Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL17
Categorie: transsexueel | vrijdag 14 februari 2014 03:43

Geile afspraakjes

DEEL 17 - De dagen erna blijft het weer redelijk. Ze zwemmen veel en vrijen met elkaar op de zonneweide. Ook ’s avonds in bed gaan ze soms stevig van bil. Ze genieten gewoon van elkaar. Dinsdag gaan ze naar Arnhem, er is markt en daar zijn verschillende activiteiten omheen. Ze vermaken zich opperbest en hebben ook schik met elkaar. Tegen vijf uur komen ze terug bij de auto. Op het moment dat ze instappen beginnen de eerste spetters te vallen. Joost laat het dak dicht en ze rijden weg. Na twee minuten rijden ze in een stevige hoosbui, bijna wolkbreuk. Stapvoets beweegt het verkeer zich voort en op de snelweg is het file. Ze kunnen niet anders doen dan aansluiten. Het is al half zeven als ze eindelijk bij Doetinchem van de A18 afgaan. “Zullen we maar langs Golden Dynasty rijden?” vraagt Joost. “Lijkt me een goed plan schat” reageert Michelle, “die pasta kunnen we morgen ook nog klaar maken. Mee eens Fenna?” “Ja, ik heb wel zin in Chinees.” Eenmaal binnen ziet Fenna dat de oude baas er niet is. Ze gaan zitten. Een meisje komt naar hun toe en vraagt wat ze willen drinken.

“Twee biertjes en een cola” zegt Joost en een minuutje later worden ze voorzien van de kaart en hun drankjes . “Is biertjes en cola van huis” zegt het Chinese meisje. Ze bestellen en een kwartiertje later wordt hun maaltijd uitgeserveerd. Ze wensen elkaar eet smakelijk en beginnen te eten. Meestentijds eten ze en af en toe praten ze. Als ze uitgegeten zijn drinken ze nog een kopje koffie en Joost vraagt de rekening. Een half uurtje later parkeert hij de auto in de garage en binnendoor lopen ze naar binnen. Buiten is het nog steeds een beetje druilerig.

Fenna loopt gelijk door naar boven. Joost en Michelle gaan naar binnen. Joost kijkt in de programmagids. Weinig te beleven vanavond, hij klikt vervolgens de TV aan en zapt wat in de rondte. Op filmnet 1 begint een film voor volwassenen. Hij blijft kijken en Michelle komt een minuut later ook binnen en gaat naast hem zitten. “Waar zit jij naar te kijken, een pornofilm?” “Ja, uit verveling want op de gewone zenders is niks. En dit vond ik op filmnet.” Ze blijven kijken en als tien minuten later Fenna beneden komt in haar zijden ochtendjasje kijkt ze ook twee tellen en gaat dan aan de andere kant van Joost zitten. Het blijkt te gaan om vrouwen die telkenmale worden gesandwiched door twee kerels. De eerste scene duurt twintig minuten en als de mannen hun sperma over het gezicht van de vrouw hebben gespoten komt de volgende. Dat is een scene bij een zwembad. De mannen liggen er al en als een vrouw aan de andere kant komt liggen en zich met wulpse bewegingen uitstrekt op het ligbed laten de mannen zich in het water zakken en zwemmen naar de overkant. Al snel zijn de drie mensen naakt en begint het spel. Ditmaal tilt één van hen de vrouw op en penetreert haar kutje.

De ander komt erachter staan en neukt haar in haar kont.

“Zo hebben wij het nog niet gedaan” zegt Michelle “en jij bent sterk genoeg Joost om Fenna zo vast te houden.” “We zien wel, ik heb al eens vaker gezegd, wij hebben nog een hele wereld te ontdekken” is de reactie van Joost. De derde scene is weer gewoon standaard maar de vierde is weer een nieuw standje en ook die volgen ze aandachtig. De vijfde is weer standaard. Dan is de film afgelopen en Joost drukt de TV uit en geeuwt. “Ik ga naar boven, wat doen jullie.” “Mee natuurlijk, voel maar eens” zegt Michelle en ze pakt zijn hand en duwt die onder haar rokje. “Mijn schat staat weer geil” zegt hij glimlachend als hij de harde paal van Michelle in haar slipje voelt. “En het slachtoffer? Is die ook geil?” “Voel maar” zegt Fenna glimlachend en ze spreid haar benen. Michelle komt over Joost heen en schuift haar hand onder het jasje. Ze voelt een paar drijfnatte schaamlippen. “Goed Joost, je lieve vriendin en je lieve shemale staan alle twee geil, dus kom, naar boven.”

Boven gaat Fenna op bed liggen en kijkt naar de twee die zich uitkleden. Er komen twee harde palen te voorschijn, ook Joost is dus geil. Ze lopen samen de badkamer in en daar wassen ze zich, spoelen elkaars kont uit en drogen zich af. Ze komen weer binnen waar Fenna inmiddels haar badjasje heeft uitgetrokken en nu bloot op de twee ligt te wachten. Ze ligt op haar rug en Joost kruipt tussen haar benen, Fenna spreidt die zelf en met zijn tong verwent hij haar kutje. Michelle is vóór Fenna gaan zitten en schuift haar stijve lul in haar mond. Fenna zuigt eraan en Michelle neukt haar. Ook een paar keer in haar keel en dan trekt ze zich terug. Joost komt ook rechtop en gaat naast Fenna op zijn rug liggen.

Fenna kruipt over hem heen en ze laat zich penetreren door de harde lul. Ze kreunt als hij in haar zit en beweegt een paar keer op en neer. Michelle heeft ondertussen haar lul goed ingevet en zet de fles de bilnaad van Fenna. Ze knijpt er wat uit en de olie loopt door de bilnaad omlaag waar Michelle het tegenhoudt en het sterretje goed invet. Nog even twee vingers naar binnen en dan zet ze haar harde lul tegen haar kontje en duwt. Met gemak glijdt ze in haar. Ze merkt de laatste tijd wel vaker dat Fenna haar steeds makkelijker toelaat. Ze neukt een paar slagen en dan houdt ze stil. Joost ligt ook stil en dan begint Michelle te bewegen, regelmatige stoten, diep in het poepgat van haar vriendin. Joost komt erbij en in cadans neuken ze hun lieve schat.

Al snel ligt Fenna te kreunen en ze geniet van die twee stotende palen. Misschien dat ze door de film al geil is geworden want al vrij snel komt haar eerste orgasme opzetten. De andere twee merken dat wel maar blijven gewoon doorgaan. Ze verhogen het tempo zelfs en een stuk sneller gaan de twee stijve palen in en uit het lichaam van het slachtoffer. Michelle merkt dat ze klaar gaat komen. De strakke sluitspier van Fenna doet haar werk en na nog een vijftal harde diepe stoten jaagt ze haar sperma in het kontje van haar vriendin. Joost voelt dat en verhoogt het tempo nog een keer, ook de kracht in zijn stoten neemt toe en een seconde of twintig na Michelle jaagt ook hij zijn sperma diep in het liefdestunneltje van Fenna.

Al die tijd is er geen woord gewisseld. Ze weten van elkaar wat ze doen en wat ze kunnen en ze concentreren zich ieder voor zich op datgene waar ze mee bezig zijn. Michelle, die over Fenna heen ligt, geeft een kusje in haar nek. “Lekker?” “Heerlijke lieve schat, jullie twee palen die mij nog net niet uitwoonden.” “We zijn nog niet klaar met je” komt Joost glimlachend. “Je weet het schat, zolang jullie die piemels stijf krijgen doe ik met alle plezier mijn benen wijd.” Joost pakt wat tissues en de twee trekken zich uit Fenna terug. Alle sperma wordt opgevangen en hun geslachtsdelen droog geveegd.

Ze blijven naast elkaar liggen en vrijen met elkaar. Vooral tongzoenen en ook beginnen ze weer wat met elkaars lichaam te spelen, de borsten van Michelle en Fenna en ook de piemels van Michelle en Joost. Michelle is de eerste die last krijgt van zwellingen. Haar penis richt zich op en Fenna schuift er naar toe. Ze zet haar mond erover en zuigt een paar keer. “Proef je niks?” Fenna schudt nee en gaat verder. Dan laat ze hem uit haar mond glijden. Michelle heeft een vrijwel volledige erectie. “Ik proef maar een ding en dat is een restant van jouw sperma” en ze zet haar mond er weer overheen. Joost wordt ondertussen door Michelle verwend. Hij geniet van de vaardige tong, mond en hand van zijn lieve vriendin en na een paar minuten merkt hij dat hij weer langzaam stijf wordt.

“Ik ben klaar voor jullie” zegt Fenna glimlachend en ze ligt op haar rug met haar benen wijd. “Nee meisje, dat ben je niet. Nu maken Michelle en ik de dienst uit.” “Oh jé, wat gaan jullie doen?” reageert Fenna met een glimlach. “Kom eens schat” en Joost staat op, Michelle loopt met hem mee. In de hoek van de kamer vertelt Joost wat hij wil. “Jij neukt haar kont, zo hard als je kan en jaagt je zaad in haar. Zodra jij klaar komt trekt je jezelf terug en rolt weg. Direct daarop doe ik hetzelfde. Daarna proberen we hetzelfde maar dan na elkaar in haar kutje.” “Ja, leuk, kijken of ze dan nog zo stoer zegt dat ze altijd haar benen wijd doet.” “Juist, dat wil ik proberen. En weet je, commandeer haar ook maar.” “Hé, dat is niet netjes hè, smoezen in gezelschap” roept Fenna. “Jij bent geen gezelschap, jij bent onze slet die alleen maar geneukt wil worden.” Fenna lacht, “lekker, ik ben jullie sletje voor vanavond.” Inmiddels zijn Michelle en Joost weer bij het bed.

“Omdraaien” commandeert Michelle “en die kont omhoog.”

Fenna draait zich om en blijft één tel zo liggen. “Omhoog die kont, slet” commandeert Michelle en geeft er een pets op met haar vlakke hand. Fenna doet nu haar billen omhoog en blijft met haar hoofd op het hoofdkussen liggen. “Benen wijd, dat doe je toch zo graag.” Fenna zet haar knieën wijd uit elkaar. Joost volgt het en steekt zijn duim op naar Michelle. Die glimlacht. Ze pakt de fles olie en smeert haar stijve penis in, een klein likje over het sterretje van Fenna en ze zet zich er tegenaan. Ze duwt en glijdt naar binnen. Ze laat haar niet wennen en begint direct te neuken. Een paar tellen later zet ze een hoog tempo in. “Wat neuk je hard” zegt Fenna. Michelle geeft een tik op haar bil, “mond dicht slet, jij mag alleen maar onze neukslet zijn.” Michelle kijkt naar Joost en ze knipoogt.

Minutenlang blijft Michelle doorgaan. Ze begint er van te zweten maar dat maakt haar niet uit. Ze willen samen Fenna een lesje leren. Dan voelt ze haar sperma borrelen. Joost heeft inmiddels zijn penis ingevet en dan komt Michelle klaar. Ze jaagt haar sperma in het poepgat van Fenna en trekt zich terug. Ze rolt direct opzij en nog voordat Fenna iets kan zeggen pompt Joost zijn penis in haar poepgat. Fenna kreunt op die tweede penetratie. Joost is zwaarder geschapen en dat voelt ze maar al te goed. Ook voelt ze dat hij het tempo van Michelle oppakt en ook al snel weer harder gaat neuken. Ook Joost neukt haar in een razend tempo. Hij houdt het ook iets langer vol en door zijn zwaardere lichaam wordt Fenna keer op keer hardhandig in het hoofdkussen gedrukt. Een minuut of vijf later voelt Joost toch ook wat borrelen. Nog een halve minuut, hooguit en dan jaagt hij zijn sperma diep in het poepgat van Fenna die kreunt op zijn ejaculatie.

Joost blijft een paar tellen hijgend achter haar zitten. Ook hij zweet. Michelle reikt hem tissues aan en hij trekt zich terug. Hij veegt zijn verslappende lul af en laat Fenna voor wat ze is. “Hé, en ik …… “ verder komt Fenna niet. “Kop dicht slet, pijpen” en Joost duwt haar naar Michelle. Fenna wil protesteren maar bedenkt zich. Ze berust in haar rol als slet en begint Michelle te pijpen. Michelle had zelf al die tijd al met haar lul zitten spelen en het kost Fenna dan ook niet veel tijd om haar stijf te maken.

“Nu Joost stijf maken” commandeert Michelle die zelf weer achter haar omhoog gestoken kont kruipt en nu haar vagina penetreert. Ze begint weer te neuken en doet dat hard voelt Fenna. Minuten lang blijft Michelle in dat drijfnatte neuktunneltje pompen. Opnieuw merkt Michelle dat ze ervan zweet. Uiteindelijk voelt ze haar sperma borrelen en voor de derde keer die avond jaagt ze haar zaad in het lichaam van Fenna. Als Michelle uit haar gaat en weg rolt komt Joost weer bij haar. Hij penetreert haar en begint te neuken. In hoog tempo jaagt hij zijn harde paal stoot op stoot in haar vagina. Haar drijfnatte vagina, ook al door de sperma van Michelle, maakt soppende geluidjes.

Nu merkt Fenna dat ze naar een orgasme wordt geneukt. Ze komt klaar, heftig en perst vocht langs de penis van Joost naar buiten. Joost voelt het wel en besluit het te laten. Hij neukt nog een paar minuten door en dan jaagt hij zijn sperma in het liefdestunneltje van Fenna. Hijgend en drijfnat van het zweet zakt hij op haar. Met zijn handen om haar borsten trekt hij haar omhoog om een steuntje te hebben. Dan reikt Michelle hem weer tissues aan. Hij vang de sperma op die tussen de schaamlippen van Fenna vandaan loopt. Ze perst twee keer. “Kontje ook doen?” “Nee, dat doe ik wel op toilet.” Ze rollen naast elkaar op hun rug op bed.

“Nu hou ik mijn benen bij elkaar” zegt Fenna glimlachend, “maar ik vond het supergeil, jullie slet te zijn. Wat kunnen jullie neuken.” “Wij vonden het ook leuk, wel vermoeiend maar toch leuk.” “Zullen we gaan douchen?” stelt Joost voor. “Dat lijkt me een goed plan” zegt Michelle, “ik merk overal dat ik gezweet heb, ik was ook mijn haren en daarna gaan we beneden nog wat drinken. Het is nu toch al laat.”

Bijna anderhalf uur later, het is inmiddels kwart over twee, rolt ons drietal onder het dekbed. “Ik vond het een super avond. Jullie mogen mij best nog wel wat meer vernederen.” “Vind je dat leuk?” vraagt Michelle. “Ja, ik heb dat nooit zo gehad tot vorig jaar met jou schat, met die handboeien, dat vond ik toen ook leuk en vanavond, ja echt leuk.” “Misschien moeten we je de volgende keer maar eens vastleggen in een voor ons makkelijk positie en je dan stevig neuken.” “Van mij mag het, ik vertrouw jullie wel en jullie doen geen gekke dingen.” Ze kussen elkaar en er klinkt een paar welterusten. Ze draaien zich op hun zij en een minuut later slapen ze.

De volgende morgen worden ze laat wakker. Ze kussen elkaar en staan op. Ze trekken hun badjassen aan en Fenna en Michelle gaan ontbijt klaarmaken. Het is miezerig weer buiten dus ze dekken de eettafel binnen. Joost zit ondertussen op de computer naar onder meer het weerbericht te kijken. Eenmaal aan tafel gaan ze eerst eten. Michelle heeft koffie gezet en ze drinken alle drie een beker. “Het blijft vandaag dit weer” zegt Joost, “maar vanaf vrijdag knapt het op en dan schiet de temperatuur omhoog. De wind draait naar het zuiden en we krijgen warme lucht. Misschien volgende week een hittegolf.” “Dat is heel iets anders als nu” zegt Fenna. “Wat zullen we vandaag gaan doen?” vraagt Joost, “er zijn wel activiteiten maar die zijn in de openlucht.” “Dat is dan ook geen succes.” “Gewoon thuisblijven?” zegt Fenna, “misschien vanmiddag even naar mijn ouders, hebben we daar ook onze neus laten zien.” “Vind ik ook goed” zegt Michelle “weet je of ze thuis zijn? Bel anders even.”

Die middag gaan ze naar de ouders van Fenna. Het is gezellig en mevrouw Tersteeghe vraagt of ze mee blijven eten. Ze heeft weer een grote pan soep met brood en kruidenboter. Ze praten ook over de kamer van Fenna en die laat een paar foto’s zien die ze met haar telefoon heeft gemaakt. Ook van het huis aan de buitenkant. “Dat is een mooi huis” zegt haar vader, “en die is van jouw vader Michelle.” “Ja, drie jaar geleden gekocht en wat aan opgeknapt.”

Het is al tegen negenen als ze afscheid nemen en naar huis rijden. Ze parkeren de auto binnen. Buiten is het vochtig, het regen niet meer maar de mist wordt langzaam dikker. “Gezellig vandaag” zegt Joost, “jij hebt een lieve moeder Fenna.” Fenna glimlacht, “papa is ook een schatje” zegt ze.

Als ze de volgende morgen opstaan is de mist opgetrokken maar het regent weer pijpenstelen. “Ze hebben er zin in boven” zegt Joost terwijl hij uit bed gaat. Hij loopt de badkamer in en gaat op de pot zitten. Fenna en Michelle kruipen terug in bed en onder het dekbed vrijen ze met elkaar. Al snel liggen ze te tongzoenen en wrijven over elkaars lichaam. Dan horen ze Joost de wc doorspoelen en een tiental tellen later komt hij binnen, ziet de meiden liggen en laat ze. Hij trekt zijn badjas aan en beneden begint hij de ontbijttafel te dekken. Zet eitjes op en maakt koffie.

Michelle en Fenna hebben elkaar geil gemaakt en dat resulteert in een ochtend neukbeurt. Michelle schuift haar odol in het natte kutje van Fenna en vervolgens liggen ze elkaar weer te tongzoenen. Vooral van Fenna is het een geile tongzoen, Michelle voelt hoe gretig ze is. Fenna geniet van de paal van Michelle in haar liefdestunneltje. Na een paar minuten lossen ze en Fenna draait om, Michelle duwt ze om op haar rug en ze eindigt nu bovenop. Ze begint te rijden over de harde paal van haar vriendin en al snel gaat het dekbed van hun af. Minutenlang blijf ze rijden en Michelle gaat zachtjes tegenstoten. Ze pakt de borsten van Fenna en kneedt ze, ze knijpt in haar tepels. Dan krijgt Fenna een orgasme en ze knijpt hard met haar buikspieren. Michelle voelt haar vocht op haar buik druppen en Fenna zakt voorover op haar bovenlichaam. Hun borsten liggen op elkaar en hun monden vinden elkaar weer voor een tongzoen. Fenna tilt haar heupen iets op en Michelle begint haar nu te neuken van onderen af. Nog niet hard maar ze duwt haar stijve lul wel stoot op stoot zover mogelijk in het natte kutje van haar vriendin.

Dan lossen ze de tongzoen en Michelle tilt de heupen van Fenna iets op. Ze begint haar nu hard en diep te neuken. Stoot op stoot jaagt ze haar stijve paal in het natte kutje. Uiteindelijk komt ook zij klaar en jaagt haar sperma diep in het geile lichaam van haar lieve vriendin. Ze zakken weer op elkaar en opnieuw een tongzoen. Fenna komt iets omhoog. “Zullen we eens bij ons ventje gaan kijken?” “Ja, ik ga eerst even op de pot, ik kom zo ook beneden.” Michelle pakt een paar tissues en zakt uit Fenna. Die perst het zaad uit haar vagina en Michelle veegt haar af. Fenna staat op en pakt haar ochtendjasje. Michelle loopt de badkamer in.

Beneden zit Joost aan de eettafel met een krant voor zich. Fenna komt bij hem staan en ze bukt, een tongzoen is het gevolg. “Lief van jou dat je de tafel al klaar hebt, oh en eitjes, wat verwen je ons weer.” “Jullie verwennen mij toch ook vaak.” “Zal ik je nu verwennen?” vraagt Fenna met een geile glimlach, “mijn kutje is net lekker nat gespoten door onze schat.” Joost draait zijn stoel een kwartslag en maakt zijn badjas los. Fenna ziet een keiharde paal op zijn buik. “Ik loop al zeker vijf minuten met een odol, dus graag lieve schat, help me er maar vanaf.” Terwijl Joost dit zegt wrijft hij onder de korte badjas en kneedt haar billen. Zijn handen gaan tussen haar benen en hij voelt de natte schaamlippen. “Kom, je bent nat genoeg.” Fenna gooit haar badjasje af en naakt komt ze op zijn schoot zitten. Joost houdt zijn stijve lul iets naar voren en Fenna spietst zich op de harde paal. Ze slaat haar armen om hem heen en ze wil tongzoenen. Hun tongen glijden een korte tijd over elkaar heen en dan lost ze. Ze begint te rijden en al snel heeft ze een behoorlijk tempo. Joost voelt haar natte vagina stoot op stoot over zijn gevoelige eikel glijden.

De kamerdeur gaat open en Michelle komt binnen. Ze ziet de twee en glimlacht. Ze loopt ernaar toe en kust Joost. Dan kijkt ze naar Fenna.

“Lekker hè, twee stijve piemels in huis.”

“Ik geniet hier iedere dag van lieve schat. Dit is zo lekker.” Joost merkt dat hij door zijn lieve vriendin naar een orgasme wordt geneukt. Fenna blijft onvermoeibaar rijden over zijn paal en haar almaar natter worden liefdestunneltje verwent zijn harde paal. Toch is Fenna weer eerder. Ze kreunt en ondergaat haar orgasme. Joost laat haar heel even gaan en dan staat hij op. Hij neemt haar mee omhoog en legt haar op de lege kant van de tafel op haar rug. Hij gooit zijn badjas af en zet zich schrap. Dan begint hij haar in een waanzinnig hoog tempo te neuken en amper dertig seconden later stoot hij hard in haar vagina en jaagt zijn sperma in vijf stralen diep in haar lichaam. Fenna kreunt op zijn ejaculatie.

Hij tilt Fenna op van de tafel en ze tongzoenen terwijl ze zijn lul nog in haar heeft. Heel langzaam wordt Joost slap en als hij uit haar dreigt te zakken houdt Fenna haar hand eronder. Zijn sperma begint te druppen en ze perst een paar keer. Dan haalt ze haar hand omhoog en likt alles op. Michelle dit alles heeft gadegeslagen komt bij haar en ze tongzoenen met de sperma van Joost. Ze verdelen het en slikken het door. “Je smaakt lekker vandaag schat” zegt Michelle tegen Joost. “Dus ik mag weer een dag blijven” zegt hij glimlachend. Hij pakt zijn badjas en ze gaan aan tafel. “Lekker schat, zo’n ontbijtje. En wat een verwennerij, eitjes gekookt, sinaasappelsap erbij, lekker bakkie koffie. Morgen moeten wij dit eens doen Fenna. Dat lieve mannetje verwennen.”

Vrijdag merken ze dat het warmer wordt. Er zijn nog wat kleine wolkjes maar de zon doet goed zijn best. De thermometer stijgt al rap boven de vijfentwintig graden. Ze gaan ’s ochtends na het ontbijt eerst zwemmen. Het water is lekker fris en daarna laten ze zich achterin op het bankje opdrogen. “Papa zou vandaag thuiskomen” zegt Michelle “dus dat zal wel weer uit eten worden.” “Ik heb zin in koffie” zegt Fenna wat later en ze staan op. Tien minuten later zitten ze onder de veranda aan de koffie als Michelle de telefoon hoort. Ze holt naar binnen en komt een paar minuten later terug. “Dat was papa, hij komt dinsdag pas terug. Hij is uitgenodigd in het buitenverblijf van een van de directeuren en dat wil hij niet afslaan.” “Dat is begrijpelijk want hij wil die opdracht graag hebben” zegt Joost.

“Dus dat wordt een heel ander weekend” zegt Michelle, “laten we eerst maar eens kijken wat we vandaag eten.” “Dat is toch niet zo moeilijk” zegt Joost, “ik eet eerst uit Fenna haar kutje en daarna neem ik een toef van jouw sperma als toetje.” “Nee, geil mannetje. Dat doen we niet” zegt Michelle glimlachend. “Nee schat, ik maak vanmiddag de pasta die ik de hele week al wilde maken. Een beetje ruim op tijd, dan kunnen de kruiden goed intrekken.” “Kun je het nu niet maken, dan helpen wij je en kunnen we vanmiddag weg naar de braderie, gewoon lekker rondkijken.” “Dat is ook goed, maar helpen hoeft niet, ik doe het alleen wel even en ik begin gelijk.”

Joost is binnen een half uurtje bezig. Dan meldt hij zijn meiden dat hij de pasta klaar heeft staan. Ze lopen naar boven, douchen zich en trekken kleding aan. Het is mooi weer en ze wandelen naar het centrum. Daar is een braderie en rommelmarkt aan de gang. Ze vermaken zich, drinken een biertje op een terras. Ze komen de moeder van Fenna nog tegen en tegen vijf uur lopen ze terug naar huis. Eenmaal binnen gaan ze onder de veranda zitten. Joost legt zijn handen op de blote dijbenen van zijn meiden. “Lekker, dat jullie zo kunnen lopen. De afgelopen dagen was het helemaal niks.” “Wij vinden dat ook lekker schat” zegt Fenna.

Die avond eten ze van de pasta en het smaakt ze. Ze gaan laat naar bed omdat ze eerst nog naar een film kijken. Onder het dekbed kussen ze elkaar welterusten en gaan slapen. De dagen erna wordt het al warmer. Ze genieten van de zon en van elkaar. Ze hebben alle drie een vrij goed getint lichaam en kunnen ook probleemloos in de zon lopen. Vrijen doen ze iedere dag. Ze krijgen ook geen genoeg van elkaar. Dinsdag aan het einde van de ochtend komt Pim thuis. Hij begroet hun en al snel zitten ze onder de veranda met elkaar te praten. Als Michelle en Fenna naar binnen lopen spreekt Joost Pim aan. “Morgen kan ik wegrijden?” “Ja, ik heb hem net nog afgetankt. Je gaat naar de Moezel?” “In eerste instantie wel en we blijven een weekje weg.” “Dat maakt me niet uit” reageert Pim “ik heb nu vakantie, bijna drie weken en als ik weg wil pak ik de Golf wel. Maar weten die meiden het al?” “Nee, ik heb even gewacht tot jij thuis was.” “Oké, de Passat staat er en ik ga nu naar de tennisbaan. Even rondkijken en misschien een pot tennissen.” Pim staat op. Hij groet de meisjes en loopt naar binnen.

Een paar tellen later komen Fenna en Michelle weer buiten. In eerste instantie praten ze over koetjes en kalfjes. Dan gooit Joost het gesprek om. “Ik wil morgen met jullie weg” begint hij, “ik zal er niet omheen draaien, ik heb van mijn moeder vorig jaar ruim voldoende geld gekregen, zo veel dat ik me dit jaar kan permitteren om samen met jullie een dag of acht op vakantie te gaan.” Michelle en Fenna kijken elkaar aan en dan naar Joost.

“Wat gaan we doen?” wil Michelle weten. “Morgenochtend rijden we weg, met de Passat en gaan richting de Moezel. Ik wil in Koblenz beginnen en dan iedere dag een stukje bekijken, ’s avonds weer ergens slapen en dan aan het einde in Trier uitkomen.” “Wat leuk!” zegt Fenna, “en jij kunt dat betalen.” “Ja, op dit moment wel.” “En papa vindt het goed dat jij zijn auto pakt?” “Ja schat, hij is nu ook met de Golf weg, ik mag de Passat meenemen.” “En heb je dan besproken?” vraagt Michelle. “Nee, we gaan gewoon op de bonnefooi.” “Dus we moeten spullen pakken?” zegt Fenna. “Ja, gewoon je tas met daarin kleding voor een dag of tien, wat toiletspulletjes en voor de rest niks.”

De volgende morgen zeggen ze Pim gedag en rijden weg. Het is het begin van een gezellige achtdaagse vakantie in het stroomgebied van de Moezel. Ze slapen in pittoreske hotelletjes, genieten van hele mooie vergezichten. Ze doen zich twee keer tegoed aan de Duitse bieren en de laatste dag kopen ze nog een lekkere wijn. Joost neemt twee dozen mee, een voor Pim en een voor in Leiden Ze bekijken een paar burchten. De nachten brengen ze met elkaar in één bed door. Meestal zijn dat twee-persoonsbedden. In één hotel treffen ze drie eenpersoonsbedden. Ze schuiven de nachtkastjes er tussenuit en de bedden worden tegen elkaar aangeschoven.

Het weer werkt erg mee, het blijft acht dagen lang mooi weer en twee middagen brengen ze bij de rivier door waar ze in de brede graskant op een deken gaan liggen. Wel met borsten en billen bedekt maar dat komt thuis wel weer goed. Zoals met alles komt ook aan deze korte vakantie een einde en ze rijden vanuit Trier door Luxemburg en België terug naar huis.

Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm