Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Betrapt met haar speeltjes!
Categorie: speeltjes | donderdag 2 november 2017

Tina wil zich na een warme en zweterig nacht lekker douchen. Ze staat met één been in haar slipje om die uit te trekken als haar mobieltje gaat. Ze heeft geen idee wie dat kan zijn, zo vroeg. Daarom reageert ze met “Hallo.” “Ja, hier Kees de klusjesman. Ik dacht dat we om 07.30 uur een afspraak hadden. Ik sta voor de deur ik bel me suf, maar niemand doet open.” “Shit vergeten,” zegt Tina. “Sorry, ik ben het helemaal vergeten ik kom er aan om de deur te openen, nogmaals sorry.” “Maakt niet uit,” zegt Kees, “Je bent in ieder geval thuis. Ik sta ook wel eens voor een dichte deur en dan blijken de mensen op vakantie te zijn gegaan.” Tina doet haar slipje uit en haar badjas aan. Een vrouw in een badjas daar zal een klusjes man toch niet opgewonden van raken? Denkt Tina.

Geile afspraakjes

Alhoewel het wel een aantrekkelijke vent was waarmee ze de afspraak maakte. Halverwege de 30 en hij deed veel aan sport en had een lekker gespierd lichaam, dat herinnert ze zich nog uit het gesprek van 6 weken geleden. Kortom een vent waar ze zich wel door zou willen laten verleiden. Kees was haar aangeraden door een vriendin. Die sprak over een “vlotte werker, die geen klus uit de weg gaat.” Een opmerking die toen niet tot Tina doordrong ze was allang blij dat ze een betrouwbaar iemand kon vinden om het achterstallige onderhoud in haar huis weg te werken.

Tina is begin 40, een strak sportief lichaam en grote borsten en gevoelige tepels. Als er lang aan haar tepels gezogen wordt trekken er orgasme-achtige trillingen door haar lichaam. Borsten voor liefhebbers dus. Gekleed in badjas opent ze de deur voor Kees. En Kees ziet onmiddellijk dat Tina er in haar badjas een stuk lekkerder uitziet, dan toen ze keurig gekleed de afspraak met hem maakte. Ze nemen de lijst met werkzaamheden even door en lopen daarbij het hele huis door. Ook in de slaapkamer moet het één en ander gebeuren. En op het nachtkastje liggen een aantal dildo’s en speeltjes die Tina vergeten heeft op te ruimen. Ze schrikt en hoop dat Kees er over heen kijkt.

“Zo, jij hoeft je ’s nachts niet te vervelen.”

Tina krijgt een fel rode kleur, voelt of haar badjas nog wel goed dicht zit en mompelt iets van “Jeuk is erger dan pijn.” Waarop Kees in lachen uitbarst, en zegt, “dat is een goeie die onthoud ik!” “Maar uiterste gevallen ben ik ook voor dat soort klusjes in te huren!” De woorden van haar vriendin, “die geen klus uit de weg gaat” worden Tina ook duidelijk.

Kees heeft zelf al een planning gemaakt en zegt met de vloer in de hoek in de woonkamer beginnen. Maar om daar te kunnen werken moet de bank verplaats worden. “Als jij mij nu even helpt met het versjouwen van de bank dan red ik me veder wel.“ “Geen probleem,” zegt Tina ik kom regelmatig in de sportschool dus ik ga ervan uit dat ik voldoende spierkracht heb om met jou dat klusje te klaren.” Maar de bank blijkt zwaarder dan gedacht en Tina minder sterk dan ze dacht. Bovendien ligt er vloerbedekking op de vloer hetgeen schuiven er ook niet makkelijker op maakt. Tina en Kees moet alle zeilen bijzetten en alle krachten aanwenden om de bank verplaats te krijgen. Wat Tina echter niet door heeft of er althans geen aandacht aan besteed is het feit dat door al dat geschuif en getrek haar badjas openvalt. En als de bank op de juiste plaats staat, staat Tina met een praktisch open badjas uit te hijgen. “Wow, wat een lekkere borsten,” zucht Kees.

“Geweldig, ik schat wel DD cup en lekkere tepels om aan te zuigen.” Tina weet niet hoe snel ze haar badjas dicht moet maken, maar door het getrek aan die bank is alles wat in het ongerede geraakt dus het kost enige moeite om de badjas weer sluitend te krijgen. Kees vindt dat niet erg en geniet van het uitzicht. “Sorry, had ik niet moeten zeggen,” zegt Kees. “Maar ik kan mijn ogen toch ook niet sluiten voor al dat moois en lekkers.” “Volgens mij ben je niet alleen klusjesman maar ook oversext,” is de geprikkelde reactie van Tina. “Maar ik ga me aankleden,” zegt Tina en loopt boos de kamer uit. Terwijl Kees nog nageniet.

Even later meldt Tina, keurig gekleed, dat ze een afspraak heeft in verband met haar werk en dat ze in de loop van de middag terug is. Tina had de hele dag moeite zich op haar werk te concentreren. Die Kees was een lekker ding en ook bereid om als vervanger van één van haar dildo’s op te treden. Het kutje van Tina was de hele dag nat als ze dacht wat er de komende dagen nog zou kunnen gebeuren.

Toen Tina tegen het eind van de middag thuis kwam was ze dan ook behoorlijk geil. Toen ze Kees met ontbloot bovenlichaam aan het werk zag werd het er niet beter op. “Zal ik een kop koffie maken? Of heb je liever een biertje?” vroeg Tina. “Doe maar koffie, ik wil wat langer doorwerken. Maar straks een biertje is niet verkeerd.” Tina kleedde zich om in wat luchtigs. En zo zaten Kees en Tina even later in de tuin aan de koffie. Bij het aanbieden van de koffie boog Tina lekker voorover, zodat Kees een prima kijk had op haar geweldige borsten. Kees had ze die morgen al in volle glorie gezien. Maar zo’n inkijk veroorzaakte toch weer de nodige opwinding, waarop zijn jongeheer enthousiast reageerde. Hetgeen de geile Tina niet ontging. Na de koffie ging Kees weer aan het werk en Tina ging kranten lezen.

Aan het begin van de avond zei Kees dat hij er mee stopte en morgen zou terug komen en hoopte dat Tina klaar was om de deur te openen. Bij de deur namen ze afscheid. Toen ze tegenover elkaar stonden kon Tina zich niet meer beheersen en kuste Kees vol op de mond. Hij schrok maar vond het geweldig. “Je zoent ook nog lekker,” was zijn reactie. “Maar ik moet er vandoor want mijn voetbal team wacht op me.”

Tina was bloedgeil temeer daar haar poging Kees te verleiden was mislukt. Haar kut was drijfnat en ze sliep onrustig. Ze vingerde zich veel en heftig. En na een paar lekkere orgasmes viel ze in een onrustige slaap. Ze had de wekker op tijd gezet en toen Kees op de stoep stond zag ze er keurig gekleed uit. “Je zie er uit om te zoenen,” zei Kees en dat deed hij dan ook. Kees trok Tina tegen zich aan zodat hij haar heerlijke borsten weer voelde. Hij bewoog zijn bovenlichaam om zo haar heerlijke tieten te masseren. Tina zuchtte diep. “Zo dan ga ik maar eens aan het werk,” zei Kees. Tina bleef verbouwereerd en met een nat kutje achter.

Ze was weer of beter nog steeds bloed geil. Telkens als ze naar het toilet ging kon ze niet nalaten haar kutje te vingeren. Kreunend kwam t ze klaar, waarop een college die ook op het toilet was haar vroeg of er wat aan de hand was. Tina was blij toen ze naar huis kon. Kees was nog steeds bezig. En weer stond hij te werken met dat heerlijke gespierde en ontblote bovenlijf. De genotskrampen schoten door de natte kut van Tina. Ze ging naar boven en trok weer een luchtig jurkje aan dat niet te veel te raden over liet. “Nog een biertje voor je weggaat?” “Mag ook wel twee, want ik heb vanavond geen andere afspraken.”

En zo zaten ze even later in de tuin. Telkens als Tina zich voorover boog had Kees een volle kijk op haar tieten met inmiddels stijve tepels. Tina twijfelde wat te doen. Hem botweg verleiden of het initiatief aan hem over laten. Kees werd steeds geiler en zijn lul harder. Tina zag de reuring in zijn werkbroek. Door die opkomende erectie zat Kees ongemakkelijk en ging telkens verzitten in de hoop zijn jongeheer wat meer ruimte te geven. “Wat ben je onrustig.” “Ja na een dag werken zit mijn werkpak niet meer zo lekker.” “Dan doe je dat toch uit,” was de iets te enthousiaste reactie van Tina. “Dat doe ik morgen dan zal ik wat andere kleding meenemen. Om hier nu in mijn boxer te gaan zitten gaat wel wat erg ver.”

“Ik heb daar geen bezwaar tegen!”

Kees stond op. Ook Tina stond op, ze liep naar hem toe en omarmde hem. En kuste hem vol op de mond. “Ik heb nog een klusje voor je,” fluisterde ze in zijn oor. Kees reageerde enthousiast en drukte zijn lichaam stevig tegen Tina aan. Hij voelde haar borsten en Tina voelde zijn stijf geworden jongeheer. Ze stonden als tieners te tongen. Kees liet zijn handen over de rug van Tina glijden en masseerde haar billen. Wat had die meid een heerlijk volle kont en brede heupen. Tina voelde een schokgolf van genot door haar onderlichaam trekken. Kees streelde haar heupen en schoof zijn hand onder haar rok. Door haar slipje heen masseerde hij haar warme natte kutje. Tina nam een beetje afstand en maakte zijn broek los en schoof hem langzaam naar beneden. Ze voelde zijn stijve lul. Toen zijn werkbroek op de grond lag schoof ze zijn boxer naar beneden. Zij stijve lul klapte omhoog tegen zijn buik. Tina schrok, niet alleen van het geluid, maar vooral ook van de grote pik die ze zag. “Wauw, wat een lekkere jongen,” was haar reactie.

Tina spreidde haar benen om Kees meer ruimte te geven haar kutje te bewerken. “Jaahh ga doorrr heerlijk, maak me klaar, ga doorrr,” zuchtte Tina. Kees sabbelde aan haar oorlelletje en kust zacht in haar nek, terwijl hij haar vingerde. Het kutje van Tina was inmiddels drijfnat, haar kutgeil liep rijkelijks langs zijn vingers. Met één ruk scheurde Kees haar slipje van haar heupen en duwde twee vingers naar binnen. Haar kutsappen liepen langs zijn hand Tina omklemde hem met volle kracht. “Jaahh ik komm, ik komm jaahh heerlijk jaahh. Ga door ga door.” En Kees ging door en bezorgde Tina haar eerste hoogtepunt. Langzaam kwam ze tot rust. “Oh wat was dat lekker, wat had ik dat nodig,” was haar reactie. Kees voelde haar harde tepels. Hij bewoog zijn bovenlichaam om ze te masseren. “Ja jij weet wat een vrouw lekker vindt,” zuchtte Tina. Ze liet haar hand langs zijn gespierde lichaam glijden en greep zijn harde lul. Ze ging langzaam op en neer. Ze kon haar hand er nauwelijks omheen krijgen. “Wat een lekker dikke pik,” zuchtte Tina.

“En die is helemaal voor jou, lekker sletje van me.”

Ze bleven elkaar vingeren, aanraken en strelen en plotseling lagen de kleren die ze droegen op de grond. Ze voelden elkaar feilloos aan en liepen zonder wat te zeggen naar de slaapkamer. Het klitje van Tina was gezwollen tot een klit, haar kleine schaamlippen hingen, glinsteren van het vocht, gezwollen naar buiten. “Wow wat een lekkere kut Tina!” was de reactie van Kees. “Maar die pik van jou mag er ook zijn, dat is buitencategorie.” Tina keek er met een verlangende blik naar. “Wauw, wat een pik, wat een lekker dik en lang. Neuk me Kees, neuk me klaar, laat me komen door die lekkere pik van je.” Terwijl Tina sprak ging ze op haar rug op bed liggen, spreidde ze haar benen en trok haar knieën een beetje op. Bloedgeil en helemaal klaar om de lekkere leuter van Kees te ontvangen.

Kees ging op Tina liggen, hij manoeuvreerde zijn eikel voor haar kutje en begon aan haar tepels te zuigen, die al snel hard werden. Tina lage te sidderen en te schudden, ze genoot maximaal en ongeremd. “Neuk me, geile dekhengst, neuk me, ik wil je lul in mij voelen.” Maar Kees gaf geen krimp hij bleef aan haar tepels zuigen en zijn eikel drukte zacht tegen haar warme kutlippen zonder naar binnen te gaan. En langzaam bouwde zich het orgasme in het opgewonden lichaam van Tina op. En plotseling was het er met een siddering en luid gekreun en gehijg kwam Tina weer klaar. Op dat moment duwde Kees zijn harde lul langzaam in haar kut. Het orgasme van Tine werd heviger en heftiger. Ze trok haar benen op en greep zichzelf bij de enkels. Tina was volledig buiten zichzelf ze rolde met haar ogen haar hele lichaam trilde en schokte ze hijgde, gilde en kreunde.

Kees begon haar nu langzaam te neuken. Hij duwde zijn pik langzaam naar binnen en trok hem langzaam weer terug. Tina reageerde op ieder beweging met een schokkend orgasme. Terwijl Kees langzaam door stootte en zo naar zijn eigen hoogte punt werkte kwam Tina een beetje tot rust. Maar die rust duurde niet lang, omdat Kees niet meer langzaam doorstootte, maar even stopte vlak voor hij tot maximale diepte in haar natte kut zat. Hij wachtte even en stootte toen met volle kracht door. Tina gilde van Genot en pijn.

“Jaahh dat is lekker je neukt mijn baarmoeder, neuk me hard en fel. Ik scheur helemaal open voor je, ik barst. Neuk me klaar, neuk me klaar.”

Kees ging door in zijn eigen ritme en voelde hoe Tina daar op reageerde. Ze had haar benen hoog opgetrokken om hem zo diep mogelijk te voelen. Bij iedere stoot raakte hij haar baarmoeder en bij iedere stoot kreunde en gilde ze. “Auw, auw, jaahh neuk me, neuk me, neuk mijn baarmoeder, diep, neuk me klaar, spuit me vol.” Het leek of Tina in een permanente staat van orgasme was. “Tina, ik ga komen, ik ga spuiten, ik ga komen. Jaahh ik komm ik spuit jaahh.” En schoksgewijs spoot Kees zijn sperma diep in de warme kut van Tina. “Ik voel je warme zaad hijgde ze, wat heerlijk wat heb je een lekkere dikke lul, spuit maar spuit me vol. Spuit me klaar. Wat was ik daar aan toe!” Stoot na stoot spoot Kees zijn zaad diep in haar wellustige lichaam. Langzaam kwamen ze tot zichzelf.

Tina liet haar benen zakken, Kees viel voorover op haar warme bezweette lichaam. Tina sloeg de armen om Kees heen zij huilde van genot en kuste hem hartstochtelijk. “Oh Kees wat was dit lekker ik ben tijden niet meer zo klaar gekomen.” “Ja, het was ook heerlijk,” zei Kees terwijl hij zijn half slappe lul uit haar kut voelde glijden. Ze bleven lekker liggen genietend van elkaars bezweette lichamen. “Morgen na het werk een ander standje,” zei Kees, dat hoort bij de service. “Ik ben blij dat je ook kutklusjes doet,” zei Tina en kuste hem vol op de mond.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/speeltjes/3217/Betrapt-met-haar-speeltjes!.html