Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Huiswerk maken met mijn geile buurmeisje!
Categorie: tieners | maandag 28 augustus 2017

Het nieuwe schooljaar was net drie weken geleden begonnen, de temperatuur buiten was nog goed, maar het was een beetje een druilerige zaterdagmiddag. Het was bewolkt en het leek er constant op dat het zou gaan regenen. Marco was gekleed in een bermuda sportbroek en een T-shirt in zijn kamer televisie aan het kijken toen er op zijn deur werd geklopt. Hij wierp een blik op de wekker en zag dat het een paar minuten over twee was. "Ja?", riep hij, een beetje geďrriteerd omdat hij midden in een aflevering van Game of Thrones zat. De deur ging open en zijn buurmeisje Saskia stak haar hoofd om de hoek. Hij pakte de afstandsbediening en pauzeerde de aflevering. Saskia stapte naar binnen, ze had een laptoptas en een paar boeken bij zich. Ze was gekleed in een zomerjurkje dat tot net boven haar knieën kwam en smalle bandjes over haar schouders had. Aan haar voeten droeg ze een paar teenslippers. Ze was midden in de zomervakantie 18 geworden, drie dagen nadat Marco 19 was geworden. Ze hadden hun verjaardagen samen voor hun vrienden die niet op vakantie waren gevierd met een barbecuefeestje in de tuin.

Geile afspraakjes

Marco had er in de 12 jaar dat ze nu naast elkaar woonden nooit zo op gelet, maar Saskia was een mooie meid geworden. Krullend halflang haar, een prachtig lichaam, een super glimlach. "Hoi Marco!", zei ze, "Ik heb een probleem... Ik moet een verslag schrijven, maar de stroom is uitgevallen bij ons thuis en mijn vader weet niet wat het probleem precies is. Hij heeft een elektricien gebeld en daar is hij nu op aan het wachten. Maar mijn verslag moet maandag af zijn. Mag ik het hier bij jou maken?" Marco keek naar de enorme berg papier op zijn bureau, daar kon ze onmogelijk aan werken. Hij had ook geen zin om het allemaal weg te halen voor zijn buurmeisje. "Een laptop heeft toch een accu? Dan kan je toch een paar uur zonder elektriciteit?", vroeg Marco. "Uhm... Ja en nee... Er zit inderdaad een accu in, maar die is eigenlijk overleden, langer als een half uurtje houdt hij het niet meer uit. Bovendien heb ik internet nodig, en omdat de elektriciteit is uitgevallen doet het netwerk het ook niet meer."

Marco knikte begrijpend. "Ik vind het best, maar dan zal je op mijn kleine tafeltje moeten werken, mijn bureau ligt vol met van alles en nog wat. Bovendien is de netwerkkabel van mijn spelcomputer net te kort om bij mijn bureau te komen, en ik heb geen andere." "Oh, dat is geen probleem!", zei Saskia. Ze ging naast hem op de grond zitten, legde haar laptoptas op het bed en begon haar laptop uit te pakken. Marco trok de stekker van de netwerkkabel uit zijn spelcomputer en gaf die aan haar, in ruil gaf ze hem de elektriciteitskabel die hij in het stopcontact stak. Ze installeerde haar laptop en de paar boeken die ze bij zich had op het tafeltje waar een paar minuten geleden zijn benen nog languit onder lagen.

"Vind je het erg als ik de aflevering afkijk?", vroeg Marco. "Dat is geen probleem hoor, zolang je het geluid maar zacht zet. Dan heb ik er niet zoveel last van. Ik heb de basis al geschreven, het moet alleen allemaal nog verder uitgewerkt worden en daarna gecontroleerd." Ze ging zo zitten dat ze de televisie alleen kon zien als ze zich half omdraaide en verdiepte zich in een van haar boeken.

"Wil je wat drinken?", vroeg Marco. "Ja, lekker, doe maar wat limonade", was het antwoord. Marco kwam overeind en liep naar beneden, om uit de keuken een glas cola te halen. Hij schonk voor zichzelf ook een glas in en wilde weer naar boven lopen toen zijn moeder de keuken binnen liep.

"Wij gaan straks naar Amsterdam, we zijn pas vanavond laat thuis. Je kunt kiezen tussen iets uit de vriezer of een pizza bestellen", zei ze. "Oef, dat is een zware keuze", zei Marco terwijl hij deed alsof hij diep nadacht. "Laten we maar pizza doen!" "Dat dacht ik al. Hier heb je 15 euro, misschien zien we je vannacht nog, en anders alvast welterusten en tot morgen", zei zijn moeder terwijl ze de keuken uitliep. "Dank je wel, heel veel plezier vanavond!" Marco pakte de glazen van het aanrecht en liep de trap op. In zijn kamer aangekomen zag hij Saskia op haar knieën achter haar laptop zitten, haar jurk was om haar heen gedrapeerd waardoor hij haar voeten niet kon zien. Hij zette haar glas naast haar boeken neer en ging naast haar op de grond zitten. "Heb je verder nog iets nodig?" vroeg Marco. "Ik geloof het niet. Als ik toch nog iets nodig heb zal ik het zeggen." Ze vergeleek een stuk tekst op haar beeldscherm met iets in een van de boeken en begon te typen.

Marco zette de aflevering van Game of Thrones weer aan met het geluid nauwelijks hoorbaar. Na een minuut of twintig, de aflevering was bijna afgelopen, stond Saskia op en keek met een pijnlijk gezicht om zich heen. "Heb je misschien een krukje of stoeltje of zo voor me? Ik begin enorm last van slapende benen te krijgen, deze tafel is net iets te hoog voor me. Als ik op de grond zit is mijn kin even hoog als het toetsenbord. Als ik op mijn knieën zit ben ik op de goede hoogte, maar dat hou ik geen uren vol." "Uhm... Niet echt eigenlijk. Mijn bureaustoel is veel te hoog en het bed ook. Dan zit je alleen maar voorover, dan krijg je last van je rug. Een paar kussens misschien?" "Dat is te proberen."

Marco pakte de twee kussens die hij op zijn bed had liggen. Saskia stapelde ze op en ging erop zitten. "Dit is al beter, maar nog niet hoog genoeg. Heb je er nog een paar, of iets dat daar nog onder kan?" Ze keek of ze iets stevigs zag waar ze de twee kussens op kon leggen. Ineens leek ze een idee te krijgen. Ze keek naar beneden waar Marco met zijn rug tegen het bed aan leunde. "Schuif eens op!", zei ze. Marco keek haar vragend aan. "Naar welke kant?", vroeg hij. "Zoals je zat toen ik binnen kwam, met je benen onder het tafeltje." Marco schoof op en stak zijn benen weer onder het tafeltje, zoals hij altijd zat als hij televisie keek. Saskia duwde het tafeltje een klein stukje bij hem vandaan, stapte met een been over hem heen en ging op zijn schoot zitten. Ze gaf Marco een seconde lang een close-up van haar met een rood slipje bedekte billen. Ze zat weer op haar knieën met haar jurk om zich heen gedrapeerd zodat hij haar kontje niet kon zien. Maar deze keer droegen zijn benen haar gewicht zodat ze een stuk comfortabeler zat.

"Dit is perfect", zei Saskia. "Is het voor jou ook te doen?", vroeg ze half naar Marco gedraaid. "Geen probleem, zo zwaar ben je niet. Jij kunt goed werken en ik kan naar de tv kijken", gaf hij als antwoord. "Mooi!" Ze schoof wat met haar laptop over de tafel tot deze op de plek stond waar ze hem wilde hebben. Hierbij wiebelde ze een beetje heen en weer. Ineens werd Marco zich heel erg bewust van haar blote benen tegen zijn blote benen en haar zachte warme billen op zijn schoot. Hij probeerde het uit zijn gedachten te bannen door zich te concentreren op het laatste stukje van Game of Thrones, maar met Arya Stark vaak in beeld had dat weinig effect. Saskia schoof een stukje naar voren om iets in haar boek te lezen, hierdoor werd de afstand tussen haar kont en zijn ballen iets groter.

Ze zakte weer terug naar haar oude positie op de schoot van Marco en begon te typen, zo af en toe weer in het boek kijkend. Ineens pakte ze haar boek en legde het naast zich op de grond. Elke keer als ze iets opzocht kwam haar kont een klein beetje naar achteren, en Marco voelde dat de afstand tussen haar billen en zijn lul niet meer dan een paar centimeter was. Langzaam begon hij stijf te worden. Marco deed zijn best om aan andere dingen te denken, maar zijn hormonen waren een stuk sterker en wonnen. Hij voelde zijn lul langzaam zijn broekspijp ingroeien, in de richting van de billen van Saskia. Ze draaide weer om iets in haar boek te controleren en op dat moment voelde Marco dat zijn eikel haar bil raakte.

"Hm", zei Saskia, terwijl ze in het boek met haar vinger langs de tekst naar beneden ging. Het kon niet anders dan dat ze het ook gevoeld moest hebben, maar ze leek er totaal niet op te reageren. Ze draaide zich weer terug en begon te typen. Ze ging alleen niet meer naar voren zoals ze steeds deed als ze terugdraaide, maar leek ervoor te zorgen dat ze Marco's lul tegen haar bil bleef voelen. Die begon inmiddels flink ongemakkelijk en pijnlijk aan te voelen omdat hij naar beneden wees, en niet omhoog. Saskia schoof een beetje naar links waardoor haar billen precies om zijn lul heengingen. Door elke beweging die ze maakte werd hij alleen maar harder.

Dit moet ze gewoon voelen, dacht Marco. Maar het doet pijn... Hoe kan ik haar vragen om even op te staan zonder het meteen pervers te laten klinken? Na een minuut of tien hield hij het niet meer. "Saskia, zou je even een beetje omhoog willen gaan? Ik zit niet meer zo lekker en wil even wat verzitten", zei Marco. "Geen probleem, ik moet toch naar de wc", was haar antwoord terwijl ze overeind kwam. Dat is mooi, dacht Marco, even wat privacy om dingen goed te leggen. Terwijl Saskia op de wc zat schoof hij een hand in zijn broek om zijn lul uit zijn benarde positie te bevrijden en hem omhoog te leggen zodat de pijnlijke bocht eruit was en Saskia er niet meer bovenop zou zitten. Saskia kwam terug en ging weer op zijn schoot zitten, deze keer hield ze met een hand haar jurk tegen haar billen, zodat Marco niet nog een keer tegen haar rode ondergoed aan kon kijken.

Ze wiebelde een beetje heen en weer en ging iets meer naar achteren zitten, alsof ze de perfecte houding zocht. Marco voelde dat ze nu verder naar achteren zat als voordat ze naar de wc ging.

"Zit je goed zo?", vroeg ze over haar schouder. "Prima", zei Marco. Hij startte een nieuwe aflevering van Game of Thrones. Hij voelde weer de warmte van haar lichaam door zijn sportbroek heen. Saskia kwam iets overeind om een ander boek te pakken, toen ze weer ging zitten zat ze ineens een stuk verder naar achteren. Haar billen raakten nu zijn zak, waardoor er weer bloed naar zijn lul gepompt werd. Ze legde het boek op haar toetsenbord en leek zich te verdiepen in wat tekst. Ze kromde haar rug waardoor ze helemaal tegen zijn buik aankwam, en Marco's weer stijf geworden lul gevangen was tussen zijn buik en haar onderrug. Concentreren op de televisie had nu geen enkel nut meer. En helemaal niet meer toen Saskia droog opmerkte: "Oh, daar is hij...".

Marco probeerde zich zo onschuldig mogelijk op te stellen.

"Wat bedoel je?", vroeg hij. "Nou, voordat ik naar de wc ging voelde ik iets hards onder mijn kont, en toen ik terug kwam was dat ineens weg. Nu voel ik het tegen mijn rug. Hier, om precies te zijn", zei ze terwijl ze een hand naar achteren bracht en zacht door Marco's sportbroek heen in zijn nu staalharde lul kneep. Marco had het gevoel dat elke zenuw in zijn lijf door haar was aangeraakt. Hij wist even niet wat hij moest zeggen of hoe hij moest reageren. Saskia bleef zacht in zijn lul knijpen. "Onder mijn kont voelde hij beter hoor, nu heb ik er niet zoveel plezier van." Marco's tong begon weer te functioneren. "Maar... Uhm... Wat...", stotterde hij half. Saskia giechelde. "Misschien is het beter als ik het zo doe?", vroeg ze. Ze liet hem los en schoof haar vingers over de elastiekranden van zijn sportbroek en boxershort naar binnen tot ze weer bij zijn lul aankwam. Ze greep hem zachtjes vast en begon zijn huid langzaam op en neer te schuiven. Marco wist niet hoe hij het had.

"Erg lekker", zei ze, "alleen jammer dat ik niet met een hand kan typen. Wat kunnen we daaraan doen." Saskia dacht even na, of deed in elk geval alsof. "Ik denk dat ik het weet", zei ze na een paar seconden. Ze richtte zich een beetje op en trok aan de rand van Marco's broek. "Trek die eens naar beneden!", commandeerde ze. Marco bedacht zich ineens dat een kans als deze waarschijnlijk nooit meer zou komen. Hij wiebelde onder Saskia terwijl hij zijn broek en boxershort richting zijn knieën duwde. Zijn lul stond kaarsrecht overeind. Saskia keek naar beneden. Toen ze zag dat Marco zijn broek en ondergoed tot tussen haar benen omlaag had getrokken duwde ze de tafel van zich af en trok zijn kleding tot over zijn enkels. Hij zat nu op de grond in alleen een t-shirt terwijl Saskia in haar jurkje op zijn benen zat. Ze draaide zich een beetje en greep zijn lul weer vast.

"Hmm... Hoe gaan we er nu voor zorgen dat hij het niet koud krijgt...", mompelde ze. "Misschien zo?" Saskia liet zijn lul los en kwam een beetje omhoog. Ze stak haar hand tussen haar benen door naar achteren en pakte hem weer vast. Terwijl ze naar achteren schoof trok ze Marco's lul een beetje naar voren. Hij voelde de warmte van haar kutje tegen de top van zijn lul terwijl ze langzaam omlaag zakte. Hij kon niets zien omdat haar rok over haar billen en zijn lul hing, maar hij voelde Saskia's warme lippen tegen de top van zijn lul. Ze heeft geen ondergoed meer aan! schoot door Marco's hoofd. Dat moet ze uit hebben getrokken toen ze naar de wc ging. Hij legde zijn handen op haar heupen. Saskia schoof zijn lul een beetje tussen haar schaamlippen heen en weer om hem vochtig te maken. Marco voelde zijn lul langzaam steeds dieper in het warme natte kutje van Saskia verdwijnen. Het paste om zijn lul alsof het ervoor gemaakt was. Met een diepe zucht zat Saskia weer op zijn schoot, maar nu diep gevuld met de harde lul van Marco.

"Dit is perfect", zei Saskia, "kan jij dit zo volhouden?" Ze wiebelde een beetje heen en weer om zo lekker mogelijk te zitten. "Geen enkel probleem", was het antwoord. Hij pakte haar billen vast om haar een beetje op te tillen zodat hij onder haar kon bewegen.

"Niet doen! Ik moet me concentreren op mijn verslag, als je blijft bewegen gaat dat niet. Gewoon stil zitten en TV kijken, okay?" "Uhm... Okay", zei Marco. Hij baalde een beetje, maar zei verder niets en probeerde Game of Thrones weer op te pakken. Dit was niet echt makkelijk, elke keer als Saskia bewoog voelde hij haar warme kutje op zijn lul zuigen. Een nieuwe aflevering begon, maar hij had veel meer aandacht voor waar zijn lul was. Elke keer als Saskia iets opzocht in haar boeken bewoog ze een beetje waardoor zijn lul alleen maar harder leek te worden.

Na een hele tijd wiebelen, draaien en minimaal bewegen draaide ze zich half om en keek over haar schouder naar Marco. "Gaat het nog? Voor mij is dit echt perfect, ik zit lekker en jij voelt beter aan dan de dildo die ik normaal gebruik. Als ik niet iets in me heb kan ik me totaal niet concentreren, nu ben ik echt super gefocused!" Marco wist even niet wat hij hoorde. 'De dildo die ik normaal gebruik...' 'Als ik niet iets in me heb...' Dit had hij nooit achter zijn leuke buurmeisje gezocht. Hij probeerde cool te reageren. "Ik ben blij dat ik je kan helpen vandaag', zei hij. "Het kost me weinig moeite, dus blijf zitten zolang je wil." "Super! Ik schiet aardig op, ik denk dat ik bijna halverwege ben. Als er iets is moet je het even zeggen, okay?" "Dat zal ik doen", zei Marco terwijl hij hoopte op een computercrash van haar laptop zodat ze nog langer zou blijven zitten.

Omdat Saskia niet genoeg bewoog om hem klaar te laten komen bleef zijn lul zo hard als staal en omdat het steeds langer duurde werd hij geiler dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Hij voelde hoe zijn ballen en zijn kruis drijfnat waren van het geil dat langzaam uit het kutje van Saskia lekte. Hij rook haar heerlijke geur en moest moeite doen om niet zijn vingers naar haar klit te laten glijden. Hij wilde dit hoe dan ook niet verzieken. Hij bleef stil zitten en keek naar de TV, waar de aftiteling van de aflevering voorbij kwam. Hij besefte dat ze intussen al ruim een uur zittend op zijn lul aan het werk was. Zo lang was hij nog nooit stijf geweest. Het zacht zuigende gevoel van de spieren in haar kutje en de bewegingen die ze maakte zorgden ervoor dat hij intussen zo hard was dat hij bang was dat zijn huid zou scheuren.

De nieuwe aflevering was net begonnen toen Saskia naar beneden keek en zei: "Het begint wel een zooitje te worden daar. Zal ik even een beetje opruimen?" "Wat mij betreft is het geen probleem hoor, maar als je het een beetje droog wil maken dan ligt daar een handdoek", zei hij naar een handdoek wijzend. "Oh, die heb ik niet nodig." Langzaan kwam ze omhoog. Ze hoorden allebei het zacht slurpende geluid van zijn lul die uit haar kutje vrijkwam. Hij voelde elk ribbeltje in haar. "God wat is dit lekker", kreunde ze. Nu zag hij hoe nat ze echt was, zijn benen glommen van haar geil. Ze stond wijdbeens boven hem en rekte zich uit. Onder haar jurk vandaan zag hij ineens een lange sliert geil op zijn benen vallen. Ze stapte van hem af en ging op haar buik naast hem op de grond liggen, met haar hoofd boven zijn bovenbenen. Ze begon zijn ballen schoon te likken.

"Mijn dildo's maak ik ook op deze manier schoon, ik vind dit zooo lekker smaken", zei ze tussen wat likken door.

Ze slurpte een klein plasje geil uit zijn kruis. "Nu die nog even schoonmaken, dan kan ik verder met mijn werk", zei ze terwijl ze zijn lul in haar mond nam. Langzaam zoog ze op zijn eikel, haar tong rondjes draaiend tussen zijn voorhuid. Een lange zachte kreun kwam uit haar keel. Steeds dieper ging zijn lul haar zuigende mond in. Nu voelde Marco wel dat hij klaar ging komen.

"Ik kom bijna", zei hij. "Oh nee, dat is niet de bedoeling!" zei ze, zijn lul met een plop uit haar mond trekkend. Ze likte nog even aan de basis van zijn lul en de sliert geil die eerder op zijn benen was gevallen. Ze stond op en ging over hem heen staan, met haar gezicht en kutje naar hem toe.

"Vind je het erg om mij ook even een beetje schoon te maken?", vroeg ze. Ze tilde de rand van haar jurkje omhoog en Marco keek voor het eerst tegen haar gladgeschoren, glimmende en drijfnatte kutje aan. Het zag er uit als een delicatesse. 'Meent ze dit nou? Denkt ze echt dat ik daar bezwaar tegen zou hebben?' vroeg hij zich af. Hij keek haar aan en zag dat ze inderdaad naar hem keek alsof ze hem vroeg om de hond uit te laten in een zuidwesterstorm. Hij boog naar voren en stak zijn tong uit. Langzaam liet hij zijn tong van achter naar voor door haar lippen glijden, elke druppel die hij kon oplikken naar binnen zuigend. Ze smaakte zoals ze rook, heerlijk zoet. Hij likte zachtjes aan haar klit. Ze kreunde en liet haar handen op zijn hoofd rusten. Ze deed haar benen wat verder uit elkaar en Marco probeerde zijn tong zo diep mogelijk naar binnen te krijgen. Het was alsof hij een geheime voorraad geil aanboorde, het liep langs zijn tong zijn mond in. Hij hoefde alleen maar te slikken.

Na een paar minuten voelde hij de spanning van een orgasme in haar benen opbouwen. Ze zei: "Zo... Genoeg nu...", en deed een stapje naar achteren. Ze trok haar jurkje over haar hoofd uit. Ze had geen BH aan en haar jonge borsten stonden stevig op haar borst. Haar tepels waren klein, donker en hard. Ze draaide zich weer om en ging weer op haar knieën zitten. "Wil jij hem er weer instoppen?", vroeg ze over haar schouder. Marco pakte zijn lul vast en mikte op waar haar ingang moest zitten. Langzaam zakte ze weer naar beneden. Haar kutje raakte zijn lul en hij voelde dat ze ondanks zijn likken van nog een minuut geleden alweer drijfnat was. Hij bewoog zijn eikel een beetje door haar lippen om nat te worden. Saskia zakte verder over zijn lul tot ze weer met een kreun helemaal op hem zat. Ze bewoog wat heen en weer en trok toen de tafel weer naar zich toe.

Ze zat nu naakt op zijn harde lul. Marco bewonderde haar van achteren, haar mooie strakke kont zat half op zijn buik. Hij zag de lijnen van het bandje van haar bikini, hij zag hoe haar spieren bewogen onder haar huid, hij zag hoe ze ademde, hij zag haar blonde haren over haar rug glijden. Na een paar minuten lezen pakte ze ineens een hand van Marco en trok die naar haar borst. Ze hield hem vast bovenop haar linkerborst. Hij voelde haar tepel tegen zijn hand. "Echt heel eventjes", zei ze. Ze kneep in zijn hand om aan te geven dat hij haar borst moest masseren. Marco kneep zacht in haar borst, haar harde tepel gevangen tussen zijn vingers. Tegelijk kwam Saskia een beetje omhoog en ging weer zitten. Haar hand ging naar haar kruis en hij voelde haar vingertoppen over zijn ballen gaan. Ze ging langs het begin van zijn lul omhoog tot hij haar niet meer voelde. Ze maakte bewegingen met haar arm, hij begreep dat ze over haar klit aan het wrijven was.

Hij voelde haar kutje samenknijpen om zijn lul "Ooooooooohhh...", kreunde ze. "Mmmmmmmm..." Ze ging nog een keer omhoog tot alleen zijn eikel nog in haar was. Met een zacht slurpend geluid zakte ze weer naar beneden en ging zitten. "Niet meer nu", fluisterde ze, "eerst dit afmaken." Ze bewoog wat heen en weer alsof ze naar het perfecte plekje zocht om te zitten en trok zijn hand van haar borst.

Marco voelde hoe hij een stuk dichter bij klaarkomen was dan voordat Saskia 'even een beetje opruimde'. Hij voelde elke beweging die ze maakte nu dubbel zo goed als eerder. Saskia pakte een boek van de grond, legde het voor zich op het toetsenbord en begon te lezen. Omdat ze nu stilzat voelde Marco zijn drang om te komen iets afnemen. Hij probeerde zijn aandacht weer naar de TV te verleggen, na een paar minuten lukte hem dat zelfs een beetje. Saskia legde haar boek opzij en begon te typen. Hierdoor bewoog ze weer wat meer, maar Marco zat nu niet meer op het randje van klaarkomen.

Het was intussen bijna 5 uur. Saskia draaide zich half om en vroeg hoe laat hij moest eten. "Ik ben alleen want mijn ouders zijn een paar uur geleden vertrokken naar een concert in Amsterdam, dus mij maakt het niets uit. Je kunt ook mee eten als je dat wil, ik ga pizza bestellen", gaf hij als antwoord. "Dat zou heel fijn zijn, dan kan ik nog even doorwerken en dit echt afmaken. Ik bel even mijn moeder om te zeggen dat ik hier blijf eten en niet thuis kom. Nu is ze nog niet met het eten begonnen, dus kan ze nog voor een persoon minder koken". Ze pakte haar telefoon en ging door het menu. Ze belde haar moeder.

"Hoi mam, ik kan bij Marco eten, dan kan ik gewoon nog even doorgaan met mijn verslag. Is dat goed?", vroeg ze haar moeder terwijl ze met haar kutje in Marco's lul kneep. Hij hoorde haar moeder antwoord geven. Saskia ging langzaam op en neer op zijn lul. Hij hoorde het weer soppen en voelde dat alles wat Saskia 'opgeruimd' had, nu weer drijfnat en glibberig was. Ze gaf antwoord op een vraag die haar moeder had gesteld en Marco vroeg zich af hoe ze zo'n normaal gesprek met haar moeder kon voeren terwijl op ze een harde lul zat, laat staan terwijl ze aan het neuken was! Hij reikte weer naar haar borsten en kneep zacht in haar tepels. Ze leunde achterover tegen hem aan ten teken dat dit goed was. Haar vingers gingen naar haar kruis en wreven zachtjes over haar klit. De spasmes die dit veroorzaakte in haar kutje knepen steeds harder in zijn lul.

"Okay, geregeld!", zei ze. Ze legde de telefoon op tafel. "Ik ben bijna klaar, nog een half uurtje denk ik." Saskia trok Marco's hand van haar borst af en pakte haar boek weer op. "Nog even geduld. We gaan straks eten." "Okay", zuchtte Marco. Ze liet zich even wat dieper op zijn schoot zakken waardoor zijn lul nog verder haar kutje in gleed. Daarna legde ze haar boek open naast zich en begon weer te typen. Na een minuut of 20 deed ze langzaam haar laptop dicht. "Klaar! Ik moet het alleen nog een keer grondig controleren, maar dat doe ik morgen wel", zei ze, ondertussen haar boeken opstapelend. Hierdoor bewoog ze behoorlijk wat heen en weer op Marco's stijve lul en kwam zijn orgasme gevoel langzaam weer terug. "Ik wil je enorm bedanken dat ik hier mijn verslag mocht schrijven, en ook dat je me wilde helpen met mijn concentratie. Als ik niet iets in me heb dan ben ik een puinhoop en doe duizend dingen, behalve wat ik moet doen."

Marco kon het haast niet geloven. Ze was hčm aan het bedanken omdat ze op zijn lul had mogen zitten! Dit was de beste dag van zijn leven. "Geen probleem hoor, ik vond het helemaal niet erg en ook erg lekker. Van mij mag je je huiswerk vaker hier komen maken. Desnoods elke dag." "Meen je dat? Echt? Oh, je bent een schat!", riep ze. Ze draaide zich half om en gaf hem een zoen. Hierdoor draaide haar kutje om zijn lul, wat een heerlijk gevoel was. "Waar wil je de pizza bestellen? Zullen we Pizza Napoli bellen? Die hebben ook supergrote pizza's, dan hebben we aan één genoeg." "Dat is een goed idee", zei Marco. Saskia greep haar telefoon en zocht het nummer van de pizzeria. "Wat wil je erop?", vroeg ze. Marco noemde wat ingrediënten. Saskia belde en gaf de bestelling door. Over 45 minuten zou hij bezorgd worden, het was druk. Ze bedankte en eindigde het gesprek.

"Zullen we weer even opruimen? Ik heb er weer een zooitje van gemaakt geloof ik", zei Saskia terwijl ze naar beneden keek. Alles was nat en glibberig en rook lekker. "Ga op het bed liggen, dan maak ik je schoon." Ze kwam overeind en met een plop schoot zijn lul uit haar. Ze stond wijdbeens boven hem. Een paar lange draden geil dropen uit haar kutje naar zijn lul. "Sorry hoor", mompelde ze. "Ik kan er niks aan doen... Ga vlug liggen." Marco klom op zijn bed en ging liggen. Saskia ging naast hem zitten en begon zijn ballen schoon te likken. "Kom eens omhoog", zei Marco. "Nu een beetje draaien... Stop! Dat is het", toen haar kutje precies boven zijn gezicht hing. "Jij maakt mij schoon, ik maak jou schoon. Voor wat hoort wat." Hij likte haar benen die glommen van het geil. Hij voelde hoe ze zijn lul van onder naar boven aflikte. Hij stak zijn tong langzaam diep in haar terwijl hij zachtjes elke druppel uit haar zoog. Saskia nam zijn lul in haar mond en begon rustig te zuigen. Hij voelde meteen dan het niet lang ging duren.

"Ik kom bijna", kreunde hij.

"Mmmmmm...", kreeg hij als antwoord. Ze zoog zijn eikel iets dieper in haar mond, maar ging een stuk langzamer zuigen. Hierdoor duurde het langer en voelde het nog lekkerder. Marco bracht zijn hand naar haar kutje en wreef zachtjes over haar harde klit terwijl hij zijn tong langzaam en diep in haar bleef bewegen, tegelijk zacht op haar lippen zuigend.

Haar benen begonnen te trillen. Ze haalde snel en diep adem door haar neus. Marco voelde de spanning in haar opbouwen, hij wist dat ze op het punt van klaarkomen zat. Hij wreef iets langzamer over haar klit, om net als zij bij hem deed haar orgasme nog een beetje uit te stellen. Toen ze eindelijk over het randje ging voelde hij de energie van haar orgasme door haar mond naar zijn lul gaan, waardoor hij ook keihard klaarkwam. Ondanks dat ze zelf ook gruwelijk hard aan het klaarkomen was bleef ze toch zachtjes op Marco's lul zuigen. Elke keer als er een golf sperma in haar mond kwam zoog ze net iets harder, waardoor hij het gevoel had dat elke druppel vanaf zijn ruggengraat naar buiten werd getrokken.

Het kostte Marco moeite om net als Saskia in hetzelfde tempo door te gaan met likken tot zij helemaal klaar was gekomen. Hij moest nu ook een paar keer slikken vanwege de golf geil die tijdens haar orgasme uit haar pulserende kutje was gekomen en langs zijn tong zijn mond in was gestroomd. Na wat een kwartier leek te duren verslapte ze eindelijk en liet zich bovenop hem zakken. Hij voelde haar hartslag op zijn buik. Ze had nog steeds zijn lul in haar mond, ze zoog er nu gelukkig niet meer op. Hij was nu supergevoelig en voelde ook daar haar hartslag. Marco had zijn vingers van haar klit weggehaald, maar had wel nog steeds zijn tong in haar drijfnatte en zacht krampende kutje.

Na een minuut of vijf liet Saskia Marco's nu niet meer helemaal harde lul uit haar mond ontsnappen en draaide zich langzaam van hem af. "God wat was dat lekker...", kreunde ze. Het klonk alsof ze wat in haar mond had. Met wat moeite richtte Marco zijn hoofd op om haar aan te kunnen kijken. Haar gezicht was bezweet en het leek er inderdaad op dat ze nog niet alles had doorgeslikt. "Had ik nou maar eerder geweten dat jij zulk lekker sperma had. Dan had ik dit jaren geleden al gedaan", zei Saskia. "Wat een super voorafje voor de pizza!"

Marco glimlachte naar haar en keek op de klok. De bezorger zou over een minuut of tien wel voor de deur staan. Wat betekende dat hij in elk geval een broek aan moest hebben. Het liefst was hij blijven liggen in de roes van dit totaal onverwachte hoogtepunt. "Jij smaakt anders ook heerlijk. Dat wil ik best veel vaker proeven! Ik denk trouwens dat de bezorger zo komt. Waar wil je eten, beneden of hier?", vroeg hij. "Laten we beneden eten. Niemand kan de woonkamer zien vanaf buiten, dus we hoeven ons niet aan te kleden". "Ik moet me wel aankleden... Ik kan niet zo de pizza aannemen", zei Marco terwijl hij keek waar zijn bermuda was gebleven. Hij kuste het bovenbeen van Saskia van haar knie tot haar warme natte kutje waar hij zijn tong nog een keer diep doorheen liet gaan en kroop daarna van het bed af om zijn broek te pakken. Terwijl hij zijn broek over een been aanhad hoorden ze beneden de bel van de voordeur gaan. "Shit, daar is hij al!", zei Marco. Hij rukte zijn broek omhoog en zocht naar het geld dat hij van zijn moeder had gekregen. Hij vond het in zijn broekzak en holde naar beneden.

Marco nam de pizza aan, betaalde en bedankte de bezorger. Hij sloot de voordeur en zag dat Saskia naakt met een handdoek onder haar arm de woonkamer inliep. "Goed idee van je", zei hij. "Nu kunnen we gewoon op de handdoek op de bank zitten zonder overal te lekken". "Dat dacht ik ook", zei Saskia. "Ik ben nog steeds drijfnat... Leuk voor als je ouders thuiskomen". Ze ging op de bank zitten. Marco zette de pizzadoos op tafel. "Wil je nog een cola?", vroeg hij. "Nee, geef mij maar een glas water. En als je terug komt verwacht ik dat je net zoveel kleding aan hebt als ik". Aan de manier waarop ze sprak hoorde hij dat ze nog steeds niet alles had doorgeslikt. Marco keek haar aan. Ze zat helemaal naakt wijdbeens op de bank, haar kutje waar zijn lul de hele middag in had gezeten glom van het geil en was diep rood van kleur. "Nog steeds met je voorafje bezig?", vroeg hij. "Hm-hmm", was het antwoord. Marco liep naar de keuken. Dit had hij in zijn stoutste fantasieën niet achter zijn buurmeisje gedacht. Ze leek altijd zo... gewoon. En niet geďnteresseerd.

Halverwege de gang trok hij zijn bermuda uit en gooide hem op de trap. Zijn half harde lul bungelde bij elke stap. Hij pakte een fles water en twee glazen en liep terug de woonkamer in. "Dat is beter", zei Saskia toen ze naar hem keek. Ze slikte het restant sperma wat ze nog in haar mond had eindelijk door. "Je hebt echt een ontzettend lekkere lul, daar wil ik nog veel meer plezier van hebben. En je sperma... zalig.". Ze stak haar hand uit en kneep zacht in zijn weer tot leven komende lul. "Maar nu eerst eten, ik ben uitgehongerd!". Ze opende de enorme pizzadoos en pakte een stuk. Marco ging naast haar zitten en schonk twee glazen water in. "Ik had dit nooit gedacht van je", zei hij. "Hoezo niet?", antwoordde Saskia al kauwend. "Ik weet niet. Je bent altijd zo... gewoon denk ik".

"Oh, ik maak er ook geen reclame voor hoor, ik hou dit soort dingen echt liever helemaal voor mezelf. Maar nu heb ik een keer gewoon gedaan waar ik zin in had. Je weet toch dat ik een lichte vorm van ADHD heb?" Marco knikte. "Daardoor had ik in het begin op deze school echt leerproblemen, ik kon nergens mijn aandacht bij houden. Toen kwam ik op een forum een bericht tegen van een meisje met hetzelfde probleem, en die had ontdekt dat als ze iets in haar kutje had ze ineens wel geconcentreerd was. Dat heb ik toen ook een keer geprobeerd, en het werkt. Heel goed zelfs. Sindsdien heb ik alleen maar goede cijfers! Dus ik ga er maar mee door".

"Wow. Dat is gaaf! Je moet alleen wel iets hebben dat je er in kunt stoppen", zei Marco. "Dat klopt. Toen ik hier vandaag kwam had ik mijn Ben Wa ballen in. Die zijn eigenlijk niet helemaal geschikt, als ik stil zit voel ik ze na een tijdje niet meer. Maar ik kon moeilijk met een van mijn dildo's binnenkomen, toch? Dus toen ik pijn in mijn benen kreeg van het op mijn knieën zitten bedacht ik me dat ik best een beetje gebruik van de situatie kon maken. Toen ik op je schoot zat voelde ik je harde lul tegen mijn kont. En de rest weet je". Ze nam weer een grote hap uit haar pizzapunt.

"Je bleef wel koel toen je met je moeder aan de telefoon zat". "ja, hč? Met een dildo in is het wel makkelijker hoor, die voel ik niet de hele tijd kloppen en warm zijn in me", lachte ze. "Je mag wat mij betreft elke dag je huiswerk hier komen maken hoor. Daar heb ik geen enkel bezwaar tegen". Marco nam ook een flinke hap. Het was even stil terwijl ze beiden hun pizza aten. "Ik denk dat ik dat maar ga doen vanaf nu", zei Saskia toen ze haar mond leeg had. "Ik zeg wel tegen mijn moeder dat ik er vandaag achter ben gekomen dat jij me dingen heel goed kunt uitleggen, dan heeft ze daar ook geen problemen mee. En dit jaar is erg belangrijk voor me, dit is mijn examenjaar". Ze aten de rest van de pizza op pratend over school. De lul van Marco was door de afleiding weer gekrompen, en ook het kutje van Saskia stond niet meer wijd open. Toen ze uitgegeten waren pakte Marco de doos en bracht hem naar de keuken.

"Hoe laat komen je ouders thuis? Wat gaan we vanavond doen?", vroeg ze toen hij terug kwam. "Zullen we een film kijken?", en ze sprong op van de bank om de verzameling films op DVD en BluRay te bekijken. "Is dit leuk?", ze hield Suicide Squad omhoog. "Ik vind dat een gave film. Die wil ik nog wel een keer kijken met jou hoor". "Mooi. Ik heb die nog niet gezien". Ze liep naar de speler om de disk erin te stoppen. Marco pakte de afstandbediening en zette de tv op het juiste kanaal. Saskia kwam naast hem op de bank zitten en leunde tegen zijn schouder.

"We kunnen, ik ben er klaar voor", zei ze. Na een minuut of vijf deed Marco zijn arm om haar heen en leunde Saskia met haar hoofd tegen zijn borst. Haar hand lag op zijn been, vlak onder zijn ballen. Langzaam zakte ze verder naar beneden met haar hoofd, tot ze op zijn buik lag. Marco voelde zijn lul weer groeien. Saskia mocht dan misschien meer geconcentreerd zijn, hij was het des te minder. Hij voelde haar adem tegen zijn eikel en wist dat ze met haar mond hooguit een paar centimeter van zijn lul af was. "Oh, een toetje!", grinnikte ze ineens en zakte nog een beetje verder met haar hoofd naar beneden. Marco zag hoe ze haar mond opendeed en zijn eikel naar binnen liet gaan. Hij kreunde zacht. Ze liet haar tong langzaam rondjes draaien om de top van zijn weer staalharde lul. Hij schoof zijn hand van haar zij naar haar borst die voorzien was van een harde tepel en begon zacht te masseren.

Nu was het de beurt van Saskia om te kreunen.

"Zet de film even op pauze", zei Saskia, "ik wil even wat doen". Marco pakte de afstandbediening en stopte de film. "Even lekker een beetje saus bij mijn toetje". Ze kwam overeind en duwde Marco tegen de rugleuning. Ze stond op en ging wijdbeens over hem heen staan. Hij zag dat ze weer drijfnat was en wilde haar aanraken.

"Nee nee nee nee... Gewoon lekker blijven zitten", commandeerde ze. Langzaam zakte ze door haar knieën. Ze keek naar beneden en mikte haar druipende kutje precies op zijn eikel. Tergend langzaam zakte ze diep kreunend over hem heen. Hij voelde elk randje, elk velletje, elk ribbeltje in haar kutje in slow motion over zijn lul naar beneden zakken, net zolang tot ze niet verder kon. Ze blies haar adem uit en kwam weer omhoog, sneller dan ze naar beneden ging. Ze hoorden hoe haar kutje sopte op de indringer. Ze bleef staan zodat hij nog net met zijn eikel in haar kutje was.

"Kom eens omhoog, maar wel langzaam", zei ze zacht. Marco kwam omhoog en schoof zijn lul weer in haar kutje. Ze raakten elkaar verder nergens aan, alleen de plek waar ze in elkaar gleden. Na een keer of vijf stapte ze van hem af en ging weer naast hem liggen, haar hoofd op zijn buik. Ze nam zijn van haar geil druipende lul weer in haar mond en kreunde nogmaals, en gebaarde dat hij de film weer kon starten. Ze zoog op zijn lul alsof het een delicatesse was waarvan ze zo lang mogelijk wilde genieten. "Zooo lekker dit", kreunde ze langs zijn lul in haar mond. "Je mag over een uurtje of zo klaarkomen. Tot die tijd wil ik sabbelen".

Omdat Marco nu meer actie op zijn lul voelde kwam het gevoel dat hij ging spuiten sneller als in de middag, maar het was toch nog 45 minuten later dat hij hijgde dat hij klaar ging komen. Saskia kreunde bemoedigend en ging gewoon door met sabbelen. Ze masseerde zachtjes zijn ballen tot Marco het niet meer kon houden en zijn tweede lading van die dag in haar mond spoot. Net als in de middag zoog ze net een klein beetje harder op het moment dat er een straal haar mond inkwam waardoor het gevoel nog intenser werd. En net als in de middag hield ze zijn lul in haar mond toen hij helemaal leeg was. Marco had kramp in zijn benen van de inspanning. Hij ontspande zich, het gevoel van haar warme mond om zijn nu super gevoelige lul was zalig.

In deze houding keken ze samen de rest van de film af. Toen de aftiteling begon draaide Saskia over zijn been heen en ging ertussen in zitten, zonder dat zijn lul ook maar een moment uit haar mond was geweest. Ze masseerde zijn ballen en bewoog haar hoofd een beetje op en neer. Ze ging langzaam omhoog, ervoor zorgend dat haar lippen om zijn lul bleven. Toen ze eindelijk over zijn eikel gleed was het duidelijk waarom ze dit op deze manier deed, ze had de halve film met zijn lul en zijn sperma in haar mond gekeken! Ze liet haar volle mond zien en slikte het daarna door.

"Jij mag vanaf nu alleen nog maar in mij klaarkomen. Ik heb nog nooit zoiets lekkers geproefd! Dus niet meer aftrekken, gewoon even een WhatsApp sturen. Dan kom ik je van dit heerlijke spul verlossen". Marco verbaasde zich voor de zoveelste keer vandaag. "Dat is prima. Ik zal je een bericht sturen".

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
Ik doe wat jij wil!