Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Ik werd bruut gepakt worden door een transseksueel
Categorie: transsexueel | zondag 14 september 2014 01:24

Geile afspraakjes

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Chris, begin 40, 1.89 cm, sportief gebouwd en helemaal geschoren met een lekkere pik van 18 cm. Ik ben getrouwd met Claire een lieve en geile vrouw. Claire is 1.67 cm, heeft lekkere d-cup borsten en ook een heel glad kutje, waar de lipjes lekker van uitpuilen. We zijn alle jaren gelukkig getrouwd en hebben een geil liefdeleven en zijn voor heel veel in. Samen hebben we het leuk, maar we vinden het ook heerlijk als daar ιιn of meerdere mensen van meegenieten, daarbij zijn we beide biseksueel. We hadden beide zin in een lekker weekend zonder de kinderen en die gingen dan ook logeren bij vrienden. Het plan was om op vrijdagavond eerste wat in de stad te gaan drinken, dan wat te eten en vervolgens naar een leuke club te gaan. Het was mooi weer en we gingen lekker luchtig gekleed de stad op weg naar de stad. Claire zat naast me in de auto met een lekker kort rokje aan en daarboven op een lekker strak truitje, waarin haar lekkere tieten goed uitkwamen. Aan haar voeten schoenen met extreem hoge hakken waardoor haar kontje goed uitkwam. Op weg naar de stad was al gelijk merkbaar dat we beide geil waren.

In de auto legde zij haar hand op mijn bovenbeen en schoof langzaam naar boven naar mijn kruis en kneedde langzaam mijn pik door mijn broek heen. Ik vroeg haar wat voor lingerie setje ze aan had gedaan, omdat ik niet mocht kijken toen ze zich ging aankleden. Ze zei, voel maar en ik ging met mijn hand onder haar rokje en voelde een bloot, kaal en nat kutje. Geile slet jij hebt er zin in.

Na een aantal drankjes op een terras gedronken te hebben gingen we naar het restaurant. Dit restaurant had een leuk en afgeschermde tuin waar je heerlijk kon eten. Toen we met zijn tweeλn in een hoekje aan een tafel zaten en een heerlijke fles wijn hadden besteld bestudeerde wij het menu. Toen we hier mee bezig waren kwamen er 2 echt bloedmooie en geile uitziende dames het terras op lopen en gingen aan het tafeltje naast ons zitten. De een, een hele mooie slanke lichtbruine negerin met enorme borsten die bijna uit haar strakke en korte kleurige jurkje sprongen. De andere een zwartharig schoonheid met Aziatische roots. Zij droeg een strak kort leren rokje en een mooie witte bloes, waar de bovenste knoopjes van open stonden, waardoor je een prachtig uitzicht had op haar mooie, ik denk c-cup borsten. Aan haar voeten droeg ze strakke zwarte laklaarzen met een hele hoge hak, die tot boven haar knieλn kwamen. Ze keken ons aan en lachte vriendelijk.

Wij konden onze ogen niet van hun afhouden en mijn vrouw fluisterde mij toe dat ze met die 2 weleens een beschuitje wilden eten en nog wel meer. De Aziatische vrouw zat ook steeds naar ons te kijken en zij had wel een strenge maar ook vriendelijke uitstraling, haar vriendin leek meer verlegen. Toen we beide genoten hadden van ons diner en aan een kopje koffie met een lekker drankje zaten, sprak de Aziatische vrouw ons aan. Ze vroeg of wij bekend waren in deze stad en of we een tip hadden om iets leuks te doen na het eten. Wij vertelden dat we hierna naar een leuke club wilden gaan, maar dat er ook een hele boel leuke cafe's en disco’s waren. Ze vroeg naar wat voor club wij dan gingen en ik vertelde dat dit een club was met lekkere lounge muziek en waar veel mogelijk was. Ze vroeg wat die mogelijkheden dan waren. Ik vertelde dat daar veel mensen kwamen die graag wat uitgebreider kennis met elkaar maakten dan normaal. Gelijk vroeg ze of wij swingers waren en voordat we het wisten zaten we met elkaar aan tafel met nog een fles wijn en vertelde elkaar dat we inderdaad swingers waren. Zij vroeg of we hetero waren of open stonden voor meer.

Ik vertelde dat we beide bi zijn en voor heel veel in waren. Het bleek dat zij ook op zoek waren en we behoorlijk op een lijn zaten. De Aziatische (Kim) vroeg waarom we naar een club zouden gaan, zij en haar vriendin (Chantal) hadden wel zin om nader kennis met ons te maken. Claire en ik keken elkaar aan en Claire knikte dat het goed was. Hierop stelde ik voor om met elkaar naar ons huis te gaan om daar de kennismaking voort te zetten. Dit vonden zij een goed plan, we rekende af en liepen naar onze auto. Onder het lopen ging Chantal naast Claire lopen en al snel had Claire haar arm om Chantal heen geslagen en zag ik beide handen over elkaars billen gaan. Kim liep naast mij en fluisterde in mijn oor dat ze heel geil was en graag mij wilde verwennen.

Bij de auto aangekomen gingen Claire en Chantal achterin zitten en Kim kroop naast mij. We waren de stad nog niet uit of ik zag in de binnenspiegel dat Claire en Chantal al heerlijk zaten te tongen. Kim zag dit ook en zei, als zei dat mogen en kunnen wij niet achter blijven. Ze deed haar gordel af kuste me op mijn oor en stak haar tong erin, terwijl liet ze haar hand naar mijn gulp gaan en haalde mijn inmiddels harde pik eruit. Ze boog voorover en begon me werkelijk heerlijk nat en diep te pijpen. Gelukkig wonen wij niet er van de stad en waren we snel bij ons huis aangekomen anders had ik haar mond al helemaal vol gespoten. We stapten uit en ik kon het niet nalaten om Kim eerst lekker te tongen voordat we naar binnen gingen waarbij ik haar heerlijk borsten kneedde.

Eenmaal binnen in onze (grote) huis zijn we in de kamer gaan zitten en hebben nog een fles open getrokken en al snel zaten we heerlijk met elkaar te zoenen en te voelen. Het duurde niet lang of Chantal en Claire begonnen elkaar uit te kleden en Chantal ging op haar knieλn voor de bank zitten om Claire haar natte kut en kont volledig uit te likken. Kim ging op haar knieλn voor de bank tussen mijn benen zitten en kleedde mij langzaam uit en begon me weer heerlijk diep te pijpen. Claire kwam tot een spetterend orgasme en spoot het hele gezicht van Chantal onder haar kut sappen die ze zoveel mogelijk probeerde op te likken. Chantal gilde van plezier en liet weten dat ze niets lekkerder vond dan lekkere natte seks. Terwijl ik hier naar keek bleef Kim me heerlijk diep en nat pijpen, terwijl ze dit deed voelde ik haar vinger die mijn ballen aan het kneden waren langzaam door mijn bilspleet gaan en langzaam mijn aars beroeren. Ze draaide er cirkeltjes om heen, maar ineens schoof ze 1 vinger in een keer naar binnen en ik lag te kreunen van genot. Langzaam begon ze mijn aars te vingeren en dit ging ik niet lang volhouden en spoot mijn zaad diep in haar keel. Toen ik uitgespoten was liep ze naar Claire en Chantal, ze begon met hun te tongen en zo verdeelde ze mijn zaad over elkaar.

Toen ik een beetje bijgekomen was heb ik in de keuken nog een fles wijn gepakt en toen we met z’n vieren zaten te drinken stelde Claire voor om zo met elkaar naar boven te gaan en in onze jacuzzi te gaan zitten en daar verder te spelen. We hebben een grote badkamer met jacuzzi en een inloop douche met meerdere douchekoppen, waar je makkelijk met zijn vieren onder kon. Ik zat naast Kim op de bank en zij was de enige die haar kleren nog aan had. Ik begon haar langzaam te strelen en wilde met mijn hand onder haar rokje om haar kutje te verkennen. Ze weerde me af en zei rustig aan we gaan straks boven verder en dan mag je me lekker verwennen, ik kon niet wachten.

Wat een lekker en geil wijf was dit.

Claire ging vast met Chantal naar boven om de jacuzzi te vullen. Kim en ik volgde snel. In de badkamer aangekomen zagen we dat Chantal al in de jacuzzi zat en Claire haar uitgebreid zat te beffen en al 2 vingers in haar kont had zitten. Ik ging achter Kim staan en trok haar blouse en bh uit, wat een heerlijke tieten heeft dat mens ik begon haar tepels te rollen en trok er een paar keer aan. Ze kreunde het uit en zei dat ik dat wel wat steviger mocht doen. Langzaam gingen mijn handen naar rokje wat ik voorzichtig naar beneden schoof en een heerlijke string tevoorschijn kwam. Ze stapte zelf uit haar rokje en en deed haar laarzen uit. Ik stond nog steeds achter haar en kuste haar in haar nek en liet mijn handen naar de band van haar string gaan en schoof die ook naar beneden, mijn handen gingen naar voren op weg naar haar heerlijke kut, maar daar aangekomen voelde ik geen natte kut, maar een heerlijk grote en half stijve pik. Ik draaide haar om en fluisterde in haar oor dat ik blij verrast was. Ik zakte door mijn knieλn en begon haar diep te pijpen. Ze pakte me bij hoofd en begon me hard in mijn mond te neuken, waarbij haar eikel regelmatig in mijn keel terecht kwam. Claire zag dit en riep geil uit dat dit het mooiste was wat ze ooit gezien!

Haar man die bruut gepakt worden door een transseksueel.

Kim bleef me wel 15 minuten lang hard in mijn bek neuken en riep steeds dat ze me volledig zou uitwonen. Toen ik voelde dat ze bijna klaar zou komen stopte ze abrupt en duwde me richting de douche. Toen de kranen openstonden moest ik voorover bukken en ze spuugde een keer op mijn aars en duwde haar pik in een keer tot haar ballen bij me naar binnen. Ze begon me gelijk vreselijk hard te neuken en ik was zo geil als ik nog nooit was geweest. Na een paar minuten kwam ze klaar en spoot mijn kontgaatje helemaal vol. Ik was uitgeput en zakte op de grond. Kim riep Chantal en Claire en gebood Chantal om haar schoon te likken en Claire om mijn kontgaatje goed schoon te likken.

Toen Claire hiermee klaar was zei Kim dat ze moest pissen en begon over Claire en mij heen te zeiken. Hiervan werd ik weer zo geil en volgens mij kwam Claire spontaan klaar. Chantal hurkte over mij heen met haar heerlijk kut vlak boven mijn mond en begon ook te pissen. Ik werd hier zo geil van, Claire zag dit en begon me heerlijk te pijpen. Toen Chantal van mij afging draaide Claire zich om en ging op mijn gezicht zitten en liet ook haar pis lopen. Ik kwam gierend klaar en we waren allemaal moe. We spoelden ons schoon en gingen moe met zijn vieren op ons grote bed liggen en vielen in slaap.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm