Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

IK BEN GEEN HOER!
Categorie: vreemdgaan | zaterdag 11 februari 2017

Mijn vriend (ex) vond dat ik hem bedrogen had, dat zie ik anders. We waren vrienden, niet verloofd of zo en lieten elkaar alle vrijheid, zo zie ik dat! Gaat hij nu een beetje zielig doen? Hoe het begon, een jaar geleden. Ik…..Tanja eenentwintig jaar, fanatiek zwemster, kwam een leuke jongen tegen in het zwembad. Maarten heet hij en was net zo oud als ik, sportief figuur, kort bruin haar, iets groter dan mij. Hij bleek ook nog te studeren. Ik kon mij niet herinneren hem ooit op de campus te hebben gezien, maar dat was op zich niet vreemd, Technische Universiteit Eindhoven met c.a. tienduizend studenten, tweehonderd vijftig hoogleraren, Zeshonderd promovendi…tweehonderd postdocs en ruim tweeduizend overige werknemers, mooi rondom rivier de Dommel. Ik kon een wilde tante zijn, wist ik van mezelf en heb lang rood geverfd haar en ben 1.60...slank en cupmaat 75B….een rond kontje waardoor de korte rokjes geil over mijn kontje bolde. Ja, ik weet dat ik mezelf goed moet profileren voor de lezers, er staan immers geen foto’s! Vergeet ik bijna nog wat, een hygiënisch kaal geschoren glad kutje…gesloten lipjes alsof ik nog maagd was…., vergeet dat maar. Techniek, tja ik en techniek, mijn ouders waren nog verbaasder dan ik zelf, dat had ik op de lagere school nog niet bedacht. Ik kon dus ook goed overweg met een flinke dildo of kunst pik, als er geen echte voorhanden was, op het moment dat ik echt zin had.

Geile afspraakjes

Maarten zag een roodharige van links aankomen. Ze had mooi lang haar vond hij, niet te grote tieten en alles wat rond moest zijn was rond. Ze had een erg kort badrokje over haar bikini broekje een lekker geil pijp smoeltje met volle lippen. Ze raakten even aan de praat en hij kwam er achter dat zij ook in Eindhoven studeerde. Ze zwom vaak en had daardoor ook die gezonde lichtbruine zomerkleur. ‘’Ik ga maar weer eens,’’ zei Tanja. ‘’Zie ik je morgen nog?’’ Antwoordde hij. Ze spraken af in een restaurant op de campus. Dit was zo ongeveer mijn kennismaking met hem. Ik vond hem wel aardig en hij zag mij ook wel zitten vermoed ik.

De volgende dag spoedde ik me op tijd naar het restaurant. Ik had om half zes afgesproken en liep om drie over half zes het restaurant binnen, voor mijn doen was ik op tijd, het kwam immers regelmatig voor dat ik helemaal niet kwam opdagen. Lag ik nog ergens in bed een vroege ochtend ODOL af te werken. Ik keek rond en hij zwaaide. Na afloop betaalde hij, zoals dat hoorde en drong niet gelijk aan om meer. Ik wist dat ik er mocht wezen en dat er veel kerels op me geilde, de rokjes stonden me super geil en ik had een strak slipje aan.

Maarten had de contouren van haar kutje wel gezien. Hij wist dus, dat ze kaal was tussen haar volle dijen en zijn zestien centimeter reageerde gezond. Hij was netjes opgevoed en drong niet gelijk aan. Ze leek hem geen type maagd, hij kon zich niet voor stellen dat er nog geen harde lul had in gezeten, maar ja zelf was hij ook geen maagd meer, tijdelijke verliefdheid op een blond buurmeisje…Cindy.

Maar goed twee dagen later kwamen wij elkaar weer tegen. Ik kreeg nu mijn eerste kus en zijn handen streelden over me shirtje, mijn tietjes. Hij werd dus al wat vrijer en we gingen Vrijdagavond de stad in. Ik trok hem een ruige kroeg in, waar ik wel vaker kwam en gaf hem een speciaal biertje. Hij was aan het begin nogal stil, keek een beetje angstig naar die ruige figuren die hier allemaal zaten, maar hij merkte dat het best aardige mensen waren. Het duurde nog een paar weken, toen we ons eerste weekendje samen hadden, toen ging hij voor het eerst verder. Ik had mij al afgevraagd of hij überhaupt al wel eens geneukt had. Ik had zelf ervaring zat en omdat hij een beetje zat te kloten met zijn lul, heb ik die maar beet gepakt en op me natte kutje gezet, was wel weer eens toe aan een stevige beurt. Toen hij er eenmaal in zat ging het wel wat beter en kon hij het verrassend lang vol houden en kwam ik geil kreunend klaar op de diepe stoten voordat hijzelf zijn ballen leeg spoot in me. Ik wilde een vent altijd voelen klaar komen en was dus al lang aan de pil, zodat er niet met een condoom gerotzooid hoefde te worden, pijpen terwijl je vent een condoom om heeft…..hoe smerig wil je het hebben, vies rubbertje met glijmiddel, de rillingen lopen over me rug als ik er aan denk.

Hij heeft mij redelijk gebeft op mijn aanwijzingen hoe hij het moest doen en in de vroege ochtend een ander standje, viel mij niet tegen.

Ik heb echter meer nodig, dus ik had al verschillende harde pikken in voorraad zullen we maar zeggen en ik vond dat heel normaal, vrijheid…blijheid. Als je mooi bent, had je de mannen immers voor het uitkiezen. Ik wist hoe de eigenaren van die pikken neukte en kon dus ook op smaak en kennis een pik uitzoeken. Maarten hoorde ik ook niet klagen en kwam vaak genoeg aan zijn trekken. Maar hij begon te zeuren, dat ik af en toe niet kwam opdagen en dat terwijl we juist hebben afgesproken elkaar vrij te laten.

‘’Als jij mijn vaste vriendin bent, moet ik jou wel kunnen vertrouwen?’’ Begon hij, opeens.

‘’Hoezo vaste?’’ ‘’Dat…dat zijn we toch? We liggen toch bij elkaar in bed?’’ ‘’Af en toe neuken wij elkaar, als ik zin heb! Maar ik ben niet je eigendom hoor!’’ ‘’Dat zeg ik ook helemaal niet, maar ik zag met zo een ruige vent lopen en…’’ Ik onderbrak hem, want ik hoef het niet te pikken dat hij mij in de gaten houd, ‘’ja en? Mag ik niet met een kennis meelopen?’’ ‘’Ik weet dat je ‘s nachts bij hem bent gebleven en je bent nogal een sletterig type, dus dat zal dan wel niet zijn om een potje te gaan mens erger je nieten!’’ ‘’Ben ik een SLET?’’ ‘’Dat zeg ik niet!’’ ‘’Ik hoor je het toch zeggen? We zouden elkaar vrijlaten, weet je nog?’’ ‘’Ja, oké, maar het is niet de bedoeling dat je met Jan en alleman het bed in duikt!’’ ‘’Ach flikker toch op idioot, zoek maar een andere gek!’’ En ik liep bij hem weg, wat dacht die achterlijke gek wel.

Ik klopte die avond bij Sjonnie aan. ‘’Hee Tanja, lang niet gezien?’’ ‘’Heb het uitgemaakt met Maarten, die denkt dat ik zijn eigendom ben, heb behoefte aan een harde stevige pik, jou pik!’’ Ik was daar altijd heel duidelijk in, niets geen gemier en gezeur, als ik zin heb, dan heb ik zin. Sjonnie heeft een flinke dikke en die kan ook lekker ruw en hard neuken. Sjonnie zijn pik behoorde tot mijn voorraad. Hij weet dat en laat mij verder in waarde. ‘’Kom maar binnen,’’ zei hij dan ook en ik had zijn pik al zien groeien, in zijn broek. Ik klampte me aan hem vast en begon een potje te tongen, terwijl ik de harde bobbel betaste.

Het speeksel droop van mijn kin…..

Hij kreeg amper de tijd om de deur weer dicht te doen. Ik had mijn slipje al uitgetrokken en hij ritste zijn broek open en staande tegen de muur in het halletje, kreeg ik zijn vette dikke pik ruw naar binnen in mijn verlangende natte kutje. ‘’Wat een geile slet ben je toch ook!’’ Hij mag dat zeggen, er woonde meer kerels in dit huis en even later kwam Tinus binnen. ‘’Hallo, daar hebben we Tanja, hoe gaat het meis?’’ Hij kneep in me kontje, terwijl ik door Sjonnie met diepe halen werd genomen en kreunde, ‘’ooohhhh ja..oooooohhh harder..harder..ooohhhhh!!’’ ‘’Zo te horen gaat het goed,’’ zei Tinus en liep de trap op. Kijk dat versta ik nu onder vrijheid blijheid, elkaar wat gunnen, niks geen eigendom en zo.

Hij nam me diep. Het leek wel of mijn baarmoeder er uit moest, maar ik heb dat af en toe nodig, ben geen hoer of zo, maar een genietster. ‘’Jou,,jou pik..ooooohhhh dd..daar kan geen dildo tegen op.’’ Ik kwam heftig klaar en hij spoot luid kreunend in me.

Ik kon er weer even tegen en liep met hem mee naar zijn kamer. Ik vergat mijn slipje, die lag nog op de eerste tree en die werd later als ruk trofee mee naar boven genomen, door Theo, die even later was binnen gekomen. Theo zag het slipje liggen, voelde dat het ding behoorlijk vochtig was en rook er aan, ‘’mmmmmmmm.’’ Hij nam het mee en op het toilet draaide die het om zijn harde pik en begon te sjorren….

Sjonnie haalde een biertje uit de kelderkast.

Een uurtje later lag ik op ze hondjes en beukte hij opnieuw zijn lul in me hete kutje, ‘’oooohhh.. Lekker Sjon….ooohhhhh, je bb..bent een van mijn favoriete harde pikken!’’ ‘’En jij een van mijn favo..kutjes,’’ en hij greep me stevig bij mijn tietjes om zo nog harder en dieper naar binnen te kunnen komen, ‘’oooooooooooooohhhh…jaaaaaaaaaa…,’’ ik voelde mijn tweede orgasme opkomen en ik kom dan zo verschrikkelijk geil klaar, mijn kutje klemt de indringer zo lekker af en molk ,m helemaal leeg……

Maarten kwam ik drie dagen later weer tegen. ‘’Het spijt me Tanja?’’ ‘’Je hebt spijt? Waarvan?’’ ‘’Ik..ik moet niet zo bezitterig zijn en ik heb je echt geen slet genoemd hoor?’’ ‘’Oké, je geeft dus toe dat je mij opeist en dat dat niet de afspraak was, maar je noemde mij wel een sletterig type!’’ ‘’Ik bedoelde dat niet zo Tanja, maar jij…..jij loopt letterlijk achter harde pikken aan, dat is echt niet normaal hoor, sorry dat ik het zeg, maar het is zo. Jij lijkt wel een hoer!’’ Verstond ik dat nu echt goed, zei hij dat ik een hoer ben? ‘’Verstond ik dat goed?’’ ‘’Wat.?’’ ‘’Ben ik een hoer?’’ ‘’Jij hebt het zelf niet eens in de gaten, maar op de universiteit noemen ze jou een hoer!’’ ‘’Wie noemt mij een hoer?’’ ‘’Dat doet er helemaal niet toe, maar ik moet dat wel horen, ga je met die hoer om Maarten, hoorde ik gisteren nog!’’ ‘’Wie zei dat!!!!!’’ ‘’Dat doet er niet toe, zei ik toch al en jij bedriegt mij met andere kerels, ik kan wel een of andere enge ziekte oplopen door jou! Heb je daar wel is aan gedacht?’’ Ik haalde uit met mijn handtasje en hij ging tegen de vlakte. ‘’Ik wil je niet meer zien, klootzak, miezerig ventje!’’ Goed gedaan handtasje, toch wel handig, zo een baksteen in een tasje.

Door die klootzak had ik weer zin in een harde pik!
‘’IK BEN GEEN HOER!!!!!’’ En ging op zoek naar Pedro.

Pedro had een flinke grote dikke besneden neger pik, mijn speciale in nood gevallen voorraad harde pik…dus. Pedro kwam ik in het centrum tegen, ‘’hee P..’’ ‘’Aloha Tanja, heb je weer zin in mijn besneden wapen?’’ ‘’Hoe raad je dat zo Pedro, die ex vriend van mij noemde me net nog hoer en dat ben ik niet.’’ ‘’Wie was dat? Zal ik ,m ff voor jou verbouwen?’’ ‘’Hoeft niet, heb hem zelf al tegen de vlakte geslagen, zullen we hier ergens spannend in de drukte neuken?’’ Ze kwamen bij een smal steegje, af en toe liep daar iemand door heen en ik trok me slipje tot op me knieën en ging tegen de middeleeuwse muur staan, hier hadden vast in de middeleeuwen ook al meisjes tegen de muur gestaan om een harde pik te ontvangen. Je voelde gewoon dat sfeertje.

Ik kreeg Pedro zijn bruine besneden lul naar binnen. ‘’Ooohhhhhhhhhh…dat had ik nodig,’’ zei ik en werd zo ongeveer vast in de muur geneukt, er liepen veel mensen door de drukke winkelstraat en af en toe zag je er een het steegje in kijken en ik had niet in de gaten, dat er ook een Boa keek. Hij kwam even later met een collega het steegje in. ‘’Is dit nou nodig, dat jullie hier zo staan?’’ ‘’Huh???, heeft niemand last van hoor,’’ verdedigde ik me en ik zag dat zijn collega zijn lippen aflikte. Pedro neukte gewoon door en zijn volle ballen kletste tegen mij aan. De Boaatjes zagen dat hij een flinke pik had. ‘’K..kkk..kunnen jullie het zo..ggg..ooooooohhhhhh..goed zien?’’

‘’U kunt er beter mee stoppen!’’ ‘’Ffff…wachtte, oooooohhhhhh..ik.ik kom zo klaar!’’ ‘’Daar is ze! Zij heeft mij neer geslagen!’’ Riep Maarten en hij had een politie agent bij zich, ‘’goh? Laat jij je neerslaan door zo een klein meisje?’’ Er bleven nu steeds meer mensen kijken, daar wordt ik zo ontzettend geil van en mijn orgasme gierde door mijn lijf en hij schoot zijn zak volledig leeg in me knijpende kutje. ‘’Stop daarmee!!’’ Riep de Boa. ‘’Ze komt al klaar,’’ riep zijn collega, die zelf klaar kwam en in zijn broek spoot. ‘’Doorlopen mensen,’’ sommeerde, de agent, want er dreigde een opstopping in de winkelstraat. ‘’Ik neem het wel over,’’ zei de agent en de Boa en collega konden gaan.

Pedro ritste zijn broek dicht.

Hij was twee koppen groter dan Maarten, ‘’noem jij Tanja een HOER?’’ ‘’Heb jij dat gezegd?’’ Vroeg de agent. ‘’Ja, maar..maar ze is dat ook,’’ reageerde Maarten en ging gauw achter de agent staan, ‘’en ze heeft mij neer geslagen, kijk maar het bloed loopt nog van mijn hoofd!’’ Ik stond nog klaar te komen, terwijl mijn geil en zijn sperma uit me kutje klotste langs mijn dijen, ‘’oooooooohhhh..huh..huh…ooohh my god..oooooohhhh!!’’ De agent liet mij rustig klaar komen en een beetje uithijgen en ik trok mijn slipje weer omhoog.

‘’Ja, ik heb hem geslagen, want ik ben geen hoer!’’ ‘’Je bent wel een hoer,’’ zei Maarten, weer. Ik wilde hem weer een mep geven, ‘’ga weg..ga weg,’’ gilde hij. ‘’Mag ik hem in elkaar slaan?’’ Vroeg Pedro. ‘’Nee, dat mag u niet,’’ zei de agent, lachend en ik en Pedro mochten gewoon weg gaan. ‘’Gaat u bij de E.H.B.O. maar even u hoofd laten afplakken, ik laat het er verder hier bij.’’ Maarten kon dus gewoon op sodeflikkeren…..

Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm