Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Ik laat mij verleiden door een studente
Categorie: school | vrijdag 12 augustus 2016

Ruim 3 jaar was ik werkzaam aan een Hogeschool in Rotterdam. In al die jaren heb ik heel veel leuke studenten mogen ontmoeten, maar één ervan had toch wel een speciaal plekje in mijn hart. Haar naam was Fenna, en ik heb haar meegemaakt van mijn eerste jaar op school (Fenna was toen 20) tot aan mijn laatste jaar op school, drie jaar later. Fenna was een mooie meid: ze was 1.75m lang, had lang blond haar en blauwe ogen om in te verdrinken. Haar benen waren lang en slank en Fenna viel me vooral op toen ze haar kledingstijl ineens ging aanpassen. Tot zo’n twee jaar geleden was ze gewoon een studente zoals alle anderen. Je kon zien dat ze zich soms recht uit bed naar de collegebanken had gesleept: haar haren haastig en nonchalant in een rommelige knot boven op haar hoofd, haar topje en openvallende blouse half in/half uit haar strakke jeans, geen make-up op haar gezicht en een vermoeide blik in haar ogen. Toch wist ze altijd een mooie lach op haar gezicht te toveren als ze het lokaal binnen kwam lopen. Haar lach was mooi, maar door haar nonchalante uiterlijk viel het me niet zo op. Totdat ik haar ineens in een strak en kort rood jurkje zag lopen. Haar haren had ze los hangen en zwiepte ze met een mooie armbeweging beurtelings langs de linkerkant, dan weer langs de rechterkant van haar mooie gezicht. Ook had ze make-up op: haar lippen waren felrood en haar ogen spraken nog meer doordat ze deze had geaccentueerd. Ze vertelde dat ze die dag een sollicitatiegesprek had en vroeg me of ze er zo wel representatief uitzag. Ik zei dat ze er erg mooi uitzag en kon nog maar net de woorden ‘je ziet er verrukkelijk uit’ inhouden.

Geile afspraakjes

De week erop zag ik haar weer lopen in het schoolgebouw en ik vroeg haar hoe het sollicitatiegesprek was gegaan. “Ging wel, het was een leuk bedrijf maar ze hebben nog niets laten weten”, zei ze met een pruillipje. Ze had ook nu weer een jurkje aan, maar dit keer was het een zwart jurkje: net zo strak en net zo kort als het rode jurkje. Haar make-up was niet verzorgd als bij het sollicitatie gesprek maar haar haren had ze weer op dezelfde manier als de week ervoor. Haar borsten staken fier naar voren en deden de stof van haar strakke jurkje spannen. Bij strijklicht zag je de naden van de cups van haar BH en de lijntjes van haar string in de stof aftekenen. Het maakte het geheel enorm uitdagend. Ik realiseerde me dat ik op een andere manier naar Fenna was gaan kijken. Een manier die eigenlijk niet goed te keuren was, maar die me gewoon overkwam. Mijn god, wat zag ze er lekker uit! Terwijl ze maar bleef praten over school en van-alles-en-nog-wat, dwaalden mijn gedachten af naar wat ik allemaal met haar zou willen doen. Ik complimenteerde haar met haar andere kledingstijl en zei dat ze er een stuk volwassener uitzag dan haar medestudenten. Fenna bloosde. Ik moest me inhouden om niet terloops mijn hand langs haar billen te laten gaan om het randje van haar string te voelen. Op de een of andere manier had dat hele dunne randje een enorme aantrekkingskracht op mijn verbeelding. Ik stelde me voor hoe het zou zijn als Fenna boven op me zou zitten terwijl ik mijn handen over haar borsten zou laten gaan. Hoe ze haar hoofd in haar nek zou gooien als ik haar naar een hoogtepunt bracht….. Ik werd ruw verstoord door het geluid van haar GSM en direct waren de gedachten weg. Weg van haar lichaam, haar mooie gezicht, haar sexy haren en haar zinnelijke lippen. Als ik die toch eens ooit zou mogen kussen…

Het bleek haar vriendje te zijn. Hij stuurde haar een berichtje over het eten die avond. Fenna zuchtte en zei dat ze naar Albert Heijn moest om boodschappen te gaan doen. Ze keek naar buiten en zuchtte: “Nee he….”. Ik volgde haar blik en zag dat het buiten regende. Fenna zei dat ze op de fiets naar school was gekomen en dat ze geen jas bij zich had. Wat was begonnen als een mooie lentedag had zich gedurende haar verblijf op school ontwikkeld tot een mistroostige dag. Niet zo vreemd dus, dat ze geen jas bij zich had. Ik zei dat ik nog even iets moest afgeven op de administratie en dat ik dan vrij was dus dat ik haar wel een lift kon geven. Fenna keek me verbaasd aan en zei dat ze dat wel heel erg fijn zou vinden. Ik vroeg haar om even te wachten: het zou maar 3 minuutjes duren.

Toen ik wegliep, voelde ik vlinders in mijn buik. Vlinders bij de gedachte dat dit prachtige wezen zo meteen bij mij in de auto zou zitten. Ik keek nog even om, om te zien of ze weer met haar GSM bezig was (zoals alle studenten) maar ze lachte lief naar me en zwaaide. Dit betekende dat ze me nakeek, óf dat onze blikken elkaar toevallig kruisten. Verward draaide ik me weer om en liep snel naar de administratie, mezelf vervloekend hoe ik kon dénken dat een mooie meid als Fenna zou vallen op een veertiger.

Bij de administratie werd ik even opgehouden door een collega met een vraag over een aankomend tentamen dat we samen zouden samenstellen. Iedere seconde leek wel een minuut te duren: ik wilde weg, ik wilde met Fenna alleen in de auto zitten en rijden naar weet-ik-veel-waar. Toen ik de vragen afdoende had beantwoord, spoedde ik me terug naar de centrale hal waar Fenna en ik hadden staan praten. Fenna lachte toen ze mij de hoe om zag komen lopen. Ik liep lachend op haar af en nam haar mee naar mijn auto. Heel zachtjes raakte ik haar aan in haar taille en streek zachtjes over haar rug en voelde het randje van haar string. Fenna keek naar opzij en lachte lief naar me. Ik vroeg me af of ze doorhad dat ik bewust haar string wilde voelen, maar haar reactie deed niets vermoeden.

Ik opende de auto, opende het portier voor Fenna en liet haar instappen. Ze keek me guitig aan en zei: “Wat een gentleman ben je…” en ik dacht alleen maar ‘je moest eens weten’. Ze plaatste haar billen op de stoel en draaide heel decent met haar knieën dicht bijeen haar lange benen in de auto. Ik probeerde een glimp van haar string op te vangen, maar voelde dat ze mijn ogen met haar blik volgde dus durfde niet langer omlaag te kijken. Mijn ogen vonden de hare en ze lachte wederom lief naar me. De rit naar de Albert Heijn duurde slechts kort: het was niet meer dan 5 minuten rijden van school. Het was erg rustig op de weg dus kon ik mijn ogen zonder problemen meermaals van het verkeer naar rechts laten afdwalen. Fenna zat lekker achterover al neuriënd naar buiten te kijken. De wind liep langs de ramen naar beneden en ik zag haar borst traag op en neer gaan als gevolg van haar rustige ademhaling.

Ze was ontspannen. Kort sloot ze haar ogen en ging nog iets meer onderuit zitten. Bij iedere beweging van de auto ging er ook een beweging door haar borsten. Haar borsten leken stevig, maar ook zacht: ze leken zachtjes te deinen op de bestrating die af en toe werd doorkruist door een tramspoor. Toen we bij de winkel aankwamen was het inmiddels gestopt met regenen. Fenna bedankte me voor de lift en zei dat ik niet op haar hoefde te wachten. Ik had liever op haar gewacht zodat ik haar ook nog naar huis kon brengen, maar voordat ik iets kon uitbrengen was ze al uitgestapt. “Doei”, riep ze vlak voordat ze de deur dichtgooide en haar tas over haar schouder slingerde. Ze liep zelfverzekerd naar de deur van de supermarkt en haar billen wiegden verleidelijk beurtelings van links naar rechts. Haar jurkje was wat opgekropen door de autorit dus ik zag hoe ze de onderkant van haar jurkje naar beneden trok. Vlak voordat ze dat deed dacht ik nog een rood stukje stof te kunnen ontwaren maar voordat ik me daarvan kon vergewissen was alles al weer bedekt. Blij en verliefd als een puber reed ik naar huis. Ik kon mijn gedachten maar niet in de tang houden: al haar bewegingen trokken als in een film aan mij voorbij.

De maandag daarop trof ik Fenna weer in de les. Dit keer had ze een rokje aan. Het was niet druk in de collegebanken. Op maandag ochtend wisten weinig studenten de weg naar de Hogeschool te vinden. Het kwam mij echter prima uit want nu het niet zo druk was in het lokaal, kon ik meer aandacht schenken aan de aanwezige studenten. Mijn blik dwaalde steeds af naar Fenna en dan vooral naar de heerlijkheid die zich onder haar rokje zou bevinden. Fenna zat met haar rechterbeen over haar linkerbeen en steeds als ze haar benen wisselden registreerde ik deze beweging. Ik probeerde een glimp op te vangen van haar heerlijkheid, maar onder de tafel was niet veel licht dus het viel niet mee om daar iets te zien. Toen ik de studenten een opdracht gaf die ze tijdens de les moesten doen, kon ik achter mijn bureau gaan zitten. Mijn perspectief veranderde daardoor zodat ik beter zicht had onder de banken. Op enig moment zag ik dat Fenna beide benen naast elkaar plaatste en mijn hart maakte een sprongetje toen ik een rood stukje stof zag.

Er is niets zo geil als een vrouw die rode lingerie draagt, vind ik.

Ik staarde gebiologeerd naar het stukje rode stof en stelde me voor hoe haar lippen tegen elkaar gevouwen waren. Toen één van de studenten hoestte, schrok ik op uit mijn dagdroom. Ik keek rond en zag dat iedereen nog hard aan het werk was. Toen ik terug keek naar Fenna, had ze haar blik strak op mij gericht. Ze lachte naar me en sloeg haar ogen neer op haar werk. Het leek echter alsof ze mijn blik wilde pakken en naar beneden wilde doen gaan. Ik volgde het pad van haar ogen en keek weer onder tafel. Fenna opende haar benen iets verder en ik vroeg me af of ze dat deed om mijn reactie te peilen. Ik keek weer terug omhoog en Fenna keek me doordringend aan. Ik voelde me betrapt, al leek haar blik me te zeggen dat het niet erg was. Betrapt worden kun je immers alleen als de ander het niet doorheeft, maar de geile blik in Fenna’s ogen maakte me duidelijk dat het wijken van haar knieën geen toeval was.

Ze zat me gewoon uit te dagen. Ik lachte wat schaapachtig en Fenna lachte terug. Het leek even alsof er niemand anders in het lokaal was dan Fenna en ik. Alles om me heen werd wazig en ik kon alleen nog maar naar Fenna kijken. Fenna had haar pen neergelegd en zwiepte haar lange blonde haren nog eens van links naar rechts met haar rechterarm. Ze plaatste haar onderarmen op het tafelblad en drukte haar borsten tegen elkaar waardoor het hemdje dat ze droeg iets naar benden viel en ik de welvingen van haar heerlijke brosten tegen elkaar zag drukken. Fenna bleef me doordringend aankijken. Nu kon er geen twijfel meer over bestaan: haar houding, bewegingen en lach maakte me duidelijk dat Fenna mij aan het verleiden was. Ik, een veertiger die zich liet verleiden als een tiener…

Ik rukte me los uit haar blik die me gevangen hield en keek op mijn horloge. Nog maar 15 minuten en dan was het werkcollege weer over. Ik behandelde de oefenopgave plenair en voordat ik er erg in had was het college voorbij. Rumoerig pakten de studenten hun spullen in en ik schakelde het Smartboard uit en sloot de computer af. Fenna stond achter haar tafel en pakte ook haar spillen in, wierp me een mysterieuze glimlach toe en liep al pratend met de overige studenten het lokaal uit. Ik probeerde nog een blik op te vangen van haar heerlijke billen, maar de studenten die achter haar liepen benamen me het zicht op Fenna’s achterste.

De weken daarna herhaalde zich steeds vergelijkbare situaties.

Ik was me echter bewust van het feit dat ik haar docent was en dat een relatie met een studente me in grote problemen zou kunnen brengen. Ik focuste me dan ook op mijn werk en probeerde Fenna uit mijn gedachten te zetten wat me wonderwel lukte. Toen ik op een avond op mijn studeerkamer tentamens zat voor te bereiden, werd ik opgeschrikt door een Whatsappje. Het was een berichtje van Fenna. “Heb je morgen tijd om een kopje koffie met me te drinken?”, zo luidde haar berichtje. Ik legde mij iPhone weg en ging verder met mijn werk, me ondertussen afvragend wat ik hier nu mee aan moest. Het was niet gek dat Fenna mijn nummer had: de halve school had het nummer aangezien ik het in mijn automatische handtekening had gezet.

Na 10 minuten piepte mijn iPhone weer. “?”, was alles wat er stond. Het was weer een berichtje van Fenna. Ik klikte op haar profielfoto en zag een foto van Fenna. Fenna staarde zwoel in de lens van de camera wat me deed denken aan haar verleidelijke blik tijdens het college. Deze foto had ze echter niet voor mij gemaakt, zo bedacht ik me. Het was immers een profielfoto en daarmee zichtbaar voor iedereen. Fenna kon zien dat ik haar berichtjes had ontvangen en dat ik online was. Ik besloot haar een bericht terug te sturen. “Prima: hoe laat?”, schreef ik haar. “Ik heb morgen van 11.00u tot 13.30u tussenuren dus wat mij betreft ergens daartussen in”, schreef Fenna. Ik keek in mijn agenda en zag dat ik ook vrij was op dat tijdstip. “Is goed. Waar treffen we elkaar?”, schreef ik. “Doe maar bij het winkeltje bij de kantine, dan kijken we wel waar er plaats is”. “Deal, tot morgen!”. Direct kreeg ik een poppetje dat een kusje gaf teruggestuurd. Ik stuurde een knipoog smiley terug. “Mooie profielfoto trouwens”, stuurde ik haar nog. Fenna antwoordde: “Dank je wel. Vind je dat ik er leuk op sta?”. “Prachtig!”, schreef ik zonder erover te liegen. Daarna bleef het stil. Toen ik ’s avonds in bed lag las ik onze berichtjes nog eens door, op zoek naar... ja, op zoek naar wat eigenlijk? Ik wist het niet, maar het hield me een hele tijd bezig. Met mijn iPhone in mijn hand viel ik in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker van mijn telefoon. Gelukkig had ik eerst mijn wekker gezet anders had ik me vast verslapen. Ik spoedde me naar de douche, waste me zorgvuldig en besteedde meer tijd dan normaal aan het uitzoeken van mijn kleding. Ik besloot iets casuals aan te doen, waardoor ik er jonger uit hoopte te zien. Ik keek in de spiegel en was tevreden: zonder krampachtig jong te willen lijken was het een mooi compromis tussen mijn echte leeftijd en de leeftijd van Fenna. Ik reed naar de Hogeschool en parkeerde mijn scooter voor het gebouw. Normaal ging ik met de auto, maar deze kreeg deze week een grote beurt dus ik was blij dat ik een alternatief had. De eerste twee lesuren kropen voorbij. Ik weet niet hoe vaak ik op mijn horloge heb gekeken, maar het leek eeuwen te duren voordat het 11.00uur was. Ik besloot nog even te wachten omdat ik niet te desperate over wilde komen en een klein jongetje wilde lijken dat op Fenna zat te wachten. Het was 11.10u toen ik even om de hoek keek en Fenna zag zitten.

Ze zat gebogen over haar GSM en ik liep op haar af. “Hoi Fenna”, begroette ik haar. “Hey, wat leuk dat je tijd hebt om even een bakkie te doen”, zei Fenna. Ik liep naar de automaat en pakte twee kopjes koffie. “Wat drink je erin”, vroeg ik haar. “Twee suiker alsjeblieft”, antwoordde ze. Ik deed er twee klontjes in en reikte haar het kopje koffie aan. “Dank je wel. Waar zullen we gaan zitten? Het is hier zo druk”, zei Fenna. Ik gebaarde haar dat er nog ruime was in een hoekje van de kantine. Fenna liep voor me uit naar de tafel en mijn blik gleed automatisch naar haar billen. Ik realiseerde me dat er veel studenten in de kantine waren dus ik richtte mijn ogen weer omhoog zodat mijn blik niet vastgeplakt leek aan haar billen. Haar haren hingen losjes over haar schouders en ze droeg weer een strak jurkje. Haar geur was heerlijk zoet: haar parfum volgde haar bewegingen en het leek alsof ik erdoor werd voortgetrokken. Dit keer droeg ze een strak zwart kanten jurkje. Haar lichte huid scheen door het kant heen en had een grote aantrekkingskracht op me. Fenna ging zitten en streek met haar vrije hand over haar billen om haar jurkje niet dubbel te laten zitten onder haar billen. Fenna keek me aan en begon wat te praten over haar studie.

Ik keek gebiologeerd naar dit prachtige wezen. Ieder geluid dat over haar lippen kwam ging aan me voorbij: ik keek alleen maar naar hoe haar lippen bewogen en hoe ik haar tanden en tong kon zien. Haar tong was roze van kleur en ik vroeg me af hoe beweeglijk hij zou zijn als ik haar zou kussen. Fenna stelde me een vraag en herhaalde die nog eens. “Wat is er?”, vroeg ik verschrikt. “Je zat te staren”, zei Fenna met een lach. “Sorry hoor Fenna, ik zat nog met mijn hoofd bij het college van vanochtend”, loog ik schuldbewust. “Wat vind je van mij?”, vroeg Fenna me heel direct. Ik verslikte me in mijn koffie toen ze dat zei. “Waarom vraag je me dat?”, vroeg ik haar. “Ik vertel net iets over mijn vriendje en vroeg je toen wat jij vindt”, antwoordde ze. Ik bedacht me dat ik een belangrijke aansluiting had gemist. “Sorry maareh….”, stamelde ik “Ik kan jouw vraag niet helemaal plaatsen. Wat vind ik van jou in welk opzicht?”. “Ja, van mijn borsten natuurlijk!”, zei ze met een jeugdige overmoed.

“Wat ik van je borsten vind? Ehhhh…..”.

De vraag overviel me nogal. “Hoezo wil je dát weten dan?!”. Ik keek haar in haar ogen. “Ik vertel je net dat mijn vriendje heel erg veel naar porno kijkt van vrouwen met grote borsten. Daarom ben ik onzeker over de mijne. Vind je ze klein?”. Ik keek omlaag naar haar decolleté. Tja, groot zijn ze niet bedacht ik me. “Ik vind dat ze prima passen bij jouw lichaamsbouw, voor zover ik dat zo kan beoordelen. Er is toch helemaal niets mis mee?”. “Wat is dát nou voor een politiek correct antwoord”, zei ze snibbig. “Dat was geen politiek correct antwoord. Dat is wat ik ervan vind als je me zo overvalt”, antwoorde ik. Fenna haalde haar schouders op en zei kortaf: “Oké”. Er viel een ongemakkelijke stilte. Een stilte waaruit ik opmaakte dat ik iets verkeerds had gezegd terwijl ik het helemaal niet verkeerd bedoeld had. Om de stilte te doorbreken vroeg ik of ze nog een kopje koffie wilde. “Nee dank je wel”, zei ze. “Ik moet nog even snel een boodschap doen voordat straks mijn volgende college begint”. Ze keek kort op haar horloge, maar het bleek later te zijn dan ze dacht. “Ik moet even iets dat ik had besteld bij Bol ophalen bij Albert Heijn”. Ik hoorde mezelf zeggen of ik haar even met de scooter moest brengen: “Dat gaat allicht sneller als met de fiets!”. Fenna lachte naar me. “Ben je met de scooter dan?”. “Ja, mijn auto staat bij de garage dus ik ben vandaag lekker op de scooter naar school gekomen”, antwoorde ik naar waarheid. “Als het voor jou geen probleem is, dan maak ik graag gebruik van jouw aanbod”.

Fenna stond op, slingerde haar tas over haar schouder en liep naar de uitgang van de kantine. Ik liep achter haar aan en binnen twee minuten stonden we bij mijn scooter. “Oh, shit, ik heb een jurkje aan. Dat is lastig achterop de scooter”. Fenna keek een beetje onbeholpen. Ik zei tegen haar dat ze eerst op de scooter moest gaan zitten en dan naar achteren moest glijden. “Ik beloof dat ik niet onder je jurkje zal kijken”, zei ik snel. “Ja, ja”, zei Fenna met een lach. Toen Fenna zat, schoof ik snel voor haar op het zadel. “Zo, alles afgedekt: we kunnen gaan”, zei ik tegen Fenna. Fenna lachte en pakte me om mijn middel vast. Ik gaf gas en we reden snel weg van school richting de Albert Heijn. Fenna zat dicht tegen me aan en het was vast verbeelding maar het leek over haar hete poesje door mijn broek heen tegen mijn billen brandde. “Heb je het warm?”, vroeg ik terloops. “Nee hoor, hoezo?”, vroeg Fenna onschuldig. “Je voelt warm als je zo dicht tegen me aan zit”, zei ik. “Oh sorry”, zei Fenna en ze schoof wat naar achteren. ‘Lomperd’, zei een stemmetje in mij. ‘Waarom zeg je dat nou? Nu zit ze niet meer tegen je aan’. Haast onmerkbaar schoof ik iets naar achteren toen we optrokken bij het verkeerslicht. Fenna’s lichaam maakte weer contact met mij. Ik voelde haar borsten tegen mijn rug aan en de hitte van haar geile poesje weer tegen me aan. Haar benen waren wijd door het brede scooterzadel, en ik bedacht me dat ze haar benen nu uiteen had voor mij. Jammer alleen dat ik niet andersom zat. Fenna’s haren wapperden in de wind en ik voelde ze kriebelen in mijn gezicht. Ik probeerde de geur van haar haren op te snuiven en dat lukte zo nu en dan. Ze roken heerlijk naar shampoo.

Toen we aankwamen bij de Albert Heijn stapte ik af, liet Fenna weer naar voren schuiven en wachtte buiten op haar. Na 10 minuten kwam ze terug. “Tjee, dat duurde lang”, zei Fenna. “Sorry hoor dat je zo lang moest wachten”. “Geeft niets”, zei ik terwijl ik van het zadel gleed waar ik op had zitten wachten. Fenna gaf me haar pakje en ik stopte het onder het zadel. Ik ging snel weer zitten en Fenna stapte weer op. Ik keek nu wat nadrukkelijker naar haar kruis en ik zag dat het kruisje wat donkerder van kleur was. Ik vroeg me direct af of dit te maken had met de hitte van de zomerse temperaturen of dat ze gewoon geil was. Snel reden we terug naar de Hogeschool en parkeerden de scooter. Ik gaf Fenna haar pakje vanonder het zadel en we liepen samen de school in. “Doei”, zei ze. “Ik moet opschieten want ik ben al laat voor het volgende college”. Ik keek op mijn horloge. Shit, ik moest nu ook opschieten. Ik pakte mijn tas op bij de administratie en haastte met naar het lokaal waar ik moest zijn.

Fenna en ik ontmoetten elkaar sindsdien regelmatig voor een kop koffie, maar aangezien ze dit blok geen les kreeg van mij zagen we elkaar niet zo vaak meer. Bij iedere gelegenheid raakte ik haar steeds vaker aan. Op het laatst begroetten we elkaar met een kus op de wang en besloten we ons gesprek met een knuffel. Iedere keer als ik haar vasthield gleed ik met mijn handen over haar rug en voelde de sluiting van haar BH. Op de een of ander manier had dat voor mij iets heel intiems, terwijl het feitelijk niets voorstelde. Toch beeldde ik me vaak in hoe het zou zijn om dit sluitinkje los te mogen maken en haar borsten eens te mogen aanschouwen. Bij iedere omhelzing leek het alsof ze haar borsten bewust tegen mijn borst duwde. Meermaals dacht ik harde tepels te voelen als ik haar omhelsde. De laatste keer was ik zo overtuigd van haar harde tepels dat ik mijn heupen langzaam naar voren duwde zodat ze mijn stijve pik kon voelen. Ik dacht aan haar blik te zien dat ze het doorhad, want ze kleurde toen ze me losliet. Dichterbij was mijn pik nog nooit bij haar poesje gekomen. Nu nog gescheiden door stukjes stof, fantaseerde ik hoe het zou zijn als ik haar naakte lichaam tegen mijn naakte lichaam zou mogen houden.

Er was niets wat ik liever wilde…

Daarnaast had ik een andere baan aangenomen dus zou ik na de zomervakantie ergens anders aan de slag gaan. Toen ik Fenna dit bij een kopje koffie vertelde keek ze beteuterd. “Ik vond het zo leuk bij jou in de klas”, had ze gezegd met een pruillipje. Ik had haar een knuffel gegeven en een kus op haar voorhoofd. “Onze band is zo speciaal, die blijft bestaan ook als ik van baan wissel”, had ik haar toegefluisterd. Ik wist diep in mijn hart echter dat daar niet veel van zou komen. Ik zou Fenna missen, zoveel was wel zeker…

Tijdens de zomervakantie hadden we af en toe contact via Whatsapp, en het gemis werd maar niet minder. Aan het eind van de vakantie was mijn contract bij de Hogeschool Rotterdam beëindigd en zou ik beginnen bij mijn nieuwe baan. Deze baan zou me doen verhuizen naar Amsterdam, zodat ik niet vaak meer in Rotterdam zou zijn. Toen ik een weekje aan de slag was bij mijn nieuwe baan, moest ik naar een klant in Rotterdam. Ik stapte in mijn leaseauto en reed naar Rotterdam. Vlak voordat ik had opgezegd, had ik het adres van Fenna in het studentvolgsysteem opgezocht. “Je weet maar nooit”, had ik tegen mezelf gezegd. Ik wist dat dit oneigenlijk gebruik van het schoolsysteem was maar ja: wie doet je wat als je weg bent?

Het klantbezoek in Rotterdam duurde korter dan verwacht dus ik kon ruim vóór de file weer naar Amsterdam vertrekken. Ik had daar inmiddels een mooi appartement betrokken aan de rand van een van de grachten in Amsterdam. Enigszins gedwee volgde ik de navigatie maar toen er een wegomleiding voor me opdoemde, moest ik even goed om me heen kijken. Ik draaide mijn auto een straat in om hem te keren en las de naam van de straat. ‘Dit is de straat waar Fenna woont’, zei het stemmetje in mij. ‘Zou ze thuis zijn?’, zei het stemmetje kort daarna. Mijn pik reageerde direct op het stemmetje. Ik moest en zou bij haar langsgaan. Ik keek in mijn iPhone op welke nummer ze woonde. 47bis, volgens het systeem. Ik parkeerde mijn auto en liep het portiek in. Ik belde aan en hoorde een zoemer overgaan en duwde tegen de deur. Ze vroeg niet eens mijn naam, maar opende zomaar de deur. Dat zou een verrassing zijn…Terwijl ik de trap opliep, gierden mijn hormonen door mijn lijf. Ik nam me voor haar te zoenen zodra ze de deur zou opendoen. Na de steile trap beklommen te hebben stond ik voor haar deur. Ik belde aan en hoorde hakken op een laminaatvloer of parketvloer naar de deur lopen. Mijn pik spande de stof van mijn broek en mijn hart klopte in mijn puk en in mijn keel. Ik hoorde hoe iemand de knip van de deur afhaalde en de deur opende. De deur zwaaide open en daar stond Fenna: in haar rode jurkje en met haar haren los.

Ze keek me verbaasd aan en wilde me gedag zeggen. Ik gaf haar daar de kans niet voor maar stapte direct naar binnen en zoende haar op haar mond. Fenna beantwoordde mijn zoen en ik voelde hoe haar lippen uiteen gingen. Mijn tong vond de hare en mijn handen zwierven over haar rug. Ik voelde het sluitinkje van haar BH waarvan ik zo vaak had bedacht dat ik het wilde openen. Mijn handen zakten af naar haar billen en ik voelde door de stof van haar jurkje de kantjes van haar string. Ik zoende Fenna in haar nek en hals en Fenna draaide als een krolse kip in mijn handen. Ze was als warme was en ik kon alles met haar doen. Ze fluisterde: “Ik heb zo naar dit moment verlangd. Ik weet dat het niet kan tussen een docent en een student maar nu je niet meer bij de Hogeschool werkt kunnen we doen wat we allebei al heel lang willen”. Ik streelde haar rug en legde mijn hand op haar achterhoofd. Gepassioneerd zoenden we elkaar en ik was haast vergeten dat de deur nog openstond. Ik schopte achter me de deur dicht en verkende met mijn andere hand haar borst. Ik streelde haar borst en wist het nu zeker: haar tepels waren hard van geiligheid.

Fenna was gewoon een gele studenten. Ik zakte op mijn knieën voor Fenna en snoof de geur van haar geile poes door de stof van haar jurkje en minuscule string. Ik legde mijn handen op haar billen en begroef mijn gezicht in haar schoot. Fenna woelde door mijn haar en fluisterde mijn naam. “Oh, Roger”, zuchtte ze. “Ik verlang zo naar je”. Ik bleef haar billen strelen en volgde de contouren van de voorkant van haar string met mijn duimen. Onderaan gekomen verhoogde ik de druk en Fenna ging met haar heupen iets naar achteren. Ik plaatste mijn handen weer op haar heupen en stroopte langzaam het strakke rode jurkje naar boven. Ik had tot dan steeds mijn ogen gesloten gehouden maar opende ze nu om te kunnen kijken naar haar heerlijkheid. Ik zag hoe het zwarte kant spande om haar strakke lippen.

Ik drukte weer mijn neus op haar geile poesje en snoof haar geile geur op!

“Oh ja…..”, was alles wat ze kon uitbrengen. Ik hief mijn hoofd iets op om haar te kunnen bekijken. Van onder af waren haar borsten groter en ze bewogen snel op haar ademhaling. Mijn kin raakte haar string en ik voelde hoe het vocht uit haar kutje zich een weg zocht door het kant. Ik stak mijn tong uit en likte aan het kant. Met mijn duimen wreef ik in haar liezen en opende haar lippen iets. Het vocht maakte alles glibberig. Met één duim schoof ik de string opzij zodat ik naar haar lipjes kon kijken. Ze glinsterden van het vocht en ik wilde maar een ding: ik wilde haar proeven. Ik stak mijn tong uit en likte aan haar lipjes. Een kreuntje ontsnapte aan de lippen van Fenna. Haar knieën werden week en ze wilde op haar knieën gaan zitten. Ik hield haar echter rechtop en tok haar string nu over haar billen naar omlaag. Ik keek naar een zeiknat kruisje en Fenna stapte uit haar doorweekte string. Even bleef hij over haar hoge hakken hangen, maar ik hielp haar uit haar string. Ik stropte haar jurkje nog iets verder omhoog en likte haar waar ik haar maar raken kon. “Kom”, zei ze en ze trok me zachtjes aan mijn haren naar boven. Ze ging me voor naar haar slaapkamer en duwde me op bed. Ik ging op de rand zitten en Fenna kwam voor me staan. Ik streelde haar billen en keek haar in haar ogen. Alles wat ik zag was pure lust. Ze streelde haar borsten over haar jurkje en ik draaide haar om. Ze hield haar lange haren opzij zodat ik de rits van haar jurkje kon losmaken. Ik deed de rits naar beneden en kuste ondertussen haar billen. Haar zachtheid was ongekend. Er gaat niets boven het strakke lichaam van een jonge studente, neem dat maar van mijn aan…

Fenna draaide zich om terwijl ze me strak aankeek en het jurkje over haar schouders naar beneden liet zakken. Ze stond nu voor me: in haar hakken met op haar enkels het strakke rode jurkje dat nu ineens niet zo strak meer was. Haar borsten gingen snel op en neer door haar ademhaling. Ik legde mijn handen op de cups en ze plaatste die van haar erover heen. Ik kneedde haar borsten en Fenna kneedde mijn handen. Het was een geil, intens geil gevoel. Fenna boog voorover en drukte mij achterover o het bed. Ik zette me iets af met een voet en Fenna kroop als een krolse kat over mij heen. Haar borsten bungelden nu losjes in de cups en ik reikte naar het sluitinkje van haar BH. Met een behendige beweging sprong het in één keer los en haar BH schoof iets omhoog. Haar tepels keken mij aan en leken me duidelijk te maken dat ze gekust en gelikt wilde worden. Ik zoende haar tepels en beet er zachtjes in. Fenna werd gek van genot en streelde, gezeten op haar knieën, mijn harde pik over mijn kleding heen. “Hmmmm, lekker…”, zei ze.

Ze gespte mijn riem los en trok mijn broek omlaag. Mijn schoenen had ik al uitgetrapt en mijn pik maakte een tent van mijn strakke boxer. “Hij heeft er zin in….”, zei ze met een mysterieuze lach. Haar haren kriebelden in mijn gezicht toen ze me nogmaals zoende. Terwijl ze me zoende knoopte ze de knoopjes van mijn overhemd los. Met ieder knoopje dat ze losknoopte, zakte ze meer naar beneden. Ze kuste mijn hals, mijn borst, en zakte langzaam af naar mijn buik. Ik volgde met mijn blik haar weg naar onder. Haar lange haren kriebelden op mijn borst en lager en lager voelde ik haar mond langs mijn lichaam gaan. Ze kuste nu mijn buik en trok mijn overhemd nu helemaal uit. Ondertussen had ik mijn broek van me afgeschopt en lag nu alleen nog maar in mijn boxer op het bed. Haar bed. Fenna’s bed. Het bed waarin eindelijk ging gebeuren waar ik al zo lang naar verlangde. Ik ging Fenna nemen….

Mijn boxer stond strak en ik voelde hoe Fenna mijn pik door mijn boxer heen streelde. Ik keek van boven naar beneden en zag mijn eikel in de schaduw van min boxer. Fenna keek me aan en lachte. “Mag ik je pijpen?”, vroeg ze. Ik knikte. Ik kon het wel uitjubelen. ‘Mág ik je pijpen?!?! Je mag alles met me doen!’, dacht ik alleen maar. Ik voelde haar hete adem in mijn boxer stromen. Haar mond naderde mijn eikel en haar handen stroopten mijn boxer omlaag. Haar hand met roodgelakte nagels pakte mijn pik vast. Ze zette hem rechtop en opende traag haar bloedrode lippen. Mijn God, wat was ze lekker…. In slow motion likte ze haar lippen nat, keek me geil aan en terwijl ze me aankeek zag ik mijn eikel tussen haar lippen verdwijnen. Haar haren vielen naar beneden en ontnamen met het meest geile uitzicht dat ik ooit had gehad. Ik streelde over haar hoofd en ze begreep de hint. Met het bekende gebaar waarmee ze in de klas haar haren van de ene schouder over de andere schouder zwiepte, deed ze haar lange blonde haren opzij om me zo weer een blik te gunnen op haar geile mond die om mijn pik zat. Ja, om MIJN pik zat…. Ze sabbelde er zachtjes op en streelde ondertussen met haar nagels mijn onderbuik.

Ik werd gek van geilheid en wilde haar alleen nog maar volspuiten. Haar lekker mondje vullen met mijn zaad, dat ik al die tijd voor haar bestemd had. Juist toen ik dacht dat ik ging komen, kwam ze al zoenen weer naar boven. Ze liet haar borsten boven mijn gezicht bungelen en ik keek er verlekkerd naar. Ik hapte ernaar en wilde haar tepels zuigen. Plagerig liet ze me er af en toe bij. Mijn pik bleef maar schokjes geven en Fenna streelde mijn schacht. Langzaam voelde ik hoe ze met haar natte poesje op mijn pik ging zitten. Ze richtte zich op en bereed langzaam mijn pik. Ze had hem tegen mijn buik aan gedrukt dus ik voelde hoe haar natte gleuf mijn pik nat sopte. Steeds liet ze me weer een stukje van mijn eikel zien, en dan weer verdween hij in haar vochtige heerlijkheid. Ondertussen gooide ze haar hoofd in haar nek en kneedde haar borsten. ‘Niets mis mee’, bedacht ik me. Ik nam het strelen van haar borsten over en ze keek me weer aan. Langzaam richtte ze zich op en plaatste mijn eikel voor haar opening. Langzaam zakte ze over mijn pik en ik voelde hoe lekker ze was. Hoe strak ze was. Hoe geil ze was. Ze nam mijn hele pik in zich op terwijl ze “Hmmmmmm…” zuchtte. Toen hij helemaal in haar zat, begon ze me langzaam te berijden. Steeds weer hief ze haar borst als ze naar boven kwam en ik genoot van haar mooie borsten en haar gelukzalige lach.

“Dit wilde ik al zo lang”, zei ze. “Ik ook”, was alles wat ik kon uitbrengen.

Langzaamaan verhoogde ze het tempo totdat ze niet sneller meer kon. Ze liet zich voorover vallen en ik ondersteunde haar billen terwijl ik als een malle in haar geile natte poesje beukte. Ze kreunde in mijn oren en zei:” Kom je in me klaar? Ik wil dat je me vol spuit”. Op dat moment voelde ik golven opborrelen en mijn pik stootte diep in haar. Fenna kwam tegelijk met mij en ik voelde hoe haar strakke schede mijn pik omsloot. Het leek wel alsof ze me leegmolk, zó sterk was haar schede. Wild ging ze met haar hoofd op en neer en ik leegde mijn ballen in haar heerlijke natte poes. Ik weet het: het was inmiddels geen tienerpoes meer maar oh wat was het een lekkere poes. Toen ik helemaal leeg was en ik de laatste golven sperma in haar strakke kutje had gespoten, rolde ze naast me. “Mijn God, het was nog lekkerder dan ik had gehoopt”, zei ze. Ik kuste haar op haar voorhoofd en streelde door haar lange haren. “Wat een heerlijk geil ding ben jij”, zei ik tegen haar. “Ik wil het nog vaker met je doen, maar kon me niet inhouden. Ik had graag andere posities ingenomen maar ik wilde je pik zo graag in me voelen dat ik niet meer kon stoppen. Je maakte me helemaal gek”, was alles wat ze zei. Ik kriebelde nog eens door haar haren en voelde me tevreden. Moe, maar ook tevreden…

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm