Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

De vriendin van mijn vriendin
Categorie: vreemdgaan | donderdag 28 juli 2016

Hier een waar gebeurd verhaal waar ik nog vaak met veel plezier aan terug denk. Het was een warme lente dag en besloot die middag eerder te stoppen met werken en naar huis te gaan. Het was woensdagmiddag dus de kinderen vrij. Ik kom thuis en zie mijn vriendin in de tuin met een voor mij vreemde vrouw. Ik kende haar van gezicht maar wist niet wie het was. Ik kom binnen en stelde me voor. “Ik ben Dennis en jij bent?” Terwijl ik haar een hand geef staat ze op en mijn adem stokt: Ik kijk naar ιιn van de mooiste vrouwen die ik ooit heb gezien. Leuk koppie, mooi slank, net iets kleiner dan ik, een stralende lach en de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. “Ik ben Carla, mijn zoon zit bij jouw zoon in de klas.” De aanraking van haar hand liet me mijn hele lijf sidderen. Maar ja zij had een vriend en woonde samen en ik woonde ook samen hoewel mijn relatie al een aantal jaar niet echt soepel liep en de passie voor elkaar volledig gedoofd was.

Geile afspraakjes

Ik ging op onderzoek uit en kwam er achter dat Carla 34 was en haar vriend Mark 35. IK ben zelf 37 en mijn vriendin 33. Ze woonden vlak bij en kwam er al snel achter dat haar relatie ook niet lekker verliep. In de maanden daarop kwam Carla steeds vaker langs en ik kreeg wat contacten met haar vriend Mark. Zijn een paar keer met zijn vieren weggeweest en ook gingen we regelmatig met elkaar en de kinderen weg. In die periode werkte ik voor een groot bedrijf en die hadden voor een project extra handjes nodig. Ik hoorde via mijn vriendin dat Carla op zoek was naar extra werk. Ik stelde haar voor en niet veel later begon ze voor enkele dagen per week bij ons bedrijf te werken. Bij het eerste project werden we al aan elkaar gekoppeld. We hadden al vrij snel een buitenlandse trip. We appten wat dubbelzinnige berichtjes naar elkaar maar daar bleef het ook bij.

Niet veel later kwam Carla op kantoor en had ze enorme last van haar nek en rug. Ze was vlak daarvoor gevallen en het voelde niet lekker zei ze. Ik besloot haar nek te gaan masseren. Er ging een schok door haar en mijn lichaam heen. Het voelde goed. Vanaf die avond vlogen de dubbelzinnige appjes door de lucht. Mijn vriendin was niet thuis dus had de vrijheid te appen die avond. En de dagen daarop ging dat vrolijk door. Ze vertelde wat ze lekker vond op seks gebied, dat ze een kaal kutje had en dat de relatie met Mark niet lekker liep en ze nauwelijks nog seks hadden met elkaar. En zo wisselden we steeds meer intieme details uit. De week daarop moest ik op de vaste werkdag van Carla weg. Ze besloot de dag daarvoor naar kantoor te komen zodat we konden overleggen over de voortgang van het project. We zaten naast elkaar en al vrij snel tijdens het overleg vonden onze monden elkaar. En zo hebben we ruim een half uur zitten zoenen met elkaar. Mijn handen opende haar bloesje en maakte haar BH los. En zo kreeg ik een heerlijke C-cup in mijn handen. “Wat een heerlijke borsten heb je Carla! Zo vol en zacht en wat een lekkere tepels fluisterde ik in haar oor.”

Om daarna gelijk aan haar oorlel te sabelen. Dit bleek haar gevoelige plekje te zijn. Ze sidderde en vroeg me door te gaan met haar borsten te spelen. Dat deed ik graag. Maar ook de tijd drong want zij moest op tijd weg om de kinderen van school te halen. We fatsoeneerden snel onze kleding. Toen ze weg wilde gaan zei ik: “Wacht, ik wil nog ιιn ding weten. Ik maakte haar broek los en ging met mijn handen haar string in: en ja ze had een lekker glad geschoren kutje. Toen ik met mijn vingers haar grotje inging kreunde ze van genot. “Ik moet weg zei ze maar we gaan snel verder.”

Ik gaf haar een tongzoen en ze verdween.

Vanaf dat moment waren de appjes nog vunziger en platvloerser, het ging alleen nog maar over wat we wilden met elkaar. De dag daarop was Carla gewoon aan het werk en mijn externe afspraak heb ik afgeraffeld zodat ik toch nog naar kantoor kon komen. Daar aangekomen was ze blij verrast. Ik liep haar kamer in en begon haar te zoenen en al snel bleef het daar niet bij. Zij maakte mijn broek los en zei dat ik gisteren bij haar alles gevoeld had en dat zij nu aan de beurt was. Ze pakte mijn pik beet en begon me af te trekken terwijl ik aan haar tepels likte en mijn vingers door haar grotje heen haalde. Ik vond snel haar klitje en liet mijn vingers telkens langs haar klitje glijden. Steeds heftiger begon ze te schokken en kwam uiteindelijk gillend klaar, waarna ik mijn zaad over haar borsten spoot. We maakten ons zelf snel schoon en fatsoeneerden onze kleding. De werkdag was voorbij en moesten naar huis. Maar wilden eigenlijk niet.

In de weken die daarop volgden zagen we elkaar steeds vaker en vaker. Elke dag samen op kantoor leidde tot meerdere hoogtepunten waarbij ik haar klaar vingerde en zij mij aftrok of pijpte. Echt neuken durfden we daar niet aan. In de tussentijd kwam ze ook vaker bij mij thuis en ik bij haar. Maar dat we verder wilden was wel duidelijk. Maar we hadden de afspraak dat we ook onze eigen huizen niet met elkaar zouden neuken. Ik zocht haar regelmatig op andere dagen overdag thuis op en vaak eindigden deze bezoekjes in een heerlijk spel waarin we elkaar naar geweldige hoogtepunten hielpen. Op enig moment was ze bij mij thuis. Ze had weer last van haar rug en ik bood haar aan te masseren. Ze ging mee naar boven waarna ik Carla langzaam begon uit te kleden. Ze ging op haar buik liggen en hield haar slipje nog aan.

Ik begon haar te masseren maar nam ook de zijkanten van haar borsten mee en ging daarna langzaam ook naar haar billen toe. Langzaam ging ik haar slipje in. Ik duwde een vinger naar binnen en ze begon enorm te kreunen en te bewegen met haar billen. Ik trok haar slipje uit. Ze draaide zich om en ik keek naar de vrouw die echt al mijn bloed naar het puntje van mijn pik liet lopen. ik begon haar langzaam aan te beffen en likte mijn tong langs haar schaamlippen, beet en sabbelde aan haar klitje en ze kwam langzaam naar een hoogte punt. Daarna maakte ze mijn broek los en pakte mijn pik om me heerlijk klaar te zuigen. En elke keer weer deed ze het beter en lekkerder. Haar tongetje die over mijn eikel heen draaide, mijn pik diep in haar mondje laten gaan. En elke keer weer spoot ik mijn zaad volop over haar borsten. We wilden verder maar hielden ons gelijk weer aan onze afspraak.

Niet neuken in onze eigen woningen!

De weken daarop werden steeds warmer, niet alleen het weer maar ook onze verlangens naar elkaar werden steeds heftiger. Steeds vaker zagen we elkaar en die momenten konden we steeds minder van elkaar af blijven. En uiteindelijk gebeurd het dan toch. Op een donderdagmiddag ben ik bij haar thuis. Ze heeft problemen met haar computer en zou langskomen om te kijken of ik haar kon helpen. We komen boven op haar kantoortje en beginnen elkaar eerst uitgebreid te zoenen. Langzaam aan maak ik haar bloesje los en haar twee borsten pak ik in mijn handen ik begin lekker aan haar tepels te likken. “O lekker Dennis, ga door, je doet dat zo lekker en zacht.” Haar handen gaan door mijn haar heen. Ze kreunt zachtjes in mijn oor. Ik zoek haar mond en weer beginnen we te tongen. Daarna sabbel ik aan haar oorlelletje. Ik knoop haar broek los en doe deze langzaam aan omlaag. Ze staat in haar stringetje voor me. Ze trekt mijn shirt uit en begint me overal te zoenen en aan mijn tepels te sabbelen. Langzaam gaat ze verder omlaag en maakt mijn broek los. Mijn pik staat al fier overeind en verheugd zich al op wat er komen gaat.

Ze geeft me een heerlijke pijpbeurt. Wederom beter dan de vorige keer. Als ik op het punt van klaar komen sta komt ze overeind en spuit over haar borsten heen. Daarna vraagt ze of ik haar wil beffen. ik begin haar eerst door haar string heen te beffen, haar dijen te zoenen om vervolgens haar string in te gaan met mijn vingers. Ik trek het stukje stof nu naar beneden en zie echt weer het mooiste kutje wat ik ooit heb gezien. Ik lik haar en sabbel aan haar klitje. Ze trekt aan mijn haren en gromt van genot. “O Dennis ga door dit is zo lekker, je doet het zo goed, dit krijg ik thuis echt nooit zo lekker” Ik steek langzaam twee vingers in haar grotje erbij en sabbel aan haar klitje. Ze gaat nog heftiger schokken en komt luid gillend klaar. We kijken elkaar aan en beginnen elkaar te zoenen. Dan fluistert ze in mijn oor: “ik wil je voelen.

Ik wil je pik in me hebben.

Ik weet het we hebben een afspraak maar ik hou het niet meer, we doen dit nu al maanden zo maar ik wil weten hoe het is om met je te neuken.” Ik geef haar een zoen en zeg dat ik me overgeef en dat ik graag wil weten hoe het is om met zo’n mooie vrouw te neuken. We beginnen te zoenen en ze begint weer met mijn pik te spelen en als hij weer fier overeind staat draait ze zich om. Ze bukt zich voorover en haar kontje steekt uitdagend naar achteren. Mijn pik breng ik naar haar kutje toe. En langzaam glij ik naar binnen en allebei slaken we een zucht van genot. “O wat ben jij lekker strak Carla, wat een heerlijk kutje” kreun ik uit, terwijl zij zucht: “Wat een heerlijke pik je gaat lekker diep en hij is zo dik!” en zo stoten we zeker een kwartier op elkaar door. Iedere keer als ik denk te komen hou ik in. Ondertussen probeert zij met haar kutspieren mij te melken wat haar niet lukt. En weer ga ik verder.

Ondertussen ook druk bezig haar klitje te stimuleren. En zo komt ze voor de eerste keer klaar tijdens het neuken. Maar ik ben nog niet zover dus ga daarna nog volop door in haar kutje. Maar ook dan kom ik klaar. Ze voelt dat ik ga komen en stimuleert nog even volop haar klitje waarna ook zij nog een keer klaarkomt ondertussen spuit ik haar kutje vol met mijn zaad. We pakken elkaar beet en beginnen elkaar volop te zoenen. We genieten volop van elkaar.

Dit was echt lekker fluistert ze in mijn oor. “Echt genoten van je en ik ben nog nooit twee keer achter elkaar klaargekomen tijdens het neuken. Weet je ik ben bij Mark nog nooit klaargekomen tijdens het neuken.” Ik pak haar beet en zoen haar uitgebreid. “Carla dit was de beste vrijpartij van mijn leven. Ik heb nog nooit zo lekker geneukt als met jou.” Ik pak haar tepels weer in mijn handen en begin er langzaam aan te draaien en te sabbelen. “wat lekker als je dat doet” zegt ze. Ik begin weer aan haar oorlelletje te sabbelen. Ze kreunt in mijn oor: “je maakt me weer geil, kom nog een keer in me!” Ik leg haar op de etenstafel en trek haar benen omhoog. Ik leg mijn pik voor haar kutje en glij weer langzaam aan naar binnen. En weer beginnen onze lijven te tintelen van genot.

“Ja lekker dik en diep, neuk me lekker Dennis, ga door, dieper neuk me klaar alsjeblieft. Ik wil nog een keer klaarkomen tijdens het neuken.”

Ik had net al zoveel zaad gespoten dat ik het deze keer wel weer even vol kon houden. En wisselde continue van tempo. We werd daar helemaal gek van. Haar nagels gingen over mijn borst en rug. Ondertussen zat ik lekker met haar tieten en tepels te spelen. “Carla wat ben jij lekker strak. Wat een heerlijk kutje heb je.” En zo gingen we nog zeker een twintig minuten door. En steeds harder klotsten we tegen elkaar aan. Mijn ballen tegen haar kutje. Uiteindelijk hiel d ik het niet meer en spoot mijn zak voor de tweede keer leeg in haar kutje.

We kusten elkaar en besloten gezien de tijd, Mark kon zo thuiskomen, snel op te ruimen, de grond en tafel schoon te maken. We kleden ons aan en namen met een dikke zoen afscheid ze vertelde nog dat ze die vrijdag extra wilde werken. Die avond stuurde ze me een berichtje dat ze voor de zekerheid maar even langs de huisarts was gegaan. Ze slikte namelijk al een tijdje de pil niet meer en als ze met Mark seks had gebruikte ze een condoom. “Daar heb ik bij jou niet aan gedacht want ik wilde je zaad in me voelen. Heb nu de morning after pil genomen en ben gelijk weer aan de pil gegaan voor jou.”

In de weken daarna hebben we nog veelvuldig met elkaar gespeeld. Bijna dagelijks wel een vinger-, bef- of pijpbeurt. En nog een paar keer hebben we elkaar lekker geneukt. Meestal in de auto en soms op kantoor. Thuis durfden we dat niet meer. Beide partners kregen toch wat argwaan over onze contacten. Uiteindelijk hebben we de samenwerking moeten beλindigen. Nog steeds zien Carla en ik elkaar maar van seks is het de laatste tijd niet meer gekomen. Mark houdt haar nu goed in de gaten en mijn (inmiddels) ex vriendin zat er ook bovenop. Maar iedere keer als we elkaar zien is er de spanning. En wellicht zal die ooit nog wel een keer tot ontlading komen. Maar ieder jaar rond juli komt dit verhaal weer boven bij me en denk er met veel genoegen aan terug.

Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm