Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL2
Categorie: transsexueel | woensdag 18 december 2013 13:06

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Rond een uur of vier zijn ze weer terug op de kamer van Joost. Als ze hun jassen en schoenen uit hebben omhelst Michelle hem en ze kijken elkaar aan. “Gaan we nou neuken, ik verlang echt naar je Joost. Ik wil jou in mijn kontje voelen.” “Ik heb ook zin in jou” zegt Joost en ze geven elkaar een tongzoen. De handen van Joost glijden over haar borsten en verder naar omlaag. Hij kneedt haar billen en ze lopen naar de slaapkamer. Daar ontdoen ze elkaar van hun kleding. Naakt rollen ze op bed. Ze tongzoenen en pakken elkaars penis vast. Allebei zijn ze geil en liggen met een keiharde paal.

“Wat wil je” vraagt Joost, “eerst even in 69 of zal ik je neuken?” “Neuk mij maar dan neuk ik jou daarna, 69 kunnen we vanavond wel weer doen. Ik krijg voorlopig toch geen genoeg van jou.” “Ik vind het goed” en hij pakt de zalf. Hoe je een kontje voorbereidt op een penetratie weet hij nog van vorig jaar. Michelle draait zich op haar buik. Met één hand duwt hij haar billen wat uit elkaar en met de andere smeert hij een lik zalf op haar sterretje. Hij neemt opnieuw een lik zalf en duwt twee vingers langs haar sluitspier. Ze voelt strak maar een paar tellen later duwt hij er toch een derde bij. Hij draait een paar keer en laat zijn vingers even zitten. Met zijn andere hand smeert hij wat zalf op zijn stijve lul en vooral op de eikel. “Ik denk dat je er wel klaar voor bent” en hij haalt de vingers uit haar. Haar anus blijft open staan.

Hij zet zijn penis in de opening en duwt. Het kost wat moeite maar hij komt toch langs haar sluitspier. Als de eikel eenmaal binnen is gaat het makkelijker. Een paar seconden later komt zijn buik tegen haar billen en hij blijft een paar tellen zo liggen. Haar sluitspier spant zich strak om zijn penis en hij voelt hoe ze hem eruit probeert te duwen. Heel langzaam wordt dat minder. “Hoe voelt het?” “Strak en warm, wel apart. Neuk me eens” en Joost begint te neuken. Heel rustig op en neer. Ook voor hem is dit een heel apart gevoel wat hij pas een paar keer heeft ervaren in het verleden. Ook de wetenschap dat dit een maagdelijk kontje is vindt hij lekker. Hij merkt dat de sluitspier van Michelle went aan de penetraties want als hij een poosje neukt voelt ze iets minder strak aan.

“Mag ik harder?”

“Doe maar wat je wil, ik voel je goed en het is lekker.” Joost duwt zich wat op zijn knieën omhoog en gaat over Michelle heen op zijn armen steunen. Vanuit zijn heupen begint hij te neuken, al sneller en met harde diepe stoten. Zijn buik slaat stoot op stoot op haar billen. Hij kijkt naar het mooie lichaam onder zich. Michelle heeft haar hoofd gedraaid en ligt met haar ogen dicht. “Oh, wat is dit lekker” kraait Michelle, “dit wil ik nog wel veel vaker voelen.” Joost voelt dat hij klaar gaat komen en met een paar laatste diepe stoten komt de sperma uit zijn ballen omhoog en hij injecteert haar kontje, vier vette stralen jaagt hij in haar lichaam. Dan zakt hij op haar rug en hijgt even uit. Hij kust haar in haar nek en sabbelt op een oorlelletje. Zijn penis wordt snel slapper en hij zakt uit haar. Als hij kijkt is haar sluitspier al weer dicht.

Hij rolt om en ze kijken naar elkaar, glimlachend en geven elkaar kleine kusjes. “Ik vond het een hele lekkere ervaring. Jou voelen in mijn poepgaatje en ook de sperma voelde ik goed, ineens een warme gloed van binnen. Volgens mij zit het er ook nog binnen in mij.” “Ook ik vind het een bijzondere ervaring, een maagdelijk kontje neuken, weten dat nog nooit iemand vóór mij zich daarin heeft geboord.” Ze kussen elkaar weer en komen dan van bed af. Ze lopen naar de badkamer en Michelle gaat op toilet zitten. Ze perst en de sperma komt, vergezeld van wat kleine scheetjes, uit haar kontje. “Sorry” zegt ze, “dat ging per ongeluk.” “Geeft niet, wat denk je dat ik straks doe” is de reactie van Joost. Michelle glimlacht, hij begrijpt alles en vindt niks vreemd denkt ze. Ze staat op en veegt haar sterretje droog. Joost heeft inmiddels zijn piemel gewassen en zich afgedroogd. Hij pakt haar bij de hand en neemt haar mee naar de slaapkamer. “Lekker is dat, dat je hier zo vrij en bloot heen en weer kan lopen.” Joost glimlacht, “dat is alleen deze week, normaal loopt Marcel hier ook rond en kan het niet.”

Ze rollen weer op bed. Michelle ligt nog steeds met een behoorlijke erectie. “Mag ik nou in jouw kontje? Dat wordt de volgende nieuwe ervaring voor mij want ik heb nog nooit iemand geneukt, geen vrouw en geen man.” “Alles moet de eerste keer zijn en ik ben jouw slachtoffer voor die eerste keer. Mijn kont is niet maagdelijk alhoewel ik ook niet veel ervaring heb.” “Zeg je me wat ik doen moet?” “Ja schat” en Joost draait zich op zijn buik. Stap voor stap legt hij het uit aan haar en als alles goed is gegaan zet ze haar stijve lul in zijn kontgat en duwt hem naar binnen. Ze is iets dunner als Joost. Haar eikel is ook niet breder als de rest zoals bij hem en hij kan haar redelijk makkelijk hebben. Michelle geniet een moment met haar ogen dicht. “Wat is dit een machtig lekker gevoel, die strakke sluitspier om mijn pik. Mag ik neuken?”

“Doe maar waar je zin in hebt.”

Joost voelt hoe Michelle hem begint te neuken. De eerste stoten gaan nog onwennig en onregelmatig maar ze krijgt het gevoel en het tempo te pakken en stoot nu met regelmatige diepe stoten in zijn poepgat. Michelle merkt dat dit de overtreffende trap is van aftrekken. Die strakke sluitspier die haar ballen bijna leeg wil melken. Ze houdt het ook niet lang vol en al na drie minuten jaagt ze een kwak sperma in drie stevige stralen in de kont van Joost. Ze zakt op zijn rug. “Dit was een boeiende ervaring. Heerlijk om eens een keer zo klaar te komen en niet met je eigen hand.” “Dus voor herhaling vatbaar?” “Zeker weten schat. Jouw kontje met die strakke sluitspier is echt heel lekker.”

Een paar minuten en wat tongzoentjes later lopen ze naar de badkamer. Ditmaal is het Joost die de sperma met begeleiding van een paar windjes naar buiten jaagt. “Hoor je wel?” “Ja, dat is dus normaal.” “Het komt ook voor” gaat Joost verder, “dat je al scheetjes laat terwijl je geneukt wordt maar dat hebben we geen van tweeën gedaan vanmiddag.” “Stinken die dan ook?” “Soms, ik zal ook een anaal sproeier kopen, dan kunnen we elkaar eerst uitspoelen, dat is frisser.” “Koop er dan twee, een voor hier bij jou en een voor bij mij thuis. En ik zou ook wel scheermesjes willen hebben, jouw ballen en schaamhaar scheren, dan mag jij dat ook bij mij doen. Kaal lijkt mij lekkerder.”

Gewassen en ontdaan van alle sappen lopen ze weer terug. Terug in de kamer staan ze tegen elkaar aan en omhelzen elkaar. Joost geeft haar een kusje, zijn handen glijden over haar lichaam en hij geniet van haar vrouwelijke vormen. “Wat doen we met eten? We kunnen naar dat eetcafé. Daar hebben ze ook lekkere avondmaaltijden voor redelijke bedragen. We kunnen ook thuis eten maar dan moet ik eerst boodschappen doen.” “Het is zaterdag vandaag, moet je dan sowieso geen boodschappen doen?” “Ja en nee, morgen is er een supermarkt op de Hooigracht open en dus daar kunnen we samen naar toe, dan hoef ik vandaag niet meer naar de super. Laten we ons nu maar aankleden en hier verderop gaan eten.” “Ik pas me aan. Mij maakt het niet uit als ik maar wat te eten heb.” Ze beginnen zich aan te kleden.

Michelle maakt zich een heel klein beetje op en samen lopen ze naar het eetcafé. Ze kiezen een warme maaltijd en drinken er allebei een biertje bij. Als ze klaar zijn met eten komt er een studiegenote van Michelle binnen met haar vriend en ze schuiven bij hun aan tafel. Ze praten gezellig met elkaar en al snel is het tien uur. Het bevriende stel staat samen met hun op en na te hebben afgerekend gaan ze naar buiten. Het stel verdwijnt in de donkere nacht. “Wat doen wij? Naar huis?” “We kunnen ook nog een poosje naar jouw stamkroeg” stelt Michelle voor. “Maar dan niet teveel drinken.” “Nee schat, ik ga gewoon een paar biertjes drinken, dronken worden wil ik voorlopig niet meer.”

In de stamkroeg zitten twee vrienden. De rest van de zaak is leeg. De cafébaas is achter de bar bezig de boel schoon te maken. “Het is stil hier” zegt Joost. “Ja, iedereen heeft vakantie en is naar huis toe.” “Ik ga ook zo dicht jongens en mevrouw” zegt de cafébaas, “ben ik ook een keertje vroeg klaar.” “Kunnen we nog wel een rondje krijgen?” vraagt Joost. “Twee ook nog wel, ik ben nog wel even aan het schoonmaken.” Joost kijkt naar de andere glazen en vraagt om een rondje. De vier biertjes worden neergezet en Joost trekt twee barkrukken tot bij de jongens.

“Dit is Michelle” stelt hij haar voor. “Peter” zegt de eerste, “Nico” heet de tweede. “Allebei studerend?” wil Michelle weten. “Ja, allebei rechten.” “Ik doe klassieke talen.” “Leuk, maar wel stevig.” “Dat vind ik wel meevallen. Ik heb aanleg om talen te leren. Ik spreek er nu al zes, buiten Latijn en Grieks.” “Nederlands, Frans, Duits, Engels” zegt Nico, “welke nog meer?” “Spaans en Italiaans.” “Een internationale vrouw dus. Wat een bofkont ben jij Joost. Jij kan heel Europa door met je eigen tolk bij je.” Ze glimlachen. Het onderwerp verandert en na een laatste rondje lopen ze om elf uur weer naar buiten. Bij Joost boven trekken ze hun jas en schoenen uit en lopen naar binnen.

“Wat wil je, al naar bed of nog wat drinken en even lekker babbelen.” “Het is nog wel vroeg” zegt Michelle, “ik lust nog wel een flesje bier en dan wil ik gewoon lekker tegen jou aanzitten en praten. Het is toch vakantie, we hebben alle tijd.” Joost pakt twee flesjes bier en twee glazen en loopt weer terug naar binnen. Hij gaat naast haar op de bank zitten en Michelle gaat bij hem zitten en leunt tegen hem aan. Hij slaat een arm om haar heen. Michelle pakt de twee ingeschonken glazen en geeft er een aan hem. Ze proosten en nemen een slok. Ze zet ze weer terug op tafel. “Kom eens op mijn schoot zitten” zegt Joost en twee tellen later, “nee, andersom.” Michelle zit nu wijdbeens op zijn schoot met haar gezicht naar hem toe. “Zo, dat vind ik prettiger als we naar elkaar kijken.” Michelle glimlacht.

“Heb jij buiten die twee vriendjes die gillend wegliepen nooit andere vriendjes of vriendinnetjes gehad” “Oh jawel, een vriendje waar eigenlijk niet veel mee gebeurde, alleen heb ik hem een keer afgetrokken. Daarvoor nog wel eens een vriendje maar met die gebeurde er niks, niks seksueels bedoel ik. Verder niet, en jij?” “Twee studenten vriendinnen hier in Leiden. Een was plotseling verdwenen en later hoorde ik dat ze was gestopt met haar studie. Die andere heb ik een maand of vijf mee omgegaan.” “Ook geneukt?” “Ja, de laatste twee maanden bijna wekelijks. En toen ineens had ze er geen zin meer in, ik heb nooit geweten of het geen zin in mij of geen zin in neuken was, maar ze maakte het uit.” “Vreemd dat je dan zomaar iemand weer aan de kant schuift.” “Ach Michelle, het zal er allemaal wel bij horen. Maar wat bracht jou ertoe mij te wenken die eerste avond.” “Een opwelling, ik zag je en kreeg gewoon een bepaalde gevoel. Je ziet er gewoon leuk en normaal uit. En weet je schat, ik ben het alleen zijn af en toe ook zat dus dacht ik wie niet waagt die niet wint.” “Maar je bent het alleen zijn af en toe zat, waarom kom je dan in Leiden studeren en niet in de buurt van je eigen woonplaats?” “Gewoon ik wilde een paar jaar zelfstandig wonen en leven, even weg onder de vleugels van mijn papa, die trouwens in Doetinchem woont. Ik ben daar ook geboren. Maar kom jij wel hier vandaan of …?” “Nee, ik woonde in Alkmaar. Maar mijn moeder wilde naar München verhuizen en met haar vriend samen gaan wonen dus ik mocht kiezen. Met haar mee of ergens op kamers. Ik heb toen voor Leiden gekozen omdat een vriend van mij dat ook deed. Die is inmiddels al weer gestopt en terug naar Alkmaar.”

Joost leunt voorover en Michelle komt daardoor met haar hoofd bij de zijne. Joost pakt de twee bierglazen. Michelle pakt zijn hoofd aan de zijkanten en geeft hem een tongzoen. Dan laat ze los en Joost leunt weer achterover. Ze nemen ieder een slok. “Dus ik was een opwelling voor jou, ik hoop geen oprisping want dan is het ook weer snel over.” “Lieve schat, neem van mij aan dat ik dolgelukkig met jou ben, alleen al het feit dat je me accepteert zoals ik ben.” Joost kijkt haar aan en glimlacht.

Ze praten wat verder over verschillende onderwerpen en om een uur of half een besluiten ze naar bed te gaan. Ze kleden zich uit en lopen de badkamer in. Ze gaan na elkaar op het toilet en Joost spoelt hem door. Ze wassen zichzelf tussen hun benen en lopen dan weer naar de slaapkamer en rollen op bed. Al snel liggen ze te vrijen en vooral Michelle wil tongzoenen. Terwijl ze dit doen glijdt haar hand naar zijn kruis en pakt zijn penis. Joost heeft bijna een volledig stijve lul en ze trekt er een paar keer aan.

Ze lost de tongzoen en gaat over zijn lichaam naar omlaag. Ze verwent met haar hand zijn ballen en neemt zijn penis in haar mond. Ze voelt hoe Joost haar onderlichaam optilt en haar over hem heen zet. Hij pakt haar penis en neemt hem in zijn mond. Ze beginnen elkaar oraal te verwennen. Michelle kreunt er zachtjes bij. Joost verwent met een hand haar ballen. Met zijn andere hand vingert hij haar kontje. Als Michelle dat voelt doet ze hetzelfde bij hem. Ze worden al geiler en al snel liggen ze alle twee te kreunen. Dan komt Michelle het eerste klaar en jaagt haar sperma in zijn mond. Tien, hooguit vijftien seconden later komt ook Joost klaar. Ze zakken op elkaar en sabbelen ieder op de verslappende penis van de ander. Dan komt Michelle omhoog en draait zich weer om. “Lekker is dit, elkaar klaar pijpen en kontje vingeren.” “Dat vond ik ook” zegt Joost terwijl hij met haar borst speelt. “Zullen we gaan slapen, morgen weer een dag.” “Ja, dat is goed. Ik hoef niet meer naar de badkamer.” “Ik ook niet” zegt Michelle en ze kussen elkaar. Het dekbed gaat over hun heen, hij doet het licht uit en Michelle nestelt zich ruggelings tegen Joost aan. Zijn hand ligt in haar kruis losjes om haar slappe piemel. “Welterusten lieve schat.” “Welterusten Michelle.”

De volgende morgen worden ze kort na elkaar wakker. Het is zeven uur ziet Joost en hij gaat naar het toilet, gaat zitten en doet een ochtendplas. Michelle is achter hem aangelopen en staat vóór hem te wachten. Joost legt een hand om haar billen en trekt haar een stukje naar zich toe. Hij neemt haar half stijve penis in zijn mond en sabbelt. Een paar tellen maar en dan staat hij op. Terwijl Michelle gaat zitten wast hij even zijn handen en droogt ze. Inmiddels is ook Michelle klaar en ze spoelt door. Ook haar handen gaan onder de waterkraan en ze droogt ze af. Ze loopt voorlangs, pakt hem aan zijn piemel en trekt hem achter zich aan naar zijn kamer. Ze kijkt een keer glimlachend achterom. In de slaapkamer rollen ze in bed en al snel is het weer een tongzoen. “Ik wil nog even slapen” zegt Michelle, “straks hebben we nog tijd genoeg om te vrijen.” “We moeten wel boodschappen doen.” “Oh ja, nou dat doen we ook nog wel vandaag.” Joost slaat het dekbed over hun heen en Michelle gaat op haar buik liggen. Joost schuift tegen haar aan en slaat een arm om haar heen. Zijn hand ligt op haar billen en zo vallen ze weer in slaap.

Joost wordt wakker en kijkt naar de wekker. Tien voor half elf. Hij kijkt weer naar Michelle. Ze ligt nog steeds op haar buik alleen haar hoofd ligt nu de andere kant op. Hij wrijft zachtjes over haar billen. Ze heeft lekkere zachte billen, echte vrouwenbillen, en helemaal geen pukkeltjes erop dat had hij gisteren al gezien. Zijn hand glijdt rustig omhoog, over haar rug en gaat weer terug. Onderaan haar billen voelt hij dat ze haar rechterbeen vrijwel recht naar omlaag heeft en haar linkerbovenbeen naar voren. Haar onderbeen kan hij niet zien of voelen. Zijn hand gaat tussen haar benen en hij vindt zowel haar zak als haar slappe piemel. Die ligt omlaag. Als hij hem beetpakt reageert Michelle. “Lekker schat, ga je me lekker klaar laten komen?” Ze draait zich om en komt op haar rug te liggen. Joost slaat een arm om haar heen en ze kijken elkaar aan. Hun monden vinden elkaar en ze tongzoenen. Zijn arm glijdt over haar buik omlaag en hij vindt haar piemel weer, inmiddels keihard. “Jij hebt ook last van een odol of niet?” “Heel soms” antwoordt ze, “en vooral als er een lekkere vent mee ligt te spelen” komt er glimlachend achteraan. Ze rolt om en komt gedeeltelijk op hem te liggen. Joost, die weer plat op zijn buik ligt, voelt haar langs zijn hele lichaam. Haar zachte warme voetjes schuiven langs zijn kuiten en haar kruis ligt tegen zijn heup. Haar buik en borsten voelt hij tegen zijn arm. Ze geeft hem kleine kusjes in zijn nek.

“Je bent een schat, gewoon in alles, dat je mij accepteert zoals ik ben, dat je me niet gelijk hebt geneukt toen ik dronken was en waarschijnlijk niks zou hebben gemerkt.” “Ik zou dat ook van mezelf niet fair hebben gevonden. Ik neem je mee naar huis omdat je duidelijk een paar baco’s teveel ophad en geef je een slaapplaats. Dan ga ik je ook niet nog eens neuken, los van het feit dat je een shemale bent. Dat laatste mag ik toch wel zeggen?” “Ja, maar alleen als je het onder vier ogen doet, ik hoop dat je daarop let.”

Ondertussen ligt Joost te spelen met haar stijve piemel en hij begint zachtjes aftrekkende bewegingen te maken. “Ik word helemaal warm van binnen, maak me klaar, alsjeblieft, ik heb nu zin.” “Ik ga je klaar pijpen, oké?” “Ja, heerlijk, doe maar schat.” Joost duwt haar weer op haar rug en slaat het dekbed wat terug. Hij legt zijn hoofd net onder haar navel en neemt haar stijve lul in zijn mond. Hij begint tegelijkertijd te zuigen en haar af te trekken. Haar voorhuid trekt hij steeds zo ver mogelijk omlaag en schuift hem dan weer terug naar boven en weer omlaag en zo gaat hij door, lange halen en hij doet het rustig. Michelle heeft haar handen op zijn hoofd en kreunt. Joost kan het niet zien maar ze ligt met haar ogen dicht te genieten. Ze geniet van die lieve man die haar lichaam helemaal accepteert en haar nu naar een lekker hoogtepunt pijpt. Minutenlang blijft Joost met haar bezig en Michelle kreunt al meer. Ze merkt dat er wat begint te borrelen.

“Oh Joost …… oh schat … ik kom … je pijpt me klaar …… ik ga komen schat!”

Joost voelt de zwelling in haar stijve penis en dan schokt ze met haar heupen terwijl ze vier straaltjes sperma in zijn mond jaagt. Joost zuigt haar leeg en uiteindelijk slikt hij twee keer. Hij blijft haar blote eikel nog even verwennen en voelt haar slapper worden. Hij kruipt omhoog en hun gezichten komen weer bij elkaar. Michelle ligt weer met traantjes in haar ogen. “Dit is zo lekker lieve schat, echt waar” en ze snikt een keer, “jij mag nooit meer weg van mij. Echt niet” en ze drukt haar lippen op de zijne. Hun tongen vinden hun weg en zoals wel vaker gaan ze een sensueel gevecht aan. Minutenlang tongzoenen ze met elkaar. Dan lossen ze en kijken elkaar aan. “Ik hou van je” zegt Joost “Ik hou van jou lieve schat” reageert Michelle.

Ze omhelzen elkaar stevig en hun hoofden komen in elkaars nek. Zeker een minuut lang blijven ze zo liggen. Dan lossen ze weer. “Kom eens bij me, geef me je piemel, ik wil jou verwennen en ook jou laten klaarkomen.” Joost kust haar, “je bent een schat” en nog een kus. Dan gaat hij omhoog en gaat schrijlings over haar heen zitten. Michelle ligt met haar hoofd op het kussen en ze kan nu bij zijn inmiddels bijna stijve piemel. Ze geeft er kusjes op. “Ga jij mij ook een lekker kwakje geven?” Joost glimlacht, “in je mondje of in je kontje?” “Nee” reageert Michelle, “nu in mijn mondje, vanavond wil ik weer lekker in je kontje neuken.” Ze begint hem nu heel rustig te pijpen. Ze gebruikt haar mond en tong om hem te verwennen en legt zijn eikel in een badje met warm speeksel. Nu is Joost degene die met zijn ogen dicht geniet.

Na hooguit één minuut duwt Michelle hem naar achteren. “Ga eens op je rug liggen.” Hij draait zich van haar af en gaat naast haar liggen. Hij voelt Michelle direct bovenop hem en ze zet haar mond over zijn piemel. Fanatieker als de vorige keren begint ze hem af te zuigen en tegelijk af te trekken. Met haar andere hand verwent ze zijn ballen en Joost krijgt het al snel moeilijk. Zo lekker als ze hem nu verwent heeft hij niet eerder gevoeld bij haar en al snel begint de sperma te borrelen. Hooguit twintig seconden later voelt Michelle zijn eikel zwellen en hij jaagt vier stralen sperma diep in haar mond. Ze zuigt hem leeg en slikt dan twee keer. Nog een keertje zuigen en er komt nu niks meer uit. Ze laat hem uit haar mond glijden en kruipt omhoog.

“Lekker?” “Heel erg lekker. Zo mag je me iedere morgen wel pijpen” zegt Joost met een glimlach. Ze rollen half op en naast elkaar en Joost trekt het dekbed omhoog. Michelle slaat een arm om hem heen en trekt zich tegen hem aan. “Ik ben echt stapel verliefd op jou, jij bent zo lief en geil, jij snapt mij en je bent gewoon leuk met humor en zo.” “Dat is een hele mond vol. Ik vind jou gewoon een hele lieve meid en het is heerlijk om jou te pijpen en door jou gepijpt te worden.” “Maar vanavond gaan we elkaars kontje weer doen, goed?” “Helemaal goed lieve schat.”

Ze blijven nog een klein half uurtje in bed liggen. Ze genieten van elkaars aanwezigheid. Hun warme blote lichamen liggen tegen elkaar en Michelle, die iets lager ligt geeft regelmatig kleine kusjes op zijn body. Joost strijkt met zijn hand door haar haren en haalt twee vingers over haar wang. Joost kijkt naar zijn wekker. “Ja, kom schat, het is elf uur, douchen en aankleden, dan gaan we lekker ontbijten in het café en daarna boodschappen doen.” Michelle rolt van hem af en gaat zitten. Ze rekt haar bovenlichaam uit en geeuwt een keer. “Het was net zo lekker in bed. Jij bent lekker warm als we onder het dekbed liggen.” Joost slaat het dekbed aan zijn kant terug en hij komt rechtop. Hij pakt Michelle achterom vast bij haar borsten en kneedt ze. Dan gooit hij zijn benen uit bed. Hij gaat staan en rekt zich uit. “Ga je mee douchen?” “Van zo’n lekkere vent sla ik die uitnodiging niet af” antwoordt ze lachend en komt ook van bed af. Joost pakt twee handdoeken, douchegel en shampoo. Ze lopen bloot naar de badkamer en Joost draait de kraan open terwijl Michelle op de pot gaat zitten. Ze doet een ochtendplas terwijl Joost onder de douche stapt en in het putje plast. Dan komt ook Michelle onder de douche.

De eerste minuten is het weer een omhelzing en een tongzoen. Dan kijken ze elkaar weer aan. “Ik hou van je” zegt Joost. “Ik hou van jou” is haar antwoord. Joost pakt de douchegel gooit een stevige kwak in zijn hand en begint haar te wassen. Heel haar lichaam met veel aandacht voor haar borsten. Dan een nieuwe kwak en hij wast haar piemel, ballen en kontje. Hij duwt twee vingers naar binnen en beweegt die een paar tellen. Als laatste trekt hij haar voorhuid omlaag en maakt de eikel goed schoon. “Zo mevrouw, je bent weer fris voor een lange dag.” Michelle glimlacht, pakt de fles en Joost krijgt eenzelfde behandeling. Daarna wassen ze zelf hun gezichten en als laatste hun haren. Ze omhelzen elkaar weer en staan een paar minuten te genieten in de warme regenbui. Dan duwt Joost de kraan uit en ze drogen zich af. Ze lopen weer naar zijn kamer. “Mag ik me wat sexier kleden?” “Wat is sexier bij jou?” “Een mooie legging, een minirok en iets bijpassends erboven en korte laarsjes aan mijn voeten.” “Lijkt me wel leuk.”

Tien minuten later is Michelle klaar. “Je ziet eruit om op te vreten” zegt Joost. Michelle glimlacht terwijl ze een kam door haar vochtige haren haalt. Joost is inmiddels ook klaar. Hij gaat nog even in de stoel zitten terwijl Michelle zich een klein beetje opmaakt. Dan trekken ze hun jassen aan en lopen naar buiten. Een waterig zonnetje schijnt buiten en eenmaal bij het eetcafé zoeken ze binnen een plaatsje. Ze maken hun keuze, bestellen en wachten. “We kunnen straks wel gaan lopen naar de winkel, het is niet echt koud.” “Ja, vind ik goed” is haar antwoord, “heb je veel nodig?” “Niet echt, alleen avondeten voor ons tweeën dus we moeten onderweg even kijken hoe we de week verder invullen. Verder wat brood en beleg voor deze week. Ik heb een vriezer dus daar kan brood in.”

De broodjes worden gebracht en ze gaan eten. Allebei een glas melk erbij. Om half een staan ze op. Joost rekent bij de bar af en ze lopen naar buiten. Ze geven elkaar een hand en lopen naar de Hooigracht. Althans Joost loopt bewust en Michelle volgt hem. Ze merkt dat hij de binnenstad beter kent als zij want hij neemt een hele korte route, ze loopt door stegen waar ze nog nooit is geweest en tien minuten later lopen ze met een kar in de supermarkt. Onderweg er naar toe hebben ze overlegd wat ze zoal eten en in de winkel pakken ze wat ze nodig hebben. Michelle kijkt bij de parfumerie en pakt een paar pakjes met scheermesjes compleet met de houder, verder twee bussen scheerschuim en een fles baby olie. Joost neemt ook nog een paar flesjes bier mee en twee pakken melk. Voordat ze afrekenen kijkt hij nog een keer in de kar. “Volgens mij heb ik het zo.” Ze nemen twee plastic draagtassen en een paar minuten later lopen ze weer terug, ieder met een tas. Terug op de kamer ruimt hij de boodschappen op. Als hij klaar is heeft Michelle koffie gezet en ze schenkt twee bekers in. Ze gaan binnen zitten. Joost in de stoel voor het raam, Michelle op de bank. Ze genieten van hun beker koffie

“Half twee” begint Joost een minuut of tien later, “wat wil je, hier blijven of zullen we nog een stukje wandelen? Vandaag zou het aardig weer blijven, morgen krijgen we weer regen.” “Wandelen heb ik wel zin in alleen ik weet niet waar je hier precies zit in Leiden. Bij mij vandaan loop ik de straat uit en dan kan ik het Plantsoen in.” “Dat kan hier vandaan ook, alleen moet je dan iets verder lopen.” “Wat is verder?” “Een kwartier schat ik.” “Nou dat valt toch wel mee, kom we gaan.”

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm