Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL24
Categorie: transsexueel | donderdag 13 maart 2014 04:57

Geile afspraakjes

DEEL 24 - Nieuwjaarsdag, een uur of drie in de middag. Michelle kijkt televisie, een flauwe film, maar dat doet ze wel meer, gewoon lui voor het kastje liggen, nergens aan denken en gewoon kijken. Fenna is net uitgespeeld met haar katten en leest het regiodeel van de krant. Joost is de honden gaan uitlaten. De meiden horen de deur opengaan en alleen Fenna kijkt over de krant. Ze ziet Joost binnenstappen en de honden komen achter hem aan. Hij loopt de gang in en doet zijn jas en schoenen uit. Weer terug binnen gaat hij in het bankstel zitten. Dichtbij Fenna. “Ik zag de postbode aankomen” zegt Joost een paar tellen later. Fenna slaat haar ogen op. Ze begrijpt hem. “Zou die een nieuwjaarswens voor Wanda hebben?” “Ik denk het wel, misschien wel meerdere.” Fenna glimlacht en legt de krant opzij. Ze staat op en geeft hem een hand. “Kom, ik verlang naar je” en ze trekt hem omhoog. Michelle hoort en ziet de twee. “Laat je maar lekker verwennen schat” zegt ze en Fenna kijkt glimlachend naar haar om. Ze draait zich om, bukt en drukt een kus op haar lippen. “Dank je wel lieve schat.”

Ze lopen samen de huiskamer uit en naar boven. Op de slaapkamer rollen ze op bed. Al snel liggen ze elkaar te knuffelen en dat gaat over in een tongzoen. Joost lost en kijkt haar aan. Zijn hand strijkt door haar haren. “Waar heb ik het aan verdiend dat ik twee van die prachtige vrouwen om me heen heb?” “Aan jezelf lieve schat” zegt Fenna zachtjes, “jij bent gewoon een hele lieve man, innemend, als wij het nodig hebben geil en je hebt een heerlijk lichaam, een echt op en top mannenlichaam met een welhaast goddelijke zware penis.” Ze drukken hun lippen op elkaar en weer een tongzoen. Minutenlang en nu lost Fenna. Ze komt rechtop en trekt haar fleece trui uit. Met ontbloot bovenlichaam schuift ze weer bij Joost. Zijn handen dwalen over haar lichaam, haar borsten, hij knijpt in haar tepels. Hij geniet van de heerlijke ronde vormen van zijn vriendin. Dan komt hij zelf rechtop en trekt zijn trui uit. Fenna begint de knoopjes van zijn overhemd los te maken en hij trekt hem zelf uit. Hun blote bovenlichamen komen op elkaar.

Ze kijken elkaar aan en geven elkaar plukkende zoentjes. Dan stoppen ze en kijken elkaar weer aan. De blik in hun ogen zegt genoeg, ze genieten van elkaar. Een glimlach, weer een kusje en dan zakken ze tongzoenend weer op elkaar. Joost wrijft met een hand over haar bovenlichaam en langs haar rug schuift hij haar broek in. Een slipje voelt hij niet en hij kneedt een bil. Fenna kreunt zachtjes vanachter de tongzoen. Joost zijn hand schuift terug omhoog en hij begint de fleece broek omlaag te duwen. Fenna werkt mee en een paar tellen later heeft ze de broek op haar knieën zitten. Dan komt Joost overeind, pakt de pijpen en trekt hem van haar af. Fenna maak zijn riem los en begint dan met de knopen, Joost neemt het over en knoopt zijn spijkerbroek los. Nu pakt Fenna zijn spijkerbroek en onderbroek en trekt ze samen van zijn onderlichaam af.

Ze rollen bloot op elkaar. Fenna haar hand schuift tussen hun lichamen in en pakt zijn stijve lul. “Kijk, daar is mijn lieve postbode al en hij is ook wakker” zegt ze en Joost glimlacht. Ze zakken weer op elkaar en tongzoenen. Minutenlang blijven ze elkaar kussen en verwennen. Fenna heeft zijn stijve piemel vast en trekt hem heel rustig af. Joost wrijft over haar onderbuik en hij verwent haar liefdestunneltje. Dan draait hij om en trekt haar bovenop zich. Weer is het vrijen en wrijven. Hij kneedt met beide handen haar billen en Fenna wordt al gretiger in haar tongzoen. “Wil je me beffen, ik ben zo geil op je, ik wil op je zitten.” Joost zegt niks en trekt haar billen naar voren. Fenna begrijpt het en twee tellen later zet ze haar benen schrijlings over zijn gezicht. Ze laat zich iets zakken en voelt de tong van Joost.

“Oh, ja, toe schat …… bef me …… ik ben zo geil ……”

Joost merkt dat ze veel vocht heeft en ook aanmaakt. Hij likt en slikt en verwent haar vulva. Eerst is hij bezig met haar binnenste schaamlippen en sabbelt erop een paar tellen later pakt hij haar klitje en zuigt het, samen met het omringende vlees, naar binnen. Fenna kreunt op zijn sabbelen en zuigen. Ze geniet van Joost. Die lieve man. Minutenlang blijft Joost met haar bezig, beffen en kneden, zijn handen schuiven om haar billen en zijn vingertoppen glijden door haar bilspleet. Hij verwent met een vinger haar sterretje en dan concentreert hij zich weer op haar kutje, dat heerlijke natte tunneltje. Hij trekt met twee vingers de schaamlippen verder uit elkaar en haar vagina opent zich, hij kan zijn tong er in krullen en likt haar vocht op. Hij proeft een beetje sperma, hij herkent Michelle. Heel onverwacht komt Fenna klaar. Het orgasme neemt bezit van haar lichaam, het is intens, ze geniet met haar ogen dicht en haar handen kneden haar borsten.

Ze schuift naar achteren en zakt op zijn lichaam. Door haar bewegingen voelt Joost dat zijn penis tussen haar schaamlippen komt en hij duwt zich iets omhoog. Fenna voelt het ook en ze zet haar heupen naar achteren. Moeiteloos glijdt hij binnen in haar warme natte tunneltje. “Gelukkig Nieuwjaar Wanda” fluistert Joost en Fenna glimlacht. “Dank je wel postbode” zegt ze zachtjes, “is het maar één wens?” “Nee, volgens mij zijn het er drie, maar die andere twee moet ik nog opzoeken.” “Lief postbode, maar wacht maar even met die twee, ik moet eerst deze lezen.” Nu schieten ze alle twee in de lach. “Wij zijn gek” zegt Fenna, “maar ik vind dit fantasie spelletje wel heel erg leuk.” “Ik ook schat, maar de andere twee zoek ik nog even op maar die komen zeker nog vanmiddag.”

Joost slaat haar armen om haar heen en trekt haar bovenlichaam op zich. Haar borsten liggen als kussentjes geplet tussen hun lichamen, hun lippen smelten samen en ze tongzoenen. Een paar minuten en al die tijd laat Joost zijn zware penis in haar lichaam zitten. Fenna zit met haar schaamstreek op de zijne en geniet van die zware paal diep in haar buik. Dan lossen ze en Joost begint te bewegen. Stoot op stoot voelt ze de zware lul in haar buik. In het begin neukt Joost haar nog rustig maar al snel gaat het tempo omhoog. Fenna kreunt op zijn penetraties. Dan duwt Joost haar om op haar rug en komt op haar te liggen. Fenna slaat haar benen om hem heen en trekt Joost tegen haar aan.

“Oh schat, wat heb jij toch een heerlijke zware lul, kom neuk me en spuit me vol, ik wil je sperma in me voelen.”

Ze laat hem iets los en Joost begint te neuken. Hij kijkt naar zijn schat en ziet ook haar borsten die meedeinen in het tempo van zijn stoten. Al snel verandert hij van positie en tilt één been van haar op. Hij houdt haar voet vast en blijft doorgaan met penetreren. Hij neemt de twee kleinste teentjes in zijn mond en sabbelt, daarna bijt hij er zachtjes in. Fenna kijkt glimlachend naar hem en geeft een luchtkusje. Joost buigt haar been en bukt. Fenna drukt haar bovenlichaam op haar ellebogen omhoog en hun lippen toucheren elkaar. Joost drukt zijn mond op de hare en ze tongzoenen een paar tellen. Een kusje er achteraan. Fenna zakt terug op bed. Joost gaat weer terug omhoog, pakt nu het tweede been erbij en houdt haar voeten tegen zijn schouders.

Fenna geniet hiervan want in deze positie glijdt hij stoot op stoot langs haar g-spot. Hooguit een minuut later duwt Joost haar op haar zij. Hij trekt zich even terug en schuift achter haar. Opnieuw penetreert hij haar en hij glijdt al makkelijker in haar steeds natter geworden liefdestunneltje. Hij tilt een been van haar op en blijft doorgaan met neuken. Hij laat het been los en zijn hand glijdt naar haar venusheuvel, iets omlaag voelt hij haar vochtige schaamlippen en begint met twee vingers haar klitje te verwennen. Fenna kreunt. Ze geniet van hem en merkt dat hij haar langzaam naar een orgasme brengt. Zijn harde paal die stoot op stoot in haar vagina komt en zijn vingers die haar klitje verwennen. Ze draait haar bovenlichaam en haar hoofd. Ze wil een tongzoen en Joost doet dat. Een minuut misschien. Dan komt Fenna klaar. Joost laat haar genieten en doet even rustig aan. Zijn hand haalt hij bij haar weg. Als het orgasme weg lijkt te zijn duwt hij haar op haar buik en komt zelf op haar liggen. Fenna spreidt haar benen. Ze is lenig en kan ze ver spreiden, ondanks dat ze plat op haar buik ligt. Joost begint weer te neuken. Sterker nog als daarstraks voelt ze hem haar g-spot beroeren, stoot na stoot glijdt hij erlangs. Ze voelt zijn heupen telkens op haar billen komen en met haar ogen dicht concentreert ze zich op alles wat er zich in haar schaamstreek afspeelt.

Joost merkt nu dat ook hij de eindstreep gaat halen. Hij neukt nog korte tijd verder en komt dan iets omhoog, pakt haar heupen en trekt haar mee. Fenna legt haar benen gebogen onder haar lichaam en Joost blijft haar neuken. Hij pakt haar heupen en voert het tempo en de kracht in zijn stoten op. Nog een aantal keren jaagt hij zijn zware penis in haar liefdestunneltje en dan jaagt hij zijn sperma diep in haar lichaam. Fenna kreunt op zijn ejaculatie. Ze voelt zijn zaad diep in haar buik en dan valt Joost stil. Hij zakt over haar heen en ze voelt zijn licht vochtige lichaam op haar rug. Een kusje in haar nek en even sabbelen aan haar oorlelletje. Ze knijpt een paar keer met haar buikspieren en merkt dat Joost maar nauwelijks verslapt.

“Lekker je blijft stijf.”

“Ik ben ook geil als boter op je lieve schat, jouw lichaam met dat heerlijke kutje wat ook mij kan verwennen. Ik denk dat de postbode ook de tweede nieuwjaarswens heeft gevonden.” Fenna glimlacht, “kom dan maar postbode, geef me die tweede wens.” Joost trekt zich terug uit haar en gaat naast haar liggen. Fenna heeft geen woorden nodig. Ze spreidt haar benen over hem heen, verliest wel een paar druppels sperma maar die vallen op zijn lul en hij duwt het mee terug naar binnen. Ze zit een paar tellen met haar heupen zwaar over zijn lul en geniet. Ze wil kussen en een tongzoen volgt. Hun tongen spelen een erotisch spel, misschien wel een minuut lang blijven ze over en langs elkaar gaan. Joost voelt hoe Fenna al die tijd met haar buikspieren bezig blijft, steeds knijpen om hem toch vooral stijf te houden. En zowaar slaagt ze daarin. Ook Fenna voelt dat hij hard blijft en ze begint met kleine schokjes te bewegen. Dan lost ze de tongzoen en ze kijken elkaar glimlachend aan.

“Dat gebeurt niet vaak, dat ik je stijf kan houden.” “Zoals ik al zei, ik ben gewoon geil vanmiddag, dat begon vanochtend al toen ik jullie op bed zag liggen en Michelle jou lekker zag neuken.” Fenna glimlacht, “die lieve schat heeft mij vanochtend ook heel lekker verwend en nu krijg ik een tweede verwenbeurt van mijn lieve Joost.” Ze kussen elkaar en het worden weer plukkende zoentjes. Teder vinden hun lippen elkaar en hun speeksel gaat over en weer. Dan gaat Fenna rechtop zitten en ze begint nu met grotere slagen over zijn harde paal te rijden. Joost laat haar gaan en heeft enkel oog voor haar borsten die heftig op en neer schudden op haar lichaam. Fenna geniet zelf ook. Ze heeft haar ogen dicht en voelt die harde neuklat van Joost stoot op stoot haar vagina penetreren. Iedere centimeter voelt ze hem. De dikke eikel die de hele binnenkant van haar neuktunneltje beroert.

Joost voelt dat Fenna naar een orgasme gaat. Ze begint ook soppende geluiden te produceren. De eerste lading sperma en haar eigen vocht maken dat ze een heerlijk nat tunneltje heeft en daarmee verwent ze Joost zijn blote eikel. Hij merkt dat hij zelf ook weer naar een orgasme wordt gebracht. Dan zakt Fenna voorover op zijn bovenlichaam. “Toe schat” zegt ze zachtjes “maak het af op jouw manier, neuk me hard.” Joost pakt haar heupen en houdt ze iets boven hem. Dan begint hij te neuken, harder en harder, een steeds hoger tempo, Fenna kreunt doorlopend, ze voelt die eikel door haar tunneltje jagen en dan komt ze klaar. Heftig en Joost voelt haar buikspieren trekken. Hij stopt niet, ook hij gaat komen en amper tien seconden later jaagt hij zijn tweede lading sperma in haar lichaam. Fenna zakt weer volledig terug op hem en ze voelen elkaars licht bezwete lichaam. Een paar minuten blijven ze in deze houding liggen. Joost is al uit haar gezakt en voelt de liefdessappen op zijn slappe piemel druipen. Dan richt Fenna haar hoofd op.

Ze kust hem onder zijn kin, de stoppeltjes voelen wel als schuurpapier maar dat vindt ze nooit erg. “Jij bezorgt mij af en toe een orgasme, dan lijkt het of mijn hele lichaam klaar komt. Het is best wel eens heftig, ook nu weer, alles reageerde.” Ze komt verder omhoog en rolt naast hem. Ze kijken elkaar aan en Fenna glimlacht. “Zoek je de derde wenskaart nog op?” zegt ze en direct gaat ze lachen, “ik vind het gewoon leuk, dit spelletje.” “Als jij de postbode nog een keer wakker maakt, komt hij de derde kaart in Wanda’s brievenbusje deponeren” zegt Joost glimlachend.

“Eerst even wat doen” zegt ze en ze pakt een tissue en perst de laatste druppels naar buiten en veegt zich droog. Dan gaat ze naar zijn schaamstreek en likt alles op. Het likken wat ze doet heeft enige reactie bij Joost tot gevolg. Zijn voorhuid is nog steeds omlaag getrokken en zijn eikel is gevoelig. Fenna merkt dat ze hem al snel weer tot leven wekt. “Geef mij Wanda eens” zegt Joost en Fenna kruipt in 69 over hem heen. Joost begint haar te beffen. Hij proeft wel iets van zijn sperma maar dat vindt hij niet erg. Een paar minuten blijven ze met elkaar bezig en dan merkt Joost dat hij weer zwelt. Fenna begint hem met aftrekkende bewegingen te verwennen en heeft ondertussen steeds zijn blote eikel in haar mond.

Als hij stijf staat kruipt Fenna van hem af en gaat op haar rug liggen. Ze doet haar benen omhoog tot naast haar gezicht, legt haar armen er overheen. “Kijk eens schat, Wanda nodigt je uit.” Joost glimlacht, kruipt over haar heen en laat zich in haar zakken. “Je blijft gewoon een heerlijk kutje hebben, je bent ook altijd zo lekker nat.” “Leuk, Michelle zei dat ook vanochtend dat ik altijd nat ben.” Joost steunt op zijn armen en begint haar te neuken, eerst nog rustig en Fenna kijkt glimlachend naar hem. Een paar minuten lang leeft hij zich uit op haar neukgleufje en dan voelt Fenna dat hij haar naar een orgasme neukt. Ze begint te kreunen op zijn penetraties en toch nog onverwacht komt ze klaar. Hij laat haar genieten van haar orgasme.

“Ik wil wat anders proberen schat” zegt Fenna en Joost trekt zich terug. “Jij op je rug.” Joost doet dat en Fenna komt over hem heen en laat zich penetreren. Dan schuift ze haar benen onder haar lichaam door en nu komt ze weer bijna dubbel gevouwen te liggen, alleen nu wel bovenop hem. Joost zit diep in haar en dat voelt ze ook. Ze zet haar armen langs haar lichaam op het bed en duwt zich daarmee op en neer. De voeten van Fenna liggen bij Joost zijn schouders.

Hij pakt haar heupen en helpt haar over zijn harde lul te schuiven. Hij merkt dat ook dit lekker is. Vooral haar vocht, haar natte vagina die stoot op stoot over zijn gevoelige eikel schuift. Fenna geniet ook, ze voelt de dikke eikel keer op keer door haar vagina schuiven en iedere centimeter beroeren. Als ze begint te knijpen voelt het nog lekkerder aan. Ook Joost voelt dat ze haar buikspieren aanspant en nu lijkt het aftrekken wat ze doet. Dan merkt hij dat Fenna klaar gaat komen en hij beweegt haar nog iets sneller. Het effect op zijn lul is dat ook hij zijn sperma voelt borrelen en vrijwel tegelijk komen ze klaar. Fenna kreunt en geniet met haar ogen dicht. Joost jaagt zijn sperma andermaal diep in haar tunneltje. Een tiental seconden blijven ze zo liggen en dan duwt Fenna haar benen weer naar achteren. Ze zakken nu op elkaar en kussen. “Gelukkig Nieuwjaar Wanda” zegt Joost glimlachend. “Dank u wel postbode, het waren drie mooie wensen, lekker nat, daar geniet Wanda van en volgens mij haar bazinnetje ook.” “Kom we gaan douchen” zegt Joost.

Een minuut of twintig later hebben ze hun kleren weer aan en lopen naar beneden. De honden hollen naar Joost toe en hij begroet ze. Fenna gaat bij Michelle op de bank zitten. Ze kussen elkaar. “Lekker?” “Heel lekker, de postbode heeft Wanda drie heerlijke natte nieuwjaarswensen gebracht.” Ze lachen. “Ik zij daarstraks tegen Joost, wij zijn gek maar het is een hele leuke fantasie, dit spelletje.” “Later dit jaar zal ik Wanda ook wel weer natte verjaardagswensen moeten brengen” zegt Joost glimlachend. “Mmmm, dan wil ik morgen al jarig zijn.” “Nee, geil wijfie, dat doen we niet.”

Een paar dagen later, het is zondagmiddag, de laatste dag van hun vakantie. Die ochtend hebben ze in de bossen hun rondje hard gelopen en de honden zijn mee geweest. Terug thuis gaan ze douchen en Fenna kleedt zich wat netter aan. Ze gaat straks met haar moeder naar een herdenkingsdienst in de kerk voor de overleden medeparochianen van het afgelopen jaar en daar behoort haar vader ook toe. Michelle en Joost trekken enkel een fleece trui en broek aan. Fenna kust hun gedag en loopt naar de garage. Michelle is lui, ze hangt wat op de bank en Joost komt naast haar zitten. Al snel zitten ze wat te donderjagen en dan kussen ze elkaar, een tongzoen volgt. Als ze lossen kijken ze elkaar glimlachend aan. “Ik kreeg weer zo’n golf door mijn lichaam” zegt Michelle, “voel maar eens” en ze pakt zijn hand en schuift hem in haar broek. Een staalharde erectie voelt Joost. Hij knijpt erin en trekt haar voorhuid een paar keer omlaag. Dan bukt hij zich en schuift zijn handen onder haar lichaam en tilt haar op. Michelle omhelst hem en ze kussen elkaar. Joost loopt met haar de kamer uit en naar boven. Hij legt haar op bed en Michelle schuift naar het midden. Joost komt bij haar. Ze rollen op elkaar en hun lippen smelten samen. Een tongzoen volgt.

Michelle laat haar hand onder zijn trui glijden en wrijft over zijn rug. Dan naar omlaag over zijn billen en ze kneedt erin. Joost laat zich ook niet onbetuigd en heeft een hand onder haar trui, kneedt haar borsten en knijpt in de tepels. Net als Fenna zijn ook bij Michelle in de loop van de tijd de borsten wat zachter geworden, maar niet minder lekker. Ze blijven volumineus en de tepels reageren nog net zo. Hij duwt haar trui omhoog en Michelle doet haar armen omhoog. Drie seconden later is haar bovenlichaam bloot en Joost schuift al likkend en kussend naar haar borsten, de tepels sabbelt hij op en bijt erin. Michelle kreunt. Hij gaat verder omlaag en zet een zuigzoentje over haar navel. Hij duwt de bovenband van haar broek naar omlaag en haar stijve paal komt tevoorschijn. Hij staat rechtop op haar buik en hij zet zijn mond er overheen. Zijn hand trekt de voorhuid naar beneden en een paar tellen verwent hij de blote eikel. Michelle kreunt daarop.

Hij laat haar penis met rust en duwt haar broek verder naar beneden. Michelle helpt bij haar benen en een paar tellen later ligt ze bloot. Ze komt rechtop en trekt Joost naar boven. Ze pakt zijn trui en trekt die uit. Joost doet zijn armen omhoog. Dan pakt ze de band van zijn broek en ook die verdwijnt. Ook Joost heeft al een harde erectie en Michelle bedenkt zich niet. Ze draait zich in 69 over hem heen en begint hem te pijpen. Joost pakt haar stijve lul en verwent haar ook. Ze blijven een poosje met elkaars piemel spelen en dan draait Michelle zich om. “Mag ik je kontje neuken? Dan trek ik je ook af.” “Neuk mijn kontje maar en dan doe ik jou daarna.” “Ook goed” zegt Michelle en uit een van de kastjes pakt ze de fles olie. Joost gaat op zijn buik liggen en ze spuit wat olie in zijn anus, vervolgens vet ze haar penis in en kruipt over hem heen. Ze penetreert hem en blijft een paar tellen stil liggen.

“Wat is dat toch altijd een lekker gevoel, die heerlijke penis van mijn schattebout in mijn kont. Blijf nog heel even liggen schat, even genieten” en Michelle voelt hoe Joost met zijn sluitspier pulserend in haar stijve lul knijpt. “Lekker schat, ik voel je knijpen.” Michelle begint rustig te bewegen maar al snel gaat het tempo omhoog. Ze zet haar handen in zijn rug en met haar benen dwingt ze Joost zijn benen te spreiden. Ze begint hem nu stevig te neuken. Stoot op stoot jaagt ze haar stijve penis in zijn heerlijk ingevette anus en met haar ogen dicht geniet ze een paar tellen. Joost voelt haar wel en merkt ook dat zijn penis erop reageert, ook zijn paal is nu keihard. Minutenlang blijft Michelle doorgaan hem te neuken en voor haar voelt het of zijn sluitspier haar aftrekt. Ze voelt haar sperma al borrelen en een paar tellen later komt ze klaar. Ze jaagt haar zaad met kreuntjes diep in zijn poepgat en zakt op hem neer.

Joost voelt haar komen en de sperma geeft een warm gevoel. Dan zakt ze op hem neer en hij voelt haar borsten op zijn rug. Michelle geeft hem kusjes op zijn schouder. “Ik vond het lekker” zegt Michelle “ik heb het wel vaker gezegd, voor mij voelt dit als aftrekken maar dan niet met mijn hand.” “Ik voelde je goed en dat aftrekken gevoel herken ik.” Ze blijven een paar minuten liggen. Michelle geniet van zijn warme lichaam en merkt wel dat haar penis slapper wordt. Dan komt ze omhoog en draait van hem af. Ze kijkt en ziet dat de sluitspier weer dicht is. Ze gaat naast hem op haar rug liggen en Joost draait op zijn zij. Hij leunt omhoog op een elleboog en zijn andere hand wrijft over haar buik en borsten. De mooie vrouwelijke rondingen van Michelle doen niet onder voor die van Fenna. Hij kan ook van zijn shemale heel veel genieten. Het zachte vlees geeft mee met zijn hand en hij bukt voorover, sabbelt op haar tepels en geeft kusjes op haar borstvlees.

Michelle kijkt er glimlachend naar en ze strijkt liefkozend met een hand over zijn hoofd. Dan komt Joost omhoog en hun lippen toucheren elkaar. Het worden plukkende zoentjes, een paar minuten verwennen ze elkaar en dan smelten hun lippen samen. Hun tongen zoeken elkaar op en een paar minuten lang liggen ze verstrengeld in een innige tongzoen. Als Joost lost kijken ze elkaar weer aan, glimlachend geeft hij nog een paar kleine kusjes. “Ik hou van je” zegt hij zachtjes. “En ik hou heel veel van jou, de liefste man op aarde” en ze slaat haar armen om hem heen en trekt zijn hoofd in haar nek naast het hare. Haar handen wrijven over zijn rug en schouders. Dan laat ze hem los en Joost komt weer boven haar. “Ik wil je voelen, diep in mijn kontje” zegt ze zachtjes, bijna fluisterend en ze geeft hem een paar kusjes.

Joost wil haar omdraaien maar Michelle wil dat niet. “Ik wil je aan kunnen kijken, doe maar gewoon zoals ik nu lig.” “Geen kussen?” “Nee ook niet.” Joost pakt de olie en maakt zijn stijve lul vet, vooral de eikel. Michelle tilt haar benen omhoog met haar knieën net naast haar borsten. Joost zet de oliefles in haar sterretje en knijpt. Dan zet hij zijn lul er tegenaan en duwt. Het kost, mede door de olie, niet veel kracht om binnen te dringen en ook hij geniet van die heerlijke strakke sluitspier. Hij blijft met zijn heupen tegen haar billen aan liggen en een paar seconden later begint hij te neuken. Michelle zet haar voeten tegen zijn schouders en Joost ziet haar borsten al meedeinen op zijn stoten. Michelle kijkt hem glimlachend aan en geeft een handkusje.

Heel geleidelijk voert hij het tempo op en begint ook langzaam aan wat harder te stoten. Michelle ligt nog steeds met haar benen omhoog. Joost neukt nu stevig door en ziet dat haar lul weer begint te zwellen. Zijn schat wordt ook weer geil. Hij merkt dat zijn sperma al begint te borrelen en voert het tempo nog een keer op. Twintig, misschien vijfentwintig seconden later jaagt hij de sperma door zijn lul en injecteert haar kontje. Hij zakt op haar en Michelle spreidt haar benen. Zijn borstkas komt op haar borsten te liggen en ze kussen elkaar een paar keer. “Het blijft lekker” zegt Michelle “jou te voelen klaarkomen diep in mij.”

“Ik vind jou ook een lekker kontje hebben” is zijn reactie.

Ze blijven een paar minuten op elkaar liggen, elkaar verwennen met kleine kusjes. Joost merkt dat hij alweer slap is en zakt uit haar kontje. De sluitspier trekt ze dicht. Joost rolt van haar af en gaat naast haar op zijn zij liggen. Zijn hand wrijft over haar lichaam, dat heerlijke vrouwenlichaam wat net als hij redelijk getraind is en daardoor nauwelijks overtollig vet heeft. Zijn hand komt in haar kruis en voelt haar bijna stijve penis. Zijn schat is weer geil. Hij kust haar. “We gaan even afspoelen en dan doen we nog een 69, daar heb ik zin in, lekker spelen met jouw stijve lul.” Michelle glimlacht, “jij raadt mijn gedachten, kom” en ze staan op. Hand in hand lopen ze richting de badkamer. Michelle gaat op de pot zitten en perst de sperma uit haar anus. Joost gaat na haar op de pot zitten en ook perst een keertje. Hij spoelt ook door. Ze lopen samen naar de inloopdouche en vijf minuten later hebben ze elkaars onderlichaam gewassen en drogen zich af. Van de wasbeurt heeft Joost ook alweer een zwellende penis gekregen en eenmaal terug op bed zijn het eerst weer een paar tongzoentjes, al snel liggen ze in 69.

Beiden op hun zij en ze verwennen elkaars stijve lul.

Joost begint heel rustig en liefdevol. Hij legt haar eikel in een badje van warm speeksel en laat haar rustig tussen zijn lippen in en uit glijden. Michelle doet bijna hetzelfde met hem alleen trekt ze hem iets meer af. Zijn lul is wel stijf maar niet keihard en op haar manier wordt hij dat wel. Heel langzaam beginnen ze het tempo van het pijpen wat op te voeren, ze zuigen er ook bij en met hun vrije hand verwennen ze elkaars kaalgeschoren ballen. Minuten lang blijven ze bezig en dan voelt Joost dat Michelle wat tegenstootjes maakt. Hij kent dat, zijn schat gaat klaarkomen. Hij blijft haar verwennen en dan voelt hij de zwelling en ze ejaculeert haar sperma in zijn mond. Joost zuigt op haar penis en trekt de laatste druppels eruit. Dan slikt hij het door. Michelle wil hem nu op zijn rug hebben en ze gaat op haar knieën zitten. Met stevige slagen begint ze hem af te trekken en ondertussen zuigt en sabbelt ze op zijn blote eikel.

Joost merkt dat ze zijn zaad ook wil hebben en langzaam voelt hij dat het wat begint te borrelen. Als vanzelf begint hij ook stotende bewegingen te maken en dat herkent Michelle. Ze bereidt zich al voor op zijn lading en een tiental seconden later voelt ze hem zwellen en Joost jaagt zijn sperma in haar mond. Michelle zuigt het laatste eruit en slikt het dan door. Joost draait zich weer om en komt bij haar. Ze kussen en tongzoenen. Ze proeven nog hun eigen sperma in de mond van de ander maar dat deert ze niet. Liefdevol en intens blijven ze een paar minuten met elkaar bezig. Dan lossen ze en kijken elkaar glimlachend aan. “Het blijft gewoon lekker, jou te voelen of te proeven” zegt Joost. “Dat heb ik ook lieve schat, jouw sperma is altijd lekker.” “Zullen we weer naar beneden gaan?” “Ja, nog even lekker vrijen, dan gaan we” en opnieuw komen hun monden op elkaar en schuiven hun tongen langs elkaar. Joost kan het niet nalaten met een hand een borst te pakken en nog even te kneden. Dan komen ze los en gaan rechtop zitten.

Ze trekken hun fleece kleding aan en lopen naar beneden. De honden begroeten Joost en hij schiet in zijn klompen. Loopt naar achteren en opent de deur. Onder de veranda blijft hij staan terwijl de honden de tuin in hollen. Romy gaat direct naar het veldje en plast. Wodan draait eerst een rondje en doet dan een plas tegen de paal die daar voor dat doel is neergezet. Ze lopen nog wat rondjes door de tuin en hebben meestentijds hun neus op de grond. Het lijkt of ze een spoor oppikken. Dan ziet Joost een haas wegstuiven. De honden vliegen er achteraan. Het diertje holt naar voren en duikt onder de tuindeur door. De honden kunnen daar niet onderdoor en staan door het gaashek te kijken. Kennelijk zien ze het dier wegrennen, Wodan staat er jankend naar te kijken. Joost roept ze en ze komen weer achter hem aan naar binnen.

“Ze vonden een haas in de tuin” zegt Joost. “Echt? Hebben ze hem gepakt of alleen weggejaagd?” “Nee, weggejaagd maar het leek erop dat ze hem wilde pakken.” Later die middag komt Fenna weer thuis. Ze groeten elkaar en Fenna loopt naar boven. Ze kleedt zich om en doet ook fleece kleding aan. Weer beneden gaat ze op de bank zitten.

“Het was een mooie dienst, wel voor mama een huilmomentje toen zijn naam werd genoemd en er wat bijzonderheden werden verteld maar voor het overige ging het wel goed.” “Bij jouw moeder heb je geen dienst of zo meer gehad” zegt Michelle. “Nee, maar die kwamen ook niet in de kerk schat” antwoordt Joost. “En mijn ouders waren trouwe kerkgangers, mijn moeder nu ook nog trouwens.”

“Nou wij hebben elkaar weer lekker verwend, even aan elkaar laten merken dat we nog van elkaar houden” zegt Michelle terwijl ze zich uitrekt. “Lekker toch als je Joost weer voelt.” “En proeft, zijn sperma is altijd lekker.” Fenna glimlacht.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm