Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Naar de masseur voor een behandeling
Categorie: vreemdgaan | donderdag 28 juli 2016

Al geruime tijd ga ik elke zes tot acht weken een keer naar een masseur, dit naar aanleiding van een auto ongeluk wat ik enkele jaren geleden heb gehad. Een aantal kwetsuren aan mijn rug had ik toen en ook twee gebroken ribben, na een paar operaties en revalidatie zat het nog steeds niet lekker daar. Eindeloze ziekenhuis bezoeken, röntgenfoto’s en onderzoeken, er veranderde niets, pijn en een arm kon ik niet goed bewegen. Overigens mijn naam is Maartje, ben een getrouwde vrouw van 41 jaar en moeder van een tienerdochter, heb een normaal postuur, kort donkerblond haar, hier en daar wat sproeten omdat ik regelmatig sport een wel redelijke conditie. Een plaats hier verderop is een centrum waar fysiotherapeuten zitten, schoonheidssalon, en al dat soort dingen onder één dak, ik besloot daar eens een keer langs te gaan, je weet maar nooit...

Geile afspraakjes

Na het maken van een afspraak meld ik mij op het afgesproken tijdstip en kom ik bij een masseur die Ismael heet, een beetje een Indisch type, ik vertel mijn verhaal, alle tijd had hij voor mij, leg uit wat voor onderzoeken ik ondergaan had, allerlei dingen schrijft hij op en ook komt hij met een vraag of hij mijn medische informatie op mag vragen bij het ziekenhuis, daarvoor moet ik een papier ondertekenen. Uiteindelijk moet ik mijn trui en BH uit doen en op mijn buik op een behandeltafel gaan liggen. Op allerlei plaatsen drukt en knijpt hij maar hij weet wel exact de pijnlijke plaatsen te vinden. Het behandelplan wat hij maakt houdt in dat ik de eerste weken elke week moet komen daarna worden het langere tussenpozen. Om dit gebeuren kort te houden, knapte ik er wonderbaarlijk van op, en was mijn pijn en vervelende dingen toch wel voor 75 % procent weg.

Dus elke zes weken ging ik trouw naar Ismael, we kletsten dat uur gemakkelijk vol over allerlei zaken, soms ook wel privé dingen. Zeker kwam ik er al wel meer dan een jaar over de vloer, bijna altijd sprak ik af om 16 00 uur, omdat mijn man toch meestal pas tegen 20 00 uur thuis ik kon dat gemakkelijk, zo tijdens zo’n behandeling kwamen we op het onderwerp schaamhaar, vraag me niet meer hoe het kwam, ik vertelde zo dat ten tijde van de nasleep van het ongeluk wij weinig seks hadden door mijn pijnen, maar dat het nu weer beter ging, en door ons gesprek over schaamhaar vertelde ik dat ik getrimd had maar dat mijn man mij daar graag kaal wilde hebben.

Zo kletsen we verder als Ismael vraagt waarom ik dat dan niet doe als hij dat graag wil, ik zeg hem daarop dat ik dat zo’n gedoe vind om daar dat te doen, dat ik er niets op tegen heb maar meer een kwestie van geen zin. Dan komt Ismael met het idee : “dat je dat dan niet hier laat doen dat kan ook” daar had ik nog nooit aan gedacht dus ik vraag daar verder op door.

Dan verteld hij dat hij daar geen ervaring mee heeft maar een collega die daar ook werkt dat wel doet . Ik lig dus ondertussen met een ontbloot bovenlichaam op de behandeltafel, maar wel op mijn buik dus mijn maat C tieten zijn niet zichtbaar. Als Ismael zo’n beetje klaar is vraagt hij : “zal ik hem even roepen die kan er alles over vertellen”. Daar ga ik mee akkoord dus via de telefoon legt hij het uit en zijn collega komt, Ismael moet mijn rug nog schoonmaken en die olie weghalen dus kan ik mij nog niet kleden. Zijn collega Erik komt binnen en we bespreken alles, op welke manier enzovoort, als Erik zegt : “of heb je nu tijd, hier is iedereen weg en om 19 00 uur komen er weer mensen. Ismael is bezig met mijn rug en mede door zijn inbreng ga ik akkoord. Als ik van de tafel af stap zegt Erik : “kom maar mee naar mijn kamer” Ismael en ik lopen zonder mij eerst aan te kleden achter hem aan.

Omdat ik daar altijd met een ontbloot bovenlichaam ben ging dat een beetje uit gewoonte, even later stapt Ismael ook de kamer binnen, ik dus nog gewoon met mijn blote tieten. Ik moet in een soort stoel gaan zitten met mijn benen wijd in een paar steunen, inmiddels ben ik dus beneden ook naakt, Ismael komt naast me zitten en we kletsen gezellig verder, Erik legt tussendoor uit dat hij eerst met een tondeuse alles weg gaat halen. Als hij met dat trillende ding tussen mijn benen bezig is moet ik aan iets anders denken want dat voelt wel heel erg fijn, even lig ik met mijn ogen dicht er van te genieten.

Ik voel hoe mijn schaamlippen dikker worden en ook wat gevoeliger!

Als Erik mij dan met een soort van scheergel in masseert dan ben ik inmiddels gewoon geil, helemaal naakt met twee mannen, de ene is mijn kut aan het scheren de andere zit mee te kijken… Als Erik aan het scheren is trekt hij mijn kutje open om overal goed bij te kunnen, regelmatig als hij mijn klit raakt schok ik even. De hele behandeling maakt mij bloed en bloed geil, mijn uiterste best doe ik om het niet te laten merken tot Erik zegt : “je geniet er wel lekker van je kutje is inmiddels drijfnat” omdat ik ook al een heel stuk zwaarder adem zeg ik zacht : “het is ook wel erg lekker wat je daar doet” dan zegt Erik vervolgens : “en als je kut helemaal kaal is dan is die veel gevoeliger”. Dan heb ik de indruk dat hij dieper in mijn kut gaat dan noodzakelijk is, en zeg tussen het hijgen door : “het is nu al zo vreselijk gevoelig en lekker”…….. na even zegt Erik dat is helemaal goed vooral dat je het lekker vind. Als hij mij voor de tweede keer inwrijft met scheergel hou ik het niet meer en kom ik schokkend klaar, even later als ik weer rustig ben biedt ik mijn excuses aan.

Dat wimpelt Erik weg met de woorden : “wat is er een beter compliment als een vrouw tijdens mijn behandeling klaar komt” daar antwoord ik niet op omdat ik voel dat na mijn orgasme mijn geilheid zeker niet minder geworden is en Erik weer lekker bezig is tussen mijn benen, en voel duidelijk hoe hij een vinger een stuk in mijn kut duwt, en deze daar duidelijk beweegt, ik zeg er niets over maar een kreun kan ik niet meer onderdrukken.

Zacht vraagt Erik : “zal ik twee vingers proberen ?”

Met mijn hoofd knik ik ja, als ik Erik tegen Ismael hoor zeggen, ga haar tieten masseren met de olie die daar staat. Ik voel hoe hij olie over mijn tieten giet en die heerlijk begint te kneden en in mijn tepels knijpt, ik weet dat ik verloren ben, Erik die mij aan het vingeren is en Ismael die met mijn tieten bezig is, alles laat ik toe en weet dat ze nog lang niet zullen stoppen…………. Door Erik zijn gevinger hoor ik mijn kut soppen zo nat ben ik, tussen het kreunen door zeg ik : “ik ga weer komen Erik wat is dit lekker maak me klaar”. Mijn benen til ik op uit de beugels om ze verder omhoog te trekken zodat hij dieper in mijn kut kan komen………..

Dan kom ik op een manier klaar die ik lang niet had meegemaakt onwijs heftig en intens, van mijn tenen tot mijn kruin voel ik het orgasme in mijn lichaam. Even hang ik uitgeput na te schokken en te hijgen in die stoel als Erik vraagt : “volgens mij wil je nu flink geneukt worden Maartje” wetende dat ik fout bezig ben en vreemd ga antwoord ik : “ja jullie beide moeten mij nu neuken ik ben zo geil dat heb ik nodig” als ik dat gezegd heb schrik ik van mijzelf, maar ik wil het zo graag nu.

Erik zie ik zijn broek uit trekken en ook zijn blouse, naakt staat hij tussen mijn benen en zie hoe hij zijn harde paal op mijn kut richt en hem naar binnen duwt, mijn kut voel ik oprekken als hij hem naar binnen stoot, wat heerlijk wat een genot “neuk me Erik ram die paal in mijn kut” roep ik tegen hem, zo onbeschrijflijk geil ben ik dat ik alweer tegen klaarkomen aan zit. Gelukkig is Erik ook wel zo onwijs geil dat hij redelijk snel in mijn kut staat te stoten, inmiddels is Ismael ook naakt en die drukt zijn mond op mijn tepels. Dan weer langzamer dan weer sneller stoot Erik zijn paal in mijn kut, heerlijk voel ik hem diep in mij bewegen, dan haalt hij hem even uit mijn kut, dan zie ik ook hoe onvoorstelbaar geil mijn kut openstaat, Erik wrijft zijn paal een paar keer door mijn kut als hij zegt ik wil in je kontje gaan spuiten mag dat” gek van geilheid maakt hij me als ik zeg : “voorzichtig beginnen dan kan het wel” beheerst en voorzichtig krijg ik hem binnen, als de eikel voorbij de spier is voel ik hoe hij langzaam helemaal in mijn kontje komt, omdat mijn kut zo vreselijk drijfnat is dan is mijn kontje dat ook.

Als hij er helemaal in zit zeg ik : “rammen met die paal Erik neuk me klaar!”

Behoorlijk hard stoot hij in mijn kontje en ook wrijft hij over mijn klit dus al snel roep ik : “ik ben er spuiten Erik ik ga komen” dan voel ik het geweldig lekkere gevoel van een paal die klaarkomt en mijn kontje volspuit, schokkend en zwaar grommend en kreunend staat Erik mijn kontje vol met sperma te spuiten, wat onvoorstelbaar lekker is dit……………

Als ik hem voel verslappen trekt hij me uit mijn kontje, even ben ik uitgeteld en hang ik in de stoel, na even vraag ik of ik wat te drinken kan krijgen. Als ik een glas water op heb wrijft Erik mij een beetje schoon omdat zijn zaad er uit komt gelopen. Mijn kut zie ik nog steeds open staan en als ik weer wat op krachten ben zeg ik : “nu mag jij me neuken Ismael maar wel in mijn kut moet jij” helemaal blij gaat hij ervan kijken en neemt plaats tussen mijn benen, voorzichtig schuift hij zijn paal mijn kut binnen, nog steeds voel ik me geil. Hoe het kan, wat er met me is ik weet het niet, een soort van onverzadigbaar ben ik. Ismael neukt me heerlijk rustig, met lange halen met nog net zijn eikel in mijn kut dan weer tot hij tegen mijn baarmoedermond drukt zo diep komt hij in mij, Erik zit uitgeteld op een stoel, Ismael kneed tijdens het neuken ook lekker mijn tieten. Nu ik naderhand alles op zit te schrijven bedenk ik me dat ik mij als een soort van een hoertje door twee mannen heb laten neuken, maar geen seconde spijt heb ik ervan.

Na verloop van tijd geeft Ismael aan dat hij klaar gaat komen, ik wrijf even over mijn klitje zodat ik er ook weer ben, als Ismael met een paar harde stoten zijn sperma diep in mijn kut spuit kom ik ook nog een keer klaar, maar lang niet meer zo heftig als de eerdere keren, inmiddels is mijn kut ook een beetje schraal.

Als Ismael uitgespoten is trekt hij zijn paal uit mijn kut, hij wrijft mij wat schoon en zegt dat ik maar even moet gaan douchen. Erik doet nog even het laatste scheerwerk zodat mijn schraal geneukte en volgespoten kut helemaal kaal is. Nadat ik gedoucht en gekleed ben drinken we met ons drietjes nog wat als Ismael vraagt : “over zes weken dezelfde behandeling ?” Eerlijk zeg ik hun dat ik het vanaf het begin tot het einde geweldig heb gevonden, maar dat ik wel getrouwd ben dus dat niemand dit te weten mag komen.

Dat beloven ze mij natuurlijk dus maken we de afspraak dat we dan deze hele behandeling weer herhalen. Als Ismael met mij meeloopt naar mijn auto zeg ik tegen hem : “je mag ook wel een keer alleen bij mij thuis op de koffie komen hoor” als ik instap zegt hij : “dat ga ik zeker een keer doen want ik wil je een keer klaar likken lekker wijf” met een heerlijk gevoel in mijn lichaam rij ik naar huis, en weet dat vanaf nu mijn seksleven heel erg gaat veranderen...

Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm