Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Ik ga vreemd met de buurman
Categorie: vreemdgaan | zaterdag 21 mei 2016

De gebeurtenis die ik u hier ga vertellen is voor mij al vorige zomer begonnen. Eerst zal ik vertellen wie ik ben, mijn naam is Jozien, ben een getrouwde en part time werkende vrouw van 37 jaar. Mijn man en ik hebben een dochter van 12 jaar, door middel van wat fitness en fietsen heb ik een redelijke conditie en heb ik nog een redelijk strak lichaam. 1,80 meter ben ik zwart half lang beetje krullend haar, donkere ogen, maat C tieten en meestal een heel klein streepje beneden. We wonen langs een provinciale weg in een vrijstaand bungalowtje, onze buurman woont ongeveer vijftig meter bij ons vandaan, het is een alleenstaande man van rond de dertig. Al een hele poos vind ik hem wel een lekkertje, maar om nou met de buurman iets te beginnen… Af en toe komen we bij elkaar, vorig najaar is hij twee keer bij ons op een barbecue geweest en had ik hem weer eens goed bekeken en vond hem toch wel heel erg lekker. Had wel de nodige gedachten over hem zeg maar, afgelopen voorjaar wordt er een graafmachine bij hem voor het huis gelost, ik had natuurlijk geen idee wat hij van plan was.

Geile afspraakjes

Die week kom ik hem tegen in de plaatselijke supermarkt en vraag belangstellend wat de plannen zijn. Hij verteld dat hij een zwembad in de tuin gaat maken, zijn hele plan en bedoeling legt hij uit. Na even zeg ik : “nou buurman ik hoor het wel wanneer ik in badpak kan komen” daar antwoord hij gelijk op : “als het klaar is mag je ook zonder badpak komen hoor” daar antwoord ik niet meer op en ga verder met mijn boodschappen, wel neem ik mij voor om het goed in de gaten te houden hoe de stand van zaken is daar. Na enkele weken roept hij mij dat ik moet komen kijken, het was toen nog bar koud, het zag er super mooi uit, met een trap erin tegels er rond om heen tussen zijn huis en het zwembad een soort van terras gemaakt. De nodige complimenten maak ik hem en zeg voor de grap : “als de temperatuur goed ik kom ik een keer proefzwemmen” hij beloofd mij daaraan te houden. Dat zie ik wel zitten natuurlijk om daar een duik te nemen en ook hem wel een beetje uit te dagen natuurlijk. In de tweede helft van april belt hij mij op of ik vanmiddag tijd heb om proef te komen zwemmen, hij zou zorgen dat het water lekker zou zijn en de zon scheen ook wel lekker. Ik ga akkoord doe mijn bikini aan en een jurkje erover met een badlaken onder mijn arm loop ik daar heen.

Mark heet hij overigens liep al rond in zijn zwembroek “jeetje mina wat ziet hij er lekker uit” schiet het door mij hoofd. We kletsen even wat en ik voel aan het water, heerlijke temperatuur, toch nog een beetje terughoudend sta ik te kijken alvorens ik er in wil springen, dan pakt hij mij beet en gooit mij zo in het water, proestend kom ik boven water en roep : “wacht maar ik pak jou wel terug” als hij ook in het water is blijft hij angstvallig bij me vandaan. Ik zwem een paar keer heen en weer en zo kom ik ongemerkt redelijk bij hem in de buurt spring hem geheel onverwacht op zijn nek om hem onderwater te drukken.

Op deze manier geraken we ik een stoeipartij en proberen elkaar onder water te duwen. Tijdens deze worsteling die ik natuurlijk niet wil verliezen voel ik dat mijn bovenstukje boven mijn tieten komt te zitten, maar door ons fanatiek stoeien kan ik deze nu even niet op zijn plaats doen. Mark ziet dat natuurlijk en ik merk dat hij tijdens het stoeien aan het proberen is om het bovenstukje los te maken. Door niet voldoende tegen te werken krijgt hij het voor elkaar en roep ik : “wat ben jij een vies mannetje om mijn tieten bloot te maken”.

Met het bovenstukje bij hem zwemt hij bij me vandaan, ik roep hem na als ik je te pakken heb jat ik je zwembroek, zo zijn we lekker aan het dollen en met elkaar bezig. Als ik weer in zijn buurt ben pakt hij me vanachter vol bij mijn beide blote tieten en zegt dan : “echt wel lekkere tieten heeft mijn buurvrouwtje” ik sla zijn handen weg draai me snel om en pak hem vol in zijn kruis kijk hem aan en zeg : “dat vraagt om een reactie!”

Ik knijp even flink in zijn niet geheel slappe paal.

Dat laat hij toe en zegt : “ zullen we even wat gaan drinken” via het trapje gaan we uit het water, ik blijf gewoon in mijn blote tieten lopen, we gaan op het terras zitten, vanaf de straat is alles niet zichtbaar daar. Als hij er ook bij komt zitten zegt hij vrijuit : “jij hebt echt een paar prachtige en heerlijke tieten Jozien” daar weet ik even niets op te zeggen, na even zeg ik tactisch : “mijn man kan beter niet weten dat jij aan mijn tieten zat en dat ik zo hier zit”. Lachend antwoord Mark dan : “daar maak ik uit op en die indruk had ik al dat je het niet erg vond” omdat ik wel in de gaten heb dat Mark wel een beetje op mij zit te geilen zeg ik : “beter dat ik nog even in het water spring” en voeg gelijk de daad bij het woord en spring weer in het water.

Als Mark nog blijft zitten ga ik tegen de rand staan en kijk naar hem en roep : “durft de buurman niet meer ?” langzaam staat hij op en komt naar het zwembad gelopen en zegt ondertussen : “hou er rekening mee dat ik je weer bij je lekkere tieten pak als ik in het water kom” lachend steek ik mijn middelvinger op en zwem naar het midden om daar kleine rondjes te zwemmen. Hij komt mijn kant op en pakt me vast en trekt mij met mijn rug tegen zijn buik om mij vervolgens bij mijn tieten te pakken, ik weer hem niet af en voel hoe hij mijn tepels tussen zijn vingers rolt.

Dan zeg ik : “nu mag ik jou ook onzedelijk betasten” en ga met mijn hand achter mijn rug in zijn zwembroek en pak zijn paal in mijn hand en ga er mee spelen ik laat hem zijn gang gaan en hij laat mij ook mijn gang gaan. Zijn hoofd legt hij op mijn schouder en neemt een oorlel van mij in zijn mond, dat is een nogal gevoelig plekje bij mij lekker sabbelt hij daarop als ik een hand naar beneden voel gaan mijn bikini broekje in. Al snel voel ik hoe hij over mijn kutje wrijft en een vinger naar binnen duwt dan zegt Mark in mijn oor : “je kutje is al lekker nat en niet van het water” mijn kontje duw ik naar achter tegen zijn buik. Zijn inmiddels harde paal heb ik in mijn hand en trek hem langzaam af, ik voel hoe hij mijn broekje naar beneden werkt, gewillig laat ik dat toe.

“Zullen we tegen de kant gaan staan ?” vraag ik aan Mark terwijl we daarheen gaan doe ik zelf mijn broekje uit als ik weer tegen hem aan sta, nu met de gezichten naar elkaar toe begint hij me heerlijk te vingeren, ik zoek zijn mond en ook al snel staan we te tongen. Stevig knijp en trek ik aan zijn paal, we weten beide wat er gaat gebeuren... als ik al vrij snel bloedgeil ben, mede doordat ik hem al erg lang een lekkertje vind zeg ik in zijn oor : “til me maar even op en zet me maar op je paal” onmiddellijk pakt hij mij onder mijn bovenbenen die ik dan om zijn middel sla en laat Mark mij over zijn snoei harde paal zakken… Wat een onvoorstelbaar lekker en mega geil gevoel geeft dat als ik voel hoe hij in mij komt en mijn kutje heerlijk oprekt. Al wel ruim vijftien jaar heeft er niemand anders mij geneukt dan mijn man en nu dit... Zo ver mogelijk laat ik mij op zijn paal zakken, heerlijk diep voel ik hem in mij nu, langzaam beweegt Mark mij op en neer over zijn paal.

Dit maakt mij zo enorm geil dat ik na enkele minuten al klaar ga komen en zeg dan ook : “dit is zo lekker ik kom al klaar Mark” en hevig op en neer wippend op zijn geweldige paal zit ik klaar te komen, heftig wip ik op en neer terwijl die harde paal maar in mij blijft bewegen... Als ik weer wat rustiger beweeg zegt Mark : “je was er wel aan toe, wat kom jij vreselijk lekker klaar” met mijn hooft op zijn schouder hang ik bij te komen en zeg dan : “neuk me maar flink ik kom nog wel een keer klaar zo lekker is dit”. Nu wilder en sneller beweegt Mark mij op en neer over zijn paal met mijn armen om zijn nek trek ik mijzelf steeds weer omhoog, zo onwijs ongekend geil ben ik dat ik niet meer normaal na kan denken...

Als Mark begint aan te geven dat hij er ook bijna is antwoord ik : “neuk me sneller en harder maak me klaar en geef me alles van je” dan wippen we als wilde tegen elkaar op als ik weer begin te krampen en met mijn kutje ga knijpen omdat ik weer kom maakt Mark grommende geluiden en ik voel zijn warme sperma diep bij mij naar binnen spuiten. Twee over de top geile en klaarkomende lichamen maken ongecontroleerde bewegingen vreselijk zit ik te genieten van die spuitende en stotende paal diep in mijn kutje, wat ben ik geil wat ben ik ook vreselijk klaargekomen tijdens deze geheel onverwachte sekspartij. Mark laat mij langzaam zakken door zijn heftige orgasme kan hij mij niet meer dragen, ik blijf tegen hem aan staan en zeg : “dat was wel verschrikkelijk lekker buurman”.

Als we beide weer helemaal rustig zijn gaan we het water uit en weer even op het terras zitten als Mark zegt : “nooit geweten dat ik zo’n lekkere en geile buurvrouw heb” lachend antwoord ik hem : “ook dit hoeft mijn man niet te weten” zacht wrijf ik over mijn kutje wat nog heerlijk gevoelig is en ik mij ook nog steeds lekker geil voel. Als ik wat gedronken heb kijk ik Mark aan en vraag : “wil je me voordat ik naar huis ga nog een keer pakken het was zo vreselijk lekker”.

Onmiddellijk neemt Mark zijn verslapte paal in zijn hand en gaat er mee spelen dan antwoord hij : “buurvrouw altijd ben ik er om je te helpen” zonder iets te zeggen ga ik tussen zijn benen zitten en neem zijn paal in mijn mond, al snel heb ik weer een stijve paal tussen mijn lippen en laat ik hem lekker tot in mijn keel komen.

Als Mark zegt : “ik ben er klaar voor ga maar liggen lekker geil wijf!”

Gewillig ga ik op mijn rug met mijn benen wijd in het gras liggen, Mark komt op mij liggen zijn paal hou ik voor mijn smachtende kut en voor de tweede keer neukt Mark de buurman mij nu. Met zijn zware lichaam bovenop mij voel ik hoe hij zijn hele paal diep bij mij naar binnen stoot met een langgerekt “jjjjjaaaaaaaa zo wil ik je voelen” geef ik aan dat hij het prima doet.

Op een flink stevige manier neukt hij me weer fantastisch allerlei geile en lieve woordjes zegt hij in mijn oor, zijn eikel voel ik steeds tegen mijn baarmoedermond stoten zo diep komt jij steeds in mij. De hele wereld om mij heen ben ik vergeten alles draait nu om de zalige seks die ik heb met mijn buurman………. Omdat hij toch wel een beetje zwaar op mij is vraag ik of we kunnen omdraaien dat ik bovenop hem kom te zitten. Als ik daar zit wip ik lekker op en neer en met mijn onderlichaam maak ik snelle neukende bewegingen, Mark heeft zijn handen op mijn billen, geen seconde denk ik aan mijn man waar ik mee getrouwd ben, het enige doel dat we nu beide hebben is dat we weer samen klaar willen komen...

Mark verplaatst zijn handen van mijn billen naar mijn tieten en kneed mijn grote tieten heerlijk “Mark je neukt me weer klaar hoor” waarschuw ik hem al snel antwoord hij dan : “zo door blijven gaan geil wijf dan spuit ik je kut nog een keer vol”. Dat is wat ik wil horen en antwoord : “leef je maar uit Mark spuit mijn kutje weer lekker vol ik wil alles van je”. Dan beuken we tegen elkaar op wetende dat we beide klaar willen komen en hij weer lekker zijn zaad in mij mag spuiten... Dan kan Mark het niet meer houden en met dezelfde grommende geluiden jaagt hij de eerste straal warm zaad bij mij naar binnen, niet lang daarna kom ik ook weer geweldig klaar, beide nu wel wat minder heftig als de eerste keer, maar nog steeds onbeschrijflijk lekker. Uitgeput laat ik mij op Mark vallen en in zijn oor zeg ik : “nu heb je me heerlijk suf geneukt buurman” zo lig ik lekker uit te hijgen en bij te komen als Mark zegt : “en ik ben leeg gespoten maar ik ga vaker jou kutje volspuiten buurvrouw”.

Als mijn benen mij weer kunnen dragen sta ik op en met mijn handdoek wrijf ik mijn volgespoten kutje wat schoon, mijn jurkje doe ik weer aan, mijn bikini rol ik in de handdoek. Tegen Mark zeg ik : “ik ga naar huis mijzelf weer toonbaar maken dan ben ik als mijn man thuiskomt weer de keurige huisvrouw” lachend trekt hij mij tegen zich aan en vraagt : “wanneer gaan we dit herhalen ?”. Even kijk ik bedenkelijk en antwoord : “morgen ben ik vrij, rond tien uur heb ik de koffie klaar” brutaal kneed hij even mijn loshangende tiet in mijn jurkje en zegt dan : “dan wil ik morgen wel dat heerlijke kutje van je likken, ik heb nog lang niet genoeg van jou”.

Dan maak ik mij los en zeg : “de hele dag is mijn kutje voor jou” en loop naar huis. Onderweg realiseer ik me eigenlijk pas echt dat ik wel vreselijk vreemd ben gegaan en dat het vreselijk fout is, maar ook heb ik de beste seks sinds tijden gehad, en ik weet dat ik morgen weer een geweldige beurt ga krijgen. Met een bevredigde lach op mijn gezicht stap ik thuis onder de douche wetende dat ik hier nog niet mee ga stoppen…

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
Ik doe wat jij wil!