Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Op mijn trouwdag ging ik al vreemd
Categorie: vreemdgaan | donderdag 28 juli 2016

De titel boven mijn waargebeurde belevenis doet het ergste al vermoeden. Het is een vreselijk groot geheim dat ik bij me draag van wat er op mijn trouwdag is voorgevallen, het is gewoon uit de hand gelopen maar het was wel lekker. Maar eerst wat er aan vooraf ging en ook wie ik ben, mijn naam is Anky en 43 jaar, een normale Nederlandse vrouw ben ik, redelijk slank bijna 1,80 meter lang. Na een vrij lang huwelijk ben ik gescheiden en na een poos kwam ik Albert tegen, we hadden het leuk samen, na verloop van tijd gingen we samen wonen en op die manier besloten we na een aantal jaren te gaan trouwen. Dat is dus gebeurd afgelopen mei, na de nodige voorbereidingen en allerlei zaken geregeld te hebben hadden we een datum bepaald. Besloten hadden we om op de dag met een kleine groep familie en vrienden het officiële gedeelte te doen, dan met dat gezelschap een hapje te eten met aansluitend een receptie van 19 00 uur tot 21 00 uur.

Geile afspraakjes

Voor die dag had ik me gekleed in een donkerblauwe lange jurk, met erover een colbertje, Albert droeg een donker blauw pak. In mijn jurk met een wel een beetje een gewaagd decolleté kwamen mijn maat C tieten prima uit, wel had ik natuurlijk een BH aan en een paar hold up kousen en een stringetje. Ten tijde van de maaltijd dronk Albert al een stevig biertje, zo onopvallend mogelijk gaf ik aan dat hij het wat rustig aan moest doen met de drank, ik weet dat hij een liefhebber is van een slokje. Tijdens de receptie, toen er ook een paar collega’s van hem waren ging Albert aan de whisky hier baalde ik best wel van, als ik iets niet wil is het op deze dag wel een aangeschoten echtgenoot. Aan zijn broer Harold vroeg ik of hij Albert er op aan wilde spreken, Harold had voor deze dag een klassieke auto geregeld en ons daarmee rondgereden, hij zou ons ook na deze dag en avond thuis brengen met deze auto. Aan het einde van de verder hele gezellige receptie was Albert toch wel een soort van aangeschoten, dit vond ik dus zeer zeker niet leuk, ikzelf had een paar rode wijntjes op.

Nadat we alle gasten vertrokken waren en we alle spullen en cadeaus in de auto geladen hadden dronken we met de mensen van de zaal en wij nog een afzakkertje en Albert weer aan de whisky natuurlijk. Dat was overigens erg gezellig, met nog wat bitterballen erbij, schonken we onze glazen nog een keer vol, als een van de vrouwen van de bediening zegt : “aan je nieuwe echtgenoot zal je wel niet veel meer hebben vanavond” hij was duidelijk niet geheel meer bij de les. Mede vanwege het wijntje wat ik al op heb antwoord ik : “ach als hij niets meer kan heb ik altijd mijn zwager nog” en sla een arm om Harold zijn nek. Met de nodige humor natuurlijk bekijkt zij Harold en zegt : “och met hem zou ik me ook wel weten te vermaken hoor” daar op verder gaande zeg ik : “nee, nee, vandaag gaat hij met mij mee jij mag hem een andere keer wel gebruiken” Harold is overigens na zijn scheiding al een poosje alleen. Zo dollen we wat verder en uiteindelijk besluiten we om naar huis te gaan, met Harold zit ik in de auto wat te kletsen maar in wezen ben ik pisnijdig op mijn vent omdat hij gewoon bezopen is op onze trouwdag.

Thuis aangekomen laten we hem nog even in de auto zitten als Harold en ik alle spullen in de kamer op de grote tafel zetten. Met wat hulp weet Harold Albert uit de auto te krijgen, als ik hem binnen zie staan zeg ik : “zullen we hem maar gelijk naar bed werken zo gezellig zal hij niet meer zijn” met hulp van Harold werken we hem naar boven en ook met zijn hulp weten we zijn overhemd en broek uit te krijgen. Als laatste vraag ik : “wil je bij mij even die lange ritssluiting op mijn rug losmaken dan doe ik even iets makkelijkers aan” dat doet hij en werk ik mij uit de best wel strakke lange jurk.

Mijn BH doe ik ook uit, mijn slip en kousen hou ik nog wel aan, een ruim vallend lang katoenen shirt trek ik aan, mijn tepels drukken wel wat door de stof, maar het voelt wel lekker om ze even los te laten hangen. Zo loop ik naar beneden en schenk voor mij een rood wijntje in en pak voor Harold een fles bier, aan de grote tafel pak ik wat dingen uit als ik er wel te laat erg in heb dat omdat ik voorover sta Harold volledig mijn grote blote tieten kan zien hangen in mijn ruime shirt dus zeg ik : “het was niet de bedoeling dat ik je mijn hele tieten toonde” ongegeneerd blijft hij er naar kijken en zegt : “ik heb die prachtige tieten van je op mijn gemak zitten te bewonderen, was een heerlijk geil gezicht”. Mijn shirt hou ik en beetje dicht en ga minder voorover staan, en antwoord hem : “voor jou is het misschien wel geil, maar ik ben het niet meer na wat we boven hebben gebracht”.

“Ik sta al een poosje droog dus ik geniet wel van het uitzicht” zegt Harold daarna, dat kan ik hem niet kwalijk nemen, omdat ik hem natuurlijk al een paar jaar ken besluit ik hem wat te plagen door hem, zij het minder uitgebreid, nog een paar keer mijn tieten aan hem te laten zien zogenaamd per ongeluk. Dan na even zegt hij : “het zou me wel lekker lijken om die grote tieten even in mijn hand te houden” een beetje lachend zeg ik : “dat kunnen we niet maken joh, ik ben vandaag met je broer getrouwd” als hij opstaat weet ik wat er gaat gebeuren maar ik doe niets, ik voel hoe hij mijn lange shirt bij mijn bovenbenen pakt en het over mijn hoofd trekt, en ik werk gewoon mee, dan pakt hij onder mijn armen door mijn tieten in zijn grote handen en begint ze zacht te kneden.

Ik sta dus nu met alleen mijn kousen en slip aan met mijn blote tieten, omdat ik het erg lekker vind ga ik met mijn armen omhoog en trek zijn hoofd naar me toe en zeg zacht : “dit mag niet maar voelt wel erg lekker” en geef hem een kus op zijn wang. Steeds steviger kneed hij ze en knijpt lekker in mijn inmiddels harde tepels, onze monden zoeken elkaar en even later kussen we elkaar en voel ik zijn hand naar beneden gaan en aan de bovenkant mijn slipje binnengaan waar hij over mijn kale kut wrijft, als we dan even adem moeten halen zegt Harold : “een paar lekkere dikke tieten en een kale en al natte kut, volgens mij ben je geil Anky” ik druk mijn mond weer op de zijne en laat het toe dat hij me nu staat te vingeren, mijn benen zet ik verder uit elkaar en voel al meerdere vingers in mijn kut bewegen.

Zacht zegt Harold dan in mijn oor : “ga maar even op de bank zitten dan zal ik jou kale kut even lekker likken” zonder iets te zeggen doe ik dat en knielt Harold tussen mijn benen mijn kontje til ik iets op zodat hij mijn slipje uit kan doen en spreid ik mijn benen zo ver mogelijk voor hem. Met een diepe kreun reageer ik als hij zijn mond op mijn kut drukt en een soort van elektrische schok gaat er door mij heen als hij over mijn klit likt, ik weet inmiddels dat mijn geile gevoelens de regie van mijn verstand hebben overgenomen en dat ik klaar wil komen hier. Met vingers en tong bewerkt Harold mijn inmiddels wel erg natte kut, met mijn handen op zijn achterhoofd druk ik hem zo hard mogelijk tegen mijn kut, wat hemels lekker likt en vingert hij me hijgend geef ik aan : “doorgaan zo ga maar dieper in mijn kut, maak me klaar”. Met mijn handen kneed ik mijn tieten en trek aan mijn tepels, die zijn keihard en tintelen heerlijk nu als Harold met veel kracht steeds dieper in mijn kut gaat kom ik op een geweldige manier klaar, schokkend en met de meest vreemde geluiden hang ik geweldig klaar te komen, nog heftig na trillend zeg ik : “dat was vakwerk zwagertje wat ben ik heerlijk klaargekomen” ik zie hoe hij zijn broek losmaakt en deze naar beneden duwt en op zijn knieën voor me blijft zitten. Zijn harde paal heeft hij in zijn hand als ik hem vraag : “ga je mij nu ook neuken ?” mijn hand strek ik uit naar zijn paal en voel direct dat deze veel dikker is dan die van Albert. Harold antwoord dan :

“Kijk eens hoe ver die kut open staat daar moet ik mijn paal in steken!”

Ik laat zijn paal los en trek mijn kut nog verder open en zeg : “kom maar doe het maar neuk me maar een keer” hij komt korter bij gaat en paar keer met zijn grote en harde eikel door mijn natte gleuf op en neer en drukt hem dan langzaam naar binnen. Geweldig lekker wordt mijn kut opgerekt en voel ik hoe hij in mijn kutje komt, allemachtig lekker is dit gelijk al : “kom maar lekker diep in mij dit is zo lekker” en de gehele lengte duwt hij soepel bij mij naar binnen, mijn kut zit echt wel vol als hij er helemaal in zit. Als hij dan ook nog begint te stoten kom ik bijna al klaar zo enorm lekker is het met deze dikke paal in mijn kut. Harold drukt mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar en als hij lekker aan het stoten is zegt hij : “wat een heerlijk strakke kut heb jij ik ga dit niet lang volhouden”.

Omdat ik het ook wel zo mega geil en lekker vind antwoord ik : “ik ben er ook al bijna neuk me maar hard en diep en kom maar dan doen we het straks nog een keer”. Dan begint hij ongeremd hard en diep in mij te stoten, ongekend lekker geil en ook vreselijk spannend is dit om te doen. Stoot na stoot incasseer ik en ook zie ik keer op keer die dikke paal in mijn kale kut verdwijnen, de eerste krampen voel ik door mijn buik gaan als ik dan als begin van mijn orgasme met mijn kut begin te knijpen krijg ik een paar harde en diepe stoten te verwerken en voel ik hoe Harold zijn zaad in mijn kut spuit, een heel aantal stralen voel ik naar binnen gespoten worden zo komen we beide op een weergaloze manier klaar, echt wel vreselijk heftig wordt ik hier klaar geneukt en vol gespoten, wat een genot is dit.

Toch wel een beetje uitgeteld hang ik op de bank, Harold laat zijn leeggespoten paal uit mijn kut glijden en laat zich op de vloer zakken en zegt : “Anky dat was vreselijk lekker wat een heerlijk geil wijf ben jij” omdat mijn kutje leeg begint te lopen ga ik even naar de keuken en pak daar een handdoek wrijf me een beetje schoon. Als ik weer op de bank zit antwoord ik hem : “ja, dat was een wel heel erg lekkere beurt, maar dit mag niemand te weten komen natuurlijk” Harold haalt voor ons wat te drinken, we kletsen zo een poosje ondertussen zit Harold steeds met zijn paal te spelen.

Dan stel ik hem voor dat hij op de vloer gaat liggen en ik hem even goed stijf pijp want we hebben beide zin om nog wel even verder te gaan. Als ik zijn paal in mijn mond heb kost het erg weinig moeite om hem weer hard te krijgen, mijn kut is natuurlijk nog nat genoeg, mede door de grote lading zaad die erin gespoten is. Dan zeg ik :

“Zal ik eens lekker op je paal komen zitten geile zwager van mij!”

Ik ga boven hem hangen en laat mijn kut over zijn dikke paal zakken tot hij er helemaal in zit, echt vol zit mijn kut nu met die dikke paal van Harold, direct pakt hij met zijn handen mijn grote tieten en neemt de tepels flink onderhanden, ik wip heerlijk op en neer op zijn paal. Wel gigantisch lekker is dit, wat was ik geil, vreselijk fout om op mijn trouwdag al vreemd te gaan,, doch ik was er aan toe om geneukt te worden en dit is wel ontzettend lekker met mijn zwager. “Tering Anky wat ben jij een geile teef, wat kan jij geweldig neuken” zegt Harold tegen mij, omdat ik ook wel zo onwijs geil ben inmiddels zit ik flink op zijn paal tekeer te gaan, omdat we al een keer klaar zijn gekomen kunnen we ongeremd doorgaan nu. Met mijn handen steun ik op Harold zijn schouders, daardoor slingeren mijn grote tieten voor zijn gezicht, afwisselend met handen en mond is hij met mijn tieten bezig, en ik maak mat mijn onderlichaam neukende bewegingen, daardoor voel ik die dikke paal zo heerlijk in mijn kut bewegen.

Zo onwijs geil en lekker zijn we bezig dat ik alles om mij heen vergeten ben, zo neuken we er lustig op los als Harold zegt : “ga op je knieën op de bank zitten ik wil je afneuken en nog een keer volspuiten” dus stap ik van zijn harde paal af en ga klaar zitten zoals hij gevraagd had. Onmiddellijk stoot hij weer de hele paal in mijn openstaande kut, met mijn hand tussen mijn benen pak ik zijn ballen en speel er mee en roep naar hem : “neem me maar flink te pakken rag me maar goed af” mijn geilheid neemt alleen aar toe zo vreselijk lekker is dit. Harold gaat ook helemaal los, diverse klappen krijg ik op mijn billen, snuivend en kreunend staat hij wild in mijn kut te stoten, doordat ik wel zo over de top geil ben vind ik het nu heerlijk om lekker ruw gepakt en behandelt te worden. “Zo doorgaan geile neuker, zo ga je me weer klaar neuken geile beer” zeg ik tegen hem want dit moet een alles overtreffend orgasme worden.

“Ooohhh jaaa geile hoer ik ga je klaar neuken en vol spuiten zeker te weten!”

Roept hij en ik weet dat we er bijna zijn, even laat ik zijn ballen los en wrijf over mijn groot opgezette klit, als ik ongecontroleerd mijn kontje naar achter stoot omdat ik klaar begin te komen trekt Harold mij bij mijn heupen hard naar achter om nog dieper in mijn kut te komen en krijg ik weer de stralen heet sperma diep in mij gespoten… Alsof mijn kut uit elkaar barst zo kom ik klaar en weer zoveel zaad spuit Harold diep in mij, echt werkelijk waar ik was helemaal de weg kwijt…

Als Harold mij minder stevig vast heeft val ik op mijn zij, ik heb niet meer de kracht om mijzelf omhoog te houden, schokkend en nog trillend hang ik half op mijn zij op de bank, het orgasme is nog steeds gaande in mijn lichaam, ik draai me verder naar een zithouding en met mijn benen wijd hang ik onderuitgezakt bij te komen… Allemachtig wat heb ik hier een beurt gehad, als ik weer kan kijken zie ik Harold plat op zijn rug op de vloer liggen uit te hijgen…

Ik ben totaal kapot en uitgeput met een nog schorre stem zeg ik : “je hebt me verrot geneukt zwagertje ik kan niet meer” zonder mij aan te kijken zegt hij : “wat ben jij een sex beest ik ben ook leeg en kapot moe, maar ik verzeker je ik ga je vaker op mijn paal zetten”. Tegen de tijd dat mijn brein weer een beetje begint te werken realiseer ik me dat ik mijzelf op mijn trouwdag door mijn zwager heb laten dekken, wat natuurlijk absoluut fout is, maar het was ook geweldig lekker. Dan zeg ik tegen Harold : “dit was wel zo vreselijk lekker dit vraagt om een vervolg, maar beloof me dat je er met niemand over praat, ik wil wel vaker door jou gedekt worden.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm