Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

De vieze spelletjes van de gymleraar
Categorie: verkrachting | dinsdag 10 mei 2016

Ik ben een leuke meid van 16 jaar. Lang, donker, licht krullend haar tot net onder mijn middel. Een getinte huidskleur, en grote groene ogen met grote wimpers. Volle lippen en een strak lichaam. Het toppunt van mijn hele uiterlijk zijn mijn billen. Iedere man kijkt ernaar om en ik word vaak 'per ongeluk' over mijn billen gestreeld in de bus. Ze zijn rond, groot, en stevig. Maar toch zacht. Deze billen hebben mij die dag in de problemen gebracht. Het was donderdagmiddag. Ik was in de kleedkamer, na mijn laatste les gym. Het was al half 5 en was bijna de enigste leerling die nog op school was. Ik kwam net onder de douche vandaan toen er op de deur werd geklopt. 'Kom maar!' riep ik. Tot mijn verbazing kwam ineens mijn gymleraar, dhr J. binnen.

Geile afspraakjes

Geschrokken ging ik weer in mijn douchehokje staan. Ik ben nog niet klaar! riep ik naar hem. 'Oh, sorry' hoorde ik hem mompelen. Het geluid van de deur die dichtging stelde me weer gerust. Ik liep de douche uit naar mijn tas en gooide mijn handdoek van me af. Daar stond ik, helemaal naakt. Mijn grote billen nog glimmend van de doucheolie, mijn poesje een beetje verscholen. Ik boog voorover om mijn slipje te zoeken, toen ik ineens een klikkend geluid hoorde uit 1 van de andere douchehokjes. Ik stond stil. Ik tuurde stiekem door het kiertje van het enigste douchehokje wat nog open stond, en ja hoor, ik zag een cameralens glimmen.'Hmm, met die lekkere kont van je' hoorde ik iemand fluisteren. Dat ging me te ver. Ik pakte mijn handdoek en smeet de deur van het douchehokje open. Ik zag dhr J., met zijn pik in in de ene hand en een camera in de andere. Ik begon keihard te gillen, HELP HELP HELP!! MENEER J MAAKT NAAKTFOTO'S VAN ME! HELP ME! En ik probeerde de camera weg te smijten.

Onverwacht sprong hij op me en duwde zijn pik in mijn mond om me de mond te snoeren. Hou je bek dicht! siste hij woedend. Je doet wat ik je zeg of anders neuk ik je hier bewusteloos! Ik begon een beetje te huilen, zijn pik perste zowat in mijn keel. 'Als ik mijn ding uit je mond heb gehaald, doe jij je schooluniform weer aan. Je draagt er geen slip onder, en geen BH, heb je dat begrepen Sachell?' 'hhrmm!!' huilde ik. 'Heb je dat begrepen??' De pik schoof nog iets dieper in mijn keel. 'HRMM!! JA!' proestte ik. Eindelijk haalde hij zijn lul uit mijn mond, en zonder verder iets te zeggen verliet hij de kleedkamer.

Mij naakt op de grond achterlatend.

Ik wist niet wat ik moest doen. Mijn mobieltje was leeg, er waren geen ramen waar ik door kon ontsnappen en de conciλrges waren al naar huis! Ik begon bevend mijn rok over mijn billen te trekken. Dit was altijd een heel karwei. Die rokjes leken gemaakt te zijn voor meisjes zonder rondingen. Ik duwde mijn bil helften omstebeurt in de rok en deed de rits dicht. Ten slotte deed ik de witte blouse aan, en de witte kousen. Ik sloop naar de deur en opende deze heel zachtjes. Het was donker op de gang. De luxaflex waren al dichtgedaan en het enige licht kwam van het dakraam. Ik zag meneer J. nergens, en begon langzaam richting de uitgang van de school te lopen. Ineens voelde ik een hand die me keihard aan me haar trok.

'MEEKOMEN JIJ!' siste een bekende stem in mijn oor.

Ik werd aan mijn haren terug de gymzaal ingetrokken. Blijkbaar had meneer J. in die korte tijd dat ik mijn kleding aan het aandoen was weer gymtoestellen neergezet. Ik zag dat hij de turnbalk, de trampoline, en survival attributen had klaargezet. meneer J smeet me op de vloer en deed me een blinddoek voor. Ik voelde hoe ik werd vastgebonden met een springtouw aan de dichtstbijzijnde turnbalk, met mijn kont omhoog. Bevend wachtte ik af.

'Je bent toch een danseresje?' Hoorde ik J zeggen. 'Ja, dus?' zei ik kwaad terug. Ik kon niet geloven dat dit gebeurde, wat dacht die oude viezerik wel! Onmiddelijk voelde ik een harde klap met het springtouw op mijn billen.Ik gilde van de pijn. 'Wat zei je daar??' riep J. 'Je noemt mij commandant J! Heb je dat begrepen Sachell?' 'Ja.' zei ik zacht. Nog een keiharde klap op mijn billen. Ze waren niet stevig genoeg om de klappen op te vangen. 'Ja wie?' riep J. 'JA COMMANDANT J!' huilde ik.

'Goed, danseres van me.' zei J. 'Ik ga je nu losmaken en jij gaat een paar rek en strek oefeningen voor mij doen. Zie het maar als een spelletje :) je doet nooit je best tijdens gym, vervelend wicht die je bent. Dus je mag het nu, buiten schooltijd inhalen! Is dat niet fijn?' 'Ja commandant J..' zei ik zacht. 'Het gaat zo, ' zei hij. 'Jij voert een aantal opdrachten voor mij uit, ik kijk toe en grijp in als het fout gaat. Als je niet doet wat ik zeg verdien je straf. Want ja, stoute meisjes verdienen straf he?' Ik voelde een harde pik tussen mijn billen doorglijden. 'Voel die bil van je eens..' Fluisterde hij meer in zichzelf dan tegen mij. Ik werd omhoog getrokken en met beide benen op de grond gezet. 'Maak een split.' bevool J. mij. Ik deed mijn uiterste best om in een volledige split te komen, maar het lukte me net niet. Het rokje zat veelte strak om mijn ronde kont heen. Shit! Hij scheurde! 'Precies wat ik dacht' hoorde ik J. zeggen. 'Kom overeind! Je hebt een duur schooluniform gescheurd!'

Je verdient straf!

Ik krabbelde haastig overeind en voelde hoe ik met mijn handen op de turnpaal werd gezet, met mijn kont weer omhoog. Ik voelde zijn hand over mijn billen glijden en aan een koud briesje wind voelde ik dat hij mijn rok omhoog had geslagen. Ineens trok hij met alle geweld mijn billen uit elkaar. Mijn sterretje scheurde langzaam een beetje open en ik klemde mijn kaken op elkaar om niet te schreeuwen. Ik voelde een dikke vinger in mijn kontgaatje prikken. Hij duwde zich een weg naar binnen en begon mijn sterretje van binnen de onderzoeken met ronddraaiende vingerbewegingen. 'Kom hier!' zei hij, met zijn vinger nog steeds in mijn kont. Het voelde ontzettend strak en pijnlijk toen ik weer overeind stond, en ik had zin om mijn bil los te trekken en ervandoor te gaan.

Met de vinger in mijn kont gehaakt werd ik gedwongen om verder de gymzaal in te lopen. Ik werd op een hoger platformpje gezet, wat mij bekend voorkwam als de trampoline. 'Trek die achterlijke blouse uit' hoorde ik J. zeggen. Ik deed de blouse knoopje voor knoopje uit totdat ik ineens een pijn voelde die door mijn hele lichaam schoot. J. had zijn vinger die in mijn kont zat helemaal krom gebogen, waardoor het leek alsof er een pingpongbal uit moest komen! 'Schiet op dom wicht! ik heb niet de hele dag de tijd!' Hij scheurde de blouse van mijn lijf en ramde nog een vinger in mijn kont. Ik schreeuwde 'LAAT ME GAAN!!' Waarbij hij nσg een vinger erin duwde! Met drie vingers in mijn kont, een gescheurde rok en kousen aan stond ik daar op die trampoline. 'En nu 50 x springen! Ik wil die tieten heen en weer zien gaan.

De enige spelregel is, laat die vingers niet je kont uitkomen want anders heb je een probleem!' Mijn poesje die tot nu toe nog niet was aangeraakt, begon ineens aardig vochtig te worden. Ik begon langzaam te springen. 'OMHOOG TRUT!' schreeuwde commandant J. blij. Ik sprong nog hoger en voelde hoe mijn poesje nu echt nat werd. Het glibberde over J.'s handen. Shit, ik voelde hoe ιιn vinger uit mijn kont gleed. En ik moest nog 34 sprongen! Met iedere sprong die ik maakte voelde ik de 2 overgebleven vingers in en uit mijn kontgaatje gaan.

'Ahh..' kreunde ik zachtjes.

Ineens werd ik van de trampoline getilt, het gebeurde sneller dan ik had verwachtte! Ik werd (waarschijnlijk) op de survivalmat gegooit en mijn kont werd omhoog getrokken. Ik voelde een keiharde eikel mijn kontgaatje verwijden en Meneer J begon keihard te pompen. 'STOND JE NOU GEWOON TE GENIETEN, KRENG?' Riep J. in mijn oor. Het deed zo'n pijn, mijn hele kont werd uiteengescheurd door die grote dikke pik. 'NEE! NEE!' riep ik in paniek. 'NEE WIE?' schreeuwde J. door het dolle heen. 'NEE COMMANDANT J! NEE IK GENOOT NIET!' Maar J. was niet te stoppen. Hij neukte mijn grote ronde kont zoals hij nog nooit eerder had gedaan. Hij drukte en perste zijn dikke lul zo diep naar binnen dat zijn balzak er half in verdween. Hij begon hard op mijn billen te meppen. 'Auu!' riep ik inmiddels weer huilend. Onmiddellijk kreeg ik een hand op mijn mond gedrukt waarna J. zo mogelijk nσg harder begon te pompen! Ik had zin om over te geven, ik was nog nooit in mijn kont genomen. Iedere jongen die het probeerde kwam al klaar bij het voelen ervan. Eindelijk kwam hij schokkend klaar. Ik voelde hoe zijn sperma uit mijn kontgat droop. Het voelde aangenaam verzachtend na de droge toestand waarin hij was geneukt. Ik voelde hoe zijn tong mijn billen schoon likte.

Mijn poesje was inmiddels zeiknat geworden. 'Gatver, wat ruik ik!' mopperde J. 'Ik ruik een poesje die te lang niet is geneukt!' De blinddoek werd eindelijk verwijderd en ik keek om me heen. Ik zag achter me sperma en wat bloed op de grond liggen. Hij had mijn kont letterlijk tot bloedens toe geneukt. J. zat ook wat om zich heen te kijken, en in een impuls stond ik op en rende keihard naar de deur. Ik trok aan de deurkruk maar hij zat op slot! 'SHIT!' huilde ik. 'HELP!! HELP!' riep ik, al bonzend op de deur. Ik kreeg weer van achteren 2 vingers in mijn kont gehaakt die me meesleurden de gymzaal in.

Dit is het laatste spel!

Zei J. Jij gaat nu de survivaltocht doen. Er is alleen ιιn kleine verandering. Je doet dit met iets in je kut. Als je de survivaltocht niet haalt binnen 1 minuut zal ik je kont eraf neuken en je tepels bijten, en ik zal de foto's van in de kleedkamer aan iedereen verkopen! Hij duwde me richting de survivaltunnel. Een onbekend voorwerp werd in mijn kut gezet. Het voelde niet pijnlijk dacht ik opgelucht. 3, 2, 1! Riep J. Ik begon uit alle macht door de tunnel te kruipen. Ineens voelde ik een stroomschok door mijn hele lijf gaan! 'niet zo snel jongedame!' Zei J. Ik wil je zien vechten! Het voorwerpje in mijn kutje gaf dus stroom af! Ik kronkelde verder door de tunnel heen, naar het volgende onderdeel: De muur. Ik begon tegen de muur op te klimmen toen ik weer 2 stroom schokken kreeg.

Ik was bijna boven!! Maar ik viel weer naar beneden. Ik kreeg twee slagen op mijn reet met het springtouw waarna ik weer overeind krabbelde en de muur beklom. Toen ik net boven was kreeg ik wιιr een stroomschok. Maar ik gooide mijn kont in de strijd en wist me nog net op de muur te hijsen. Het laatste onderdeel was gelukkig makkelijk. Ik moest door een 'woud' van rubberen bomen rennen. Deze bomen kon je gewoon omver slaan, dus het was geen probleem. Ik hoorde J zeggen dat ik nog tien seconden had, en begon als een gek door de bomen te rennen. Ik kreeg iedere 2 seconden een stroomschok, ik zal het niet halen, dacht ik, kronkelend en gillend op de vloer. Ik rolde het laatste stuk tot op de survivalmat.

'Je bent te laat.' zegt J. terwijl hij zijn lul al in mijn kont duwt.....

6 dagen later.

De middag met meneer J. zal me nooit meer loslaten. Ik schrijf dit verhaal vanuit mijn bed. Mijn kont is gehecht door een arts die me eerst zelf nog anaal verkrachtte. Ik denk dat ik nooit meer recht zal kunnen zitten. Over een week moeten de hechtingen eruit gehaald worden. Misschien heb ik dan weer een verhaal als deze te vertellen.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!