Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Mijn vrouw maakt een slet van mij het vervolg
Categorie: travestie | maandag 13 januari 2014 03:22

Geile afspraakjes

Mijn vrouw maakt een slet van mij het vervolg - De volgende morgen werd ik ruw wakker gemaakt doordat er hard in mijn tepels werd geknepen. “Ga ontbijt maken, slet van me” zei mijn vrouw. “Ik heb nog even zitten kijken naar je toen je sliep en bedacht dat je voortaan mijn eigendom bent en je alles doet wat ik je opdraag, begrepen?” “Als jij dat graag wilt doe ik dat voor je Denise.” Antwoordde ik daarop, dat had ik dus beter niet kunnen doen. “Wat zeg je? Voortaan noem je me Meesteres Denise.” “Oké” “Oke wat?” En ze kneep me hardhandig in mijn tepels. “Oké, Meesteres Denise” Antwoord ik. “Ik wil een uitgebreid ontbijt op bed, dus schiet op hoer van me.” Ik liep naar de badkamer om te gaan plassen waarop ze zei; “Wat ga je doen?” “plassen.” “Plassen? Plassen wat?” “Plassen Meesteres” “Dat is beter, maar nee, je gaat niet plassen maar een ontbijt maken, ik ben toch wel duidelijk genoeg?” “Jawel Meesteres”

Ik stond op en wilde de deur uit gaan waarop ze me terug riep. Ze deed de lade aan haar kant open en haalde daar tepelklemmen uit en deed die bij mij aan. “Ga ontbijt maken en vergeet verdomme je schoenen niet aan te doen.” Ik deed vlug mijn schoenen aan en liep naar beneden. Toen ik met het ontbijt bezig was hoorde ik haar roepen “Ik wil er ook een glas melk bij.” Nu weet ik wel wat ze altijd wel voor ontbijt wilde hebben. Vers gebakken broodjes met kaas en thee. Maar melk dronk ze eigenlijk nooit daarbij. Toen de broodjes waren gebakken en belegd en de thee was ingeschonken wilde ik de melk inschenken. Verdorie niet in de koelkast in de keuken, dus moest naar de schuur. Daar stond ik dan, jarretels, kousen, hoge hakken, in mijn blote kont en tepelklemmen op. Moest ik zo naar buiten? Kon moeilijk naar boven om eerst haar ontbijt te brengen en iets anders aan te trekken, ze had toch om melk gevraagd bij haar ontbijt. Of zou ik stiekem naar boven glippen om iets anders aan te doen of zou ik een lange jas aan doen? Onze slaapkamer kijkt uit op de tuin, zou ze kijken hoe ik naar de schuur zou lopen? Ik waagde het er maar op en liep zoals ik was gekleed naar de schuur. Wist dat hij nu open zou zijn want ik had hem gisteren zelf niet op slot gedaan. Ik liep zo snel als ik kon naar de schuur en toen ik terug liep stond mijn vrouw voor het raam te kijken. Toen ze zag dat ik naar haar keek stook ze haar duim omhoog. Mijn lul was op een of andere toch weer wat stijf geworden. Ik was blij dat ik weer binnen was. ik schonk vlug 2 glazen melk in, ik pakte het ontbijt op en liep er mee naar boven.

Toen ik boven kwam zei ze; “Mooi dat je zo naar de schuur bent gelopen, als je iets anders aan had gedaan had ik je daarvoor straf gegeven. Maar je hebt het goed gedaan als een echt sletje hoort te doen.” Ik plaatste het ontbijt op bed en daar werd ze niet blij van blijkbaar. “Wat is dat? Heb je voor jezelf ook ontbijt klaar gemaakt? Heb ik dat gezegd? Op je knieën naast het bed en wacht op me.” Ze liep naar de badkamer en hoorde haar plassen. Toen ze teug kwam ging ze met gespreide benen voor me zitten en zei; “Lik me droog slet, dit is je ontbijt.” Ik begon haar netjes droog te likken, ik proefde de smaak van haar urine zoals ook gisteren het geval was. Ze duwde mijn hoofd weg en ging haar ontbijt opeten. Ik dacht ik zal hier maar blijven zitten alhoewel ik ook moest plassen. Ik dacht ik wacht wel totdat ze haar ontbijt op heeft voordat ik vraag of ik mag gaan plassen. De druk begon aardig op te lopen en volgens mij zag ze dat ook. Ze nam kleine stukjes van het broodje en zei; “Wil je ook een hapje?” “Graag Meesteres” “Dat moet je eerst verdienen. Haal die kleine kunstpik beneden uit de kamer op en breng hem hier.” Ik naar beneden en pakte de kleine dildo op die ik gisteren nog in mijn kont had gehad. Toen ik bovenkwam zei ze; “Plaats hem op het nachtkastje. Ik wil dat je hem gelijk diep in die pijpbek van je neemt en als een gek gaat pijpen of je leven ervan af hangt.” Die kunstpik was niet eens schoon gemaakt, maar nam hem direct in mijn mond en begon wild te pijpen. “Goed zo slet, je luistert goed naar me.” Na ongeveer 5 minuten zei ze dat ik moest stoppen en laten zien hoe schoon die kunstpik was. Ze knikte bevredigend en ze zei dat ik mocht gaan plassen, zittend als een vrouw, maar de laatste druppels moest ik met me vingers oplikken. Ik was echt blij dat ik kon gaan plassen. Toen ik aan het plassen was riep ze dat er in de bovenste la van de wastafel een anaal douche lag en dat ik mijn mannenkutje maar eens goed moest spoelen. En als ik daar mee klaar was moest ik mijn lichaam nog eens goed glad maken. Dan kon ik alle kleding en verdere spullen die er klaar lagen aan doen, mijn melk opdrinken en naar beneden komen. Maar mocht me verder niet wassen.

Nadat ik alles had gedaan ging ik naar de slaapkamer. Daar lag een kamermeisje setje klaar met ophoudkousen, andere hoge hakken, glanzend met bandjes met ringen daaraan en een blonde pruik met staarten. Het kamermeisje setje bedekte mijn tepels en kontje niet, deze waren dus bloot en dus beschikbaar om zomaar te zeggen. Mijn lul kwam er voor een gedeelte aan de onderkant nog onderuit. Ik deed de kousen aan, schoenen en toen ik de pruik oppakte lag daar nog een buttplug onder van zeker 5 cm doorsnede met een tube glijmiddel. Ze wilde dus dat ik deze ook inbracht. Nadat ik de pruik had opgezet zag ik mijn eigen in de spiegel, zag er echt weer geil uit. Ik bracht wat glijmiddel aan op en in mijn kontje en probeerde hem in te doen. Ging niet helemaal zoals ik wilde dus besloot ook maar even de buttplug in te smeren. Zelfs toen was het niet echt gemakkelijk daar hij toch wat groter was dan ik tot nu toe was gewend. Toen hij erin zat gaf dat wel een raar gevoel maar kon niet zeggen onaangenaam. Ik dronk mijn melk op en liep naar beneden. Tijdens het lopen voelde ik de buttplug meer dan ik had verwacht. Toen ik de kamer binnen kwam zat mijn vrouw op de bank met de dildo die ik gisteren als laatste had gepijpt in haar kut zich te bevredigen. “Kom hier slet, draai om en laat je eigen zien. Ziet er goed uit en nu op je knieën en maak me klaar met je tong. En vergeet zo nu en dan ook mijn kontgaatje niet.” Terwijl ik bezig was met likken zat ze zo nu en dan aan de buttplug te trekken wat een raar gevoel gaf. Nadat ik enkele minuten haar kut en kontje had gelikt kwam ze al klaar. Ze stond op en zei; “Waar heb je de vaat van het ontbijt gelaten?” Oeps, die stond nog boven. “Wat ben jij nu voor een huismeid, je laat alles slingeren en ruimt niets op. Die fout zal je merken vandaag. Ga de vaat ophalen en dek gelijk het bed op. Als je daar mee klaar bent doe je de vaat en ga je stoffen en stofzuigen. Ik ga me dan douchen en zorg maar dat je klaar bent als ik beneden kom anders zwaait er nog meer vandaag.”

Nadat ik het bed op had gemaakt liep ik met de vaat naar de keuken en begon aan de afwas. Denise kwam achter me staan en voelde nog even aan de buttplug en ging toen naar boven om zich te gaan douchen. Na de afwas ging ik de kamer in om deze te stoffen en te stofzuigen. Wat me gelijk opviel was dat de vitrage aan de achterzijde nu geheel open was. Dit was nooit het geval, gelukkig hadden we geen overburen aan de achterzijde maar wel het fietspad, dus vandaar uit kon men wel in de kamer kijken, nu iets makkelijker dan in de zomer i.v.m. de begroeiing want die was nu minimaal in november. Het gevoel wat dit bij me opwekte liet mijn lul niet onberoerd want die begon zich al weer te roeren. Ik had nooit verwacht dat dit me allemaal zo op zou winden. Ik vlug stoffen en stofzuigen want wilde klaar zijn voordat Denise beneden zou komen. Al met al duurde dit toch langer dan ik verwachte maar gelukkig had mijn vrouw ook wat tijd nodig om zich te douchen e.d. Net nadat ik klaar was en de stofzuiger op borg hoorde ik mijn vrouw naar beneden komen. Gelukkig, ik was dus op tijd klaar. Wowhh, wat zag ze er aantrekkelijk uit. Ze was in het leer gekleed als een echte Meesteres, kort zwart rokje, topje en hoge laklaarzen, en was ook als een Meesteres opgemaakt. Mijn lul ging gelijk recht opstaan waarop ze zei; “Dat je geil wordt is daar aan toe maar dat ding daar beneden moet zich wel leren in te houden. Ik wil alleen dat hij stijf word als ik dat wil.” En ze gaf er gelijk een harde klap op mijn lul en zak tegelijk. Oef, dat voelde ik wel en de stijfheid nam gelijk een stuk af. “Dat is beter, ga koffie zetten voor me en voor jou een groot glas water, het grootste glas wat je kan vinden.” Nadat de koffie klaar was en ik het grootste glas met water had gevuld liep ik daarmee de kamer in. Ik zette de koffie en water op de tafel en wilde naast haar gaan zitten. “Jij gaat op je handen en knieën zitten, met je slettekut naar me toe. Denk je dat je naast mij kan zitten? Echt niet, zulke dingen moet je gaan verdienen. Als je voortaan thuiskomt van je werk, ga je naar boven, zorg je dat al je lichaamshaar niet meer voelbaar is en trek je de kleding aan die voor je klaar ligt. Begrepen slet?” “Ja, Meesteres” Toen ik zo met mijn kont naar haar toe zat tikte ze nu en dan met haar laarzen tegen de buttplug aan. “Je ziet er echt uit als een sletje, je hebt een mooi kontje, nee, een mannenkutje. Daar ga ik vandaag nog wel gebruik van maken want heb genoten van gisteren en dat wil ik vandaag nog veel meer. Als ik mijn koffie op heb wil ik ook dat je glas water leeg is, dus wel opletten.” En ze begon van haar koffie te drinken. Ik kon moeilijk zien wanneer haar kopje leeg was, dus dronk snel mijn glas leeg.

Nadat haar koffie op was moest ik opnieuw een kop koffie voor haar halen en een groot glas water voor mezelf. Ook nu weer moest ik dit glas leeg hebben voordat haar koffie op was. Ik nam weer nederig plaats voor haar op handen en knieën met mijn mannenkutje naar haar toe. Nu begon ze langzaam aan de buttplug te trekken en liet hem dan weer gaan. Opeens trok ze hem er helemaal uit en zei; “Lekker, je slettekut blijft open staan.” En drukte gelijk de buttplug er weer in. Dat ging al een stuk makkelijker dan toen ik hem er voor het eerst in deed deze morgen. Ik begon er dus al een beetje aan te wennen. Maar toch voelde het wel een beetje raar aan zo’n grote knoebel in mijn kont. Ze deed de tv aan en legde haar benen op mijn rug. Koffie en water waren al op en ik moest met mijn hoofd op de grond gaan liggen. Mijn kont stond nu nog verder beschikbaar voor haar en ze gaf er dan ook een paar harde klappen op.

Mijn lul werd er weer stijf van wat ze zag en gaf gelijk een harde klap op mijn zak.

Na zo een tijdje te hebben gezeten ging ze met de hak van haar laars langs de rand van de buttplug. En tikte zo nu en dan tussen de rand van de buttplug en mijn mannenkutje. Wat was ze nu van plan? En voordat ik er erg in had wist ik het al, ze drukte de hak in mijn mannenkutje naast de buttplug. Ze ging langzaam op en neer met die hak wat weer een uitwerking had op mijn lul die toch weer stijf werd. Ik kreeg gelijk met de andere laars een trap onder mijn ballen en ze zei; “Wat had ik nu over die stijve gezegd? Dat ga ik je wel even afleren. Sta op en ga met je buik over de tafel heen liggen.” Ik wilde op de salontafel gaan liggen maar dat werd gelijk afgestraft door haar. “Niet op deze tafel slet, op de eetkamertafel.” Toen ik daarop wilde gaan liggen; “Aan de andere kant van de tafel.” “Maar…” “Wat maar?” “Dan lig ik in het zicht van iedereen die op het fietspad is.” “Dan kunnen ze gelijk zien wat voor een slet je bent.” Ik liep naar de andere zijde van de tafel en ging erop liggen. Voordat ik er erg in had was mijn ene been al vast gemaakt aan een poot van de tafel. Nu wist ik waar die ogen voor waren in mijn schoenen. Ze maakte mijn andere been vast aan de andere tafelpoot. Ik lag nu met gespreide benen voor iedereen zichtbaar op het fietspad. Mijn handen werden nu aan de andere tafelpoten vastgebonden. De buttplug werd uit mijn kont getrokken en kreeg die in mijn mond geduwd. Mijn mond was nu goed gevuld. “Ik wil je niet horen schreeuwen dus vandaar dat ik hem daar maar even in doe.” Zei ze. Ze begon nu met haar blote handen op mijn kont te slaan. Maar na een paar slagen stopte ze, ik dacht daar kom ik goed vanaf, maar dat was minder waar. Ze liep naar de keuken en pakte daar een kleine koekenpan. “Zo dat is beter, want mijn handen begonnen zeer te doen, dus vandaar deze koekenpan.” En klets daar had ik de eerste al te pakken. Ik kreeg op beide billen 25 klappen. Mijn stijve was niet meer. “Kijk, dat is beter, zo moet hij zijn als ik niet wil dat hij stijf is. Je kontje is nu mooi rood gekleurd en ziet er lekker uit.” Ze haalde de buttplug uit mijn mond, en doordat ik niet kon slikken met dat ding in mijn mond, liep er ook nog een hele boel gezever uit.

“Dat wil ik voortaan zien als je aan een pik zuigt, al dat slijm, gisteren was het maar droogjes. Ik wil dan het slijm uit je pijpmondje zien komen en over die pik zien gaan.” En ze drukte de buttplug weer zonder pardon in mijn kont. Ze pakte de telefoon en begon te bellen. Haar moeder zo te horen, daar blijft ze dus wel een uurtje mee aan de telefoon. Daar lag ik dus over de tafel heen met gespreide benen, rode billen en een buttplug in zichtbaar voor iedereen op het fietspad. Zo nu en dan liep ze langs de tafel en speelde met mijn tepels, lul en buttplug. En hoorde ik haar zeggen dat ik thuis was maar dat ik haar eens goed aan het verwennen was.

Na een tijdje, ik weet niet hoelang, maar denk zeker een uur hing ze de telefoon op. Ik had nu al die tijd open en bloot met mijn kont voor het raam op de tafel gelegen. “Zo nu mag je mij weer eens verwennen.” Ze deed haar rok omhoog en zag dat ze geen slip aan had. Ze ging voor me op de tafel zitten en zei; “Lik mijn kut maar eens goed, ik wil 2 maal klaarkomen.” Maar doordat ik nu vast lag op tafel was dat niet echt handig. Normaal gesproken kon ik met mijn hoofd gaan zoals ik wilde, maar nu lag ik wel in een oncomfortabele houding. Dus wist nu al dat het niet zo makkelijk zou zijn om haar 2 maal te laten komen. Naar mijn inzien leek het een eeuwigheid te duren voordat het zover was. Gelukkig had ze van te voren nog een zeiltje op de tafel gelegd, want er was toch een behoorlijk natte vlek ontstaan. Daar kwam ik dus in te liggen als ik met mijn hoofd op tafel ging liggen. Ze ging van de tafel af en zei; “Tijd voor jou volgende ronde. Ik ben zo terug.” Ik hoorde ze eerst naar de wc gaan en toen naar boven. Ze bleef niet zo lang weg. Ik wist niet wat ze had gedaan want in mijn ogen kwam ze hetzelfde terug als ze weg was gegaan, ze had ook niets bij. Maar daar zou ik me dus in vergissen.

“Wat lig je daar toch geil, heb al een paar mensen voorbij zien fietsen en lopen met de hond. Weet niet echt of ze je gezien hebben maar ze keken wel deze kant op.” Ik hoopte het niet, want lag daar toch niet echt uitnodigend voor. “Nu ga ik je eens op een andere manier gebruiken sletje, ben je er klaar voor?” Voordat ik iets kon zeggen deed ze haar rokje omhoog, daar kwam een voorbinder tevoorschijn, zeker 18 cm lang en 4 cm in doorsnede. Was toch wel meer dan de mijne, die is maar zo’n 16 cm en 3,5 cm in doorsnee. “Hiermee ga ik je mannenkutje eens neuken. Bij mij zit er ook een gedeelte in mijn kut, dus als ik jou neuk dan voel ik dat zelf ook. Maar je zal hem zelf dus even nat moeten maken, dus ga ik je slettenbekkie maar gewoon even neuken. Nu bepaal jij de snelheid niet maar ik en dat bevalt me wel.” Ze ging klom op de tafel en perste de voorbinder zonder pardon in mijn mond. “Kom op, laat maar eens zien hoe nat je hem kan maken, als die niet nat genoeg is dan zal je zo meteen er wel last van hebben als ik dat mannenkutje van je kapot neuk.” En ze begon me gewoon in mij mondje te neuken. Gelukkig er niet gelijk helemaal in, denk niet dat ik dat kon hebben. Maar naar een tijdje ging ze wel steeds dieper en sneller.

Op een gegeven moment was ik er goed genoeg aan gewend en ze begon me gewoon keihard in mijn mond te neuken en ging hij op en neer in mijn keel. Het keelslijm liep er echt vanaf, ik voelde het gewoon langs mijn kin naar beneden druipen. En volgens mij was ze ook al een keer klaar gekomen. De 2e keer dat ze klaar kwam merkte ik het wel, ze duwde hem diep in mijn keel en hield hem daar even om er dan even uit te halen en er weer diep in te doen. Ook hield ze hem er weer even in en dat herhaalde zich 4 of 5 keer. Elke keer dacht ik dat ik stikte. “Dat was lekker schatje, ik geniet nu echt van je. Je hebt hem lekker nat gemaakt dus kan ik je nu eens lekker in je kontje neuken. Dat zeg ik verkeerd, je hebt geen kontje meer maar een slettenkutje.” Ze ging van de tafel af en liep naar mijn achterkant. Ze zou me toch niet zo zichtbaar neuken? Ze haalde de buttplug uit mijn kont en stak zonder pardoes die hele voorbinder in mijn kontje. Ze ging het wel zo zichtbaar doen dus. Ze haalde de hele voorbinder eruit en zonder dat ik het wist deed ze hem er weer helemaal terug in. Mijn lul sprong als een gek omhoog, ik had niet verwacht dat dat zou gebeuren. Ze begon die voorbinder nu telkens in en uit mijn kont te halen in een langzaam ritme. Maar de manier wanneer er hij ineens in ging was telkens verschillend. De ene keer hield ze hem er iets langer uit, de andere keer ging hij er ineens weer in. Ze spuugde zo nu en dan nog op mijn kontgaatje en ze begon me nu toch echt hard te neuken.

Neuken? Nee, ze verkrachte me gewoon, ze ging keihard op en neer zonder pardon.

Mijn lul sloeg zo nu en dan tegen rand van de tafel aan en dat was niet echt een prettig gevoel, dus de stijfheid was er snel af. Na een tijdje merkte ik dat ze klaar ging komen, ze beukte diep op mijn kont in maar wel iets rustiger. Langzaam eruit en dan er weer diep en hard in en dat een paar keer. Op het moment dat hij er diep in zat viel ze vermoeid op mijn rug neer. Ze zei; “Nou ben je mijn neuksletje, ik zal veel van je gebruik maken waar en wanneer ik maar wil.” Ze gespte de voorbinder los en liet hem in mijn mannenkutje zitten. Ze bond de bandjes van de voorbinder om mijn middel heen zodat hij er niet uit zou kunnen vallen. Ze maakte me los van de tafel en vertelde me dat ze nu wel toe was aan wat eten en drinken. Ze wilde weer een vers gebakken broodje maar nu met filet american en een bakje koffie. Zelf mocht ik weer een groot glas water nemen. Ze ging even naar de wc en toen ze terug kwam moest ik haar kutje weer even droog likken. Ze drukte mijn hoofd stevig op haar kut en wilde dat ik er met mijn tong diep in ging. Nadat gedaan te hebben wilde ik ook naar de wc toe gaan, maar ze verbood me dat, dat kwam later nog wel aan de beurt. Ik moest eerst wat eten maken en koffie zetten voor haar.

Nadat haar broodje en koffie klaar waren bracht ik het naar haar toe. Ik moest weer op mijn knieën met mijn kont naar haar toe gaan zitten. Ook moest mijn glas water weer op zijn als haar koffie op was. De druk op mijn blaas nam nu wel behoorlijk toe. Ze zag dat ik het wat moeilijk had en ze legde haar broodje neer en pakte haar kopje koffie. Ik had nog geen slok water op dus pakte vlug mijn glas en probeerde dit voor haar leeg te drinken. Maar dat lukte me deze keer niet. “Dat gaat je weer straf kosten sletje, als je water gelijk met mij op was geweest had je naar de wc gemogen. Nu heb ik een ander plan voor je klaar. Maar eerst even mijn broodje opeten. En nu drink je in een keer dat glas water leeg, je gaat er nog een halen en drink dat in mijn bijzijn ook in een teug leeg.” Zo gezegd, zo gedaan. Intussen was haar broodje ook op en ik mocht van haar gaan plassen, ik schrok wel op de manier zoals zij het wilde. Ik moest dat buiten in de tuin doen. Naast de schuur stond een emmer waarin ik moest plassen. Voordat ik mocht plassen moest ik vooroverbuigen met mijn kont naar het raam toe en me 10 keer neuken met die voorbinddildo die nog in mijn kont zat. Na het plassen moest ik me op dezelfde manier 15 maal neuken. Dan moest ik de voorbinder uit mijn kont halen en mezelf 10 maal diep in mijn mond neuken, de ballen moesten mijn kin raken en ze moest dat goed kunnen zien. Dus ik moest dat zijwaarts naar het raam doen zodat zij het allemaal goed kon zien achter het raam. Hier was ik niet zo blij mee. Ik zou nu zolang buiten staan dat de buren me best eens zouden kunnen betrappen. Ik wist dat de buren meestal op zondag weg waren, maar niet altijd. Ik had geen keus, ik moest wel naar buiten want ik klapte bijna. Ik liep vlug naar de schuur, achterom kijkend om te zien of ik niet door de buren betrapt kon worden.

Gelukkig zag ik niemand, ook vanuit het fietspad kon niemand mij zien naast de schuur. Dat was een geruststelling voor mij. Ik maakte de bandjes los van de voorbinder en bukte voorover en neukte me 10 maal. Met plassen kwam er een waterval uit, er leek geen einde aan te komen, het was een hele opluchting toen ik klaar was. Nu mijn eigen nog vlug even 15 maal in mijn kont neuken en dan 10 maal diep pijpen. Mijn lul stond weer stijf als nooit tevoren zo geil was ik nu. Het deed me dus wel wat dat ik mijn eigen neukte in de tuin. Ik haalde de voorbinder uit mijn kont om hem dan nog eens 10 diep in mijn keel te laten glijden. Nadat die 5 maal in mijn keel was gegaan keek ik in richting van ons achterraam, maar daarbij kruiste mijn ogen eerst de woning van de buren. En daar stond de buurvrouw boven voor het raam naar mij te kijken hoe ik die voorbinder aan het pijpen was met een stijve van hier tot ginder en in mijn kamermeisje pakje. Hoelang stond ze al voor het raam? Had ze gezien dat ik mijn eigen neukte met die voorbinder? Had ze gezien dat ik stond te plassen? Door al die gedachten was ik ineens de tel kwijt, dus begon nog maar eens vanaf 5 omdat ik al zover was. Toen vlug naar binnen met een rode kop met een schuin oog naar de buurvrouw, ze volgde me met haar ogen. Ik kon wel door de grond zakken, wat schaamde ik mijn eigen. Toen ik binnen kwam vroeg mijn vrouw; “Vond je dat pijpen lekker? Je hebt het 16 maal gedaan in plaats van 10 maal.” Toen ik vertelde dat ik de tel kwijt raakte omdat de buurvrouw voor het raam stond barste ze in lachen uit. “Weet de buurvrouw gelijk wat voor een pijpslet je bent en dat je het graag doet met een dildo in dat pijpbekkie van je. Weet je wat? Ga een fles wijn voor me halen in de schuur. Voordat je de schuur in gaat neuk jij je eigen nog eens 10 maal met die voorbinder in je kont en dan pijp je hem nog eens 10 maal. Nadat je de fles hebt gepakt en uit de schuur komt doe je dat nogmaals en op dezelfde manier als net. Dit voor straf omdat je de tel kwijt raakte.”

Ik smeekte om en andere opdracht maar ze was niet te verzetten.

Ik dus met lood in mijn schoenen naar de schuur toe. Ik keek om en ja hoor, de buurvrouw stond er nog. Al met al was mijn stijve niet minder geworden. Ik begon dus maar met de opdracht om mijn kont te neuken en dan te pijpen. Tijdens het pijpen kon ik zien hoe mijn buurvrouw haar lippen nat maakte met haar tong. Dat verdomde wijf werd er geil van en ik ook. Ik pijpte de voorbinder dan ook op een rustige manier. Ik pakte toen de fles wijn uit de schuur en begon mijn kont weer te neuken, dit ook langzaam en diep. Bij het pijpen ging ik zo staan dat de buurvrouw ook een goed uitzicht had op mijn stijve lul. Mijn god wat was ik geil, nu stond mijn lul op barsten. Ik pakte de fles op en liep uitdagend naar binnen. Ik had dat alles beter niet kunnen doen, ik kreeg de wind van voren van mijn Meesteres “Ben je nu de buurvrouw aan het opgeilen? Ik zag je wel naar haar kijken hoor. Ik zal je wel krijgen.” Ze pakte de koekenpan op pakte mijn stijve lul vast en sleepte me zo naar buiten. Daar stond ik dan midden in de tuin; “Bukken slet.” klonk het hard. En klets daar kwam de koekenpan al gelijk op mijn kont. Ik kreeg 25 klappen met de koekenpan, ik moest me omdraaien en toen draaide ze ook nog eens fel aan mijn tepels. Ik wilde het uitschreeuwen maar wilde de andere buren en/of personen op het fietspad niet attenderen dat ik hier stond. Een buurvrouw was al voldoende want die stond met een grote grijns naar ons te kijken. Toen moest ik nog 15 maal aan mijn lul rukken en dat terwijl mijn vrouw met mijn tepels speelde. De buurvrouw applaudisseerde naar mijn vrouw en mij, en mijn vrouw knikte even met haar hoofd alsof ze wilde zeggen graag gedaan. En ze sleurde me aan mijn lul weer naar binnen.

Nou, dat was me wel even wat. Mijn hart klopte in mijn keel maar ik was er beregeil van geworden. Nu mocht ik wat gaan eten van mijn Meesteres Wel zoals zij het wilde, ik moest 3 stukken peperkoek gaan halen. Terug in de kamer moest ik naar boven om de tepelklemmen te halen. Deze gingen dus op mijn tepels toen ik beneden kwam. Ik kreeg de buttplug weer in en ik moest voor het achterraam gaan staan. Daar moest ik mijn eigen voor het raam aftrekken. Ze kwam achter me staan en beroerde met haar vingers mijn tepels, die nu extra gevoelig waren door de tepelklemmen die er nu op zaten. Ik moest van haar in mijn hand klaar komen en ik mocht geen druppel missen. Het orgasme wat toen volgde was nog intenser dan de dag ervoor, de ene golf sperma na de andere kwam terecht in mijn hand. Ik stond te trillen op mijn benen want het leek uit mijn tenen te komen zo intens was het klaar komen. “Nu nog een laatste opdracht, smeer je sperma op de peperkoek, heb je sperma over dan lik je dat van je hand. Dan eet je de peperkoek op geile slet van me.” Nadat ik sperma op de peperkoek had gedaan had ik best nog wel wat sperma over. Gisteren had ik het ook al geproefd dus waarom nu niet. Had volgens mij wel een iets andere smaak dan gisteren. Toen mijn hand schoon was begon ik de peperkoek op te eten. Door de smaak van de peperkoek merkte ik niet veel van de smaak van het sperma. “Je bent een echte slet geweest dit weekend voor me, ga je nu maar douchen, doe de lingerie in de wasmand en was de dildo en buttplug. Dan mag je in je gewone kleding naar beneden komen.” Na het douchen deed ik mijn ochtendjas aan en ging naast mijn vrouw op de bank zitten. Ze zei; “Blijf maar lekker zitten schatje, je hebt nu even voldoende gedaan. Ik ga nu douchen en dan koken. En dan vanavond lekker samen relaxen op de bank. Ik heb echt genoten van gisteren en vandaag en ik ben super klaar gekomen. En hoe vond jij het?” Ik vertelde dat ik het ook supergeil had gevonden hoewel ik dit niet had verwacht. We besloten dan ook dat dit een vervolg zou gaan krijgen. Die avond is het niet alleen bij relaxen gebleven. We hebben ook nog gewone lekkere seks gehad.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm