Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Ik verkracht mijn collega
Categorie: verkrachting | vrijdag 15 april 2016

Bert werkte op een kantoor en bevond zich dagelijks tussen allerlei welgevormde dames. Sommigen waren getrouwd en sommigen woonden samen. Enkelen hadden al kinderen en een paar meiden waren nog single. Zo ook Betty, een blonde spetter met stevige dijen en een volle kont. Als ze een strakke spijkerbroek droeg, dan schuurden haar dijen bij elke stap tegen elkaar, maar dat vond Bert alleen maar opwindend. Ze had een enorme sexy uitstraling op hem en haar lekkere grote tieten werkten daar flink aan mee. Om zichzelf nog imposanter uit te laten komen, droeg ze in elke trui en bloes schoudervullingen en zo bezorgde ze zich het imago van een forse meid met een knap smoeltje. Vroeger had ze samengewoond met een vriend, maar dat was uitgeraakt en nu had ze een kamer in een huis nabij het centrum van de stad.

Geile afspraakjes

Bert viel op haar en probeerde indruk op haar te maken, maar Betty ontweek op haast hooghartige wijze zijn toenaderingspogingen en beperkte zich tot uitsluitend zakelijke mededelingen. Begroetingen bij binnenkomst en bij het weggaan 's middags waren uitgelopen op onontkoombare plichtplegingen. Verder deed Betty of ze de degelijkheid zelve was en had het nooit over seks. Ook een schuine mop kon ze maar nauwelijks waarderen en over vriendjes hoorde je haar al helemaal niet. Na een aantal maanden gaf Bert z'n pogingen op om haar op een normale manier te versieren en bedacht een gemeen plan om haar toch eens te kunnen neuken.

Hij zou haar gewoon verkrachten op haar eigen kamer, alleen moest hij nog een goed moment kiezen. Hij had alles goed doordacht en wist precies hoe hij het aan zou pakken, alleen moest hij een oplossing zien te vinden om niet door andere huisgenoten gezien of gestoord te worden. Een paar dagen later deed zich opeens de ideale gelegenheid voor. Ze zaten met z'n allen in de kantine te eten en Betty zat tegenover Bert. Ze droeg een witte bloes, waarvan alle openingen open stonden en je kon bij alle kieren inkijken. De bovenste twee knoopjes had ze los gelaten en daardoor viel er nog meer te zien. Bert ving af en toe een glimp van haar BH op, waarin de lekkere rondingen van haar borsten uitpuilden. Ze zag er sowieso sexy uit, want de witte bloes was zo dun, dat je de BH ook zonder de kieren precies kon zien zitten en met haar schoudervullingen was ze weer om in te bijten.

Ze was in een druk gesprek gewikkeld met een andere vrouwelijke collega en Bert ving op dat ze die avond weg had gemoeten, maar dat dat niet door ging. En nu was ze moederziel alleen vanavond, want alle andere bewoners waren elders. Bert's hersenen werkten op volle toeren en hij besefte dat dit "zijn kans" was. En al gauw had hij de laatste details ingevuld met betrekking tot zijn voornemen en zijn besluit stond vast: vanavond moest het gebeuren. Om half negen stond hij bij de woning waar Betty een kamer huurde. Hij overtuigde zich ervan dat iedereen weg was en hij zag, dat er maar een vertrek was, waar licht brandde. Opeens werden daar de gordijnen gesloten en Bert dook weg achter de bosjes. Hij zag nog net, dat Betty bezig was de gordijnen dicht te doen en verder was het overal donker.

Hij trok een nylonkous over z'n hoofd en belde aan.

Hij hoorde gestommel in de gang en toen ging de deur open. Voordat Betty in de gaten had wat er gebeurde, had hij haar de mond gesnoerd en haar terug de gang in gedrukt. Ze verzette zich behoorlijk, maar Bert had haar vast in zijn greep." Kop dicht, trut"; snauwde Bert, "als je doet wat ik zeg, overkomt je niets". Betty kalmeerde enigszins en staakte haar verzet, omdat ze inzag dat het nutteloos was. Bert haalde zijn hand voor haar mond weg en beet haar toe: "geen kik of je zult er geweldig spijt van krijgen". Betty knikte en vroeg trillend van angst: "wat wil je dan van me?"

Bert zei grof: "je hard in je reet neuken en in die geile pijpbek van je klaarkomen!"

Hij draaide haar arm op haar rug, zodat ze stevig in een pijnlijke greep verankerd was en Bert greep haar bij haar tieten. "Lekker spul", fluisterde hij en kneep er stevig in. Betty huiverde, omdat ze bang was dat haar belager er nog harder in zou gaan knijpen, maar dat viel haar gelukkig mee. Wel trok hij opeens haar bloes aan flarden en rukte haar BH aan de achterkant los. Betty's arm werd vrij gelaten en ze moest haar BH af laten glijden. Ze sloeg haar armen kruislings voor haar borsten langs om ze te bedekken, maar Bert trok haar weer naar zich toe en zei: "weg die poten. Je hebt niks om je voor te schamen, dus laat mij die uiers eens zien";. Trillend stond Betty tegen hem aan gedrukt en Bert beroerde haar blote tieten. Daarna knoopte hij haar broek los en ging met zijn hand haar slip in.

Hij ging meteen met zijn vingers naar haar kut en streek tussen haar schaamlippen door. Betty stond stokstijf van angst en ontzetting en voelde zich diep vernederd. "Lekkere geile teef", zei Bert en duwde een vinger naar binnen. Daarna haalde hij zijn hand uit haar slip en rook de opwindende kutgeur. Hij hield zijn vinger tegen haar lippen aan.

"Hier, lik je eigen geil eraf! ", siste Bert.

Betty keek naar beneden naar zijn hand. 'Zal ik er in bijten of niet', zag je haar bij zichzelf denken en toen merkte Bert dat ze opeens heel rustig werd. Zonder aarzeling nam ze zijn vinger in de mond en zoog op een hoerige manier op zijn vinger. Na een poosje zei Bert: "en nu op je knieλn en je smoel open, want ik wil de bek neuken". Ze zakte op haar hurken en knoopte zijn broek los. Bert zijn pik stond al stijf vooruit en Betty nam hem in haar mond. Zonder zich in te houden begon ze hem te pijpen en Bert vond het zichtbaar aangenaam. Na een tijdje bewoog hij ritmisch mee en neukte haar flink stevig in d'r bek.

Ze was een geoefende tante, want ze kon het goed. Ze wist precies hoe ze het zo prikkelend mogelijk kon maken en al gauw voelde Bert dat hij snel haar strot vol zou spuiten. "Lik aan m'n kloten", beval hij Betty, die prompt zijn hele zak in haar mondholte liet verdwijnen. Ze rukte in het juiste tempo door aan zijn zaadstengel en ze zoog Bert's eieren diep naar binnen. "Tong m'n reet ", beval Bert en Betty kroop achter hem, trok zijn billen van elkaar en zette haar tongpunt tegen zijn kringspier aan, terwijl ze z'n lul bleef masturberen.

Tot Bert zijn verbazing duwde ze haar tong naar binnen, zonder dat hij het hoefde te zeggen en hij dacht: 'misschien heeft ze er wel lol aan zo'. Hij liet haar een tijdje begaan en voelde zijn zaad verder opstijgen. Hij stapte naar voren en draaide zich om. Hij trok Betty aan haar haren omhoog, zodat ze gestrekt op haar knieλn voor hem zat. "Druk die dikke tieten van je tegen elkaar aan", snauwde Bert en terwijl Betty dat deed, legde Bert zijn pik ertussen. Betty moest haar tieten zo vast houden en Bert begon ertussen te rijden. " Steek je tong uit", siste Bert geil en Betty snapte zijn bedoeling. Telkens als hij naar boven stootte, moest zij zijn eikel likken en al snel stond Bert z'n lichaam gespannen als een boog. Betty boog vrijwillig haar hoofd nog iets verder naar voren en nu kwam de eikel telkens een eindje in haar mond. Bert vernam dat en toen hij weer naar binnen stootte en haar memmen tegen zijn ballen aan voelde, kwam hij klaar.

Met een schreeuw begon hij te spuiten en loosde de eerste straal op haar tong.

Hij zakte terug naar beneden en spoot een tweede straal naar buiten. Betty zag geen kans om haar mond zo snel weer om de eikel te krijgen en Bert spoot over haar gezicht heen, waar- bij de verste druppels in Betty's haar belandden. Bert spoot nog een sliert naar buiten en die kwam op haar wang terecht. Het zaad zat nog tot in haar oren en toen stootte Bert zijn eikel weer in haar waffel. "Zuigen met die gore zaadbek, snol", grauwde hij tegen haar en Betty, wiens gezicht droop van het sperma, deed haar best om zijn kloten vacuόm te zuigen. Met holle wangen haalde ze het laatste zaad uit zijn zak en slikte het zonder aarzeling door. Toen veegde Bert het restant zaad van haar gezicht af en liet het haar van zijn handen likken, wat ze zonder tegensputteren en haast met onverwachts genoegen deed. Toen Bert een beetje bedaard was, trok hij Betty omhoog en liet haar vervolgens voorover buigen.

"Als je in mijn kont wil, moet je wel glijmiddel gebruiken", zei Betty.

"Hou je kop als je niks gevraagd is", bekte Bert haar af, "je voelt het vanzelf" ;. Maar hij stak zijn vinger in haar kut en bemerkte tot zijn verbazing dat ze kleddernat was. Ze genoot er dus blijkbaar van en om een of andere reden had ze totaal geen angst meer voor hem. Hij begon haar te vingeren en Betty's ademhaling versnelde. Ze kreunde en Bert fluisterde: "je bent wel een erg geile teef, he". Je vindt het gewoon lekker". Met zijn duim drukte hij tegen haar klit en drukte er onder het vingeren ritmisch op. Het duurde maar even of Betty begon te trillen en terwijl ze luid kreunend stond te zuchten, kwam ze hevig klaar. 'Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen', dacht Bert, 'die trut geniet er echt van'. Hij haalde zijn vinger uit haar kut en hield die voor haar mond. Zonder aansporing nam ze zijn aangeboden vinger in haar mond en zoog haar kutsap naar binnen.

"Goed zo ", zei Bert, "en vertel me nu maar eens waar je glijmiddel hebt";. Betty liep een kamer binnen, wat blijkbaar de hare was en haalde een pot vaseline tevoorschijn. Ze gaf het aan Bert en die gooide haar voorover op het bed. "Trek je reet open", snauwde hij en Betty trok haar lekkere, stevige billen zo ver mogelijk van elkaar. Je kon zo zien, dat haar aars soepel was, want haar poepgat stond open ter grootte van een gulden. Daarin was ze wel vaker geneukt en Bert haalde een grote klodder vaseline uit het potje. Hij bracht het aan op haar aars en begon haar reet daarna te vingeren om zoveel mogelijk spul naar binnen te werken. Toen ging hij bij het hoofdeinde staan en trok Betty iets omhoog. "Maak mijn pik nat", zei hij en stootte gelijk zijn harde pik in haar geopende bek.

Vol overgave pijpte ze hem en Bert pakte na een poosje haar hoofd vast en begon haar diep in de strot te neuken. Betty kokhalsde bijna, maar Bert ging onverdroten door. Toen hij er genoeg van had, liep hij om het bed heen en kroop op Betty. "Hou je billen van elkaar", commandeerde Bert en Betty voldeed aan zijn wens. Zonder zich in te houden ramde Bert zijn pik helemaal in haar darm en begon wild in en uit te gaan. Betty begon te kreunen en leek het wel lekker te vinden. Ondanks dat haar reet zeer soepel leek, was haar poepgat heerlijk nauw en als snel voelde Bert zijn zaad opborrelen. Opeens voelde hij iets tegen zijn lul stoten in het lijf van Betty en hij snapte, dat ze zichzelf aan het vingeren was. Ze bewoog haar hand net zo snel als de naaiende pik van Bert en ze krijste het haast uit.

"Neuk me, neuk me , neukme , oh ja, neeuuuuukkkkkkkk me!"

Schreeuwde ze met een lange kreet en kreeg een daverend orgasme. Ze kneep daarbij haar hol zo stijf dicht, dat Bert nog maar met moeite heen en weer kon schuiven. De druk op zijn pik werd enorm groot en dat voelde ze geil aan, dat hij er klaar van kwam. Zo diep mogelijk in de endeldarm van Betty spoot hij zijn ballen leeg en hij bleef op die plek zitten totdat geen druppel zijn pik meer verliet. Toen trok hij zich terug en Betty's hol zakte dicht. Bert overwoog nog even om haar poepgat te vingeren en haar het zaad dan van zijn vingers te laten likken, maar hij was moe en bevredigd en had geen zin meer om haar verder te vernederen. Hij stond op en bracht zijn kleding weer in orde. Zonder verder aandacht aan Betty te besteden verliet hij haar woning en bekommerde zich niet meer om haar. Met een voldaan gevoel en een lege zak ging hij huiswaarts en kroop gelijk op bed om van een diepe slaap tegenieten.

Hij was tevreden, dat hij haar op deze manier te grazen had genomen. De volgende dag kwam Bert op zijn werk aan en hij was benieuwd of Betty er ook was. Maar zodra hij de afdeling opliep, hoorde hij haar stem al en blijkbaar was ze goed gemutst, want ze sprak geanimeerd en maakte een grapje tegen haar collega. Bert liep voor haar kamer langs, waarvan de deur openstond. Ze keek hem recht in het gezicht, maar reageerde niet. "Goedemorgen"?, zei Bert en een flauw 'hallo' kwam terug. Bert liep door. Blijkbaar had ze niet in de gaten, dat hij de dader was en ze zat ook niet op het politiebureau om aangifte te doen. Wat hij gisteravond ook al bemerkt had, bleek nu weer. Ze vond het niet erg en gezien haar orgasmes had ze er zelfs van genoten. Bert ging aan zijn werk en toen hij zo'n uurtje bezig was, voelde hij opeens, dat er iemand achter hem stond. Verschrikt keek hij om en zag, dat het Betty was. Ze sloot de deur en kwam bij zijn bureau staan.

Ze keek hem raadselachtig aan en Bert wist niet waar hij kijken moest. Hij ontweek haar priemende blik en verwachtte een woede uitbarsting. Maar niets daarvan. Betty toverde een glimlach op haar bevallige gezicht en wees op zijn hand. Tot zijn schrik zag Bert wat ze bedoelde. Hij had een grote wrat op de rug van zijn hand en daaraan had Betty hem natuurlijk herkend. Nu snapte hij ook waarom ze opeens zo rustig was geworden, toen hij zijn vingers voor haar mond had gehouden om haar die af te laten likken. Ze had haast vanaf het eerste moment door gehad dat hij haar belager was geweest.

Zou ze hem nu gaan aangeven?

"De volgende keer moet je handschoenen aan doen als je niet op wilt vallen", zei Betty zwoel. Bert wist zich geen houding te geven en stopte zijn handen onhandig in zijn zak. "Kom je vanavond weer langs ?", vroeg Betty vervolgens. Bert's mond zakte open van verbazing en keek of ze serieus was of ze hem in de maling nam. Maar ze draaide zich om en liep heupwiegend naar de deur. Terwijl ze de deurklink pakte, zei ze: "en dan nog een beetje ruiger graag";. Met een knipoog verliet ze zijn kamer. Dit was dus de manier om haar te veroveren. Bert snapte opeens, dat ze kickte op een vernederende behandeling. Snel maakte hij plannen om haar vanavond op een nog hardere manier aan te pakken.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm