Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

De vibrator van mijn dochter
Categorie: speeltjes | dinsdag 3 september 2013 03:34

Geile afspraakjes

Twee dagen per week hou ik het huis van mijn werkende dochter Tanja 36 en mijn schoonzoon Ben 35 jaar een beetje voor hun bij. Sinds het overlijden van mijn man 10 jaar heb ik daar voldoende tijd en ruimte voor en help hun graag met het huishouden en de boodschappen doen,zij werken hele dagen soms wel 6 dagen per week.Vier maanden geleden was ik bezig met het verschonen van hun beddengoed toen er onder een kussen een vibrator te voorschijn kwam,er zat nog een condoom omheen. Nog nooit had ik dit gezien in hun huis,uberhaupt geen seksspeeltjes. Dit was zij zeker vergeten op te bergen en ik legde de vibrator even op het nachtkasje en ging verder met het bed verschonen.Zelf heb ik na het overlijden van mijn man geen andere man meer in mijn leven gehad,de eerste jaren van zijn overlijden stond mijn hoofd daar gewoon niet naar ondanks dat ik zelf pas 46 jaar was op dat moment.In de afgelopen 10 jaar heb ik ook mijzelf nooit bevredigd, ik heb er wel eens over gedacht als ik in een folder een kunst penis of vibrator zag om er een te bestellen,maar nee ik sloot gewoon denk ik mij daar toch ook voor af.

In mijn huwelijk met mijn man hadden wij ook nooit wat voor seksspeeltje dan ook in huis gehaald,maar hadden in mijn beleving best wel een bevredigend seksleven waar wij samen van konden genieten.Ik keek weer naar de vibrator en stond mij te bedenken wat ik met dat ding moest doen,gewoon maar terug leggen leek mij het beste, ik pakte de vibrator weer en voelde het rubber van de condoom,wat moet Tanja hiermee kwam het in mij op. Haar man Ben is een mooie aantrekkelijke man die haar heus wel zou kunnen bevredigen,maar ja de moderne tijd zal dit wel zijn,wat dat aangaat ben ik altijd wel erg preuts geweest.Ik legde dat ding terug onder de verschoonde kussens en ging verder met het opruimen van hun huis. Tegen de middag toen ik een kopje thee zat te drinken dacht ik toch weer terug aan de vibrator,ik stond op en ging hun slaapkamer weer in,pakte de vibrator weer,haalde het condoom eraf en waste het/hem om in de badkamer. Ik raakte daarbij het schakel knopje aan waardoor de vibrator in mijn hand begon te trillen en te zoemen,voor mij helemaal nieuw dus.Ik voelde mij toch wat licht worden in mijn hoofd,zal ik het eens proberen zo,n ding bedacht ik.

Ik liep er weer mee hun slaapkamer in en ging op hun bed liggen,deed mijn panty,s en slipje uit en zette de vibrator aan waarna ik de kop ervan tegen mijn schaamlippen zetten,voorzichtig probeerde ik de vibrator een stukje bij mij naar binnen te brengen. Het voelde stroef en droog aan,ik was ook helemaal niet vochtig waardoor het zelfs een beetje pijn deed,nee geen fijn gevoel vond ik het. Het trillen ervan vond ik wel opwindend in de buurt van mijn clitoris. Ik zetten de vibrator weer uit en ging in de badkamer opzoek naar iets waarmee ik "hem" kon insmeren,dat vond ik en kleden mij toen helemaal uit.Al trillende speelde ik zo een beetje met de vibrator over mijn tepels en langzamerhand kreeg ik toch een heel opwindend gevoel in mijn lichaam en onderbuik,mijn tepels gingen er ook heel stijf van staan en ik vond het steeds aangenamer worden. Ik deed het glijmiddel erop en zetten de vibrator weer tegen mijn schaamlippen aan,nu ging het wel soepel en ik duwde "hem" best wel een stuk mijn kutje in. Tien jaar had ik niets meer in mijn kutje gehad,ik voelde ook dat alles strak aanvoelde,ik was dus dit helemaal niet meer gewend en waarschijnlijk door de lange onthouding bijna dicht geslipt.Het voelde heel opgevuld bij mij aan,terwijl het toch echt geen overdreven dikke ding was. Ik begon het steeds opwindende te vinden en neukte mij eigen kutje steeds dieper en harde,maar een orgasme voelde ik nog niet echt opkomen hoe graag ik dit nu toch wel weer eens wilde voelen. Ik haalde hem uit mijn kutje en speelde er mee over mijn clitoris die ook best wel hard was geworden,maar een orgasme bij mijzelf teweeg brengen lukte nog niet,ik bleef het proberen en ging weer terug in mijn kutje wat nu ook veel soepele en vochtige aanvoelde.

Ik schrok mij een ongeluk toen ik de stem van Ben in het huis hoorde,waar ben je ma hoorde ik hem vragen,totaal in paniek vloog ik van hun bed af,maar er was geen ontkomen meer voor mij aan toen Ben in de deur opening verscheen en mij met net zulke grote ogen aankeek als dat ik hem deed.Ik begon te huilen en te snikken,sorry zei ik,trilde over heel mijn lichaam en kreeg het gevoel dat ik flauw zou vallen. Wat ben je aan het doen vroeg hij terwijl zijn ogen over mijn lichaam gingen,hij deed ook een paar stappen de slaapkamer in en stond nu voor mij,ga even zitten op het bed zei hij,zo val je nog om,en hij begeleiden mij om op het bed te gaan zitten. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte tegen over hem,was ik totaal in de war. Ik voelde zijn warme hand over mijn schouders komen, nou doe eens rustig en kom even tot jezelf zei Ben. Zo erg is het allemaal niet,wel lullig voor u dat ik precies op dit moment thuis kom,maar ja dit verwachten ik ook niet. Zijn woorden zorgde er toch voor dat ik weer wat rustige werd,alleen leek het wel of mijn hart in mijn lichaam wilde ontploffen. Ik zat op de bed rand met mijn hoofd naar beneden gebogen naast hem,schrok weer geweldig op toen ik tot overmaat van ramp naar zijn kruis keek waar zich een grote bult in zijn broek aftekende.Hij raakte dus zelf opgewonden van de situatie.Ben begon over mijn rug te strelen en zei,ach ma zo erg is het toch helemaal niet.

Ieder mens heeft zijn of haar gevoelens en zo te zien heb jij de vibrator van Tanja gevonden,ik begrijp het best wel hoor ging hij verder,pa is ook alweer heel lang overleden en een andere man is er niet meer in uw leven geweest. Je ben nog een aantrekkelijk wijfie hoor. Ik ben inderdaad slanker als mijn dochter,die veel voller is,ben ook een stuk kleine als zij 1.64 en 55 kg. Mijn borsten zijn niet meer zo stevig maar met mijn c-cup is het ook niet zo dat ik zware hangers heb.Ik voelde mij erg ongemakkelijk en wilde opstaan,Ben drukte mij terug waardoor ik achter over op het bed viel,hij sloeg zijn arm om mij heen en kwam in zijn kostuum geheel gekleed naast mij liggen.

Ben ik wil mij even opfrissen en aankleden zei ik,je ben toch nog fris ik wil met je vrijen zei hij tot mijn grote schrik. Je heb een opwindend lichaam ma en ik ben geil nu. Ik kon niets uitbrengen toen hij mijn borsten stevig begon te masseren,met zijn andere had kwam hij in mijn kruis en begon mij te vingeren,niet doen Ben hier komen problemen van zei ik,dit kan. Wij zijn samen hier ma zei hij en Tanja verwacht ik echt niet voor 18.00 uur thuis dus wij kunnen best wel even vrijen met elkaar.Ben is een grote sterke vent en ik kon echt niet tegen hem op,hij raakte steeds meer opgewonden en probeerde zover mogelijk met zijn vinger in mijn kutje te komen,je ben nog lekker strak lachte hij. En je schaamhaar maak mij nog geiler,Tanja heeft een kaal kutje daar heb ik nog nooit een haartje van gezien.Ik scheer mij nooit,je een beetje mijn bikini lijn zoals dit genoemd word,maar een kale kutje zoals Ben dit noem heb ik echt nog nooit gehad.Ik voelde wel mijn schaamte afnemen,hij had mij nu toch al meer dan een kwartier naakt gezien en was ging steeds sneller met zijn vinger in mijn kutje,mijn tepels sloeg hij ook niet over,die kneden hij hard.

Ben stopte, ik kleed mij ook uit zei hij en begon zich helemaal uit te kleden,met een bonkend hart keek ik naar zijn grote gespierde lichaam,zijn laatste kledingstuk was zijn onderbroek waar ik gespannen naar keek. Toen hij deze uitdeed sprong er een een keiharde grote dikke erectie uit,zoiets had ik van mijn leven nog niet gezien...

"Wat een grote lul had mijn schoonzoon."

Hij kwam op mij liggen,voelde warm aan en begon mij te zoenen, eerste over mijn gezicht maar al snel wilde hij zijn tong in mijn mond duwen.Hij voelde mijn weerstand hier voor,maar bleef het proberen zodat ik toch hieraan toe begon te geven en onze tongen zich met elkaar vermengde,ik kon geen weerstand meer aan hem geven,was nu toch al zover met hem en wist wel dat ik hem niet meer kon stoppen of op andere gedachten kon brengen.Na zijn steeds maar weer aanhoudende zoenen ging hij een stukje naar beneden en begon om beurten mijn toch stijve tepels te kussen en erop te zuigen,ik voelde een aanhouding opwinding en begon voorzichtig zijn rug te strelen,zijn lul drukte in mijn kruis en ik voelde de warmte van zijn lul tegen mijn schaamlippen drukken.Ik raakte toen pas echt helemaal echt in paniek en begon weer te huilen. Geschokken keek Ben op,wat is er vroeg hij, ik ken het niet met je doen Ben,ik heb jaren geen man meer gehad en jij ben veel te groot voor mij,ben je gek schoot hij in de lach,dat lukt heus wel hoor.

Ik ken dit ook niet tegenover Tanja maken snikte ik door,hij reageerde hier gemeen op door te zeggen,wil je dan dat ik vanavond tegen haar zeg dat ik je hier op bed aantrof terwijl jij op ons bed helemaal naakt met haar vibrator lag te spelen, ohhh neee Ben dat is gemeen van je snikte ik,dat mag je nooit zeggen, het is toch zo zei hij daarop. Ik voelde mij echt in de klem zitten nu,dit is gewoon chantage en hij dwong mij hiermee om seks met hem te hebben. Ik probeerde toch nog op hem in te praten,Ben dit is verkeerd waar wij mee bezig zijn,niks verkeerds aan zei hij,het is en blijf tussen ons en ik wil gewoon een keer met je neuken,ik geil al jaren op je ma.Laat mij gaan Ben aub vroeg ik, oke voor nu laat ik het even zo zei hij tot mijn grote opluchting, maar dan moet je mij nu toch wel even lekker pijpen hier kwam zijn verdere reactie hierop. Oke oke zei ik maar dan gaan wij niet verder,nee dat beloof ik zei hij,maar je ben nog niet van mij af,ik wil een keertje uitgebreid met je sexen en neuken zei hij,oke dat beloof ik zei ik daarop terug. Nou pijp mij nu maar eens goed want ik ben geil op je en wil lekker een keertje klaarkomen lachte hij weer enigzins gemeen.Ik nam zijn stijve in mijn hand en begon er aan te trekken,nee pijpen zei hij dat is trekken en dat ken ik zelf ook. Mijn schoonzoon was niet zomaar tevreden te stellen wist ik nu ook en begon zijn grote lul te likken en nam zijn eikel in mijn mond, ohh wat geil begon hij te kreunen,ik deed echt mijn best om hem te laten genieten,vond het zelf nu toch ook heel opwindend maar bleef toch wat angstig van zijn grote lul die zeker een stuk boven de 20 cm is. Na hem minuten lang te hebben gepijpt moest ik van Ben op zijn lichaam komen liggen met mijn kutje naar hem toe en ik moest hem weer beginnen te pijpen. Zijn tong likte over mijn kutje,ohhh wat geil ma dat haar om je kutje,dat heeft toch wel wat.

Zijn tong kwam steeds verder mijn kutje in, ik begon te draaien en te bewegen op zijn lichaam, pijpen, pijpen hijgde hij steeds maar weer. Hij deed erg zijn best om mij een orgasme te likken,dat voelde ik wel,maar het lukte niet,ik was gewoon niet ontspannen genoeg daarvoor. Ben begon steeds wilder in mijn mond te neuken en kwam klaar in mijn mond wat net op een warme fontein leek,heel heel veel sperma ging mijn keel in, ik moest een paar keer goed slikken om mij niet te verslikken in zijn sperma douche. Hij lik door maar het lukte niet om klaar te komen, ik vond het wel erg lekker wat hij deed,stop maar Ben zei ik, het gaat nu niet ik ben te nerveus op dit moment,gelukkig was hij nu wel voor reden vatbaar en zei oke, dan doen wij dat de volgende keer eens goed over en weet ik zeker dat ik jou wel klaar ken krijgen,hij stopte en ik mocht mij eindelijk gaan douchen.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/speeltjes/1946/De-vibrator-van-mijn-dochter.html