Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Nijntje het konijntje van de zestien jarige Esmee
Categorie: tieners | maandag 24 februari 2014 05:01

Geile afspraakjes

Esmee licht rood lang haar, nam het dier mee naar haar vriendin Birgit zeventien jaar, die heeft ook een konijn en dat dier heet Knuf, het was zomers en de beide meiden hadden besloten om lekker bij te kleuren in de grote tuin van de ouders van Birgit. Birgit had midden op het grasveld al zo een uitklapbare omheining neer gezet en er een bakje water geplaatst en wat wortels neer gegooid. Knuf zat er al, heerlijk aan een wortel te knagen en Esmee zette Nijntje er bij in toen ze via de achteringang de tuin in kwam. Birgit en Esmee gingen het huis binnen, waar ze op de slaapkamer van Birgit zich omklede en zich even in de spiegel bewonderde, allebei hadden het afgelopen weekend een nieuw bikini setje gekocht en ze zagen er om op te vreten uit. Esmee met haar B cup en Birgit met een flinke C, dat de jongens hen al achterna liepen als vliegen op de stront, mocht geen verrassing zijn, de meiden hadden nog geen tot weinig ervaring, ja Birgit had al eens een vriendje afgepijpt en die gast had zonder haar te waarschuwen gewoon de sperma in haar mond gespoten en dat had ze in woede in zijn gezicht gespuwd en het was gelijk exit vriendje.

Ze lagen al een tijdje te zonnen, toen er opeens lawaai ontstond in het tijdelijke konijnen verblijf, Birgit en Esmee keken op en zagen dat Knuf in hoog tempo Nijntje aan het berijden was en met een luide schreeuw klaar kwam in Nijntje. Goh, ik wist niet dat konijnen geluid konden maken, reageerde Birgit. Ik wist niet dat jou Knuf een mannetje is, reageerde Esmee, op haar beurt. Ja, en ik denk, dat jij nu oma wordt, over een tijdje, zei Birgit lachend. Jeetje, ja en hoeveel krijg ik er dan wel niet bij. Dat kunnen er zomaar een stuk of tien zijn, zei Peter, de vader van Birgit, die net de tuin kwam inlopen en zich mengde in het gesprek. Tien?, waar laat ik die. Nou als ze wat groter zijn, in de pan, zei Peter weer. Aaaaaaahh…neeeeeeeeeeeee, das zielig, reageerden beiden in koor.

Peter bekeek de beide meisjes met belangstelling, wat waren ze al groot geworden, echte dametjes waren het al, met de rondingen op de juiste plaats, vooral die rooie, die had wat, hoe zeg je dat, een zinderende erotische uitstraling. Esmee had een geil onschuldig pijp smoeltje. Zijn eigen dochter Birgit, had al wat grotere tieten en een beetje een hoerig uiterlijk, vond hij, als hij mocht kiezen dan wilde hij Esmee wel voorzien van zijn harde dikke pik. Hij liet het bij denken, kijken en denken was immers niet verboden, daar had je ogen voor gekregen en een stel hersenen.

Ze smeerden elkaar nog eens opnieuw in met zonnebrand en moeder Ellie kwam even later met glazen drinken naar buiten, niet te lang in de zon blijven liggen, daar hebben jullie morgen weer last van, riep ze bezorgd. Nee mam. Ellie keek nu ook naar de konijnen, want ze hoorde wat, hee, die ene klimt op die andere? He, alweer? Het is bij de konijnen af, die krijgen tenminste genoeg seks, reageerde Peter. Ach, pappie komt te kort, reageerde zijn dochter. O?, is dat zo, gisteren wou ik, maar jij niet, gooide Ellie olie op het vuur. Peter dacht, dus zei niets, hij dacht ik wil die hoerige dochter best wel ff wat uurtjes bezig houden, met d,r geile bek. Hij dacht dat zij zich al wel liet neuken door die gastjes op school. Blijf je eten, vroeg Ellie aan Esmee. Ja, graag, leuk bedankt.

Ellie ging in de keuken bezig en Esmee en Birgit gingen zich omkleden en hielpen daarna Ellie, terwijl Peter in de tuin een biertje dronk, met een enorme erectie in zijn korte broek. Eten is klaar!!, riep Ellie, naar Peter, de rest zat al aan tafel, een gezellige boel, na het eten werd er nog met een kop koffie uit gebuikt. Peter zag nu die Esmee in kort rokje op de bank zitten en voelde weer zijn lid omhoog komen, om de een of andere reden was een kort rokje geiler om te zien dan een bikini?, af en toe kon hij zien dat ze een groen slipje aan had. Esmee keek op de klok, oeps.., wordt tijd dat ik naar huis ga, zei ze en stond op. Peter reikte haar, haar jasje aan en buiten haalde Esmee Nijntje uit de tuin, ga je mee nijn? Tot morgen Birgit, en weg was ze.

Ellie kreeg die nacht een harde beurt van Peter en kwam schreeuwend klaar, ja die Peter kon er wat van, als hij zin had. Peter had echter Esmee in zijn hoofd, waardoor hij zo vreselijk te keer ging. Birgit kon natuurlijk horen hoe haar ouders te keer gingen en met haar vingers bewerkte ze haar klitje om ook maar klaar te komen, echt bevredigend vond ze dat niet, was ze toe aan een harde pik?

Nijntje werd thuis in haar mooie konijnenhok gezet en Esmee knuffelde nog even met haar, jij wordt mama, Nijn.


De volgende morgen.
Esmee kijkt eerst even bij Nijntje voordat ze haar fiets pakt en naar Isedoorn college peddelt, de schooldag verloopt traag, zoals altijd. Esmee fietst weer naar huis en gaat naar haar lievelings dier Nijntje kijken, huh?, hok is leeg, ze stormt het huis in, mama, waar is Nijntje? Die zit toch gewoon in haar hok? NEE, hok is leeg!!

Ik heb geen flauw idee, waar die is Esmee? Esmee d,r mobiel gaat af, hallo?, roept Esmee, ze kent het nummer niet, een voor haar onbekende zware stem roept, als jij je konijn nog levend wil terug zien, dan kom je NU naar het vogelpark, ALLEEN, HEB JE DAT BEGREPEN? Esmee schrikt, haar Nijn is ontvoerd en iemand dreigt om het konijntje wat aan te doen. Heb…..jij……….dat……….begrepen??????, klinkt de stem nu heel ongeduldig, ww..waarom in het park?, probeert ze nog. Omdat ze anders in de pan beland, iemand wil haar Nijn dood maken, de tranen springen haar in de ogen. Wat is er Esmee?, vraagt haar moeder. Nee, niets mm…mama, zegt ze snikkend. Ze moet wel wat, want ze wil haar Nijntje niet kwijt, ze heeft geen keus, vind ze zelf. Ik..ik moet ff weg, zegt ze tegen haar moeder. Waarheen Esmee? Esmee reageert niet meer, ze loopt in haar korte rokje, is dat wel verstandig?, haar tietjes prikken ook duidelijk zichtbaar in haar shirtje, zou ze toch maar een BH aantrekken?, geen tijd…geen tijd gaat er door haar hoofd. Ze rent naar de schuur en pakt de fiets, even later trapt ze zich een ongeluk en scheurt het park in, je mag hier niet fietsen, maar daar heeft ze even geen boodschap aan. Ze heeft geen idee waar ze moet zijn, maar ze ziet opeens Peter staan, de vader van Birgit.

Esmee denkt geen moment aan hem als dader. Peter, heb jij hier iemand gezien? Hoe bedoel je Esmee? Nou iemand die Nijntje heeft ontvoerd, daarom moest ik hier komen. Ze vond het niet raar, dat hij hier was. Moet je goed luisteren Esmee en knoop het goed in je oortjes, wat ik nu zeg, geil sletje, jij komt de vrije Woensdagmiddag, direct na schooltijd weer hier, ik sta dan bij de uitgang en wij tweeën rijden dan naar mijn jachthut, jij komt ALLEEN en jij zegt NIEMAND hier iets over!!, BEGREPEN. Waar is Nijntje? Nijntje is veilig, zolang jij doet wat ik zeg, is ze veilig!, en Peter liep weg. Esmee moest het tot haar door laten dringen, Peter was het, die het dier ontvoerd heeft, waarom? Ze lag die avond te woelen in haar bed, haar Nijn was weg en misschien al wel dood, waarom moest ze met hem mee, hij had haar een geil sletje genoemd?

De volgende morgen, was het Dinsdag. Ze had helemaal geen zin in school en de dag sleeeeeeeeeeepte zich voort en ook de volgende dag Woensdag, leek de morgen maar niet om te willen. Ze stond net in de fietsenstalling, toen haar mobiel af ging, je hebt toch wel een lekker kort rokje aan en je BH thuis gelaten?, geil zaad teefje. HUH??,……..ja..ja, stotterde Esmee, nu werd ze weer geil zaad teefje genoemd, Esmee was nog zo bleu, dat ze de context van het geheel niet begreep. Ik verwacht jou binnen een kwartier hier en ALLEEN!, de verbinding werd verbroken.

Ga je mee, naar mijn huis, het is lekker weer, dan kunnen we weer zonnen, neem Nijntje ook maar mee, dat vind Knuf wel leuk, zei haar vriendin, lachend. Esmee was al een paar dagen erg stil vond ze en misschien kon ze haar wat opfleuren. He?, nee..nee, ik heb geen tijd, moet nog wat doen, en weg was ze. Birgit vond dat raar, haar vriendin fietste als een gek de andere kant op, Birgit zette ook een spurt in en kon haar maar met moeite op afstand bijhouden.

Ze zag haar vriendin stoppen en dook zelf met fiets en al achter een muurtje. Esmee zette de fiets neer en even later kwam Peter aanrijden, hij stapte uit en keek om zich heen, instappen, sletje! Birgit, zag haar vriendin bij haar vader instappen, was die niet naar zijn werk?, ze hoorde hem ook roepen, instappen sletje, hier gebeurde dingen waarvan ze als vriendin, niets van wist en dus ook niet begreep. Esmee, een slet?, als er een al honderd procent maagd was en nog nooit een harde lul gezien, dan was het Esmee wel, wist ze zeker, dacht ze zeker te weten?

Ze hadden haar niet gezien en de auto reed weg. Birgit had geen idee waar die heen gingen, want ze had geen idee, dat haar vader een jachthut had. Wat…wwwww..wat wil je?, vroeg Esmee. Jou, geil sletje. Esmee vroeg verder de hele rit niets meer, in haar hoofd was het nu een rommeltje, wat moest ze daar nu weer mee, de opmerking, jou geil sletje, nog steeds viel het kwartje niet. Ze dacht aan Nijntje, waar was ze en kreeg ze wel genoeg te eten.

Mam…mamma…, schreeuwde Birgit. Ellie haar moeder was boven en stoof de trap af, wat is er, Birgit? Waar is papa in hemelsnaam mee bezig? Die is gewoon, op zijn werk, regeerde Ellie. O, ja?, bel hem dan is op. Hij heeft er een hekel aan, om op zijn werk gestoord te worden. Ja, omdat ie helemaal niet op zijn werk is! He?, waar heb je het in godsnaam over, riep Ellie verbaasd, over de uitval van haar dochter. Birgit, liep naar de telefoon en tikte het nummer in, met Janie, van Broadfast. Hallo, ik ben Birgit van der M, kan ik papa aan de telefoon krijgen, haar moeder schudde met haar hoofd, van nee. Birgit, jou vader is vier maand geleden ontslagen? Wacht even, kan u dat ook even tegen mijn moeder zeggen. Natuurlijk wel hoor? Mam, telefoon voor jou, en ze reikte de hoorn haar richting uit. Ellie liep er naar toe en pakte het aan, hallo?, met Ellie, de moeder van Birgit. Goeden middag mevrouw van der M, er schijnt een misverstand te zijn, maar u man is vier maanden geleden ontslagen wegens verduistering van enkele honderdduizenden euro’s. Ellie trok wit weg en liet de hoorn vallen en ging snel op de bank zitten.

Hoe..hoe weet jij dat, dat hij niet werkt? Ik zag hem vandaag gewoon bij het vogelpark en Esmee moest bij hem instappen! Esmee?, reageerde haar moeder, weer verbaasd. Ja, en hij schold haar uit voor sletje. de wat?????????

Peter en Esmee waren ondertussen de grens al lang en breed over en reden in de Ardennen, waar hij een jachthut had, tja waarvan betaald weten we onder tussen ook, Hé. Wanneer krijg ik Nijntje te zien? Niet zo zeuren over dat verdomde konijn, He, ze is veilig had ik al gezegd. Ze reden nu al een tijd door de bossen op smalle paadjes, voordat hij eindelijk stopte bij toch wel een riante jachthut. Uitstappen jij, weglopen heeft geen zin, want je verdwaald, geile neukhoer, hij begon duidelijk steeds grovere taal te gebruiken. Esmee liep naar binnen, gevolgd door Peter. Zo hier blijven wij wonen, niemand die ook maar een moment denkt dat wij hier zitten. Blijven wonen?, reageerde Esmee. Ja, ik wordt gezocht en jou heb ik voor in het bed. Huh?, was haar reactie, je zou toch verwachten, dat het kwartje viel?

Ondertussen in Nederland. Mam je moet de politie inlichten, opperde Birgit. Waarom gaat Esmee zomaar met hem mee, ik zit met die vraag? Papa heeft waarschijnlijk iets te maken met verdwijnen van Nijntje en chanteert dus Esmee er mee. Ik vond het al raar?, zei haar moeder. Wat vond je raar?, vroeg Birgit, nu op haar beurt. Nijntje zit in de garage. He?, nu is het mooi geweest, als jij de politie niet belt doe ik het. Nee..nee, dat doe ik, eindelijk kwam Ellie in actie, werd wel tijd ook, de politie was nu met een kwartier bij hen, ook al omdat het woord verduistering, was gevallen..bla..bla..bla…..enz, het bedrijf had het nog niet doorgegeven? Politie kwam er al snel achter dat hij een jachthut had gekocht en langzaam kwam het logge politie apparaat in beweging.

Peter was de hele weg al geil, vanwege dat roodharige sletje en nu zou het dan moeten gebeuren, of ze wel of niet mee werkte, deed er niet toe. Trek je shirtje maar uit, sletje, ik wil die geile tietjes van je zien. Ja..maar ik..w..wi..wil dat niet?, maar een revolver die hij opeens toonde, deed haar mening snel veranderen. Esmee trok het shirt over haar hoofd en haar stevige tiener tieten, met twee van die harde tepeltjes, kwamen te voorschijn. Peter voelde zijn harde pik extra schokken, het doel om hier gewoon voor voorlopig altijd te blijven wonen, met dat sletje voor dagelijks gebruik. Slipje ook uit, geil teefje! Esmee trok haar slipje naar beneden en stapte er uit. Peter hield het niet meer, stormde op zijn lust object af, gooide haar letterlijk op het bed en haar polsen waren in rap tempo voorzien van boeien die hij boven haar hoofd aan de bed spijlen klikte, totaal geen weerstand meer, liet ze het gebeuren. Peter begon zich nu uit te kleden en nu zag Esmee haar eerste echte grote dikke pik en ze begon te jammeren...

Ik..ik ben nog maagd, Peter, wetende wat de bedoeling zou zijn.

Peter kon het haast niet geloven en in zijn bloed lul, werd nog meer bloed gepompt, jaja, zei hij lachend, en wel een glad geschoren kaal kutje He, voor wie is dat dan? Esmee snikte, toen ze zijn handen over haar goed verzorgde kutje voelde glijden en wat vingers die haar klitje vonden, een vinger drong tussen haar kut lipjes door, terwijl andere haar klitje begonnen te bewerken. Peter zette een tweede vinger in om naar binnen te dringen, ze voelde lekker strak en best wel droog nog, maar haar klitje reageerde wel op de vingers en ze werd gewoon vochtig, je wordt al nat teefje, jou lichaam gaat verlangen naar een harde pik, He. Esmee snikte, enkele traantjes liepen al langs haar wangen, haar mooie kutje, haar maagdelijkheid, bewaard voor eigenlijk haar eerste echte vriend, ging ze nu kwijt raken.

Huh….huh….nee…huh..ooohh..nee.ik..ooohh.oooohh..ooooooooooohhhhhh, en ze kwam klaar op zijn vingers, haar kut lipjes zwollen wat op en ze was drijfnat en schokte en trilde, haar eerste orgasme en het was zo lekker? Esmee haar lichaam reageerde en stond in vuur en vlam, ooooohhh..ik..ooohhh mmm ooo ja..ja, en Peter ging op haar liggen en keek haar grijnzend aan, jullie zijn ook allemaal het zelfde, He, en hij zette zijn kloppende pik op haar natte maagdelijk kutje, drong naar binnen, haalde even iets terug en ramde nu door, god wat lekker strak voelde dat aan. Esmee voelde een stekende pijn, het viel mee en ze wist nu dat ze het kwijt was. Peter nam haar gelijk met diepe stoten en Esmee nog in de trans van haar eerste orgasme begon te kreunen, de pijn verdween snel en haar tweede orgasme nog heviger dan de vorige, haar kutje begon automatisch de in haar lichaam stotende pik af te knijpen, dit wilde hij elke dag.

Maar………..

Europol was ingeschakeld, het adres van de jachthut was snel achterhaald en een aantal politie wagens, waren al op weg, een helikopter cirkelde al boven de tussen de bomen verscholen hut.

Esmee kreeg haar creampie. Peter kwam brullend in haar klaar en schoot zich helemaal leeg in dat zuigende knijpende kutje, de heli hoorde hij niet eens. Esmee voelde hem in haar spuiten en haar derde orgasme was een feit, pulserend ontving ze de krachtige stralen sperma. Ze lag onder hem te schokken en te gillen van genot, de eerste politie wagens arriveerden op het moment dat Esmee zijn lul in haar mond gedrukt kreeg en ze haar eigen geil en zijn sperma met wat bloed mocht proeven.

De deur werd gewoon ingetrapt en met getrokken pistool, kwamen er een aantal politie mensen binnen, dan gaat het snel. Peter werd geboeid en officieel gearresteerd voor ontvoering, chanteren, verkrachten en fraude, enkele vrouwelijke politie hielpen Esmee. Ze werd in het dichtst bijzijnde ziekenhuis onderzocht en sporen van de verkrachting werden veilig gesteld, haar moeder en vriendin Birgit mochten haar bezoeken en Birgit kon vertellen dat Nijntje gevonden was en in blakende gezondheid verkeerde. Esmee kon dus gewoon oma worden van de kleintjes van Nijntje over een aantal maanden.

Esmee had nu echter wel ontdekt dat ze het maar wat lekker had gevonden, neuken…neuken, ze wilde nu vaker geneukt worden en dus klaar komen. Ze werd dus een van de grootste sletjes op haar school.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm