Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Een wildvreemde man met een paardenlul
Categorie: verkrachting | zaterdag 9 januari 2016

Mijn ochtendwandeling van deze dag ging langs een groot weiland waar twee paarden bij elkaar liepen. Op het hek dat toegang gaf tot het weiland hing een man die naar de paarden stond te kijken. Ik bleef even staan en keek ook naar de paarden. Het bleken een merrie en een hengst te zijn, en om dat laatste te constateren was er niet veel voor nodig, want onder zijn buik hing een enorme lul te bengelen. Je kon zelfs op afstand zien dat de kut van de merrie steeds open en dicht ging, die was duidelijk in voor een stevige beurt, en na even gehinnikt te hebben beklom de hengst de merrie. Beide voorbenen rustten op de rug van de merrie. Het lukte hem niet meteen zijn enorme lul in de kut van de merrie te stoten, maar na enkele pogingen zag ik die enorme lul toch bijna helemaal in de kut van de merrie verdwijnen. De hengst maakte een paar neukbewegingen, drukte vervolgens zijn lul helemaal in de kut van de merrie en bleef even bewegingsloos staan, waarna hij zijn lul uit de merrie liet glijden. Dat hij klaargekomen was bleek duidelijk, zowel uit de kut van de merrie als van zijn lul zag je een grote hoeveelheid sperma druipen. Jezus, wat werd ik geil van dat gezicht!

Geile afspraakjes

De lul van die hengst die nog steeds mega vet was, en die openstaande kut van de merrie! Op dat moment dacht ik eigenlijk maar aan een ding, wat zou het geil zijn om ook eens zo’n grote lul in mijn kut te krijgen! Het idee dat mijn kut compleet opgerekt zou kunnen worden door een lul van die afmeting zorgde voor een spontane natte kut. De man die nog steeds bij het hek stond keek me een beetje hitsig aan. Duidelijk was te zien dat ook hij van het schouwspel had genoten, want ik zag een behoorlijk grote bult achter de rits van zijn broek. Ik kon dan ook niet nalaten om tegen die man te zeggen; “Wat een geil gezicht! Dit is de eerste keer dat ik twee paarden zie neuken! Wat heeft dat dier een grote lul!” De man draaide zich naar me om en zei; “Ja hè, het is inderdaad een geil gezicht. Ik kijk hier heel graag naar.” Hij kwam naar me toe lopen en zei; “Alleen zo jammer dat het zo vlug afgelopen is, wat dat betreft hebben wij er langer plezier van. Of niet?”

Ik werd me bewust dat ik het niet alleen hartstikke geil had gevonden om het te zien, maar zelf bleek ik er ook geil door geworden te zijn, want mijn slipje was spontaan drijfnat geworden. De man zag dat ik vet geil was geworden door wat ik net had gezien. Hij keek me met een spottende blik in zijn ogen aan en vroeg, “Heb je zin om een kopje koffie met mij te gaan drinken? Iets verderop is een leuk restaurant.” Hij leek me wel aardig en ik besloot op zijn voorstel in te gaan. “Ja, lekker, dat zal er best wel ingaan.” Hij schoot in de lach en riep; “Dat deed die grote lul van de hengst bij die merrie ook.” Terwijl we naar het restaurant liepen vertrouwde ik hem toe dat ik best opgewonden was geraakt door hetgeen we net gezien hadden. Hij wees op zijn broek, waarin zich een forse bobbel vertoonde en zei; “Wat dacht je dan van mij? “

Intussen waren we bij het restaurant aangekomen en even later zaten we achter een dampende kop koffie. Om de een of andere reden durfde ik hem in vertrouwen te nemen, ik zei tegen hem; “Ik heet Gerrie.” Hij stak zijn hand uit, die ik meteen vastpakte, en zei; “Aangenaam, ik heet Jan.” Al snel kwamen we in het gesprek op seks uit en ik vertrouwde hem toe dat het een stille fantasie van me was om eens gewoon op een ordinaire manier door een man verkracht te worden.

“Sorry”, zei hij, “Ik heb nog nooit een vrouw verkracht.”

Maar meteen liet hij er op volgen; “Misschien zou het wel een leuke ervaring zijn, een vrouw volkomen willoos aan je lul te voelen kronkelen.” Ik had op dat moment geen flauw idee wat me daarbij boven het hoofd hing, dus trok ik de stoute schoenen aan en zei; “Wat dacht je ervan om nu met me mee naar mijn huis te gaan? Je hebt nu de kans om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden.” Hij keek me met verbazing op zijn gezicht aan en zei toen; “Waarom ook niet.” Mijn man was alleen het weekend thuis dus ik had alle gelegenheid om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden. Snel dronken we onze koffie op en even later waren we bij mijn huis beland.

Onderweg ernaar toe was ik ontzettend geil geworden, het kutsap droop letterlijk uit mijn kut. Ik had dan ook geen zin om nog langer te wachten en sleurde hem haast mee naar boven naar onze slaapkamer. Ook al zei Jan dat hij geen ervaring met verkrachten had, hij wist zijn rol al snel te spelen. Hij haalde zijn lul tevoorschijn, echt een enorme lul, en ik bedacht dat het een geluk was dat ik gewend was aan een vibrator van eenzelfde afmeting. Maar ik kon niet wachten totdat die enorme eikel mijn gezwollen schaamlippen uiteen zou drijven. “Op je knieën en zuigen!”, gebood hij me. Maar ik had een heel ander beeld bij verkrachten en schudde van nee. “Oh, je wilt niet! Ik zal je leren!” en voordat ik nog meer kon protesteren had hij zijn paardenlul in mijn mond gepropt, terwijl hij met één hand mijn hoofd tegen hield zodat ik geen kans kreeg me van die enorme lul te bevrijden. “En nu zuigen! Ik vertel je wel wanneer je mag stoppen.” Ik kon alleen nog maar iets van een protest mummelen. Onder de druk van zijn hand waarmee hij ontsnappen onmogelijk maakte begon ik dan ook maar op zijn lul te zuigen.

Jan greep mijn borsten en probeerde me nog geiler te maken. Hij lachte enigszins smerig en riep, “Ik zal je leren, dit zul je je nog lang herinneren.” Na een tijdje trok hij zijn glibberige lul uit mijn mond en begon te lachen. “Dat was lekker of niet?, heel wat beter dan een lollie.” “Hou op, je bent gewoon liederlijk”, was het enige dat ik op dat moment uit kon brengen. “Komaan, je wilde toch verkracht worden en dat zal ik dan ook met overgave doen. Eerst maar eens kijken of je nog maagd tussen je billen bent, je bent zo nat als een geile teef en vertel me niet dat je het niet wilt.” Hij dwong me voorover gebogen over het bed te gaan staan, mijn benen te spreiden en, omdat mijn slip hem blijkbaar in de weg zat trok hij die gewoon met één ruk van mijn lijf.

“Nee Jan, niet zo!”. Ik raakte gewoon in paniek.

Maar Jan had al twee vingers in mijn gladgeschoren kut en kietelde mijn klitje. “Waarom niet zo? Je zult zien dat dit prima is”, reageerde Jan geïrriteerd. Jan wachtte dan ook geen moment, en op hetzelfde ogenblik voelde ik hoe zijn vette eikel de schaamlippen van mijn bloedhete kut spreidde, even haalde hij zijn eikel wat heen en weer, om deze goed glibberig te maken met mijn kutsappen die rijkelijk vloeiden, de boorden van mijn hold-ups waren gewoon doorweekt van al het vocht dat uit mijn kut druppelde. Ik kreunde terwijl ik mijn billen samen kneep, “Je doet me pijn!”

Zonder ook maar iets te zeggen stootte hij zijn lul in één keer tot aan zijn ballen in mijn kut. Op hetzelfde ogenblik voelde ik het genot, het was ineens heerlijk die enorme lul heen en weer te voelen glijden in mijn goed gesmeerde kut. “Jan”, riep ik uit, “Neuk me, neuk me zo hard als je kunt, ram je lul er tot aan je ballen in.” Nu, dat deed Jan dan ook, nog nooit was ik zo heftig geneukt en ik genoot met volle teugen. Ik voelde alsmaar zijn ballen tegen mijn achterwerk tikken hetgeen mijn genot alleen nog maar verhoogde. In een oogwenk liet hij me klaar komen. Jan had moeite zijn lul in mijn kut te houden zo kronkelde ik op zijn lul. Even later vulde hij mijn kut met zijn dikke sperma, straal na straal voelde ik tegen mijn baarmoeder spatten.

Het was blijkbaar niet bij hem opgekomen een condoom te gebruiken. Ik was daar alleen maar blij om want ik wilde zijn sperma in mijn kut voelen en niet opgevangen in zo’n regenjasje. Het kwam niet eens in me op om te denken dat hij misschien wel aan een besmettelijke ziekte leed. Blijkbaar blokkeerde mijn geilheid mijn denkvermogen. Toen hij zijn lul uit mijn kut liet glijden dacht ik, is dit nu een verkrachting? Die enorme lul van hem had wel mijn kut in brand gezet, maar ik had ook met volle teugen genoten! Ik hoopte dat hij vaker me met een bezoek wilde vereren. Maar ik juichte te vroeg.

Opeens voelde ik zijn eikel tegen mijn anusgaatje.

“Nee, niet daarin!”, gilde ik meteen. Ik was nog nooit in mijn kont geneukt en was bang dat die enorme lul schade aan zou richten. Maar zonder wat te zeggen ramde Jan zijn lul in mijn kont. Ook nu dreef Jan hem er tot aan zijn ballen in. Met een hand kneep hij gemeen hard in mijn borsten en met zijn andere bewerkte hij mijn klitje. Ik kwam keer op keer klaar en toen hij eindelijk weer een lading in mijn darmen spoot was ik kapot. Mijn kont stond in brand en dat was een heel naar gevoel. Daar stond tegenover dat ik nog nooit eerder zo vaak en zo explosief was klaargekomen. Ik troostte mezelf dat het wel zou wennen en ik de komende keren, mocht Jan me blijven bezoeken alleen nog maar genot zou ondervinden.

Eerlijk gezegd vond ik het best lekker in mijn kont geneukt te worden. Ik nam me zelfs voor bij de volgende keer, mocht die komen, mijn kut dan te vullen met mijn vibrator terwijl hij me in mijn kontgaatje neukte. Misschien was dat voor Jan ook nog een extra stimulans om de trillende vibrator tegen zijn lul te voelen. Nu echter veegde hij schijnbaar emotieloos zijn lul af met de restanten van mijn slipje. Hij trok zijn broek op, gaf me een aai over mijn bol en vertrok.

Maar niet nadat hij zei; “volgende week ben ik er weer. Bereid je daar maar op voor.”

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm