Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn geile sletje vernederen!
Categorie: vernedering | vrijdag 13 januari 2017

"Of zullen we hem anders dit weekend even inrijden?" Iets in haar stem deed me beseffen dat de geile donder doelde op meer dan de auto die ze zojuist gekocht had, "Wat dacht je van een uitstapje naar Arnhem zaterdag?" Ik stemde er mee in en begon me alvast voor te stellen wat er deze keer kon gebeuren. De vorige keer dat we een dagje uit waren, lees Geile donder in Leiden, was het uitgedraaid op een heerlijk grove en perverse neukbeurt die bijna de hele dag voortduurde. Mijn lul begon alweer te steigeren in m'n broek. In de dagen die volgden stuurde ik haar nog ιιn berichtje met "Zorg dat net als vorige keer die blote kut direct onder je rokje me beschikbaar is." Aangekomen bij haar huis belde ik aan en was dan ook benieuwd hoe vandaag zou gaan verlopen. Daar zou ik snel achter komen. De deur ging open en daar stond het sletje, kort rokje, d'r borsten strak in d'r topje en dezelfde geile blik in d'r ogen als de vorige keer. Zonder een woord te zeggen stapte ik op haar af en kuste haar op haar mond terwijl m'n hand in ιιn beweging onder haar rok gleed en daar haar glad geschoren kut aantrof. Het geil was al een stukje langs haar benen omlaag gelopen, "Mmmh m'n sletje heeft er zin in."

Geile afspraakjes

We liepen naar binnen en ze sloot snel de deur aangezien ze liever bekend stond als nette dame dan de perverse slet die ze is. Een heerlijke perverse slet, dat wel. Na een kopje koffie te hebben gedronken, haalde ik uit m'n tas een klein pakketje en zei, "Hier geile donder, zodat je niet vergeet wie hier de baas is over dat soppende kutje van je." Ze pakte het uit en begon te glimlachen toen ze het op afstand bestuurbare trilei tevoorschijn zag komen. Alsof ze het dagelijks deed, schoof ze onderuit en liet het een paar keer langs haar opgezwollen lippen glijden voordat ze het eitje een laatste duw gaf en het voor mijn ogen verdween in haar neukgrot, "Zullen we, baasje?" Terwijl ze instapte in de auto begon ze me al uit te dagen. Opzettelijk zette ze namelijk tijdens het instappen haar been wijd waardoor haar rokje omhoog schoof en ze uiteindelijk praktisch in haar blote kont achter het stuur belande. "Het leer van haar stoel zou nog aardig wat te verduren krijgen," bedacht ik me.

Nog voordat we de straat uit waren had ik dan ook m'n hand al tussen d'r benen liggen en speelde met haar natte lippen. Kreunend en zuchtend smeekte ze me op te houden aangezien ze zo de macht over het stuur nog wel eens kon verliezen. Als alternatief stelde ze voor dat ik zo wel mocht rijden. Ik had gezien dat ze geen moeite had met schakelen, dus zei, "Prima, laat dan tot die tijd die soepele vingers dan maar eens lekker over m'n eikel glijden." De daad bij het woord voegend, gleed ze met haar hand over de bobbel in m'n broek om vervolgens ιιn voor ιιn de knopen los te maken en mijn harde lul naar buiten te trekken. Zelfs met enkel ιιn hand wist m'n teefje me dan ook heerlijk te laten genieten.

Voor ik het wist kwam het eerste tankstation in zicht en we spraken af dat ik vanaf nu ging rijden. Na te hebben geparkeerd stapte mijn sletje uit en liet daarbij een geil spoor achter op de stoelen. Ze had blijkbaar net als ik nogal genoten van de hand job. "Ik wandel even naar het toilet, kan ik iets voor je meenemen?" vroeg ze terwijl ze al weg wandelde. "He, kom eens hier teefje." riep ik haar na. Enkele parkeerders keken bij het horen hiervan verbaasd in onze richting, al helemaal toen ze m'n sletje om zagen draaien en gehoorzaam mijn kant op zagen lopen.

Toen ze eenmaal voor me stond, liet ik m'n handen langs haar benen omhoog glijden en trok hierbij haar rokje tot net onder haar kont. Daarna gleden ze door naar haar borsten die ik ruw kneedde om vervolgens venijnig in haar tepels te knijpen die hierdoor bijna door haar topje prikte.

"Zo en nu wandelen met dat slettenlichaam van je!"

Haar op een afstandje volgend genoot ik weer intens van de geiligheid die haar hele lichaam uitstraalde, van d'r pijpbekkie tot d'r geile kont waarin ze zich met veel plezier liet neuken. Ik besloot een spelletje met haar te spelen en haalde m'n telefoon uit m'n broekzak en activeerde de app voor het trilei. Nu enkel het goede moment even afwachten. Enkele tellen nadat ze bij het tankstation naar binnen was gewandeld, keek ik door het raam en zag dat ze in een rij stond bij het toilet. Voor haar stond een jong gezin te wachten dus dat werd niks, maar achter haar hing een oudere man tegen de muur terwijl hij verlekkerd naar het kontje van mijn sletje stond te kijken. Zijn blik sprak boekdelen en toen de rij weer in beweging kwam, wist hij dan ook niet hoe snel hij dicht achter haar moest gaan staan.

Dit was het moment waar ik op gewacht had en snel zette ik het trilei op maximaal volume. Als door de bliksem geraakt, bukte ze voorover en zocht houvast aan de muur naast zich, om zich heen kijkend of ze me ergens zag. Al draaiend en door de plotseling manoeuvre stootte ze echter haar kont stevig tegen het kruis van de man achter haar en merkte aan de bult in zijn broek direct op dat ze niet de enige was die geil was. Nu moet je weten dat het sletje zich bij mij altijd graag laat gaan, maar zich verder vaak zogenaamd beschaafd voordoet. Ik was dus erg benieuwd wat ze nu zou doen.

Zich snel herstellend leek het er op dat ze zich direct naar het toilet zou begeven, maar ineens zag ik de hand waarmee ze tegen de muur steunde naar beneden en naar achter glijden. Ondanks dat ik niet kon zien wat ze deed, zag ik de man ineens gelukzalig glimlachen. Het sletje was hem nog verder aan het opgeilen! Tot ineens de rij voor haar weer in beweging kwam, ze als de onschuld zelve langs het poortje wandelde en, net voordat ze de hoek omsloeg, de verbouwereerde man nog een geile knipoog gaf. Na enkele minuten kwam ze vervolgens weer naar buiten gewandeld en riep al van een afstandje, "Zet hem nou maar weer even uit smeerlap," en dichterbij gekomen, "anders sijpelt het zo langs m'n benen omlaag." Door de opwinding was het me compleet ontschoten dat het trilei nog op de hoogste stand stond. Ik pakte m'n telefoon en zette het eitje via de app uit.

Zonder enige verdere opmerking over de man in de rij liep ze vervolgens om de auto heen en ging op de bijrijdersstoel zitten. Zelf opende ik de deur van de bestuurderskant en stapte in, "Was het lekker sletje?" vroeg ik haar. "Oefff... ik wist even niet wat me overkwam," zei ze, "even stelde ik me voor hoe het zou zijn om door iedere kerel daar binnen in ιιn lange beurt afgeneukt te worden. Om al m'n gaten vol te laten spuiten met warm en glad sperma en het dan over m'n hele lijf te smeren."

"Zie je wel dat je je geile slettenlijf het liefst aan iedereen beschikbaar zou stellen," glimlach ik terwijl ik langzaam het parkeerterrein af rij en m'n rechter hand tussen haar benen naar haar soppende kutje laat glijden. Gelijk zakt ze verder onderuit, sluit d'r ogen en begint met haar opgezwollen kutlippen tegen m'n hand op te rijden. "Oooh jaaa," kreunt ze, "wat doe je toch met me." Al snel bevinden we ons weer tussen het drukke verkeer en ondanks dat ik er mijn aandacht bij moet houden, lukt het me om twee vingers steeds dieper haar natte kut in te stoten. Mijn vingertoppen raken hierbij het trileitje waar ze zojuist zo ondersteboven van was. "Wat als ik dat nog eens lekker z'n werk laat doen?" bedenk ik me.

Ik laat mijn vingers uit haar glijden, wat een licht protest veroorzaakt, en haal mijn telefoon weer tevoorschijn. Deze keer kies ik voor de lichtste stand. Aangezien ze d'r ogen nog gesloten had, was ze er weer niet op voorbereid en veert met een gilletje overeind wanneer het eitje begint te trillen. "Ja sletje, vandaag zul je die nog lang moeten voelen. Maar waag het niet om zonder toestemming klaar te komen," spreek ik haar streng toe. Vanwege de continue prikkeling in haar kut begint ze steeds meer op haar stoel heen en weet te schuiven, dus ik besluit dat ze die energie beter ergens anders in kan stoppen. Met mijn vrije hand grijp ik haar bij haar lange haren en sis, "Het wordt tijd dat je dat geile pijpbekkie weer eens laat doen waar het voor gemaakt is," waarna ik haar hoofd richting m'n kruis duw en haar de opdracht geef m'n lul uit m'n broek te halen.

Ondanks dat het even wat lastig gaat qua houding, weet ze uiteindelijk zo te gaan zitten dat ze mijn lul naar binnen kan happen en gewillig laat ze hem in ιιn vloeiende beweging zo diep mogelijk naar binnen glijden. Fanatiek gaat het sletje vervolgens aan de slag en zie ik haar achterhoofd tussen mijn benen op en neer gaan, terwijl ze met haar handen mijn ballen en anus stimuleert. Heerlijk zoals ze zich weer bewijst als het gewilligste sletje dat ik ooit meegemaakt hebt. Ik werp weer een blik op het verkeer en zie voor me in de verte een vrachtwagen verschijnen en probeer me voor te stellen hoe dit er voor de chauffeur uit gaat zien als ik hem inhaal. De gedachte alleen al maakt mijn lul nog harder en dus besluit ik het plaatje nog wat geiler te maken. Met m'n rechterhand glij ik over de rug van m'n teefje omlaag en sjor het rokje net zo lang omhoog tot ze echt in d'r blote reet zit, om vervolgens een harde tik op haar kut te geven. Vanuit haar mond klinkt een gedempte kreun en ze duwt haar kont dieper in de stoel.

"Ik weet dat je het lekker vind als die slettenkut van je afgeranseld wordt vieze teef, omhoog en aanbieden dat stuk neukvlees," beveel ik haar terwijl we inmiddels bijna ter hoogte van de vrachtwagenchauffeur rijden.

Ze duwt haar heupen naar voren en rijdend naast de vrachtwagen hou ik m'n snelheid in zodat de chauffeur hoe dan ook een perfect uitzicht moet hebben op m'n smerige teef. Ik sla nogmaals vol op haar kut en zeg dan, "Je houdt er toch zo van andere mannen op te geilen snol, kijk dan maar eens achter je om te zien hoe blij je deze hebt gemaakt." Geschrokken kijkt ze op en recht in de geile blik van de vrachtwagenchauffeur die behalve in haar geile ogen, ook rechtstreeks in haar vochtige rode slettenkut kijkt, "Wat... nee, oh...!" roept ze en probeert overeind te krabbelen. "Blijven liggen zo teef!" roep ik terwijl ik haar weer bij haren grijp en haar pijpbek naar m'n harde lul stuur, waarop deze zich als uit automatisme weer opent en om m'n eikel sluit. Ondertussen geef ik gas bij en achter ons horen we de vrachtwagen nog een paar keer toeteren, terwijl we onze weg vervolgen.

Na tien minuten doorgezogen te hebben, komt het sletje overeind en bekend, "Wat was dat geil zeg, die smerige dikzak die zo op m'n kut zat te geilen. In gedachten zag ik hem al tussen m'n benen staan, met onder z'n vadsige buik zijn harde pik die hij in ιιn keer bij me naar binnen stootte." Ik vraag haar het eitje uit haar kut te halen en hierna vervolgen we onze weg. Dan te bedenken dat we nog niets eens op onze bestemming gearriveerd zijn en de geiligheid al bijna uit onze lijven spat. Onze weg vervolgend komen we al snel dichter bij onze bestemming en ik besluit nog even een rookpauze in te lassen. Het sletje vond dit maar flauw aangezien ze onlangs gestopt was, maar toen ik zei dat ze nog genoeg te zuigen zou krijgen vandaag verscheen er al snel een glimlach op haar geile bekkie.

"Weet je dat ze in Arnhem ook een sexbioscoop hebben!"

Begon ze toen we eenmaal tegen een picknicktafel geleund van het zonnetje stonden te genieten, "met zo'n andreaskruis waar iemand met armen en benen gespreid helemaal overgeleverd is aan de lusten van de ander." De fonkeling in haar ogen en haar hand die weer richting m'n kruis gleed maakten me duidelijk dat zichzelf al aan dat kruis zag hangen. "Laten we eerst ιιn ding afspreken sletje," reageer ik, "vandaag bepaal ik volledig wat er gebeurt. Waar, hoe en ook met wie." "Ja, maar..." begon ze. Ik wist al wat er komen ging. Ondanks d'r hoerige gedrag, had ze tot nu toe altijd sex met anderen als de grens aangegeven. Maar na wat ik haar net met de man in het tankstation had zien doen en ons eerdere uitstapje in Leiden, wist ik dat het niks anders dan schone schijn was.

"Volledig," kapte ik haar af, "we weten allebei dat je niks liever wil, alle verantwoordelijkheid af kunnen schuiven en alleen maar genieten. Je enige uitweg is het woord 'Avondrood'. Wat dan ook het echt het einde van de dag betekent." Na een korte stilte druk ik m'n sigaret uit en wandel ik richting de auto en stap in. Toen de deur aan haar kant open ging besloot ik te testen of ze er mee in zou stemmen, "Trek om te beginnen dat sletterige rokje maar uit, dat ga je in de auto toch niet nodig hebben." Twijfelend maakte ze aanstalten om in te stappen, "Nee, voordat je instapt sletje en dan netjes als een hoertje vragen of ik je mee wil nemen."

Haar ogen werden groter en pas na wat een eeuwigheid leek te duren schoven haar handen richting haar heupen naar de aanzet van het korte rokje. Gespannen keek ze om zich heen en schoof tergend langzaam het stukje stof omlaag waardoor eerst haar geile reet en vervolgens haar natte kut zichtbaar werden. Niet alleen voor mij, maar ook voor de mannen aan de picknicktafel zo'n 15 meter achter haar, "He lekker sletje, moeten wij dat kutje anders even lekker doorsmeren!?" riep er ιιn brutaal. In ιιn vloeiende beweging trok m'n geschrokken teefje nu haar rokje tot haar enkels en schopte deze de auto in waarna ze er zelf achteraan sprong, "Jezus ik schrik me rot, sta ik gewoon in m'n blote kut voor een stel geile kerels. Had je me niet even kunnen waarschuwen, klootzak!" snauwde ze terwijl ik de oprit van de snelweg alweer op reed.

Pats! Die klap in haar sletterige gezicht had ze niet aan zien komen, "Bek houden teef, als ik dat lekkere neukvlees van je wil showen, dan doe ik dat." Om me verder haar lichaam verder toe te eigenen, laat ik mijn hand tussen haar benen glijden en pak haar kut stevig vast, "Helemaal van mij vandaag begrepen?" "Mmmmh.... ja...," zucht ze, terwijl haar boze bui als sneeuw voor de zon verdween, "jouw kutje om mee te doen wat je wil. En jouw kontje om uit te wonen en jouw pijpbek om vol te spuiten." Het kleine beetje verzet dat er net nog was, leek nu echt gebroken. Ik laat haar kut los en graai naar mijn tas die achter haar stoel staat. Al snel vind ik waar ik naar op zoek ben en trek m'n arm terug, met in m'n hand haar favoriete vibrator, "En nu, zet je je voeten op het dashboard en wil ik deze helemaal in die hoerenkut van je zien verdwijnen. Geef maar eens een lekker showtje tot we er zijn."

Waar ze eerder zeker haar twijfels zou hebben gehad, was het nu alsof ze nooit anders gedaan had en als een hitsige teef zat ze dan ook binnen enkele tellen met haar benen wijd en gleed met het trillende speelgoed langs haar opgezwollen kutlippen. Bij de eerste aanraking ontschoot haar een diepe kreun, waarna ze de eikel een stukje naar binnen liet glijden, "Ooooohhhh jaaaaahh oooohhh jaaah wat is dit geil...".

Niet langer bewust van haar omgeving glijdt haar ander hand ook tussen haar benen, waar ze aanvullend op het getril van de vibrator wild over haar clitoris begint te wrijven. Het gekreun vult de auto en, geil geworden van m'n hitsige sletje haal ik ook m'n lul uit m'n broek en begin me langzaam af te trekken, "Hι, vergeet je niet iets?" zeg ik tegen haar. Met haar ogen gevuld van geiligheid kijkt ze me aan en in plaats van zich zittend voorover te buigen, gaat ze op haar knieλn op de stoel naast me zitten en bukt dan voorover naar m'n lul. Haar kut drukt bijna tegen het raam, enkel tegen gehouden door de vibrator die hierdoor nog verder naar binnen schuift. Iedere auto die we passeren kijkt nu rechtstreeks naar haar soppende kut terwijl ze mijn lul weer tot aan de wortel haar mond in zuigt, "Je leert snel teef. Nog maar heel even en dan proef je je beloning vanzelf, je eerste lading sperma van vandaag."

Wild stotend tegen de vibrator heeft ze absoluut niks meer door van haar omgeving, ook niet dat we inmiddels Arnhem binnen zijn gereden. Remmend voor het stoplicht trek ik haar aan haar donkere haren overeind, "Lekker he sletje, een hele stad van je soppende kut laten genieten?" Ze kijkt even verdwaasd om zich heen, maar voordat ze echt beseft wat er aan de hand is en kan reageren, duw ik haar koppie alweer omlaag...

"Je beloning domme zeug, zuigen met die hoerenbek."

"En deze," zeg ik terwijl ik de vibrator beet pak, "die moest er helemaal in had ik toch gezegd?" en met brute kracht duw ik het trillende apparaat van zeker 25 cm bij haar naar binnen terwijl ik voel hoe de eerste straal sperma haar mond in schiet. En nog ιιn. En nog ιιn... het sletje begint het moeilijk te krijgen, maar doet uiterst haar best om alles direct weg te werken, "Goed zo teefje van me, precies waar die hoerenbek van je voor gemaakt is." Ze zakt achterover in haar stoel met haar blote kont op het leer en de vibrator die nog diep in een kut steekt, "Jezus, wat laat je me allemaal doen... nog nooit heeft m'n lichaam er zo naar verlang om gevuld te worden..."

We rijden een parkeerplaats op waar we snel een plekje hebben gevonden en blijven nog even in de auto zitten om bij te komen. M'n sletje trekt haar rokje geil weer over haar enkels omhoog en tilt hierbij haar kontje op waardoor de trillende vibrator in de stoel valt die inmiddels glimt van het kutgeil. Ik leg mijn hand op de deurhendel, klik deze open en kijk diep in haar geile zaadvragende ogen, "Niet vergeten dus sletje van me, volledig."

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm