Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Donkere transsexueel met geile stijve penis DEEL1
Categorie: transsexueel | woensdag 15 januari 2014 04:35

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Vandaag (zaterdag) heb ik (Jamie) weer lekker met mijn team gevoetbald. Omdat ik 17 jaar oud ben, is dit het laatste jaar dat ik in de jeugd competitie speel. Die altijd op zaterdag word gehouden. Ben rechtsbenig en mijn spelpositie is mid rechts. De wedstrijd die we hebben gespeeld hebben we met 3-0 gewonnen. Na de wedstrijd douchen we samen nonchalant kijk ik altijd naar al mijn ploeggenoten. De meesten hebben mooie pikken gelukkig kan ik mij inhouden om zelf geen stijve te krijgen. Ik weet al jaren dat ik biseksueel ben maar ben daar nog niet vooruit gekomen. In ieder geval niet tegenover mijn vrienden mijn ouders en zus weten het wel. Vooral omdat ze het hier niet normaal vinden. Er was hier op de voetbalclub een jongen die daarvoor uitkwam en hij is toen letterlijk en figuurlijk weggepest. Nadat we ons hebben aangekleed fiets ik samen met twee ploeggenoten ook vrienden van mij naar het centrum van de stad. Daar eten we eerst wat daarna keten we een beetje en kijken naar meiden. Dat doen we de hele middag waarna we ieder naar ons eigen huis gaan. We zullen elkaar vanavond weer zien. We gaan vanavond uit en één van mijn vrienden die zijn vader zal ons met de auto wegbrengen en ophalen. Thuis eet ik samen met mijn ouders daarna ga ik naar mijn kamer en surf nog een tijd op het net. Pas rond tien uur hebben we afgesproken rond negen uur kleed ik mij om. Daarna fiets ik naar mijn vriend die precies aan de andere kant van de stad woont. Op de route naar mijn vriend zijn huis moet ik door de binnenstad waar ik ook langs een gay dance/bar kom. Als ik bij het huis van mijn vriend kom word ik door hem binnen gelaten. Daar verteld hij mij dat het nog wel even gaat duren, want er is iets mis met de auto. Tot het probleem is opgelost spelen we met zijn drieën spelletjes op de spelcomputer. Om elf uur komt zijn vader bij ons en zegt “sorry jongens, de auto moet maandag naar de garage helaas kan ik jullie niet wegbrengen, jullie moeten iets anders regelen”. We zijn teleurgesteld en stellen het uit naar volgend weekend. Na een half uurtje besluit ik toch naar huis te gaan de andere vriend blijft.

Op mijn fiets ik weer richting mijn huis. Mijn ouders zullen wel verbaasd zijn als ik thuiskom, ik had ze verteld dat ik pas morgenmiddag weer thuis zou komen. Als ik weer langs de gay dance/bar trekt die toch mijn aandacht. Ben wel nieuwsgierig hoe het er binnen uitziet en hoe het eraan toegaat. Ik stop kijk eerst goed rond als ik geen bekenden zie. Na wat ik kan zien is er niemand in de buurt die ik ken. Zet dan mijn fiets in de buurt bij een lantaarnpaal neer doe deze op slot ook doe ik mijn ketting slot om mijn fiets en de lantaarnpaal. Loop snel naar de ingang wel rondkijkend naar mijn gevoel zie ik weer geen bekenden. Binnen in de lobby moet ik entreegeld betalen het is tien euro dat betaal ik. Daar moet je ook muntjes halen, ik haal tien muntjes zodat ik toch wat te drinken kan halen. Daarna geef ik mijn jas af aan een jongen die bij de garderobe werkt. Dat is gratis ik krijg een kaartje met een nummer erop. Hij vraagt, wat doet zo’n leuke jongen als jij hier? Heb licht oranje haar groene ogen een normaal postuur. Ik zeg “ach wou eens weten hoe het hier van binnen er uitziet”. Hij antwoord “hopelijk bevalt het en hoop jouw hier vaker te zien”. Ik bedank hem en loop naar een grote deur open deze. Daarachter is een danszaal waar het al aardig druk is. Het is een wirwar van mensen sommige heel excentriek gekleed en de meesten hebben lekkere danskleding aan. Ik loop een beetje rond en bedenk mij ineens dat die jonge van de garderobe met mij stond te flirten. De danszaal heeft nog een andere gang, een trap naar boven die op dit moment afgesloten is met een ketting en een bordje waarop staat opent om één uur. Twee deuren waarop een man en een vrouw staan dat zullen de wc’s zijn. Ik ben benieuwd waar de gang naar toe leid loop daar naar binnen en kom in een bar. Daar is het gezellig druk daar haal ik een colaatje wat één muntje kost als ik dat op heb ga ik weer terug naar de danszaal.

Ze draaien erg goede dansmuziek kom snel in de stemming. Ga de dansvloer op en begin lekker in de menigte mee te dansen. Na tijd lekker gedanst te hebben doe ik het wat rustiger aan en kijk wat rond. Als ik mij omdraai staat er een mooi gekleurde vrouw met lang zwart haar en bruine ogen naar mij te kijken. Ze heeft een mooi rood korset met zwart rokje tot haar knieën dat is wat mij als eerste opvalt. Ze gebaart mij dat ik aardig goed dans en dat zij met mij wil dansen. Samen dansen we verder ook zij kan goed dansen en af en toe komt ze al dansend heel dichtbij mij. Ik merk dat we ongeveer even groot zijn zelf ben ik 1.82 meter lang. Zie wel bij haar dat haar bijpassende schoenen een hakje hebben dus ze zal iets kleiner zijn dan mij. Na een tijd met haar gedanst te hebben maakt ze weer en gebaar maar nu laat ze weten dat ze wat wil drinken. Ik gebaar haar dat ik ook wel wat wil drinken. Meteen daarna pakt ze mijn hand vast en leid mij mee naar de bar.

Daar vinden we een plekje zij gaat zitten en ik vraag haar, wat wil je drinken? Ze antwoord “doe maar een cola”. Ik bestel twee cola’s geef één aan haar dan klinken we en nemen een slok. Nadat stelt ze zich voor “ik ben Ebony en hoe heet jij?”. Ik antwoord “ik heet Jamie”. “Oh leuke naam, dit is de eerste keer dat je hier bent?” is wat ze zegt en vraagt. “Dankjewel, jij hebt ook een mooie naam en ja, dit is mijn eerste keer hier, kom jij hier vaker?” is mijn antwoord en vraag. Ze antwoord “ja, ik ben hier al vaker geweest”. Ze vraagt, wat vind je ervan? Ik antwoord “had niet verwacht dat deze gay dance/bar een leuke uitgaansgelegenheid zou zijn”. Ik vraag haar, goh mag ik weten hoe jong je bent en waar jij of je ouders vandaan komen? Ze begint te glimlachen en zegt “hoe oud denk je dat ik ben dan?”. Ik zeg “ik denk dat je een jaar of 20 bent”. Ik zie dat ze door mijn antwoord erg gevleid is en ze zegt “dankjewel, maar ik ben 24 lentes jong, mijn moeder kom hier vandaan mijn vader komt uit India en hoe oud ben jij?”. Ik antwoord haar “ik ben 17 jaar oud”. Nu is Ebony erg verbaasd en zegt “goh, ik had je ouder ingeschat rond een jaar of 21 maar echt niet zo jong”. Daar ben ik trots op en bedank haar. We hebben een goede klik met elkaar, als ik haar vertel dat de jongen van de garderobe met zat te flirten. Begint Ebony weer te glimlachen en zegt “ja, dat hij met elke jongen die hij leuk vind, hij is een ras echte homo”. Ze ziet dat ik gevleid kijk en vraagt, je bent toch geen homo? Daarop antwoord “nee, ik ben biseksueel”. Ze kijkt mij erg tevreden aan drinkt dan haar glas leeg en zegt “drink je drankje op, dan kunnen we weer dansen”. Ik drink mijn glas leeg en samen lopen we naar de dansvloer, daar gaan we samen weer dansen. Meteen na het nummer waarop we dansen word er omgeroepen “the room is nu open”. Terwijl we verder dansen op het volgende nummer kijk ik Ebony vragend aan, ze kijkt naar de trap kijk daar ook naar en zie een lesbisch en homo koppel alvast naar boven gaan. Weer kijk ik Ebony vragend aan. Met haar hand maakt ze gebaren dat die koppels daar boven elkaar met elkaar seks zullen hebben. Nu kijk ik haar nieuwsgierig aan. Ze weet het meteen pakt mijn hand vast en samen lopen we naar de trap en gaan ook naar boven. We worden gevolgd door een lesbisch koppel en volgens mij ook een nieuwsgierig hetero koppel.

Boven aangekomen zie een grote ruimte met zelfgemaakte banken afgewerkt met kunstleer. Er hangen overal plantenspuiter en doekjeshouders aan de muur. Het lesbisch koppel wat als eerste naar boven was gegaan zit nu innig met elkaar te zoenen ook zijn ze elkaar aan het vingeren. Eén van de mannen van het homokoppel zit tussen de benen van de ander en is die aan het pijpen. Het lesbisch koppel dat achter ons mee naar boven is gekomen. Loopt lang ons heen nemen een plek in beslag. Die dan al heel snel in standje negenenzestig liggen en elkaar beginnen te beffen en te vingeren. Ook het hetero koppel zoekt een plaats uit maar alleen de man gaat zitten maar voordat hij dat doet heeft hij zijn broek en onderbroek uitgedaan. De vrouw doet haar rok en slip uit pakt dan een voorbinder uit haar handtas en doet die voor. Ik herken het omdat ik weleens seksfilmpjes ervan heb gezien. Ze gaat tussen zijn benen zitten maakt zijn sterretje goed nat leid de voorbinder in zijn holletje en neukt hem daarmee. Ik kijk mijn ogen uit en word behoorlijk geil van al dat geils hier in de ruimte. Kijk toch het meest naar de man en de vrouw dat is erg geil om te zien.

Ebony ziet dat ook en ook de bobbel in mijn broek.

Ze komt heel dicht tegen mij aan staan begint mij eerst lekker te strelen. Ze zegt “volgens mij vind de vrouw het jammer dat zij geen echte pik heeft waarmee ze hem kan neuken”. Ik knik instemmend en heb in eerste instantie niet door waar ze op doelt. Daarna zegt ze “zullen wij ook een plekje opzoeken waar wij lekker met elkaar kunnen bezig gaan”. Samen gaan we op een plek zitten wel zo dat we de homo’s en de man en de vrouw kunnen zien. Daar beginnen we elkaar te strelen en elkaar heel innig te zoenen. Op het moment dat ik mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen leg en richting haar kruis toe ga. Vlak daarvoor legt ze haar hand op de mijne houd Ebony mij tegen stopt met zoenen en zegt “dat mag je later ontdekken heb daar een verrassing voor jou”. Ik kijk haar verbaasd aan en vraag haar, ben jij niet net zo geil als ik? Ze antwoord “oh, ik ben ook aardig heet maar wil jouw eerst pijpen totdat jij klaarkomt”. Dat zie ik wel zitten en zeg “ga je gang”. Nadat ik dat heb gezegd maakt Ebony mijn broek los mijn stijve krijgt wat ruimte. Heel behendig trekt Ebony mijn short en broek naar beneden mijn pik springt de vrijheid in en ze zegt “oh, jij hebt een heel mooie gladgeschoren pik”. Meteen daarna begint ze langs mijn pik naar beneden te likken over mijn ballen aan deze zuigt ze ook. Af en toe kijk ik rond er zijn nog meer mensen binnen gekomen die ook met elkaar bezig zijn. Ebony is gigantisch lekker mijn pik en ballen bezig. Voordat zij mij begint te pijpen kijk ik naar haar prachtige borsten in haar korset. Ze neemt mijn 16 centimeter lange en 4 centimeter brede pik helemaal in haar mond zuigt en likt er zalig aan. “Oh mijn god, je pijpt als de beste, ooh jaa, hmmm ja, ooh” kreun ik uit. Ik ben wel vaker gepijpt daar wat meiden maar die verbleken naar hoe Ebony mij aan het pijpen is. Ze kijkt mij af en toe heel geil aan terwijl ze mij enorm heerlijk pijpt. Het duurt ook net heel lang voordat ik schreeuwend klaarkom. Omdat ik al een tijd geen seks of mij afgetrokken heb spuit ik een enorme lading in haar mond. Ebony heeft daar geen moeite mee slikt alles genietend door en zuigt mijn pik leeg tot op de laatste druppel.

Daarna laat ze mijn slap wordende pik uit haar mond glijden.

Ze komt omhoog ze steekt haar tong wat naar buiten in de vorm van een kommetje met daarin het laatste beetje van mijn zaad. Ze doet haar tong weer in haar mond komt naar mij toe en begint mij innig te tongen. Ik proef mijn eigen zaad vermengd met haar spuug Ebony merkt dat ik haar heftig en innige terug zoent. Na onze innige tongzoen vraagt ze aan mij, ben je niet vies van je eigen zaad? “Nee, ik heb mijn zaad veel vaker geproefd en vind het lekker” is mijn antwoord. Daar reageert ze geil glimlachend op en vraagt, heb je weleens het zaad van een ander geproefd? Ik laat haar weten dat ik alleen mijn eigen zaad heb geproefd. Daarop reageert ze “daar zal vanavond verandering in komen”. Nu ben ik verbaasd het eerst wat in mij opkomt is dat zij een travestiet is en vraag dat ook aan haar.

Ze lacht even en antwoord “Nee, ik ben veel beter dan dat, ik ben een shemale, dat is een vrouw met een pik”. Nu ziet ze mij enorm geil kijken maar naar haar gevoel vind ze dat het toch te lang duurt. Ze zegt “waar wacht je op ik wil in jou heerlijke mondje klaarkomen”. Ze gaat dan eerst even staan trekt haar slip onder haar rok uit. Voordat zij gaat zitten doet ze haar rok omhoog waarna ook een heel mooie gladgeschoren stijve pik tevoorschijn komt. Als ze zit ga ik tussen haar benen zitten pak haar pik vast merk dat die wel iets dikker is dan de mijne en naar mijn inzien ook iets langer.

Ze antwoord ongeduldig “kom op pijp me”.

Voor het eerst in mijn leven begin ik te pijpen het is een vreemd en geil gevoel een kloppende pik in mijn mond. Tot driekwart verdwijnt haar pik in mijn mond verder krijg ik hem niet. Ebony vind dat helemaal niet erg en geniet dat zij de eerste is die ik pijp. Ik probeer ongeveer opdelfde manier te pijpen zoals zij dat bij mij deed. Ebony laat weten hoe zij het lekker vind dat doe ik. Ze begint lekker te kreunen en begint ook door mijn haar te strelen. Haar voorvocht smaakt lekker dat maakt mij erg nieuwsgierig hoe haar zaad zal smaken. Bij Ebony duurt het wat langer voordat zij in mijn mond klaarkomt. Als dat gebeurt houd zij mijn hoofd stevig vast en zegt geil “ooh jaa, dat had ik echt nodig”. Ondanks dat dit de eerste keer is dat ik ander zaad proef smaakt het heerlijk. Zij spuit zoveel dat het uit mijn mondhoeken loopt de rest slik ik door haar pik zuig ik leeg. Daarna trekt ze mijn hoofd van haar slap wordende pik en trekt deze naar haar hoofd toe. Ze begint mij heel innig te tongzoenen en natuurlijk zoen ik heel innig terug. Na onze innige tongzoen laat ze mijn hoofd los en zegt “voor iemand die nog nooit heeft gepijpt heb je het heel goed gedaan”. Zeg tegen Ebony “dankjewel ben heel vereerd, ik ben wel vaker gepijpt maar nog nooit zo goed zoals jij het hebt gedaan”. Glimlachend zegt ze “dankjewel voel mij ook vereerd, laten we ons fatsoeneren dan kunnen we weer dansen”. Nadat we ons weer hebben aangekleed kijk ik weer rond. Het is hier een groot seksfestijn kijk ook naar de man en vrouw. Op de buik en in het gezicht van de man zie ik zaad zitten. Hij is al klaargekomen maar de vrouw neukt hem nog steeds intensief door, verder is iedereen met elkaar partner bezig. Daarna pak ik mijn mobieltje kijk even hoe laat het is, zie dat het pas half twee is. Daar ben ik wel verbaasd over want naar mijn gevoel leek het veel langer hoe we met elkaar bezig waren. Ebony ziet ook dat ik op mijn mobiel en zegt een beetje cynisch “je hebt toch niet een avondklok”. Ik begin even te lachen en zeg “nee, mijn ouders verwachten mij pas morgen thuis”. Daarop reageert ze “dat is goed, ben van plan om jouw later mee naar mijn huis te nemen, want zoals je naar die man en vrouw zat te kijken vermoed ik dat jij ook heel erg verlangt om geneukt te worden”. Ik kijk haar geil aan hoef niks tegen haar te zeggen. Daarna lopen we weer naar beneden.

We lopen de dansvloer op en beginnen samen lekker te dansen. Nu een heel stuk zwoeler ik weet dat ik verliefd ben op Ebony. Dit is geweldig een heel mooie vrouw met een pik. Zie ook vonkelingen in de ogen van Ebony. Ze wrijft af en toe haar kruis tegen de mijne. Het voelt heel geweldig aan nu hoeft ze het tegen mij niet te meer verbergen. Ik word er heel erg geil van en begin heel erg te verlangen om haar pik in mij te voelen. Dat straal ik naar haar uit Ebony glimlacht geil naar mij. Maar ze wil eerst nog lekker geil met mij dansen. Dat doen we een tijd daarna lopen we naar de bar. We hebben dorst gekregen van het dansen. We drinken wat en Ebony vraagt aan mij, hoe ben je hier naar toe gekomen? Ik zeg “ben hier op de fiets naar toe gekomen”. Ze antwoord “oh ja, was even vergeten dat je nog geen 18 bent”. Ik zeg “die staat goed beveiligd die zal niet na één nacht weg zijn”. Ze begint te glimlachen en zegt “dat is goed, we kunnen samen met mijn auto naar mijn huis toe”. Ik begin geil te glimlachen drink snel mijn glas leeg en antwoord “waar wachten we op”. Weer plaagt Ebony mij en zegt “ongeduldig mannetje mijn huis loopt niet weg hoor!”. Ze drinkt dan tergend langzaam haar glas leeg halen onze jassen op. Daarna lopen we naar buiten in de richting waar ze haar auto heeft staan. We stappen in en rijden weg richting haar huis. We rijden naar een andere stad ongeveer een uurtje hier vandaan. Maar dan zijn we er nog niet ze heeft een huisje net buiten de stad. Niet al te groot wel gezellig en mooi in ieder geval van buiten. Daar zet ze haar auto neer we stappen uit en gaan naar binnen.

In het halletje hangen we onze jassen op. Daarna laat ze mij haar huisje zien. Op de begane een leuke woonkamer met open keuken en toilet. Op de eerste etage een redelijk grote slaapkamer waar een stalen tweepersoonsbed met glazenbollen op de uiteinden staat er hangt een grote tv boven het hoofdeind ook staan daar drie camera’s op statieven om heen. Daar ben ik erg verbaasd dat ziet Ebony. Voordat ik wat vragen antwoord ze “oh ja, ik film graag als ik seks heb en wees maar niet bang het blijft in mijn privé collectie”. Ik antwoord verbaasd “wow, dat had ik helemaal niet verwacht”. “Maar als jij wilt dat er niet gefilmd word, dan doen we dat niet” is haar antwoord. Ik ben zenuwachtig maar ook erg nieuwsgierig en vraag toch, mag ik één van je films zien? “Oh ja hoor, maar zoals ik al heb gezegd die films blijven hier bij mij”. Waarop antwoord “dat begrijp ik, maar heb nog wel een vraag”. Ebony antwoord “je kan alles vragen, maar wees wel tevreden met het antwoord wat je krijgt”. Ik stel toch de vraag, mocht ik akkoord gaan dat ik ook gefilmd word, zou ik dan daar wel een kopie van kunnen krijgen? Ze antwoord “ja hoor”. Daarna laat ze de rest van de etage zien. Er is nog een heel kleine slaapkamer en badkamer die een stuk groter is dan de kleine slaapkamer. Daar zit een ruime jacuzzi waar makkelijk twee personen in kunnen zitten ook hier is een toilet aanwezig. Ze laat ook nog een kleine zolder zien die als opberg ruimte dient. Daarna gaan we naar de woonkamer terug.

Daar ga ik op de bank zitten en wacht nieuwsgierig af. Ebony loop de keuken in vraagt, wat wil je drinken? Ik antwoord “wat heb je in de aanbieding?”. Ze zegt “bier, wijn, whisky, wodka, cola, sinas, koffie en thee”. Ik antwoord “doe maar een whisky on de rocks”. Even later komt ze terug met mijn whisky en een glas wijn voor haar. Ze geeft mij mijn glas gaat naast mij zitten. Pakt eerst een multifunctionele afstandsbediening daarmee zet ze eerst de tv aan en daarna de dvd recorder. De tv springt automatisch op het goede kanaal Ebony zoekt een leuke film uit die zij heeft gemaakt. De film begint daar heeft ze seks met voor mij een totaal onbekende man. Het ziet er super geil uit eerst zoenen ze met elkaar, daarna pijpen ze elkaar. Dat komt mij erg bekend voor weet dat, dat heerlijk is en begin zelf weer erg geil te worden. Het valt mij ook op dat er uit verschillende posities scenes worden getoond vanuit de drie camera’s maar ook uit de uithoeken van het bed. Na een tijd zie ik dat Ebony de man begint te neuken. Ondertussen genieten we van ons drinken één van handen begint lekker over mijn kruis te wrijven. Ze zegt geil “je vind het lekker opwindend he”. Ik knik instemmend drink mijn glas leeg, ook Ebony drinkt haar glas leeg. Ze staat op loopt weer de keuken in met onze glazen schenkt die daar weer vol komt dan weer terug. Terwijl ik gebiologeerd naar de film blijf kijken krijg mijn glas terug. De man word in verschillende standje door Ebony geneukt en ook zichzelf op de tv boven het bed kan zien. De laatste positie ligt de man op zijn rug op een paar kussens. Ebony neukt hem en trekt hem af gelijktijdig komen ze klaar. Ebony spuit zijn holletje vol en hij spuit over zichzelf heen waarbij het ook in zijn gezicht komt. Daarna is de film afgelopen en Ebony vraagt, wat vind je ervan? Ik antwoord haar “wow, dat is echt super geil om te zien dat wil ik ook”. Nu drinken we wel snel onze glazen leeg we zetten de lege glazen op tafel. Ebony staat op loopt naar haar computer deze staat op stand-by ze raakt hem even aan. Alles begint te werken met een paar drukken op wat knoppen zie ik op het beeldscherm alle camera’s in de grote slaapkamer activeren en beginnen te op te nemen. Daarna draait ze zich naar mij toe kijkt mij erg geil aan. Zonder dat ze verder iets hoeft te zeggen sta ik op en samen gaan we naar boven.

In de slaapkamer doet Ebony de tv boven het bed aan en met een afstandsbediening zet ze hem op één van de kanalen van een camera. Deze is van één op een statief die aan de zijkant van het bed staat. Daarna gaat ze op bed liggen kijkt mij geil aan tikt op het bed het teken dat ik bij haar moet komen liggen. Ik kom bij haar op het bed ga naast haar liggen en meteen beginnen we met elkaar te vrijen. Onder het vrijen ontdoen we elkaar van onze kleding als we helemaal naakt zijn. Beginnen we ook met elkaars pikken te spelen die allebei al aardig hard zijn. Ebony zapt naar andere camera’s en ik kijk af en toe naar het beeldscherm boven ons. Het is heel geil om daarop te zien hoe we met elkaar spelen. Na een tijdje zegt Ebony “kom pijp mij ik verlang naar je mond om mijn pik”. Al kussend over haar mooie ronde borsten ga ik richting haar pik. Daar lik ik over haar eikel die glimt van haar voorvocht. Ik kijk haar erg geil aan terwijl ik langs en over haar pik lik waarbij ik ook boven haar kan zien hoe ik bezig ben.

Na een tijdje lekker gelikt te hebben is het tijd om haar te pijpen. Neem haar eikel in mijn mond en langzaam verdwijnt die dieper in mijn mond tot hij niet verder gaat. Ik ga dan weer omhoog laat haar pik uit mijn mond komen. Zo doe ik dat ook een tijdje nu heb ik geen tijd meer om naar het beeldscherm te kijken. Als ik dan weer haar pik in mijn mond neem pakt Ebony mijn hoofd goed vast. Drukt haar pik in één keer helemaal in mijn mond begin te kokken maar dat ik het enige wat ik kan doen. Ze trekt mijn hoofd tot de helft van haar pik omhoog. Heel even kan ik kokhalzen en er komt aardig wat slijm vanuit mijn keel mee. Maar meteen daarna drukt ze haar pik weer helemaal in mijn mond zo word ik een tijd door haar inmijn mond geneukt. Zo door haar gebruikt te worden maakt mij erg geil en geniet er enorm van. Als ze merkt dat ik geen moeite meer heb om haar pik helemaal in mijn te hebben laat ze mijn hoofd los. Ik kom omhoog laat haar pik uit mijn mond komen die nu helemaal nat is van mijn spuug en slijm. We kijken elkaar enorm geil aan en ze zegt “zo, nu kun jij mij ook deepthroaten”. Daar bedank ik haar voor waarna ik van haar even aan de kant moet gaan. Zodat Ebony andersom kan gaan liggen ik moet van haar over haar heen komen. Zodat zij mij ook kan gaan pijpen terwijl ik haar pijp. Dat doe ik maar al te graag, samen beginnen we elkaar zalig te pijpen. Ze begint onder het pijpen lekker mijn sterretje te strelen met een vinger. Ebony stopt even met pijpen en merk dat ze mijn sterretje nat maakt waarna ze mij weer begint te pijpen. Ineens stopt ze een vinger helemaal in mijn holletje en begint mijn prostaat te masseren.

Ik begin haar nog intensiever te pijpen na een tijd komen we gelijktijdig zalig klaar. Terwijl ik haar zaad proef en doorslik masseert Ebony elke keer als ik spuit ook mijn prostaat. Daardoor lijkt het wel dat ik blijf spuiten en zij dat heerlijk proeft en doorslikt. Nadat we zijn uitgespoten haalt ze haar vinger uit mijn holletje we laten onze pikken uit onze monden glijden en ik ga van haar af. We zijn allebei zo geil dat onze pikken gewoon hard blijven. Ik zeg tegen haar “dat was heel erg lekker hoe je mij vingerde”. Ze kijkt mij erg geil aan en antwoord “ja, dat weet ik en jij zal genieten als ik jou ga neuken”.

Tijd om te rusten krijg ik niet, van Ebony moet ik op mijn handen en knieën gaan zitten. Met mijn hoofd richting het tv-scherm, dat doe ik. Voordat zij achter mij komt zitten verplaatst zij één van de camera’s naast het bed en zet de tv op dat kanaal. Wel zo dat ik mijn eigen kont en sterretje kan zien daarna komt zij achter mij zitten. Ebony rochelt een paar keer goed en spuugt tussen mijn billen en precies bij mijn sterretje vangt zij het met haar hand het op. Ze maakt mijn sterretje goed nat wat ik kan zien op het beeldscherm. Waarna ze twee vingers in mijn holletje steekt en mij lekker een tijdje begint te vingeren. Het voelt zo lekker aan mijn verlangen naar een pik word groter, ook dat ik kan zien hoe Ebony mijn holletje vingert is super geil. Ik kreun en steun het uit “hmm, jaa, oooh, oeh, hmm”. Ze stopt haalt haar vingers uit mijn holletje en zegt “volgens heb jij wel vaker wat in je holletje gehad”. Daarop beken ik dat ik thuis opblaasbare/vibrerende buttplug heb en die regelmatig gebruik als ik mij zelf aftrek. Ebony reageert “cool, dan zal je wat ik nu ga doen nog lekkerder gaan vinden”.

Ze rochelt weer maar deze keer spuugt ze haar spuug op haar stijve pik maakt deze helemaal nat. Meteen daarna zie en voel ik haar eikel tegen mijn sterretje aandrukken. Ze pakt mijn heupen vast en drukt haar pik in één keer in mijn holletje. Zonder pijn verdwijnt haar lekker in mijn holletje. Het voelt zo lekker aan en ook het zien is erg opwindend. Ze begint mij lekker te neuken en in het begin haalt ze haar pik uit mijn holletje waarna die er weer in verdwijnt. Ik zie op het beeldscherm elke keer als ze haar pik uit mijn holletje haalt zie ik mijn sterretje even open blijft staan. Gebiologeerd kijkt ik naar het beeldscherm en het zalige gevoel wat vanuit mijn kont komt. Begin ik luider te steunen en te kreunen van genot ook hoor ik dat Ebony er enorm van geniet. Ebony haalt haar pik niet meer uit mijn holletje ze zorgt ervoor dat tot haar eikel erin blijft maar begint wel sneller en steviger te neuken. Dat maakt mij helemaal gek van geilheid en het duurt ook niet lang voordat ik klaarkom. Tijdens mijn orgasme neukt Ebony mij lekker stevig door bij mij lijkt mijn orgasme een eeuwigheid te duren zo lekker neukt ze mij. Nadat mijn orgasme is weggeëbd is mijn pik nog steeds hard. Ebony haalt haar pik uit mijn holletje en we veranderen van positie. We gaan in lepel lepeltje positie liggen zo neukt ze mij. Haar borsten voel ik zalig tegen mijn rug en weer die heerlijke pik in mijn holletje zo neukt ze mij een tijd. Ik vraag haar als zij mij net zo wil neuken als de man voordat hij en zij klaarkwamen. Haar zalige pik verdwijnt uit mijn holletje moet van haar iets opschuiven. Ze legt de kussens neer zodat ik daar op kan gaan liggen. Als ik goed lig komt ze tussen mijn benen zitten leid haar pik weer in mijn holletje. Ze begint mij te neuken en af te trekken. Zo gaan we door totdat we allebei weer gelijktijdig klaarkomen. Mijn zaad spuit over mijn borstkas en ook in mijn gezicht en mijn holletje word zalig gevuld met haar zaad. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd word mijn pik slapper en haar slap wordende pik floept uit mijn holletje waarbij nog wat zaad eruit komt. Daarna likt ze mijn borstkas schoon en geeft mij dan een heel innige tongzoen.

Ze komt daarna lekker naast mij liggen we strelen elkaar lief.

Ze zegt “goh dit is weer voor een heel lange tijd dat ik mij zo gelukkig en verliefd voel”. Ik antwoord haar “voor mij is dit de eerste keer dat ik echt verliefd ben”. Ze kijkt mij heel lief aan en zegt “oh, lieve schat ben heel erg blij dat jij hetzelfde voelt voor mij”. Ik antwoord haar “ja, ik ben ook heel blij dat jij ook hetzelfde voelt voor mij mooie shemale”. Verliefd en knuffelend vallen we in elkaars armen in slaap. De volgende ochtend word ik als eerste wakker. We liggen in lepel lepeltje maar nu lig ik achter haar met een stijve. Ik kus Ebony zachtjes in haar nek maar ze slaapt stevig en word niet wakker van mijn gezoen. Ook als ik haar begin te strelen heeft dit geen effect dat ze wakker word wel zie ik dat haar pik begint te groeien. Daar begint ik mee te spelen totdat die ook hard is. Ik zit te denken zal ze het erg vinden als ik haar nu zou gaan neuken. Ach wie niet waagt wint ook niet is mijn volgende gedachte. Met mijn spuug maak ik haar sterretje en mijn pik nat leid hem dan naar haar sterretje. Heel voorzichtig druk ik mijn pik in haar holletje en begint haar voorzichtig te neuken. Het voelt lekker, maar niet zo lekker als Ebony mij neukt. Terwijl ik Ebony lekker voorzichtig neuk trek ik haar ook af. Maar na een tijdje zegt ze “oh Jamie, je mag mij wel harder neuken”. Ik zeg “goedemorgen lieve Ebony, dat zal ik doen”. Begin haar harder te neuken en zij knijpt zalig met haar sterretje om mijn pik. Ze geniet hoe ik haar neuk bij mij duurt het niet zo heel lang als ik haar klaarkom. Als ik uitgespoten ben floept mijn slap wordende pik uit haar holletje. Ik ben voldaan en wil mij omdraaien en nog even rusten. Maar dat krijg ik niet voor elkaar want Ebony zegt tegen mij “ho, ho, wat dacht je mij zo heel opgewonden te laten liggen, kom op pijp mij klaar. Ik ga tussen haar benen liggen lik langs en over haar pik en ballen. Daarna begin ik haar heerlijk te pijpen natuurlijk neem ik haar pik helemaal in mijn mond. Ebony geniet er zalig van ook bij haar duurt het niet lang voordat ze klaarkomt. Opdat moment pakt ze mijn hoofd vast en spuit haar zaad lekker in mijn mond en slik het door al was het pap. Daarna staan we op en gaan lekker samen douchen.

Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm