Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL23
Categorie: transsexueel | donderdag 13 maart 2014 04:48

Geile afspraakjes

DEEL 23 - Een grote sprong in de tijd, ruim drie jaar verder. Er is veel gebeurd in de tussentijd. De relatie tussen ons drietal blijft goed. Natuurlijk hebben ze ook wel eens verschil van mening maar echte ruzies hebben ze nog niet gehad. Boos op elkaar zijn ze heus wel eens. Eén keer hebben de meiden niks tegen elkaar gezegd, ze waren boos op elkaar. Precies vier uur hebben ze dat volgehouden toen lagen ze weer tongzoenend en neukend op bed, allebei met tranen in hun ogen van de spijt die ze hadden. De studies van de drie zijn afgerond. Ze hebben alle drie hun Master graad gehaald. Michelle werkt halve dagen voor een grote scholengemeenschap in Arnhem. Ze geeft er les in Latijn en Grieks en dan alleen de brugklas en de tweede klas Gymnasium. Daarnaast is ze hoofdredactrice van de schoolkrant. Fenna werkt twee en dertig uur per week als gemeentesecretaris in opleiding in Didam. Joost tenslotte, hoe kan het ook anders, is inmiddels een jaar bij Pim in dienst en werkt ook twee en dertig uur per week. Alleen bij hem schiet zijn vrije dag er nog wel eens bij in.

Ze gaan vanmiddag naar het slaan van de eerste paal. De eerste paal voor hun eigen woning. Hoewel er in deze omgeving weinig wordt geheid is het voor hun huis wel nodig. Er komt een zwembad onder en metingen hebben uitgewezen dat de grond niet sterk genoeg is om het enorme gewicht te dragen van de bak water met het hele huis wat er bovenop komt te staan. De afgelopen maanden zijn ze bijna iedere dag bezig geweest met het ontwerp van hun huis. Joost kreeg ruim een jaar geleden een tip over een lap grond. Als hij gaat kijken ziet hij dat er enkel een bouwvallig huisje opstaat. ‘Onbewoonbaar verklaard’ prijkt er op het bordje boven de voordeur. Hij klimt over het houten hek, loopt langs het huisje en bekijkt het stuk land. In zijn gedachten ontwikkelen zich al dromen, dromen over een hele grote achtertuin. Een mooi huis met zwembad en alle gemakken die ze willen. Hij ziet zijn honden al rennen door de tuin, want dat hebben ze al besloten. Zodra ze een eigen huis hebben nemen ze twee honden en Fenna mag dan twee katten hebben.

Vanaf de dag dat hij de lap grond zag is het balletje gaan rollen. Eerst de gemeente, het bestemmingsplan opgevraagd, er rustte een woonbestemming op voor één woning, dat was dus geen probleem. Er waren geen beletsels dus de grond werd aangekocht. Toen verder gaan kijken, een architect, dezelfde als Pim had, want dat is voor Joost nog steeds het voorbeeldhuis. Een eerste ontwerp is gemaakt. Een paar weken lang hebben ze er bijna avond aan avond over zitten praten en een lijstje met onvervulde wensen gemaakt. Langzamerhand kwamen de ideeën van Joost, Michelle en Fenna en die van de architect dichter bij elkaar. Vervolgens werd er een binnenhuis architect aangezocht. De eerste maakt een ontwerp dat kant nog wal raakte, althans in hun ogen. Hij kreeg nog een tweede kans en toen was de samenwerking voorbij. Een paar weken later komt een tweede op de proppen. Deze vrouw hoort het drietal aan, laat hun praten, bijna een hele dag. Als ze twee weken later met de eerste schetsen komt zijn ze enthousiast. Ze gaan met haar verder.

De aannemer wordt na een aanbesteding geselecteerd en nu staat ons drietal bij de heistelling. “Wat wilt u?” vraagt de heibaas, “wil één van de dames of misschien samen de eerste klap uitdelen, of meneer?” “Doen jullie het samen maar” zegt Joost, “maak ik de foto’s.” De meiden klimmen op de rupsband van de heimachine en gaan in de cabine zitten. Met wat inschikken kunnen ze naast elkaar op het stoeltje zitten. “Hier trekken en als je ziet dat het heiblok bovenaan is laat je de hendel los” zegt de heibaas. “Daar gaat die schat” roept Michelle naar Joost, “de eerste paal voor ons huis” en Michelle en Fenna trekken aan de hendel terwijl ze omhoog kijken. Het heiblok komt vast te zitten tegen de bovenkant en ze laten de hendel los. De paal krijgt zijn eerste klap en het blok stuitert terug. Slag na slag komt de paal naar omlaag.

“Het lijkt Joost wel die jou neukt” fluistert Michelle in het oor van Fenna.

“Lekker” zegt ze zachtjes terug “zo hard wil ik hem wel voelen.” Ze lachen erom. “Dames komt u maar naar buiten” onderbreekt de heibaas hun binnenpretjes en hij reikt eerst Michelle en daarna Fenna de hand. Ze stappen op de rupsband en een andere man helpt ze daar weer vanaf. “Goed dat we vanochtend een lange broek aan hebben getrokken” zegt Fenna na de klauterpartij en ze lopen naar de andere genodigden, Pim en Jeannette, de vader en moeder van Fenna, de architect en de binnenhuisarchitect, de aannemer, een ambtenaar van bouw- en woningtoezicht en nog een paar mensen en met elkaar gaan ze de bouwkeet in. Twee flessen champagne worden ontkurkt en Pim wil een toast uitbrengen. “Ik wil toosten op Michelle, mijn dochter, Fenna, haar lieve vriendin en Joost hun gezamenlijke vriend en ik spreek de hoop uit dat deze eerste paal het begin is van een solide basis voor de toekomst. Meiden, Joost, alle geluk voor de toekomst.” Er wordt getoast en ze drinken een slokje. “Pim” reageert Joost, “dank je wel, misschien is dit een moment om jou en Jeannette te bedanken voor de gastvrijheid. We hebben drie jaar, wat zeg ik, ruim drie jaar bij jullie mogen wonen en je wilde er geen dubbeltje voor hebben. Daaraan komt op termijn wel een einde aan maar ik weet zeker dat we elkaars voordeur nog heel lang weten te vinden.” Weer een toast en een slokje.

Joost volgt het bouwproces op de voet. Hij maakt heel veel foto’s. Gaandeweg de tijd wordt zijn droom werkelijkheid. Het wordt een prachtig huis, voorzien van alles wat ze wilden. Ze zijn nu bijna een jaar verder en het huis nadert zijn voltooiing. Als Joost weer eens een middag vrij heeft gaat hij er vanuit zijn werk direct naar toe. Toevallig treft hij de architect en samen lopen ze door het huis. Beneden het zwembad, geheel overdekt door de woning erboven. Pim had dat geadviseerd want nu kun je altijd zwemmen, ook in de winter of als het noodweer is. Hij heeft daar een verkeerde keuze in gemaakt met een half binnen en een half buitenbad. In het souterrain zijn verder douches, een sauna, een grote fitnessruimte en tenslotte een ruimte voor verwarming, verlichting en andere apparatuur. De draaitrap naar boven brengt hun in de hal op de begane grond. Verschillende deuren komen er op uit. Eén deur leidt naar de grote L-vormige woonkamer met binnen in de L een grote woon en eetkeuken. Aan de achterkant een grote veranda. Vanuit de hal naar de voorzijde toe zijn wat andere voorzieningen zoals twee toiletten en een grote inpandige berging. Daar weer voor een ruime garage voor vier auto’s. De garage kan ook binnendoor worden bereikt.

Via de brede trap naar boven en opnieuw een ruime hal. Zeven deuren. Een hele grote slaapkamer, ook weer met een ruim balkon, een privé badkamer en twee logeerkamers met daartussen een tweede badkamer. Aan de andere kant een aparte aankleedkamer, ook weer bereikbaar vanuit hun eigen slaapkamer. Daarnaast twee kamers waarvoor ze nu nog geen bestemming hebben. Tenslotte is daarboven een ruime zolder. Voorzien van vier grote dakvensters en afgetimmerd. “Wat wil je hiermee?” vraagt de architect. “Ik was als kind gek op treintjes. Ik wil hier een grote modelspoorbaan aanleggen.” “Dat kan dan wel een beste baan worden” reageert de architect glimlachend.

Drie maanden later is de bouwkundige oplevering. Ook de meiden zijn daarbij en het ziet er prachtig uit. “Mooi is dat, zo’n granieten vloer over de hele begane grond” zegt Michelle. “En kijk hier dan wat een mooie keuken” zegt Fenna. “Dit is echt schitterend schat” zegt Michelle tegen Joost. Zo lopen ze door het hele huis en Michelle en Fenna steken niet onder stoelen of banken dat ze een prachtig huis gaan krijgen. Maar eerst moet de binnenhuis architect haar werk nog doen. De weken erna heeft ze mensen ingehuurd voor de inrichting. Op basis van een aantal gesprekken met Joost, Michelle en Fenna heeft ze een lijst met aandachtspunten en wat laatste schetsen gemaakt. Vanaf het moment dat Joost haar groen licht geeft gaat het snel. Drie weken later is het hele huis ingericht. Met zijn vieren lopen ze er doorheen en er zijn een paar kleine dingetjes die niet goed gedaan zijn. Die worden de komende dagen hersteld verzekert de vrouw hun.

Een week later betrekken ze hun eigen woning. Alles is ingericht, ook al hun persoonlijke spulletjes zijn nu aanwezig en boven in de kasten hangt hun kleding. Ook linnengoed, beddengoed, alles is er en het meeste is nieuw. Die avond zitten Michelle en Fenna in de grote hoekbank. Joost zit op een van de losse fauteuils en heeft de handleiding van het aanraakscherm voor zich. Op dat scherm kunnen ze alle functies in het huis bedienen, verwarming, verlichting, inbraakbeveiliging en brandmelders. Hij leest het met aandacht door en staat af en toe op om iets te bekijken op het scherm. Na een uurtje klapt hij het boekje dicht en gaat bij de meiden zitten. “En, mag ik je overhoren?” vraagt Michelle glimlachend. “Nou overhoren is niet nodig. Het is een uitgebreid systeem met heel veel mogelijkheden, terwijl de bediening toch vrij eenvoudig is. Vooral met dat aanraakscherm.”

“Iets heel anders, hebben jullie volgende week vrij gevraagd.” “Allemaal geregeld schat, volgende week gaan we voor hondjes en katjes kijken.” Joost glimlacht, “ik wil vanavond ook een mooi poesje bekijken.” “Lekker” lacht Fenna, “gaan we ons mooie bed inwijden, kijken of het lekker ligt en of we er lekker op kunnen vrijen.”

Een uurtje later gaat Fenna naar het toilet. Joost en Michelle zitten nog binnen op de bank en al snel is het kussen en zoenen. Ze kijken elkaar aan. “Houden van jou lijkt nooit meer over te gaan” zegt Michelle en ze geven elkaar een paar plukkende zoentjes. “Dat heb ik ook met jullie tweeën. Fenna en jij zijn allebei hele lieve en aantrekkelijke vrouwen. Jullie over straat zien lopen is een lust voor het oog. Straks, boven op bed, geniet ik weer van mijn geile shemale en mijn geile vrouwtje.” “En ik geniet van mijn geile vrouwtje en mijn geile vriendje.” “En ik geniet wel van mijn lekkere vriendje en mijn lieve shemale” zegt Fenna die net weer binnenkomt. Ze zakt bij hun op de bank en ze vrijen nu met zijn drieën. Ze kruipen over Joost heen en gaan allebei op een dijbeen zitten. Hij trekt hun bovenlichamen tegen zich aan en kust links en rechts op de aanzet van hun borsten. Ze dragen een zomers jurkje en bij Fenna kan hij zien dat ze geen bh draagt. Als hij het jurkje van Michelle iets naar voren haalt heeft ze er ook geen aan.

“Wat zit jij te gluren?” “Even mijn bezittingen controleren, jullie hebben geen bh aan.” “We hebben wel meer niet aan, kijk maar, blote voetjes” zegt Michelle “Met mooie gelakte nageltjes, dat vind ik mooi.” “Dat weten wij toch van jou lieve schat” reageert nu Fenna. “Het wordt tijd om eens boven te gaan kijken” zegt Joost “maar twee dames tegelijk til ik niet op.”

Ze staan op en lopen de hal in. De trap op en Joost kijkt weer tegen twee paar blote billen aan, geen slip, zelfs geen string te zien. Op de slaapkamer schuift hij onder de jurkjes en wrijft over hun blote kontjes. De dames trekken hun jurkjes uit en lopen de badkamer in. Joost is even langer bezig en gaat achter hun aan. Tien minuten later komen ze terug en rollen op bed. Al snel gaan hun handen over elkaars lichamen en is het likken, kussen, tongzoenen, elkaar verwennen op erotisch gevoelige plekken. Zowel Michelle als Joost liggen al vrij snel met een keiharde erectie. Fenna likt langs de niet te dikke lul van Michelle en ze neemt hem in haar mond. Drie keer een stukje in en uit en ze laat hem diep in haar keel komen, een paar tellen houdt ze hem binnen en laat hem dan weer uit haar schuiven. Een paar tellen later doet ze dat nog een keer en ze voelt Michelle over haar haren strijken.

Joost begint Fenna haar poepgat te verwennen.

Ze hebben hun kontjes net uitgespoeld dus is ze schoon. Fenna voelt hem aan haar sterretje en ze trekt haar poepgat iets open. Joost duwt zijn tong een stukje in haar en duwt. Dan probeert Fenna het weer en nu komt hij iets verder. Hij begint nu een paar keer te neuken met zijn tong en dan glijdt hij uit haar. Zijn aandacht gaat naar haar schaamlippen. Fenna kreunt als hij haar klitje naar binnen zuigt en er met het puntje van zijn tong hard overheen gaat. Hij laat het los en zuigt opnieuw op haar klitje.

Fenna heeft Michelle nog een korte tijd verwend en wil nu Joost hebben. Hij schuift zijn heupen naar haar toe en Fenna pakt zijn zware lul. Ze pijpt hem een paar tellen en laat hem dan haar keel binnenglijden. Een keer of vier doet ze dat met tussenpozen en voor Joost is dat altijd genieten. Michelle is inmiddels omlaag gekropen en neemt het beffen van Joost over. Ze doet net als hij en zuigt haar knopje naar binnen en haalt haar tong er heel snel langs. Alles met elkaar zijn ze een minuut of tien met elkaar aan het spelen als Fenna een orgasme krijgt. De verwennerij van Michelle en Joost zijn te intens voor haar en haar orgasme raast door haar lichaam.

“Ga jij maar liggen” zegt Michelle “dan sandwichen we Fenna.”

Joost draait op zijn rug en met één hand trekt hij de aandacht van Fenna. Die glimlacht. “Lekker schat” zegt ze en kruipt over hem heen. Zijn harde paal penetreert haar en hij voelt haar natte liefdestunneltje glibberen over zijn lul. Hij glijdt in één keer door tot de wortel. Michelle heeft haar penis al ingevet en smeert ook een lik over haar kontje. Ze zet zich tegen het sterretje van haar schat aan en duwt. De gladdigheid en het feit dat Fenna na al die jaren heel goed gewend is aan een dubbele penetratie maken dat ze tot de wortel in haar glijdt. Minutenlang blijven de twee haar neuken, wel rustig, ze hebben de tijd en willen genieten.

Fenna kan hier geen genoeg van krijgen, dat heeft ze al vaker gezegd. Die twee harde palen, die twee piemels waar ze van houdt verwennen haar in haar buik. Ze voelt hoe ze haar langzaam aan naar een volgende orgasme neuken en toch nog onverwacht komt ze klaar. Het heftige orgasme overvalt haar en ze krijgt kramp in de aanzet van haar dijbenen. Een seconde of twintig, misschien dertig, dan trekt het weer weg. De twee neuken onverstoorbaar door en ze verhogen ook hun tempo. Michelle is de eerste, ze voelt haar sperma borrelen en jaagt het een stoot of wat later diep in het kontje van haar vriendin. Ze zakt omlaag op haar vochtige rug en kust haar nek. Fenna draait haar hoofd en ze tongzoenen heel even. Dan gaat Michelle omhoog en zakt uit haar. Ze ziet hoe haar sluitspier zich dichttrekt. Michelle rolt om naast Joost.

“Ze is voor jou schat, pomp haar vol, dat wil ze graag.” Fenna glimlacht, ze heeft gehoord wat Michelle zei en ze voelt hoe Joost de kracht en het tempo opvoert, steeds harder en sneller jaagt de grote penis met de dikke eikel door haar neuktunneltje. Haar genotzenuwen worden maximaal getergd, Joost duwt haar over de drempel en ze voelt weer een orgasme door haar lichaam razen. Joost vertraagt niet en nog geen minuut later komt ook hij klaar. Vijf vette stralen sperma jaagt hij diep in haar kutje. Fenna voelt de sperma in haar buik spatten en ze kreunt op zijn ejaculaties.

Ze laat haar bovenlichaam op hem zakken. Joost voelt haar vochtige borsten en slaat zijn armen om haar heen. Ze kussen elkaar en dan pakt Fenna een tissue. Ze houdt hem tussen haar benen en Joost trekt zich terug. Ze vangt alles op en de tissue gaat het mandje in. Ze rolt naast Joost en die legt zijn armen onder de schouders van zijn schatten door. Hij kust eerst Michelle en daarna Fenna. “Voor mij is het bed goedgekeurd, geen gekraak, een stevig matras dus neuken gaat uitstekend.” “Jij moet het zeggen, ik lig veel minder op mijn rug” zegt Michelle. “Ik zal het straks ook nog wel controleren.” Michelle lacht. “Ga jij nog op je rug liggen?” “Ik dacht het wel” zegt Fenna zelfverzekerd, “ons kent ons, als ik jullie weer een stijve lul bezorg krijg ik weer een lekkere sandwich met Michelle in mijn kutje. Daarna maak ik jullie weer stijf en neuken jullie mij om beurten in mijn kutje, dat vind ik altijd lekker als afsluiting van een geile avond.” “Goed mevrouw, u vraagt wij draaien” zegt Joost “of nee, u vraagt wij neuken, dat is beter” en ze lachen alle drie. “Ik heb ook wel zin in mijn lieve vriendin, gewoon even een poosje in haar liefdestunneltje neuken.” “Nou, dan zijn we er toch” zegt Fenna.

Een kwartier later liggen de twee weer met een stijve. Michelle gaat op haar rug liggen en Fenna kruipt over haar heen. Ze tongzoenen en glimlachen. “Lekker weer mijn schattebout voelen” zegt Fenna. Ze voelt hoe Joost achter haar de fles in haar anus zet en knijpt. Dan schuift hij achter haar en duwt zijn paal in haar warme lichaam. De eerste paar centimeters gaan altijd wat moeilijker met hem en dan duwt Joost door. Fenna voelt zijn dikke eikel door haar darm glijden en kreunt. “Pijn?” “Nee schat, gewoon heel lekker, die zware lul in mijn kontje. Woon me maar uit, we hebben nu toch weekend en een weekje vrij dus als ik wijdbeens loop ziet niemand dat.”

Het tweetal begint Fenna te neuken. Van de eerste stoot af neukt vooral Joost stevig in haar anale opening. Op iedere penetratie kreunt Fenna. Ze voelt ook Michelle die haar met haar wat dunnere penis verwent. De blote eikel glijdt stoot op stoot over de g-spot en een paar minuten later krijgt Fenna het moeilijk, ze voelt een orgasme opkomen. Maar ook Michelle heeft er last van. Dat heerlijke natte kutje van haar vriendin maakt dat ze haar sperma voelt borrelen en dan komt ze klaar, in een paar stoten jaagt ze haar sperma diep in het lichaam van haar vriendin. Fenna voelt haar komen en voor haar is dat de druppel. Het orgasme raast weer door haar lichaam en ze geniet ervan. Joost doet iets rustiger en laat de twee meiden genieten. Ze liggen innig tongzoenend op elkaar. “Ik hou van je” zegt Michelle zachtjes. “Ik hou van mijn lieve shemale. Jij neukt zalig” reageert Fenna glimlachend. Ze omhelzen elkaar strak. “Kom maar schat” zegt Fenna en Joost begint weer te neuken. De meiden tongzoenen weer en Fenna voelt hoe Joost haar nu stevig neukt. Door zijn stoten worden de borsten van haar en Michelle keer op keer hard op elkaar gedrukt. Ze moet de tongzoen lossen en kreunend ontvangt ze de stoten van haar lieve vriend. Minutenlang blijft Joost doorgaan maar dan komt ook hij aan de eindstreep. Met een welhaast dierlijke kreun komt hij klaar en jaagt zijn sperma in het lekkere kontje van zijn lieve schat. Hij zakt voorover op haar rug en Fenna voelt zijn vochtige lichaam over haar heen komen.

Joost komt omhoog en zakt uit haar. De sluitspier gaat direct dicht. Michelle is al eerder uit haar gezakt en Fenna heeft haar sperma op de slappe piemel van Michelle laten druppelen. Ze rollen van elkaar af, maken het droog en schoon tussen hun benen en blijven op hun rug naast elkaar liggen. Fenna ligt in het midden en draait zich naar Joost, ze tongzoenen en daarna draait ze zich naar Michelle, opnieuw een tongzoen.

De avond wordt afgesloten zoals Fenna het zich voorstelde. Ze maakt de twee stijf en eerst neukt Michelle haar en als die klaar is krijgt ze Joost nog een keer. Tegen die tijd is het half twaalf en ze stappen van bed af. In de badkamer spoelen ze zich schoon en er worden nog tanden gepoetst. Dan lopen ze terug de slaapkamer in en kruipen onder het dekbed. Een paar nachtknuffels, drie keer welterusten en ze gaan slapen.

De week erna willen ze drie kennels en vier gezinnen met een nest katten bezoeken. De eerste twee kennels kijken ze naar de hondjes. Ze gaan voor border collies en willen een reu en een teefje. Bij beiden vinden ze wel teefjes maar geen reuen. Fenna wil wel een kater en een poes maar ze krijgt al gauw te horen dat ze dan moeten gokken, katjes die zo jong zijn laten zich moeilijk sexen. Bij het derde nest weet de man waar hij over praat. “Kijk mevrouw” zegt hij terwijl hij een klein katje oppakt en op zijn rug legt, “dit is een poes.”

“En dit is een kater” hij pakt er nog een op, “de afstand tussen zijn penis en zijn anus is groter als bij dit vrouwtje” en hij wijst Fenna bij beide dieren op de anus en de geslachtsopening. “Ik zie het” zegt Fenna, “en dit zijn trouwens twee leuke beesten. Wanneer mogen die mee.” “Ze zijn uit verschillende nesten, deze kater is zeven weken en dit poesje is zes weken dus u mag ze nu al meenemen.” “Michelle” roept ze en die komt kijken. “Deze twee?” “Leuke beestjes, maar jij mag kiezen schat.”

Een half uurtje later rijden ze met twee katjes in een mand weg. De man heeft nog wat dingen verteld. Thuis gekomen laat ze de katjes eruit en de beestjes staan onwennig op de gladde vloer. Na een paar minuten beginnen ze toch hun omgeving te verkennen. “Hoe noem je ze?” “Die lapjeskat is de poes, die noem ik Roos en die grijs zwarte is de kater en die heet Schoffie.” “Leuke namen Fenna” zegt Michelle. “Dus als ik vanavond zeg Wanda kom eens, snap je me” zegt Joost. “Nee, het zijn Roos en Schoffie.” “Maar jouw poes noem ik vanaf nu Wanda.” “Ach vent!” zegt Fenna glimlachend en Michelle lacht erom.

De volgende dag gaan ze naar de derde kennel en daar treffen ze het. Ze vinden een reu en een teef, broer en zus uit een groter nest. Het zijn de eerste twee honden die naar Michelle toekomen en ze snuffelen aan haar hand en likken. “Deze vind ik leuk Joost” zegt ze en speelt even met de beestjes. Hij overlegt met de man, de honden zijn net zes weken oud en kunnen mee. Ze hebben geen andere spullen nodig want ze hadden voor de honden alles al gekocht. De man geeft nog wel uitleg over het voer. “En als u ze gezond wil houden en geen bedelaars wil hebben moeten ze alleen dit eten en soms wat vlees er doorheen. En eten nadat u zelf hebt gegeten.” “Ja, dat laatste dat weet ik” zegt Joost “ik heb een boekje gekocht over roedels en regels. Daar heb ik dat in gelezen. De honden eten nadat de leiders van de roedel hebben gegeten.” “Helemaal goed.” Michelle pakt de twee halsbanden en doet ze om. Joost rekent af en ze lopen naar buiten. De honden doen gelijk een plas en snuffelen in de rondte. “Hoe ga je ze noemen?” vraagt Fenna. “De reu wordt Wodan en het teefje Romy” zegt Joost. “Leuke namen” zegt Fenna “en het is wel fijn dat we de vier dieren bijna tegelijk hebben gekocht. Nu kunnen ze van jongs af aan wennen aan elkaar.” Thuis laten ze de honden uit de auto en nemen ze mee naar binnen. Ook zij moeten aanvankelijk niks hebben van de gladde vloer maar als ons drietal doorloopt de huiskamer in volgen ze aarzelend.

Drie maanden later krijgt Fenna telefoon op werk. Haar moeder, huilend. Tussen haar snikken door verteld ze dat haar man, de vader van Fenna, net is overleden. “Nee toch mam” en Fenna begint te huilen. Een collega van haar hoort dat en komt bij haar. Fenna legt haar telefoon neer en huilt met haar gezicht op haar armen. Er komen nog twee collega’s bij. Snikkend vertelt ze wat er is gebeurd. “Zullen we je naar huis brengen.” Fenna knikt ja en ze pakt haar handtas. Doet haar spullen erin en pakt haar autosleutels eruit. “Geef maar, ik rij wel” zegt een van de mannen, “rij jij achter mij aan?” zegt hij tegen een collega. Een half uurtje later is Fenna thuis en binnen hoort ze van haar moeder wat er is gebeurd. “Ik ging boodschappen doen en papa zat de krant te lezen. We hebben elkaar nog gegroet. Toen ik terugkwam lag hij op de grond. Ik heb geschud maar hij reageerde niet en in zijn nek kon ik geen hartslag vinden. Toen heb ik de dokter gebeld, die kwam gelijk en bevestigde dat hij was overleden” en weer huilen ze alle twee. Als Fenna wat rustiger is belt ze Michelle, die zit thuis en hoort direct aan haar stem dat er wat is. “Mijn vader is overleden” huilt Fenna. “Waar ben je?” “Bij mijn moeder.” “Ik kom naar je toe.” Michelle belt Joost en vertelt wat er aan de hand is. “Ga jij straks maar naar huis. De dieren moeten worden verzorgd en uitgelaten worden. Ik kom later wel met Fenna.”

Vier dagen later is de crematie. Een plechtigheid met heel veel bezoekers. Meneer Tersteeghe was een graag geziene man. Zat in het bestuur van een sportvereniging en was voorzitter van de klaverjasvereniging. Na afloop is de condoleance. Fenna en haar moeder vragen of Michelle en Joost bij hun willen staan. Ze schudden heel veel mensen de hand, zo ook Pim en Jeannette. Pim omhelst Fenna, wrijft over haar haren en drukt er een kus op. “Sterkte wijfie, dat zul je nodig hebben met dit verlies.” Dan geeft hij mevrouw Tersteeghe een hand en zijn andere hand legt hij er overheen. Ze kijken naar elkaar. Ze probeert te glimlachen. “Gecondoleerd en heel veel sterkte.” “Dank je wel” zegt ze met een schorre stem en ze omhelzen elkaar heel kort. Michelle omhelst hij en geeft haar een kus. Joost krijgt een stevige handdruk en een schouderklop.

Die avond komen ze thuis en Fenna zit op de bank voor zich uit te staren. Michelle omhelst haar en Fenna rolt tegen haar schouder. Ze begint te huilen. Michelle laat haar even gaan en langzaam wordt ze weer stil. Dan pakt ze een tissue van de tafel en snuit haar neus. Ze droogt haar tranen en Roos springt op de bank en komt bij haar, koppies geven. “Dag schat” zegt ze nog een beetje schor en ze pakt haar op en knuffelt met het katje. Schoffie komt ook bij haar, “Dag ventje” en ze vrijt ook met hem. “Die beesten hebben door dat er wat is” zegt ze. “Dat kan, dieren zijn daar soms gevoelig voor.”

Een kwartier later komt Joost weer binnen met de honden. Hij laat ze los en ze lopen naar hun drinkbak. Joost gaat naast Fenna zitten. “Gaat het weer?” “Ja, het zal wel moeten. Gelukkig is het nu weekend. Ik ga morgen naar mama toe. Even kijken hoe het met haar is.”

De maanden erna hebben ze het druk met allerlei zaken. De moeder van Fenna wil het huis uit en gaat naar een senioren appartement. De vader van Fenna hield dat altijd tegen maar mevrouw Tersteeghe is slecht ter been en krijg steeds meer moeite met trappenlopen. De verhuizing en alles eromheen kost toch wel veel tijd. De zomer is warm maar nat. Ze gaan zelf nog een weekje weg. De dieren blijven in huis en Pim en Jeannette verzorgen ze.

Het najaar nadert en Joost gaat een hovenier zoeken. Hij nodigt er drie uit die komen kijken en meten. Op die basis en een lijstje met een aantal wensen van ons drietal maken ze alle drie een ontwerp met daarbij een richtprijs. Een week of drie later heeft hij drie plannen met een prijskaartje. Ze gaan een avond aan tafel zitten en al snel zijn er eruit, één bepaald ontwerp springt eruit. Qua prijs niet de laagste maar wel de meest aansprekende. Het weekend erna gaat hij naar Pim en Jeannette. Zij kijken ook over de ontwerpen en kiezen dezelfde. “Dit vinden wij drieën ook de mooiste” zegt Joost, “en qua prijs zit hij tussen de twee anderen in.”

De hovenier krijgt opdracht en twee weken later begint hij. Zes man zijn vijf weken bezig maar dan begint de tuin vorm te krijgen. Ook de hagen langs de zijkant en achter worden geplaatst. Eind november is de oplevering van de tuin. Boven vanaf het balkon van de slaapkamer kijken ze ernaar. De vormen zijn herkenbaar maar voor de rest moet alles groeien. “Drie jaar” zegt Joost, “volgens de hovenier moet het dan al redelijk in evenwicht zijn en wordt het een kwestie van bijhouden.” “We zullen het wel zien schat” zegt Fenna, “het ziet er in ieder geval veelbelovend uit.”

De feestdagen komen en eerste kerstdag nodigen ze Pim en Jeannette uit en ook de moeder van Fenna. Het is een gezellige dag en Joost heeft zich uitgesloofd. Hij heeft een waar feestmaal bereid en zijn gasten smullen ervan. De dag er omheen is gezellig en aan het einde van de avond gaan de drie naar huis. Pim bestelt een taxi en ze nemen mevrouw Tersteeghe gelijk mee. Oud en nieuw zijn ze bij Pim en Jeannette. Pim heeft de moeder van Fenna ook uitgenodigd maar die heeft dat afgeslagen. Zij gaat met twee vriendinnen waarvan hun echtgenoten ook zijn overleden de avond doorbrengen. De jaarwisseling verloopt rustig. Ze kijken af en toe televisie, praten veel en om twaalf uur wensen ze elkaar een gelukkig Nieuwjaar. Ze steken geen vuurwerk af maar gaan wel boven op een van de balkons kijken en genieten van het uitzicht over Doetinchem, kort want er staat een straffe oostenwind en het is ijzig koud.

Die nacht rijdt Fenna hun naar huis toe. Ze hadden geloot en zij zou de BOB zijn. Thuis laat Joost de honden uit. Ze doen nog een plas en eenmaal weer binnen gaan ze naar bed. De volgende morgen worden ze niet zo heel vroeg wakker. Als hij naar beneden loopt hebben de honden hem al gehoord. Hij doet de achterdeur open en stapt naar buiten. De honden lopen langs hem heen naar de plashoek. Een paar minuten later zijn ze weer binnen.

Ze ontbijten en dan gaat Joost naar boven. Douchen en aankleden. “Ik ga de honden uitlaten” meldt hij in de keuken waar de twee meiden nog steeds in hun nachtpon zitten. “Dat is goed schat, haast je niet, we gaan vandaag verder toch niet veel doen.” Hij kust ze alle twee en met de honden loopt hij naar buiten. Het is wel koud maar hij besluit een grote ronde te doen. Dan zijn ze een uurtje weg. De honden lopen soms achter hem maar meestal voor hem uit. Ze kennen de route. Ze komen heel af en toe iemand tegen. Een goed uur later komt hij weer thuis. De honden wachten en als hij zijn jas en schoenen uit heeft gedaan loopt hij de kamer in. Daar zit niemand. In de keuken is de ontbijttafel achtergelaten zoals die was en de dames zijn weg. Hij geeft de honden vers water en loopt terug. De trap op en daar hoort hij het al. Fenna ligt te kreunen in de slaapkamer. Heel voorzichtig doet hij de deur open en kijkt. De dames liggen bloot op bed, Michelle neukt Fenna en ze tongzoenen. Hij sluit zachtjes de deur en gaat weer naar beneden.

Een goede drie kwartier later komen ze naar beneden, een fleece broek en trui aan, vochtige haren van het douchen. “Dag schattebout, was je al weer terug?” zegt Michelle en ze schuift naast hem op de bank. Ze kussen elkaar. Fenna komt aan de andere kant en een paar tellen later krijgt hij van die kant ook een zoen. “Wij waren boven, even lief geweest voor elkaar” zegt Michelle. “Ik heb het gezien” zegt Joost glimlachend. “Ben jij binnen geweest, boven bedoel ik” zegt Fenna. “Ik heb de deur open gedaan en toen zag ik jullie liggen, lekker elkaar verwennen. Maar lieve schatten van me, het is jullie gegund.” “Jij mag straks ook wel met Fenna naar boven als zij zin heeft” zegt Michelle, “weet je schat, het komt niet meer zo vaak voor dat twee van ons samen vrijen en eigenlijk is dat best wel lekker.” “Heel lekker” beaamt Fenna “ik wil jou vanmiddag ook wel alleen hebben en je mag van mij ook een dezer dagen wel eens alleen met Michelle, ik mis dat wel, gewoon met één van jullie in plaats van alle twee.” “We zien het wel schat, ik heb Wanda ook nog geen gelukkig Nieuwjaar gewenst” zegt Joost glimlachend. Fenna lacht, “vanmiddag mag je jouw nieuwjaarswens bij haar bezorgen.” “Lekker, dan zal ik de postbode wakker maken” zegt Joost glimlachend. Michelle hoort het glimlachend aan. Dan staat ze op en loopt de keuken in. Ze gaat de ontbijttafel opruimen en Fenna hoort dat. Ze loopt ook de keuken in en tien minuten later zijn ze klaar.

“Koffie?” roept Fenna. “Lekker schat.” Een minuut of vijf later komen de dames binnen met drie bekers koffie. Joost legt de krant opzij en pakt zijn beker koffie. “Wel lekker, even een weekje vakantie.” “Zeker schat, dat is heerlijk” reageert Michelle “wanneer ga jij met papa naar Antwerpen?” “Maandag over twee weken. Dinsdag en woensdag daar en donderdag weer terug naar huis.” “En als dat goed afloopt dan ben ik tot eind maart om de week daar. Pim wil dat ik daar een laboratorium faciliteit ga inrichten. Ze kunnen daar niets onderzoeken en hij wil dat het bedrijf ook gecertificeerd wordt. Dat kan alleen als je een lab hebt en je eigen producten kunt controleren.” “Hoe doen ze dat nu dan?” wil Fenna weten. “Gewoon, niet. Ze produceren en op het oog kijken ze of het goed is, maar van echt controleren is geen sprake. Er zal een enorme cultuuromslag moeten plaatsvinden maar dat is een kwestie van tijd. Ik ga me nu bezig houden met het lab. Dat is de eerste stap.” Ze discussiëren nog een poosje door.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm