Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL9
Categorie: transsexueel | donderdag 16 januari 2014 04:51

Geile afspraakjes

DEEL 9 - De volgende morgen wordt Joost wakker. Hij kijkt op de klok, half negen, links van hem lijkt Michelle nog in diepe rust, rechts ligt Fenna. Hij gaat er zachtjes tussenuit en loopt naar de badkamer. Een paar minuten later komt hij terug en ziet hij de twee meiden vrijen. Fenna ligt op Michelle. Als hij dichterbij komt ziet hij dat Michelle Fenna neukt in haar kutje. Hijzelf heeft ook een ODOL dus hij schuift op bed achter de twee en pakt de fles babyolie. Hij smeert zijn penis in en zet de fles tegen het sterretje van Fenna, hij spuit er wat olie in en duwt dan zijn stijve lul in het kontje van Fenna. Hij laat haar even wennen en vervolgens beginnen Joost en Michelle in cadans te neuken. In, uit, om en om. Minutenlang gaan ze door en Fenna ligt er kreunend tussenin. Voor Joost voelt het alsof Fenna hem aftrekt met haar sluitspier. Ze knijpt ook regelmatig in zijn binnendringende penis. Dan voelt hij Michelle het tempo verhogen en tien seconden later komt zijn schat klaar. Ze jaagt haar sperma diep in het liefdestunneltje van Fenna en houdt vervolgens haar penis stil. Joost begint nu het tempo te verhogen en neukt Fenna hard en met diepe stoten. Dan komt ook hij klaar en jaagt zijn sperma diep in haar kontje. Hij zakt op haar neer en kust haar in de nek.

Een paar tellen later zijn allebei de penissen verslapt en uit haar lichaam gezakt. Joost draait zich op zijn rug. Fenna loopt snel richting toilet en Michelle draait om richting Joost. Ze kussen elkaar. “Goedemorgen lieve schat” begroet ze hem. “Goedemorgen Michelle, ik hou van je.” Michelle kijkt hem glimlachend aan. Dan staan ze op en lopen de badkamer in. Fenna staat net op en Michelle gaat zitten. Joost draait de stortdouche open, wacht even op warm water en stapt eronder. Hij reikt zijn hand naar Fenna en die komt bij hem staan. Ze omhelzen elkaar en geniet in de warme regen. Een tongzoen volgt en dan pakt Joost douchegel. Hij wast Fenna en halverwege komt ook Michelle erbij staan. Iedereen wast vervolgens iedereen en als laatste spoelt Michelle de anus van Joost uit en vervolgens doet Joost het bij haar. De douche gaat uit en ze drogen zich af. Ze lopen naar beneden en in de keuken gaan Fenna en Michelle het ontbijt voorbereiden. Joost staat op de veranda over de reling te kijken.

“Lust jij gebakken roereieren met spek?” roept Fenna. “Ja, lekker schat en kluts er wat strooikaas doorheen als je wil, dat heb ik in de koelkast zien liggen.” Een kwartiertje later zitten ze aan het ontbijt. Joost heeft gebakken roereieren met spek, Fenna en Michelle met ham.” Ze smullen ervan en een half uurtje later zitten ze vol. “Zo, gaan we nu uitbuiken?” zegt Joost glimlachend. “Nee schooier, we gaan niet uitbuiken, jij wil veel te graag” zegt Michelle. “Jij niet soms? Jij bent mijn altijd geile shemale” Michelle kijkt hem glimlachend aan, geeft een knipoogje maar zegt niks. “Jij moet werken vanmiddag schat?” “Ja” antwoordt Fenna, “vanmiddag en ook morgen vanaf vier uur tot tien uur.” “En in het weekend?” “Vrij, het hele weekend.” “Kom dan morgenavond en dan blijf je bij ons tot zondagmorgen. Dan gaan wij ook weer weg. Of weet je, Joost of ik halen je vrijdag wel op met de auto. Zorg dan dat je spulletjes bij je hebt op werk.” “Dat is goed, dat doe ik.” “Wij gaan zo weg. Ik wil Joost wat dingen in de omgeving laten zien. We kunnen jou thuis afzetten.” “Oh, doe dat maar. Dan gaan we ons zo aankleden denk ik.”

Een uurtje later rijden ze weg. Eerst zetten ze Fenna af bij haar huis. Afscheid hebben ze thuis al genomen dus nu volstaat ze met een kus. Ze zwaait en loopt naar haar huis. Michelle stuurt Joost snel Doetinchem uit in westelijke richting. Ze vermijdt Arnhem en al snel rijden ze door de bossen rondom Deelen. Bij een restaurant stoppen ze voor koffie. “Het is hier overal even mooi” zegt Joost. “Ik mis deze omgeving ook best wel” antwoordt Michelle. “Je gaat weer terug na je studie?” “Zeker weten schat, het is me veel te mooi hier.” “Wat zijn jouw plannen? Ga je ook nog door voor master?” “Ik denk het wel” zegt Michelle “jij ook?” “Ja, als het tegen die tijd nog steeds lukt doe ik het. Ik weet alleen nog niet welk onderwerp.” “Ik ook nog niet. Maar dat kan je zelfs nog beslissen als je aan je master begint.”

Ze drinken hun koffie en een kwartiertje later rijden ze weer verder. Er zitten stukken heide en bos bij waar ze kilometers lang niemand tegenkomen. Als ze weer op zo’n stuk rijden slaat Joost rechtsaf een bospad in. “Wat ga jij nou doen.” “Ik heb ineens een bijna onbeheersbare aandrang” zegt hij glimlachend. “Je wil zeker neuken?” “Nee hoor, hoe kom je daar nou bij.” “Nou ik weet niet wat voor andere onbeheersbare dingen jij hebt.” Inmiddels is Joost zo’n driehonderd meter van de weg af en hij stuurt de auto linksaf en parkeert hem vijftig meter verderop. Hij drukt zijn riem los en doet ook die van Michelle. Hij draait zich naar haar toe en omhelst haar. Twee tellen later tongzoenen ze elkaar. Zeker een minuut lang dan lost Joost. “Ik kreeg ineens een onbeheersbare aandrang om mijn mooie Michelle lief te hebben, haar kontje te voelen en te laten genieten van mijn warme sperma.” “Mmmm, lekker schat, mag ik dan mijn warme sperma aan jou schenken?” glimlacht ze en ze kussen elkaar.

Ze stappen uit en Joost doet de kofferbak open. Hij pakt er een deken uit en spreidt hem vóór de auto. Michelle is zich al aan het uitkleden. Veel heeft ze niet aan. Slippertjes, een minirokje, een slipje en een mouwloos hemdje. Geen bh of sokken. Ze laat zich op de deken zakken, gaat languit liggen en spreidt haar armen. “Kom schat, het is weer speelkwartier.” Joost is bijna klaar met uitkleden en tien seconden later liggen ze op elkaar. Ze kussen elkaar en al snel gaan er handen naar omlaag. Ze pakken elkaars harde penis en spelen ermee.

“Wil jij mij eerst neuken?”

“Ja, lekker, ik ben ook best wel geil” zegt Michelle. Met wat speeksel maakt ze haar penis nat en smeert ook wat over Joost zijn poepgat. Ze zet zich er tegenaan en penetreert hem. Joost is het inmiddels wel gewend maar het blijft een strak neukgat. Ze begint te rijden en zoals meestal voelt het als aftrekken. Het tempo gaat iets omhoog en na een goede drie minuten jaagt ze haar sperma in zijn kont. Ze zakt voorover op hem en hijgt even uit. “Dit verleer ik nooit meer schat, jij hebt zo’n lekker kontje om te neuken, lekker strak ook. Maar nu jij bij mij” en Michelle trekt zich terug. Ze ziet zijn anus direct sluiten. Ze draait zich om en zet haar knieën uit elkaar. Haar hoofd leunt op de deken en haar kont steekt omhoog. Joost maakt haar vochtig en met speeksel smeert hij ook zijn eigen penis in. Drie vingers in haar en hij laat die even zitten. Dan trekt hij ze terug en duwt zijn eikel in het openstaande poepgat. Hij duwt door en voelt dat Michelle goed ontspant. Hij dringt binnen en laat haar even wennen.

Een tiental seconden later begint hij haar te neuken. Eerst nog rustig maar al snel verhoogt hij het tempo. Stoot na stoot kletst zijn buik op haar blote kontje. Joost wordt weer geiler en hij begint haar nu nog wat sneller te neuken. Dan voelt hij zijn sperma borrelen en jaagt het in vier harde stralen in haar poepgaatje. Hij trekt haar heupen tegen hem aan en geniet even. Dan zakt ook hij uit haar en ziet haar poepgaatje zich sluiten. Ze rollen naast elkaar op hun rug. Ze kijken elkaar aan en Michelle strijkt hem over zijn wang. “Ik hou van je” zegt ze. “Ik…” Ze horen een auto aankomen. Ze trekken allebei vliegensvlug hun onderbroek aan en Michelle doet haar hemdje aan. Er slaat een portier en tien seconden later verschijnt een man, een boswachter zo te zien.

“Mevrouw, meneer, goedemorgen. U mag hier wel komen, alleen uw auto niet.” “Ik kon gewoon doorrijden dus ik had niet het idee dat dit verboden was.” “Van welke kant bent u gekomen?” “Hier terug het pad af en dan naar rechts.” “Goed, dan ga ik daar even kijken, misschien dat de boom opzij gehaald was. Als u zo vriendelijk wil zijn en mij wil volgen dan kunt u het bos uit. Ik sluit de boom dan weer.” “Dat is goed” zegt Joost. Hij staat op en schiet in zijn kleren. Michelle trekt haar rokje aan en haar slippers. Ze gooien de deken in de kofferbak en stappen in. Een paar minuten later rijden ze het bos uit. De man groet hun en Joost steekt zijn hand op.

“Heb jij dat echt niet gezien?” wil Michelle weten. “Ja, natuurlijk wel” zegt Joost lachend, “er staat een bord verboden voor motorvoertuigen en ik had die boom wel zien liggen.” “Nou hij kwam in ieder geval na onze vrijpartij.” “Misschien heeft hij wel staan kijken met een verrekijker.” “Heeft hij ook weer een geile dag” glimlacht Michelle “ze zullen wel vaker vrijende stelletjes betrappen in dit soort bossen. “Dat denk ik ook wel” besluit Joost.

Ze rijden verder en komen in de buurt van Apeldoorn. Bij een restaurant stappen ze naar binnen en gaan zitten. Ze gaan eerst om beurten naar het toilet om even wat naar buiten te persen. Als ze weer zitten bestelt Joost een lichte lunch. Een half uurtje later hebben ze die op. “Zullen we zo eens teruggaan en lekker in het zwembad duiken. Het wordt al weer knap warm.” “Lijkt me een goed plan” zegt Joost en hij rekent af. Ze lopen terug naar de auto. “Zullen we de snelste weg terug nemen?” “Wat mij betreft wel.” Michelle drukt op een sleuf in het dashboard en er komt een scherm naar boven. Die gaat automatisch aan en Joost ziet een navigatie systeem. Michelle drukt een paar toetsen in en het apparaat staat tien seconden te rekenen. Dan verschijnt een kaartje en de pijl geeft de aanbevolen richting aan. Joost start en hij volgt de aanwijzingen. Een half uur later drukt hij de garage open. De Passat staat er ook weer. “Hé, papa is weer thuis.”

Ze lopen het huis in en Pim zit onder de veranda. “Hoi pap” en ze kust hem. “Dag schattebout, dag Joost.” “Ben je al lang thuis?” “Nee, een half uurtje hooguit.” “Nuttig geweest?” “Ja, het is een behoorlijke klus dus ik ga maar eens kijken hoe ik dat ga doen. Maar schat, heb jij een logé gehad want ik zag alles in drievoud in de vaatwasser staan.” “Er ontgaat jou ook niks hè” glimlacht Michelle “ik heb inderdaad een logé gehad, iemand die jij wel kent.” Pim kijkt haar vragend aan. “Mijn vroegere schoolvriendin, Fenna, is hier geweest, twee nachtjes.” “Leuk, dus je hebt weer contact gemaakt.” “Nou heel toevallig. We wilden eten bij de Chinees en toen bleek dat zij daar werkt nou en van het een kwam het ander.” “Ik snap het. Het maakt me ook verder niets uit maar ik ben het niet zo gewend van jou, vandaar.”

“Joost” begint Pim een paar tellen later “ik wil je morgen het bedrijf laten zien, als je belangstelling hebt.” “Oh zeker wel, ik wil wel eens kijken wat jij zoal produceert en verkoopt.” “Ga jij mee schat?” “Ja, wat moet ik hier in mijn eentje. Ik ga mee, het is voor mij ook alweer een jaar of vijf geleden dat ik het heb gezien.” “Goed, morgenochtend om acht uur weg. Dan zijn we ook weer op tijd terug want ’s middags is het warm.” “Oké. Wij staan klaar.”

Tijdens het praten hebben Michelle en Joost zich uitgekleed en ze schuiven aan bij Pim. “Jij studeert toch Scheikunde?” vraagt Pim en Joost bevestigt dat. “Dan zal ons lab je ook wel interesseren. Wij doen in eigen beheer veel onderzoek naar corrosie en vermoeiingsverschijnselen van zowel aluminium als rvs. Daarnaast gebruiken we het lab in het kader van ons kwaliteitssysteem. We zijn gecertificeerd, vandaar.” “Boeiend maar vermoeiing is meer mechanisch denk ik, terwijl corrosie chemisch is.” “Niet helemaal, vermoeiing of metaalmoeheid ontstaat ook vaak door de inwerking van de omgeving, dus corrosie. Het is niet zo dat je dit soort verschijnselen los van elkaar kunt zien.” “Je maakt me nieuwsgierig, ik ben benieuwd naar morgen.”

“Pap” begint Michelle even later, “mag Fenna vrijdagavond weer hierheen komen. Dan blijft ze tot zondagmorgen en dan gaan we met zijn drieën naar huis.” “Natuurlijk mag dat lieve schat, goed dat je er nu over begint want ik wil zaterdag eind van de middag barbecueën met jullie, dan eet zij mee neem ik aan.” “Ja, daar ga ik wel van uit.” “Hoe is het verder met haar?” “Goed, ze studeert in Nijmegen, Radboud, daar doet ze Bestuurskunde.” “Leuk, ik heb haar altijd een leuke meid gevonden. Jullie konden ook ongedwongen met elkaar omgaan.” “Nu nog hoor pap. Ze trekt ook moeiteloos haar kleren uit. Ze loopt net zo makkelijk bloot als wij.” “Lekker toch.”

“Maar ik heb nóg een vraag” gaat Michelle verder “vind je het goed als Joost en ik in de zomervakantie acht weken hier komen en dat misschien ook Fenna hier is, gewoon drie mensen, de hele vakantie en dan hoef je me geen vakantiegeld te geven.” “Meisje dat zou ik reuze leuk vinden. Je weet dat ik het al meermalen heb voorgesteld maar jij wou nooit. Ik ontvang jullie met open armen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En dat vakantiegeld, dat krijg je gewoon, kunnen jullie met zijn drieën wat extra doen.” “Fijn, dank je wel” en ze omhelst haar vader en kust hem op zijn wang. “En ik zal er dan ook een beetje rekening mee houden, dus niet te veel buitenlandse afspraken in die periode.” “Oh, dat mag wel, wij vermaken ons wel met zijn drieën.”

“We zien wel schat.”

Ze praten nog verder over wat andere dingen als Michelle opstaat. “Kom schat, we gaan zwemmen en dan op de zonneweide liggen.” “Als je daar toch naar toe loopt” komt Pim, “kijk dan even of er nog gebruikte badlakens liggen. Dan gooi ik die in de was want in de waston boven lagen er al een paar.” “Ja, ik neem ze mee als ze er zijn.” Ze lopen naar binnen en via de huiskamer binnendoor naar het zwembad. Daar lopen ze de trap af het water in. Ze zwemmen rustig naar achteren. “Het is gewoon lekker fris, even dat water te voelen” zegt Michelle. Helemaal achterin zwemmen ze naar een trap toe en klimmen eruit. Ze lopen naar de zonneweide. Michelle kijkt in het voorbijgaan op de kleine weide en daar ligt een badlaken. Die pakt ze mee. Op de zonneweide ligt geen gebruikt laken.

Ze pakt een schone uit het kastje en gooit hem over het ligbed. Ze gaan erop liggen en ze rollen tegen elkaar aan. “Ik hou van je” zegt Michelle. “Ik hou van jou schat” en ze kussen elkaar, al snel wordt dat weer een tongzoen. Joost duwt haar zachtjes op haar rug en hij komt half op haar liggen. Minuten lang spelen hun tongen een erotisch spel met elkaar. Ze genieten van elkaar. Dan lost Joost. Ze kijken elkaar aan. “Weet je schat, dat ik nu al niet meer weet wat ik zonder jou zou moeten. Jij bent echt een hele lieve man Joost. En ik voel me ook helemaal vrij bij jou, ik mag alles, ik zeg alles, gewoon ik ben weer mezelf.” Joost glimlacht, “dat is toch het lekkerste wat er is. Doen zoals je bent, zoals je jezelf voelt. Ik doe dat ook lieve schat.” “Mag ik een stukje van jou in mijn buik hebben, dan mag jij dat van mij.”

Joost talmt niet lang en ze draaien zich om. Op hun zij met één been wat naar voren gaan ze in 69 liggen en beginnen elkaar te pijpen. Rustig en liefdevol, elkaar aftrekkend, zuigend en spelen met hun ballen. Minuten lang zijn ze er mee bezig en dan gaat bij beiden het tempo wat omhoog. Michelle voelt dat ze niet ver meer van klaarkomen af is en ze wil Joost ook zover hebben. Ze begint wat harder te trekken en te zuigen en ze steekt twee vingers in zijn kont. Joost voelt dat ook hij gaat klaarkomen en dertig seconden later zijn ze beide zover. In een tijdspanne van vijftien seconden jagen ze hun sperma in elkaars mond. Ze zuigen de laatste druppers sperma eruit en slikken. Joost voelt haar verslappen en laat haar uit zijn mond glijden. Dan draait hij van haar weg op zijn rug. Michelle doet hetzelfde.

“Lekker is dat, samen klaarkomen.

Ik zou het nog wel eens willen precies tegelijk maar dan zullen we nog veel moeten oefenen.” “Tegelijk is ook een kwestie van hoe je bui is en of je kort of lang geleden al een keer bent klaargekomen.” Michelle draait zich om en komt bij hem liggen. Ze legt zich op haar zij tegen hem aan en slaat een arm om hem heen. Ze blijven zo liggen, genietend van elkaars blote lichaam en van de warmte van de zon.

Die avond in bed vrijen ze nog een keer met elkaar en neuken zich klaar in elkaars kontje. Ze gaan op tijd slapen want morgen moeten ze vroeg op, acht uur weg had Pim gezegd. De volgende morgen rijden ze naar het bedrijf. Ze drinken eerst koffie in het directiekantoor en Pim vertelt wat over het bedrijf. Dan gaan ze de productiehal in. Pim vertelt honderd uit en al snel merkt hij dat hij in Joost een bovenmatig geïnteresseerde luisteraar heeft. Michelle kan het soms niet helemaal volgen maar ze valt haar papa niet steeds in de rede. Het is al eind van de ochtend als ze in het laboratorium komen. Joost ziet veel bekende apparatuur.

Hij kijkt daar rond en vraagt wat dingen aan een laborante. Dan sluit Pim de rondleiding af en ze lopen weer naar buiten. “Mega interessant Pim” is het eerste wat Joost zegt “ik heb nooit beseft dat je zoveel met metaal kunt maken.” “Alles kan” antwoordt Pim “mits je voldoende pecunia meebrengt.” “Dat snap ik” zegt Joost grinnikend. “We hebben drie jaar geleden twee kunstwerken gemaakt. Twee artiesten kwamen hier en die hebben samen met een paar mensen van mij twee dingen in elkaar gezet. Die staan nu in Arnhem. Vraag me niet wat het voor moet stellen, dat weet ik niet maar ze brachten voldoende geld mee.”

Ondertussen zijn ze bij de auto en rijden naar huis. Die avond gaat Joost Fenna ophalen en hij staat om tien uur bij haar werk. Een paar minuten later komt ze naar buiten en stapt in. Ze omhelst hem en hij krijgt gelijk een tongzoen. “Dag schat, ik heb jullie gemist al is het dan maar 36 uur geweest.” Joost glimlacht, “wij jou ook wel maar schat, vanaf zondag duurt het weer een hele poos.” “Ja, daar moet ik nu ook nog niet aan denken.” “Maar Michelle heeft het aan Pim, haar vader gevraagd en de zomervakantie is voor mekaar, gewoon met zijn drieën acht weken lang.” “Heerlijk, lekker neuken met jullie, ik heb nu trouwens ook wel zin.” Joost start de auto en rijdt weg.

Eenmaal in de garage lopen ze binnendoor naar achter. De begroeting met Michelle is hartelijk, liefdevol en ook Pim krijgt een knuffel. “Lang geleden Fenna.” “Ja, misschien wel te lang.” Fenna kleedt zich uit en ze gaan met zijn vieren bij elkaar zitten. Michelle loopt naar binnen en pakt vier biertjes met glazen en op het dienblad neemt ze die mee naar buiten. Ze proosten en drinken een slok. “Fenna, morgen willen we barbecueën” zegt Pim een paar tellen later. “Oh lekker.” “Geen dingen die je niet lust?” “Nee, een gewone vlees barbecue neem ik aan?” vraagt Fenna. “Ja, en voor Michelle heb ik ook een moot zalm. Die leg ik in aluminium folie in de kruidenboter en dan zo op de barbecue.” “Oh, dat lust ik ook wel.” “Dan haal ik twee porties uit de vriezer.” “Morgen overdag heb ik de eerste competitieronde van dit seizoen.” “Dan kom je toch niet dronken thuis” zegt Michelle. “Nee schat, ik speel tennis, drink een biertje met de groep en kom op tijd naar huis. Ik ga met de auto dus mag ik bijna niet drinken.”

Een half uurtje later staat Pim op. “Ik ga lekker slapen, morgen vroeg op en fit zijn.” Hij kust Michelle goedenacht, groet Fenna en Joost en verdwijnt. “Kwam dat wel voor dan dat hij dronken thuis kwam” vraagt Fenna als Pim weg is. “Ja joh, dan werd hij om acht uur thuis gebracht met een stuk in zijn kraag. Dus ik hoop dat hij dat morgen niet doet.” “Zullen wij nu nog een biertje nemen en daarna naar bed?” vraagt Joost. “Ja lekker” zegt Michelle. Joost pakt drie flesjes en zet ze op tafel. Ze praten over verschillende dingen en een half uurtje later staan ze op. Joost en Fenna pakken de flesjes en glazen. Michelle doet het buitenlicht uit en sluit de deur. Ze lopen naar boven en de eerste gang van Fenna is op de pot. “Sorry, ik moet ineens” verontschuldigt ze zich. “Geeft niet schat.”

Michelle heeft een douchemuts opgezet en draait de stortdouche open. Het warme water laat ze over haar lichaam stromen en Joost komt erbij. Ze omhelzen elkaar en tongzoenen. “Ik heb zin in jullie, ik ben geil” zegt hij en Michelle voelt dat hij met een staalharde penis staat. Ook zij heeft daar last van voelt Joost. Fenna spoelt door, doet een douchemuts op en komt erbij staan. “Lekker twee stijve piemels, ik ben ook geil schatjes van me.” Met zijn drieën tongzoenen ze en daarna is het wassen geblazen. Als laatste pakt Joost de anaal sproeier en zet de kraan zachtjes open. Ze spoelen hun kontjes uit en dan gaat de kleine sproeier uit. Nog een keertje tongzoenen onder het warme water en ook de stortdouche gaat uit. Ze stappen uit de douche en drogen zich af. Michelle pakt de fles babyolie en ze lopen de slaapkamer in.

Het badlaken gaat erover en ze gaan bij elkaar liggen. Michelle wil tongzoenen met Fenna en Joost kijkt heel even toe. Dan buigt hij zich naar de stijve piemel van Michelle en zet zijn mond erover. Hij verwent haar heel even en ziet dat Fenna vochtig is tussen haar schaamlippen. Hij laat de piemel voor wat hij is en buigt zich naar het kutje. Hij trekt met twee vingers de schaamlippen wat uit elkaar en likt haar vocht op. Fenna kreunt vanachter de tongzoen en hij begint haar te beffen. Afwisselen haar vulva en haar klitje. Kennelijk is Fenna geil want al na twee minuten komt ze klaar. Ze lost de tongzoen en geniet. “Lekker Joost, die had ik even nodig.”

“Dan krijg je van mij de volgende” en Michelle duikt tussen haar benen. Ze zet haar vingers in haar liezen en trekt de schaamlippen ver uit elkaar. Ze ruikt de geile lucht van haar vriendin en zet haar mond vol over haar kutje. Haar vaardige tong likt heel snel door haar neuktunneltje en al snel ligt Fenna weer te kreunen. Joost komt bij haar en hun monden komen op elkaar. Fenna slaat een arm om zijn nek en ze tongzoenen, lang en liefdevol. Fenna ligt met haar ogen dicht en geniet van het tweetal die haar verwent. Michelle sabbelt ook steeds op haar klitje en zuigt het knopje met het omliggende vlees telkens naar binnen. Een paar keer zet ze heel voorzichtig haar tanden erop en dan krijgt Fenna weer een orgasme, heftig en haar vocht komt druppelsgewijs naar buiten. Michelle likt het op en laat haar dan met rust. Joost lost de tongzoen en ze kijken elkaar aan. “Joost, ga jij maar op je rug liggen” zegt Michelle “en jij over hem heen.”

Joost gaat liggen en Fenna komt wijdbeens over hem heen. Joost penetreert haar kutje en Fenna blijft even op hem zitten. Ze leunt voorover en voelt de baby olie door haar bilspleet lopen. Michelle vet haar sterretje in en schuift drie vette vingers in haar kontje. Ze draait er een paar keer mee en dan trekt ze de vingers terug. Haar poepgat blijft open staan en Michelle zet haar stijve lul in de opening en duwt door. Fenna kreunt, “lekker …… weer mijn twee harde vriendjes voelen …… neuk me schatten …… laat me de hemel zien.” Michelle begint te neuken en Joost komt er twee tellen later bij. In cadans neuken ze Fenna en die kreunt alleen maar. Ze heeft haar ogen gesloten en geniet. Joost pakt haar borsten en kneedt die. Michelle kneedt haar billen.

Overal voelt ze nu haar twee lieve vrienden.

Het tempo van de penetraties gaat omhoog en Michelle voelt dat ze klaar gaat komen. Maar ook Joost merkt dat. Het heerlijke natte kutje van Fenna lijkt hem te willen melken en even later komen ze kort na elkaar klaar. Ze jagen hun sperma in het lichaam van Fenna en ze zakken op elkaar. “Wil jij weer alles hebben?” “Ja lekker” en Michelle trekt zich terug. Fenna houdt haar poepgat open en als ze rechtop komt loopt het sperma eruit. Michelle heeft haar mond eronder en vangt het op. Dan trekt ook Joost zich terug en Fenna duwt haar heupen naar achteren tot boven de mond van Michelle. Ze perst de sperma van Joost naar buiten. Dan komt Michelle bij hun gezichten en met zijn drieën tongzoenen ze en spelen met de liefdessappen. Dan slikken ze alles door. Ze omhelzen elkaar en kleine kusjes gaat over en weer. “Ik hou van jullie alle twee” komt Fenna. “En ik hou van mijn twee lieve meisjes.” “Ik hou gewoon van Joost en Fenna, ik heb jullie alle twee lief.”

De rest van de avond vrijen en neuken ze elkaar nog in verschillende standjes. Michelle op haar rug, Fenna over haar heen en Joost doet haar kontje. Daarna neemt Joost het kontje van Michelle terwijl Fenna zich door haar laat beffen en ondertussen haar aftrekt en als laatste neukt eerst Michelle Fenna en daarna neemt Joost haar. Half een, ze liggen nu uitgeteld op bed en kijken elkaar aan. “Zeldzaam dat ik vier keer klaar kom” zegt Michelle. “Ik heb het ook nog niet veel meegemaakt, vier keer” komt Joost. “En ik ben zes keer klaargekomen, heerlijk vond ik het, ik hoop echt dat we dit nog veel vaker gaan doen.” “Dat hoop ik ook lieve schat en Joost wil dat ook wel denk ik.”

Ze staan op en lopen nog een keer naar de badkamer. Onder de douche spoelen ze hun onderlichaam schoon en dan drogen ze zich af. Tanden poetsen en een paar minuten later rollen ze onder het dekbed. Het is nog even knuffelen met elkaar en dan gaan ze liggen. Het laatste lampje gaat uit en vijf minuten later zijn ze in dromenland.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm