Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Verkracht op kamers!
Categorie: verkrachting | zaterdag 24 september 2016

Mijn naam is Tilly en ik wil jullie best wel eens vertellen wat mij destijds is overkomen. Inmiddels ben ik 24 jaar en het gebeurde toen ik 17 jaar oud was. Ik woonde bij mijn ouders in een klein dorpje en zat op school in de grote stad, aangezien de afstand te groot was om dagelijks te reizen, hadden mijn ouders besloten om maar een kamer voor me te zoeken. Na heel wat adressen te hebben bezocht vonden we een kamer bij een echtpaar van ongeveer 40 jaar oud, zij was iets jonger als hem voor zover ik me nog weet. Maar in ieder geval ik zou daar blijven van zondagavond tot vrijdagavond en de weekends thuis doorbrengen. Het beviel me daar uitstekend, de mensen waren altijd vriendelijk en ze konden ook nog wel wat humor verdragen. Alleen ze sliepen in een kamer onder die van mij en soms kon ik duidelijk meegenieten van hun seksuele uitspattingen, wat ik overigens best wel leuk vond, ik vingerde me dan ook meestal klaar als ik hun zo bezig hoorde. Visite kwam er niet veel dus zaten we meestal ook met zijn drieën in de kamer, want ze hadden zelf geen kinderen. De enige keer dat er visite kwam was als er voetbal op de televisie was en dan ging ik meestal vroeg naar bed of boven nog wat aan mijn huiswerk doen. Zo ook op die bewuste woensdagavond, er was weer eens een voetbalwedstrijd op televisie en er kwam dus ook weer visite, een vrouw en twee mannen. De nodige voorraad drank was in huis gehaald en ze zouden naar de wedstrijd gaan kijken, dus besloot ik om maar naar mijn kamer te vertrekken.

Geile afspraakjes

Om 20:00 uur begon de wedstrijd en ik was boven aan het leren, soms hoorde ik een van de mannen beneden wel eens schreeuwen, maar ja dat hoorde schijnbaar bij zo’n wedstrijd. Om 22:30 was het behoorlijk stil geworden beneden en aangezien de tijd moest de wedstrijd dan ook wel afgelopen zijn, “voor het slapen gaan nog even wat drinken” dacht ik en liep de trap af naar beneden. Hoe dichter ik bij de deur van de woonkamer kwam hoe meer geluiden begonnen door te dringen, absoluut geen geluiden die met voetbal te maken hadden. Ik stopte voor de deur en keek door de gebruinde raampjes van de deur de woonkamer in, daar zag ik dat de twee vrouwen druk bezig waren met de lul te likken van een man terwijl ze allebei op hun knieën zaten en behoorlijk werden geneukt door de twee andere mannen. Ik voelde mijn kutje behoorlijk nat worden en langzaam gleed mijn hand ook naar mijn slipje en voordat ik er erg in had stond ik me daar te vingeren in de gang.

Ondertussen zag ik dat een vrouw boven op de harde lul van een man had plaatsgenomen en dat de ander vrouw nu druk aan het pijpen was en nog steeds lekker geneukt werd. Ik hoorde de man die gepijpt werd steeds heviger kreunen, hij kwam met zijn gekreun duidelijk boven de rest uit, ik ga komen ik spuit je bek helemaal vol hoorde ik hem uitroepen en op dat moment maakte hij ook schokkende bewegingen in haar mond. Het geil droop gewoon uit mijn kutje en opeens zag ik de man opstaan en richting mijn deur lopen, als een haas rende ik de trap op en hoorde de man naar het toilet gaan. Het leek me het beste om nu maar boven te blijven en te hopen dat ze me niet gezien of gehoord hadden. Dat laatste had ik dus beter niet kunnen denken want even later ging mijn slaapkamerdeur open en stonden daar de drie mannen die zojuist nog druk bezig waren.

“Zo meisje was jij stiekem aan het meekijken?”

Sprak een van de mannen die al een behoorlijk pilsje achter zijn kiezen had. “Nou niet echt” stamelde ik, “ik was alleen van plan om wat te drinken te pakken en zag jullie zo bezig en ben toen gelijk maar weer naar boven gegaan”. Of ik overtuigend klonk weet ik niet, maar een van de mannen liep op mijn bed af en trok de dekens weg,”laat mij je kutje maar eens voelen dan” zei hij en voordat ik er erg in had graaide hij met zijn hand in mijn zeiknatte kruis. “Niets gezien hé, nou dat valt anders niet te voelen, kom jongens we zullen haar eens laten genieten” sprak hij tegen de andere twee.

Ik schrok me een ongeluk, drie van die grote naakte kerels met stijve lullen kwamen op me afgestapt en een drukte zijn harde lul tegen mijn mond. “Zuigen aan die lul en snel” commandeerde hij, ik nam de harde lul in mijn mond en begon er aan te zuigen op dat moment werd ik beetgepakt en begon een ander aan mijn kutje te likken. Ik begon het nog fijn te vinden ook als ik eerlijk moet zijn, die tong flitste over mijn geile kutje heen en ik begon zachtjes te kreunen. De derde man had nu op zijn knieën achter me plaats genomen en ik voelde de harde eikel van zijn lul tegen mijn spleetje aandrukken en met een harde stoot gleed die enorme dikke paal in mijn natte spleetje. Wacht even, sprak de ander, ik wil die meid ook volspuiten, ze pakte me nu van het bed af en we verplaatsten ons naar de vloer een man ging liggen en ik moest met mijn kutje over zijn lul heen glijden. Ik was inmiddels zo geil geworden dat ik nog maar aan een ding dacht, neuken en geneukt worden.

Ik voelde die grote dikke lul langzaam in mijn natte kutje glijden toen ik me naar beneden liet zakken, hij zat er helemaal in en het was heerlijk. De andere man ging voor me staan en ik begon weer hevig aan zijn lul te zuigen, heerlijk was dat zo geneukt worden en ook nog eens aan een andere lul zuigen, mijn kutje droop van het vocht. Opeens voelde ik dat de derde man achter me plaatsnam en zijn harde lul tegen mijn poepgaatje plaatste, even ging er een scheut van pijn door me heen en hij boorde zonder pardon een tweede lul in mijn lichaam.

Ik dacht dat ik uit elkaar zou splijten, wat had die vent een enorme dikke lul zeg, maar al snel ging de pijn over in genot en begon ik weer te genieten twee lullen die behoorlijk tekeer gingen in mijn onderlichaam en een derde lul die ik langzaam maar zeker aan het klaar pijpen was. Ik kreunde steeds wilder en harder, en zag de twee vrouwen nu ook mijn kamer binnen komen, “zo zijn jullie dat geile meisje even een goede beurt aan het geven” hoorde ik een van de vrouwen zeggen. En ze namen plaats op de zijkant van het bed, ik zag hoe ze hun handen naar hun kutten bewogen en gelijk driftig begonnen te vingeren terwijl de drie lullen maar door bleven stoten in mijn lichaam. Ik voelde dat ik elk moment klaar zou gaan komen en ik schreeuwde het ook uit “neuk me, ja kom op spuit me vol met die geile lullen van jullie, toe neuk door dan”. Op dat moment voelde ik dat de lul in mijn mond begon op te zwellen de man kreunde het uit “daar komt het kom op zuigen jij” ik zoog zo hard als ik kon en het sperma spoot uit zijn lul tot diep achter in mijn keel. Ik voelde nu ook mijn kutspiertjes verkrampen en kwam heerlijk klaar het sperma kon ik alleen niet allemaal in mijn mond houden en het laatste gedeelte spoot ook over mijn gezicht heen. De ander twee lullen in mijn kut en kontje gingen ook opeens sneller tekeer en stootte ook een stuk harder en dieper...

“Ooo ja, ik ga dat kontje nu volspuiten”, hoorde ik de man zeggen!

Ik keek nog even naar de twee vingerende vrouwen en voelde dat ik weer een orgasme kreeg en op het zelfde moment voelde ik de twee lullen exploderen in mijn lichaam, het sperma werd met stralen in mijn kutje en kontje gespoten. Voordat ze helemaal leeg waren gespoten trokken ze die harde lullen uit mijn lichaam en spoten de rest van dat heerlijke sperma over mijn kont en kut heen. Ik rolde van de man af en lag daar op de grond, mijn gezicht onder het sperma en mijn kutje en buik waren ook bedekt met flinke klodders sperma, ik plakte zelfs aan het zeil vast door de sperma die over mijn kont was gespoten.

“Zo meid jij ziet eruit” sprak een van de vrouwen die inmiddels ook al hun hoogtepunt bereikt hadden. “Kom maar ik zal je wat anders laten proeven” zei ze en voordat ik het wist zakte ze met haar kut boven mijn met sperma bedekte gezicht. “Kom op lik me maar” kreunde ze geil, ik rook die geile spleet boven mijn hoofd en begon er automatisch aan te likken, de andere vrouw had mijn benen gespreid en ik voelde haar tong tussen mijn benen het nodige werk doen, ze likte mijn kutje schoon en het was heerlijk die tong daar zo te voelen bewegen. Ik keek rond me heen en zag dat de drie mannen nu zichzelf stonden af te trekken, ik ging duidelijk meer genieten van de vrouw die mijn kutje aan het likken was en begon ook steeds sneller aan die natte kut boven mijn hoofd te likken. Wat een geil gebeuren was dat zeg drie kerels die staan te trekken terwijl drie vrouwen op de grond aan het geilen zijn.

De mannen begonnen steeds harder aan die heerlijke lullen te trekken en ik kwam ondertussen klaar op die heerlijke tong tussen mijn benen, schokkend draaide ik met mijn kontje over de vloer. En toen gebeurde het de een na de andere straal sperma spoot uit die drie lullen over mijn kleine stevige borstjes en over mijn buik, ook de vrouw die ik aan het beffen was kwam luid kreunend klaar. Het sperma bleef met stralen door spuiten en mijn hele lichaam zat nu onder behoorlijke klodders sperma. De vrouw die ik net had klaar gelikt ging iets omhoog met haar kut en zei “nu zal ik je even schoonmaken” en ik zag dat ze die kut opentrok en opeens kwam daar toch een straal pies uit, ze pieste over mijn gezicht over mijn buik en tegen mijn kutje aan, dat was blijkbaar genoeg reden voor de andere vrouw om het zelfde te gaan doen.

Ook zij ging boven me staan en pieste over mijn hele lichaam ik lag te drijven in het zeik van die twee, maar vond het wel een heerlijke ervaring, tot aan de laatste druppels plasten ze over me heen. Ik zag de druppels nog aan het schaamhaar van die twee kutten hangen en er werd me gezegd te gaan staan. Ik stond op en voelde het sperma en pies langs mijn lichaam lopen nu pakten de drie mannen hun lul beet en richten die apparaten op mijn lichaam van drie kanten kwamen er nu van die goudgele stralen op me af over mijn hele lichaam voelde ik dat warme vocht zelfs mijn kontje werd schoon gepiest. Ook ik kon het nu niet meer houden wijdbeens stond ik daar en voelde dat het zeik uit mijn kutje begon te lopen met grote stralen liep mijn blaas leeg over de vloer. Een van de mannen stak zijn hand uit en ik bleef doorgaan met plassen over zijn grote hand, het kletterde gewoon en het maakte me weer bloedgeil. Nadat iedereen zijn blaas had geledigd hebben we snel een douche genomen en zijn toen beneden in de kamer gaan zitten om even met een drankje wat bij te komen.

Ik heb nog geruime tijd gebruik gemaakt van hun kamer en andere diensten tot mijn studie erop zat en wat seks betreft ben ik nooit wat te kort gekomen.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm