Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL3
Categorie: transsexueel | woensdag 18 december 2013 13:11

Geile afspraakjes

DEEl 3 - Twintig minuten later zijn ze in het Plantsoen en ze slenteren hand in hand langs de bomen en de singel. “In het voorjaar en de zomer is het hier heel erg mooi” zegt Michelle, “ik heb hier afgelopen voorjaar heel wat mooie dagen in het gras en in de zon gezeten of gelegen en dan een studieboek bij me. Heerlijk is dat.” “Dat geloof ik graag.” Honderd meter verder houdt Joost haar stil. Hij trekt haar tegen zich aan en wil een kus. Al snel is het weer een tongzoen. Joost laat zijn hand over haar zachte lange haren glijden. Dan lossen ze. “Lekker hč, zoenen. Dat is bijna net zo lekker als neuken” zegt Michelle. “Zoenen met jou vind ik ook heerlijk en ik wilde je gewoon even voelen.” Ze slenteren weer verder en gaan vijftig meter verder op een bankje zitten. Een paar eenden waggelen hun kant op. “Die stomme beesten denken dat we ze te vreten gaan geven” zegt Michelle met een glimlach.

“Schat, toen je gisteravond vroeg naar vriendjes en vriendinnetjes ben ik niet helemaal eerlijk geweest” begint Michelle een paar tellen later, “ik heb één iemand niet opgenoemd en eigenlijk is dat mijn beste vriendin geweest.” “Wie, die Fenna? Dat wist ik toch al, als zij weet van jouw geslacht moet ze een goede vriendin zijn.” “Ja, Fenna is altijd een schat van een meid geweest en we waren echt hartsvriendinnen. Ik vind het nog steeds jammer dat we elkaar een beetje uit het oog verloren zijn.” “Het zei je vergeven schat, ik heb je ook niet al mijn vriendjes en vriendinnetjes uit het verleden opgenoemd, maar alleen degene met wie ik de laatste jaren iets heb gehad.”

Ze draaien zich iets naar elkaar toe en weer is het een tongzoen. Ditmaal legt Michelle haar hoofd op zijn arm en Joost laat zijn andere hand op haar dijbeen rusten. Als ze lossen kijkt hij om zich heen, niemand te zien. Hij schuift zijn hand onder haar minirok en wrijft over haar kruis. Ze heeft een aardige harde piemel. “Ben je geil?” “Ja, dat word ik van al die lekkere zoenen van jou. Ik dacht nu net aan vanavond, het vooruitzicht dat we elkaar eerst scheren en daarna weer gaan neuken.”

Joost glimlacht, “jij bent een geile shemale volgens mij.”

Michelle kijkt hem glimlachend aan. “Af en toe bekruipt me het gevoel dat ik wat in te halen heb. Ik ben al twintig en was tot gisteren nog maagd.” “Dat pleit alleen maar vóór jou. Je geeft jezelf niet zomaar weg en nou weet ik wel, bij jou ligt alles iets anders maar ik denk dat als je echt was gaan zoeken dat je al veel eerder een jongen of meid had gevonden die biseksueel is. Er zijn ook clubs van.” “Dat laatste weet ik. Op internet heb ik die wel eens opgezocht maar zo in mijn eentje durf ik daar niet naar toe te gaan.” “En de kroeg waar ik zat, daar liep je die eerste avond wel zo naar binnen.” “Ook pas nadat ik door de ramen naar binnen had staan gluren en zag dat het er rustig was” reageert Michelle.

“Kom we gaan verder” zegt Michelle een paar tellen later en ze gaat staan. Ze pakt zijn hand en trekt hem overeind. Michelle wil zijn arm om haar heen en laat haar hoofd tegen zijn schouder aanleunen. Zelf slaat ze een arm achterlangs en laat die steunen in de kontzak van zijn spijkerbroek. Ze slenteren verder en komen bij de brug waar Michelle heel dichtbij woont. “Kunnen we even langs mijn huis. Ik ben namelijk één ding vergeten, een badjasje, dan hoef ik me niet gelijk aan te kleden ’s ochtends.” Ze lopen er naar toe en Joost wacht beneden. Een minuut later komt Michelle weer naar buiten met een plastic tas met inhoud. “Lopen we weer terug?” “Ja, dat is goed.”

Vijf en twintig minuten later zijn ze weer boven in Joost zijn kamer. “Zullen we ons uitkleden en alleen badjassen aantrekken” stelt Michelle voor. “Ja, dat is lekker” en ze lopen de slaapkamer in.

Michelle heeft al snel haar kleren uit en ze trekt haar badjasje aan. Een leuk jasje ziet Joost, iets langer als haar minirok van vandaag. Eigenlijk is het gewoon een heerlijke meid met een lekker lichaam, oké, moeder natuur heeft een klein foutje gemaakt maar dat vindt hij niet erg. Voor de rest is ze op en top vrouw, haar lekkere volle borsten, de mooie gladde billen, haar lange haren en het lieve gezichtje. Alles is lekker aan deze vrouw. Hij trekt zelf ook zijn badjas aan en loopt de kamer in. Michelle zit op de stoel voor het raam en kijkt naar buiten over het Rapenburg.

“Dat is toch het hoofdgebouw van de Universiteit” en ze wijst naar de toren van het Academiegebouw. “Ja, dat klopt, vroeger zat daar het bestuur en een deel van de administratie. Tegenwoordig is het een zalencentrum. Maar lieverd, wat wil je drinken?” “Heb je wijn?” “Ja, ik heb twee flessen rode wijn in de kast staan. Die heeft mijn moeder me meegegeven toen ik de laatste keer bij haar was.” “Lekker, maak er maar een open, die drink ik vast nog wel leeg deze week.” “Daar is ie ook voor” antwoordt Joost en Michelle kijkt hem glimlachend aan. “Maar Joost, als dat het hoofdgebouw is dan heb ik mijn colleges toch hier vlak achter.” “Zit jij in dat gebouw met die betonnen paddenstoelen aan de buitenkant?” “Ja, want nu snap ik ook hoe jij zit ten opzichte van zeg maar de rest van de stad.” “Ik volg een deel van mijn colleges daar ook en ik kom ook veel in de bibliotheek en die zit in hetzelfde gebouw.” “Dan woon jij gewoon heel gunstig hier, jij kunt alles lopend af.” “Dat moet ik ook wel want ik kan hier geen vervoermiddel kwijt. Een fiets of scooter wordt gejat en een auto kan ik niet betalen.”

In de keuken schenkt hij een glaasje wijn in voor Michelle en pakt zelf een flesje bier. Glas erbij en hij loopt terug naar binnen. Hij zet het glas bij haar in de vensterbank en als hij over haar lichaam terug gaat geeft hij haar een kus. Michelle maakt er direct een tongzoen van en een tiental seconden houden ze die aan. Ze laat hem los en ze kijken elkaar glimlachend aan. “Santjes” zegt Joost en ze nemen een slok. “Jij hebt hier wel een leuk uitzicht” zegt Michelle. “En vanaf vandaag is het zelfs een dubbel leuk uitzicht, naar buiten op het Rapenburg en binnen op een mooie vrouw.” Michelle kijkt hem aan.

“Vind je mij echt een mooie vrouw?”

“Ja schat, ik stond net te kijken toen jij je omkleedde. Jij hebt gewoon een heerlijk lichaam alleen heeft moeder natuur een klein foutje bij jou gemaakt en laat ik dat foutje nou niet erg vinden.” Michelle strekt haar arm en strijkt hem over zijn wang. “Je bent een ongelooflijke schat. Kom eens hier zitten” en Michelle staat op om Joost te laten zitten. Ze kruipt op zijn schoot met haar rug naar het raam. Net voordat ze gaat zitten maakt ze de ceintuur van haar badjas los. Ze kroelt tegen hem aan en ze kussen. “Jij bent ook een lekkere man, zeker na vanavond.” “Wat gebeurt er vanavond?” “Dan gaan we elkaar scheren tussen onze benen, dan hebben we alle twee een mooie kale lul en kale ballen eronder” antwoordt ze glimlachend. “Dat zie jij wel zitten?” “Ja, dat lijkt me lekker, ik kreeg gisteren tot twee keer toe een afgebroken schaamhaar van jou in mijn mond en dat is minder prettig.” “En als we dan ook elkaars anus scheren en ik koop morgen die anaal sproeiers, dan kunnen we elkaar ook baffen of rimmen, hoe je het noemen wil.” “Dat is toch zoiets als je kontje likken?” reageert Michelle. “Ja.” “Lekker, ik wil alles uitproberen met jou.”

Ze nemen een slokje. “Weet je ik ken je pas een paar dagen” begint Michelle een paar tellen later, “maar het voelt al zo vertrouwd, ik kan gewoon alles tegen jou zeggen en jij doet het ook tegen mij. Net of we elkaar al jaren kennen. Ik schaam me ook totaal niet voor jou, loop gewoon in mijn blote kont, je mag mijn piemel zien, ik doe mijn behoefte op de pot waar jij bij bent, gewoon, ik mag alles en doe alles bij jou.” “Ik heb bij jou ook geen enkele schroom, jij mag alles en doet alles maar dat doe ik ook. Als ik nu zin heb om met dat mooie lijf van jou te spelen doe ik dat, maar dat mag jij bij mij ook.” Michelle, die iets meer rechtop is gekomen omhelst hem met beide armen en trekt zijn gezicht tegen de hare aan. Er biggelen een paar traantjes over haar wangen. Joost slaat een arm om haar lichaam, de andere legt hij onder haar badjas over haar buik. Ze voelt lekker warm en hij pakt een borst, hij kneedt die even en knijpt in de tepel. Daarna schuift hij naar omlaag en komt haar harde penis tegen. Zijn schat is al weer geil en hij pakt haar vast en trekt een paar keer haar voorhuid naar omlaag.

“Ik wil met je vrijen op bed” zegt Michelle als ze weer vóór elkaar komen, “ik wil je voelen in mijn neukgat en ik wil jou ook neuken.” Joost bedenkt zich niet, hij geeft haar een kus, doet zijn linkerarm onder haar knieën door en staat op. Hij tilt Michelle gelijk mee op. “Jij bent best wel sterk, je hebt me vrijdagavond hier naar boven gedragen en nu dit weer.” Joost glimlacht, “jij bent ook niet zo zwaar.”

Hij loopt naar de slaapkamer en legt haar op bed. Michelle schuift naar de muur en Joost komt naast haar liggen. Michelle pakt een tissue en maakt haar ogen droog. Ze snuit haar neus en legt de tissue weg. “Ik huil al mijn spanningen uit het verleden eruit. Jarenlang heb ik dingen verborgen gehouden, altijd op mijn woorden gelet en nu met jou hoeft dat ineens niet meer, ik mag mezelf weer worden.” “Lekker toch” reageert Joost, die ondertussen haar badjas heeft opengeslagen en met een van haar tepels speelt. Hij buigt zich voorover en sabbelt erop dan bijt hij erin. Michelle kreunt, “lekker”. Een tiental tellen later tilt Joost haar rechtop en de badjas gaat van haar schouders. Michelle zelf tilt haar billen op en als ze ook haar armen eruit haalt is de jas uit. Joost gooit hem op de stoel in de hoek. Michelle heeft al een keiharde erectie. Het knuffelen van haar tepels en bovenlichaam werkte daaraan mee. Joost legt zijn hand om haar stijve lul en trekt een paar keer. Ze laat hem en begint ondertussen de ceintuur van zijn badjas los te maken. Joost komt overeind en de badjas verdwijnt van zijn lichaam. Ze zakken weer naast elkaar en beginnen nu elkaars penis te verwennen. Joost zwelt snel onder de hand van Michelle.

“Wie eerst, neuk jij mij of neuk ik jou?”

“Mag ik jou eerst neuken” reageert Michelle, “ik ben best wel geil van alles.” “Dat mag” en Joost laat haar los en draait zich op zijn buik. Michelle pakt de pot zalf van de plank en pakt een lik. Ze smeert haar piemel in en de volgende lik gaat tussen Joost zijn billen. Een paar vingers naar binnen en even draaien. Ze komt over hem heen en zet haar harde lul in zijn iets openstaande poepgat. Ze duwt hem redelijk probleemloos naar binnen. Joost voelt haar glijden. In eerste instantie zakt ze met haar bovenlichaam op de zijne en Joost voelt haar borsten in zijn rug. Ze buigt iets door met haar hoofd en geeft hem een paar kleine kusjes links en rechts in zijn nek. Joost draait zijn hoofd en ze tongzoenen kort. Ze lossen en hij voelt haar omhoog gaan. Michelle steunt op haar armen en ze begint te neuken.

Joost merkt dat ze direct een goed tempo inzet en hij geniet van die pompende penis. Stoot op stoot voelt hij haar binnenkomen. Een paar minuten gaat ze door en dan begint Michelle iets te kreunen. Korte tijd later verhoogt ze het tempo. Wat later komt ze met een harde kreun klaar en jaagt haar sperma in drie stralen in zijn darmen. Ze zakt op hem neer en Joost voelt dat ze een licht bezweet lichaam heeft. Een paar seconden later trekt ze zich terug en ziet dat zijn anus zich vrij snel sluit. Ze rolt naast hem en met een tissue veegt ze haar penis af. “Dat had ik even nodig, even weer die geile spanning uit mijn lichaam. Wil jij ook nog?” “Mag ik het tot vanavond bewaren?” vraagt Joost “dan ben je eerst een poosje met scheren bezig en van dat gefrunnik aan mijn lul wordt ik dan ook weer extreem geil, dan wil ik wel jouw lekkere kontje doen.” “Alles mag, niks is verplicht lieve schat.” Joost draait zich om en gaat tegen haar aan liggen. Michelle ligt op haar rug en Joost kijkt naar haar terwijl zijn hand over haar borsten glijdt.

“Wat doe jij met de jaarwisseling?”

“Ik heb geen concrete plannen gemaakt” antwoordt Joost. “Ik eigenlijk ook niet, mijn vader is voor een zakenreis tot half januari in het buitenland, dus naar hem ga ik niet.” “Mijn moeder is ook niet thuis, die is met haar vriend een paar weken naar de wintersport.” Ze zijn een paar tellen stil. “Als we nou toch eens naar mijn etage verkassen, wat we aan eten heb gekocht nemen we mee. Alleen brood kan je hier laten, ik heb ook een vriezer waar voldoende in ligt. Verder heb ik televisie zowel in mijn woonkamer als in mijn slaapkamer. We kunnen overal liggen, bloot lopen, wat je wil. We zijn helemaal vrij op de etage.” “Toe maar, twee televisies, jouw vader heeft je goed verzorgd.” “Mijn vader is een schat en hij is me heel dierbaar.”

“Jij hebt het altijd over je vader. Is je moeder uit jouw leven verdwenen.” “Ja, verdwenen, zo kun je dat zeggen. Mijn moeder is namelijk kort na mijn geboorte overleden. Ze had een aangeboren hartafwijking. Volgens de artsen was het beter als ze geen kinderen zou krijgen, dat was een te zware belasting voor haar hart. Desondanks wilde ze toch een kind, ook voor mijn vader. Kort na mijn geboorte kreeg ze ’s nachts een hartstilstand en toen de ambulance kwam konden die slechts de dood constateren.” “Erg is dat, want ze zal toch niet oud geweest zijn.” “Ze was toen 26 jaar en ik was 4 dagen. Achteraf ben ik er wel blij om want haar is een hoop psychisch leed bespaard gebleven. Ik denk dat wat mij is overkomen dat ze daar niet tegen had gekund.” “Hoe oud is je vader?” “Mijn vader is nu 44, hij was een paar jaar jonger als mijn moeder. Overigens ben ik wel onderzocht op die afwijking maar ik heb hem niet, dus je kunt gerust zijn. Maar hoe zit dat bij jou? Ik heb jou alleen maar over je moeder gehoord.” “Mijn vader is acht jaar terug overleden, aan de gevolgen van longkanker.” “Oh, oké, hij was nog jong denk ik.” “Wel een stuk ouder als mijn moeder. Hij was 58 toen hij stierf en mijn moeder is nu 56 jaar, dus zij was toen 48.” Ze zijn een paar tellen stil. “Nou, wat doen we?” vraagt Michelle twee tellen later. “Ik denk dat we moeten verkassen. Jij hebt veel meer ruimte. Bovendien heb jij een badkamer met ligbad. Daarin is het veel makkelijker om te scheren. Gewoon lekker in de badkuip.”

Een uurtje later stappen ze uit de bus op de Burggravenlaan. Ze lopen nog vijf minuten en dan draait Michelle de slot van haar voordeur open. Beneden in de hal zet ze haar bordje op ‘Aanwezig’. “Die andere drie meiden zijn afwezig” zegt ze, “dat is lekker want dan hebben we het rijk alleen.” “Hoezo zou je ze anders tegenkomen?” “Nee, dat niet maar ik vind het gewoon prettig te weten dat ik alleen thuis ben, op de een of andere manier voel ik me dan vrijer.” Eenmaal boven zetten ze hun tassen neer en Michelle loopt met de boodschappen de keuken in en ruimt alles op in de koelkast. Weer terug in de kamer ontsteekt ze een paar lampen en trekt zowel vóór als achter de overgordijnen dicht.

“Zo” zegt ze glimlachend, “nu mag alles, in je blote kont lopen en je mag me neuken op de bank of waar dan ook.” Joost glimlacht. “Ben jij zo geil dat je overal geneukt wil worden?” “Dat denk ik wel, ik verlang wel weer naar je, maar eigenlijk moeten we eerst scheren. Daarna kunnen we elkaar lekker verwennen en ik beloof je lieve schat, ik heb er zin in vanavond, jij mag lekker mijn kontje neuken maar ik wil ook nog wel een keer, ik vind het gewoon lekker om te doen.” “Ik vind het best.”

“Zullen we die tassen op de slaapkamer zetten en ons uitkleden, dan gaan we samen eten maken.” “Ja, dat lijkt me een goed idee.” Tien minuten later staan ze enkel in hun badjassen in de keuken. Joost is kip aan het snijden en Michelle is met de groente bezig. Ondertussen nemen ze af en toe een slokje van hun drankjes. Joost gooit de stukjes kip in de hete pan en braadt ze aan. Michelle gooit er wat kruiden bij en als de kip gaar is gaat de gesneden groente erbij. Ze blijft nu een poosje roeren. Joost gaat ondertussen de rijst koken. Af en toe gaat hij vlak achter haar staan. Hij tilt haar badjasje iets op en legt zijn stijve lul rechtop in haar bilnaad. Met een hand om haar lichaam pakt hij haar stijve vast en trekt een paar keer. “Je maakt me al geiler, straks ga ik je aanranden” zegt Michelle glimlachend. “Jij mag alles, als het maar lekker is” reageert hij. Ze kussen elkaar en Michelle wil een kort tongzoentje. Dan gaat ze weer verder met het eten.

Een kwartiertje later zijn ze klaar en Michelle schept twee borden op. Joost krijgt wat meer want ze schat in dat hij wel wat lust. Ze pakken alle twee hun eigen bord op en met het bestek en de drankjes zetten ze die op de eettafel binnen. Eet smakelijk klinkt het en ze gaan eten. “Het smaakt goed” zegt Joost na een paar happen. “Zeker, het is lekker.” Meestentijds eten ze en heel af en toe wisselen ze een paar woorden. Joost heeft zijn bord leeg en legt het bestek erop. “Ik heb genoeg en het was lekker.” Michelle heeft nog twee happen. Ze eet die op en ook haar bord is leeg. “Heel lekker en precies genoeg voor ons tweeën.”

Joost neemt een slok bier en het flesje blijkt daarna leeg te zijn. Michelle drinkt haar laatste slokje wijn. Dan schuift Joost zijn stoel naar achteren. “Kom eens bij me zitten.” Michelle staat op en komt voor hem. Ze zet haar benen wijd over de zijne en gaat zitten. Joost pakt haar bovenlichaam en trekt haar tegen zich aan. Ze kussen elkaar. “Als we elkaar vóór die tijd niet de hersens hebben ingeslagen wou ik tot en met zondag bij jou blijven. Ik heb maandag altijd pas in de middag mijn eerste college.” “Dat vind ik goed. Ik heb maandag pas om elf uur de eerste, maar verwacht je dat we elkaar de hersens inslaan? Ik vind je gewoon een heerlijke man en ik was alleen maar van plan jou te laten genieten en zelf van jou te genieten.” Joost glimlacht en geeft haar een kusje, “natuurlijk schat, dat wil ik ook.”

“Je bent echt een heerlijke vrouw” zegt Joost terwijl hij haar vast tegen zich aantrekt. “Voor jou ben ik echt een vrouw. Dat vind ik fijn, zo voel ik het zelf ook namelijk. Ik heb wel zo’n ding tussen mijn benen maar dat is het, daar heb ik verder niks mee.” “Maar je wil je lul wel gebruiken om te neuken.” “Ja, dat wel, ik heb toch ook mijn gevoelens en als ik denk aan neuken dan wordt mijn lul stijf, ik weet niet wat een vrouw dan in haar kutje voelt, maar ik reageer op die manier.” “Is ook wel logisch, net als klaarkomen. Je lichaam wordt op dat moment bevredigd en dat uit zich door jouw sperma die naar buiten komt. Vrouwen krijgen een orgasme en dat doet ook van alles in het lichaam, wel vaak onzichtbaar.”

“Ik ga dit eerst even opruimen” zegt Michelle en ze staat op. Ze pakt de borden met het bestek en daarna de glazen. Ze duwt de klep van de vaatwasser open en zet alles erin. Joost loopt achter haar aan. “Toe maar, een echte luxe keuken met vaatwasser.” “Ik ben hier van alle gemakken voorzien. In de badkamer heb ik een wasautomaat en een aparte droger er bovenop.” “Ik laat mijn kleding wassen of stomen. Zelf heb ik geen wasautomaat, ik zou ook niet weten waar ik hem neer moet zetten.” “Ook je ondergoed en zo?” “Ja, dat is niet zo duur, alleen denk ik dat een eigen automaat op termijn goedkoper is.” “Je mag ook je wasgoed hier doen, kost je niks. Dan neem je vrijdags een zak mee en maandagmorgen kan je het schoon en droog weer mee terug nemen” reageert Michelle. “En als je lief voor me bent strijk ik het ook nog voor je” komt er glimlachend achteraan. “Dat onthoud ik.” Michelle doet de klep dicht en ze pakt zijn hand vast. “Kom schat, we gaan binnen zitten.”

In de woonkamer zakken ze op de bank. “Oh, ik vergeet koffie te zetten.” En ze loopt terug naar de keuken. Joost kijkt haar na. Drie minuten later komt ze terug met twee bekers koffie. Joost pakt er één aan en ze komt weer naast hem zitten. Uit een laatje in de salontafel pakt ze een afstandsbediening en een grote flat screen klikt aan. Ze zapt wat en komt op een van de RTL zenders waar net het nieuws begint. Ze kijken ernaar, ook naar het weerbericht dat er op volgt. “Morgen dus binnen blijven” concludeert Joost. “We hebben morgen geen boodschappen nodig. Ik heb ook nog brood in de vriezer liggen. Ja, alleen die anaal sproeiers, nou die kunnen nog wel een dagje wachten.”

“Lekker” zegt Joost, “blijven we morgen de hele dag in bed, lekker vrijen, neuken en misschien tv kijken.” “Alles mag lieve schat, als ik je maar om me heen voel.” “Niet in je?”

Michelle lacht, “ja, ook in mijn kontje of mondje.”

Een uurtje later lopen ze samen de badkamer in. Michelle draait de badkraan open en voelt de temperatuur. Dan zet ze de stop erin en laat het bad vullen. Als er tien centimeter water in staat zet ze de kraan uit. “Wie eerst?” “Maakt mij niet uit schat, je mag mij doen dan doe ik jou daarna.” “Is goed” en Michelle stapt in de badkuip en gaat op de bodem zitten. Alle spullen staan klaar op de rand van het bad. Joost stapt erin en gaat op de rand zitten, vóór Michelle. “Ik zal eerst maar knippen, het ergste weghalen.” Een paar minuten later pakt ze de scheerschuim en zeept alle resterende plukken en plukjes in. Joost krijgt al snel een erectie. Ze geeft een kusje op de blote eikel, “straks mag je in mijn kontje, lekker spuiten” zegt ze glimlachend en ze pakt een scheermesje. Ze gaat vlot over zijn hele schaamstreek. Iedere keer spoelt ze het mesje in het bodempje water in de badkuip. Al snel heeft Joost een kale lul en ballen.

“Even staan en omdraaien” en Joost voelt een kwak scheerschuim op zijn anus. Michelle wrijft het uit en twee minuten later is ze klaar. “Zo meneer, jij bezorgt mij geen afgebroken schaamhaartjes meer” zegt Michelle met een lachend gezicht. Joost glimlacht en voelt over zijn ballen. “Lekker glad, het lijkt ook wat gevoeliger.”

Ze verwisselen van plaats en hij begint met Michelle. Ook zij krijgt heel snel een keiharde erectie. “Even wachten nog lieve schat, als je kaal bent mag je weer” en hij geeft een kusje op haar eikel. Michelle glimlacht en laat hem gaan. Een kwartiertje later is ook bij haar alle schaamhaar verdwenen. Ze gaan naast elkaar langs het bad staan en pakken de spullen van de rand. Michelle gaat het opruimen en Joost laat het water weglopen en met de handsproeier spoelt hij de haren erachteraan. Met zijn handen wrijft hij de laatste zeeprestjes weg en zet de mengkraan weer om. De stop gaat dicht en hij stapt in bad. Michelle zet een douchemuts op en stapt bij hem in bad. Ze gaat ruggelings tegen hem aanzitten. Samen leunen ze achterover terwijl het bad volloopt.

“Heb jij badschuim erin gegooid?” “Nee, vergeten.” Michelle staat op en pakt een grote fles. Ze gooit er een behoorlijke scheut in en gaat weer zitten. Joost houdt zijn armen om haar heen en kruislings heeft hij haar borsten vast. “Wat voor cupmaat heb jij of mag ik dat niet weten.” “Oh jawel, soms heb ik 80D maar meestal 80C, ik zit er een beetje tussenin.” “Je hebt ieder geval heerlijke borsten. Mooi vol nog.” Het water komt al hoger en er ligt een dikke schuimlaag bovenop. Onder water zit Michelle met haar stijve penis te spelen. “Ik ben geil, ik zou me wel af kunnen trekken.” “Dat ben ik ook schat, straks, dan neuk je mij en doe ik daarna jou.” “Lekker, dan probeer ik er nu even vanaf te blijven” en Joost voelt haar handen op de zijne.

Een paar minuten blijven ze van elkaars natte lichaam genieten. De sop maakt hun lichamen gladder en ze glijden steeds lekker langs elkaar heen. Michelle draait zich om en nu komen ze frontaal tegen elkaar aan. Ze omhelzen elkaar en hun benen liggen over elkaar heen. Ze trekken hun bovenlichamen tegen elkaar aan en Joost schuift zijn onderlichaam tegen de hare aan. Ze voelen elkaars piemel en ballen. Ze kussen elkaar en al snel is het tongzoenen. Dan lossen ze weer.

“Ik wil je neuken” zegt Michelle. Joost glimlacht en komt omhoog. “In bad of op bed.” “In bad is lekker maar op bed is makkelijker, dan wordt het niet zo’n waterballet.” “Lijkt me ook. We douchen ons even af en dan gaan we op jouw grote bed liggen. Hebben we de ruimte.”

Tien minuten later lopen ze de slaapkamer in en rollen op bed. Ze kruipen half op elkaar en kussen elkaar. Al snel is het een tongzoen, innig en liefdevol, vooral van Michelle. Als ze lossen kijken ze elkaar aan. Een paar kleine kusjes. “Ik ga steeds meer van jou houden.” “Dat gevoel bekruipt mij ook lieve schat” antwoordt Joost, “ik heb eigenlijk wel zin om elkaar in 69 klaar te pijpen, gewoon elkaars kale lul en ballen likken en voelen en dan je sperma te proeven, later vanavond kunnen we nog wel een keer neuken. Dan pijpen we elkaar weer stijf.” “Dat vind ik ook goed.”

Ze kussen elkaar en hun handen glijden over hun lichaam. Joost kneedt eerst de borsten van Michelle en dan gaat zijn hand omlaag. Hij geniet van de ronde vormen van haar lichaam. Eenmaal tussen haar benen voelt hij haar kaalgeschoren penis en ballen. Ze heeft een keiharde erectie. Hij pakt hem beet en trekt een paar keer. Michelle laat zich niet onbetuigd en sjort een paar keer aan zijn stijve lul. Ze draait zich naar hem toe en hapt zijn blote eikel naar binnen. Ze voelt hoe Joost haar onderlichaam wat meer naar hem toetrekt en zijn mond over haar blote eikel zet. Minuten lang verwennen ze elkaars lul en met hun hand wrijven ze over de ballen. De kale ballen van de ander voelen heerlijk aan al snel worden ze geiler en geiler. Michelle is de eerste die het moeilijk krijgt. Ze stoot zachtjes met haar heupen en voelt hoe Joost haar voorhuid telkens zo ver mogelijk omlaag trekt en dan weer loslaat. Dan houdt ze het niet meer en in drie stralen jaagt ze haar sperma in zijn mond. Joost voelt haar komen en masseert haar ballen. Hij zuigt op haar penis en als hij voelt dat ze leeg is slikt hij. Op dat moment is ook hij aan de eindstreep. Michelle weet ook wat verwennen is en hij jaagt zijn sperma in vier vette stralen in haar mond. Hij voelt hoe ze in zijn zak knijpt, heel zachtjes, heel subtiel maar Michelle merkt dat ze er nog een paar druppels uit krijgt. Dan slikt ze. Ze blijft hem nog een paar tellen met haar tong verwennen, net zoals Joost dat bij haar doet. Dan draait ze zich om.

Hun gezichten komen bij elkaar en ze kussen. Al snel is het een tongzoen en Joost trekt haar lichaam tegen zich aan. “Ik vond het heerlijk, jou voelen klaarkomen terwijl ik zelf ook klaarkwam.” “Ik ben nog nooit zo lekker tot een orgasme gekomen” zegt Michelle “het was geweldig.” Weer tongzoenen ze, lang en liefdevol. Dan kijken ze elkaar weer aan. Een paar kleine kusjes. “Ik zou je zo weer stijf willen maken en je dan nog een keer voelen spuiten” zegt Joost. “Dat lijkt me heerlijk om te doen, en schat, wat let ons, neuken is ook lekker maar we hebben alle tijd. Ik ga jou stijf maken en dan wil ik je sperma nog een keertje proeven.”

Michelle draait in 69 en ditmaal komt ze over hem heen liggen. Ze zet haar mond over zijn nog slappe piemel en begint hem te verwennen. Joost pakt haar hangende piemel en zuigt hem naar binnen. Hij laat haar piemel naar buiten glijden en likt haar tussen haar benen. Michelle kreunt als hem over haar ballen voelt gaan. Joost zuigt een teelbal naar binnen en sabbelt erop. Opnieuw een kreun en als hij dan haar piemel weer pakt is die al aan het verstijven. Hij kan nu de voorhuid wegtrekken en haar ontblote eikel is gevoelig. Michelle zwelt nu heel snel. Joost doet even wat rustiger en concentreert zich op zijn penis. Michelle past ongeveer dezelfde trucjes toe als hij. Ze sabbelt op zijn kale bal. Een teelbal naar binnen is iets moeilijker omdat zijn ballen groter zijn. Heel voorzichtig lukt het haar toch en ze sabbelt erop. Het warme speeksel en haar zuigende beweging maken dat ook hij nu begint te zwellen. Michelle pakt zijn piemel vast en trekt aan zijn voorhuid. De eerste keer wil het nog niet maar een paar tellen later is zijn penis al voldoende hard om de voorhuid omlaag te kunnen trekken. Ze verwennen elkaar en al snel liggen ze allebei met een keiharde erectie.

Joost duwt haar om en nu komt hij bovenop liggen. Michelle kan hem nu likken, ook over zijn ballen en perineum, overal geeft ze kusjes op. Dan pakt ze zijn harde lul weer en zuigt aan zijn eikel terwijl haar hand hem aftrekt. Haar andere hand wrijft over zijn billen en haar vingers glijden door zijn bilspleet. Dan steekt ze haar middelvinger in zijn anus en vingert hem. Joost lijkt het lekker te vinden want een paar tellen later krijgt ook Michelle een middelvinger in haar poepgat. Joost vingert haar terwijl hij haar penis verwent. Minutenlang gaat dit geile spel door. Ze worden ook weer al geiler en Michelle voelt alweer haar sperma borrelen. Dan toch nog onverwacht komt haar orgasme en ze jaagt opnieuw drie straaltjes sperma in zijn mond. Joost kneedt haar ballen heel zachtjes en zuigt aan haar verslappende piemel. Als er niks meer uitkomt slikt hij.

Michelle begint hem nu fanatiek te pijpen.

Hij moet ook nog klaarkomen en nog geen minuut later heeft ze hem zover. Ze voelt zijn eikel zwellen en hij jaagt in drie stralen zijn sperma in haar mond. Michelle zuigt en slikt dan. Een tiental seconden later draait Joost zich weer naar haar toe en ze omhelzen elkaar. Dan komen hun monden bij elkaar en ze tongzoenen, heel lang en liefdevol. Joost zijn handen gaan over haar zachte billen en hij pakt er een stevig vast. Hij trekt haar strak tegen zich aan en ze voelen elkaars piemel wel, alleen zijn ze slap. Dan lossen ze. “Klaarkomen met jou wordt steeds lekkerder” zegt Michelle, “dit was weer zo’n heerlijk orgasme. Dat wil ik nog wel honderd keer overdoen.” “Jij pijpt heerlijk, klaarkomen in jouw mond is een waar genot voor mij.”

Ze trekken hun lichamen tegen elkaar aan en genieten. Steeds kussen ze elkaar en kijken elkaar ook regelmatig aan. Vaak is het dan een glimlach en weer een klein kusje. “Ik hou van je” fluistert Michelle tussendoor. “Ik hou heel veel van jou” fluistert Joost. Opnieuw blijven ze zeker een tiental minuten van elkaar genieten. Dan krijgt Michelle een koude rilling. “Wat doen we?” vraagt ze, “badjas aan en nog een poosje naar binnen of onder de lakens.” “Laten we onze badjas maar aantrekken, het is nog een beetje vroeg.”

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm