Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Vader en dochter worden overvallen
Categorie: verkrachting | zondag 17 april 2016

De 2 mannen bekeken haar lichaam uitgebreid toen ze voorbij liep. Ze voelde de ogen op haar achterste branden en versnelde haar pas. Ze was er bijna, maar het kon niet snel genoeg gaan. Achter zich hoorde ze roepen, maar ze bleef doorlopen. Snel sloeg ze de hoek om en rende het laatste stukje naar huis. Met trillende vingers stak ze de sleutels in het slot. De deur ging open en ze gooide ‘m snel achter zich dicht. Ze hijgde nog na en lachte een beetje in zichzelf dat ze zich zo bang liet maken om niks. Ze stapte de kamer in nadat ze haar jas had opgehangen en begroette daar haar vader, die de krant zat te lezen. Ze schrok toen plotseling de voordeurbel ging. Niet opendoen zei ze tegen haar vader, die haar vragend aankeek. “D’r stonden net 2 kerels en die….” Terwijl ze het zei, bedacht ze weer hoe snel ze zichzelf bang maakte. Haar vader was trouwens toch al naar de deur gelopen. Die was ook nooit bang. De angst had ze van haar moeder gekregen, die nu ook zou staan te trillen. Als ze niet een weekend met haar zus op pad zou zijn geweest.

Geile afspraakjes

Ze wilde gaan zitten, toen een enorm rumoer haar deed opschrikken. Op hetzelfde moment werd haar vader de kamer ingeduwd door de 2 kerels die buiten hadden gestaan. Hij viel en ze zag hoe een van de mannen hem in zijn ribben trapte. Kreunend en naar adem happend, bleef hij liggen. De ene man zag haar en riep: “ Ha, daar heb je die arrogante dame die niks zei. Wel een beetje ons opgeilen, en dan gauw doorlopen, hč?”

Ze wist niks te zeggen en kon alleen naar haar vader kijken. Deze was versuft en kon geen weerstand meer bieden. Zelfs niet toen hij werd opgetild en op een stoel werd gezet, waarna zijn handen en benen werden vastgebonden met een touw. Een das van de kapstok werd over zijn mond gebonden, zodat er niet meer dan gemompel over zijn lippen kwam.

Machteloosheid en paniek maakten zich van haar meester en ze begon te huilen. Hierop zag ze de ene man een mes trekken. Zonder dat hij wat hoefde te zeggen hield ze op met snikken en keek met angstige ogen naar wat hij ging doen.

Ze zag dat hij naast haar vader ging zitten, die haar hulpeloos aankeek. Deze man leek de baas van de twee te zijn. Nadat zijn partner, weer was binnengekomen, na het huis te hebben gecontroleerd, nam hij het woord. “Goed”, zei hij, “dit is de situatie. Wij zijn hier met vier personen. Jij, jouw vader en wij. Jouw vader, de baas in huis, is dat nu niet meer, dus dat maakt automatisch ons de baas”.

“Ik weet niet hoe veel jij van jouw vader houdt, maar ik denk dat je dit niet leuk gaat vinden. Wij gaan hem namelijk pijn doen, zei hij op rustige, ijskoude toon. De paniek in haar vaders ogen deden haar tranen weer lopen. Alsjeblieft, niet doen, was het enige wat ze, al snikkend, uit kon brengen. De man antwoordde: “hou op met dat gesnotter en laat me uitpraten. Jij kunt jouw vader helpen door precies te doen wat wij zeggen.”

“Begrepen?” Ze knikte. Ze moest als eerste wat te drinken gaan halen. Met knikkende knieën haalde ze 2 flesjes bier uit de koelkast. Toen de mannen wat hadden gedronken vroeg de ene: “nou wil ik dat je je borsten 1 voor 1 uit je shirtje haalt”. Ze schrok en keek haar vader aan die heftig probeerde te roepen en nee schudde.

Hierop sloeg de man hem in zijn maag, zodat hij het uitkermde van de pijn. Hij pakte het mes en zette het op de keel van haar vader. Ze wist dat ze niet anders kon en liet langzaam een bandje van haar schouder glijden. Met haar hand trok ze langzaam haar shirt naar beneden, waardoor steeds meer borst zichtbaar werd. De rand bleef even steken achter haar tepel en viel toen, waardoor haar rechterborst ontbloot werd. Ze keek haar vader aan, die een traan geluidloos liet lopen, toen ze ook het tweede bandje liet vallen en met haar hand haar borst eruit lichtte. Tot haar ontzetting richtte haar tepel zich iets op door de aanraking van haar koele hand.

Ze keek naar de mannen die verlekkerd naar haar naakte borsten zaten te kijken en sloeg beschaamd haar armen over elkaar om ze zo wat te bedekken. Meteen werd haar gezegd haar armen daar weg te halen. Ze wilden haar tieten zien, zeiden ze en ze was slim genoeg om te gehoorzamen. Ze had ze nog niet weggehaald of de man gebood haar om haar tepels hard te maken. Zonder haar vader aan te kijken, begon ze aarzelend met haar wijsvingers over haar tepels te wrijven. Deze werden hierdoor maar half stijf waardoor ze gedwongen was ze allebei tussen duim en wijsvinger te nemen en ze zachtjes harder te maken door draaiende bewegingen te maken. Dit werkte goed, want haar tepels groeiden onder haar aanrakingen en richtten zich donker en hard op. Ongewild zuchtte ze net iets te hard, haar lichamelijke reacties niet kunnende controleren.

Ze moest haar shirtje uittrekken en zachtjes haar borsten gaan zitten strelen, terwijl haar tepels hard moesten blijven. Hierdoor moest ze die in haar bewegingen betrekken, waardoor een tinteling naar beneden trok. Omdat ze haar vader niet aan durfde te kijken en er ook niet aan wilde denken dat hij haar zat te bekijken, bleef ze kijken naar haar tepels. Ze kon zich niet herinneren dat ze deze ooit zo hard had gezien. "Blijven kijken!", hoorde ze de man snauwen en geschrokken keek ze op. Het was echter niet voor haar bedoeld, want ze zag de man het mes harder tegen de huid van haar vader drukken, die zijn ogen had gesloten. Toen hij ze opende, zag ze de wanhoop erin en de machteloosheid en de vruchteloze poging om niet naar de borsten van zijn dochter te kijken.

Maar de mannen hadden geen medelijden.

“Blijven kijken”, snauwde de man nogmaals naar haar vader en richtte zich toen naar haar. “Nou, lekkertje, nu je weer de aandacht van jouw pappa hebt, kun je je broek wel uittrekken.” Haar slippers had ze al uitgedaan toen ze was gaan zitten, dus begon ze hem los te knopen. Ze moest echter gaan staan, zodat het goed te zien zou zijn. Staand knoopte ze de laatste knoopjes los en schoof hem over haar heupen naar beneden en stapte eruit. Hierbij had ze zich timide iets omgedraaid zodat ze nu een blik bood op haar blote billen. Het bandje van haar witte string zat hier strak tussen. “Buk eens”, hoorde ze zeggen. Langzaam boog ze voorover zodat haar billen zich spanden en omhoog kwamen. Haar borsten hingen zwaar onder haar naar beneden.

“Trek ‘m uit”, hoorde ze.

Haar aarzeling werd meteen gevolgd door een verstomde pijnkreet zodat ze haar vingers achter de rand van het stukje textiel haakte en deze langzaam over haar heupen en billen stroopte. Ze bleef ‘m verder schuiven, terwijl tranen over haar wangen stroomden, wetende dat haar eigen vader nu zat te kijken naar haar blote kont en dat de onderkant van haar schaamlippen ook te zien moest zijn. Ze voelde zich een hoer dat ze zo liep te doen. Maar wat moest ze anders?

Ze kwam weer overeind en draaide zich om. Haar vader huilde nu dikke tranen. Zou hij beseffen dat ze het moest doen om hem te redden? De man gebood haar dichterbij te komen en nogmaals voorover te buigen, zodat ze nog eens goed konden kijken. “Doe maar lekker voor je vader”, zei hij gemeen. Vlak voor haar vader draaide ze zich weer om en bood weer een zicht op haar kontje en haar schaamlippen daaronder. Rare gedachten schoten door haar heen. “Zou papa het weten dat ik kaal ben, zou hij dat goed vinden. Vind hij dat mooi, zou hij….” Met een schok kwam ze overeind, geschrokken van haar eigen gedachten. Alsof de man het had aangevoeld, zei hij haar te gaan zitten, omdat haar vader er anders te opgewonden van zou raken. Ze gaf hier snel gehoor aan. Haar benen sloeg ze over elkaar, haar handen op haar knieën. Ze durfde haar armen niet meer over elkaar te slaan.

We zullen eens kijken hoeveel hij van je houdt, zei de man en gebood de andere om haar vaders broek uit te trekken. Deze sjorde en trok tot de broek uitging. Geschrokken keek ze haar vader aan, die met tranen in zijn ogen terugkeek. De penis van haar vader, die ze al tien jaar ofzo niet meer had gezien, was groter dan in haar herinnering. Hij had zich half opgericht en tot haar schrik bedacht ze dat dat door haar kwam.

Hij kreeg een stijve van haar!

Walging ging door haar heen. Ze voelde boosheid dat hij zich niet kon inhouden en kreeg een schuldgevoel dat ze hem dat kwalijk nam, terwijl ze zelf ook harde tepels kreeg. Maar toch, dacht ze, dat is anders. Dit was pap a. Die hoorde niet opgewonden te raken van haar. Juist het tegenovergestelde.

Verdere gedachten werden verstoord door de man. “Nou dat kan beter. Zorg daar eens voor. Speel eens met je tieten.” Ze bracht haar handen naar haar borsten en begon deze weer te strelen, en zachtjes te kneden, haar tepels aaiend en af en toe erin knijpend. Ze zag haar vader kijken, hoe zijn dochter bezig was. Toch ging ze door, omdat ze ook het mes op zijn keel zag. Geschrokken zag ze een druppel bloed langs zijn hals lopen.

Als reactie begon ze harder te kneden. “Goed zo,” hoorde ze, ”lik eens aan je tepels.” Dit had ze een keer eerder gedaan, voor de spiegel, om te kijken of het ging. Ze pakte haar borsten en bracht hem naar haar mond. Ze stak haar tong uit en met moeite kon ze hiermee haar harde tepel net likken. “Benen van elkaar en nu die andere likken.” Ze haalde haar benen van elkaar, drukte haar dijen samen en ging aan de gang met haar andere borst. Ze zag haar tepel beginnen te glinsteren van het vocht. Het kostte moeite om haar tepel te raken, dus ging haar totale aandacht daar naartoe. Hierdoor vergat ze haar benen tegen elkaar te drukken zodat deze iets uit elkaar gingen.

“Goed zo, spreid je benen maar, je doet het goed. Jouw papa vindt het leuk.”

Ze keek op en zag de pik van haar vader harder geworden. Ontdaan liet ze haar borsten los en duwde haar benen dicht. Ze bleef kijken naar haar vaders pik, die steeds groter leek te worden. Zo groot had ze nog nooit een pik gezien. De aders begonnen op te zwellen terwijl haar vader een kansloos gevecht met zichzelf leverde om dit te voorkomen. De eikel stond groot en paars omhoog, een druppel voorvocht zichtbaar. Ze zag nu ook zijn grote ballen eronder, opgezwollen in de behaarde zak.

“Benen wijd!” werd er gesnauwd en als in trance spreidde ze haar benen. Ze zag haar vader kijken naar hoe het licht tussen haar benen viel en haar gladgeschoren schaamlippen duidelijk zichtbaar werden. Haar lippen waren iets opgezwollen, maar zaten nog dicht. Ook merkte ze, tot haar opluchting, dat ze niet heel erg nat was. “Prima,” hoorde ze. “Nou, spreid nou je kutje maar eens voor je vader, laat het hem maar eens zien. En kijk jij maar naar zijn pik. Kijk maar hoe geil hij van jou wordt. Hoe hard zijn pik wordt als hij naar jouw natte kutje kijkt.”

Ze bracht haar vingers tussen haar benen en trok haar schaamlippen uit elkaar. Zo opende ze haar vagina, voor iedereen daar. Zelfs haar klitje werd zichtbaar, doordat hij aan het opzwellen was en de lippen werden weggetrokken. Ze zat nu met haar kutje helemaal open.

En ze zag de stijve van haar vader nu echt keihard worden. Haar vader, die ze nooit met seks in verband had gebracht. Dat wilde ze niet weten. En nu zat hij daar te geilen op haar, te geilen op haar grote borsten en haar gespreide jonge vrouwen vagina. Van haar vader werd een arm losgemaakt en gesommeerd zich af te trekken op haar. Zo zat ze te kijk hoe haar vader zijn voorhuid heen en weer over zijn eikel liet gaan, met zijn hand langs de hele lengte van zijn pik ging, terwijl hij keek hoe zij, op bevel, met haar vagina begon te spelen. Haar lippen en klitje begon te masseren en een vinger erin liet glijden. En hoe zij hierdoor wel nat werd, en er zachtjes een soppend geluid was als zij haar vingers in haar eigen kutje stak.

Toen moest ze gaan dansen, zei de man. Staande boven de penis van haar vader. Ze ging over zijn gespreide benen staan, met haar kutje boven zijn harde paal. Een druppel viel op de harde penis, waarvan ze dacht dat het een traan van haar was, maar tot ontzetting bedacht dat het een druppel van haar kutvocht was dat op de stijve van haar vader viel. Ze bleef dansend, met haar van geilheid geopende schaamlippen, boven de harde van haar vader draaien. Ze voelde hoe hij een hand op haar borst legde en deze voorzichtig begon te kneden. Hierdoor een tinteling veroorzakend. Hij kneep en trok zachtjes aan haar harde tepel, nam de zware borst in zijn hand. Zijn geilheid was niet meer te remmen en hij verlustigde zich aan haar.

Zij voelde zich beroerd. Ze voelde zich een hoer en walgde van zichzelf en van haar vader. Ze zag dat hij zijn beheersing had verloren en ze voelde hoe hij in haar borsten kneep. De man had ook zijn andere hand losgemaakt en met 2 handen kneedde hij nu haar volle tieten. Ze was gestopt met bewegen en stond als bevroren de geilheid van haar vader te ondergaan. Deze had zijn mond vrijgemaakt en in plaats van te schreeuwen, te roepen om hulp, zoog hij zich vast aan haar tepel. Ze voelde de natte warmte en kon alleen haar tranen laten stromen.

Met nog steeds het mes op de keel moedigde de man haar vader aan. “Vrij met haar, doe wat je lekker vind, doe wat jullie lekker vinden, laat zien dat je van haar houdt.” Met afschuw hoorde ze het aan en was verbijsterd dat haar vader echt met haar leek te willen vrijen. Hij trok haar tegen zich aan en duwde zijn mond op haar. Ze voelde hoe hij zijn tong bij haar naar binnen duwde en die wild liet rondgaan, terwijl hij niet van haar borsten af kon blijven. En als hij een borst losliet voelde ze zijn hand op een bil, met zijn vingertoppen over haar anus en natte schaamlippen wrijvend. Ze stapte zo ver mogelijk achteruit, dat hij er niet bij kon. Dat hij zijn vingers niet erin kon steken.

Hierdoor kwam ze echter iets krom te staan, zodat ze niet kon tegen houden dat haar hoofd naar beneden werd geduwd. Met zachte dwang werd ze op haar knieën gedwongen. Zijn harde pik was vlak bij haar gezicht. Ze kon ‘m goed ruiken en werd er misselijk van. Ze wist wat er van haar verwacht werd, ze wist hij wilde Toch wilde zij dit niet. Ze voelde hoe de eikel tegen haar lippen werd gedrukt. Ze hield haar tanden op elkaar en voelde hoe de eikel over haar lippen werd gewreven.

“Denk eraan,” hoorde ze de man zeggen.

Even afgeleid, voelde ze hoe de opening werd gevonden. De hand achter haar hoofd voorkwam dat ze terugtrok. Ze voelde hoe haar mond wijd open werd gedwongen door de pik die diep naar binnen werd geduwd. Diep in haar keel, zodat ze moest kokhalzen. Even was ze zich bewust van de situatie. Op haar knieën, naakt, met haar mond wijd open, gevuld met de stijve pik van haar vader. Zijn harige ballen tegen haar kin. Ze moest kotsen. Maar net voordat ze dat echt moest doen, voelde ze hoe de pik werd teruggetrokken. Ze hapte naar adem toen ze alleen de eikel nog tegen haar lippen voelde, slijm druipend over haar lippen. Toen voelde ze hem weer hard in haar mond komen, diep in haar keel en weer terug. Haar vader begon haar nu ruw in haar mond te neuken. Erin en eruit ging de enorme paal.

Met twee handen hield hij haar hoofd vast terwijl hij haar in haar zachte mond verkrachtte. Toen voelde ze hoe de pik begon op te zwellen. Paniek maakte zich van haar meester, maar ze kon niks doen. Plotseling stopte het bewegen en voelde ze hoe de eerste golf warm zaad diep in haar keel werd gespoten. Al spuitend werd haar vaders penis langzaam uit haar mond gehaald, zodat een tweede hoeveelheid tegen haar gehemelte kwam. Kokhalzend en proestend naar adem happend, kwam er een lading sperma op haar lippen en voelde ze hoe klodders in haar gezicht kwamen en op haar borsten vielen. Ze zocht naar lucht, maar vond sperma in haar keel. Sperma van haar vader, dacht ze. Toen raakte ze het bewustzijn kwijt...

Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm