Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Hoe mijn ex de touwtjes in handen kreeg
Categorie: vernedering | woensdag 22 oktober 2014 08:19

Geile afspraakjes

Ik ben mark, 39 jaar en ik ben al weer vijf jaar gescheiden van mijn ex vrouw M. Tijdens ons huwelijk hadden we gewone seks met af en toe een vastbind spelletje erbij. Zij bond mij dan vast aan het bed en liet mij haar beffen of ze masturbeerde tot ik klaar kwam. Toen wij kinderen kregen werden dat soort spelletjes steeds minder gespeeld. Na enkele jaren huwelijk zijn we uiteindelijk gescheiden, maar bleven vanwege de kinderen contact houden. Zij kreeg een nieuwe relatie en haar vriend heet J. Nadat wij gescheiden waren kreeg ik steeds meer interesse in de wereld van de BDSM. Ik ontdekte via internet steeds meer en vond het steeds interessanter en leuker. Ik heb via internet veel speelgenoten ontmoet, sommige in het echt en sommigen via de webcam. Ik kwam tot de ontdekking dat ik switch was, ik ben wel voornamelijk onderdanig ingesteld en af en toe Dominant. Voor de webcam heb ik een aantal openbare sessies gedaan waarin vernedering en lichte pijn, zoals kaarsvet en bondage, centraal stond. Op 1 van de sessies had ik meer dan 100 reacties gekregen. Met 1 van de personen die reageerde bleef ik via email contact houden en we bespraken mijn en zijn verlangens. Hij was een Meester die zich Kees noemde. Meester Kees wist dat ik een gescheiden man was, maar dat was voor hem geen probleem. Hij vertelde mij dat hij daar wel wat leuks mee kon doen.

Meester Kees en ik hebben op een gegeven moment een afspraak gepland. Ik moest naar een hotel in een klein plaatsje aan de Zeeuwse kust bellen en daar kamer 106 reserveren. Die kamer was aan de tuinkant gelegen van het hotel en had behalve de kamerdeur naar de gang ook een buitendeur. Meester Kees wilde dat ik na het inchecken de tuindeur van het slot zou doen en naakt en geheel geschoren op het bed zou gaan liggen. Ik moest aan het hoofdeinde twee touwen met een lassoknoop vastmaken en vervolgens mijn benen aan het voeteneinde vast binden. Hierna moest ik een blinddoek voorbinden en mijn handen door de lassoknoop steken en aantrekken. Ik moest zorgen dat ik uiterlijk om 18 uur 's avonds daarmee klaar zou zijn.

Ik ben op de afgesproken dag naar het hotel gereden, dat ligt ongeveer 10 kilometer van mijn woonplaats af en heb om 17 uur ingecheckt in kamer 106. Zoals bevolen was heb ik de tuindeur van het slot gedaan en heb mij uitgekleed. Ik had mij thuis al helemaal onthaard, dus over de tijd hoefde ik me niet druk te maken. Ik ben gelijk begonnen met het vastmaken van het bondagetouw. De lassoknoop had ik thuis uitvoerig geoefend dus die zat ook snel in het touw. Ik ben uitgebreid naar het toilet gegaan en toen ik zeker wist dat ik leeg was ben ik op bed gaan liggen. Ik heb mijn enkels in de touwen van het voeteneind gedaan en de knoop aangetrokken. Toen heb ik de blinddoek stevig vastgeknoopt en ben ik op de tast naar de touwen aan het hoofdeinde gaan zoeken. Toen ik deze gevonden had stak in mijn handen door de lussen en heb ze aangetrokken. Ik lag klaar voor mijn Meester Kees. Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen en ik voelde flinke kriebels in mijn buik van de spanning. Ik voelde dat ik een enorme stijve pik kreeg van de spanning. Aangezien ik ruim op tijd klaar was moest ik ongeveer een half uur wachten tot de afspraak met Meester Kees plaats zou vinden.

Doordat ik niets kon zien merkte ik dat mijn gehoor en reuk de waarneming overnamen. Op een gegeven moment hoorde ik buiten de kamer voetstappen en ik hoorde de tuindeur opengaan. Een vlaag koude wind kwam de kamer binnen en ik voelde hem over mijn lichaam gaan. Ik kreeg gelijk kippenvel. Ik hoorde toen de stem van de man die ik alleen via de chat en email kende. "Zo slaaf mark, je hebt je goed aan het eerste gedeelte van je opdracht gehouden". Ik wist dat Meester Kees de kamer in was gekomen en een vlaag van opluchting golfde door mijn lichaam. Meester Kees kwam naar me toelopen en ik voelde plots een hand fors in mijn ballen en pik knijpen.

"Hmm, keurig geschoren" hoorde ik Meester Kees zeggen.

Ik voelde een hand langs mijn zij naar mijn billen gaan en plots werd ik half omgedraaid, net zover de touwen dat toelieten. Ik kreeg een klap op mijn billen en voelde daarna een vinger in mijn kontgaatje. "Netjes schoon slaaf" hoorde ik Meester Kees zeggen en ik werd weer terug gerold. "We zullen direct maar ter zake komen" zei Meester Kees, "want ik heb weinig tijd". Ik voelde hoe hij de touwen van het voeteneinde los maakte, maar de lussen om mijn voeten wel liet zitten. Ik voelde hoe Meester Kees daarna aan de touwen trok en mijn voeten naar boven trok. Ik lag haast dubbel en Meester Kees maakte de touwen van mijn voeten ook aan het hoofdeinde vast. Ik lag nu dubbel gerold met mijn benen wijd, mijn pik en ballen boven mijn borst en mijn kont open. Meester Kees had zo toegang tot al mijn lichaamsopeningen en ik was geheel aan hem overgeleverd. Meester Kees vroeg waar ik mijn gsm had gedaan, want hij zou wat foto's voor mij maken om later als herinnering terug te zien. Ik zei dat de gsm in de broek die over de stoel hing zat en korte tijd later hoorde ik het geluid van het fototoestel een aantal keer klikken.

Na de foto's zei Meester Kees dat hij aan het spel zou beginnen. "heb je wel eens met brandnetels gespeeld?" hoorde ik hem vragen. Ik antwoordde dat dat niet het geval was. Vlak daarna voelde ik wat tussen mijn gespreide benen op mijn billen neerkomen. Na enkele tellen voelde ik dat mijn billen een branderig gevoel kregen. Ik begreep dat ik spanking met brandnetels kreeg. Het gevoel was niet eens zo onaangenaam. "Je krijgt 10 slagen slaaf en ik wil dat je meetelt" zei Meester Kees. Ik telde mee, 1 Meester Kees, 2 Meester kees net zolang tot dat ik bij 10 was. Meester Kees pakte toen mijn pik vast en trok de voorhuid naar achter. "Je hebt me niet bedankt slaaf, dat is een dure fout" zei hij. Ik voelde iets om mijn ontblote eikel en mijn pik en beiden gingen enorm prikken. "Omdat je me niet bedankt hebt krijg je de brandnetels 10 minuten om je pik. In die tussentijd ga je mij pijpen en als ik klaar kom mogen ze van je pik af slaaf" zei Meester Kees. Ik deed mijn mond open, maar Meester Kees liet op zich wachten. Ik hoorde wederom het geluid van de fotocamera op mijn gsm. Na enkele foto's kroop Meester Kees tussen mijn vastgebonden armen en benen in en ik voelde zijn pik tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en zoog zijn pik naar binnen. Met lange halen likte ik langs de schacht van zijn pik en met mijn lippen zoog ik langzaam over zijn eikel. Na een paar minuten voelde ik zijn pik opzwellen en ik voelde dat hij klaarkwam. Hij trok zijn pik uit mijn mond en spoot zijn sperma over mijn gezicht. Ik had geleerd van de brandnetelstraf en zei "Dank u voor uw sperma Meester Kees". Nadat hij tussen mijn armen en benen uit gekropen was hoorde ik hem weer foto's maken.

Hij ging bij mij op bed zitten, maakte mijn benen los van het hoofdeinde en bond deze weer aan het voeteneinde. Hij begon een praatje met me en vroeg onder andere over mijn eerdere relaties en de rol van de BDSM daarin. Ik kon hem alleen vertellen over mijn ex huwelijk met M. waarin BDSM een kleine rol speelde. Na een tijdje zo gepraat te hebben ging Meester Kees naar het toilet en na een tijdje kwam hij terug. "Ik moet weg slaaf mark, maar jij blijft liggen. Jij bent nog niet klaar, wacht maar af en geniet ervan. Je gaat een verslag maken van wat er vandaag gebeurd en dat ga je online zetten, dag slaaf". Ik voelde weer een koude windvlaag en hoorde de tuindeur open en dichtgaan. Ik hoorde de voetstappen van mijn Meester Kees die steeds zachter werden. Hier lag ik, in een hotel, kamer 106, bloot op bed, vastgebonden en geblinddoekt met het sperma van mijn Meester wat op mijn gezicht zat.

Ik had geen besef van tijd meer, maar na een lange tijd voelde ik weer een koude wind over mijn lichaam gaan. Ik hoorde voetstappen de kamer binnenkomen, maar het leken wel twee paar. Ik hoorde dat de voetstappen naar het bed kwamen en ik hoorde heel zacht gefluister, maar kon niet verstaan wie het waren of wat er gezegd werd. Ik hoorde wat ritsen en daarna wat kleren vallen en voelde twee ploffen of het bed naast me. Aan de geluiden te horen waren het twee mensen die seks met elkaar hadden. Ik lag ernaast maar werd helemaal genegeerd. Plots hoorde ik een mannenstem kreunen en ik denk dat hij klaar kwam. Na aantal tellen voelde ik beweging naast me en plots kroop iemand op mijn gezicht. Ik kreeg aan elke kant van mijn hoofd een been en er werd over mijn mond gewreven. Toen ik mijn mond opende en mijn tong naar buiten stak proefde ik kutsap. Ik begreep dat ik nu een kutje aan het beffen was. Aan de smaak te proeven was het een mengsel van kutsap en een lading sperma die de man net in haar gespoten had. Ik werd aan mijn oren omhoog getrokken en met het kutje werd hard op mijn mond geduwd. Ik likte zo hard ik kon en na een tijdje begon ze te schokken en kwam ze klaar. Hierna kroop ze van me af en lag ik weer alleen op bed, maar nu met een man en vrouw als toeschouwer.

Ik hoorde een stem zeggen "zo mark, dus het whatsappje wat ik daarstraks kreeg is dus echt waar. Leuk je hier zo aan te treffen". Ik herkende de stem van mijn ex vrouw M. en ik vroeg haar wat zij bedoelde. Ze zei "Ik heb een whatsappje gekregen van je op mijn gsm, ik zal hem even voorlezen". Ze begon te lezen:" Beste M. de eigenaar van deze gsm ken je goed heb ik begrepen. Hij is nu niet in staat om zelf te reageren, dus doe ik dat voor hem. Hij bevind zich in hotel x, kamer 106. De tuindeur is open, doe wat je wilt met hem, Meester Kees". Ze zei dat ze het whatsappje niet helemaal vertrouwde en daarom haar vriend J. maar mee had genomen. Ze wilde toch komen kijken omdat het bericht van mijn gsm kwam. Ze vroeg tot hoe laat ik de kamer geboekt had, waarop ik antwoordde dat de boeking tot volgende ochtend was. Ze zei dat ik de komende tijd nog van haar en van J. was en dat ik maar moest genieten. Hierop hoorde ik J. zeggen "moet je eens kijken, hij is met brandnetels gestraft, leuke foto's op je gsm mark, ik zal ze even doorsturen naar ons" "Maak gelijk maar wat nieuwe hoorde ik M. zeggen en weer hoorde ik een aantal keer de camera klikken. "Laat je eens pijpen" zei M. tegen J. en kort nadat ik de pik van J. in mijn mond voelde glijden werd mijn blinddoek weggetrokken.

Ik keek zo tegen de ballen en pik van J. aan en weer hoorde ik de camera klikken. De gsm werd aan mij getoond en ik zag vol mijn gezicht in beeld met een dikke pik in mijn mond. Ik werd door M. over mijn bol geaaid en ze zei:" Ik weet dat je van deze vernedering geniet, je doet het goed en wordt zo beloond". Vervolgens liep ze weg en ik voelde een mond om mijn pik schuiven. M. pijpte me net zo lekker als vroeger terwijl ik haar vriend een blowjob gaf. Ik werd bloedgeil van deze situatie, net als J. Ik voelde zijn pik opzwellen en hij spoot zijn sperma achterin mijn keel. Hij hield mijn hoofd vast zodat ik zijn pik niet uit mijn mond kon halen en neukte zich helemaal leeg in mijn keel. Ik werd zo opgewonden dat ik mijn eigen zaad ook op voelde borrelen. M. merkte dat ook en ze zei :"Kom maar schat" Ik voelde het zaad mijn pik uitspuiten en spoot mijn hele lading in haar mond. Zij kwam naar het hoofdeinde gekropen en begon me te tongzoenen, waarbij ze mijn eigen kwakkie in mijn eigen mond schoof. Het sperma wat ik geknoeid had werd over mijn hele gezicht gesmeerd en J. nam hier een foto van.

"Je hebt nog recht op een toetje" hoorde ik M zeggen..

Ze kroop weer met haar kutje op mijn gezicht. "Ik wil nog een keer klaarkomen" zei ze. Vol overgave likte ik de kut van mijn ex vrouw terwijl zij J. nog een keer tot een hoogtepunt pijpte. Zijn sperma slikte ze door en vervolgens kwam ze met een ferme gil klaar op mijn tong.

"Ik neem aan dat je niet wilt dat iemand de vandaag gemaakte foto's te zien krijgt? " vroeg M. aan me. Ik zei dat dat klopte. Op de voorwaarde dat ik 1 keer per maand als slaaf voor M. en haar vriend J. beschikbaar zou zijn beloofden ze dat ze de foto's alleen voor hunzelf zouden gebruiken. Ik werd los gemaakt en nadat we alle drie lekker onder de douche gestaan hadden hebben we in de bar nog een afzakkertje genomen. De maandelijkse afspraken zijn erg spannend, maar ook erg leuk. Dankzij Meester Kees heeft mijn ex vrouw M. samen met haar vriend J. mijn touwtjes stevig in handen gekregen.

bi-Mark

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm