Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

In scene gezette verkrachting!
Categorie: verkrachting | donderdag 11 mei 2017

Het was een koude avond. Emma, een meid van begin 20, met mooie strakke borsten, blond krullend haar en pure blauwe ogen, was onderweg naar huis van haar werk naar het kleine flatje waar ze samen met haar vriend woonde. Haar vriend, Tim, had opdracht gegeven om op het toilet op haar werk haar slipje uit te doen voordat ze naar huis kwam. Ze wist immers dat als ze dit niet zou doen, ze flinke straf zou krijgen. Onderweg dacht ze aan hetgeen wat er thuis allemaal weer op haar te wachten stond. Ze had zichzelf maar goed geschoren de dag ervoor, want als dit niet het geval was wist ze dat haar kontje rood geslagen zou worden. Bij de gedachte hieraan ging er een schok door haar lichaam. Was het een schok? Of was het toch meer een siddering van opwinding?

Geile afspraakjes

Eenmaal bij het flatje aangekomen stapte ze uit haar auto en liep de flat binnen. Ze ging met de lift naar boven. Toen de deur van de lift op de juiste verdieping open ging werd ze in de houtgreep naar de vlakte gewerkt. Hardhandig, maar toch deed het geen pijn. Haar ogen werden geblinddoekt en haar handen werden op haar rug vastgebonden. Ze was in shock van de schrik, zo erg dat ze in haar broek plaste. Ze schreeuwde om hulp, maar niemand die haar hoorde. Ondertussen was haar tas al opengemaakt en het slipje die ze net van haar vriend uit had moeten trekken werd in haar mond gedrukt. Ze was op het werk steeds een beetje nat waardoor ze nu haar eigen sappen proefde.

Vies vond ze het niet, maar lang kon ze er niet bij nadenken want ze werd zonder iets te zeggen meegesleurd. Ze volgde in gedachten de weg die ze liepen en naar haar mening stopte ze dan ook vlak bij haar eigen huisje. Ze werd ergens naar binnen gesleurd en zonder pardon op de grond gesmeten. De blinddoek mocht af, tenminste voor even. Pfoeh... wat een opluchting, ze was in haar eigen huisje op de grond beland en haar vriend, een knappe bruinharige jongen met brede schouders van een jaar of 25 stond voor haar. Hij kuste haar teder en zei heel kalm: ‘schrok je een beetje schat?.’ Ze knikte ja, angstig naar boven kijkend. De blinddoek ging weer voor en hij maakte het touw op haar rug los. Nu kon ze met beide handen ook weer op de grond leunen. Hij trok haar broek hardhandig uit. Nu zat ze daar op handen en voeten met een blinddoek voor, haar eigen slipje in haar mond en een super strak shirtje aan, omdat dat ook van haar vriend moest.

Plots voelde ze een klap op haar volle billen, ‘auw’ riep ze.

Hij sloeg haar met een zweepje op haar kontje en zei met een zachte stem, doe je kontje in de lucht, als deze niet ver genoeg in de lucht is en ik niet al jou gaatjes kan zien krijg je iedere keer een klap. Snel deed ze haar kontje in de lucht en wachtte af wat er komen ging. Ze voelde dat hij achter haar kwam zitten en ze voelde een tong door haar opgezwollen schaamlippen glijden. Pfoeh... wat voelde dat fijn. ‘Heb jij geplast?’ vroeg Tim weer op een lage toon? Emma antwoordde zachtjes met ‘ja, sorry, ik kon er niks aan doen’. PATS, weer voelde ze een klap op haar kontje en haar billen knepen samen. Snel deed ze haar kontje weer in de lucht, ze wist dat er nog een klap zou volgen als ze niet zou gehoorzamen.

Opeens kwam Tim met water aanlopen. Het slipje ging uit haar mond en ze mocht even rechtop zitten. Ze moest een liter water opdrinken zonder te stoppen. Met moeite dronk ze het op waarnaar zonder pardon het slipje weer in haar mond verdween. Nu werd haar shirt uitgetrokken en haar bh werd hardhandig los gerukt. Hierna kreeg ze tepelklemmetjes op met lichte gewichtjes er aan. Het deed even pijn maar toen ze weer op handen en voeten zat voelde het opeens een beetje fijn. Hierna voelde ze dat er glijmiddel op haar anus werd gesmeerd. Ohnee dacht ze niet nog meer pijn.

Plotseling voelde ze iets tegen haar kontje aandrukken, er gleed iets naar binnen en het leek wel steeds groter te worden. Even deed het pijn maar toen ineens leek hetgeen in haar kontje vast te zitten. Door de darmwand heen drukte de buttplug in haar kontje tegen haar vagina aan, ‘ohh’ een klein kreuntje ontsnapte, wat voelde dat fijn. Tim zei dat ze op handen en voeten met haar kontje in de lucht door het huis moest kruipen. En dat deed ze. Met haar hoofd naar beneden gebogen kroop ze door het huis. In de hoek van de kamer werd Emma met handboeien vastgebonden aan een metalen stang. Tim liep weg naar de slaapkamer en plots was het stil. Daar zat ze dan vastgebonden, niks kunnen zeggen, en wetende dat als ze ook maar iets probeerde er nog meer straf zou volgen.

Minutenlang zat ze daar in haar eentje vastgebonden zonder ook maar iets te kunnen.

Na een tijdje kwam Tim weer de kamer in en er werd een blinddoek voor gedaan, ze werd losgemaakt en er werd een touw aan haar blinddoek vastgemaakt. Op handen en voeten met haar kontje in de lucht, alsof ze een hond was werd ze meegevoerd naar de slaapkamer. Ze zag niks en werd geleid door het touw. In de slaapkamer aangekomen werd Emma, op haar rug, vastgebonden aan het bed, haar handen werden met handboeien aan het bed vast gemaakt waarnaar ze met haar knieλn ook aan de bovenkant werd vastgemaakt. Nu lag ze daar met haar benen zo wijd dat je recht in haar kletsnatte poesje keek.

Haar kutje bonkte van geilheid en omdat de buttplug nu op flinke spanning stond begon ze te persen, de plug kwam langzaam naar buiten en opeens floepte hij uit haar kontje, aahh riep Emma dat voelde fijn. Haar kontje bleef seconden lang open staan, het vocht liep uit haar kutje haar kontje in en bij elke druppel ging haar kontje weer open. Plotseling voelde ze een klap op haar borstjes ‘auw’ riep Emma en haar kontje ging weer dicht. Het zweepje waarmee Tim op haar tepeltjes sloeg was van zacht materiaal waardoor het pijn deed maar er ook tegelijkertijd een siddering door haar buikje heen ging. Hierna haalde Tim het slipje uit Emma haar mond zodat ze weer een beetje adem kreeg. Eventjes was het weer stil.

‘Aaah ohhh’ opeens ging er tong door het rood kloppende kutje van haar heen wat was dat fijn zeg dit was waar ze de hele tijd op had gewacht, haar hele lichaam schudde van opwinding en ze kon niet lang genoeg genieten. Maar toen.. opeens voelde ze een harde piemel haar mondje ingaan. Diep stotend werd haar mondje gevuld ze had amper de tijd om naar lucht te happen. Maar hoe kon dat toch? Ze werd toch gelikt door Tim? De piemel ging weer uit haar mond en het blinddoekje mocht af, Opeens zag ze een naakt meisje tussen haar benen liggen, was dat?? Nee toch?? Het meisje uit haar eigen klas, Daphne, lag haar poesje te bevredigen ze was zo gulzig Emma haar kutje aan het likken dat ze niet zag dat de blinddoek af ging. Bij de gedachte dat ze gelikt werd door een meisje werd ze nog geiler.

Emma kreeg rode wangetjes van verlegenheid en opwinding te gelijk. De tong gleed van haar anus tot over klitje en weer terug, af en toe verdween de tong van Daphne Emma haar kutje in. Schokkend lag ze te genieten van elke beweging die Daphne maakte. Achter Daphne kwam Tim staan, hij keek Emma geil aan en zei op een zachte toon, ‘wil je je vriendinnetje geneukt zien worden?’. Gauw knikte ze ja en zonder Daphne ook maar even te waarschuwen schoot de harde piemel van Tim haar kutje in waardoor de tong van Daphne diep bij Emma naar binnen ging. Emma en Daphne gaven beiden een gilletje van geilheid. En bij de gedachte dat ze gelikt werd door een meisje kwam Emma schokkend klaar.

Plotseling maakte Tim Emma los, ze werd op het bed gegooid en Daphne ging bovenop haar hoofd zitten, zonder pardon werd het kletsnatte kutje van Daphne tegen Emma haar mond aangeduwd, ze proefde eindelijk waar ze al lang op gewacht had, de geilheid van een meisje. Gulzig begon ze te likken, oh wat proefde dat lekker. Rick liet dit een poosje gebeuren en na een tijdje, toen Emma onder het vocht zat werd ze omgedraaid, op handen en voeten werd er een grote trillende vibrator in Emma haar kut gedrukt, ‘aaah jaaa’ kreunde ze. Plots voelde ze dat ze moest plassen, hoe kon dat toch? Opeens dacht ze aan die liter fles met water, die ze even vergeten was. Het gevoel dat ze moest plassen werd als maar erger. Kreunend zei ze het tegen Tim, die zei haar dat ze dit moest ophouden en als ze dit niet deed, dat haar heel wat straf te wachten stond.

Daphne kwam onder Emma liggen met haar hoofd bij Emma haar kutje, ze nam de grote dildo over van Tim. En begon Emma er heftig mee te neuken. Dit gaf Emma de mogelijkheid om Daphne verder te likken en dit deed ze dan ook als een bezetene. Maar dit had Emma niet verwacht! Tim drukte zijn keiharde piemel in het kontje van Emma en die gilde het uit, ze voelde 2 dikke piemels langs elkaar schuren in haar kontje en haar kutje, wat was dit een genot zeg, ze werd duizelig van het gevoel waarna ze opeens de controle verloor over haar plas, ‘aaaaaahhhh’ gilde Emma waarnaar ze het hoofdje van Daphne er onder plaste, door de dildo die Daphne heen en weer bleef duwen spoot het plas alle kanten op, ‘oohh’ riep Emma er kwam nog meer, haal de dildo eruit schreeuwde ze tegen Daphne, die gehoorzaamde, Emma begon heftig te squirten en ze spoot alles onder...

Daphne was doorweekt door plas en kutvocht!

Ondertussen bleef Tim diep in Emma haar kontje stoten, door al die sappen van Emma klonk de piemel van Tim soppend in haar kontje. Tim hield het niet meer, zijn piemel stond op knappen! Snel haalde hij hem er uit en draaide Emma naar zich toe. Ook Daphne kwam er bij zitten en begon direct Tim zijn ballen te masseren met haar mond en haar handen. Emma begon aan de natte kloppende piemel van Tim te trekken en te zuigen, haar lippen konden maar net om zijn grote piemel heen en ze voelde dan ook dat hij ging komen...

‘Aaahhhh’ kreunde Tim, en het sperma spoot recht in het gezicht van Emma, hij bleef komen en ook Daphne haar hoofdje werd bedolven onder het sperma, het geil droop over hun wangetjes over hun lipjes naar beneden en het drupte op hun borsten. ‘Zo’ zei Tim, ‘en nu mogen jullie lekker van elkaar genieten’, hij liep weg en deed de deur achter zich dicht. Emma en Daphne keken elkaar aan en begonnen te knuffelen, hun tongen vonden elkaar en ze proefden het sperma van Tim, tongend genoten ze na van dit geile avontuur.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm