Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Mijzelf lekker uit laten wonen door mijn ex man
Categorie: vreemdgaan | maandag 5 september 2016

Enkele weken geleden heb ik iets laten gebeuren wat ik nooit voor mogelijk had gehouden, het is en zal wel mijn allergrootste geheim blijven, ik heb geen spijt maar het had nooit mogen gebeuren. Enkele weken geleden op een warme dag, ik was vrij en mijn man was gewoon naar zijn werk. Voor een paar kleine boodschapjes wilde ik een keer naar een hier naastgelegen stad, op die dag wilde ik op tijd dat gaan doen zodat ik in de middag nog een poosje in de tuin in de zon zou kunnen liggen. Dus nadat ik gedoucht had trok ik een kleine string aan en een redelijk kort zomerjurkje, een BH deed ik niet aan, mijn best nog wel stevige maat C tieten deinde niet al te hard als ik liep dus vond ik dat wel kunnen. Overigens ik ben Greetje, een 31 jarige Nederlandse vrouw, getrouwd nu met Ben sinds ruim twee jaar, eerder was ik drie jaar met Herman getrouwd, kinderen heb ik nog niet.

Geile afspraakjes

Dus in de auto naar de stad, op het moment dat ik mijn spullen in de auto lag viel mij wel op dat ik op moest letten om niet al te veel inkijk te geven bij mijn tieten. Dus op mijn gemak loop ik door de stad, je kent dat wel, een beetje winkeltjes kijken ondertussen deed ik ook de dingen waarvoor ik naar de stad was gekomen. Wel kocht ik nog een zomerjurkje voor als we op vakantie gaan, beetje kort en met een open rug, meer een soort van een strand jurkje zeg maar. Na een poos gelopen te hebben besluit ik op een terras koffie te nemen, heerlijk relaxed zit ik daar in het zonnetje als ik iemand mijn naam hoor roepen, ik kijk even zoekend rond staat mijn ex man Herman aan de overkant te zwaaien, ik zwaai terug en hij nodigt zichzelf uit om bij mij ook een kop koffie te nemen.

Zeker hebben we geen hekel aan elkaar, en kunnen wel normaal met elkaar omgaan, dus geen probleem dat hij erbij komt zitten. Het was best wel een poos geleden dat we elkaar gesproken hadden, dus we informeren naar elkaars welzijn als Herman na verloop van tijd zegt : “Greet wat heb je toch een paar heerlijke benen” ik weet dat hij die altijd erg mooi vond, dus ik antwoord : “dankjewel voor je compliment” en sla ze over elkaar, omdat het jurkje dat ik aan heb vrij kort is zie je wel een flink stuk van mijn bovenbenen. Als hij vraagt of ik nog iets in de stad heb gekocht vertel ik van het jurkje wat ik heb gekocht en natuurlijk wil hij het zien, als ik het uit mijn tas pak bedenk ik mij dat hij even vrij uitzicht had op mijn los hangende tieten.

Als ik het laat zien, zegt Herman : “dat zal je ongetwijfeld prima staan, ook net als nu geen BH aan, jou heerlijke lichaam zal er prima in uitkomen” hij weet dat ik wel graag een beetje mag uitdagen, dus daar is mijn aankoop wel geschikt voor. Tijdens ons huwelijk was de sex tussen ons geweldig, langdurig en heftig, om andere redenen zijn we uit elkaar gegaan. Zacht zeg ik hem : “praat wat zachter dat wat jij zegt hoeft niet iedereen te horen” dus met een lach op zijn gezicht zegt hij zacht : “dus heel zacht mag ik wel tegen je zeggen dat ik je nog een heerlijk geil wijf vind” daar geef ik geen antwoord op maar vind het wel leuk om te horen, we besluiten om nog een koffie te nemen.

Het gesprek wat we verder voeren gaat wel over pikante onderwerpen steeds, vind ik ook wel leuk en spannend maar voel wel dat mijn tepels verstijven, dan zegt Herman : “regelmatig denk ik nog aan de heerlijke sex die we altijd hadden” ik antwoord daar bevestigend op en zeg : “ja jij wist mij altijd prime uit te wonen dat was echt wel genieten” hij kijkt me aan en zegt zacht : “soms verlang ik wel eens om jou nog een keer heerlijk te neuken” zacht antwoord ik hem : “dat moeten we maar niet doen, ik ben getrouwd weet je wel” hij legt een hand op mijn blote knie en zegt : “als we dat vandaag doen en je bent voor hem thuis dan komt niemand het te weten” zijn hand laat ik liggen, en denk koortsachtig na dat het me wel heerlijk lijkt om weer een keer ouderwets door Herman uitgewoond te worden, maar mijn verstand wint het nog en antwoord : “het zou inderdaad lekker zijn maar ik doe het niet”.

Dan kletsen we over wat andere dingen maar de gedachte laat me niet los hoe het zou zijn om zijn grote paal weer een keer in mijn kut te voelen. Ik laat me overhalen om een wit wijntje te nemen en Herman neemt een biertje, dan zegt Herman : als je mee naar mij gaat kan je eerst dat geile jurkje showen, en daarna zien we wel verder” hoe meer ik er over nadenk hoe geiler ik mijzelf voel worden. Omdat ik niet weet waar hij precies woont vraag ik dat als hij verteld dat het vijf minuten lopen is vanaf hier.

Zacht zeg ik : “het lijkt me wel heerlijk geil om weer een keer met je te neuken” even zegt hij niets dan antwoord hij : “allang zie ik dat je bloedgeil bent, je tepels staan als harde knoppen in je jurk en ik ken je en weet dat je kut al lang drijfnat is geil sletje” weer antwoord ik niet omdat ik weet dat hij gelijk heeft. Dan brutaal neemt Herman het initiatief en zegt : “ik ga afrekenen en loop naar mijn huis, als je me nakomt krijg je de beurt van je leven, lekker geil wijf”.

“Ik zal je niet in twijfel laten geile beer we gaan lekker een paar uurtjes neuken” en samen lopen we naar zijn huis, zo snel we binnen zijn staan we te tongen en gaat hij met zijn hand onder mijn jurk en pakt me bij mijn kut, gelijk zegt hij : “zie je wel ik wist het je bent al drijfnat” vervolgens werkt hij mijn string naar beneden en drukt een paar vingers in mijn altijd kale kut, met een kreun van genot laat ik hem begaan en voel zijn vingers in mijn geile kut bewegen.

“Kom laten we ons maar uitkleden” zeg ik.

Het jurkje gooi ik over mijn hoofd en naakt ben ik al dan Herman zegt : “op de bank zitten met je benen wijd geile slet ik moet die kut even proeven van jou” gewillig ga ik met mijn benen wijd op de bank zitten en Herman knielt tussen mijn benen trekt ruw mijn kut open en begint mij heerlijk te likken. Gelijk voel en merk ik dat deze seks veel beter is dan dat wat ik nu met mijn man heb. Op een geweldige manier is Herman mij aan het likken en het vingeren, lekker een beetje ruw stoot hij meerdere vingers diep naar binnen en beweegt ze daar lekker. Met mijn handen onder mijn grote tieten knijp ik in mijn tepels, wel zo enorm geil ben ik inmiddels dat het me niets meer uitmaakt dat ik met mijn ex bezig ben ik moet klaar gemaakt worden...

Vol van enthousiasme likt hij mijn kut, bijt op mijn super gevoelige klit en stevig stoot hij steeds en aantal vingers diep in mijn kut, luidt roep ik : “doorgaan, doorgaan, maak me klaar ik ben zo geil” Soppende geluiden maakt mijn kutje zo nat ben ik, dan geheel onverwacht perst hij een vinger ook mijn kontje in... Met een enorme krijs kom ik waanzinnig klaar, kreunend en hijgend ga ik tekeer, Herman blijft maar gaan door mijn klaarkomende kut likken tot ik zijn hoofd weg duw omdat ik even te gevoelig ben daar. Wat weet deze gozer mijn onwaarschijnlijk geil te maken, met mijn benen nog wijd hang ik bij te komen, zo’n heerlijk gevoel nu in mijn lichaam na zo’n grandioos orgasme.

Met schorre stem zeg ik : “dat was weer ouderwets fantastisch Herman” hij kijkt me lachend aan en antwoord : “ik weet nog wel hoe jij onderhanden genomen wil worden”, Ik zie hoe hij met zijn grote en staalharde paal in zijn hand zit en deze voor mijn kut houdt. Nog steeds zweef ik op de laatste golven van het heerlijke orgasme en voel hoe Herman zijn eikel door mijn kut wrijft en deze naar binnen duwt. Gelijk stoot hij hem tot zijn ballen in mijn openstaande kut, en zegt daarbij dan : “als een heerlijk geil hoertje ga ik je nu neuken Greet” en met eerst een paar trage stoten wen ik aan die grote paal in mijn kut.

“Ja, neuk me maar zoals je altijd deed geile dekhengst!”

Zeg ik hem, hij trekt me iets verder onderuit en hij duwt mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. “Wat een geweldige kut en wat een geil lichaam heb je lekker sletje van me” geeft hij aan om langzaam het stotende tempo op te voeren. Echt waar op een geweldig goede manier wordt ik geneukt, heerlijk voel ik zijn grote paal in en uit mijn kut schuiven, en ook stoot hij flink diep in mij... Bij elke stoot wiegen mijn grote tieten op en neer. Met zijn grote handen pakt hij mij bij mijn tieten en trek en knijpt hard in mijn tepels, terwijl hij heerlijk door neukt zegt hij : “sodemieters Greet wat ben je toch een heerlijke geile hoer” ik geniet ervan dat hij me zo toespreekt en antwoord : “vandaag zal ik je hoertje zijn en mag je alles met me doen geile neuker” inmiddels is hij mij weer behoorlijk richting een orgasme aan het neuken natuurlijk.

“Ik ben er bijna geile slet, dan ga ik je kut volspuiten Greet!”

Roept Herman, snel ga ik met mijn hand tussen mijn benen en wrijf stevig over mijn klit zodat ik gelijk met hem klaar kan komen en roep terug ; “spuit je hoertje maar goed vol ik wil alles hebben” dan geeft hij een paar harde en diepe stoten als ik voel hoe hij zijn lichaam aanspant en met een oerkreet jaagt hij de eerste straal sperma diep in mijn kut, daar kom ik ook op klaar, ik voel mijn kut krampen en knijpen. Herman spuit bij elke stoot een lading zaad in mijn kut, ik voel het hete zaad in mijn buik gespoten worden, het klaarkomen is zo heftig dat ik wel even helemaal de weg kwijt ben. Met zijn nog naschokkende lichaam krijg ik van Herman de laatste stoten dan laat hij zich op zijn knieën zakken waardoor zijn paal uit mijn kut glijd.

Helemaal onderuitgezakt hang ik op de bank terwijl mijn lichaam nog na schokt, even ben ik wel een beetje groggy wat heeft hij me geweldig klaar geneukt. Ik zie mijn kut nog helemaal open staan en voel hoe ik leegloop maar heb niet de kracht om iets te doen dus blijf ik ongegeneerd met mijn benen wijd zo hangen. Herman zit met een rood en bezweet hoofd naar mij te kijken en zegt : “jij bent nog net zo lekker en net zo geil lekkertje” als mijn stem het weer een beetje doet zeg ik tegen Herman : “wat was dit weer geweldig wat ben je toch een geil neuk beest”. Herman haalt voor mij een handdoek en ook wat te drinken, ik maak mijn kut een beetje schoon en drink wat, zo zitten we een beetje bij te komen en te kletsen als Herman zegt : “je moet me zo weer even stijf pijpen want ik wil ook je kontje nog neuken geil wijf” lachend antwoord ik : “je wilt mij dus echt helemaal uitwonen ?”

Lachend antwoord hij : “als er hier zo’n geil en gewillig wijf binnen is dan krijgt ze de volledige behandeling”. We besluiten om even een broodje te eten dan na een poos gaat Herman op de bank liggen en begin ik hem te pijpen, hij vingert mij ondertussen lekker en maakt met het geil uit mijn kut mijn kontje soepel en vingert mij daar ook, weer helemaal lekker geil weet hij mij te krijgen. Als mijn kontje soepel genoeg is zegt Herman : “laat je maar over mijn paal zakken met dat lekkere kontje geile slet” ik ga boven hem staan en laat mij zakken tot ik zijn harde eikel tegen mijn ster voel drukken, even kost het wat moeite maar dan zit de eikel erin, heel erg Langzaam lat ik mij verder over zijn paal zakken. Als hij er helemaal in zit blijf ik even stil zitten om te wennen als mijn sluitspier dan weer goed ontspant begin ik op en neer te bewegen, gelijk herken ik het heerlijke en vooral volle gevoel van mijn kontje weer.

Diep daar vanbinnen voel ik Herman zijn paal in mij bewegen, zo lekker, zo heftig is dit en tussen het kreunen door zeg ik : “ooooohhhh man wat is dit weer lekker wat zit je weer diep in mij ”steeds laat ik mij met mijn billen op zijn buik zakken, helemaal kan ik hem in mij hebben. Herman zegt : “wat ben je toch een vreselijk lekker en geil wijf dit is weer geweldig” ondertussen is hij bezig met mijn heen en weer slingerende tieten. Inmiddels kan ik hem prima hebben en wip ik flink op en neer op Herman zijn paal onwijs geniet ik ervan zoals ik zijn paal diep in mijn kontje voel Als hij zegt : “ga op je buik liggen dan neuk ik je weer klaar geil hoertje van me” dus stap ik af en ga op mijn buik liggen met mijn benen zo ver mogelijk opgetrokken. Herman komt op mij liggen en erg makkelijk verdwijnt zijn paal weer in mijn kont. Door mijn houding zoals ik lig komt mijn kont een stukje omhoog en met zijn forse stoten komt hij mega diep in mijn kontje, echt waar hij is mij flink aan het afraggen.

Met een hand ga ik onder mijn buik door en duw een paar vingers in mijn natte kut, zijn paal voel ik op die manier tegen mijn vingers bewegen, en ik bewerk mijn klit ook en beetje. Op deze manier ben ik al weer behoorlijk op weg naar weer een orgasme, en mede door Herman zijn stampende paal in mijn kont kan dat niet uitblijven. “Oooohh Greet wat is je kontje nog lekker strak geile meid ik ga zo weer spuiten in je” roept hij, omdat ik toch wel een beetje uitgeput begin te raken beweeg ik mijn vingers sneller door mijn kut zodat ik voel dat ik ga komen. Ik voel hoe mijn kut begint te knijpen in mijn vingers en met mijn onderlichaam ga ik wildere bewegingen maken en met luide kreunen kom ik klaar. Doordat ook mijn kontje gaat knijpen wordt ik daar nog strakker en voel hoe Herman zijn lichaam spant en luidruchtig zijn zaad in mijn kontje pompt.

Minder natuurlijk als de vorige keer maar toch wel voelde ik volgens mij vier stralen in mijn kont gespoten worden. Nog wat naschokkend en uithijgend ligt Herman op mij als ik hem vraag van mij af te gaan, ik draai me op mijn rug en voel me toch wel behoorlijk uitgeput, wat een geweldige neukpartij was dit, helemaal fout dat ik vreemd gegaan ben, en nog wel met mijn ex, maar dit was wel mateloos lekker en geil. Met mijn benen nog wijd lig ik bij te komen, na even vraag ik of ik even mag douchen, zo onder het zaad en volgespoten kan ik niet thuis aankomen. Als ik mij aan sta te kleden voel ik toch wel wat schrale plekken, Herman ligt te kijken naar mij en zegt : “je was weer geweldig meid, ik heb genoten van je” daar antwoord ik op : “ja ik ook, lang geleden dat ik zo goed te pakken ben genomen”. We kletsen nog wat als Herman zegt : “wat zou je ervan denken om elke week een keer langs te komen om dit te herhalen ?” daar denk ik even over na en bedenk me dat ik dit best wel vaker wil, na even antwoord ik : “nooit mag iemand dit te weten komen natuurlijk, elke week gaat niet lukken denk ik maar zo af en toe een goede wip met jou zie ik wel zitten”.

Hij staat inmiddels achter mij en pakt mij weer lekker bij mijn loshangende tieten in mijn jurkje, als hij zegt : “ik merk het al, je bent een nog net zo’n seks verslaafd geil sletje, je vond dit fantastisch” en geeft me een kus in mijn hals. Ik draai me om en kijk hem aan en zeg zacht : “klopt je weet dat ik regelmatig goed afgeneukt moet worden, en dat heb jij prima gedaan vandaag, geef me wel even je telefoonnummer”.

Nadat we de nummers hebben uitgewisseld ga ik weg, thuis aangekomen zit ik met plezier alles te overdenken als mijn man thuis komt uit zijn werk.Als hij vraagt wat ik vandaag gedaan heb zeg ik dat ik even naar de stad ben geweest en verder niet veel heb gedaan vandaag. En ik weet dat ik vaker zo’n leugentje tegen hem zal gaan vertellen...

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm