Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wraak op mijn arrogante buurmeisje!
Categorie: verkrachting | zaterdag 24 september 2016

Hoi, mijn naam is Bart, 31 jaar en woon alleen in een rijtjeshuis. Ik zal jullie vertellen hoe ik laatst, geheel onverwachts, wraak heb kunnen nemen op mijn verschrikkelijk arrogante buurmeisje. Zij is een bloedmooie, maar oh zo verschrikkelijk arrogante griet van 21 lentes. Stevige volle borsten en een lichaam om van te zoenen. Haar heupen zijn slank en haar kontje steekt zo lekker uitdagend naar achteren. Ik heb wel eens een toenaderingspoging tot haar gedaan maar zij reageerde met “ik heb al een vriend” hooghartig af. Sindsdien zit ik te azen op WRAAK, en afgelopen zaterdag kreeg ik die. Het was mooi weer en rond een uur of twee besloot ik te gaan wandelen in het natuurgebied achter mijn woning, waar ik altijd op een vaste plek ga naakt ga liggen zonnen. Met een handdoek en een flesje zonnebrandolie ging ik op pad. Na een kwartier kwam ik vlak bij mij vaste stek. Ik hoorde een radio zachtjes spelen en voorzichtig kwam ik dichterbij. Toen ik zag wie er bezit van mijn plekje had genomen, begon ik te grijnzen. Dit was DE gelegenheid. Niemand in de buurt en daar lag madam, op een handdoek, in een bikini op mijn plek. Ze lag op haar buik te lezen en had niet in de gaten dat ik achter haar stond.

Geile afspraakjes

Ik pakte mijn handdoek en maakte daar een blinddoek van. Ik sprong op haar rug en voordat ze iets besefte had ik de blinddoek over haar ogen gedaan en mijn hand voor haar mond geslagen. “Zo wijfie”, zei ik, “jij gaat maar eens precies doen wat ik zeg, anders loopt het verkeerd voor je af. Heb je dat begrepen ? En niet gillen anders wordt ik heel vervelend”. M’n buurmeisje knikte angstig van ja en ik haalde mijn hand voor haar mond weg. Ik draaide haar om en ging weer bovenop haar zitten. Met “n ruk trok ik haar bovenstukje van haar bikini stuk en haar heerlijke volle tieten vielen als rijpe meloenen naar buiten. M’n pik begon te steigeren bij het zien van al dat moois, en ik begon haar tieten te kneden. Ze worstelde om los te komen, maar ik had haar stevig vast. Ik pakte een stuk touw dat daar in de buurt lag en maakte haar handen aan elkaar vast.

Weer richtte ik mijn aandacht op haar volle tieten, ik trok eens venijnig aan haar tepels en zag dat ik haar pijn deed. Ik lachte, en trok nog harder. Ondanks de pijn begonnen haar tepels zich op te richten. Ze werden harder en priemde naar voren. Ik sloot m’n mond om haar rechtertepel en begon te zuigen. Het leek erop dat m’n zuigende mond z’n werk deed. M’n buurmeisje begon te kronkelen en met haar dijen over elkaar te schuiven. Haar broekje werd al een beetje vochtig. Snel hield ik op. Ik was tenslotte alleen op mijn plezier uit. Ik haalde mijn pik, die inmiddels als een beetje stijf geworden was, uit m’n broek en zei “Open je mond, dan krijg je een traktatie.” Ze schudde wild haar hoofd “nee zei ze, dat doe ik niet”.

“Wie niet horen wilt, moet maar voelen” was mijn antwoord en begon flink in haar tepels te knijpen zodat ze het uitgilde van pijn.

“Open die mond” beval ik en na nog een keer knijpen deed ze dat lekkere bekkie van haar open. Meteen schoof ik m’n pik naar binnen. “En nou zuigen, en als je het niet goed genoeg doet dat knijp ik weer in je tieten”. Met duidelijke tegenzin begon ze aan m’n pik te sabbelen. M’n pik groeide tot z’n gebruikelijke 25 cm. Hard en stijf verdween ie steeds maar weer in haar mond. Het kwijl liep langs haar kin, en terwijl ik m’n kloppende paal steeds verder door duwde, beschreef haar tong cirkels rond m’n roede.

Met zichtbare moeite liet m’n buurmeisje toe dat m’n steigerende paal steeds verder in haar mond verdween, haar keel beroerde en af en toe diep achter in haar keel terecht kwam. Ik voelde m’n zaad borrelen en pakte haar bij de haren beet. M’n ballen trokken zich samen en op het moment dat m’n pik explodeerde trok ik haar hoofd ver over mijn pik en stortte ik m’n zaad diep achter in haar keel. Man je had het moeten zien: ze stikte zowat in de hoeveelheid. “Doorslikken” zei ik, “ik wil geen druppel verloren zien” en om mijn bevel kracht bij te zetten kneep ik weer hard in haar tepels.

Toen ze alles had doorgeslikt, zei ze met zachte snikkende stem “Mag ik nu gaan??”.

“Dat had je wel gewild he” zei ik “ nou ik ben voorlopig nog niet klaar met je.” Ik draaide haar om, bond haar handen aan een boom vast en spreidde haar benen flink uit elkaar. Zoals ze zo op haar buik lag, had ik een mooi uitzicht op haar kut en haar prachtige kont. Bij het zien van al dat lekkers kreeg ik ineens een idee om op de meest ideale manier wraak te nemen. Ik trok haar omhoog zodat ze op haar handen en knieën voor me kwam te zitten. Haar kont stak uitdagend omhoog, en ik pakte het flesje zonnebrandolie. Ik smeerde haar kut en kont flink in met de gladde substantie en beroerde met m’n vingers af en toe haar klitje. Zodra ik haar intieme delen raakte gleed er een siddering door haar lijf.

Godverdomme, ze begon het lekker te vinden.

Ik liet m’n vingers door haar schaamhaar glijden en kwam door al het vocht zonder moeite bij de ingang van haar heerlijkheid. Ik stopte m’n vinger haar kut in en haalde hem daar eens flink heen en weer. Ze zuchtte en draaide met haar kont. Met de andere hand gaf ik haar een flinke pets op haar achterwerk waar algauw een rode warme plek verscheen. Ik sloeg nog eens, en nog een keer, terwijl ik met m’n vinger in haar kut bleef rondpoken. Tot mijn verbazing genoot dat kreng ervan. Ik haalde mijn drijfnat geworden vinger uit haar kut en drukte die tegen haar aarsopening. “NEE ... Alsjeblieft ... niet daar” smeekte ze. Ik was onverbiddelijk en drukte door. Zonder veel moeite gleed m’n vinger haar kont in. Ze gilde: “NEE ... STOP .... ALSJEBLIEFT ... STOP ...” M’n pik had zich inmiddels weer in alle glorie opgericht en ik haalde m’n vinger uit haar poepgat.

Ik drukte m’n eikel tegen haar roze aarsopening aan en drukte hem met een ram naar binnen. Haar aars sloot nauw om m’n pik. Wat was dat lekker. Ik gaf haar een paar seconde om aan de omvang van m’n pik te wennen, en begon haar toen met lange halen in haar kont te neuken. Ze snikte van pijn en vernedering, en terwijl ze bleef protesteren mepte ik met m’n handen haar billen roder en roder. Haar tieten zwiepte met elke stoot die ik gaf heen en weer. Ik pakte er een en begon hem te kneden. Haar tepels werden weer stijf van geiligheid. Ik haalde m’n pik tot bijna het eind uit haar kont en drukte hem toen weer in een keer tot aan de wortel naar binnen. M’n zaad stortte zich uit in haar endeldarm, en met een slurpend geluid, trok ik m’n pik uit haar kont. “Alsjeblieft” zei ze, “ga nu nog even door, ik ben zo geil geworden. Ik wil je pik diep in me voelen, toe nou...” en ondertussen draaide ze met haar kont. “Nee” zei ik beslist. “Als je meer wilt dan zorg je er maar voor dat je hier morgen om de zelfde tijd weer bent.” Ik maakte het touw los en verdween zonder nog een woord te zeggen.

Na de vorige dag, waarop ik wraak genomen had op m’n arrogante buurmeisje en haar in het natuurreservaat anaal verkracht had, ging ik weer naar mijn vaste stek toe. Ik was heel benieuwd of ze er weer zou zijn. Ze was immers ook behoorlijk geil geworden van die neukbeurt, maar was niet klaargekomen. Ik had haar gezegd dat als ze meer zou willen ze dan vandaag weer aanwezig moest zijn. En nu was het dan zover. Ik had een stuk touw, glijmiddel en een dikke kaars meegenomen. Bij mijn vaste stek aangekomen stokte mijn adem. Ze was er niet zomaar, maar had zich voor de gelegenheid verschrikkelijk geil aangekleed.

Ze had een korte zwarte jurk aan (zo een nauwsluitend dingetje) met een halsuitsnijding waardoor haar tieten zowat naar buiten puilde. De lengte van het jurkje liet weinig aan de verbeelding over. Haar benen staken daar lang en mooi onderuit. Ze had daarbij zwarte kousen aan, een jarretelgordeltje en mooie zwarte schoenen met hoge hakken. Ze was hoerig opgemaakt met vuurrode lippen. Ze keek me sensueel aan en zei : “Hoi, ik dacht wel dat jij het was geweest gisteren. Ik heb de hele nacht aan gisteren moeten denken en ben nu zo geil geworden dat ik nu weer opnieuw verkracht wil worden.” En terwijl ze dat zei deed ze haar benen uit elkaar en toonde haar drijfnatte kut.

Mijn pik begon te steigeren en te kloppen. Tjonge wat zag dat wijf eruit !! Ik trok m’n kleren uit en ging naast haar liggen. Zonder op een bevel van mij te wachten nam ze mijn halfstijve tampeloeris in haar mond en begon er aan te zuigen alsof het een lolly was. Haar vuurrode mond schoof op en neer over m’n neukstang en haar tong maakte cirkels langs m’n eikelrand. Met haar hand masseerde ze m’n ballen en kneedde ze zachtjes.

“Draai je om “ zei ik “dan zal ik jou ook een goeie likbeurt geven.”

Ze voldeed aan mijn bevel en al snel zag ik haar pruim boven mijn gezicht. Het kutsap glinsterde tussen haar schaamhaar. Ik stak m’n tong uit en stak die tussen haar kutlipjes. Ze schokte en drukte haar kut naar beneden. M’n tong flitste in en uit haar kut. Haar sappen begonnen rijkelijk te vloeien en al gauw kwam ze klaar. Terwijl ik zo aan haar kut lag te likken bleef ze verwoed doorsabbelen en likken aan m’n pik. Ik voelde m’n ballen samentrekken en met een flinke schok spoot ik m’n sperma in dat lekkere mondje van haar. Ze likte m’n eikel helemaal schoon en draaide zich om.

Ze glimlachte gelukzalig en zei me: “Hier heb ik nou altijd van gedroomd. Mijn vriend houd alleen van recht op en neer.” “Nou” antwoordde ik “We zijn voorlopig nog niet klaar hoor, Ik heb nog een hoop in petto voor je. Kijk maar wat ik heb meegenomen !” En ik liet haar het touw zien. “ik zal je vastbinden en je daarna in al je gaten neuken. Vooral je kont zal een stevige beurt krijgen. Want dat vond je lekker hé, gisteren?” Ze bloosde een beetje, maar het was overduidelijk. Ze was een duidelijke liefhebster voor een beetje ruwe seks in haar achterwerk.

“Kleed je uit” zei ik, “doe alles uit behalve je kousen en schoenen.” Ze liet haar jurkje langzaam van haar schouders glijden. Ik genoot van deze privé striptease. Haar tieten waren vol en stevig en ik zag dat haar tepels fier vooruit stonden van geiligheid. Ze stroopte haar jurkje verder naar beneden en ze draaide zich om toen ze bukte om uit haar jurk te stappen. Ik zag haar kontje uitdagend mijn richting uit steken en ik kon het niet nalaten op er een stevige mep op te verkopen.

“AUW” gilde ze en er verscheen een rode plek op haar bil. Ik sloeg nog eens, nu op haar ander bil. Weer gilde ze van pijn. Ik stopte met slaan om met m’n hand zachtjes over de rode plekken te wrijven. Ik zakte met m’n vinger door haar bilspleet naar beneden. Haar bruine sterretje was al nat van haar sappen. M’n vingertop draaide kleine cirkeltjes om haar aarsje. Ze draaide met haar kont. “Stop hem er in” smeekte ze, “Ik ben zo geil”. Ik liet mijn hand wat verder zakken en kwam bij haar genotspleet. Ik stopte twee vingers in haar kut en begon daarmee flink heen en weer te stoten. “JA .... OHHHHHHH .... WAT IS DIT LEKKER !!!!! “ zuchtte ze. Ik haalde “n vinger uit haar poes en bracht die weer voor haar aarsopening. Toen drukte ik door en soepeltjes verdween m’n vinger in haar poepgaatje. “OHHHH ... JA .... M’n beide gaatjes gevuld !! “ ze kreunde en draaide ondertussen geil met haar gat heen en weer. Ze stond nog steeds gebukt op haar hoge hakken en in haar mooie kousen. Ze hield zich aan een boom vast. Ze zag er bloedmooi uit en m’n pik rees tot ongekende grootte. Ik wilde nog niet gelijk bezit van haar nemen, maar nog eerst van al dat moois dat ze te bieden had genieten.

Ik pakte de kaars die ik had meegenomen en stak die zonder veel moeite in haar kut. Haar tieten wiebelden bij elke stoot die ik haar toebracht. In en uit haar kut verdween die kaars en ze werd steeds natter en geiler. Haar knieën knikte van geiligheid. Haar tepels priemde naar voren. Ik pakte er een tussen m’n vingers en begon hem te masseren. “AHHHH ... JAAA.... LEKKER ... OH ... IK GA KOMEN ... JA .... AHHHHHHHHHH !!!” Met wilde schokken kwam ze klaar met een kaars in haar kut en m’n vinger in haar poepertje. Haar kut en kontje begonnen zich samen te knijpen en met knal schoot de kaars uit haar kut. M’n vinger werd er door haar aars bijna afgeknepen.

“Ohhhhh wat was dat lekker” kreunde ze.

Ze zakte door haar knieën en begon zachtjes aan m’n pik te trekken. “Ik zal je nog even lekker pijpen” en voegde gelijk daad bij woord. M’n pik gleed voor de tweede keer vandaag tussen haar vuurrode lippen door. Ze pijpte goddelijk en het duurde ook nu niet lang voordat ik m’n zaad diep ik haar keel liet spuiten. Ze likte al mijn zaad dat langs m’n pik over mijn ballen liep op en sabbelde nog even na. “Zo nu gaan we aan het echte werk beginnen” zei ik “Ga op je handen en knieën zitten.” Ze voldeed aan mijn verzoek en ik bond haar handen aan twee bomen vast en hetzelfde deed ik met haar voeten. Ze kon geen kant meer op en was volledig aan mijn lusten overgeleverd. Ik ging achter haar zitten en begon haar tieten te masseren. Haar ferme bollen waren veerkrachtig, en haar tepels stonden nog steeds fier overeind.

Mijn pik schuurde in halfslappe toestand tussen haar bilspleet. Ik pakte het glijmiddel en smeerde haar poepertje en kut flink in. Mijn vingers speelden een spelletje rond haar kut en kont opening en ze begon al weer flink geil te worden van mijn gewriemel. “Zuig eerst m’n pik maar weer flink stijf” beval ik haar, en hield mijn pik voor haar mond. Zonder verdere aansporingen hapte ze toe en begon weer aan m’n pik te sabbelen. Haar tong deed z’n werk goed en toen mijn pik op volle sterkte was gepijpt trok ik m’n pik uit haar mond en ging weer achter haar zitten. Ik schoof m’n lange paal zonder moeite in haar druipende kut. Tot aan de wortel verdween ie in haar smachtende flamoes. “OHHHHH ... JA ... DIEPER ... HARDER .... “ kreunde ze. Ik begon haar flink af te raggen en keer op keer knalde mijn eikel tegen haar baarmoedermond.

Plotseling trok ik m’n pik uit haar kut en hield m’n eikel tegen haar aarsopening gedrukt. “Zo” zei ik “vertel maar, wat wil je? Moet ie hier in ?” Ze gaf geen antwoord maar begon haar kont naar achteren te duwen zodat m’n eikel door haar sluitspier gedrukt werd. Ze kreunde, maar duwde haar kont nog verder naar achter waardoor mijn pik steeds verder haar endeldarm inschoof.

M’n ballen kletsten tegen haar kut terwijl ik haar met lange halen begon te neuken. Ik pakte de kaars en stopte die in haar kut, wat haar een dierlijke kreet ontlokte “OHHHH... JA .... GA DOOR .... DIEPER ..... AHHHH” Ze begon te schokken, ik greep met de andere hand een tiet beet en begon die te kneden. Met een hoop geschreeuw kwam ze klaar, maar het feest was nog lang niet over; ik bleef haar met m’n pik flink in haar reet doorneuken terwijl ik met een hand ook de kaars in haar kut driftig heen en weer haalde. Ze begon alweer op temperatuur te komen en draaide wellustig met haar kont. Telkens als ik m’n pik tot aan de eikel uit haar poepgat haalde drukte zij haar achterste weer naar mijn richting zodat m’n paal weer tot aan mijn ballen in haar kont verdween. Ik gaf haar weer een flinke lel op haar kont, en mepte er stevig op los. Haar achterste werd vuurrood, maar hoe harder is sloeg des te geiler werd m’n buurmeisje. Ze kwam nog 2 keer gillend klaar voordat ik het overbekende gevoel in mijn onderlichaam voelde opkomen en met een stevige stoot, spoot ik mijn zaad in haar rectum.

Nadat ik al mijn kruit verschoten had bleef ik nog even nagenieten met mijn pik in haar kont. Ze hijgde en zei “Ohhh wat is dit toch lekker, dit wil ik elke dag !” “nou dat kan hoor” zei ik “ik woon tenslotte naast je en heb nog veel meer ideeën”. Ik haalde mijn pik uit haar kont en bood hem aan haar aan om schoon te likken. De kaars stak nog steeds een klein stukje uit haar kut. Ik maakte haar los en zei “Die kaars moet je laten zitten totdat je thuis bent. Vervang hem daar voor een vibrator, en laat die zitten totdat ik je bij me roep. Vanaf nu ben jij mijn eigendom.” “Ja Bart” antwoordde ze nederig en kleedde zich aan.

Ik lag ondertussen nog na te genieten en keek naar haar hoe ze zich aankleedde. Ik feliciteerde mijzelf met deze nieuwe aanwinst. Een knappe meid die zich gewillig in alle gaatjes (en vooral haar kont) laat neuken vind je niet overal.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm