Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL6
Categorie: transsexueel | zaterdag 4 januari 2014 07:40

Geile afspraakjes

DEEL 6 - Ruim een uur later wordt Joost wakker. Hij moet zich even oriënteren maar binnen twee seconden weet hij het weer. Michelle ligt nog steeds vóór hem en hij legt een hand heel rustig op haar warme lichaam. Hij voelt hoe ze daarop reageert. “Hoi, schat” klinkt het, “je bent ook weer wakker” en ze draait zich op haar rug en rekt zich uit. “Lekker hè, tukken, vooral met zo’n lieve vent naast me” glimlacht ze en ze kust hem. Joost draait door en komt half op haar. Zijn hand omvat een borst en hij kneedt even. Ze kijken elkaar aan en glimlachen. “Ik weet wat jij denkt” grinnikt Joost. “Wat dan?” “Even lekker neuken.” Michelle lacht, “jij mag nooit meer raden. Wil je?” “Ik heb ook wel zin” en ondertussen glijdt zijn hand over haar buik en pakt haar al bijna harde penis. Hij trekt haar een paar keer af en voelt hoe ze verder zwelt.

“Jij neukt mijn kontje en trekt me af, dan proberen we weer tegelijk klaar te komen” zegt Michelle en terwijl ze dit zegt pakt ze een van de hoofdkussens. Joost pakt hem over en schuift hem onder haar billen. Hij gaat op zijn knieën achter haar zitten en maakt haar kontje vochtig. Een kwak speeksel over zijn penis en dan penetreert hij haar. Hij laat haar even wennen. Dan pakt hij haar penis en begint haar af te trekken terwijl hij haar kontje neukt. Hij houdt het tempo gelijk. Naarmate hij sneller neukt, trekt hij haar sneller af. Na een paar minuten begint Michelle te kreunen. “Dit is lekker schat, ik voel dat ik zo ga komen.” Joost is zelf ook bijna aan zijn hoogtepunt en dan komt Michelle klaar. Ze jaagt haar sperma naar buiten en twee seconden later pompt Joost een laatste keer en komt dan in haar kontje klaar. Ze blijven even genieten van hun orgasme en dan zakt Joost achterover. Michelle komt omhoog en ze kust hem.

“Het was heerlijk.”

Ze stapt van bed af en reikt hem een hand, “kom schat, we gaan even douchen.” In de badkamer zet ze een grote stortdouche aan en wacht op warm water. Ze stappen eronder en eerst tongzoenen ze. Het vele water is een weldaad en ze genieten er allebei van. Ze wassen elkaar van top tot teen met speciale aandacht voor bepaalde delen. Als laatste wassen ze alle twee hun haren. Daarna tongzoenen ze nog een keer en Michelle drukt de douche uit. Ze drogen zich af en lopen dan de slaapkamer weer in. Bij de toilettafel pakt ze een haarföhn en maakt haar haren droog. Een kwartiertje later lopen ze naar beneden en gaan achter weer op de veranda zitten.

“Hier knap je even van op, althans ik wel” zegt Michelle. “Zeker schat, ik ook.” Ze kijken over de tuin. “Dus die rij struiken is de grens?” “Ja” zegt Michelle, “dat is een dubbele haag ligusters, heel erg dicht en tussen die twee rijen in staat een hoog gaashek met prikkeldraad erop.” “Tegen inbrekers?” “Ja, want er heeft hier vooral in de begin periode nog wel wat gespuis rondgezworven heeft papa mij ooit verteld. Vroeger stond er ook stroom op maar dat mag niet meer. Tegenwoordig is er een bewakingsdienst en die rijdt rondjes op onregelmatige tijden. Die dienst wordt door de gemeente en de gezamenlijke bewoners van de wijk betaald.”

Ze kijken nog een poosje als ze binnen een deur horen. “Daar zal je papa hebben” en Michelle springt op. “Papa!” roept ze naar binnen. “Ja lieve schat, leuk dat jullie er al zijn” Michelle holt naar binnen en komt een minuut later terug. Een grote man komt vlak achter haar aan. Joost staat op en steekt zijn hand uit. “Joost Vledder, aangenaam.” “Pim Verstraeten, voor jou gewoon Pim en jij of jou. Zijn jullie er al lang?” “Vanaf kwart over twaalf … toch … Joost?” “Ja, zoiets, twaalf uur op het station en toen nog de regiobus.” “Zeg jongens, ik kleed me even uit en kom dan bij jullie zitten. En vanavond gaan we uit eten dan weten jullie dat alvast.” “Lekker pap.”

Een minuut of vijf later zitten ze weer met zijn drieën. Pim heeft twee biertjes gepakt en voor Michelle een glaasje wijn. Ze proosten en nemen een slokje. Ze praten een poos met elkaar en ergens in dat gesprek vraagt Pim aan Joost hoe hij erachter kwam dat Michelle niet helemaal een vrouw was. “Toen ik haar de tweede keer ontmoette in een bar hebben we gezellig zitten praten en drinken. Alleen kwamen bij Michelle de baco’s harder aan dan ze aanvankelijk merkte. Toen heb ik haar mee naar huis genomen en daar naar boven gedragen.” “Jij hebt haar een trap opgedragen, kon ze niet meer lopen?” “Nee pap, ik was daar te dronken voor, de eerste keer en naar ik hoop ook de laatste keer in mijn leven.” “Boven op mijn kamer” gaat Joost verder “heb ik haar op bed gelegd en uitgekleed, behalve haar slipje. Toen zag ik dat ze een hele dikke venusheuvel had, ik heb haar slipje opgetild en de rest is geschiedenis.” “Schrok je niet?” “Nee, ik weet dat er shemales zijn. Dus echt schrikken, nee. Wel een vreemde gewaarwording dat het mij overkomt.” “Maar jij accepteert haar zo.” “Ja pap, Joost en ik vrijen af en toe de sterren uit de hemel. Hij is geil op mij en mijn lichaam en ik op hem.” “Oké, daar ben ik blij om schat. Ik heb altijd gehoopt dat je nog eens een leuke partner zou vinden en dat is dus nu gebeurd.” Ze praten nog een poos verder over andere dingen.

Tegen half zes gaan Joost en Michelle beneden hun kleren pakken en boven trekken ze schone aan. Iets voor zessen zijn ze beneden en Pim zit beneden in de kamer aan de eettafel met een krant voor zich. “Ik heb een taxi gebeld en die komt er zo aan, dan kan ik vanavond ook een wijntje drinken.”

Ze hebben een gezellige avond met lekker eten. Vooral Joost en Pim praten veel, ze kennen elkaar natuurlijk pas een paar uur. Tegen half twaalf komen ze weer thuis. Ze wensen elkaar welterusten en Joost en Michelle lopen naar boven. Ze kleden zich uit en doen hun avonddingen. Dan rollen ze onder de lakens en knuffelen nog een paar minuten. “Niks voor mij, maar ik wil wel slapen” zegt Michelle. “Ik ook wel schat, morgen weer een dag.” Ze kussen elkaar welterusten. Michelle nestelt zich tegen Joost aan en ze vallen in slaap.

De volgende morgen worden ze kort na elkaar wakker. Ze kussen elkaar. “Zullen we eruit gaan? Neuken kunnen we de hele dag nog.” “Ja, dat is goed” antwoordt Joost, “ik heb ook wel weer trek in een lekker ontbijtje.” Hand in hand lopen ze naar beneden. Pim zit op de veranda en is aan het ontbijten. “Goedemorgen pap” en ze kust hem op zijn wang. “Dag lieve schat van me. Lekker geslapen?” “Heerlijk, weer in mijn eigen kamer.” “Goedemorgen Pim.” “Goedemorgen Joost, ook goed geslapen?” “Heel erg goed, het is hier doodstil. In Leiden hoor je altijd wel lawaai, is het niet op de grond dan is het wel in de lucht.” “Ja, daar weet ik dankzij Michelle inmiddels alles van” grinnikt Pim.

Michelle heeft intussen twee borden en bestek gepakt en op tafel gezet. Ze schenkt voor alle twee een glas melk in en gaan ontbijten. “Wat zijn jullie plannen?” vraagt Pim. “Vandaag niks, we gaan straks lekker op de zonneweide liggen, morgen ook want we zijn allebei een beetje lui en willen gewoon lekker in het zonnetje liggen” antwoordt Michelle, “en vanaf maandag zien we wel, wij gaan volgende week zondag weer naar Leiden.” “Dat is goed. Jullie zitten mij niet in de weg. Ik ga straks wat boodschappen doen, vanmiddag een pot tennissen. Morgen ben ik op tijd weg, dan ga ik een rondje golfen met twee maten. Dat duurt wel de hele dag. Nou en volgende week zie ik wel.” “Heb je het niet druk.” “Er is werk zat op de zaak, zo erg zelfs dat we niet veel nieuw kunnen aannemen, althans niet zonder dat ik ook mensen erbij moet hebben en hoe gek het ook klinkt, maar personeel is nauwelijks te krijgen.” “Oh ja, nog wat” begint Pim weer, “mijn werkster, mevrouw Lafeber, is vorig jaar 63 geworden en wilde met vut. Ze heeft een dochter en die wilde haar baan graag overnemen, dus Jeannette werkt hier nu iedere dinsdag. Een leuke vrouw, 39 jaar en getrouwd. Ze begint dinsdag om negen uur en meestal is ze rond een uur of drie weer klaar.” “Dus dinsdag niet bloot lopen?” “Nee, voor één dag in de week is dat toch niet erg” reageert Pim. “Met haar moeder zou dat ook niet hebben gekund.” “Nee hoor, we pakken dinsdag de auto en gaan een stuk toeren, picknickmand mee en een leuk plekje zoeken in de bossen.” “Heb jij een auto?” “Ja schat, een Golf Cabriolet, die staat hier in de garage. En mijn rijbewijs heb ik ook uiteraard.” “Leuk een Cabriolet. Mijn rijbewijs heb ik trouwens ook. Gelijk gaan halen toen ik 18 werd.”

Ze eten verder af en Michelle staat op, ze ruimt alles op en het bestek en de borden gaan gelijk de vaatwasser in. “Zullen we naar de zonneweide gaan? Lekker languit liggen. Dan komen we later wel terug om koffie te drinken.” “Dat is goed” zegt Joost en ze staan op. “Veel plezier jullie en tot later” zegt Pim. “Ja tot later.” Michelle loopt de keuken in en uit een van de bovenkastjes pakt ze een fles zonnebrandolie. “Dag pap” en ze geeft hem een kus op zijn wang. Ze lopen samen de buitentrap af en de tuin in. Ze komen bij het kleine veldje waar ze gisteren hebben gelegen. Michelle loopt verder en een meter of dertig verderop is weer een weide, deze is een stuk groter en hier heeft de zon ook vrij toegang. Er staan twee tweepersoons bedden en ook hier een kastje. Michelle pakt een badlaken en spreidt die op het ligbed. Ze gaat op haar rug liggen en spreidt haar armen. “Het is weer speelkwartier” zegt ze glimlachend en Joost komt bij haar. Eerst is het weer tongzoenen. Een lange zoen en ze wrijven over elkaars lichaam. Al snel hebben ze elkaars stijve lul in hun handen en ze verwennen elkaar. Michelle trekt zijn voorhuid telkens langzaam omlaag en schuift hem dan weer omhoog, een soort aftrekken in slow motion. Joost daarentegen streelt haar lul en ballen. Zijn handen gaan door schaamstreek, wrijven door haar liezen en langs de binnenkant van haar dijbenen. Dan weer terug omhoog langs haar stijve paal. Hij verbreekt de tongzoen en ze geven elkaar een paar plukkende tongzoentjes. Dan zakt Joost af over haar lichaam. Hij heeft zin om haar klaar te pijpen en verwent eerst weer de harde tepels. Hij sabbelt erop en daalt dan verder af. Een zuigzoentje op haar navel en dan omlaag, naar haar stijve lul. Hij zet zijn mond erover heen en begint te zuigen. Tegelijkertijd maakt hij rustige aftrekkende bewegingen met zijn hand.

Michelle die de grip op zijn lul verloren is laat hem.

Ze ligt met haar ogen dicht te genieten van zijn strelingen. Joost voelt dat ze lichtjes begint te stoten. Een signaal wat hij kent, ze gaat snel klaarkomen. Hij voert het tempo van het aftrekken op. Ook knijpt hij wat harder en begint met zijn andere hand langs haar sterretje te wrijven. Na een paar keer penetreert hij haar kontje met twee vingers en verwent haar. Michelle begint nu echte stotende bewegingen te maken en als Joost nog een paar keer heeft getrokken komt ze klaar. Ze jaagt haar sperma in drie stralen in zijn mond. Joost zuigt en trekt nog een paar keer en dan slikt hij alles door. Hij likt haar penis schoon en laat haar verslappende lul uit zijn mond glippen. Terug omhoog komen hun gezichten weer bij elkaar. Ze tongzoenen elkaar. Als ze lossen kijken ze elkaar aan. “Dit was lekker schat, maar jij nou?” “Ik ben nog niet klaar met mijn lieve meisje, ik ga je neuken, ik weet alleen niet of ik die zonnebrand ook als glijmiddel kan gebruiken?” “Dat denk ik wel, probeer maar, het is vette olie.”

Joost pakt de fles. Hij neemt wat in zijn hand en vet zijn penis in. “Draai je eens om” vraagt hij en Michelle gaat op haar buik liggen. Hij pakt nog wat olie, vet haar sterretje in en duwt een paar vette vingers in haar anus. De fles zet hij op de grond en hij kruipt over haar heen. Hij zet zijn vette lul tegen haar kontje en duwt. Door de olie glijdt hij gemakkelijk naar binnen. Een paar tellen ligt hij met zijn buik op haar billen, hij laat haar even wennen aan de penetratie en hijzelf geniet van die strakke sluitspier die hem weer gaat aftrekken. “Wil je plat blijven liggen of omhoog?” “Mag ik zo blijven liggen?” “Dat is goed” en hij begint haar te neuken. Eerst nog rustig en met diepe stoten. Michelle ligt al snel te kreunen. Iedere stoot voelt ze de dikke paal van Joost in haar darmen glijden, die dikke eikel is heel herkenbaar voor haar. Dan begint Joost wat sneller te neuken. Stoot op stoot slaat zijn buik tegen haar kontje, minutenlang, dan voelt hij dat zijn sperma gaat borrelen. Hij pompt nog drie keer heel diep in haar lichaam en dan jaagt hij zijn sperma in haar darmen. Michelle voelt hem komen en kreunt. Vijf vette stralen jaagt hij naar binnen en dan zakt hij op haar neer. Ze blijven even op elkaar liggen en dan voelt Joost dat hij slapper wordt. Hij trekt zijn penis uit haar en ziet dat haar poepgaatje zich sluit.

Hij draait van haar af en gaat op zijn rug liggen. Michelle komt half over hem heen en ze tongzoenen, kort maar niet minder liefdevol. “Dit was weer nieuw maar wel heel lekker” zegt Michelle, “mij eerst klaarpijpen en vervolgens jij jezelf klaar neuken in mijn kontje. Dat mag je nog wel eens vaker doen en ik zal het ook met jou wel eens doen.” Ze kussen elkaar en gaan naast elkaar op hun rug liggen. “Waar is die olie?” “Hier” antwoordt Joost en hij pakt de fles. “We gaan even smeren, de zon is al warm en voor mij is dit de eerste keer dit jaar.” “Voor mij ook, bovendien zon ik nooit bloot dus die delen moet ik mee oppassen.” Een minuut of wat later hebben ze elkaar aan de voorkant ingesmeerd en ze gaan liggen.

“Lekker vind ik dat, als een man mij insmeert” glimlacht Michelle. “Dat zag ik, je kreeg al weer last van zwellingen.” “Ik ben nou eenmaal een geile shemale schat, zeker met jou om me heen. Ik hou van je Joost en iedere streling, iedere aanraking, gewoon alles wat jij met mijn lichaam doet vind ik lekker.” “Dat heb ik ook, alleen iets minder sterk als jij.”

Ze blijven stil naast elkaar liggen. Michelle pakt zijn pink met haar pink en ze haken in elkaar, zo blijven ze liggen. Een kwartiertje, misschien twintig minuten later komt Michelle overeind. Joost schermt zijn ogen af met zijn hand en kijkt haar aan. “Warm hè die zon. Dat is ook een nadeel van dit soort plekjes, er komt geen wind. Kijk die boomtoppen, die bewegen wel, er is dus wel wind alleen voel je dat hier bijna niet. Maar kom schat, op onze buik en achterkantjes insmeren.” Joost komt overeind en Michelle gaat op haar buik liggen. Hij smeert haar helemaal in en vervolgens doet Michelle hem. Ze gaan naast elkaar op hun buik liggen, hun armen gebogen vóór hun lichaam en hun kin op de vuisten van hun handen.

“Dit vind ik altijd wat gezelliger als op je rug, nu kunnen we elkaar wat makkelijker aankijken en ook praten.” “Dat is zo. Toen ik net op mijn rug lag dreigde ik in slaap te vallen.” Michelle glimlacht. “Wat vind jij van papa?” “Een aardige man, hij lijkt me gek op jou en hij vindt het heel fijn voor je dat je mij aan de haak hebt geslagen.” “Ik heb eerder het gevoel dat jij mij uit de grote vijver hebt gehengeld, maar hij vindt het inderdaad wel fijn. Ik heb wel eens het gevoel dat ik alles mag, zelfs op zijn bord poepen, even grof gezegd.” Joost glimlacht.

“Die Golf, is dat een ouder model?” “Nee, die is nog geen half jaar oud. Papa rijdt in een Passat, net zo oud, hij heeft die twee auto’s vorig jaar tegelijk nieuw gekocht en begin dit jaar laten afleveren. Het zijn in principe alle twee auto’s van hem. Hij stuurt zelf ook wel in de Golf maar als ik hier ben laat hij die auto staan. Maar als het zo uitkomt rij ik ook gerust in die Passat, dat is een automaat.” Ze zijn even stil, beiden met hun eigen gedachten bezig. “Heeft jouw vader nooit meer een andere vrouw gehad?” doorbreekt Joost de stilte. “Jawel, ik kan me vanuit mijn jeugd nog wel twee keer een vrouw herinneren, maar in alle twee de gevallen waren ze ook weer zo weg. De tweede ging gepaard met een ruzie. Dat weet ik nog wel. Pleureswijf riep hij haar na.” “Heftig” reageert Joost “en daarna heeft hij nooit meer een vrouw gehad?” “Nee, tenminste niet dat ik weet. Hij heeft wel eens gezegd dat er bij sommige buitenlandse klanten heerlijke secretaresses rondlopen, of hij daarmee scharrelt weet ik niet.”

“Hij lijkt me voor vrouwen wel een aantrekkelijk man.”

“Dat is hij ook Joost, het is een atletische vent, sport nog steeds, gaat ook één keer per week naar de sportschool, zwemt hier in het zwembad regelmatig zijn baantjes. Verder heeft hij een heel ruimdenkend karakter, is niet jaloers, loopt niet naast zijn schoenen omdat hij het goed heeft. Gewoon een aantrekkelijke man met een gezonde dosis humor. En in veel opzichten lijk ik op hem, in ieder geval veel meer als op mijn moeder heeft papa me ooit verteld.”

Ze blijven een poosje naast elkaar liggen. Joost geeft af en toe een kusje op haar arm. Na een goed half uurtje staat ze op en lopen terug naar de villa. Eenmaal op de veranda gaat Joost zitten en Michelle loopt door naar binnen om koffie te zetten. Een paar tellen later verschijnt ze in de deuropening, “koffie loopt, ik ga even naar het toilet.” Tien minuten later komt ze weer buiten met twee bekers koffie. “Ik had wel trek in koffie dus ik heb vier bekers gezet.” “Lekker, ik drink ook graag koffie.”

“Ik zie het echt zitten schat, acht of negen weken hier met jou” begint Joost een paar tellen later. “Bij nader inzien heb ik er ook wel zin in. Lekker vrijen, zonnen, zwemmen, kortom, even negen weken niks geen studie, alleen maar jij en ik. Papa zal het ook wel leuk vinden. Ik ga het hem vragen een dezer dagen.” “Wil jij nog koffie?” vraagt Joost terwijl hij opstaat. “Oh, ja, ik zal even pakken.” “Nee schat, ik pak de kan wel, jij hoeft niet alles te doen” en hij loopt naar binnen. “Zet je het apparaat uit” roept ze hem na. Een paar tellen later staat Joost haar beker in te schenken en Michelle wrijft over zijn dijbeen en bil. Hij vult zijn eigen beker en gaat naast haar zitten. Ze buigen zich naar elkaar toe en hun lippen raken elkaar. Ze kussen en gaan dan weer terug rechtop zitten. Ze pakken hun koffie en drinken een slok.

Joost zet zijn koffie neer. “Ik moet even naar toilet.” “Doe het dan boven, dan kun je gelijk naspoelen. Dat heb ik net ook gedaan.” “Dat is goed.” Tien minuten later komt hij weer buiten. “Zo, gelukt?” “Ja, vanmiddag mag je neuken.” “Lekker, dat mag jij ook.” Ze kijken elkaar glimlachend aan. “We zijn alle twee geil” zegt Joost. “Ik ben heel erg geil op jou, jij bent zo’n heerlijke vent met een lekkere pik en een heerlijk kontje.” Joost buigt naar haar toe en kust haar. Hij legt een hand om haar half harde penis en die zwelt direct op die aanraking. “Voel je wel, ik word gelijk stijf.” Ze nemen een slok koffie en Michelle staat op. “Ik ga baby olie pakken, dat glijdt zo lekker” en ze loopt naar binnen. Weer terug buiten drinkt ze haar laatste slok koffie op. “Gaan we? Ik heb ook een keukenrol. Dat is makkelijker om af te vegen.”

Joost staat op en ze geven elkaar een hand. Vijf minuten later liggen ze omarmd op het ligbed. Michelle bovenop hem en ze wil tongzoenen. Rustig en liefdevol bewegen hun tongen een paar minuten langs elkaar. Ze hebben hun ogen gesloten. Dan lossen ze en Michelle kijkt hem aan. “Lekker hè tongzoenen.” “Heerlijk, ik word er alleen maar geiler van. Ik ga je neuken, ik verlang naar je en naar dat prachtige kontje van je” zegt Joost. Michelle gaat van hem af. Ze gaat op haar knieën zitten. Haar hoofd legt ze omlaag op het ligbed. Joost pakt de olie en giet een straaltje in haar bilspleet. Met zijn vingers vangt hij het op en smeert haar sterretje in. Hij zet de fles tegen haar sluitspier en knijpt een keer. Dan duwt hij met zijn vingers de olie verder naar binnen en laat de vingers even in haar zitten. Nog een stevige lik olie over zijn penis en dan komt hij achter haar. Door de olie hoeft hij niet veel kracht te zetten en hij glijdt vervolgens moeiteloos naar binnen. In keer glijdt hij door tot zijn buik tegen haar billen aankomen. Hij laat haar even wennen en begint haar te neuken. Stoot na stoot glijdt hij langs haar sluitspier in haar kontje. Ze is strak en het lijkt op aftrekken wat ze doet. Ze knijpt ook regelmatig. Door de olie voelt ze heerlijk glad en na een paar minuten merkt hij dat het niet lang meer duurt.

“Wat is dat toch een goddelijk lekker kontje wat jij hebt.

Ik ga zo al klaarkomen.” “Kom maar lekker klaar schat, spuit me vol. Geef me je sperma.” Dit soort woorden maken Joost alleen maar geiler en na een paar laatste harde en diepe stoten jaagt hij vier stralen sperma in haar darmen. Michelle voelt het warme vocht in haar kontje. Joost blijft in haar en leunt tegen haar billen. Na een tiental seconden verslapt hij en zakt uit haar. Haar anus sluit zich vrijwel direct. Michelle trekt een stuk van de keukenrol af en veegt hem schoon. Ze geeft Joost een stuk papier en die houdt het onder haar kontje. Ze perst en onder begeleiding van een paar kleine windjes komt de sperma naar buiten. Hij veegt haar droog en ze rollen naar elkaar.

Joost strijkt over haar hoofd en door haar lange haren. Ze kijken elkaar glimlachend aan. Michelle tuit haar lippen en ze wil een kusje. “Ik hou van je” zegt ze. “Ik hou van jou, lieve schat.” Hun lichamen strengelen zich in elkaar en ze genieten ervan. Hun monden raken elkaar. Eerst een paar plukkende tongzoentjes. Dan smelten hun lippen samen en een innige en liefdevolle tongzoen is het gevolg. Joost wrijft over haar lange haren terwijl hun tongen een erotisch liefdesspel spelen. Minutenlang liggen ze in deze innige omhelzing. Dan lost Michelle. Ze kijken elkaar weer aan en glimlachen. “Ik zou uren met je kunnen zoenen, alleen dat en elkaars blote lichaam voelen” zegt ze zachtjes. Joost reageert door een paar kusjes. Ze blijven elkaar aankijken en Joost laat één hand over haar rug glijden naar haar billen. Hij trekt haar onderlichaam strakker tegen hem aan. “Dit zou nooit meer over mogen gaan. Jouw heerlijke lichaam, je mooie ogen en je mooie blonde haren, voor eeuwig lieve schat, voor eeuwig hou ik van jou” en hij geeft haar een paar kusjes. Opnieuw komen hun monden op elkaar en ze tongzoenen.

Als ze lossen rollen ze van elkaar weg, beiden op hun rug. Ze blijven elkaar wel aankijken. “Het is warm” zegt Michelle, “zullen we gaan zwemmen?” “Ja, daar heb ik ook wel zin in maar wil jij niet neuken?” “Nee, het is me te warm, later vandaag neuken we nog wel een keer” reageert Michelle. Ze staan op en een minuut later liggen ze in het zwembad.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm