Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL1
Categorie: transsexueel | woensdag 18 december 2013 12:45

DEEL 1 - Het is een druilerige vrijdagmiddag. De weinige mensen die nu, aan het einde van de middag, nog op straat zijn hebben haast. Zo ook Joost, hij heeft net een poos wat boekenonderzoek gedaan in de universiteitsbibliotheek en is nu op weg naar zijn kamer. Joost, een stevige vent van 20 jaar, hij meet één meter vijf en tachtig, is tweedejaars student Scheikunde aan de universiteit van Leiden. Hij loopt het Rapenburg op, brug over en nog honderd meter dan is hij thuis. Als hij binnenkomt voelt hij de warmte van de centrale verwarming hem tegemoet komen. Hij pakt zijn post en loopt de trap op naar de eerste verdieping. In de gang loopt hij Marcel tegen het lijf. Ze groeten elkaar en Joost draait zijn kamerdeur open. Hij doet een paar lampen aan, hangt zijn jas op en doet zijn schoenen uit. De post bestaat alleen maar uit reclame en het wekelijkse gratis nieuwsblaadje van de stad Leiden bladert hij onverschillig door en vervolgens gaat alles in de doos voor oud papier. Hij gaat zijn eten pakken en zet de kant en klare maaltijd in de magnetron. Meestal neemt hij dit soort maaltijden, hij is geen echte liefhebber van snelle snacks en koken heeft hij niet altijd zin in, zeker niet voor hem alleen. Een minuut of wat later gaat hij aan tafel zitten en eet zijn maaltijd. Er wordt op zijn deur geklopt. “Binnen” roept hij, het is Marcel. “Eet smakelijk Joost. Zeg Joost, ik ga naar huis voor de komende twee weken. De twee mannen hierboven zijn vanmiddag ook weggegaan dus je hebt het rijk alleen tot 5 januari.” “Oké, goeie feestdagen en tot volgend jaar.” “Ja, jij ook” en weg is hij.

Geile afspraakjes

De vader van Joost is acht jaar terug overleden aan de gevolgen van longkanker en zijn moeder woont sinds anderhalf jaar in de buurt van München in Duitsland met haar nieuwe vriend. Tenminste nieuw, ze kent hem al ruim tien jaar, maar van een relatie is pas sinds vijf jaar sprake. Zijn vader herinnert hij zich als een aardige man, iemand waar hij leuke dingen mee heeft beleefd in zijn jonge jaren. Hij was behoorlijk vermogend en heeft zijn moeder verre van onverzorgd achter gelaten. Ook voor Joost staat er een aardige erfenis klaar maar dan moet hij eerst zijn studie afmaken. Hij moet bij de notaris minimaal aantonen dat hij bachelor is in een of andere studierichting. Zijn moeder gaat hij niet zo veel naar toe. Ze betaalt wel trouw elke maand zijn toelage en hij kan daar redelijk van leven en zijn studie en kamerhuur mee betalen. Ze bellen heel af en toe ook met elkaar. Verder is hij enig kind. Hij heeft zijn eten op en knipt de televisie aan. Het is tijd voor het nieuws en hij kijkt ernaar, het weerbericht komt er achteraan en dat voorspelt niet veel goeds. Hij gaat naar teletekst en bekijkt de programma’s voor vanavond. Ook niet veel ziet hij. Hij laat de televisie aan staan en uit verveling kijkt hij een of andere documentaire. Daarna zapt hij een paar keer en blijft hangen op Discovery channel. Om een uur of negen doet hij de tv uit. Hij kleedt zich uit en gewapend met een handdoek, zeep en shampoo loopt hij in zijn blote kont naar de gezamenlijke douche. Hij is nu toch alleen dus wat maakt het uit.

In de badkamer gaat hij op zijn gemak douchen. Een minuut of twintig later komt hij weer op zijn kamer, pakt schone kleding en kleedt zich aan. Schoenen en jas aan. Lichten uit en hij loopt naar beneden. Buiten is het fris maar wel droog. Hij loopt over de gracht en in een zijstraat zijn drie kroegen. De laatste daarvan is zijn stamkroeg en hij gaat er naar binnen, trekt zijn jas uit en dan loopt hij door de gelagkamer in. Het is niet heel druk. Wel zitten er al een paar studenten aan de bar en ze begroeten elkaar. Joost kijkt door de zaak en ziet dat er nog vier tafeltjes bezet zijn.

Vrijdag is vaak een kroegavond. Ze praten dan met elkaar, drinken wel wat maar niet echt veel en gaan tegen sluitingstijd weer naar huis. Zo ook vanavond. Joost krijgt zijn eerste biertje en discussieert met zijn medestudenten. Het is een klein clubje vanavond omdat er door de vakanties een aantal studenten naar huis zijn. Tegen twaalven gaan er een aantal weg en Joost zit nu alleen nog met Theo te praten. Joost zit met zijn gezicht naar de deur en die gaat open. Er komt een, zo op het oog, leuke dame binnen, blonde haren, halflang, een leuk figuurtje. Ze kijkt in de rondte en gaat een paar meter bij Joost vandaan op een barkruk zitten. Ze bestelt iets. Joost ziet dat ze een glas cola krijgt. Ze neemt een slokje en kijkt wat om zich heen. Hij ziet haar ogen in zijn richting kijken en een paar tellen op hem gericht blijven, maar daarna kijkt ze weer ergens anders naar. Als Theo tien minuten later een keer geeuwt meldt hij dat hij naar huis gaat. Het was vannacht laat en hij gaat een keer vroeg slapen. Hij rekent af, groet Joost en gaat weg. Het meisje kijkt weer naar Joost. Ze wenkt hem en wijst op de lege kruk naast haar. Joost staat op en loopt naar haar toe.

“Dag, ik ben Joost.”

“Michelle, aangenaam” en ze drukken elkaar de hand. “Ik heb jou nooit eerder hier gezien” zegt Joost en ondertussen is hij op de kruk naast haar gaan zitten. “Nee, ik kom hier ook nooit” antwoordt ze. “Ik woon aan de andere kant van de stad in de professoren wijk en ik was stappen met een studievriendin. Die kwam een vriendje van vroeger tegen en ja, helaas, toen liet ze mij alleen. We zaten in de kroeg hiernaast.” “Daar is het altijd druk met hele harde muziek.” “Ja, dat vond ik ook en ik wilde nog wat drinken voordat ik naar huis ga dus toen ging ik hier naar binnen en hier staat de muziek niet zo hard en kun je ook gewoon praten.” “Wil je nog wat drinken of wil je naar huis?” Ze glimlacht. “Nee, ik blijf nog wel even zitten, jij zit anders ook maar alleen. En doe mij maar een cola light alsjeblieft.” “Niet wat erin?” “Nee, ik ben met de scooter en dan drink ik geen alcohol.” Joost bestelt een biertje en een cola light.

Ze raken aan de praat en vertellen elkaar eerst wat dingen over zichzelf. Michelle is net als Joost 20 jaar en studeert in Leiden klassieke talen, ook zij is tweedejaars. Ze praten daarna door over wat meer algemene dingen en gaandeweg het gesprek merken ze aan elkaar dat ze wel een klik hebben. Het is snel laat en als de barman roept laatste ronde bestelt Joost nog een biertje. Michelle heeft nog een half glas cola en dat vindt ze genoeg. Tien minuten later lopen ze naar buiten. “Kom je volgende week weer?” vraagt Joost. “Dat is de vrijdag na kerst, ja, dat zou wel kunnen. Ik kom gewoon gezellig hierheen. Hoe laat ben jij er?” “Meestal rond tien uur.” “Goed, leuk, ik ben er dan ook, oké?” “Ja, dat zou ik leuk vinden Michelle.” Ze geven elkaar drie kussen op hun wang, waarvan bij de laatste hun monden net naast elkaar komen. Joost heeft haar schouders nog even vast en ze kijken naar elkaar. Dan drukt hij haar een kus op haar mond; “tot volgende week” zegt hij er achteraan.

“Tot volgende week Joost” zegt Michelle met een glimlach en ze strijkt met haar wijsvinger zachtjes over zijn wang. Dan drukt zij een kus op zijn mond. Ze draait een sjaal om haar kin en hals, zet haar helm eroverheen en trekt een paar handschoenen aan. Ze stapt op, start, “Dag” roept ze vanonder de helm en met handopsteken rijdt ze weg. Joost kijkt haar na en als ze aan het einde van het Rapenburg rechtsaf de Breestraat is ingereden, draait hij zich om en loopt langzaam terug naar zijn kamer. Het is best wel een leuke meid bedenkt hij zich. Als ze volgende week komt opdagen moet ik maar wat meer werk van haar maken. Eenmaal boven kleedt hij zich uit, gaat nog naar het toilet en rolt zijn bed in. Hij ligt nog aan haar te denken en speelt onder het dekbed met zijn slappe piemel. Die wordt niet echt stijf meer, misschien wel door alle biertjes die hij heeft gedronken en hij valt in slaap.

Een week later, vrijdagavond, Joost heeft gedoucht en zich aangekleed. Een lekker luchtje opgedaan en de nieuwe kleren aan die hij een paar weken geleden had gekocht. Iets voor tien uur loopt hij de kroeg binnen en ziet Michelle al zitten. Ze glimlachen naar elkaar en Joost begroet zijn vrienden. Hij excuseert zich gelijk en gaat naar Michelle. Ze geven elkaar een kus op de mond. “Zit je er al lang?” “Nee, tien minuten hooguit. Ik ben met de bus, dan kan ik ook wat drinken” antwoordt ze. Joost vraagt wat ze wil. Hij bestelt een baco voor haar en voor zichzelf een biertje. Ze raken weer aan de praat. Michelle vertelt over de saaie kerstdagen die ze achter de rug heeft en Joost vertelt over zijn hele rustige feestdagen. “Dus jij was gewoon thuis en vrij, dat had ik moeten weten, dan was ik gisteren tweede kerstdag naar jou gekomen” zegt Michelle glimlachend.

Ze gaan een tijd later van de barkrukken af en aan een tafeltje achterin de zaak zitten. In het hoekje zitten ze wat knusser en ook tegen elkaar aan. Joost zit in de hoek en legt een arm om haar heen. Ze leunt wat tegen hem aan en legt haar hoofd op zijn schouder tegen zijn wang. “Ik vind je een leuke vent. Je mag van me weten dat ik de hele week aan je heb lopen denken.” “Ik heb ook aan jou lopen denken, je bent ook een leuke vrouw, dat vond ik vorige week al.” “Kunnen we niet dansen?” “Niet hier, wil je ergens anders heen?” “Eigenlijk ook niet dan is de muziek weer zo hard en zo met elkaar praten vind ik ook wel lekker. We blijven hier gewoon zitten, ik ga alleen even naar het toilet.” Michelle, die de baco net zo snel drinkt als Joost zijn biertjes, loopt niet helemaal rechtuit meer. Als ze terugkomt gaat ze weer naast hem zitten. “Geef mij nog maar een baco” zegt ze even later “ze smaken me goed en ik ben toch met de bus.”

De tijd gaat verder en als de barman roept laatste ronde bestelt Joost niets meer. Een paar minuten later staan ze op en lopen naar voren. Michelle waggelt een beetje achter hem aan. Ze merkt aan haarzelf dat ze die laatste baco beter niet had kunnen nemen. Joost rekent af en ze lopen het halletje in. Trekken hun jassen aan en gaan naar buiten. Door de overgang van de warme lucht in de kroeg naar de vrieskoude buitenlucht lijkt Michelle een klap te krijgen. Van het ene op het andere moment voelt ze zich dronken en merkt dat ze bijna niet meer rechtop kan staan. “Oh, Joost, ik voel me zo dronken en ik moet nog naar huis.” Ze zegt dit alles met een dubbele tong en waggelt door de steeg. Joost pakt haar snel vast, anders was ze over een paal in het wegdek gevallen. “Jij gaat niet meer naar huis.” “Wat moet ik dan?” “Bij mij slapen, ik woon hier om de hoek.” “Mag dat bij jou?” “Ja, dat mag.” “Maar je neukt me niet hoor.” “Nee Michelle, je kunt me vertrouwen, dat doe ik niet.” Kennelijk heeft ze dat besef nog wel denkt Joost.

Hij slaat een arm om haar heen en haar andere hand houdt hij voorlangs vast. Ze waggelt naast hem en Joost moet moeite doen om haar een klein beetje recht te houden. Gelukkig woont hij niet ver maar als ze binnenkomen krijgt ze een overgang van koud naar warm en nu is Michelle van de kaart. Ze hangt tegen de muur aan en er komt geen zinnig woord meer over haar lippen. Joost draait de voordeur achter zich in het slot, tilt haar op en draagt haar de trap op. Boven in zijn kamer zet hij haar in een stoel en trekt heel snel zijn jas uit. Dan haalt hij haar overeind en trekt haar jas uit. Hij tilt haar weer op en draagt haar naar zijn bed. Als een zak zout hangt ze op zijn lichaam. Eenmaal op bed zakt ze achterover en valt, nog helemaal gekleed, als een blok in slaap. Hij begint haar korte laarsjes uit te trekken. Haar korte nylonkousjes volgen. Ze heeft mooie voetjes, kleine teentjes die mooi gelakt zijn. Joost houdt daar wel van, zo lekker vrouwelijk. Hij geeft er heel voorzichtig een kusje op. Ze reageert er niet op. Hij trekt haar trui uit en het T-shirt wat ze eronder heeft. Hij twijfelt even maar doet dan toch ook haar bh af. Hij ziet haar mooie borsten, ze blijven redelijk stevig op haar lichaam staan. Nu maakt hij haar lange broek los en die gaat uit.

Hij schuift haar tussen de lakens en als hij haar in wil stoppen valt het hem op dat ze een wel hele dikke venusheuvel heeft. Zo dik heeft hij nog nooit gezien. Hij kijkt naar haar. Ze slaapt gewoon en tilt haar slipje op. Hij kijkt tegen een slappe piemel aan. Hij laat het broekje weer voorzichtig zakken en legt het dekbed over haar heen. In de woonkamer gaat hij in de stoel voor het raam zitten. Hij staart naar buiten over het spiegelgladde water van het Rapenburg en denkt na. In eerste instantie ziet hij steeds dat beeld van die slappe piemel.

Zijn gedachten gaan ook terug naar een jaar geleden. Hij had toen een studievriend die verkering had met een leuke meid. Een stevige meid met volle borsten en een lekkere kont. Die meid bleek vreselijk geil te zijn. Ze wilde dat Joost met hun meeging en dat ze haar zouden sandwichen. Die vriend zag dat ook wel zitten dus … Joost ging mee. Die avond is uitgelopen op zijn eerste biseksuele ervaring en Joost merkte dat hij dat lekker vond. Een week of drie later heeft zich dat nog een keer herhaald. Opnieuw neukte hij eerst haar kontje terwijl ze door haar vriend werd gesandwiched, vervolgens neukte Joost zijn kont terwijl die vriend werd gepijpt door zijn vriendin en daarna werd Joost door hem in zijn kont geneukt terwijl zij hem pijpte en hij vond het allemaal even lekker. Als laatste wilde die meid nog een keer gesandwiched worden maar dan met Joost in haar kutje en die vriend in haar kontje. Het lukte hem om een vierde keer klaar te komen en die geile natte kut vol te spuiten.

En nu krijgt hij dit; als hij eerlijk tegenover zichzelf is heeft hij hier wel eens van gedroomd. Hij heeft ook verschillende keren filmpjes van biseks mannen en vrouwen opgezocht en bekeken. Daar zaten toen ook shemale films tussen. En steevast kreeg hij daar een stevige erectie van die vaak eindigde met een kwak sperma in een stuk van een keukenrol. Later zwakte dat wel weer af maar de ontdekking van zonet haalt al die herinneringen weer naar boven. Alleen wat is het, een echte vrouw die gewoon een pik en misschien wel ballen heeft of is ze een verbouwde vent. Ze is nog wel jong om nu al verbouwd te zijn bedenkt hij zich. Bovendien kon hij het aan haar stem niet horen. Die klonk gewoon vrouwelijk. En Michelle is in ieder geval een meisjesnaam. Hij besluit nog eens te gaan kijken. Uit zijn bureau pakt hij een mini zaklampje en loopt zachtjes de slaapkamer in. Michelle slaapt en zo te zien ook vast. Hij slaat het dekbed een klein stukje terug en knipt het lampje aan. Het licht schermt hij af met zijn hand. Nee, geen litteken te zien, dus waarschijnlijk zijn het echt haar eigen borsten. Morgen maar eens horen dan.

Hij loopt nog een keer naar het toilet en doet een laatste plas. Terug in zijn slaapkamer kleedt hij zich uit. Als hij zijn onderbroek vast heeft twijfelt hij een moment, dan doet hij hem toch uit zoals hij gewend is en schuift bloot bij haar in bed. Voor het eerst is hij nu blij met zijn tweepersoonsbed. Hij wilde een eenpersoons kopen maar op aandringen van zijn moeder heeft hij dit gedaan. Je hebt er de ruimte voor had ze gezegd. Hij rolt op zijn zij en in het zwakke licht van de maan kijkt hij naar Michelle. Ze ligt op haar zij naar hem toe gedraaid. Zijn ogen wennen snel aan het zwakke licht en hij kan haar nu beter zien. Ze is gewoon een knap meisje en hij is wel benieuwd naar haar verhaal morgenochtend, alhoewel, dat zal straks zijn want het is nu al bijna drie uur. Hij blijft naar haar kijken en valt ongemerkt in slaap.

Tegen een uur of zeven wordt hij wakker. Michelle is tegen hem aangekropen en heeft een arm om hem heen geslagen. Hij kijkt heel even, trekt het dekbed goed over haar heen en legt een arm om haar heen. Hij valt weer in slaap. Om een uur of half tien wordt hij weer wakker. Michelle is uit bed. Haar kleren ziet hij op de stoel liggen dus weg is ze niet. Hij moet naar het toilet en loopt erheen. Daar zit ze op de pot met haar slipje op haar enkels. “Goedemorgen Michelle. Je mag ook wel staand plassen.” Ze kijkt hem aan en begint te snikken. Ze slaat haar handen voor haar gezicht en huilt. Hij knielt naast haar en slaat een arm om haar heen.

“Je hebt mijn geheim dus al ontdekt” zegt ze huilend.

“Ik had me niet met je in moeten laten en zal je er verder ook niet mee lastig vallen, ik ga zo naar huis, je wil me zo toch niet hebben als halve vent” komt er snikkend achteraan. “Nee Michelle, jij gaat niet naar huis, tenminste, niet nu. Jij gaat terug in bed, ik doe ook een plas en kom weer bij je liggen, dan gaan we praten. Jij hebt wat op te biechten maar dat heb ik ook. Daarna zien we wel.” “Hoezo, ben je homo?” “Nee, dat ben ik niet, ga maar terug in bed, ik ben zo bij je.” Joost ziet hoe ze haar eikel droog veegt met toiletpapier. Dan staat ze op en trekt haar slipje omhoog. Ze duwt de slappe piemel omlaag naar achteren tussen haar benen. Joost gaat voor de pot staan en plast terwijl Michelle terug naar zijn kamer loopt. Als hij terugkomt ligt ze weer in zijn bed. Joost haalt opgelucht adem. Ze heeft zich in ieder geval niet aangekleed om weg te gaan. Hij kruipt naast haar en komt eerst een stukje op haar te liggen. Ze kijken elkaar aan en hij kust haar. Michelle slaat een arm om hem heen.

“Toen ik je vannacht instopte zag ik dat je een hele dikke venusheuvel had. En dat vond ik vreemd. Toen heb ik je broekje opgetild en zag het. Maar heb je alles compleet? Dus ook ballen? En ben je een vrouw met mannelijke organen of een man met vrouwelijke organen” “Ik heb ook ballen” zegt Michelle. “Ik ben geboren als jongen, althans zo leek het. Ik had een plasser” gaat ze verder “mijn ouders hebben mij Michel genoemd. Ik heb zoals iedere jongen een piemel met ballen. Als ik een stijve heb is die redelijk groot, zeventien centimeter, en ik kan ook gewoon sperma produceren. Of dat zaad vruchtbaar is weet ik niet. Toen ik een jaar of elf was begonnen ook mijn borsten te groeien. In eerste instantie heb ik daar geen aandacht aan geschonken maar ze bleven doorgroeien. Ook in mijn lichaam gebeurde er van alles met me, mijn hormonen leken wel op hol te slaan en ik voelde mij meer vrouw als man. Ik heb geen snor of baard, nooit gehad ook, en ook geen haargroei op mijn benen. Mijn stem is als kind altijd meisjesachtig geweest en is dat ook gebleven. Het waren een paar moeilijke jaren in mijn leven. Mijn drang om te willen studeren en de aandacht die ik daarom in mijn school stak hielden mij op de been, bovendien kreeg ik heel veel steun van mijn lieve papa. Maar Joost, ik beschouw mijzelf als vrouw die toevallig een piemel heeft. Jij bent de derde man die ontdekt wat ik tussen mijn benen heb. Die eerste twee renden gillend weg.” “Ik ren niet gillend weg Michelle, integendeel” en Joost vertelt haar van zijn biseksuele ervaring van een jaar geleden.

“Dus lieve schat, geneukt worden in mijn kont vind ik net zo lekker als een andere kont neuken maar ik ben perse geen homo want borsten en een lekker nat kutje weet ik ook te waarderen. Ik ben denk ik gewoon biseksueel en je mag van mij weten dat ik na de ervaring van vorig jaar er wel eens van gedroomd heb om een vriendin zoals jij te hebben. Jij toont gewoon vrouwelijk, je bent voor de buitenwereld een vrouw alleen je allerbeste vrienden weten van jouw werkelijke lichaam.” “Mijn allerbeste vrienden die dit weten Joost, zijn op één hand te tellen, wat zeg ik, daar heb ik maar drie vingers voor nodig. Dat is mijn vader die mij door dik en dun heeft gesteund in die moeilijke jaren en Fenna, mijn vriendin van het gymnasium, ook zij weet dat ik dit heb. Nu kom jij erbij. Ik vind je echt een schat Joost, jij bent de eerste man die normaal reageert op deze ontdekking en volgens mij accepteer jij gewoon wat ik ben.” “Dat doe ik ook, jou accepteren, en nu we dit aan elkaar hebben opgebiecht zal ik bekennen dat ik me verheug op onze eerste vrijpartij.”

Michelle glimlacht, ze rolt naar hem toe en ze kust hem. Hun lippen gaan langzaam van elkaar en ze tongzoenen, voor het eerst, teder en rustig. “Weet je lieve schat, wat mij betreft vindt die eerste vrijpartij nu plaats, alleen Joost, ik ben nog nooit geneukt in mijn kontje dus je moet het wel voorzichtig doen. Bovendien heb ik zelf ook nog nooit geneukt dus voor jou ben ik een echte maagd, zowel van voren als van achter. “Dan zal ik in ieder geval zalf pakken en je voorzichtig behandelen. Maar hoe is dat met jou, kun je meerdere keren klaarkomen?” “Twee keer kan, meer heb ik me nooit achter elkaar afgetrokken.” “Dan ga ik eerst mijn droom laten uitkomen, ik ga een shemale oraal verwennen.” “Mmmm, dat lijkt me heerlijk” zegt Michelle met een glimlach. “Maar ik ga eerst even de zalf pakken, dan kunnen we voorlopig in bed blijven en schat, broekje aanhouden, die wil ik uittrekken.” “Jij bent een geil mannetje volgens mij” zegt ze glimlachend. Joost kijkt haar glimlachend aan en loopt vlug naar de badkamer. Daar staat een pot zalf die goed als glijmiddel kan dienen. Terug op de kamer rolt hij het bed in en eerst is het weer tongzoenen met elkaar.

In het begin ligt Joost half op haar, maar hij rolt om en trekt haar mee. Bovenop wrijft hij met zijn handen over haar rug en komt bij haar billen. Ze draagt een string en hij laat zijn vingers onder het touwtje door haar bilnaad schuiven. Tussen hun lichamen in voelt hij dat niet alleen hij een stijve krijgt, ook Michelle krijgt dat. Hij duwt haar weer om en begint nu haar borsten te verwennen. Eerst met zijn handen en dan gaat zijn mond naar haar tepels. Hij sabbelt erop en bijt er dan zachtjes in. “Ja, lekker, mag wel iets harder” zegt ze zachtjes en Joost bijt iets harder in haar tepels.

“Oh, dat is lekker schat, jij weet écht wat lekker is.”

Joost is inmiddels afgezakt tot iets boven haar navel en ziet dat haar stijve lul half uit haar broekje omhoog steekt. Hij geeft een kusje op de eikel. Voor hem is dit een nieuwe ervaring. Neuken in een kont of geneukt worden in zijn eigen kont kent hij maar de penis van een ander pijpen heeft hij nog nooit gedaan. Toch twijfelt hij niet. Hij trekt de voorhuid naar omlaag en pakt haar blote eikel in zijn mond. Hij sabbelt erop en merkt dat het lekker is. Hij duwt nu heel langzaam haar slipje naar beneden en hij likt langs de hele schacht. Bij haar ballen gekomen kust hij die en neemt ze een voor een in zijn mond en sabbelt erop.

“Oh Joost, wat doe je dat lekker, oh, ga door schat, alsjeblieft, ga maar gewoon door.” “Draai je eens om” en Michelle draait zich om. Hij kruipt over haar heen en kust haar rug, tussen de schouderbladen en zakt naar omlaag, onderweg duwt hij haar slipje verder naar omlaag en Michelle helpt hem met haar voeten. Het slipje verdwijnt ergens bij het voeteneind. Hij likt door haar bilspleet en geeft kusjes laag tussen haar billen. Hij duwt haar benen uit elkaar en likt over haar perineum en iets omhoog over haar sterretje. Michelle ligt doorlopend te kreunen, ze vindt alles lekker wat hij daar doet. Joost kust en likt de binnenkant van haar dijbenen en Michelle duwt die zelf nog wat verder uit elkaar. Dan duwt Joost weer op haar rug en hij neemt haar stijve lul weer in zijn mond en zuigt op de eikel. Met één hand trekt hij haar af. Michelle begint zachtjes te stoten met haar heupen. Kleine bewegingen maakt ze en als Joost met twee vingers van zijn andere hand haar kontje penetreert kreunt ze hard.

“Oh schat …… dit hou ik niet …… Joost ik kom …… ik kom klaar!”

als Joost nog wat harder trekt aan haar lul voelt hij de zwelling en ze jaagt haar sperma in zijn mond. Het is niet vies merkt hij en als hij haar lul leeg heeft gezogen en voelt verslappen slikt hij het door. Hij kruipt van haar af terug omhoog en hun gezichten komen weer bij elkaar. Michelle heeft traantjes in haar ogen. “Dit was geweldig Joost, dit is de eerste keer dat ik met iemand anders erbij een orgasme krijg en ik verzeker je schat, het was geweldig. Maar waar is mijn sperma.” “Hier” en hij tikt glimlachend op zijn buik. “Is dat niet vies?” “Nee schat, het is niet zo dat je zegt ‘oh wat lekker’ maar vies is anders. Bovendien, ik heb nu een stukje van jou in mijn buik.” “Wat ben je toch een lieve schat. Mag ik dan jouw zaad hebben, dan hebben we elkaar in onze buik.” “Weet je de weg of moet ik een plattegrondje tekenen?” Michelle barst in schaterlachen uit, “een plattegrondje, hoe kom je erop” lacht ze, “tuurlijk heb ik die niet nodig, ik weet wel waar ik sperma kan halen” en ze rolt weer op hem en ze tongzoenen. Ditmaal is het wat langer, Michelle wordt ook gretiger. “Weet je Joost, ik zou zo maar eens van je kunnen gaan houden. Voor mijn gevoel ben jij een heerlijke man en ook de eerste man, buiten mijn vader dan, die mij helemaal accepteert, van top tot teen.” “En halverwege ben je het lekkerst.” “Dat bedoel ik” reageert Michelle lachend, “je bent niet alleen een heerlijke geile man, je weet het ook leuk te zeggen.”

Ze kust hem nog een keer en daalt dan af over zijn lichaam. Joost is wat meer behaard als Michelle maar ze heeft daar maling aan lijkt het. Ze verwent hem gewoon. Ook zijn ballen en perineum. Ze sabbelt op zijn eikel en Joost is iets zwaarder geschapen, vooral iets dikker. Ondanks dat neemt ze zijn paal in haar mond en verwent hem. Een paar minuten blijft ze met hem bezig. Ze trekt de voorhuid heel ver naar achteren. Ze begint te sabbelen op zijn blote eikel en Joost merkt dat ze dat heel lekker doet. Hij begint zachtjes te bewegen en Michelle trekt hem af. Dan voelt Joost zijn sperma omhoogkomen en na een paar laatste rukjes van Michelle jaagt hij zijn zaad in haar mond. Hij voelt hoe ze hem helemaal leeg zuigt en dan een paar slikbewegingen maakt.

Ze laat hem uit haar mond glijden en kruipt omhoog. Hun gezichten komen weer bij elkaar. “Nu heb ik jou in mijn buik en ik lag net te denken. Ik hoop dat dit voor eeuwig is. Ik geeft toe het is wel heel erg snel maar jij voelt nu al zo vertrouwd, ik wil je sperma nog vele malen hebben, in mijn mond of in mijn kontje.” “Dat wil ik ook en je voelt inderdaad heel vertrouwd terwijl ik je nog geen dag ken.” “Laten we er gewoon samen het beste van maken en zien wel waar het schip strand” zegt Michelle. “Voor mij hoeft dit schip niet te stranden. Wij gaan samen de wereldzeeën verkennen.” Michelle krijgt traantjes in haar ogen en legt haar hoofd in zijn nek. Ze snikt een paar keer. “Jij bent zo lief voor mij” zegt ze snikkend “ik ben dat niet gewend van een vreemde.” Hij laat haar even gaan en legt een hand op haar hoofd. Dan komt ze weer voor hem en Joost geeft haar een tissue. Ze snuit haar neus en glimlacht.

Ze rollen tegen elkaar aan en Joost haalt het dekbed over hun heen. Michelle ligt lekker tegen hem aan en ze voelt zich gelukkig. Ze is heel blij met Joost, met zijn karakter en geaardheid. Dit was natuurlijk een droom voor haar. Eindelijk een man die accepteert hoe haar lichaam is, een lichaam waar ze in feite niets aan kan doen, het is een speling van de natuur en het is uitgerekend haar overkomen. Joost voelt haar tegen hem aanliggen. Wat een heerlijke vrouw is dit, in feite is dit super, zij kan hem neuken en hij haar. Heerlijk om zo’n vrouw te hebben; in het verleden heeft hij er wel eens van gedroomd. En hij hoopt dat ze lang bij hem blijft. Dit wil hij nu al niet meer missen. Ongemerkt vallen ze weer in slaap. Het is al bijna twaalf uur als Joost weer wakker wordt, ditmaal van een knorrende maag. Hij komt rechtop en Michelle wordt ook wakker.

“Ik denk dat we onze plannen maar moeten bijstellen” zegt Joost, “ik wil douchen en aankleden. Dan lopen we naar een eetcafé hier iets verderop. Een kop koffie en een paar broodjes eten.” “Niet meer neuken dus?” “Nee, maar wat wil jij, terug naar huis of wil je bij mij blijven.” “Ik wil wel graag bij jou blijven maar dan moet ik wel eerst langs mijn huis, kleding, ondergoed en toiletspullen pakken. Tot wanneer kan ik bij jou blijven?” “Wat mij betreft tot vier januari. De vijfde komen mijn medehuurders weer terug en dan wil ik eigenlijk dat je even buiten beeld bent. Niet voor jou want je bent gewoon een leuke meid maar die andere drie hebben niks met vrouwen dus wil ik dat voor hun ook niet hebben.” “Ik vind dat raar maar ik snap je wel. Dan gaan we straks met de bus naar de Burggravenlaan, daar woon ik net achter, dan kan je ook zien waar ik woon. We nemen mijn spullen mee en op de scooter rijden we weer terug.” “Zou je dat wel doen. Die moet hier wel in weer en wind buiten blijven staan en ik beloof je niet dat ze hem niet jatten.” “Dat is ook wel zo, hij staat bij mij in een afgesloten berging en dus droog. Dan gaan we gewoon met de bus weer terug.”

Het is al tegen tweeën als ze hand in hand naar de Breestraat lopen om op de bus te stappen. Ze hebben eerst samen gedoucht. Michelle had geen douchemuts bij zich dus heeft ze haar haren maar gewoon nat laten worden. Onder de douche hebben ze genoten van elkaars lichaam. Elkaar lekker gewassen ook hun penis en ballen en elkaars kontjes gevingerd, veel tongzoenen en na dik een half uur kwamen ze er onder vandaan. Afdrogen en aankleden. Michelle heeft een onderbroek van Joost gekregen. Toen zijn ze naar het eetcafé gelopen en Joost merkte dat er toch veel jongens waren die verlekkerd naar Michelle keken. Ze is ook een leuke meid om te zien.

Op de Breestraat stappen ze in de bus en een kleine vijftien minuten later zijn ze op de Burggravenlaan ter hoogte van de Moddermanstraat. Ze stappen uit en steken over. Ze lopen de Laat de Kanterstraat in. Michelle woont in die straat op de eerste etage van een groot huis. De etage zou groot genoeg zijn voor twee mensen maar zij heeft die alleen. Ze legt aan Joost uit dat haar vader dit huis heeft gekocht en verhuurt aan drie studentes. Een woont er boven haar en twee delen de benedenetage. Zijzelf betaalt geen huur. “Dan hadden we ook hier kunnen blijven.” “Ja, achteraf wel, maar bij jou is het toch ook knus, zeker als jouw medebewoners nog een poosje wegblijven. En ik vind dat je het leuk hebt ingericht voor een man alleen.” “De hand van mijn moeder.” “Aha, nu komt de aap uit de mouw” lacht Michelle, “geeft niet hoor schat, ik snap dat wel” en ze kussen elkaar.

Terwijl Michelle haar spulletjes verzamelt en inpakt in een grote sporttas kijkt Joost in de rondte. Het is een mooie en smaakvol ingerichte kamer en suite. Niet de gebruikelijke studenten prullaria maar echt mooie spulletjes. In haar slaapkamer ziet hij een mooi bed, een groot bed ook. “Dat is geen standaardmaat, jouw bed.” “Nee” zegt Michelle “het is een lits-jumeaux, 200 breed en 220 lang.” “Daar kun je dus in verdwalen.” “Nee hoor schat, ik heb altijd een plattegrondje bij me” en prompt krijgt Michelle de slappe lach. Joost glimlacht. Het is best wel een vrolijke meid, mits je de juiste snaar raakt. “Dat plattegrondje vind jij leuk?” “Ja” lacht ze en Joost kijkt glimlachend naar haar. “En waar heb jij de badkamer en toilet?” “Die deur daar in de hoek, je mag wel kijken” zegt ze nog steeds half lachend. Joost trekt de deur open en ziet een mooie ruime badkamer. Ligbad met een douche en daarnaast ook nog een aparte douche, een wastafel met een complete ombouw en een toilet. “Dit is alleen jouw badkamer? Of deel je die?” “Nee schat, deze hele etage is privé en niet gedeeld. Ook de keuken is voor mij privé. Mijn vader vond dat prettiger voor mij, hij is immers de enige andere man die mijn lichaam kent en gelukkig ook accepteert.” Ze rommelt nog wat tussen de spulletjes in de badkamer, pakt er een paar dingen tussenuit en als alles in haar sporttas zit stelt ze voor terug te gaan.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm