Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL11
Categorie: transsexueel | maandag 20 januari 2014 03:17

Geile afspraakjes

DEEL 11 - Tien weken later, het is nu de donderdag voor de zomervakantie. Zowel Joost als Michelle hebben donderdagmorgen hun laatste college en dan is het vakantie. Joost wacht haar op bij de uitgang en als ze naar buiten komt vallen ze elkaar om de nek. “Lekker schat, negen weken vakantie” zegt Michelle en ze kust hem. “Jou negen weken om me heen” reageert Joost, “ik heb er echt zin in lieve schat.” “En ik verheug me ook op Fenna, die lieve schat is ook acht weken bij ons.” Hand in hand lopen ze naar de brug, steken de Witte Singel over en via het Paterstraatje en de Doelensteeg zijn ze al snel op het Rapenburg. Bij Joost gaan ze naar boven.

“Als jij nou je tas pakt, dan smeer ik een stapeltje boterhammen” stelt Michelle voor. “Dat is goed, ik heb mijn tas al voor het grootste deel klaar, alleen wat laatste spullen mee en ik wil dit keer ook mijn notebook maar meenemen, die doe ik in mijn sporttas.” “Ja, dat wil ik straks ook doen, ik heb gisterenavond nog een back-up van mijn documenten van de gewone computer erop gezet dus die heb ik dan ook bij me. En ook mijn tas staat praktisch klaar. Wat laatste dingen en ach, wat ik vergeten ben kan ik in Doetinchem wel kopen.”

Drie kwartier later lopen ze naar de etage van Michelle. Dwars door de binnenstad is het te doen, krap een half uurtje lopen en het is mooi weer. Niet snikheet maar wel droog. Bij Michelle zijn ze snel klaar en wat later stappen ze op station Lammenschans op de trein. Uiteindelijk komen ze zonder vertraging in Doetinchem en ze stappen uit. “Wat zullen we doen?” vraagt Michelle “gewoon naar Fenna toelopen en dan door naar mijn huis. Het is nog niet laat.” “Ik vind het goed.” Ze stappen stevig door en een kwartiertje later komen ze bij Fenna. Michelle belt aan en Fenna doet open. Ze vallen elkaar om de hals. Dan kussen ze elkaar. “Lekker, vakantie met jullie” glundert Fenna en ze laat Michelle los en omhelst ook Joost. “Kom even binnen, gedag zeggen, dan gaan we.” Ze begroeten de ouders van Fenna, Joost stelt zich voor en ze praten heel even. “Zullen we?” vraagt Fenna. “Ja, we gaan lopen. Het is hooguit een half uurtje en het is lekker weer.”

Ze gaan de deur uit en lopen richting de villa. Onderweg praten ze honderd uit en Fenna vertelt onder meer dat ze weg is bij de Chinees. Hij had last van teruglopende klandizie en daarom was het niet nodig dat ze iedere avond stond. Hij wilde haar wel hebben voor één avond in de week maar daar heeft ze voor bedankt. Ze heeft voor haarzelf al besloten dat ze na de vakantie wel weer een baantje gaat zoeken. Bij de villa aangekomen doet Michelle de voordeur los en ze lopen naar binnen. Op tafel ligt een briefje van Pim. “Papa is tot volgende week donderdag in Duitsland” zegt Michelle. “Dan komt hij naar huis. Het weekend is hij thuis en dan gaat hij nog een week naar Frankrijk. Daarna probeert hij drie weken vrij te zijn.” “Dus we zijn een paar dagen met zijn drieën” merkt Joost op. “Ja, zullen we onze tassen boven neerzetten en dan eerst even overleggen wat we verder doen de komende dagen?” zegt Michelle. “Ik loop die drie tassen wel naar boven” komt Joost, “gaan jullie maar buiten zitten.” “Wat ben je toch een schat” zegt Michelle en ze drukt een kus op zijn mond. Joost loopt terug de gang in en Michelle en Fenna lopen naar het terras achter de keuken.

Een paar minuten later zitten ze met elkaar aan een biertje en overleggen over de komende dagen. “Ik heb voor mezelf besloten deze acht weken niet ongesteld te worden. Ik slik de pil gewoon door, daarna mag het weer komen.” “Kan dat geen kwaad?” vraagt Michelle. “Nee, ik heb het aan de huisarts gevraagd en die zei dat het voor een keer geen kwaad kan.” “Wat doen we met eten vanavond?” wil Joost weten. “Mag ik een goede tip geven? Dat nieuwe steakhouse tegenover het station schijnt heel erg goed te zijn.” “Dat gaan we daar wel met een taxi naar toe” zegt Michelle. “Ja, want weer een keer het station op en neer lopen trekt mij ook niet” zegt Joost, “maar ik vind het wel goed Fenna, om daar te gaan eten.” De meiden zoeken binnen het telefoonnummer op en bellen. Ze reserveren een tafel voor een uur of zeven.

“Zeven uur?” zegt Joost “dan kunnen we nog wel een rondje neuken, ik loop al weer vier dagen droog.” Michelle lacht, “ik ook schat, ik heb ook wel zin.” “Wat denk je dat ik wil, ik ben vijf weken geleden, tweede Pinksterdag, voor het laatst verwend door jullie, daarna heb ik ook niks meer gehad. Ja, twee keer een vibrator, maar dat is het ook niet meer heb ik gemerkt.” “Nou kom op dan” zegt Michelle en ze staat op. Ze lopen naar boven en daar lijkt het of ze meedoen aan een wedstrijdje uitkleden. Binnen een vloek en een zucht rollen ze met zijn drieën bloot op bed. Fenna in het midden en de andere twee aan weerszijden tegen haar aan. Eerst is het een tongzoen tussen Michelle en Fenna, een minuutje hooguit en dan draait Fenna naar Joost. Opnieuw een tongzoen. Als ze lossen kijken ze elkaar aan.

“Wat mij betreft mag jij het zeggen” begint Joost tegen Fenna. “Van mij mag dat ook, wat wil je schat?” “Wat lief van jullie dat ik mag kiezen. Dan wil ik dat één van jullie mij een keer klaar beft, dan neukt Michelle mijn kutje en als laatste neukt Joost mij, ook in mijn kutje.”

Ze doen zoals Fenna het vraagt. Michelle geeft Joost aan dat hij mag beffen en Joost duikt tussen haar benen en treft daar een paar spiegelgladde schaamlippen, kennelijk vandaag nog geschoren. Hij verwent haar klitje en neuktunneltje. Hij ligt al snel te smakken. Dit kutje is echt toe aan een paar verwenbeurten. Fenna kreunt vanachter de tongzoen die ze met Michelle deelt. Het duurt niet lang voordat ze klaarkomt en Joost vangt haar geil op. Dan draait hij weg van haar en Michelle zet haar stijve penis tussen haar schaamlippen. Ze penetreert haar en Fenna kreunt. “Oh schat, wat is dat toch lekker. Toe neuk me, ik heb het zo gemist” en Michelle duwt haar penis zo ver als ze kan in haar. Fenna legt haar voeten kruislings over haar billen en trekt haar strak tegen zich aan. Een paar tellen genieten ze van elkaar. “Dit blijft zo lekker, mijn lieve vriendin die mij neukt. Weet je schat, ik weet nu dat ik een bijzondere vriendin heb, een heerlijke shemale dus kom schat, neem me, laat me genieten.”

Michelle voelt dat Fenna haar wat loslaat en ze begint te neuken. Eerst nog rustig met hun bovenlichamen op elkaar, hun borsten raken elkaar ook steeds en dan wil Fenna bovenop. Ze draaien zich om zonder het contact te verliezen en Fenna begint te rijden op de harde paal van Michelle. Minutenlang maar dan voelt Michelle haar sperma borrelen. Ze pakt haar vriendin bij de heupen en houdt haar stil. Met harde en diepe stoten neukt ze zichzelf klaar. Haar sperma jaagt ze in vier stralen diep in het liefdestunneltje van haar vriendin. Ze blijven op elkaar liggen.

Joost die alles heeft zitten volgen heeft zich de laatste minuut stijf getrokken en kruipt nu achter Fenna. Hij wacht tot Michelle uit haar zakt en nog voordat er maar een druppeltje sperma naar buiten zakt heeft hij zijn harde paal al in het warme kutje van Fenna geduwd. Hij voelt de nattigheid binnenin haar. Michelle die onder Fenna blijft liggen spreidt haar benen om Joost de ruimte te geven. Fenna kreunt op de penetratie van Joost. Die is toch wat zwaarder geschapen en dat verschil voelt ze wel. Dan begint Joost haar te neuken. Met lange diepe stoten verwent hij haar kutje. Fenna en Michelle tongzoenen met elkaar en Michelle kneedt een van de borsten van haar vriendin.

Fenna's kutje begint nu soppende geluidjes te maken.

Haar eigen vochtproductie neemt ook weer toe en de grote eikel van Joost schampt iedere keer langs haar g-spot. Ze komt klaar, heftig en Joost voelt haar knijpen. In haar geoliede kutje houdt hij het nu ook niet meer en in vijf vette stralen jaagt hij zijn sperma diep in haar geile neuktunneltje. Fenna kreunt op die ejaculatie want ze voelt hem spuiten, zoveel vocht als hij in haar perst. Michelle merkt dat ze nu alle twee klaar gekomen zijn. “Mag ik de inhoud van je kutje hebben?” vraagt ze. “Dan moet je eronder gaan liggen want het komt gelijk naar buiten denk ik” is de reactie van Fenna. Michelle kruipt onder haar vandaan en gaat andersom weer onder haar liggen. Fenna hapt naar haar slappe piemel en proeft haar eigen smaak er nog aan. Joost krijgt een tikje van Michelle en hij trekt zich uit Fenna. Michelle houdt haar mond tegen de openstaande schaamlippen en Fenna perst. In een paar golfjes komt alle sperma en kutvocht naar buiten. Dan komt Michelle rechtop en ze tongzoenen met zijn drieën, de liefdessappen worden verdeeld en daarna doorgeslikt.

“Zo dat was een lekker begin van onze vakantie” zegt Michelle en ze pakt Joost vol op zijn mond. De twee tongen een tiental seconden met elkaar en dan pakt ze Fenna. Als laatste tongzoent Fenna met Joost. Michelle kijkt op de wekker, “kom schatten van me, we gaan ons afspoelen en dan aankleden, beneden bel ik wel een taxi.” Een half uurtje later stappen ze voor de deur in een taxi en Joost zegt de chauffeur waar ze naar toe moeten. Voor de deur van het steakhouse stappen de dames uit terwijl Joost afrekent.

Die avond genieten ze van een heerlijke maaltijd. Een lekkere carpaccio vooraf, dan nemen de dames ieder een kleine steak en Joost neemt de T-bone, ze drinken er met zijn drieën een fles rode wijn bij leeg en na afloop nog een kopje koffie. Als Joost afrekent controleert hij de bon, het bedrag is laag voor zijn gevoel, maar alles staat erop. Michelle en Fenna lopen achter hem aan naar buiten. “Je kunt er zelf bijna niet voor koken, voor dat geld.” “Was het zo weinig?” “Vijf en tachtig euro voor drie personen en dan inclusief drankjes, dat is niet duur.” “Nee, inderdaad, dat valt reuze mee.”

Ze steken over en bij het station nemen ze de taxi en die rijdt hun terug naar de villa. Eenmaal binnen gaat Fenna naar het toilet, Joost en Michelle lopen naar de veranda. De temperatuur valt een beetje tegen. Er staat een fris windje schuin op de veranda. Ze gaan weer naar binnen en ze omhelzen elkaar. “Ik hou van je” fluistert Michelle. “Ik hou van jou lieve schat” en hun monden raken elkaar, een paar kleine kusjes en dan smelten hun lippen samen. Ze tongzoenen, rustig en liefdevol. Hun lichamen trekken ze tegen elkaar aan en Joost voelt de zwelling bij Michelle. Zijn lieve schat is alweer geil. Hij schuift een hand onder haar rokje naar omhoog en voelt haar keiharde paal in haar slipje. “Je hebt er weer zin in?” Michelle lacht, “wat denk je, mijn heerlijke mannetje die mij zo lekker tongzoent, dan beginnen mijn hormoontjes weer te werken.” Fenna komt binnen en loopt naar de twee toe. Joost betrekt haar ook in de omhelzing.

“We hadden het net over de hormoontjes van Michelle, voel maar eens onder haar rokje.” “Oh lekker, je hebt weer een harde paal” glimlacht Fenna als ze hem beetheeft, “gaan jullie mij dan sandwichen, daar heb ik wel zin in. Ik zou nu al naar boven willen en lekker vrijen met jullie.” “Dat willen wij ook lieve schat” zegt Michelle. Ze kussen elkaar en dan lopen ze naar boven. “Eerst even douchen en kontjes uitspoelen” zegt Michelle en ze lopen bloot de badkamer in. Michelle met een keiharde erectie die bijna recht naar voren op haar lichaam staat. Ook Joost heeft een zwellende penis. Onder de douche spoelen ze hun onderlichamen af en dan doet Joost de anaal sproeier er op. Ze spoelen elkaars poepgatje uit en daarna gaan de kranen uit en drogen ze zich af. Fenna neemt gelijk haar pil in en ze lopen naar de slaapkamer. Op bed ontspint zich een vrijpartij, eerst nog rustig, misschien zelfs beschaafd maar al snel gaat het er geil aan toe. Joost en Michelle hebben allebei een staalharde erectie en Fenna verwent ze met haar handen allebei terwijl Joost haar tongzoent en Michelle met haar onderlichaam naast het hoofd van Fenna ligt en haar ondertussen stevig beft. Alsof het afgesproken is stoppen ze vrijwel tegelijkertijd.

“Wij voelen elkaar echt goed aan” glimlacht Fenna. “Ik heb het door” reageert Michelle “maar ik wil een sandwich doen, Joost ga jij maar liggen, ik doe Fenna haar kontje de eerste keer.” Joost gaat op zijn rug liggen en Fenna zet haar natte neukgrotje over zijn harde paal. Michelle smeert haar stijve in met babyolie en spuit ook wat in de anus van Fenna. Ze zet haar lul tegen het sterretje en perst. Fenna laat haar makkelijk toe en met zijn drieën blijven ze even stil zitten en genieten van elkaar. “Begin jij maar Joost” zegt Michelle en vijf seconden later liggen ze in cadans te neuken. “Oh, wat lekker is dat toch, jullie samen in mijn twee gaatjes” zegt Fenna. Minutenlang gaan ze door en dan voelt Fenna een orgasme opkomen. Ze komt klaar, heftig en knijpt in de twee indringers. Voor Michelle is dat teveel en ze jaagt drie stralen sperma in het kontje van haar vriendin. Joost is zo ver nog niet en wacht even. Als Fenna weer uit haar orgasme is en Michelle zich heeft teruggetrokken pakt hij haar heupen vast. Hij houdt ze op de goede hoogte en begint haar van onderen af te neuken. Zijn stoten zijn hard en diep. Het tempo gaat steeds verder omhoog en Fenna kraait het uit van genot.

Uiteindelijk voelt ook Joost zijn sperma opkomen en in vier harde stralen jaagt hij het in haar neuktunneltje. Fenna zakt op hem neer en kust hem. Ze komt omhoog en loopt met een hand tussen haar benen naar de badkamer. Joost en Michelle rollen naar elkaar toe en tongzoenen. “Ik hou van je.” “En ik hou van jou” reageert Michelle, “jij blijft gewoon de heerlijke man die mij accepteert zoals ik ben.” Opnieuw smelten hun lippen samen en heel liefdevol en teder tongzoenen ze met elkaar. Fenna komt weer binnenlopen en ziet de twee. Ze laat ze en gaat op een van de twee bankjes zitten. Terwijl ze zit te kijken verbaast ze zich erover dat Joost en Michelle kennelijk zoveel van elkaar houden en dat terwijl Michelle geen kutje heeft. Misschien vindt Joost dat niet belangrijk. Ze zit zo in gedachten dat ze niet direct merkt dat de twee naar haar liggen te kijken. “Wat zit je te piekeren?” zegt Michelle. Fenna lijkt wakker te schrikken uit haar droom en kijkt op, glimlacht en staat op. Ze loopt naar de twee toe en gaat op de rand van het bed zitten.

“Ik zat niet echt te piekeren, alleen, ik kwam uit de badkamer, zag jullie zo liggen en toen verbaasde ik mij over het feit dat jullie zoveel van elkaar houden terwijl jij geen kutje hebt.” “Michelle heeft wel een heerlijk kontje Fenna, en ik neuk een kontje net zo makkelijk als een kutje.” “En ik vind Joost in mijn kontje heel lekker. Maar genoeg gepraat, ik wil ook andersom nog een keertje” zegt Michelle, “dus schat, werk aan de winkel.” Fenna glimlacht. “Dat werk mag je me de hele dag laten doen, slappe piemels stijf maken.” “Als jij mij stijf maakt, dan doe ik Michelle” zegt Joost. Ze gaan zo liggen dat Fenna Joost pijpt en Joost pijpt Michelle, die op haar beurt Fenna weer beft.

Een minuut of wat blijven ze met elkaar bezig. Michelle merkt dat Fenna weer klaar gaat komen en als ze twee vingers in haar poepgaatje schuift en haar ook daar verwent krijgt ze een orgasme. Joost heeft Michelle al bijna op oorlogssterkte en Fenna is hard op weg met Joost. Een paar minuten later gaat Michelle op haar rug liggen, Fenna kruipt over haar heen en Michelle weet de weg. Joost pakt de babyolie, vet zijn stijve penis in en perst nog een scheutje in haar kontje. Dan zet hij zich achter haar en penetreert haar tweede neukgaatje. Door het vet komt hij makkelijk binnen en Fenna merkt dat Joost toch iets groter is. Dan beginnen de twee te neuken, eerst nog rustig maar al snel gaat het tempo omhoog. En Fenna ligt er kreunend tussen, dat overweldigende gevoel van twee van die lekkere palen in haar onderlichaam is iedere keer weer bijzonder, daar wil ze en kan ze niet aan wennen. Minutenlang gaat dit spel door. Fenna voelt dat ze weer naar een orgasme wordt gebracht, Michelle voelt haar sperma al borrelen en ook Joost merkt dat het niet lang meer kan duren. En dan heel onverwacht en voor de allereerste keer komen ze alle drie vrijwel tegelijk klaar. Er wordt gespoten en geknepen, ze genieten van hun eigen orgasme en van elkaar.

“Wat is dit super” zegt Fenna, “drie mensen die tegelijk klaarkomen” en ze zakt voorover op Michelle. Ze tongzoenen, kort en dan komt ze weer los. “Daarom is het altijd zo lekker als Joost en ik tegelijk klaar kunnen komen, maar het komt niet zo heel erg vaak voor.” “Ik vond het lekker” zegt Joost, “jij knijpt echt hard in je kontje als je klaar komt.” “En ik voel je kutje knijpen, ook heel hard.” “En ik merk dat jullie tegelijkertijd warm sperma in mijn twee neukholletjes jagen, zalig is dit, echt waar schatten.” Ze trekken zich uit haar terug en Joost vangt alles op met een paar tissues. Ze lopen met zijn drieën nog een keer richting de badkamer en tien minuten later rollen ze tegen elkaar aan onder het dekbed. Joost en Michelle naast elkaar en Fenna achter Michelle. Er wordt over en weer welterusten gekust en vijf minuten later slapen ze.

De volgende morgen wordt Joost wakker. Hij ligt op zijn rug en draait zijn hoofd opzij. Michelle ligt rechts van hem en kijkt hem aan. Ze glimlacht. “Goedemorgen schat” zegt ze zachtjes en ze kussen elkaar. Joost draait zich op zijn zij en wrijft over haar wang. “Ik hou van je” zegt hij en kust haar. “Ik hou van mijn lieve Joost” zegt ze glimlachend en nu kussen ze elkaar wat steviger. Hun lippen smelten samen en een tongzoen volgt. Ze merken niet dat Fenna nu ook wakker wordt en als die op een elleboog omhoog komt ziet ze wat er aan de hand is. Ze laat het stel en gaat weer liggen. Michelle voelt dat en lost de tongzoen. Ze draait zich om. “Goedemorgen lieve schat” en Fenna glimlacht. “Goedemorgen” en de twee vrouwen tongzoenen met elkaar. Michelle voelt ondertussen hoe Joost haar odol beetpakt en de voorhuid omlaag trekt. Michelle draait haar hoofd in zijn richting. “Zullen wij Fenna eens laten zien hoe wij elkaar kunnen verwennen.” “Ja, daar ben ik wel nieuwsgierig naar” zegt Fenna. “Jij op het kussen of ik?” vraagt Joost. “Mag ik op het kussen, neuk mij maar en trek me af. Dan kan ik ondertussen Fenna beffen.” “Nee, ik wil gewoon naar jullie kijken, mag dat?” “Ook goed schat” reageert Michelle.

Joost komt rechtop en pakt een hoofdkussen. Die schuift hij onder Michelle haar billen. Hij gaat tussen haar benen zitten en spuit wat babyolie in haar poepgaatje. Hij vet zijn penis wat in en zet hem voor haar anus. Hij duwt en penetreert haar, even laten wennen en dan begint hij rustig te neuken. Hij pakt de stijve penis van Michelle en begint haar af te trekken. Dit spel gaat een paar minuten door, Joost neukt het kontje van Michelle en trekt haar tegelijkertijd af. Michelle ligt te genieten en sluit haar ogen. “Best wel een geil gezicht” zegt Fenna zachtjes. Michelle begint richting haar orgasme te gaan. Joost voelt dat aan de schokkende bewegingen die ze tegen zijn hand inmaakt. Hij verhoogt het tempo van zowel het aftrekken als van zijn penetraties en dan voelt hij Michelle klaarkomen. Vier stralen sperma jaagt ze over haar lichaam, op haar borsten en buik. Joost is nu ook bijna zover en nog geen tien seconden later trekt hij zich uit haar kontje en al aftrekkend jaagt hij vijf vette stralen sperma over haar lichaam. Michelle kijkt ernaar en glimlacht. “Lekker is dat, jou zien spuiten” en ze neemt een likje van hun sperma. “Mag ik het oplikken?” vraagt Fenna. “Tuurlijk mag dat” en Fenna begint de klodders te verzamelen. Als ze het meeste heeft tongzoenen de twee meiden met elkaar en spelen met de sperma. Fenna heeft nog steeds wat in haar mond als ze omhoog komt en een tongzoen met Joost deelt. Ze verdelen het laatste en slikken het ook door. Ze zakken met zijn drieën weer naast elkaar op bed.

“Het is een heerlijk geil gezicht om jullie zo bezig te zien” begint Fenna.

“En andersom doen we ook, of we verwennen elkaar in 69, er zijn zoveel mogelijkheden.” “Seks is gewoon lekker, ook op deze manier” zegt Joost, “maar ik ga naar beneden, het ontbijt klaarmaken. Misschien wil jij Fenna nog klaarmaken voordat jullie naar beneden komen.” “Oh lekker, dank je wel schat” reageert Michelle, “zin?” vraagt ze aan Fenna. “Dat hoef je mij toch niet te vragen, ik heb altijd zin” antwoordt ze lachend.

Joost gaat van bed en loopt naar beneden. Achter zijn rug begint Fenna Michelle weer stijf te pijpen. Als dat lukt is ze wel een aantal minuten verder maar dan staat er weer een paal in oorlogssterkte op haar lichaam. “Kom schattebout, de komende minuten ben ik van jou” zegt Fenna en ze gaat op handen en knieën zitten met haar kont naar Michelle. Die beft haar een paar tellen, dan likt ze een paar keer over haar sterretje en kruipt omhoog. Ze zet haar stijve paal tegen de schaamlippen van Fenna en penetreert haar. De twee vrouwen genieten van elkaars lichaam. Fenna vindt Joost lekker met zijn dikke zware paal maar ook Michelle vindt ze een fijne vrouw, haar penis is weliswaar wat dunner maar ze voelt hem goed, diep in haar buik. Michelle voelt dat Fenna steeds meer begint te knijpen met haar buikspieren. Dat vindt ze lekker en geniet van het natte kutje van haar vriendin. Gaandeweg beginnen ze elkaar naar een volgend hoogtepunt te werken. Fenna is het snelst. Zij krijgt haar eerste orgasme van die dag en geniet. Ze voelt hoe Michelle haar door blijft neuken en een minuut later jaagt die haar tweede lading sperma van die dag in het kutje van Fenna. Ze zakt voorover op haar rug en ze genieten korte tijd van elkaar.

Michelle trekt zich terug en knijpt de schaamlippen van Fenna toe. Ze zakt vlug naar onder en zet haar mond erover. Fenna voelt dat en ze perst de sperma en haar sappen in de mond van Michelle. Ze tongzoenen en spelen ermee. Dan slikken ze alle twee en kijken elkaar glimlachend aan. Een omhelzing en een tongzoen volgen. “Ik hou van je” zegt Michelle. “Ik hou van mijn allerliefste vriendin” en opnieuw rollen ze tongzoenend op elkaar. Als ze lossen kijken ze elkaar weer glimlachend aan. “Kom schat, we gaan eens bij ons kereltje kijken” zegt Michelle.

Beneden heeft Joost het ontbijt praktisch klaar als de meiden de keuken inlopen. “Nog helpen?” “Nee hoor Michelle, ik ben klaar, ga maar lekker buiten zitten. Het is mooi weer.” Vijf minuten later zitten ze met zijn drieën buiten te ontbijten. Het zonnetje doet al aardig zijn best en zo te zien aan de bomen staat er niet veel wind. Tijdens het eten praten ze over wat dingen als Fenna het gesprek een onverwachte wending geeft. “Ik heb geïnformeerd naar verder studeren in Leiden en dat kan.” “Jij wil bij ons in de buurt wonen?” vraagt Michelle. “Ja, die lange koude winter stel ik me zoveel gezelliger voor als ik jullie beide dicht in de buurt heb.” “Ik moet je bekennen dat ik het ook wel gezellig zou vinden, jij niet Joost?” “Zeker gezellig alleen moet je wel woonruimte hebben.” “Vóór wanneer moet je beslissen?” vraagt Michelle. “Uiterlijk 1 augustus moet ik me inschrijven in Leiden en uitschrijven in Nijmegen. Maar schat, kan ik niet tijdelijk bij jou wonen?” “Ja en nee, ik zou het reuze gezellig vinden maar ik ben ook bang dat mijn regelmaat van studeren er dan bij inschiet.” “Kunnen we even een paar dagen bedenktijd nemen” stelt Michelle vervolgens voor, “ik moet misschien aan het idee wennen.” “Ik vind het best maar ik wil eind juni toch een knoop doorhakken, ik moet het mijn ouders ook nog vertellen.” “Dat is nog tien dagen, vóór die tijd weten we het wel” besluit Michelle.

Het gesprek verandert van onderwerp. Tegen tien uur staan ze op en ruimen af. “Zullen we eerst gaan zwemmen, daarna zien we wel” zegt Joost. “Ja, lekker” zegt Michelle en even later lopen ze met zijn drieën de trap achter in de woonkamer af en komen in het overdekte deel van het zwembad. Ze lopen het water in en poedelen wat, dan zwemmen ze rustig naar achteren. Helemaal achterin klimmen ze op de kant en gaan op de rand zitten met hun benen in het water. Hier achterin het zwembad merken ze toch dat er wel een briesje staat en die is nog niet echt warm. Fenna is de eerste die een rilling krijgt en kippenvel heeft. Joost ziet dat. “Krijg je het koud?” “Ja, ineens een rilling, dat windje is best nog wel fris.” “Zullen we anders gaan douchen en aankleden en de auto pakken” stelt Michelle voor “dan rijden we naar Arnhem, terrasje pakken, even over de markt lopen en dat soort dingen.” “Dat is goed” zegt Joost en Fenna knikt instemmend ja. Ze duiken het water in en zwemmen terug. Bij de kleedruimte onder het huis drogen ze zich wat en lopen dan naar boven. Gelijk door naar de eerste etage en onder de douche. Ze staan met hun drieën tegen elkaar aan onder de warme stortdouche. “Lekker is dit als je het een beetje koud hebt” komt Fenna. Ze wassen elkaar en drogen zich daarna af. Fenna en Michelle föhnen hun haren wat droog en eenmaal aangekleed lopen ze naar beneden. De meiden hebben een minirok aan met een hemdje erboven, geen bh, daar hadden ze geen zin in. Een overhemdje met korte mouwen erover die ze niet dichtknopen. Joost draagt gewoon een korte broek en een T-shirt.

In de garage geeft Michelle de sleutels aan Joost. Die stapt in en duwt op de afstandsbediening van de garagedeur. Ondertussen pakt hij een briefje dat op het stuur van de auto zit geplakt. Hij slaat het open en er valt honderd euro uit. Hij leest het briefje. “Michelle, ik ben vergeten deze auto af te tanken dus als je weg wil moet jij het even doen. Papa. Ps. Wisselgeld mag je houden.” Joost roept Michelle en laat het haar lezen. “Dat gebeurt wel vaker. Hij denkt daar niet altijd aan. Hij heeft ook al twee keer de wegenwacht moeten oppiepen omdat hij zonder benzine langs de weg stond.” Ze rijden weg en gaan eerst langs het benzinestation. Fenna en Michelle zitten naast elkaar achterin. Michelle wijst Joost de weg naar de pomp en hij tankt de auto af. Binnen afrekenen en hij loopt weer naar buiten. Hij kijkt glimlachend naar de twee meiden die glunderend achterin de Cabrio zitten. “Ik mag weer met twee mooie vrouwen op stap” zegt hij als hij instapt. “Lekker toch” zegt Fenna en ze strijkt hem over zijn haar.

Een half uurtje later parkeren ze de auto in het centrum van Arnhem op de Markt. Daar geven ze elkaar een hand. Michelle loopt links van Joost, Fenna aan de andere kant. Ze lopen de Turfstraat in en komen dan op het Kerkplein. Een grote markt ligt vóór hun en ze wandelen erover heen. Halverwege lopen Fenna en Michelle hand in hand en Joost loopt vlak achter hun. Hij geniet van de twee vrouwen die vóór hem lopen. Zijn grote schat, Michelle en de lieve Fenna, hij houdt van alle twee en krijgt al weer kriebels in zijn broek als hij denkt aan wat er vanmiddag of vanavond ongetwijfeld nog volgt. Ze wandelen op hun dooie akkertje over de markt en komen bij een groot terras. Er zijn een paar tafeltjes vrij en ze pakken er een. De kaart staat op tafel en Joost kijkt. “We kunnen hier ook wat eten.” “Lekker, ik heb wel trek” zegt Michelle. Ze overleggen en Joost bestelt. Een paar minuten later wordt alles gebracht en ze wensen elkaar eet smakelijk. Een half uurtje later lopen ze weer door de straatjes en steegjes en tegen vieren komen ze weer op de Markt. Ze stappen in en Joost rijdt weg. Eenmaal thuis parkeert hij de auto in de garage en ze lopen naar binnen. Fenna loopt de keuken in.

Joost en Michelle zijn in de kamer achtergebleven en Michelle heeft de post uit de buitenbus gepakt. Er zit een brief tussen met als afzender een van haar medebewoonsters. “Wie zou het zijn en wat is haar mededeling?” vraagt ze zich hardop af. “Ik weet het niet. Jij maakt dit soort post nooit open?” “Nee, ik maak papa’s post nooit open.” “Kun je hem niet bellen?” Michelle kijkt op de klok. Kwart voor vijf, vrijdagmiddag, proberen kan ik het altijd denkt ze en pakt de telefoon. Het nummer van Pim staat in het geheugen en ze belt. De telefoon gaat over. Hij wordt aangenomen. “Met Pim” “Dag papa, Michelle hier” “Dag schattebout, ben je in huis?” “Ja sinds gisterenmiddag al, maar pap, ik heb een vraag. Er zit een brief tussen je post die is geadresseerd aan de heer P. Verstraeten en volgens de afzender afkomstig van één van mijn medebewoonsters in Leiden. Mag ik hem openmaken?” “Dat zal een bevestiging zijn van de opzegging van Merel, daar heeft ze me vorige week over gebeld. Zij is klaar met haar studie en gaat weer naar haar ouders terug. Maak maar open en we hebben het er komende week verder wel over” “Verder alles in orde?” “Ja lieve schat, ik kom waarschijnlijk woensdag al naar huis, maar dat zien jullie wel.” Ze sluiten het gesprek af en Michelle maakt de envelop open.

“Ja, papa heeft gelijk, het is een opzegging van Merel, het meisje wat boven woont.” Ze holt naar de keuken, naar Fenna. “Fenna, schat, je probleem is opgelost. De kamer boven mij, de zolderetage, komt leeg per komende 1 juli. Dus je kunt gewoon daar komen wonen.” Ze omhelzen elkaar en tongzoenen. Dan kijken ze elkaar aan. “Ik ben nu heel blij” zegt Fenna glimlachend. “We hebben het er de komende week wel over en dan praten we ook met papa” besluit Michelle, “hij moet het natuurlijk wel goedvinden.” “En ik moet de huur kunnen opbrengen” besluit Fenna.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm