en nog steeds lekker geil zeg ik hem dat ik dat wel wil. Dan begint hij mij met zijn vingers lekker te verwennen en te vingeren en met opgetrokken benen geef ik hem alle ruimt en dan plotseling voel ik zijn mond op mijn kut, dat maakt me zo geil dat ik los ga...

“Jaaaaaa lik me klaar trek mijn kut open Armand” roep ik hem toe, mijn klit staat hard en gevoelig omhoog en heerlijk zuigt en bijt hij erop, heel diep voel ik zijn vingers in mijn geile kut bewegen, en op het ruwe af stoot hij zijn vingers diep en hard in mijn kut, maar ik heb geen grens meer en smeek om meer en meer, klaar komen wil ik nu. Dan drukt hij ook nog een duim in mijn kontje en geiler dan geil voel ik mij en ben hard onderweg naar mijn ultieme hoogtepunt natuurlijk luid roep ik : “doorgaan, doorgaan zo ik ben er bijna” en met mijn handen op zijn achterhoofd druk ik hem zo hard mogelijk tegen mijn kale kut aan.

Zo super gevoelig ben ik en dan krijsend kom ik klaar op een manier die ik nog niet kende, ik voel hoe ik liggend in de kappersstoel het geil uit mijn kut spuit en ongekend heftig kom ik wild schokkend klaar. Mijn handen haal ik van Armand zijn hoofd en snel maak ik mijn BH los mijn tieten moeten ook de ruimte hebben. Als Armand mijn blote tieten ziet zegt hij : “OMG. alles aan jou is mooi en lekker dik wat een geweldige dikke en mooie tieten heb jij” ik geniet van zijn complimenten en vind het heerlijk en geil om mijn naakte lichaam aan hem te tonen. Dan kijkt hij me aan en zegt : “je begrijpt wel dat ik jou ook flink ga neuken, maar eerst moet je me klaar pijpen ander kom ik na twee stoten al klaar zo heerlijk geil vind ik jou”.

Natuurlijk wil ik ook flink geneukt worden nu dus zonder wat te zeggen kom ik uit de kappersstoel en ga op mijn knieën voor hem zitten, maak zijn broek los en trek deze omlaag. Zijn prachtig harde en kale paal zwiept omhoog en ik pak hem in mijn hand en trek de huid omlaag zodat de paarse eikel bloot komt, hij glimt al van het voorvocht, geil als ik ben neem ik hem gelijk in mijn mond. Het voorvocht proef ik gelijk en met mijn mond ga ik op en neer over de harde paal, met mijn ander hand kneed ik zijn ballen. Armand zegt staande voor mij, : “ik heb je altijd al een spannende vrouw gevonden maar nu weet ik dat je een geil sex beest bent”, heerlijk vind ik om dat te horen en ga nog extra mijn best doen.

Niet veel later komt hij vloekend klaar en spuit hij een giga lading zaad in mijn mond, veel maar dan ik kan slikken. Het zaad loopt uit mijn mond en de klodders vallen op mijn grote tieten waar ze vanaf druipen. Als zijn orgasme wat is afgezwakt hebben we even rust nodig en besluiten wat te drinken, ondertussen kletsen we wat over hoe fijn dit alles is en hoe mooi ik mijn dikke kale kut vind en zeg hem hoe enorm gevoelig mijn kale kut nu is. Ongegeneerd zit ik naakt in de kappersstoel met mijn benen wijd en gun Armand vrij uitzicht op mijn kale kut, als hij zegt : “die geile dikke kut van jou ga ik straks wel zo vreselijk lekker neuken, dus dan weet je wat er gaat gebeuren lekker geil sex beest”. Om hem lekker op te geilen en dat hij weer snel stijf is zit ik lekker met mijn kut te spelen een beetje vingeren en zo. Dan na een poosje staat zijn paal weer fier omhoog en vraagt hij of ik weer in de kappersstoel wil gaan liggen, die zet hij een stuk hoger zodat hij staande tussen mijn benen mij zo kan gaan neuken.

Mijn benen trek ik op en trek ook mijn kut zo ver mogelijk open, Armand wrijft zijn grote paarse eikel een paar keer door mijn open getrokken kut, dat mijn kut aan mijn man toebehoort waar ik getrouwd mee ben denk ik geen seconde aan nu wil ik door Armand de kapper goed geneukt worden.

Dan houdt hij hem voor mijn kut en drukt hem langzaam naar binnen, een geile rilling gaat er door mijn lichaam als ik voel hoe hij mijn kut opendrukt en langzaam in mij geschoven komt, mijn God wat verlangde ik naar dit gevoel in mijn kut. “Mijn God wat een heerlijke hete en strakke kut heb jij geil neuk wijf” zegt Armand, en alles wat hij zegt en hoe hij mij noemt zie ik als compliment, met mijn ogen dicht lig ik te genieten zoals ik hem diep in mijn kut voel komen. Langzaam, maar met krachtige en diepe stoten begint hij mij te neuken, onwijs geweldig lekker zoals ik zijn harde paal diep in mijn kut voel bewegen, bij elke stoot in mijn kut maakt deze soppende geluiden, extreem nat ben ik en voel hoe het geil uit mijn kut loopt. Armand pakt mij bij mij op en neer deinende tieten en knijpt er hard in, om even later hard en op het pijnlijke af aan mijn tepels te trekken.

Steeds wilder en harder beukt hij zijn paal in mijn kut!

Dit alles bij elkaar maakt mij grenzeloos geil roep geil dat hij alles met me mag doen als hij mij maar klaar laat komen. Mijn voeten liggen op Armand zijn schouders en bij elke stoot voel ik zijn ballen tegen mijn billen slaan, op een geweldige manier neemt hij me te pakken. We weten natuurlijk dat dit pas eindigt als we gruwelijk heftig klaar gaan komen... Maar ik zit er tegen aan inmiddels en voel hoe mijn buik zich gaat spannen en mijn kut harder gaat knijpen, snel roep ik dat ik klaar ga komen en dan begin ik te schokken en te trillen.

Ongecontroleerde bewegingen maakt mijn lichaam en met mijn handen op Armand zijn heupen voel ik hoe hij ook verkrampt en na een paar harde stoten diep in mijn kut blijft hij diep in mij stil houden en voel ik de eerste straal warm sperma diep in mij gespoten worden. Dan zijn we een soort van twee ongeleide projectielen, wild stoten we tegen elkaar op en ik voel de warmte diep in mijn kut van al het sperma wat hij diep in mijn kut spuit. Wel even ben ik van de wereld af volgens mij en weet ik het even niet meer... Dan langzaam maar zeker nemen onze orgasmes wat af en later zak ik een soort van uitgeteld in de kappersstoel neer. Met wat kleine na schokken zit Armand met zijn al wat slinkende paal nog in mijn vol gespoten kut.

Bezweet, uitgeteld en nahijgend hang ik bij te komen als Armand zijn pik uit mijn kut trekt en op de stoel naast mij neervalt. Als we weer wat bij de les zijn even later zegt hij : “ik hoop dat je genoeg hebt gehad ik kan niet meer ik ben kapot nu” lachend kijk ik hem aan en antwoord met schorre stem : “nou, ik kan je zeggen je was geweldig maar ik heb ook rust nodig nu”. Het sperma voel ik uit mijn kale kut lekken en met een vinger wrijf ik wat op en lik het dan af, dan geef ik aan dat we alle rommel op gaan ruimen en mijzelf schoon ga maken omdat ik naar huis moet.

Overal, op de vloer en op de stoel zit mijn geil en ook het sperma van Armand, alles maken we goed schoon en redelijk was ik mijzelf en kleed me aan.

Lachend zegt Armand dan : “je moet er wel rekening mee houden dat als je jou kut kaal wil houden je elke twee weken een keer naar de kapper moet komen” lachend antwoord ik dat ik nooit meer zonder bij gedachtes normaal in de kappersstoel kan zitten. Lachend maak ik de afspraak met hem dan dat als dat nodig is ik mij dan weer zal melden en dat ik graag van alle diensten van deze vakbekwame kapper gebruik wil maken.

Voordat ik weg ga en de rolluiken omhoog gaan pakt hij me nog even in mijn slip bij mijn kale kut en krijg ik nogmaals de complimenten over mijn “kwaliteiten”. Heerlijk voelt het wel mijn helemaal kale kut en weet dat ik hem kaal wil houden, en denk al met plezier twee weken vooruit...

Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm