Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geneukt door mijn moeders vriend!
Categorie: vernedering | dinsdag 9 mei 2017

Ik ben een jongen van 19 jaar en ben elke dag ontzettend geil. Soms hou ik het gewoon niet meer en wil ik graag neuken, me laten aftrekken en me laten pijpen, maar ik heb een probleem, want kom niet klaar als ik neuk en als ik me laat aftrekken en pijpen wordt het ook niets. Ben er ook heel verdrietig om geweest, maar nu heb ik zoiets van laat het allemaal maar. Ik heb ook wel een vriendin, maar we doen het haast nooit, omdat het niet lukt. Dus zoek ik mijn pleziertjes op andere manieren. Ik doe van alles om lekker te genieten: sexlijnen bellen, aftrekken op geile filmpjes en nog veel meer. Maar ik doe meer: ik geil op mijn moeder. Al jaren. Soms zakt het wat weg, maar soms komt het terug. Die momenten zijn nu gekomen. In juni begon het weer, in juli zakte het af en deze maand is het weer helemaal raak. Ze is 52 jaar en echt heel erg geil: prachtig figuur, mooie borsten, lekker kontje, mooie handen, veel ringen om en draagt sexy kleding van vrouwen van in de twintig. Ze heeft er het figuur ook voor. Ja, ik ben best wel trots dat ik zo’n geile moeder heb.

Geile afspraakjes

Ze lust er ook wel pap van volgens mij, want heeft het vaak over mannen en dat ze die man wel aantrekkelijk vindt en die ene man ook. Ook zegt ze vaak dat er wel eens jonge jongens naar haar kijken. Over jonge jongens gesproken: haar vriend is maar 9 jaar ouder dan mij en dus 15 jaar jonger dan mijn moeder. Het had haar zoon kunnen zijn. Hij is achter in de veertig, gescheiden en heeft kinderen. Een knappe man is het niet, maar wel een geile: kale kop, snorretje en een stoer voorkomen. Hij is niet heel groot, maar heeft een strenge uitstraling en wat ik van mijn moeder heb vernomen is dat hij ook erg goed is in bed. Ze zegt het niet letterlijk, maar wel dat hij er wat van kan. Latten doen ze. Alleen de weekenden komen ze bij elkaar en soms doordeweeks. Ja, op woensdag, want dan is het neukavond. Wedden?

Het idee dat ze met die man neukt is gewoon heerlijk.

Ooit op een verjaardag toen ik bij haar was en hij er ook was waren er ook vrienden van hem. Ze hadden het over pijpen en dat mijn moeder dat vroeger vast wel eens deed. Ze zeiden dat was vroeger. Toen zei haar vriend dat ze er nu nog wel wat van kan en dat zei hij heel trots. Ja, dat wind me echt op. Die geile dekhengst die mijn moeder neukt. Mijn droom is het en hij mag het. Wat een geluksvogel. Een superidee dus en als ze dan bij elkaar zitten en ik ben op visite dan windt me het zo op dat die vent haar neukt en dat ze hem pijpt. En zo word ik steeds geiler. Zit hier nu ook met een megapaal nu ik hier zo zit. Ze kan elke knappe man krijgen die ze wil maar is bij deze toch wel niet heel knappe man, maar hij is zo bazig en alles moet zoals hij wil. Ik bedenk dus vaak dat zij het doen en hoe dat dan gaat en dan trek ik me daar op af op dat idee. Soms denk ik hoe zal het zijn om die man te pijpen of door hem te worden geneukt?

Ja, dat had ik dus niet moeten doen, want het volgende is gebeurd...

Een paar keer al zat ik met het idee mijn moeder te bezoeken en me dan in de wc af te trekken. Ook wel geprobeerd maar toen ging het mis en klapte ik dicht. En als ik er dan was dan wond ze me minder op, maar nu stijgt dat gevoel weer en ben ik toch weer gegaan. Ze wist van niets natuurlijk. Ik werd deze keer flink geil en we hadden het over seks en dat ik tekort kom op sexgebied. Dat ik er dan wat aan moest doen zei ze. Maar hoe dan mam?, vroeg ik. Ja, met je vriendin of anders moet je naar de hoeren gaan. Hoeren? Mam toch! Ja, ik weet het ook niet, zei ze. Dat is ook niet normaal, maar wat wil je dan? Mijn eikel wordt niet bloot man en daardoor is het misschien minder lekker. Nou, die van mijn vriend wel hoor (ik noem hem gemakshalve Jan). Waarom zeg je dat mam vroeg ik. Nou omdat dat zo is en ik wil je een voorbeeld geven. Ik wou dat ik dat had mam. Echt lijkt me zo lekker. Kan dat niet dan? Tja, kan hem moeilijk laten zien he? Haha. Nou mag wel hoor zei ze. Ja, maar dat durf ik niet. Maar wilde wel erg graag en bedacht me niet.

Trek je velletje eens naar achteren? Ik deed het. Het ging niet goed, want had een stijve. O ja ik zie het zei ze. Dan moet je hem natmaken Hij is wel groot trouwens, maar tegen die van Jan kun je niet op. Die heeft zo’n grote.en die van mij groeide. Hoezo groeit ie? Nou omdat ik opgewonden ben? Door mij vroeg ze? Weet ik niet zei ik. Ik heb tekortkomingen dus kan maar zo. Dat is niet zo mooi he zei ze. Nee mam, sorry. Ik wil dat niet hebben. Heb je nog meer dingen die je verbergt? En ik gooide alles eruit. Mam het wind met zo op dat je met Jan seks hebt, hem pijpt, aftrekt en wat al niet meer. Is dat zo zei ze heel streng. Ik werd nog geiler en wilde haar neuken!!!!! Maar ja durfde niet, maar ja had nu de kans. Daar stond ik dan met die blote pik en de broek naar beneden gezakt. Jan belde ineens. Wat een drama dacht ik. Ik deed mijn broek maar omhoog en ze spraken wat. Hij zou langskomen over tien minuten al. Hij was in de buurt. je broek is weer omhoog. Ja waarom niet? Wat moet ik anders zei ik. En ze zei dat ik me anders maar moet aftrekken. Ik deed het niet. Ik zei dat ik maar naar huis ging dan want Jan kwam zo. Ik had stiekem iets bedacht: via de achteringang door t raam kijken en kijken wat ze doen. Heb haar sleutel immers wel en kon altijd binnen komen en anders had ik maar pech. Doeg mam tot volgende keer zei ik en ik dacht ik sla mijn slag wel en ging gauw weg.

Ik zag Jan nog niet komen en ging gauw achterlangs want mam was nog buiten en kon gauw stiekem achterlangs. Ik besloot niet in huis te gaan want ze zou me kunnen zien. Ben kruipend naar het achterraam gegaan zodat ik hun kon zien. Raampje stond open dus kon meeluisteren. Jan was er inmiddels en ze zei dat ik was geweest en net weer weg was. Maar ik dacht nee hoor ik kan lekker meeluisteren en ga jullie straks lekker bespieden, want ik hoopte dat ze het zouden doen. Dat idee had ik. Nu maar hopen dat ze het op de bank of tafel zouden doen want dan kon ik van buiten meekijken. Maar na een tijdje hoorde ik dat jan zei dat hij best geil was en haar in de kont wilde neuken. Jemig wat werd ik geil. Even de deur op slot zei mijn moeder en voordat ze dat deed zat hij al met zijn hand bij de geile kut van mijn moeder en kuste haar lekkere tieten. Ze deed de achterdeur op slot en ik dacht kut! Zo kon ik er niet in dus. Voordeur zou wel kunnen maar dat horen ze als ze boven zijn dus hoopte dat de sleutel uit de achterdeur ging. Dat was zo. Ik wachtte tot ze boven waren. Jan zei van allerlei geile kreten zoals: ik ben zo geil, daarom ben ik hier. Ik hield het niet meer. Ik wil je neuken in de geile kont van je. Ohh wat werd ik geil.

Die geile dekhengst met zijn grote leuter.

Ik hoorde dat ze boven waren en opende de deur. Ging heel gemakkelijk en ik probeerde heel zachtjes de trap op te gaan. Schoenen uit en sluipen maar. Ze waren al op haar slaapkamer. Hij douchte zich niet eens. Soms stinkt hij best wel maar zijn wil is wet en dus neukt hij haar gewoon ook al vraagt ze hem of ie wil douchen. Ik keek vanaf de trap of de deur dicht was. Dat was niet zo. Helemaal open was ie niet. Gelukkig stond ie net op een kier zodat ik kon kijken. Kon al heerlijk meegenieten van het feit dat hij haar uittrok met al zijn charmes keek hij haar kleren al uit en ze was hoorbaar erg geil. O jan, ik ben ook zo geil. Ik wil dat je me neukt met die dikke pik van je en die heerlijke blote eikel. Zo geil! En ze waren volgens mij uitgekleed, want ik hoorde het bed kraken. Ze lagen erop. Kon het nog niet zien en ging kruipend richting de deur. Botergeil was ik en ging me licht aftrekken bij het idee dat die geile vriend van haar mijn bloedeigen moeder ging verwennen. Nou ja het was andersom: ik kon hen nu zien en horen. Hij gaf haar allemaal opdrachten: lik mijn ballen en trek me langzaam af….mmmm wat geil leek dat.

En wat een joekel van een pik, en die blote eikel natuurlijk en dan die kale kop en die strenge kop van hem. Wat een kerel. Ik werd zo geil dat ik weer ging trekken. O wat lekker kreunde ie. Zo geil ben ik zei hij. Pijp me nu maar geil wijf. Ik vond het opwindend dat hij mijn geile 62-jarige moeder zo noemde. Ik zou willen dat ik hem nu was en dat ik zo werd verwend. Ze waren beide naakt, wat een geil gezicht. Kon precies tussen de kier door kijken en zag hen goed. Die pik van die geile stier was zo groot. Nog nooit gezien zoiets. Zelden in filmpjes. Ter grootte van een dikke neger, een Big Black Cock. Wat een heerlijk idee dat ze die pik verwende. En ik kreunde zacht in de hoop dat ze me niet hoorden. Kon ook niet want hij genoot erg en maakte veel lawaai. Hij ging mijn moeder toen beffen. Die geile kut van haar was kletsnat en sopte. Wat een geil en heerlijk geluid. Ohh... wat zou ik dat graag bij mijn moeder willen doen die lekkere oude kut likken. Klaar likken het liefst en ze kwam heel snel!

Daarna moest ze hem weer aftrekken nadat hij die volle tieten had bewerkt met zijn mond en ze trok hem bijna klaar toen hij zei dat hij haar in de kont wilde neuken. Heerlijk in die geile strakke kont van die 62-jarige moeder van me die nog maar achter in de 30 lijkt soms. Wat een geile moeder. Hij stak een vinger in haar kont bewerkte hem zodat ie uitrekte en net op het moment dat ie zijn leuter in de bruine neukgrot van mijn moeder wilde steken piepte de deur wat door een windvlaag en hij keek en toen ontstond er een drama! Hij zag iets, mij dus en werd boos, heel erg boos! Wat is dit? Zei hij. Je zoon is hier wat is dit nu???? Hoe kan dit nu dan dat jij er bent zei mam, je was toch weg? En ik moest vertellen hoe ik er kwam. Hele verhaal vertelt en ik was aan de beurt.

Waarom zit je ons te bespieden klootzak, zei hij.

Ik zei ik vond het zo geil. Was wat vergeten en hoorde jullie en ging kijken. Vuile klootzak zei hij. Jan, niet doen zei mijn moeder. En hij was woedend. Ik wilde je moeder in de kont neuken en nu kom jij kijken. En je pik is nog hard ook zo te zien. Ja jullie winden me op. Hij was echt heel boos en omdat mijn moeder hem tot bedaren kon brengen werd ie iets rustiger. Niet doen jan, sorry. Ja sorry zei hij. Ik wil dit niet. Maar ja hij heeft mijn moeder nodig want heeft anders geen kans op een vrouw en wil wel neuken en wie niet met deze geile vrouw? We gaan hem straffen zei mijn moeder. Dit moet gewoon. Dit kan niet anders. hoe dan mam? Ik laat het aan jan over. Je zegt toch zelf dat je hem aankan? Ja maar dit is iets voor hem. Wat zou jij nu met me doen dan mam? Ja weet ik niet. Wegsturen, excuses aanbieden, weet niet. Nou ik weet het wel zei jan en hij zei kom maar eens even hier en zie dit hier? Ik zag het: die grote lul met blote eikel stond voor me. Ik zag de bui al hangen en ja hoor het kwam: zuig er maar lekker aan. Jan toch zei mijn moeder. Stil zijn zei hij tegen mijn moeder!

Ook ik werd bang van die imposante stem en houding van hem. Die strenge machtige man. Ik gehoorzaamde, zoog aan die enorme pik van hem. Wat een lucht eigenlijk ,maar o zo geil. Een echte geile lucht van een man met een enorme pik waar je u tegen mag zeggen. Zuigen kreng zei hij en ik deed mijn best. Lik mijn ballen! Ja Jan! Ik doe het. O wat veel haar zat daar. En heel vies ook, maar ik deed mijn best om nog meer sores te voorkomen. Zuig die ballen en trek aan die pik van me om hem nog harder te maken. Ja Jan dat doe ik. En hoe voelt het? Heerlijk Jan, echt! En hij lachte heel gemeen en keek naar mijn moeder die er hulpeloos bij zat te kijken naar haar zoon die haar vriend zat te pijpen. Op mijn knieen zat ik hem te bevredigen. Ik genoot er niet van omdat hij zo streng deed, maar bleef doorgaan en voelde hem schokken en dacht die gaat komen en ja hoor binnen enkele minuten spoot zijn zaad eruit, recht in mijn mond. Wat een enorme lading zeg. Vol in mijn mond.

Slikken klootzak zei hij!!!

Jan zei mijn moeder! Stil zijn zei hij en kijken! En ik slikte die enorme lading door wel een glas water vol was het. En hij trok daarna aan zijn leuter. Ik moest kokhalzen. Hij bleef geil en lachte me uit en trok zelf flink door en nog eens en nog eens en kwam binnen een minuut nog een keer. Die grote pik met die blote eikel die zo stonk kwam weer en een beste lading wit vocht spoot in mijn keeltje. Weer moest ik slikken. Jemig zei ik. Wat? Zei hij. Commentaar? Nee jan sorry. O zei hij die hele strenge man en nog steeds was ie stijf. Ik denk die kapt zo wel want is wel leeg nu maar hij kon maar doorgaan en hij vroeg mijn moeder of ze hem ging aftrekken en pijpen maar ik mocht niet kijken. Draai je om sukkel zei hij en hij ging heel overdreven genieten van die verwenbeurt van mijn moeder. Ik wilde nu trekken maar dat mocht niet van hem en hij kreunde en kreunde en kwam weer klaar. Wat een geile man zeg. Wauw. Ik mocht niet zien wat er gebeurde maar ik hoorde wel dat ie kwam. mijn moeder kreeg het in haar keel en slikte het ook door. Ze genoot wel! Lekker Jan, maar zo word mijn zoon toch niet gestraft? Zeker wel. Hij mag het niet zien dat we zo genieten. Ik wil je neuken slet zei hij en ik dacht ah lekker doen ze het toch. Maar hij kwam naar mij toe. Drie keer gekomen al en nu wilde hij me neuken! O jee dacht ik. Hij was nog steeds botergeil en die pik zo groot als de grootste negerlul ooit.

Ik was nog nooit in mijn kont geneukt!

Wel ooit een vibrator erin maar dit nee…Hij maakt mijn kontgat niet eens nat en wilde die neukpaal van hem er zo in dauwen. Dat lukte niet en hij zei toe klootzak werk mee. Ik wil je neuken in die kont van je zoals ik je moeder wilde neuken. Maar die lul paste niet. Ik durfde niks meer te zeggen en hield me dus maar stil. Spuug in die kont van je zoon zei hij tegen mijn moeder en mijn moeder spuwde haar spuug tegen mijn poeperd. Ga met je vingers dat spuug van je moeder in je kontje doen zei Jan en maak hem nat en groot. Ja Jan..en ik deed het. Ik moest er twee vingers in doen maar dat ging niet. Wacht maar zei hij en hij pakte een laars van mijn moeder en dauwde die punt erin. AUW!!!!!!!! Zei ik. Deed echt pijn,. Zal je leren klootzak ons te bespieden. Met die hak ging ie door tot mijn opening groot genoeg was en mijn moeder begon nu ook bang te worden en zei dat ie me dan maar gauw moest neuken in de hoop dat het meeviel. Meevallen zei hij? Hij moet het voelen. Hij trok aan die leuter van hem en propte hem in mijn poeperd en nu ging het wel.

Deed flink pijn. Wat wil je ook zo een grote lul in je. Hij neukte me heel hard en die leuter bleef hard. Bij mij word ie gauw slap maar na drie keer klaarkomen bleef ie hard bij hem en hij neukte maar door. Ik moest huilen en hij genoot nog meer. Huil je ? hahahahahahaha deed ie. En neukte door. Mijn moeder wilde dit niet maar zei maar niets anders kreeg ze ook problemen dacht ze. Een kwartier neukte ie me. Toen kwam ie klaar in mijn bruine poepgat en ik moest met mijn hand dat sperma eruit halen en oplikken.

Wat een vernedering!

Ohh.. heerlijk zei hij. Ik walgde ervan en hoopte dat het klaar was maar hij was nog niet klaar met me. Hij pakte zijn broekriem, sloeg me op mijn kont en ik moest meetellen, 1 ,2 3 , tien klappen kreeg ik. Toen hield ie op. best wel rood waren die billen van me. Ik ben gewoon mishandeld door die vriend van mijn moeder. Nog steeds greep ze niet in. Toen zei ik mam grijp in maak het uit met die vent. Die idioot! Ik was er helemaal klaar mee. En toen werd ie weer heel boos met zijn korte lontje. Hij pakte zijn riem en sloeg als een gek op die billen van me: 300 keer maar liefst. Eigen schuld dus. Mijn moeder maakt het niet uit, durft ze niet en ik hield me maar in vanaf toen. Hij is veel te machtig en nadat ik me had roodgespankt trok ie zich klaar op die rode kont van me. voor de vijfde keer al. Ongelooflijk! En of dat nog niet genoeg was zei hij dat ik hem weer moest aftrekken en pijpen tot ie weer hard werd, maar dat was ie nog wel. Die pik paste haast niet meer maar ik moest door.

En weer kwam ie klaar deze keer in mijn ogen wat best wel zeer deed. Dit is niet normaal dacht ik zes keer klaarkomen in nog geen uur tijd m,aar deze man is een wonder en kan kennelijk alles. Ik moest weg van hem want hij wilde mijn moeder nu neuken in die geile kont van d;r. ik MOEST nu toekijken van hem. Ze likte zijn ballen, trok hem af pijpte hem en masseerde zijn kontgat ook want dat vint ie lekker. Hij kwam niet klaar. Viel dat nog mee dacht ik…maar toen ging ik neuken. Wat een geil gezicht was dat. Ik genoot toch wel hoe hij die lekkere moeder van me neukte. Ik moest kijken. Hij zei dit wilde je toch? Ja Jan! Zo lekker dit.

Kijk dan hoe ik die hoer van een moeder van je neuk!

Ze windt me zo op met dat geile lichaam van haar. Ik neuk haar in die hoerenkont…. Neuken, Ohh jaaa ohh ik ga komen in de kont van je moeder…Ohh... ohhh Oohhh... en daar spoot ie….heerlijk om te zien. Wat een kerel. En mijn moeder kreunde het uit, kwam ook klaar en genoot zo lekker. Jan, was nu uitgeput na zeven keer komen en ik moest hem gaan masseren zodat ie tot rust kwam. Met mijn handen over zijn lichaam zodat ie genoot. Mijn moeder heb ik met geen hand aangeraakt en zij mij ook niet. Hoop dat dat ooit nog komt, maar ik ga nooit meer iemand bespieden. Wat een drama maar toch ook genoten.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm