Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Mijn baan als dildo verkoper
Categorie: speeltjes | vrijdag 11 april 2014 03:14

Geile afspraakjes

Wibo zat met z'n handen in zijn haar. Gisteren was hij failliet verklaard. De bank had besloten om hem geen krediet meer te verlenen, en de gemeente eiste het startkapitaal dat ze hem twee jaar geleden hadden gegeven terug. Zijn ICT bedrijf was ten einde. In het begin liep het als een trein maar toen hij dacht dat hij het gemaakt had liet hij het iets teveel verslappen. Het ging helemaal fout. Internet is leuk, maar als je, je side niet goed beveiligd of als je niet aan de wensen van je klanten, voldoet dan heb je een probleem. Wibo zat bij z'n maat Kees steen en been te klagen, "hoe moet het nou, ik heb geen rooie cent meer!! Kan jij me niet wat lenen," vroeg hij aan hem. Kees keek naar zo'n hopeloze vriend. Ze zaten bij hem thuis in zijn schuur. Kees zelf was en handige zakenman. Zo'n mannetje die overal handel in zag, en daardoor kon hij wel goed in zijn levensonderhoud voorzien. Hij had al eens eerder tegen Wibo gezegd van 'kom nou maar bij mij werken, dat ICT gedoe van jou word helemaal niks,' maar hij wilde niet luisteren. En nu zat hij met de gebakken peren.

Kees dacht na. Laatst had hij een inboedel gekocht van een sexshop. Het grootste deel bestond uit een grote voorraad dildo's en vibrators. Het was een slappe handel, die hij aan de straatstenen nog niet kwijt kon. Hij kreeg een idee, toen hij naar Wibo keek. "Waarom kom je niet voor mij werken, vroeg hij. Wibo veerde gelijk op. "Geweldig!" riep hij. "Wat moet ik doen?" "Jij hebt toch voor je ging studeren nog leesmappen verkocht langs de deur," vroeg Kees. "Huu ja dat klopt," zei Wibo. Hij herinnerde zich die grijze periode in zijn leven nog wel. Hij keek Kees aan, en zei, dat hij het niet zo zag zitten om dat weer te gaan doen. Kees zuchtte, "ik vraag je niet of je die weer wil gaan verkopen, maar jij hebt ervaring om langs de deur te gaan, om spullen te demonstreren en te verkopen. Ik heb een gouwe handel hier liggen!! En we spreken af dat jij de helft van wat je verkoopt zelf mag houden. Dat is toch een goede deal!?"

Wibo keek zijn maat aan. Zijn redder in de nood. Wat een aanbod was dat. Hij wilde niet gelijk laten merken dat hij enthousiast was en deed net of hij een beetje aarzelde. "Wat is dat dan voor gouden handel?" vroeg hij nieuwsgierig. Kees stond op een trok een doos open. "Dildo's," riep hij. "Tarzans, Electriese Melkboeren!!" Wibo keek hem glazig aan. "Wat zijn dildo's?" vroeg hij. "En waar verkoop ik die. Op de markt?" Kees schoot in een stuip van het lachen, en kwam bijna niet meer bij. Hij was even vergeten dat Wibo zo in het tv programma over die maagden kon. Die nerd had waarschijnlijk nog nooit een naakte vrouw gezien!! Kees bedacht en plan. Hij wist wel iemand die kon helpen om uit te leggen waar die handelswaar voor diende.

Hij had een tante die jarenlang op de wallen had gewerkt, ze was inmiddels wel met pensioen, maar hij wist zeker dat ze haar neefje wel uit de brand zo helpen als hij daarom vroeg. En trouwens het geld dat ze er voor wilde hebben trok hij gewoon af van Wibo z'n opbrengst af. "Ik weet iemand die ons uit gaat leggen hoe die dingen werken," zei Kees tegen Wibo. "Morgenavond om acht uur moet je zorgen dat je hier bent!"

Wibo ging naar huis. Hij had grote plannen. Die handel van Kees zou hem geen windeieren leggen dat wist hij zeker. Hij bedacht dat hij misschien wel eens party's kon organiseren. Vroeger was hij wel eens bij de buurvrouw geweest op zo'n demonstratie van plastic keukengerei. Dat zou toch ook wel met dat spul kunnen dacht hij. Totaal ontwetend van wat hem te wachten stond ging hij de volgende avond naar Kees zijn huis. Hij was zeer benieuwd naar wat hij geregeld had.

Kees had zijn tante zo bereidwillig gevonden om Wibo uit te leggen hoe die handel werkte, en zeker toen hij zei dat er nog een klein bedrag mee te verdienen was. Ze was zeer vereerd dat Kees haar gevraagd had om na al die jaren hard werken nog eens haar kwaliteiten ten toon te spreiden. De glorie van vroeger is er al een eind af hoor Kees, had ze gezegd. Ik ben geen twintig mιιr!! Maar dat vond Kees geen probleem. Wibo houd wel van rijpe vrouwen zei hij. Ze was al behoorlijk op leeftijd en dat kon je ook wel zien. Je kon duidelijk zien dat ze goed genoten had van alles dat God verbood. Met andere woorden, ze had wel een beetje last van overgewicht. Ook dat is niet erg hoor tante, had Kees tegen haar gezegd. Ik ben al lang blij dat je me wil helpen.

"Zo jongens," zei tante Mien. "laat maar eens zien wat je hebt Kees!" Ze zaten met z'n drieλn in het schuurtje van Kees. Kees had z'n tante in een makkelijke fauteuil geparkeerd. Wibo zag haar zitten in haar felgekleurde opzichtige bloemetjes jurk. Hij vond dat de vrouw er wel een beetje overdadig opgemaakt uitzag. De make-up die in lagen was opgebracht maakte haar er niet jonger op. En die blonde pruik die een beetje scheef stond op haar hoofd vond hij ook geen gezicht!

Kees diepte uit en grote kartonnen doos en paar verschillende modelletje's op en zette ze op tafel. "Zo tante hier zijn ze," zei hij. Hij deed in elke vibrator en paar nieuwe batterijen en drukte Wibo op het hart dat, als hij ze ging verkopen, dat die er niet gratis bijgeleverd werden. Tante bekeek de handel en stond op. "Daar kunnen we wel wat mee," zei ze. Ze trok haar rok omhoog en ontdeed zich van haar kanten onderbroek. Ze liet het kledingstuk dat de grote had van een kleine een-persoonstent met een achteloos gebaar op de grond vallen. Onder toeziend oog van Wibo en Kees liet ze zich wijdbeens terug in de stoel vallen. Kees en zijn maat zaten diep onder de indruk te kijken naar het gene dat tante daar uitstalde. Tante Mien had wat last van spataderen en haar benen zagen er uit alsof er een print op zat van googlemaps met een afbeelding van de Nijldelta. Kees gaf tante en flesje geparfumeerd glijmiddel in de hoop, dat dat de licht bedorven zalmgeur die van tussen haar dijen opsteeg een beetje de lucht zou neutraliseren. Tante was bescheiden, ze nam de kleinste vibrator van de tafel en zette hem op de hoogste stand. "Let nu goed op hθ Wibo," zei Kees. Tante Mien, smeerde haar kut in met glijmiddel en duwde de vibrator in een keer diep naar binnen. Het ding ging trillend naar binnen met de acurratie van een scudraket. "Oooooh jemig zeg," riep tante met een hoge stem. "Dat is lang geleden dat ik zoiets gevoeld heb." Ze begon wild te bewegen in de stoel, het meubelstuk begon luid krakend te protesten en haar pruik zakte steeds schever van haar hoofd.

Wibo zag het allemaal gebeuren. Het schouwspel werd te veel voor zijn zwakke maag. Hij stond op en rende de schuur uit. Met de trillende vlees massa nog op zijn netvlies, kotste hij over de begonia's van Kees in zijn achtertuin. Onthutst en in een lichte shock liep hij zonder afscheid te nemen naar huis.

De volgende dag meldde hij zich weer bij Kees die hem met gemengde gevoelens ontving. "Wat was dat nou gisteravond? waarom was jij nu zo snel pleitte? Mijn tante was niet blij met je. Ze zei nog van, "nu lig ik me hier een beetje uit te sloven en nu gaat die kerel er vandoor!" Wibo haalde zijn schouders op een excuseerde zich. "Sorry, maar ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die dat mooi of leuk of lekker vinden, om naar te kijken!" zei hij. "Ik vond het maar een onsmakelijke bizarre vertoning!!" "Ja dat kan wel wezen, mijn tante is niet meer zo strak als vroeger, maar ik kan je verzekeren dat ze er niet allemaal zo uit zien," zei Kees. Hij was nu toch wel een beetje ongerust dat Wibo hem niet meer zou helpen om van die handel af te komen. 'Ik mag het hopen' dacht Wibo.

Gevuld met een rugzak vol met vibrators en dildo's ging Wibo op pad.

Kees had hem verteld dat hij de meeste kans zou maken bij de boerderijen in de polders rond de stad. "Want daar hebben ze geen Internet, daar kunnen ze dat unieke produkt dat jij bij je hebt niet anoniem kopen. Eigenlijk hebben die mensen, geluk dat jij langs komt. Hιιl veel geluk!! En vergeet niet, je mag ze niet verkopen aan meisje onder de zestien, want daar krijg je geheid gedonder mee!! Nou veel succes," riep Kees nog naar z'n maat, toen hij hem zag vertrekken op z'n mountainbike.

De eerste boerderij sloeg hij maar over. Toen hij het erf op fietste werd hij gelijk verjaagd door een grote valse Duitse herder. Dat beest beet gelijk een stuk uit z'n broek. Bij de volgend had hij meer geluk. Daar kreeg hij tenminste de kans nog om aan te bellen. De deur werd open gedaan door een struise boerin. "Wat mot jij hier," vroeg ze sjagerijnig aan hem. Ze keek naar Wibo die daar bekaf van het fietsen stond te hijgen in zijn zwarte pak alsof hij er net een triatlon op had zitten. "Wij zijn al gered," zei de boerin, en we kopen niks aan de deur!" "Ja maar Mevrouw, zei Wibo die zich niet gelijk uit het veld wilde laten slaan. "Met wat ik te koop heb, daar gaat U heel lang plezier van hebben. Dat kan ik U garanderen!!"

"Nou kom dan maar effe binne, maar niet te lang hoor! Ik mot zo de kippen nog voeren!!" Wibo liep achter haar aan. Hij mocht op de keukentafel zijn waar uitstallen. De boerin ging zitten en keek naar al dit rare spullen die hij op tafel had gelegd. "Wat zijn dat, knul." vroeg ze een beetje tam. "Dit mevrouw," begon Wibo en beetje zenuwachtig. "Zijn apparaten om U zelf mee te verwennen!" Hij keek naar de boerin en schatte de maat. Hij nam de grootste.

Wibo nam even pauze. Hoe moest hij dat nou uitleggen zonder dat hij gelijk de boerderij werd uit gesmeten. "Hoe werkt dat dan," vroeg de boerin ongeduldig. Wibo besloot maar gewoon om met de deur in huis te vallen. Hij liet de vibrator trillen en gaf hem aan de boerin, ze liet hem bijna vallen toen ze hem aanpakte. "Dit ding kan je er in stoppen en dan krijg je een heel lekker gevoel!" "Waar mot ik dat dan instoppen," vroeg de vrouw benieuwd. Ze had dergelijke apparaten nog nooit in haar leven gezien. "In uw kut," zei Wibo. Zo het hoge woord was er uit. Hij keek de boerin hoopvol aan. "Waaat? In m'n wat?? Wibo zag de vrouw rood aanlopen. 'Ik geloof dat ik m'n verkoop tactieken wat moet aanpassen,' dacht hij. "Weg der uut," schreeuwde de boerin, "ben jij bedonderd, hoe kom je op het idee!! Je denkt toch niet dat ik zoiets mijn muts ga stoppen!" De boerin greep Wibo in z'n nekvel en smeet hem met rugzak en al het terrein af. "Oprotten" riep ze. "En laat ik je nooit meer zien!"

Wibo vervolgde z'n weg. Als het zo gaat kom ik nooit van die handel af dacht hij. Kees had wel gelijk, toen hij zei dat bijna niemand wist wat hij te koop aanbood, en waar het voor diende. Na een tijdje fietsen, kwam hij bij een andere grootte boerderij. Er stond een bord met de tekst: manege de trappelende hoeven. Alleen voor volwassenen. Dan maar eens hier mijn geluk beproeven, dacht hij.

Hij liep het gebouw binnen een kwam in een kleine kantine die uitkeek op een met zaagsel gevulde bak waar twee vrouwen in rond reden op een paar shetlandpony's. Er viel Wibo gelijk iets vreemds op. Die vrouwen droegen allebei een soort moterpak, en zo te zien hadden ze het prima naar hun zin. "Kan ik wat voor U doen," hoorde hij plotseling een zachte stem achter hem. Wibo draaide zich om en zag een prachtige blonde jonge vrouw die achter hem de kantine was binnen komen lopen. "Bent U een nieuw lid?" vroeg het meisje. Wibo schraapte zijn keel. "Huh nee ik ben vertegenwoordiger in seksuele voorwerpen, U weet wel, massagestaven en dergelijke!" "Ooe wauw, dan ben je hier aan het goede adres!" Het meisje stapte de bak in en riep de twee vrouwen die op de pony's zaten. "Kom gauw," riep ze. "Er is hier een verkoper met kunstlullen!!" Toen Wibo de twee vrouwen van die beesten af zag komen, zag hij dat die dames wel heel vreemde broeken aan hadden. Er zat helemaal geen kruis in! En ze keken heel erg gelukkig. Wibo werd er helemaal blij van. Eindelijk had hij beet. Eindelijk potentiλle klanten!! "Nou laat maar eens zien," zei de vrouw die de andere twee had geroepen. Ze gingen gezellig bij hem staan om te kijken wat hij allemaal in zijn rugzak had zitten.

"Zijn jullie bekend met dit soort voorwerpen," vroeg Wibo nog een keer voor de zekerheid. Hij had geen zin om weer hardhandig uit een boerderij gedonderd te worden. "Wat heet," zei een van de dames tot zijn opluchting. "Ik ben hard aan vervanging toe. "Je komt als geroepen!" Wat een geluk, dacht Wibo. Dat scheelt weer een boel uitleg. "Mogen we ze ook eerst uit proberen om te kijken of ze werken?" vroegen ze aan hem. Daar had Kees al voor gewaarschuwd. Niet laten proberen want die dingen kunnen niet omgeruild worden, behalve als ze niet werken natuurlijk. Daarom mocht hij ook nooit zijn adres geven, dit voor de zekerheid. Alleen verkopen als ze nog in de verpakking zitten had hij hem op het hart gedrukt. Wibo, de goedheid zelve gaf toe aan het verzoek van de vrouwen. Hij had vandaag al zoveel afgezien, dat hij makkelijk om te praten was, trouwens hij was al lang blij dat hij nu een paar serieuze klanten had! "Ga je gang, zou ik zeggen," zei hij tegen de dames die wellustig in zijn rugzak begonnen te rommelen. De meiden kozen ieder en mooie dildo uit. Toen Wibo ze vulde met verse batterijen, ontkleedde de drie dames zich, behalve een dan. Die hield haar mooie roze hoofddoek strak rond haar knappe gezicht gebonden. Waarom ze dat deed was Wibo een raadsel, maar toen hij later hoorde dat ze Fatima heette ging er bij hem een lichtje branden. De vrouwen namen ieder een dildo en begonnen zichzelf met die dingen ontspannen te verwennen. Ze trokken zich niks aan van het feit dat Wibo naar hun stond te kijken.

Hij kwam ogen te kort! Dit zag er heel wat anders uit dan wat hij gisteren had gezien!! Hij kreeg warempel zelfs een stijve toen hij zag hoe de vrouwen al dat trillende plastic tussen hun schaamlippen duwde. Het zag er heel wat strakker uit als de open wond van tante Mien!! Het duurde niet lang voor de eerste klaarkwam. Luid kreunend en wild bewegend kwamen ze om de beurt klaar. Die met het hoofddoekje schreeuwde luid, "Oooh, in lala, ooh in lala."

Hijgend lagen ze alle drie bij te komen van hun orgasme. "Ιn, hoe bevallen ze," vroeg Wibo. Het was een overbodige vraag natuurlijk, want de vrouwen zagen er alle drie zeer bevredigd uit. "Nemen jullie ze?" "Een echte is wel veel beter hθ," zei ιιn van de vrouwen, en ze keken alle drie geil naar Wibo zijn kruis dat bol stond van opwinding. "Wij kopen ieder zo'n ding van je op ιιn voorwaarde," zei de vrouw met het hoofddoekje. Wibo was helemaal blij toen hij dat hoorde, de eis die ze zouden stellen om tot aanschaf over te gaan vond hij niet belangrijk. "Laat je broeken maar eens zakken," riepen ze in koor. "We willen die echte wel eens zien!!" Verlegen en met de gedachte 'het leven van een zakenman gaat niet over rozen' ontblootte hij zijn staalharde lustobject. "Mijn God," zei Fatima in het Arabisch, en de andere in het Nederlands.

"Waarom loop jij met kunstorganen te leuren, terwijl je zelf zo goed voorzien bent? Dat is minstens 20 centimeter heerlijkheid!!" riep ιιn van de vrouwen. Ze kropen alle drie op hun knieλn over de grond naar Wibo, die licht in paniek raakte. Hij probeerde ze nog uit te leggen dat hij het nog nooit gedaan had, maar daar trapte ze niet, daar geloofde ze niks van. "Iemand met zo'n lul zou zich dood moeten schamen als je het vrouwelijk geslacht zoiets onthoud. Maak dat maar iemand anders wijs!" Nu ze voor hem zaten, begonnen ze zelfs nog een beetje ruzie te maken ook, wie hem het eerst vast mocht houden. "Dames, dames," Wibo probeerde ze nog tot enige orde te roepen maar dat had weinig zin. Alsof hij de enige achtergebleven man was na een catastrofale wereldramp, begonnen ze aan zijn stijve pik trekken. Ιιn van de vrouwen ging pontificaal op de tafel liggen met haar benen wijd. "Kom, kom, neuk me met die lange lat van je," riep ze.

"Laat me hem voelen, hang hem erin!"

Dat aanbod sloeg Wibo niet af. Hij duwde de andere twee van hem weg, en gaf toe aan zijn natuurlijke instincten. Wibo ging tussen de benen van de vrouw staan. Hij richtte zijn zware pik op haar openstaande kut. Voor de mensheid was het maar een klein stapje, maar voor Wibo de grootste in zo'n leven tot nu toe. Hij richtte zijn eikel op haar kut en deed een klein stapje naar voren. Hij liep hem er bij wijze van spreken gewoon in. Hij voelde hoe de warmte van de mooiste holte van de vrouw rond zijn pik sloot. Wibo legde brutaal zijn handen op de borsten van de vrouw. Ze voelde hoe hij bij haar binnendrong, ze riep steeds maar "dieper, dieper." Wibo snapte er niks van. Hij kon gewoon niet verder op een gegeven moment. Hij begon zijn pik steeds harder in haar heen en weer te stoten. Hij gaf zich helemaal. Elke millimeter mocht ze van hem hebben! Wibo genoot. Hij had er gelijk spijt van dat hij zijn eerste keer zo lang had uitgesteld.

Zo'n ballen begonnen steeds erger te jeuken, de dikke kop aan z'n lul steeds harder te gloeien. Hij kreeg het gevoel alsof al die miljoenen zaadcellen er allemaal tegelijk in ιιn keer uit wilde springen!! Met een harde schreeuw spogen alle twee z'n ballen tegelijk de kleine warme tunnel, waarin hij zijn pik diep in stootte,.... overvol. Wibo werd een man. En dat had hij aan Kees en zijn handel te danken.......

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm