Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL10
Categorie: transsexueel | donderdag 16 januari 2014 04:57

Geile afspraakjes

DEEL 10 - De zaterdag verloopt gezellig en vooral geil. Dat begint al bij het ontwaken. Michelle en Fenna worden bijna tegelijk wakker. Fenna ligt in het midden met haar gezicht naar Michelle. Die komt iets naar voren en kust haar. “Lekker geslapen?” “Heerlijk, alleen snap ik niet hoe ik nu hier kan liggen want Joost lag in het midden toen we gingen slapen.” “Ik ben eruit geweest” horen ze Joost “en toen ik terug kwam lag Fenna wat meer naar Michelle toe, dus ben ik maar achter je gekropen.” “Dus die kruik was van jou?” “Ja, heb je het gemerkt.” “Heeft hij je geneukt vannacht?” “Ja, maar dan alleen zijn stijve paal in mijn kutje geschoven en zo zijn we weer in slaap gevallen. Het voelde wel lekker. Ben je nog klaargekomen Joost?” “Volgens mij niet maar dat moet jij kunnen voelen.” Ondertussen is Michelle naar Fenna toegeschoven en heeft haar op haar rug geduwd. Ze ligt half op haar en begint kusjes te geven. Een paar tellen later is de eerste tongzoen van die dag een feit. Van beide kanten voelt het innig en liefdevol. Een hand van Michelle glijdt over het lichaam van haar vriendin en als ze tussen haar benen komt spreidt Fenna ze. Fenna op haar beurt kneedt de borst van Michelle en glijdt dan omlaag over haar billen.

Joost ligt ernaast en kijkt ernaar. Hij heeft last van een odol en speelt er heel rustig mee. Als Michelle haar onderlichaam iets wegdraait van Fenna floept haar stijve lul ertussen uit. Ook zij heeft last van een odol. Joost bedenkt zich niet en gaat ernaar toe. Hij zet zijn mond over haar penis en trekt haar voorhuid omlaag. De blote eikel laat hij in zijn mond glijden. Michelle kreunt zachtjes en als Fenna met haar hand naar haar stijve lul wil voelt ze Joost en laat hem. Joost begint Michelle nu echt te pijpen. Hij zuigt op haar eikel en trekt haar af. Michelle merkt dat ze klaar gaat komen en laat hem. Het is zo lekker wat hij doet. Een minuut later komt Michelle klaar en jaagt haar sperma in Joost zijn mond. Fenna voelt wat er gebeurt en ze lost.

“Joost, mag ik ook wat?”

Als Joost haar leeggezogen heeft laat hij de verslappende piemel uit zijn mond glijden en gaat naar Fenna. Ze tongzoenen met elkaar en de sperma van Michelle gaat heen en weer. Dan slikken ze allebei en kijken elkaar glimlachend aan. Joost kijkt naar Michelle. Die ligt op haar zij te kijken naar de andere twee. Joost gaat naar haar toe en kust haar. “Neuk jij Fenna maar, dan gaan we daarna ontbijten.” Joost draait weg van Michelle en gaat op zijn rug naast Fenna liggen. Hij geeft haar een zetje en Fenna begrijpt het. Ze kruipt over hem heen en laat zich penetreren. De natte vagina van Fenna is een weldaad voor zijn odol, haar warme neuktunneltje glijdt soepel over zijn blote eikel. De fluweelzachte binnenkant streelt hem. Ook Fenna voelt hem. De dikke eikel glijdt langs haar g-spot en ze sluit haar ogen. Ze geniet en dan voelt ze dat Joost haar harder en krachtiger begint te neuken. Inmiddels kent ze dat en laat hem. Nog geen minuut later komt Joost klaar en hij spuit zijn sperma in vier vette stralen diep in haar kutje. Fenna zakt op hem neer en ze liggen rustig op elkaar.

“Mag ik het hebben?” vraagt Michelle. “Kom maar onder me” en een paar tellen later verplaatst Fenna haar kutje over de mond van Michelle. Ze perst twee keer en alle sappen lopen over naar Michelle. Dan komt Michelle omhoog en gaat naar Fenna. Ze tongzoenen en opnieuw gaat er sperma over en weer. Dan slikken ze. Ze rollen naast elkaar op het bed. Fenna nog steeds in het midden.

“Een lekker begin van de dag” zegt ze glimlachend “alleen ben ik nog niet klaargekomen”. “Zal ik het afmaken” vraagt Joost. “Lekker schat” en Fenna voelt hoe Joost tussen haar benen gaat liggen. Hij zet zijn mond tussen haar schaamlippen en likt over haar vulva. Hij begint haar stevig te beffen. In het begin proeft hij een beetje van zijn sperma maar dat is snel weg. Hij blijft afwisselend haar klitje en haar vulva verwennen. Als hij omhoog kijkt ziet hij Fenna en Michelle in een tongzoen verwikkeld en Michelle kneedt de borsten van Fenna. Fenna was door de eerdere neukbeurt ook al geil en hooguit een minuut later is haar orgasme een feit. Ze jaagt haar vocht naar buiten waar Joost het oplikt. Dan kruipt hij terug omhoog en ze kussen elkaar. Michelle mengt zich daarin en ze tongzoenen met zijn drieën.

Ze blijven nog heel even liggen. “Wij zijn best wel een geil trio” zegt Michelle “ik zou dit wel weken volhouden, daarom, ik verheug me echt op de vakantie, acht weken lang met zijn drieën” “Maar tot die tijd duurt nog wel tien weken” komt Fenna, “voor mij tien eenzame weken” en ze begint zachtjes te snikken. Michelle kruipt op haar en geeft haar kleine kusjes. “Niet huilen lieverd, misschien komen we de Pinksterdagen ook nog hierheen, dat is al over vijf weken, dan breken we die tien weken.” “Dat zou ik heel lief vinden.” Ze kussen elkaar en komen omhoog. “Kom, droog je tranen, we gaan naar beneden, lekker ontbijten.”

Ruim een uur later hebben ze ontbeten en alles is weer opgeruimd. “En nu?” vraagt Fenna. “We gaan zwemmen en daarna naar de zonneweide” antwoordt Joost. “Helemaal goed lieve schat.” Ze lopen binnendoor naar beneden en duiken het zwembad in. Ze zwemmen het overdekte deel uit en dan verder door naar achteren. Joost is daar het eerste en duwt zichzelf op de kant. Hij pakt de polsen van Michelle en tilt haar uit het water. Vervolgens tilt hij Fenna op dezelfde manier uit het water. Ze lopen naar de zonneweide en Michelle pakt een groot badlaken. Die gaat over het ligbed heen en ze gaan met zijn drieën naast elkaar liggen. Ze laten de zonnewarmte op hun blote lichamen inwerken. Ze draaien zich ook een keertje en als ze opgedroogd zijn komt Michelle omhoog. Ze draait zich om en gaat zitten. Joost, die naast haar ligt ziet dat ze een harde lul heeft.

Hij legt zijn hand eromheen, “heeft mijn schat weer zin?” “Ja, lekker is dat. Ik ben nou eenmaal een geile shemale schat, het is dat mijn spermaproductie niet altijd meewerkt maar ik zou de hele dag wel willen neuken, jouw kontje of dat van Fenna of haar kutje, ik vind alles lekker.” Fenna draait haar hoofd om. “Hoor ik mijn naam misbruiken?” zegt ze glimlachend. “Ja, wil je ons slachtoffer zijn?”

“Een lekkere sandwich ben ik altijd voor te porren, zijn jullie geil?”

“Ik wel” zegt Michelle. “En ik eigenlijk ook” en Joost draait zich om en die zit ook met een harde lul.

“Staat die babyolie hier nog?” vraagt Michelle en Joost reikt naar het kastje en pakt de fles eruit. “Kijk eens schat.” “Dan neem ik jouw kutje” zegt Michelle. Michelle gaat op haar rug liggen en Fenna komt over haar heen. “Oh, wat lekker, weer een harde paal voelen” en ze kust Michelle. Al snel liggen de dames elkaar te tongzoenen terwijl Joost het kontje van Fenna insmeert met olie. Zijn penis is al vet gemaakt en als hij de vingers uit haar poepgat trekt blijft die openstaan. Hij schuift zijn eikel in het gat en duwt. Fenna ontspant goed en hij glijdt moeiteloos in haar kontje. De twee beginnen haar te neuken en al snel bewegen ze in cadans.

Zowel Michelle als Joost zijn al een keer klaargekomen vanochtend en houden het langer vol. Fenna voelt dat en na een minuut of vijf komt ze klaar. Ze knijpt in de binnendringende penissen en geniet van haar orgasme. Weer een paar minuten later krijgt Joost het moeilijk. Haar sluitspier lijkt hem leeg te willen melken en na een paar harde stoten jaagt hij zijn sperma in haar kontje. Hij blijft een paar seconden uit hijgen en trekt zich terug. Michelle pakt de heupen van Fenna vast en houdt haar stil. Nog dertig seconden neukt ze stevig door en dan komt ook zij klaar. Kreunend jaagt ze haar sperma in het liefdestunneltje van haar vriendin. Fenna laat haar lichaam op haar zakken en ze kussen. Dan kruipt ze van haar af. Michelle pakt de keukenrol en houdt een stuk onder haar. Eerst leegt ze haar kutje en perst vervolgens. Onder begeleiding van een paar windjes komt ook de sperma van Joost naar buiten. “Sorry” zegt ze en ze kleurt. “Hé, mallerd, daar hoef je niet om te kleuren” zegt Michelle “dat is normaal als je anaal genomen bent dat je lucht in je darmen hebt.” “Ja, maar ik vind het zo vervelend.” “We zijn in de buitenlucht, dus laat vliegen die windjes” zegt Joost en Fenna glimlacht. “Zullen we koffie gaan drinken?” stelt Michelle voor. “Lekker” komt Fenna en ze staan op. Een kwartiertje later zitten ze onder de veranda aan een beker koffie. Ze kletsen wat met elkaar over allerlei onderwerpen.

De rest van de dag verloopt gezellig, warm en geil.

De zon doet goed zijn best en tot drie keer toe zoeken ze verkoeling in het zwembad. De rest van de tijd liggen ze op de zonneweide en Fenna wordt nog een keer gesandwiched. Tegen een uur of vier lopen ze weer naar de veranda en Joost pakt drie biertjes en drie glazen. Als ze goed en wel hun eerste slok nemen komt Pim binnen. Hij begroet hun en loopt terug naar binnen. Een paar minuten later komt hij ook met een biertje buiten zitten. “Je bent vroeg” zegt Michelle. “Ja, de tegenstanders waren niet zo gezellig, die gingen ook snel weg. Ze vonden het niet leuk om met 6-0 te verliezen. Dat kan je wel eens hebben.”

Die avond hebben ze een gezellige barbecue. Het is snel laat en tegen één uur gaat het drietal naar boven. Ze doen hun badkamerdingen en rollen tussen de lakens. “Ik heb toch nog wel zin om je te neuken” zegt Michelle tegen Fenna “het is de laatste avond en we zien elkaar nu een aantal weken niet.” “Dat is lekker, jij ook Joost, daarna?” “Daar heb ik wel zin in. We neuken je alle twee in je kutje.” Michelle gaat op haar rug liggen en Fenna pijpt haar wat stijver. Dan kruipt ze over haar heen en laat zich op haar stijve penis zakken. “Oh, wat lekker is dat toch, zo’n heerlijke paal in mijn buik.” Michelle glimlacht en trekt haar vriendin op zich. Ze tongzoenen terwijl Michelle met haar handen over haar billen wrijft en dan via haar rug omhoog. Eén hand laat ze naar voren glijden en tussen hun lichamen in pakt ze een borst van Fenna. Dan lost ze de tongzoen en Fenna wil omhoog. Ze gaat nu steunen op haar armen en rijdt op haar vriendin. Minuten lang gaat dat door en Michelle voelt dat Fenna wat vochtiger wordt. Joost zit ernaast met zijn stijve lul te spelen. Hij bemoeit zich niet met de vrijpartij, net zoals Michelle dat straks niet bij hem zal doen.

Michelle merkt dat haar sperma al wat begint te rommelen en ze begint wat harder tegen te stoten. Keer op keer voelt ze de natte vagina van haar vriendin over haar eikel wrijven. Dan pakt ze de heupen van Fenna en houdt ze stil. Met een tiental krachtige stoten van onderen af neukt ze zichzelf klaar. Ze jaagt haar sperma in het natte kutje en ze zakken op elkaar neer.

“Het blijft lekker” zegt Fenna “jou diep in mij te voelen spuiten.”

“Ik vind het heerlijk jouw natte kutje over mijn penis” zegt Michelle en ze kussen elkaar. Fenna kijkt naar Joost. “Jij ook?” “Ja, op handen en voeten, jij bent mijn teefje.” Fenna glimlacht en gaat van Michelle af. Ze gaat op handen en knieën zitten en kijkt om naar hem. “Een nat geil teefje biedt zich aan, neem me hard en diep Joost, ik wil je voelen spuiten.” Joost kruipt achter haar en zijn stijve lul glijdt naar binnen gelijk een warm mes door een pakje boter. Ze is drijfnat, ook door de sperma van Michelle. Hij begint haar met krachtige stoten te neuken. Fenna pakt zijn tempo goed op en stoot tegen. Joost kijkt omlaag en ziet stoot op stoot die lekkere billen tegen hem inkomen. Hij pakt haar vast in haar heupen. Ze voelt vochtig.

Minutenlang gaan ze door en dan merkt Joost dat hij zichzelf naar een orgasme neukt. Hij helpt haar nu tegen te stoten en dan komt Fenna klaar. Ze knijpt hard in zijn binnendringende lul en een seconde of tien later komt ook Joost klaar. Hij jaagt zijn zaad in haar natte kutje en zakt voorover op haar rug. Hij geeft een paar kleine kusjes in haar nek. Als Joost wenkt geeft Michelle hem een paar tissues. Hij vangt het vele vocht op en maakt haar schaamlippen droog. Dan maakt hij zichzelf droog en staat op. In de badkamer gooit hij de tissues weg. Terug bij het bed liggen Michelle en Fenna innig te tongzoenen. Hij laat ze en kruipt achter Michelle. Hij legt een hand om haar borst. Michelle duwt haar billen naar achteren in zijn schoot. Een paar tellen later lossen de dames hun tongzoen en Michelle draait zich om. Ze kust Joost en tongzoent kort met hem. Ze wensen elkaar welterusten en Joost doet het bedlampje uit. Twee minuten later slapen ze.

Zondag rond een uur of één nemen ze afscheid van elkaar. Ze hebben de ochtend gezellig met elkaar doorgebracht. Nog een poosje zitten praten maar nu zit de week er toch echt op. Pim brengt eerst Fenna naar huis en daarna zet hij Michelle en Joost op het station af. Twee uur later zitten ze in de trein van Utrecht naar Leiden, het laatste stuk. Michelle leunt wat tegen Joost aan, die op zijn beurt een arm om haar heeft heengeslagen. Ze zijn allebei stil. Joost zit wat verveeld uit het raam te kijken. “Ik mis Fenna nu al” begint Michelle opeens. “Ik zat ook net aan haar te denken.” Michelle komt rechtop. “Ga je met mij mee vannacht, als ik nu alleen moet slapen denk ik dat het niet lukt” zegt ze en ze glimlacht, “toe …” “Ik ga wel met je mee maar ik moet op tijd weg morgenochtend.” “Ik ook schat dus we gaan niet te laat naar bed” is haar reactie, “maar ik wil dan nog wel lekker een poosje vrijen met je” komt er fluisterend achteraan.

Op het station Leiden Lammenschans stappen ze uit en lopen via de Burggravenlaan naar huis. Een minuut of tien later draait Michelle de deur open en ze lopen naar boven. Eenmaal boven zetten ze hun spullen in de slaapkamer. Michelle zet een raam open in de woonkamer en ze gaan zitten. “Wat doen we met eten?” “Laten we maar naar de Chinees gaan, ik heb niks in huis” zegt Michelle, “althans geen verse dingen.” “Gek is dat” gaat Michelle een paar tellen later verder, “dat je die lieve meid nu al weer mist. Ik ben bang dat het vijf lange weken worden tot de Pinksterdagen.” “Ach, als je morgen weer je colleges gaat volgen en je bent wat meer met je studie bezig dan vliegen de weken voorbij.” “Dat hoop ik.”

Die avond geniet ze eerst van een lekkere Chinese maaltijd. Ze praten tussendoor wat en als ze klaar zijn rekent Joost af. Als ze buiten komen stort het uit de hemel. Ze hebben nergens op gerekend en hebben alleen hun zomerjacks aan. “Wat doen we?” “Zal ik voor een keer maar een taxi bellen?” stelt Michelle voor. “Dat lijkt me een goed plan” is zijn antwoord en Michelle belt. Twintig minuten later rijdt de taxi voor en ze stappen in. “Wat een weertje hè mevrouw, mijnheer” begint de taxichauffeur. “Ja, het heeft ons echt overvallen” antwoordt Joost. “Waar moet u naar toe?” “Laat de Kanterstraat” zegt Michelle. Tien minuten later staan ze voor de deur. Joost rekent af en ze hollen naar de voordeur. Ze lopen de trap op en gaan binnen zitten. “Kun jij eens op internet kijken naar het weer?” vraagt Joost. Ze kijken naar de buienradar en ook de vooruitzichten. “We hebben dus duidelijk een mooie week achter de rug” zucht Michelle, “maar nu wordt het een dag of wat hondenweer.”

“Wil je nog meer zien?” “Ja, jou in je blote kontje op het strand.” “Die hou je nog even tegoed van mij” glimlacht Michelle en ze drukt alles uit. “Zullen wij wat makkelijks aantrekken? ” gaat ze verder. Een kwartiertje later komen ze weer in de woonkamer, ze hebben zich allebei gewassen en hun anus uitgespoeld. Nu lopen ze alleen in een lang T-shirt. Ze pakken twee frisdrankjes en gaan op de bank zitten.

“Het laatste stukje nu” zegt Joost “eerst nog vijf weken tot Pinksteren en dan nog eens vijf weken en dan is het zomervakantie.” “Lekker, ik heb er dit jaar voor het eerst echt zin in, lekker jou negen weken om me heen en misschien Fenna ook wel.” “Heb jij tot de zomer nog tentamens?” “Ja, één, die kan ik doen na de Pinksterdagen.” “Ik heb er één en dan ben ik voor dit studiejaar ook klaar.” Terwijl ze zo praten zitten ze ook met elkaar te spelen. Al snel hebben ze elkaars penis vast en die worden snel stijver terwijl ze tongzoenen. Dan lossen ze die en kijken elkaar aan. “Zullen we op bed verder gaan?” vraagt Michelle, “ik heb zin in je.” Ze staan op en lopen naar de slaapkamer. Ze gooien hun T-shirts uit en rollen bloot op bed. Joost kruipt half op haar en begint weer een tongzoen. Met zijn vrije hand verwent hij haar borsten en tepels en dan daalt hij af.

Opnieuw pakt hij haar penis vast en speelt ermee.

Als ze de tongzoen lossen kijken ze elkaar aan. Zonder iets te zeggen draait Joost zich om en kruipt in 69 over haar heen. Hij neemt haar penis in zijn mond en trekt de voorhuid naar omlaag. Hij begint haar te verwennen en voelt hoe Michelle hetzelfde doet met hem. Minutenlang zijn ze met elkaar bezig, met hun tong en speeksel houden ze elkaars eikel in een warm badje, ze spelen met hun ballen, kneden hun kont en vingeren hun poepgaatje. Dan begint Michelle lichtjes te stoten, Joost kent dat, zijn schat wil klaarkomen. Hij is er ook bijna maar Michelle komt eerst en in vier straaltjes jaagt ze haar sperma in zijn mond. Joost zuigt aan haar penis en als hij alles denkt te hebben slikt hij twee keer.

Michelle is nog steeds bezig met zijn stijve lul en hij voelt nu dat zijn sperma begint te borrelen, nog eens tien seconden later jaagt hij zijn zaad in haar mond. Vier vette stralen en Michelle moet snel slikken. Dan laten ze elkaar los en Joost draait weer om.

Zonder een woord te zeggen kussen ze elkaar en die gaat al snel weer over in een tongzoen, rustig en liefdevol. Als ze lossen komen ze weer vóór elkaar en kijken elkaar aan. Ze omhelzen elkaar en Joost legt zijn hoofd in haar nek. “Oh, lieve schat, ik hou zo veel van je. Je hebt er geen idee van Michelle. Ik wil je echt nooit meer kwijt.” “Jij mag ook nooit meer weg van mij, ik zou dood gaan als je bij me weggaat. Ik ga samen met jou heel oud worden.” Ze komen uit hun omhelzing en beginnen weer een tongzoen, liefdevol en vurig. Ze zijn beide gek op elkaar en dat laten ze merken. Minutenlang spelen hun tongen een erotisch gevecht zonder verliezers. Ze rollen een keer om en Michelle komt bovenop. Een tiental seconden later weer terug en zo gaan ze maar door. Uiteindelijk lost Michelle de tongzoen als ze bovenop ligt.

“Ik ga je nog een keertje stijf maken” zegt ze.

“Ik wil dat je mijn kontje neemt, misschien dat ik de jouwe daarna ook nog doe.” “Mevrouw, u weet de weg” zegt Joost glimlachend. Michelle lacht, “die weet ik, zelfs zonder plattegrondje.” Voor de tweede keer die avond begint Michelle Joost te verwennen. Haar zachte handen strelen hem overal, zijn dijbenen en billen, over zijn sterretje en zijn ballen. Dit alles terwijl ze met haar mond zijn slappe piemel liefkoost. Na een paar minuten voelt ze dat hij langzaam zwelt. Als ze eenmaal de voorhuid naar omlaag kan trekken en zijn blote eikel kan verwennen gaat het snel.

Ze laat hem uit haar mond glijden en pakt de fles babyolie. Ze neemt een scheut en begint zijn stijve paal in te smeren, vooral de eikel. Dan geeft ze fles aan Joost en gaat zelf op haar buik liggen. Joost laat wat olie in haar bilspleet lopen en smeert het uit over haar sterretje. Dan weer wat en hij duwt zijn vingers naar binnen. Na een tiental seconden vervangt hij zijn vingers door zijn stijve lul en dringt binnen. Haar kontje is altijd strak. Ze voelt warm van binnen en hij begint haar te neuken. “Mag ik op handen en knieën zitten?” “Kom maar omhoog” reageert Joost. Als Michelle op haar knieën zit pakt hij onderlangs haar borsten en kneedt ze, de heerlijke harde tepels knijpt hij in. Dan zakt Michelle voorover op het hoofdkussen. Ze ligt nu met haar kont omhoog en dat vindt ze een lekkere houding. Als Joost omlaag kijkt ziet hij de mooie licht gebruinde billen van zijn schat tegen hem instoten. Minuten lang gaat dat door en dan voelt hij zijn sperma borrelen. Haar sluitspier is strak, ze melkt hem uit met haar kontje en na nog een paar harde en diepe stoten en jaagt hij zijn sperma diep in haar poepgat. Hij zakt voorover op haar en hijgt uit. Dan zakt zijn slappe lul uit haar kontje en haar anus sluit zich direct.

Ze rollen naast elkaar op bed.

“Mag ik je mijn kont aanbieden?” zegt Joost glimlachend. “Dat aanbod neem ik aan, ik ben al stijf van jouw neuken dus omhoog met die kont.” Michelle komt rechtop en pakt de olie. Ze maakt haar penis vet en smeert dan zijn ster in. Een paar vette vingers in zijn anus en een tiental tellen later vervangt ze die door haar stijve penis. Opnieuw voelt ze zijn strakke sluitspier. Dit vindt ze lekker. Ze begint te stoten, eerst nog rustig maar al snel gaat haar tempo omhoog en stoot op stoot jaagt ze haar stijve lul in zijn poepgat. Joost voelt haar goed en geniet. Een paar minuten lang blijft Michelle hem neuken. Ze voelt dat haar sperma al snel begint te borrelen en na nog een paar stevige diepe stoten jaagt ze haar zaad in zijn poepgat. Ze zakt voorover op hem en Joost komt omhoog met zijn bovenlichaam. Hij voelt haar licht bezwete lichaam op zijn rug. Dan merkt Michelle dat haar penis slap wordt en ze zakt uit hem.

“Wat is dat toch lekker” verzucht ze, “eerst geneukt worden in je kontje en dan jouw kontje neuken. Echt schat, daar krijg ik voorlopig geen genoeg van.” “Zo vergaat het mij ook, maar ik vond het met Fenna ook lekker de afgelopen dagen.” “Zeker weten, een kutje is ook heerlijk en wij kennen gelukkig nu een lieve schat, Fenna is echt een heerlijke vrouw.” “Maar kom, we gaan nog naar de badkamer en daarna slapen. Ik wil toch om zes uur op” zegt Joost. In de badkamer gaan ze om beurten op de pot zitten en persen de sperma eruit. Even een natte washand over hun piemel en daarna nog tanden poetsen. Tien minuten later kruipen ze onder het dekbed. Ze kruipen tegen elkaar aan en een paar kusjes. Dan een welterusten en ze gaan slapen.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm