Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Botergeil triootje in de jachthaven
Categorie: trio | woensdag 15 oktober 2014 02:01

Geile afspraakjes

Ik en mijn vriend Erwin waren op het IJsselmeer met onze zeilboot afgelopen zomer precies in de twee weken van die hittegolf heerlijk dat mooie weer, alleen van zeilen kwam niets dat gaat niet zonder wind. Maar iedere dag voor anker en in de zon liggen bakken en af en toe zwemmen ging ons ook vervelen. Dus wij naar de haven van Lelystad gevaren en daar in de avond de stad, in misschien moet je daar de weg weten want wij vonden het niet zoveel, wel hebben we heerlijk gegeten bij een Italiaan. Daarna terug naar de boot met een taxi en Erwin zat in de taxi de hele tijd aan mij, wat waarschijnlijk kwam door mijn kleding ik had alleen een zomers jurkje aan met daaronder een minuscuul slipje. Ik had bij het eten lekker aan de witte wijn gezeten en de hele dag in de zon gelegen, dus ik was tamelijk rozig en had zeer weinig nodig om geil te worden en hij had dat natuurlijk door, wat hem aanspoorde om wat verder te gaan. Hij kuste mij op mijn mond en drong zijn tong naar binnen en met zijn andere hand ging hij gelijk naar mijn slipje, waar ik door de dunne stof heen zijn vingers langs mijn lippen voelde gaan. Goh wat was dit opwindend zo in de taxi, maar ging dit niet te ver?

Ik keek door mijn half geopende ogen richting de chauffeur en zag dat hij via zijn binnenspiegel precies tussen mijn benen keek, ik sloot mijn benen een beetje en duwde Erwin wat van mij af dit kon eigenlijk niet. Erwin haalde zijn hand weg en sloeg een arm om me heen. Hij had dus begrepen wat ik bedoelde. Na een paar minuten stopte de taxi bij de jachthaven en we rekenden af en stapten uit. De chauffeur wenste ons een hele prettige voortzetting van de avond. Hij zei dit wel erg dubbelzinnig zodat wij lachend weg liepen naar onze steiger. Maar toen we om het kantoor van de havenmeester liepen pakte Erwin mij opeens stevig vast en kuste mij op de mond. Hij drukte zijn onderlichaam tegen mij aan ik voelde gelijk een groeiende pik tegen mijn kruis aan drukken. Hij liet zijn hand weer naar mijn kutje zakken en streelde door mijn slipje mijn inmiddels kletsnatte poesje. Ik liet mij niet onbetuigd en begon door zijn broek heen zijn pik te masseren wat zo te voelen hem niet onverschillig liet. Hij probeerde mijn kutje binnen te komen maar dat lukte niet echt, ook een klein slipje kan in de weg zitten. Hij rommelde wat en trok mijn slipje naar beneden wat van mijn benen afgleed tot mijn enkels, nu drong hij naar binnen met een vinger en streelde heel even heerlijk mijn klitje.

Opeens werd het heel erg licht, ik schrok me rot en deed mijn slipje in mijn tas en trok al lopend Erwin mee. Ja dat kan gebeuren in het hoogseizoen dat de havenmeester nog een ronde doet en daar licht bij nodig heeft, maar ik liep daar nu op de steiger zonder slipje en bloedgeil. Ik voelde het nat van mijn kutje terwijl ik liep. Wij lagen aan de langs steiger en niet in een box, wat ik niet altijd fijn vind want in een box heb je meer privacy. Bij onze boot aangekomen lag er een ander schip pal achter die van ons, daar zat een jongeman alleen op. Hij zei ons gedag en vroeg, lekker uit geweest? Nou ja, ik vertelde hem dat het niet zoveel was... Hij vroeg of we wat wilden drinken bij hem aan boord en eigenlijk zei ik te snel ja. Te snel ja had ik gezegd, want ik realiseerde mij opeens dat ik nogal schaars gekleed was alleen in mijn zomerse jurkje zonder slipje. Maar ja wat doe je met een situatie als deze gewoon aan boord stappen dan maar. Erwin hielp me aan boord waar ik best gelukkig mee was want de witte wijn was aardig gaan werken. Moet je indenken dat de kuip van die boot ongeveer een meter diep was dus in mijn gewaad onopvallend instappen viel niet mee, ik zag de jongeman kijken wat waarschijnlijk wel logisch was.

Er stapt niet iedere dag een halfnaakte meid in je boot.

Na elkaar voorgesteld te hebben, hij heette Nico, vroeg hij wat we wilden drinken. Ja, ja, hij had wijn, wel rode, maar goed wijn is wijn, dus ik aan de wijn en de mannen aan het bier. We kletsten wat over het weer en over boten maar na mijn tweede glas wijn interesseerde mij dat allemaal niet zo veel. Ik was me zeer bewust dat Nico, een hele leuke gozer trouwens, steeds naar mij zat te kijken en vooral naar mijn benen. Stiekem deed ik mijn benen wat uit elkaar om te kijken hoe hij reageerde, maar hij verblikte niet. Ik werd nog iets brutaler en ging verzitten, waarbij mijn jurkje wat omhoog kroop en deed mijn benen nog iets verder uit elkaar.

Daarbij keek ik Nico even recht in de ogen en ja hoor hij kreeg een kleur en sprak snel verder met Erwin over een rolfok (dat is een zeil). Goh wat werd ik hier opgewonden van, ik vroeg Nico of hij nog wijn had en of ik het zelf mocht pakken in de kajuit. Je gaat je gang maar zei Nico zonder me aan te kijken. Ik de kajuit in en tapte mijn glas nog eens vol. Nico riep, wil je voor ons een biertje meenemen? En ik reageerde bliksemsnel met mijn antwoord zal wel door de wijn komen denk ik, maar waar staat dat dan? Een tel later stond ik in de kleine kajuit met Nico die me wees waar het bier stond. Maak jij ze open, vroeg ik aan hem. Terwijl hij de flesjes openmaakte stootte hij met zijn arm tegen mij aan. Ik greep me aan Nico vast om niet te vallen, ik bleef overeind. Maar wat gebeurde er met me. Ik voelde zijn aanraking en een siddering ging door mijn lijf. Hij merkte dat want hij drukte zich heel even tegen mij aan.

Weer terug in de kuip bij Erwin, kroop ik lekker dicht tegen Erwin aan hij keek mij aan en glimlachte. In een opwelling veerde ik omhoog en kuste hem vol op zijn mond waarbij mijn jurkje zowat tot aan mijn middel omhoog ging. Ik ging weer zitten en keek Nico aan, maar die had alleen oog voor mijn kruis. Hij keek nu echt onbeschaamd naar mijn kruis. Ik draaide iets en spreidde mijn benen iets. Nu keek Nico tegen mijn poesje aan. Ik spreidde mijn benen nog een beetje. Zo wat was ik geil. Ik liet me tegen Erwin aanvallen en legde mijn hoofd tegen zijn borst, terwijl ik met mijn hand richting zijn pik ging.

Oh wat wilde ik graag een harde pik voelen.

Erwin is wel wat gewend van mij maar dit nog niet. Hij tilde mijn hoofd op en keek mij met vragende ogen aan en ik haalde mijn schouders op en likte mijn lippen nat. Hij weet dat als ik dat doe, dat ik vreselijk geil ben. Ondertussen kneedde ik zijn pik die kogelhard was geworden. Met mijn andere hand tilde ik mijn jurkje verder omhoog zodat Nico mijn kut goed kon zien. Ik draaide iets zodat ik bij mijn verbaasde Erwin zijn lul uit zijn broek kon halen en dat lukte aardig. Ik rook de mannelijke geur en werd helemaal gek, in mijn mond moest deze harde pik. Heerlijk, eindelijk een pik waar ik aan kon komen. Terwijl ik op Erwin zijn pik zoog ging ik met mijn andere hand naar mijn spleetje. Goh wat was die nat en wat was ik geil. Ik stopte heel even een vinger in mijn drijfnatte kutje. Je kon het horen soppen, ik liet mij van de bank glijden zodat ik Erwin beter kon pijpen. Daarbij kwam ik tegen Nico aan die mij bij mijn billen greep en terwijl ik aan het pijpen was streelde Nico mijn billen. Hij werd wat overmoedig, want zijn handen gingen naar mijn kletsnatte kut en hij stopte gelijk een vinger in mijn poes, wat bij mij een kreetje opleverde van genot. Erwin keek langs mij en zag wat er gebeurde en dat ik het zalig vond.

Erwin trok mijn jurkje nu helemaal omhoog en ik liet zijn lul even glippen om het jurkje over mijn hoofd te doen. Ja daar stond ik dan, poedelnaakt midden in de nacht op een vreemde boot met twee heerlijke mannen die mij beslist wilden helpen om van mijn geile bui af te komen. Ik draaide mij om zodat ik mij even op Nico kon concentreren. Ik was best wel benieuwd naar zijn pik. Ik maakte zijn broek los en hij trok hem met slip en al gelijk naar beneden. Zijn pik stond recht overeind en de eerste druppeltjes hingen er al aan. Zo wat moet die gozer geil zijn, dacht ik en ik boog voorover om zijn pik af te zuigen. Zijn pik was een stuk dikker dan die van mijn vriend. Ik had er best wel moeite mee in het begin maar nu was ik er aan gewend en ik begon strak met mijn lippen om zijn massieve paal te bewegen wat een luid gekreun opleverde. Erwin masseerde inmiddels mijn tieten en stond tegen me aan te rijden met zijn pik tegen mijn billen.

Ik bewoog mijn billen tegen hem aan en hoopte dat hij zijn pik in mijn kletsnatte kut zou rammen. Ik tilde mijn been iets op zodat zijn pik mijn kut zou raken, maar Erwin mijn lieve Erwin stootte in een keer zijn lekkere harde pik in mijn geile doos. Ik gilde zowat van genot mijn god wat had ik hier naar verlangd. Ik gromde met die grote pik in mijn mond en kwam na drie stoten van Erwin al klaar. Maar geblust, nee dat was ik nog niet. Ik was zo vreselijk geil. Opeens stopte Erwin en duwde me opzij. Zo en nu ruilen. Ik keek hem aan en zag zijn geile blik. Ik draaide mij om en hapte mijn Erwin zijn lul naar binnen die kletsnat was van mijn eigen geil.

Nico liet zich het zich geen twee keer zeggen en begon zijn zeer grote pik bij mij naar binnen te drijven. Ik hapte naar lucht en moest mij ontspannen om zijn grote leuter er in te krijgen maar het ging. Hij was heel voorzichtig en stootte heel langzaam en voerde rustig het tempo op. God wat was dit geil. Ik kwam weer klaar en hoopte maar dat dit nooit ophield. Steeds sneller stootte Nico zijn pik nu in mijn kleddernatte opgerekte kut. Met iedere stoot kreeg ik Erwin zijn pik tot achter in mijn keel, steeds sneller pompte die grote pik in mijn kut en steeds sneller bewoog ik mijn lippen om die andere pik. Opeens begon ik te trillen niet normaal meer. Ik wist niet wat er gebeurde, maar ik explodeerde en kwam vreselijk klaar terwijl achter mij Nico zijn lading in mijn opgerekte kut spoot, deed ik iets wat ik nog nooit gedaan had. Ik hield Erwin zijn pik in mijn mond en toen kwam hij klaar, de ene golf na de andere voelde ik in mijn mond komen ik moest mijn mond half open doen om niet te stikken.

Vreselijk lekker en trillend zakte ik op de bodem van de kuip. Overal voelde ik sperma uitlopen. Ik voelde dat mijn hele lijf onder het zaad zat en na bijgekomen te zijn vroeg ik aan de jongens die daar stonden alsof ze zich schaamden, en boys was het lekker? Ik vond het zalig. Heerlijk twee van die lullen in mijn lijf en jullie? Onwijs lekker zei Nico en Erwin beaamde dat door te zeggen he Nico geef je alleen maar zaad weg of ook nog een biertje, waarop Nico lachend bier ging halen. Nico riep ik, heb je hier ook iets van zeep dan spring ik overboord om me te wassen en ja hij had dat, maar wilde perse mee het water in omdat hij vond dat het te gevaarlijk was na al die wijn. Okι dan, na vijf minuten gingen we alweer het water uit, het is toch best wel koud na zo’n geil avontuur. Ik ga slapen zei ik tegen de boys en gaf ze allebei een hartstochtelijke zoen. Zij namen nog een biertje en zouden daarna ook gaan slapen.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm