Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geneukt door een donkere jongen!
Categorie: tieners | donderdag 2 februari 2017

Voordat ik aan mijn verhaal begin zal ik me eerst maar voorstellen. Ik ben Lotte, ben 16 jaar en ik ben driftig aan het zoeken naar een baan, nu ik mijn mavo diploma heb gehaald. Iedereen zegt dat ik knap ben, dus zal dat wel zo zijn. Ik draag heel graag tamelijk strakke kleren, je weet wel, lekker strakke jeans, kort rokje of jurkjes en strakke truitjes omdat mijn borsten die nogal fors uitgevallen zijn daar zo mooi in uit komen. Ondanks de forse afmeting zijn mijn borsten dermate stevig dat ik maar zelden een BH behoef te dragen. Mijn vader vindt het maar niks.” Je loopt met jezelf te koop,” zegt hij altijd wanneer hij me zo ziet. Nou, als ik dat nou zelf leuk vind? Waar of niet? En ondanks zijn bezwaar kijkt hij er anders heel graag naar. Op mijn verjaardag mocht ik een feestje geven terwijl mijn ouders dat weekend weg waren. Tenslotte ben je met zestien al bijna meerderjarig, nietwaar? En verantwoordelijk voor jezelf, toch?

Geile afspraakjes

Ik had een stel schoolvriendinnen en wat jongens uitgenodigd. Het werd een dolle boel en er werd meer gedronken dan alleen maar limonade. Op het laatst waren we allemaal een behoorlijk dronken en werd er veel gezoend en gevoeld. Ik zat lekker te tongen met de jongen waar ik mee was. Hij was al negentien en ik kende hem behoorlijk goed omdat hij bij me in de straat woonde. Het was een leuke jongen waar ik al heel lang op geilde. Op een gegeven moment vroeg ie mij om mee naar boven te gaan en ik vond dat vet cool, want ik was behoorlijk dronken maar ook geil. In de slaapkamer van mijn ouders trok hij me op bed en tongde me fel terwijl ik zijn handen over mijn lijf voelde gaan. Hij trok mijn string naar beneden en ik beurde mijn heupen omhoog om hem te helpen. Zijn vingers zaten in een oogwenk in mijn kutje, en mijn klitje reageerde direct op zijn vingers. Door de grote hoeveelheid drank kon ik me niet meer goed herinneren hoe het gebeurde, maar ineens lag hij bovenop me en voelde ik een stekende pijn tussen mijn benen.

Zonder dat ik het benul had hij zijn grote lul in mijn kutje gedrukt en me ontmaagd! Zijn dikke lul ging als een stormram mijn kutje in en uit. Het deed ontzettend zeer, helemaal in het begin, maar gelukkig kwam hij snel klaar. Toen hij zijn nog steeds stijve lul terugtrok droop het sperma en mijn kutsap rijkelijk uit mijn kutje en zag ik dat er behoorlijk veel op de sprei van mijn ouders was terechtgekomen. Die heb ik die nacht nog snel gewassen en gelukkig hebben ze daar nooit iets van gemerkt. In de weken daarna hebben we nog verschillende keren met elkaar geneukt, wat steeds beter en lekkerder ging. Daarna is het uitgegaan. Ik zie hem nog dikwijls en dan zeggen we elkaar gedag, meer niet. Wat hierboven staat wilde ik alleen maar vertellen om te laten weten dat ik best wel weet waar Abraham de mosterd haalt maar sinds afgelopen zaterdag weet ik dat ik tot dan nog maar een doetje was.

Nu jullie zo'n beetje weten wie ik ben, dan nu mijn verhaal: Ik was op een zaterdagavond met drie vriendinnen gaan stappen in de stad. Eerst lekker indrinken en daarna naar een disco, en wie weet, werden we wel door een leuke knul versierd. Omdat ik uit ervaring wist dat het in de disco wel weer warm zou zijn, had ik onder mijn jas een laag uitgesneden topje en een kort rokje aan dat als een tweede huis om mijn heupen zat. Ongeveer na twaalven hadden twee van ons een jongen, maar ik en mijn derde vriendin nog niet. We wilden dan ook ergens anders naar toe maar vanzelfsprekend hadden die twee daar geen zin in. En waarom, dat kon zelfs een blinde nog zien.

Beide jongens zaten al met hun handen onder het rokje van de meiden. Dan gaan we maar met zijn tweeλn, besloten wij. Onderweg kwamen we langs zo'n besloten club en voor de grap zei mijn vriendin, ze is een jaar ouder dan ik; “Zullen we hier naar binnen gaan?” “Joh, giechelde ik, daar komen we nooit in. Wij zijn toch veel te jong.” “We kunnen het toch proberen?” giechelde ze. “Zullen we wedden dat het lukt?” Ik zei dat het okι was om het te proberen. Het lukt toch niet, dacht ik bij mezelf. Tot mijn opluchting wilde de portier ons er inderdaad niet inlaten, maar nadat mijn vriendin hem nog eens probeerde over te halen en hij ons nog eens goed had bekeken zei hij ineens dat we naar binnen mochten. Het was jammer dat we zijn gezicht niet goed zagen toen hij nadat zei, anders waren we doorgelopen. We konden niet meer terug. Aarzelend gaven we dan ook onze jas af en gingen naar binnen. Het was binnen donker met veel rood licht. In het midden was er een soort dansvloer waar verschillende stelletjes dicht tegen elkaar stonden te dansen.

We kregen beiden een hoofd als een biet omdat de vrouwen zonder uitzondering topless dansten. Sommigen hadden alleen nog maar een bikinibroekje of een string aan. We kregen een tafeltje aan de rand van de dansvloer en er werd champagne voor onze neus neergezet. We hoefden niets te betalen want dames kregen de drankjes gratis van het huis, zeiden ze. We zaten nog maar net of er kwamen twee mannen naar ons tafeltje die vroegen of ze bij ons mochten zitten. Ze waren een jaar of vijfendertig en zagen er beiden goed uit. Goed gekleed, glad geschoren, echte kerels . Typisch twee mannen die hun tijd voor een groot deel van de dag in de sportzaal doorbrachten. Het enige verschil tussen hen was dat de ene blank was en de ander zwart. We zeiden ja, dat mag. Ze gingen beiden aan een kant van ons zitten, de donkere aan mijn kant en de blanke naast mijn vriendin.

Ze bestelden wat te drinken, ook voor ons, hoewel onze champagne nog niet op was en stelden zich voor: “Ik ben Sjors, zei de blanke, En hij heet Ron.” “Carrie en Lotte,” zeiden wij op onze beurt. Na een tijdje zag ik dat Sjors dichter naar mijn vriendin was toe geschoven en zijn hand op haar dijbeen had gelegd, waarover hij langzaam heen en weer wreef. Ze vond dat kennelijk niet erg want zij deed geen moeite om hem tegen te houden. Ron, die naast mij zat vroeg of ik misschien wilde dansen en ik zei dat ik dat wel wilde. De eerste en de tweede dans waren net zo wild als in de disco en ik probeerde zo goed mogelijk mijn best te doen om hem niet teleur te stellen. De derde dans was echter zo'n hele langzame waarbij hij heel dicht tegen me aan danste.

Hij trok mijn armen om zijn nek en legde zelf zijn armen om mijn middel. Algauw kon hij zich niet meer inhouden en gleden zijn handen over me rug naar mijn billen en liet ze daar liggen. Hij trok me zelfs zo mogelijk nog dichter naar zich toe. Ik liet het toe en hij maakte hier gebruik van en liet zijn handen over mijn billen en het blote deel van mijn rug onder mijn topje dwalen. Ik kreeg het er warm van en hij kennelijk ook want ik voelde zijn stijve lul tegen mijn buik drukken. Hem wegduwen durfde ik niet om niet de aandacht te trekken van anderen rondom ons heen. Dus ik liet hem maar gaan. Eerlijk gezegd had ik er eigenlijk wel plezier in om hem te plagen, want het voelde wel lekker geil aan, en ik wreef zo nu en dan onder het dansen met mijn onderlijf tegen zijn stijve lul. Reden voor hem om mij nog dichter tegen zich aan te drukken. Ik voelde dat mijn kutje reageerde op die stijve lul, ik voelde dat mijn kutsap op gang kwam en mezelf nat worden.

Toen de dans, die eindeloos leek te duren, eindelijk was afgelopen nam hij me bij mijn arm en liep met me terug naar onze tafel. Daar zag ik dat mijn vriendin en Sjors waren verdwenen. Op de dansvloer waren ze niet, anders had ik ze daar ongetwijfeld wel gezien. “Ik denk dat ik wel weet waar zij zijn, zei Ron, kom maar mee.” Hij trok me mee een trap op, een gang in waar, net als in een hotel een aantal deuren op uit kwamen. Doelbewust, hij wist inderdaad waar hij moest zijn, trok hij me met zich mee , deed een van de deuren open en duwde mij naar binnen. Ik verstijfde ter plekke. Hij had me een kamer in geduwd waarin hoofdzakelijk een groot bed stond. Dat hij mij een kamer induwde verbaasde me niet. Half om half had ik dat wel verwacht. Maar wat ik op dat bed zag zorgde voor grote schrik, het bloed steeg me naar de kaken.

Mijn vriendin lag op haar rug op het grote bed terwijl haar vriend in omgekeerde richting over haar heen gebogen zat. Zijn hoofd bewoog tussen haar wijd geopende benen waar hij verwoed haar kutje likte. Kennelijk deed hij haar daar een enorm plezier mee want haar onderlijf bewoog ritmisch tegen zijn tong en zij kreunde en steunde dat het een lieve lust was. Deze grondige behandeling was echter niet de enige reden dat zij zo hartstochtelijk kreunde. Zijn stijve lul bewoog op en neer in haar mond en zo te zien had zij de grootste moeite om die enorme lul in haar mond te houden. Eerlijk gezegd had ik zoiets tot nog toe alleen maar in filmpjes gezien die op school stiekem de ronde deden en had ik eigenlijk gedacht dat die filmpjes allemaal gefaket waren. Mijn hart klopte in mijn keel en mijn kutje droop letterlijk van het geil! Met open mond keek ik naar het stel op het bed en vroeg me af hoe zij zoiets kon doen.

Op school leek het zo'n net en verstandig meisje maar nu liet zij zich wel van een heel andere kant zien. Het stootte mij af maar tegelijkertijd wond het me ook enorm op. Als vanzelf gleed mijn hand naar mijn kutje. Mijn string was kleddernat! Ik stond zo intens naar het stel te staren dat ik nauwelijks merkte dat mijn vriend van achter langs zijn armen om mij heen sloot en mij vast tegen zich aan trok. Zijn handen gleden naar boven en kneedden mijn borsten, eerst op het topje, maar al gauw gleden zijn handen er onder. Mijn tepels reageerden prompt en richtten zich op. Natuurlijk merkte hij dat. Zoveel ervaring had hij wel. Hard trok hij aan mijn tepels tot ik kreunde en fluisterde in mijn oor: “

Zo, zo, Jij hebt er wel zin in, hι?

Volgens mij vind je het wel geil om je vriendin zo tekeer te zien gaan? Je kutje is kletsnat, het geil druipt er gewoon uit! Doe je armen eens omhoog?” Gewillig deed ik wat hij vroeg en het topje werd over mijn hoofd getrokken en achteloos in een hoek gegooid. Onmiddellijk gingen zijn handen terug naar mijn borsten, woog ze, masseerde en kneedde hen en liet de tepels tussen duim en wijsvinger rollen. “Je hebt een paar lekkere borsten, wat een grote tepels heb jij,” gromde hij goedkeurend in mijn oor. Nou, dat wist ik dan ook weer. Ik liet hem zijn gang gaan, gebiologeerd en vet geil als ik was geworden door de voorstelling die zich voor mijn ogen afspeelde. Mijn vriendin kreeg het zo te zien behoorlijk benauwd. Het was duidelijk dat het stel simultaan op het punt stond klaar te komen. Zijn lul was tot een enorme proportie opgezwollen en zat diep in haar keel, terwijl zij zijn hoofd tussen haar dijen gevangen hield en als een razende haar kut tegen zijn lippen en bezige tong aan wreef.

Beiden trilden verstart en kreunden gesmoord als in een heftige koortsaanval. En met open mond zag ik hoe die grote lul krampachtig een grote golf sperma in haar mond spoot. Of zij nu wilde of niet, het was duidelijk dat zij al zijn sperma te slikken kreeg. Ik kreeg geen tijd om het einde volledig mee te maken. Ron eiste mijn volledige aandacht. Zonder vragen maakte hij mijn rokje los, schoof het zover over mijn heupen tot het in een hoopje rond mijn voeten op de grond viel. Hij legde een hand in mijn nek en duwde me naar voren. “Steun met je handen op het bed,” zei hij. Mijn string volgde al snel dezelfde weg als het rokje, en daar ik stond naakt en voorovergebogen voor hem. Als in een droom hoorde ik het openen van een rits, gevolgd door het zachte plofje waarmee zijn broek op de grond viel. Door dat hele gedoe rondom me, het dansen en nu dit, was ik zo ontzettend geil geworden dat het zelfs niet in mij opkwam hem tegen te houden. Waarom zou ik ook? Er kon mij niets gebeuren wat mij al niet eerder was gebeurd. Tenminste, dat dacht ik.

Zijn vingers gleden gretig over mijn buikje en over mijn kutje op zoek naar mijn klitje. Met gemak gleed er een vinger naar binnen, al snel gevolgd door een tweede .”Ah, klonk het tevreden in mijn oor, goed zo, je bent al lekker nat.” En in een gestaag tempo begon hij me te vingeren. Hij had gelijk, ik was vet geil! Ik was drijfnat! Iedere keer wanneer hij zijn vingers in mijn kutje duwde en langs mijn klitje wreef, werd ik alleen maar natter. En iedere keer wanneer hij zijn vingers weer terug haalde, verkrampte mijn kutje automatisch en duwde ik me naar hem op alsof het mij speet dat zijn vingers waren verdwenen. Ik stond zo geil en heet als een bos uien tegen hem aan en wilde maar ιιn ding; zo snel als ik maar kon klaar komen! “Ben je er klaar voor, slet?” vroeg hij...

“Is je kutje klaar voor mijn lul?” “Ja, ik schreeuwde het bijna uit. “Alsjeblieft, schiet op! Ik hou het niet meer.”

Ik miste direct zijn vingers toen die verdwenen, maar dat was maar voor even. Bijna onmiddellijk nam zijn enorme lul de plaats in, wreef zijn brede eikel tegen mijn schaamlippen en drong ze uit elkaar om naar binnen te kunnen glippen. Ik wist nog net een kreet binnen te houden! Hij was echt groot! Groter, veel groter dan ik tot dan toe gewend was. Was het dan toch waar, dacht ik nog, Zijn negers echt groter geschapen dan blanke mannen? Nou, deze in ieder geval wel. Slechts met de grootste moeite slaagde hij erin zijn eikel in mijn kutje te duwen. Ik kreeg het er benauwd van. Het zweet brak me uit langs alle kanten. Met kleine, korte stootjes vorderde hij centimeter na centimeter. “Oh, man, zei hij tot niemand in het bijzonder, wat een nauw kutje! Oh, man, dacht ik, half in paniek, wat een enorme lul! Die kan er nooit in! “Voorzichtig, kreunde ik onder het geweld, je bent zo groot!” Als antwoord hoorde ik hem alleen maar grinniken. Hij ging rustig door waar hij mee bezig was. Ik zuchtte, steunde en kreunde alsof ik opnieuw ontmaagd werd.

Plotseling trok hij zijn lul terug tot alleen de kop nog tussen mijn gezwollen schaamlippen geklemd zat. Hij greep mijn heupen stevig vast en, nog voor ik goed en wel opgelucht kon ademen dat ik van de druk in mijn geteisterd kutje verlost was, ramde hij de enorme lul maximaal naar binnen, alles voor zich uit schuivend wat hij maar aan weerstand tegenkwam, tot hij onmogelijk diep en tot de wortel in mijn kutje begraven zat! Dit keer kon ik echt een gil niet onderdrukken. Ik schreeuwde het uit, zo hard dat hij genoodzaakt was om met een hand voor mijn mond het lawaai te smoren. Door een mist van tranen zag ik dat mijn vriendin en Peter op de rand van het bed zaten toe te kijken hoe ik zo bruut geneukt werd. Zijn handen zaten aan haar borsten en knepen en kneedden er afwezig in. Ik snakte naar adem toen hij weer terugtrok en opnieuw zijn enorme lul in mijn kutje ramde en me met lange, diepe stoten begon te neuken. Al gauw kreeg ik in de gaten dat hij een zeer ervaren minnaar was en daarmee mijn eigen vroegere ervaringen afdeed als een beetje gehannes en gerommel op de achterbank van een auto.

Zijn grote ballen klapten herhaaldelijk tegen mijn kutje en zijn alsmaar bonkende lul leek mijn hele lijf te vullen. Een hand kletste op mijn achterste. “Kom op, teef, verlangde hij, breng eens wat leven in dat geile lijf van je!” en ik deed wat hij me vroeg. Ik slaagde er wonderwel in om mijn achterste omhoog te duwen om zo zijn stoten beter op te kunnen vangen. Duwde me naar hem op wanneer hij naar binnen stootte en draaide met mijn kont als hij terugtrok. Dat was in ieder geval al beter en langzaam verzwakte de pijn om plaats te maken voor een gestaag groeiende hitte die door mijn hele lijf trok. Ik liet me helemaal gaan, precies zoals hij het wilde. “Zo, ja, gromde hij in mijn oor, dat is al een stuk beter.” De opwinding in mijn lijf groeide. “Beweeg je kont, schat. Duw je kont omhoog. Hoger!” Hijgend en kreunend stootte ik mijn achterste naar hem op en nam zoveel mogelijk lul diep in mijn kutje. Tegelijkertijd spanden mijn kutspieren zich om de harde lul om hem maar niet te laten ontsnappen. “Oh, ja, klonk het tevreden achter me, je weet hoe je moet neuken, lekkere teef!” Zwaar leunde hij op mijn rug, neukte me steeds harder en sneller. Ik vermoedde dat hij niet lang meer nodig had of hij kwam klaar. Gelukkig maar, want ik was er ook niet ver vanaf. Koortsachtig bonkte ik tegen zijn snelle stoten in. Mijn hele lijf begon te trillen en te tintelen. Tussendoor gaf hij mij allerlei geile complimentjes, zoals: “Wat een lekker heet kutje heb je, baby. Daar hou ik van. Die krijgt een beurt die je nog lang zal heugen.”

En: “Oh, ja, schat, dat vind je kutje lekker, hι? Zo'n grote zwarte lul.

Vanaf het moment dat je zo geil tegen me aan danste wist ik dat je een geil wijfje was!” Zijn vingers trokken mijn billen uit elkaar en bespeelde mijn aars. Onverwachts schoof hij er een vinger in. Het deed zeer maar ik was al te ver heen om te protesteren. “Oh, kreunde ik hulpeloos, Ik ga klaar komen!” dacht ik, wild bokkend tegen zijn stoten in. “Oh, shit, ik kom klaar. Oh, Shit! Ik kom klaar!” Wat nog geen van mijn vriendjes voor elkaar had gekregen presteerde hij wel. Ik kwam klaar op zijn grote lul als nooit tevoren. Snelle opeenvolgende krampen schoten vanuit mijn kutje door mijn hele lijf. Ik schokte en trilde. Ron had de grootste moeite om mij op zijn plaats te houden. Zijn lul stak steeds dieper en harder in mijn kutje. Uit alle macht klampte ik mij aan het bed vast om maar niet voorover te vallen, terwijl de laatste krampen door mij heen schokten.

“Oh, kut! gromde hij achter me, ik houd het niet meer. Dat nauwe kutje is te veel. Hou je goed vast, slet. Ah!” Hij neukte me zo snel en hard hij kon. Een tel later explodeerde zijn grote lul en spoot hij zijn sperma in dikke, hete stralen in mijn oververhitte kutje! Het gebeurde met zo een kracht en de hitte in mijn kutje was zo groot dat ik opnieuw klaar kwam, nog heviger en heftiger dan de eerste keer. Zo heftig zelfs dat het me even zwart voor mijn ogen werd en de wereld totaal aan mij voorbij ging. Nog net voor ik een flauwte kreeg hoorde ik hem zeggen: “Okι, baby. Rust maar even uit voordat we verder gaan.” Op het moment dat hij dit zei, begreep ik nog dat de nacht voor mij en mijn vriendin nog maar pas begonnen was.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm