Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geheime verhouding met getrouwde vrouw
Categorie: vreemdgaan | maandag 17 februari 2014 03:40

Geile afspraakjes

Ik wil je graag vertellen over mijn verhouding met een getrouwde vrouw. Een in mijn ogen toch wel bijzondere verhouding, omdat ik het de mooiste tijd van mijn leven vind. Dit, terwijl ik in mijn directe omgeving veel onbegrip heb ondervonden. Gelukkig heb ik dat kunnen doorstaan. Dus mensen die iets anders dan anders doen, blijf gewoon bij je eigen gevoel en laat anderen maar denken wat ze willen. Annet, dat is ze, is achtendertig jaar en haar man Kees is net veertig geweest. Het lijkt voor de buitenwereld een heel normaal huwelijk. Het is een zaken echtpaar dat ontzettend veel geld verdient. Annet is een hele charmante, en aantrekkelijke vrouw om te zien. Het enige wat ze niet met elkaar hebben is seksueel contact. Ik, Jan ben zelf tweeëntwintig jaar en woon alleen in een eigen flat. Onze bijzondere relatie bestaat sinds een jaar. Annet leeft gewoon samen met haar man en om de zoveel tijd komt ze een paar dagen bij mij. Dan is ze een totaal andere verschijning om te zien. Bij Kees is Annet de charmante zakenvrouw, bij mij is ze altijd zeer opwindend en vaak ook hoerig gekleed. Ze voelt zich bij mij dan ook een totaal andere vrouw, zegt ze altijd. Wij zijn als ze bij mij is ook echt aldoor bezig met vrijen en neuken.

Het maakt niet uit waar we dat dan doen. We neuken thuis, in de auto maar ook zomaar ergens buiten in de natuur. We zijn net terug van vakantie. Ik ben alleen met haar weg geweest. Daar is onze verhouding ook begonnen. Mijn ouders hebben namelijk een appartement in een hotel in Oostenrijk, en daar waren Annet en Kees ook. de eerste keer dat ik haar zag was in het zwembad. Ze zaten naast mij aan de zwemmersbar. We kwamen met elkaar aan de praat en ze keek me heel intens aan met een verlangende blik in haar ogen. We spraken af dat ik hen wegwijs zou maken op de piste, want ze waren ook van plan om te gaan skiën. We hadden die dag ontzettend veel pret en ze gleed op haar ski’s vaak recht in mijn armen. Ze leek wel een jong meisje. Na afloop nodigden ze me uit voor een diner in het restaurant van het hotel. Toen ik het restaurant binnen liep keek ik verrast op. Annet zag er zo mooi uit, een prachtige, rijpe vrouw. Ze zat me gewoon op te geilen en Kees vond het wel goed of hij zag het niet eens. Na het diner zei ik dat ik zin had om de sauna in te gaan en Annet zei; “Dat lijkt me ook wel leuk, want ik heb het nog nooit gedaan.” Haar man zei dat hij daar geen zin aan had; “Dan ga je toch met Jan?” Annet knikte enthousiast. Wij dus naar de sauna. Ik vroeg haar, omdat het voor haar de eerste keer was, of ze het niet eng vond om zich in mij bijzijn uit te kleden. “Best wel een beetje,”zei ze, “maar ook wel opwindend. Ik heb toch al de kriebels in mijn buik vanaf het moment dat je bij ons kwam zitten.”in de kleedruimte waren we op dat moment alleen.

Toen ze in haar BH en string stond vroeg ik of ze even zo wilde blijven staan. Ze draaide zelfs een keertje rond en wilde heel graag weten of ik haar wel mooi vond. Nou, ze was goddelijk mooi! Ze deed haar BH uit en nu zag ik haar fraaie borsten. Niet al te groot, wel lekker vol. Ze stapte uit haar string. Ik kleedde me ook gauw uit en zei dat ik maar beter niet te veel naar haar lekkere lijf moest kijken, want dan zouden de andere mensen in de sauna mijn stijve lul direct kunnen zien. Toen ik me had uitgekleed kwam ze voor me staan. We gaven elkaar de eerste tongzoen. Toen werd het samen zweten in de sauna. We zouden daarna Kees in de bar opzoeken, maar Annet vroeg me om even met haar mee te lopen, want ze wilde iets anders aantrekken. Ze vroeg me of ik iets voor haar wilde uitzoeken. In het appartement kleedde ze zich uit totdat ze alleen haar string nog aanhad. Ik vroeg haar met een beetje hese stem of ze zich voor mij even zo wilde showen en dat deed ze. Na een poosje van haar mooie lijf genoten te hebben nam ik haar in mijn armen. Toen was het hek van de dam. Ze kleedde me snel uit en even later rolden we naakt over de vloer. Ze wilde alles met mij proberen. Ik likte uitgebreid haar vol rijpe kut, zoog op haar fantastische tepels, masseerde rug en billen en ze kwam heel gemakkelijk, maar ook heel vaak klaar. Ze wilde mijn sperma op haar tong voelen en al zuigend aan mijn grote lul wist ze me tot spuiten te dwingen. Mijn lul bleef ondanks mijn eerste orgasme stijf, daarna neukte ik haar. Of nee, dat is niet waar, het was Annet die mij neukte! Ze was op me geklommen en duwde snel mijn lul in haar kut.

Ze liet zich op me zakken en begon te pompen.

Zo kwam ik voor de tweede keer klaar. Pas toen mocht ik zeggen wat ze aan moest trekken… Ik koos voor een paar dunne huidkleurige nylons met een jarretellegordel, een wit stringetje, een bloes en een strakke lange broek, met daaronder een paar mooie naaldhakken, en zei; “Je hoeft geen BH aan te trekken, want jij hebt echt stevige borsten.” Ze zei dat ze nog nooit zonder een BH had gelopen. Haar tepels stonden stijf vooruit en waren goed te zien in haar dure zijden bloes. Ik zag aan haar dat ze het eigenlijk niet durfde, maar geil zei ze; “Voor jou doe ik alles!” dit was ook voor mij iets nieuws. We liepen samen naar de bar en ik voelde me gelukkig met zo’n mooie geile vrouw aan mijn zijde. Ik was wel een beetje bang voor de reactie van haar man. Hij zat in de bar te kletsen met een andere man. Hij begroette ons en vroeg of we het naar onze zin hadden gehad. We gingen iets verderop zitten want bij Kees was geen plaats. Ik vroeg Annet eens wat meer over zichzelf en haar huwelijk te vertellen. Ineens liepen de tranen over haar wangen en ze vertelde dat ze seks miste in haar huwelijk en dat ze bij mij zo heerlijk en ontspannen was klaargekomen. We keken elkaar heel lang alleen maar aan en hielden elkaars handen vast. Tot mijn grote verbazing vertelde ze toen dat kees pas laat in hun huwelijk had begrepen dat hij zich meer tot mannen dan vrouwen aangetrokken voelde. Over al deze dingen had ze nooit met iemand kunnen praten. Ze hadden toen besloten elkaar op seksueel gebied volkomen vrij te laten.

Zij had daar tot dit moment nog geen gebruik van gemaakt. Hij ging een keer in de week met zijn vrienden uit. Ze stond even later resoluut op en liep naar haar man, die nog steeds in gesprek was. ik zag haar gebaren maken en praten. Toen wenkte ze mij en samen gingen we naar het appartement van mijn ouders. Ze zei me dat ze mijn sletje wilde zijn en ik mocht zeggen hoe ik haar wilde hebben als we samen naar bed gingen. Ze ging naar de badkamer en kwam even later terug, enkel gekleed in die mooie nylonkousen en dat kleine stringetje. Ze schopte haar hakken uit en kroop zo gekleed tussen de lakens. Ze schudde met haar romige borsten en stak een in nylon gehuld been aan de zijkant naar buiten. Ze was er weer klaar voor. “O, ik wil zo graag jouw hoertje zijn, je eigen privé hoertje,”zei ze. “Daar verlang ik zo naar. Mijn lijf is er helemaal voor jou, mijn kut is er voor jou… Jij mag me neuken wanneer en waar je maar wilt. Maar heerlijk gelikt te worden vind ik ook heel erg fijn…. Lik je mijn hoerige kut eerst, schat?” ik begreep uit de manier waarop ze praatte dat ze er op kickte eindelijk eens schunnige taal uit te kunnen slaan en reageerde direct; “Daarvoor ben je toch hier? Om je natte kut uit te laten likken en om je af te laten neuken door een man die dat echt kan!” ik trok met een ruk het laken weg en trok het stringetje aan flarden. “Dan wil ik wel je blote kut kunnen zien. Doe je benen wijd!” meteen gingen haar knieën de lucht in en haar dijen uit elkaar. Ik dook tussen haar nylon dijen in en zette mijn mond vol op haar gladgeschoren kut. Met mijn tong gleed ik diep haar kut in, en raakte elke keer haar harde klit. Ze kwam al klaar voor ik er erg in had. Toen heb ik haar lang zitten bekijken. Ik pakte haar naaldhakken en deed deze aan haar voeten. Zo lag ze voor me in die heerlijke nylons en hakken. Ik genoot van wat ik zag. Ik bestudeerde elk plekje van haar mooie lijf en toen ik haar op haar buik draaide trok ik haar billen uit elkaar om zelfs de meest intieme plekjes te kunnen bekijken en betasten.

Ze rilde van genot en liet mijn vingers in haar kut en kont komen.

Dat laatste had ze nog nooit meegemaakt. En lekker dat ze het vond… “Daar moet je me ook een neuken, Jan!” iets wat ik inmiddels al zo vaak heb gedaan dat we geen glijmiddel meer nodig hebben. Ze is er nu op getraind mijn lul in haar kont te krijgen en na enig schuiven glijdt mijn lul gemakkelijk naar binnen. Terwijl ik dat doe vinger ik haar kut, en meestal duwt ze er een paar vingers van haarzelf bij. Ze neukt hard mee en duwt haar kont kletsen tegen mijn buik, waarna we heerlijk klaarkomen. We hebben de nacht samen doorgebracht en ik genoot net zo van haar als zij van mij, en zo gaat het nog steeds. Ze wil steeds hoeriger zijn voor mij omdat ze inmiddels heel goed weet dat ik daar gigantisch van geniet. Vooral felgekleurde of zwarte lingerie staat haar fantastisch geil. Lingerie, nylons, jarretelles en naaldhakken, alles staat haar geweldig! Ik vroeg haar om zich eens helemaal kaal te scheren en spontaan deed ze wat ik haar had gevraagd. Ze vind het extreem opwindend om zich wijdbeens voor me op te stellen en zich dan klaar te vingeren of een grote vibrator te gebruiken. Als ik dan naar haar kijk, komt ze ontzettend snel klaar. Ze leeft met haar man en werkt met hem samen, in feite zijn ze een heel succesvol team. Maar haar seksuele ontspanning zoekt ze bij mij en dan is ze een echte hoer die in de verste verte niet meer lijkt op de charmante vrouw die ze voor de buitenwacht is.

Ik geloof niet dat er iemand in haar kring van vrienden en collega’s is die zich kan voorstellen dat ze gehuld in zwarte naadnylons en naaldhakken haar glad geschoren kut laat zien aan een jonge man als ik. Dat ze zichzelf klaar vingert voor mijn ogen en zich daarna uitgebreid laat likken en neuken. Dat ze mijn sperma gulzig inslikt en mijn kont likt. Dat ze zich in haar kont laat neuken en er nog volop van geniet. Ja, wij genieten volop van elkaar. Het is verder goed geregeld want haar man heeft ook zijn pleziertjes met andere mannen en die vindt dat alles perfect verloopt. Zo krijg ik elke week een mooie vrouw over de vloer die binnenkomt als een ongenaakbare dame in een chique mantelpakje en binnen een kwartier is veranderd in een fel opgemaakte hoer in opwindende lingerie, die zo achter de ramen weg geplukt kan zijn. Wat een vrouw, wat een heerlijke seks! Ik heb hier tot op de dag van vandaag geen spijt van en zou nogmaals tegen iedereen willen zeggen; hoe vreemd een verhouding voor anderen ook lijkt, als jullie het zelf geil vinden, moet je er gewoon mee doorgaan.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm