Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Lerares verkracht
Categorie: verkrachting | vrijdag 15 april 2016

Els Schouten was lerares Nederlands aan een hogere school in Amsterdam. Ze had een slank lang figuur en was altijd gekleed in een spijkerbroek met daarop een wijde blouse. Verder was het een knappe meid van 28 jaar die door iedereen graag gezien werd, maar voor de klas was ze altijd een beetje afstandelijk en streng t.o.v. van haar leerlingen. Het was inmiddels vrijdagmiddag en de hoogste klas was de laatste groep die die dag les van haar kreeg. Dit lesuur was altijd het moeilijkste van de hele week omdat de leerlingen meer met hun hoofd bij het weekend waren dan bij de les. Dit was ook het geval met Nanette en Maarten die naast elkaar achter in de klas zaten. De lerares merkte op dat Nanette en Maarten totaal niet met de les bezig waren. Maarten was een beetje aan het lachen en Nanette keek een beetje wazig uit haar ogen en maakte af en toe een rare beweging met haar hele lichaam.

Geile afspraakjes

Els liep daarop langzaam naar achteren de klas in en zag tot haar verbazing dat Maarten met een hand onder Nanette's rok zat en haar aan het vingeren was. els werd daarop zo kwaad dat ze beiden uit de schoolbank trok en de klas uitstuurde. Toen het lesuur afgelopen was en iedereen naar huis was, moesten Nanette en Maarten terug bij hun lerares komen. els begon beiden behoorlijk de les te lezen en dreigde hen van school te sturen als dit nog eens zou voorkomen. Dit kon Nanette echter niet van de opmerking afhouden om te zeggen dat Els alleen maar kwaad was omdat ze jaloers was dat ze zelf niet gevingerd werd.

Dit maakte Els zo kwaad dat zij zich niet meer kon beheersen en Nanette een klap in het gezicht gaf. Maarten reageerde meteen door Els met een forse duw achter over op de grond te duwen. Door deze val waren de bovenste knoopjes van haar blouse afgesprongen en kon Maarten haar zwarte BH zien die twee enorme borsten vasthield. Toen Els was opgestaan en naar Maarten probeerde te slaan was deze haar te snel af, hij pakte haar handen vast en draaide die op haar rug zodat ze zich niet meer kon bewegen. Ondertussen was Nanette voor haar gaan staan en schreeuwde haar toe haar nu eens een lesje te leren.

Met een ruk trok Nanette de blouse en de BH van het lijf van Els af. Nanette zag de twee enorme tieten van haar lerares onder het zwarte stof vandaan springen, en door de bewegingen die ze maakte om los te komen floepten haar tieten op en neer. Nanette pakte de tepels van Els tussen duim en wijsvinger vast en begon daar zo hard aan te draaien dat haar tepels hartstikke rood en bijna twee centimeter lang waren geworden.

Els schreeuwde om hulp!

Maar er was niemand buiten hun drieλn op school die haar nog kon horen. Ondertussen had Maarten haar handen met haar eigen BH vastgebonden, haar benen uit elkaar getrokken en deze vastgebonden aan de poten van haar bureau. els kon nu geen kant meer op. Maarten ging nu voor haar staan en keek ongelovig en verlangend naar haar enorme tieten. Hij kon zich niet meer beheersen en begon met beide handen haar tieten te kneden. Daarna streelde hij met zijn tong over de tepels die Nanette daarnet had voorbewerkt. Steeds wilder begon hij aan haar tepels te zuigen en trok zich niets meer aan van het gejammer van zijn lerares. Ondertussen was Nanette zo heet geworden dat ze op een bureau was gaan liggen, haar rok en slipje had uitgetrokken en zichzelf begon te vingeren. Toen Maarten dit zag wilde hij Nanette's poesje gaan likken, maar deze duwde hem weg. Nanette wilde alleen kijken wat Maarten met Els ging doen en zichzelf zo opgeilen.

Maarten begreep het en begon wederom de tieten van Els te likken en zuigen. Langzaam ging hij met een hand omlaag naar haar kruis en begon haar daar te betasten. Hij deed haar broeksknoop los en trok haar rits naar beneden. Haar broek omlaag trekken ging niet doordat haar benen gespreid waren. Maarten kreeg opeens een idee, hij pakte uit een lade van het bureau een schaar en begon haar broek vanaf de ritssluiting in te knippen, over haar kut en kont heen totdat hij boven weer was uitgekomen. De broek zakte nu vanzelf in twee helften over haar benen naar de grond. els stond nu alleen nog in een doorzichtig zwart slipje voor hem. Maartens hand greep weer naar haar kruis en voelde door het stof heen haar zachte kuthaartjes.

Langzaam ging zijn hand weer omhoog en zakte daarna weer omlaag onder haar slipje in. Hij voelde haar donshaar en begon daar zachtjes in te krullen. Steeds dieper zakte zijn hand haar slipje in en plotseling voelde hij haar schaamlippen die tot zijn verbazing geheel open stonden. Hij voelde haar kittelaar die dik was opgezwollen en begon er over te wrijven. Els wist niet meer of ze nu moest huilen van verdriet of dat ze nu moest spinnen van genoegen. Het werd een mengeling van beiden. Maarten was nu op zijn knieλn voor Els gaan zitten. Hij pakte weer de schaar en knipte op haar beide heupen het slipje door en trok het tussen haar benen uit. Maarten keek nu recht op haar pikzwarte schaamhaar uit en begon het met zijn mond te zoenen. Voorzichtig ging zijn hoofd omlaag en probeerde hij met zijn tong haar kittelaar te strelen. Els probeerde haar benen tegen elkaar te drukken, maar Maarten duwde haar benen weer uit elkaar en begon haar kittelaartje te likken.

Hij voelde het zoute geile sap uit haar kut stromen en duwde zijn tong steeds dieper haar kut in. Plotseling stond hij weer op en maakte een hand van Els los en bracht deze naar haar eigen kut, stopte er een vinger in en gebood haar zichzelf te vingeren. Deze gedachte maakte Maarten zo heet dat zijn lul in zijn broek begon te steigeren. Els weigerde echter elke medewerking en probeerde Maarten weer te slaan. Dit maakte Maarten nog wilder en hij sloeg haar met de vlakke hand op haar blote kont en riep Els toe zichzelf te gaan vingeren. Maarten bleef doorslaan totdat haar hand weer richting kut ging en stilletjes over haar kutlelletjes begon te wrijven.

Dieper en sneller riep hij haar toe!

Hij sloeg haar weer op haar nu al rode en warm geworden kont. els stopte nu een vinger diep in haar spleet en begon sneller te vingeren. Maarten duwde daarop nog eens twee van haar eigen vingers erbij. Els was zich nu in vol tempo aan het vingeren. Ondertussen was Nanette bij de aanblik van dit voor haar opgevoerde schouwspel met een enorm orgasme klaargekomen. Nanette stond op en pakte uit haar schooltas een leeg coca cola flesje en stopte dit in de hand van Els. Zij bracht haar hand weer haar kut en zij tegen Els dat ze zich met het flesje moest gaan masturberen. Toen Els even twijfelde kneep Nanette haar keihard in haar toch al pijnlijke tepel. Ze schreeuwde het uit van de pijn en begon direct het colaflesje in haar kut te stoppen. Steeds dieper verdween het flesje haar kut in. Ondertussen had Maarten zijn kleren uitgetrokken en stond zijn grote lul te strelen bij het zien van de masturbatie met het flesje.

Zijn lul hunkerde naar de kut van Els!

Tenslotte kwam de lerares klaar en liet zich happend naar lucht door de knieλn zakken. Maarten maakte haar andere hand los en ging achter haar op de knieλn zitten. Hij tilde haar kont omhoog en duwde haar lichaam voorover. Hij had nu een geweldig uitzicht op haar kut. Met een hand hield hij haar vast en met de andere pakte hij zijn lul vast en mikte hem tot vlak voor haar spleet. Toen met een enorme beuk ramde hij zijn lul in een keer geheel haar kut in. Els wist dat dit komen zou, maar zo'n beuk had ze niet verwacht en sprong dan ook een stuk omhoog. Maarten hield haar echter stevig vast en bleef haar in haar kut neuken totdat hij klaar kwam. Hij trok zijn lul uit haar kut en spoot het zaad over haar gehele rug. Nanette was ondertussen met gespreide benen voor Els gaan liggen. Els had de situatie al door en begon zonder tegen te stribbelen haar kut te likken. Dit deed ze zo goed dat Nanette binnen een minuut weer klaar kwam.

Els bleef doorlikken en likte al haar geil uit haar kutje op.

Nu was het weer de beurt van Maarten die zijn pik alweer paraat had staan. Hij ging voor Els staan en Els begreep dat hij gepijpt wilde worden. Dit was een geheel nieuwe ervaring voor haar, maar ze wist dat ze geen keus had. Voorzichtig pakte ze zijn penis in haar hand en bracht haar mond tot bij zijn eikel. Het puntje van haar tong raakte zijn eikel aan en likte nu zij hele stamper af. Daarna opende ze haar mond en nam zijn eikel in haar mond. Els vond zijn lul best lekker smaken en slikte zijn eikel door tot diep in haar keel. Als een wilde ging ze nu te keer met zijn lul. Maarten voelde dat hij voor de tweede keer ging klaarkomen en spoot zijn zaad diep in haar keel en over haar gezicht. Els vond het best lekker, maar tegelijkertijd realiseerde ze zich ook dat ze verkracht werd. Els voelde zich vernederd en speelde met de gedachte zijn lul die nog steeds in haar mond stak af te bijten. Maarten merkte echter dat haar tanden steeds harder op zijn lul begonnen te bijten en trok zijn lul net op tijd uit haar mond.

Hij snauwde haar toe dat ze dat beter niet had moeten doen, want nou ging hij haar echt bestraffen. Hij ging achter haar staan en begon haar weer op de billen te slaan totdat deze vuurrood waren geworden. Nu begon hij haar billen te masseren en trok langzaam maar zeker haar billen uit elkaar zodat hij een goed uitzicht kreeg op haar kut met daarboven haar roze poepertje. Met een vinger begon hij over het roze kontgaatje te wrijven. Els smeekte om te stoppen,maar Maarten duwde zijn vinger steeds harder tegen haar gat.

Langzaam opende zich haar anus en Maarten boorde zich met een vinger een weg naar binnen. Haar nauwe gaatje ging steeds verder open en al vlug was Maartens vinger haar diep in haar anus aan het neuken. Maarten pompte zijn inmiddels weer stijf geworden lul weer in haar kut zodat deze goed werd ingesmeerd met kutvocht. Hij haalde zijn lul weer uit haar kut en drukte hem tegen haar anus. Els huilde en smeekte Maarten om maar niet verder te gaan.

"Hou je mond" riep Nanette haar toe "en vraag hem dat hij je alstublieft in je kont neukt!"

Nanette pakte haar tepels weer vast en dreigde er weer in te gaan knijpen als ze niet gehoorzaamde. Els wist dat ze geen keus meer had en zei zachtjes "Neuk me maar". "Harder" riep Nanette haar toe en begon weer in haar tepels te knijpen. "Neuk me dan" riep els hard "neuk me dan toch". Nanette bleef in haar tepels knijpen en riep "Waarin dan?", "Neuk me in mijn kont, doe het dan, neuk me alstublieft in mijn kont, alstublieft." schreeuwde ze. Met volle kracht boorde Maarten zijn lul haar kont in. Els schreeuwde het uit van de pijn, maar Maarten stootte zijn lul steeds dieper naar binnen.

Met diepe halen verdween zijn 23 cm lange lul geheel in haar anus.

Bij het zien van dit spektakel kreeg Nanette spontaan een orgasme en begon zichzelf met het cola flesje te masturberen. Maarten voelde dat hij klaar ging komen en spoot zijn zaad diep in de darmen van zijn lerares en liet zich hierna uitgeput voorover op de rug van Els vallen. Els was ook voorover gevallen en buiten bewustzijn geraakt. Toen ze weer bij kwam merkte dat ze alleen was, Nanette en Maarten waren verdwenen. Els klauterde overeind en voelde aan haar pijnlijke kont die nog steeds roodgloeiend was. Ze trok haar in tweeλn geknipte broek omhoog, deed haar BH en kapotte blouse weer aan en ging toen naar huis.

Ze durfde niet naar de politie te gaan omdat ze bang was dat die haar verhaal niet zouden geloven en misschien haar wel de schuld gaven dat zij haar leerlingen had verkracht. Ze bedacht dan ook iets anders om hen te bestraffen. Ze wachtte tot maandagmiddag, want dan kreeg ze weer de groep waarin Nanette en Maarten in zaten. Deze beiden waren, buiten verwachting, gewoon net alsof er niets gebeurd was bij haar in de les gekomen. Toen het lesuur afgelopen was liep ze naar Maarten en Nanette toe en vroeg hen of ze weer zin hadden om even na te blijven. Hiermee stemden beiden in en Els vertelde hen dat ze zo weer terug was. Nanette en Maarten waren ongeveer 10 minuten op haar blijven wachten toen plotseling de deur van het lokaal open ging.

Nanette en Maarten schrokken van wat ze nu zagen. Daar stond hun lerares gekleed in lange leren laarzen met daarboven een klein zwart leren slipje. Haar tieten waren bloot en werden door een ondersteunende BH recht vooruit gedrukt zodat deze hen recht aankeken. In haar enen hand droeg ze een enorme zweep en in de ander had ze handboeien.

"Zo nu is het jullie beurt om verkracht te worden!"

Riep ze en gooide de handboeien in de richting van Nanette en Maarten. Ze klapte enkele keren met de zweep, maar raakte nog niemand. Ze moesten zich beide geheel ontkleden totdat ze naakt voor haar stonden. Nanette moest haar benen spreiden en Maarten moest ze vastmaken met de handboeien aan de poten van een bureau, net zoals els vrijdagmiddag had vastgezeten. Daarna moest Nanette de handen van Maarten op zijn rug vastmaken met handboeien. Beiden moesten nu voorover gaan staan en Els begon hun billen met de zweep te bewerken.

Daarna moest Maarten voor Nanette gaan staan en deze moest zijn slappe lul stijf gaan pijpen. Toen Maartens lul weer op volle oorlogssterkte was moest hij weer achter Nanette gaan staan. Els trok Nanette's billen uiteen en pakte de lul van Maarten vast en hield hem recht voor haar kontgaatje. Maarten moest Nanette nu in haar kont gaan neuken. Nanette's kontgaatje was echter te smal voor de dikke penis van Maarten, maar Els bleef aandringen onder geklap met de zweep op Maartens kont. Nanette's anus werd hoe langer hoe breder en plotseling schoot de lul van Maarten naar binnen. Nanette voelde een striemende pijn in haar achterste. Els sloeg weer met de zweep op Maartens kont waardoor deze steeds harder begon te neuken.

Nanette's kont was inmiddels ingescheurd en begon te bloeden. Ze kermde van de pijn toen Maarten met een enorme explosie zijn zaad in haar kont pompte. Maarten trok zijn met sperma, stront en bloed bedekte lul uit haar anus en moest weer voor Nanette gaan staan. Nanette moest nu zijn lul gaan schoon likken. Steeds wanneer er iemand iets weigerde dan vloog de zweep op een van de naakte lichamen. Ook nu weer kreeg Nanette een klap met de zweep op haar toch al met pijn doordrongen kont. Nanette kokhalsde bijna toen ze de lul van Maarten zag, maar begon hem toch schoon te likken, bang dat ze was voor de zweep. Maartens lul werd weer stijf en Nanette moest hem afzuigen totdat hij in haar keel klaarkwam.

Wederom spoot hij zijn sperma, maar nu diep in haar keel!

"En nou komt jouw beurt Maarten" zei Els. Nanette moest op de lul van Maarten gaan bijten. Steeds wanneer hij zijn lul uit haar mond trok sloeg de zweep hard op zijn kont. Els zag dat Nanette niet hard genoeg beet en sloeg ook haar weer op haar billen. Nanette begon nu harder op zijn eikel te bijten en voelde plotseling bloed in haar mond. Maarten schreeuwde het uit van de pijn, maar Els dwong Nanette om verder te bijten. Nu vond Els het genoeg en mocht Maarten zijn lul uit haar mond halen. Zijn hele pik zat nu vol met wondjes afkomstig van het bijten van Nanette. Els liep nu op Maarten toe en maakte aanstalten hem op de mond te kussen, maar net toen hun lippen elkaar wilden raken ging Els met een hand omlaag en kneep hem keihard in zijn ballen.

Maarten kromp in elkaar en viel kreunend op de grond. Vervolgens was Nanette weer aan de beurt. "Jij knijpt graag in tepels" zei ze, en pakte de kleine tepels van Nanette tussen duim en wijsvinger, kneep er hard in, trok eraan en draaide ze tenslotte geheel rond. Na dit laatste werd Nanette geheel wit in haar gezicht en viel bewusteloos op de grond. Toen Nanette en Maarten weer bij waren gekomen stond Els nog op hen te wachten. Els vroeg of ze nu genoeg lol hadden gehad en zei dat ze nu quitte stonden. Nanette en Maarten hadden nu hun les geleerd en vertrokken naar huis.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm