Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Mijn lerares chanteren DEEL2
Categorie: school | zaterdag 21 september 2013 03:36

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Renske schrok wakker van de wekker die stond te piepen, geοrriteerd sloeg ze hem uit en draaide zich gelijk weer om. De hele nacht had ze liggen woelen, denkend aan het geen gisterenavond gebeurd was. Ze had spijt dat ze zich had laten gaan tijdens het schoolkamp, allemaal de schuld van de drank waardoor ze nu gevangen zat in het web van een 17 jarige scholier die met haar kon doen en laten wat hij wilde. Haar vriend mocht hier nooit achter komen want dat zou op zeker het einde betekenen van hun relatie, hij had het helemaal niet op buitenlanders want volgens hem waren het allemaal maar een stelletje luilakken. Gisterenavond toen hij haar had gebeld wist ze niet goed hoe zich te gedragen en hij had gemerkt dat er iets was. Toen hij er naar vroeg loog ze tegen hem dat ze zich niet lekker voelde en een zware dag had gehad maar ze wist dat ze dit niet elke keer kon zeggen. Het ergste was nog dat ze gisteravond geil was geworden toen ze erover aan het nadenken was, op een of andere manier had haar leerling iets in haar losgemaakt wat ze nooit voor mogelijk had gehouden, was het de manier waarop hij haar behandelde of was het zijn grote dikke pik, of een combinatie van beide, ze wist het niet.

Nu moest ze het bed uit, douchen en dan naar school. Ze zag het vibrator slipje liggen op haar nachtkastje en herinnerde zich wat hij haar had opgedragen. “Deze doe je morgen aan naar school en draagt verder geen slip”. Gisterenavond had ze hem gepast en doordat ze opgewonden had ze hem makkelijk kunnen inbrengen maar wist dat het nu lastiger zou worden, daarbij vulde het ding haar op en voelde ze hem bewegen tijdens het lopen. Nu moest ze de hele dag dat ding dragen en erger nog ze mocht geen slip dragen iets wat ze nog nooit had gedaan en normaal ook zeker niet zou doen maar nu had ze geen keuze. Nadat ze gedoucht had opende ze haar kleding kast en deed een simpele bh om met daaroverheen een donkere bloes, met enige tegenzin pakte ze het vibrator slipje en maakte hem vochtige met haar speeksel. In de spiegel zag ze zichzelf staan, daar stond ze, Renske die een kunst lul pijpt en ze voelde een walging door zich heen trekken en keek weg van de spiegel.

Ze haalde de vibrator uit haar mond en spuugde er nog een flinke klodder op en stapte toen in het slipje en bracht hem bij zichzelf naar binnen en voelde hoe het kleine ding haar kut vulde. Ze koos voor een pantalon zodat niemand per ongeluk zou kunnen zien dat ze sliploos was en daaronder een paar platte schoentjes omdat dat makkelijker liep dan hakken.

Ze liep de trap af naar beneden en wist dat het een zware dag zou worden want het viel niet mee om op een normale manier te lopen, ze vroeg ze nog een keer af of ze hiermee moest doorgaan. Opeens piepte haar mobiel, vergeet onze afspraak niet vandaag want anders staat jou filmpje vandaag nog op het intranet van school las ze en een rilling trok door haar heen.

De klootzak dacht ze, ik kan niet anders dan hem gehoorzamen en ze pakte haar spullen bij elkaar en vertrok naar school. Toen ze de auto parkeerde zag ze John zitten op het bankje bij de parkeerplaats, ze stapte uit en probeerde zo normaal mogelijk te lopen. Hij wenkte haar en met tegenzin liep ze naar hem toe, juffie zei hij, ik zie dat jij je cadeau draag en dat is heel goed maar ik ben niet tevreden over het feit dat je hebt gekozen om vandaag een broek te dragen.

Daarom overhandig jij mij nu je huissleutel.

Ik ga jou niet de sleutel van mijn huis geven zei ze geοrriteerd, daar begin ik niet aan. Opeens voelde ze hoe de vibrator begon te trillen en keek recht in het grijnzende gezicht van John, wil je dat ik dit tijdens de les ga doen vroeg hij haar en zette hem zelfs nog een beetje harder.

Renske wist niet waar ze het zoeken moest, ze werd op de juiste plekken geraakt en wist dat ze dit nooit vol zou houden tijdens de les en graaide snel in haar tas naar haar sleutels en haalde de huissleutel eraf en overhandigde deze aan hem. Goed zo juffie, begrijp goed dat jij mijn bezit bent en dat jij mij zal moeten gehoorzamen. Doe jij dat niet dan zal er een passende straf volgen, vanmiddag na je laatste les kom je rechtstreeks naar huis. Heeft juffie mij begrepen? De vibrator trilde maar door en ze voelde hoe haar kut natter en natter werd en kneep haar benen tegen elkaar om niet klaar te komen door dat stomme ding uuhh ja John ik heb je begrepen hoorde ze zichzelf zacht kreunend zeggen. John schakelde hem nu uit en een zucht van verlichting ging door haar heen, bijna was ze klaar gekomen maar net op tijd hield hij ermee op. Nou juffie, naar je klas en waag het niet om de hele tijd te blijven zitten want dan zal ik je laten komen terwijl de hele klas toekijkt lachte hij. Ok zei ze zacht en liep bij hem weg, van binnen vloekte ze, nou had hij ook nog haar huissleutel en ze wist dat hij meer en meer controle over haar kreeg zonder dat ze er iets tegen kon doen.

John genoot van zijn lerares, hij had niet verwacht dat het allemaal zo gemakkelijk zou gaan en hij kon niet wachten tot vanmiddag. Hij zou haar wel even heropvoeden zodat ze weet hoe ze zich dient te gedragen en te kleden lachte hij en liep toen naar zijn vrienden toe. Wat moest die bitch vroegen ze gelijk, John lachte en woof het weg ze wilde gelijk haar autoriteit laten gelden, ik denk dat haar macht haar opwind lachte hij.

Ze zou eens een keer goed gepakt moeten worden zei Dennis, ik durf te wedden dat ze zo preuts is als de pest. Dat is meestal met dat soort wijven en iedereen schoot in de lach en met ze allen liepen ze naar het lokaal van juf Renske. Renske pakte een stapel papieren, wie deelt deze toetsen uit vroeg ze en gelijk zette John even de vibrator aan en hij had gelijk haar aandacht, met zijn vinger maakte hij een beweging waardoor ze begreep dat ze dit zelf moest doen. Ach zei ze gelijk, ik doe het zelf wel en John deed toen zijn speeltje weer uit en keek hoe zijn lerares zo normaal mogelijk door de klas liep.

Bij zijn tafel gaf ze hem een vernietigende blik maar liep wel gelijk door zodat niemand iets door had. Renske wist dat ze tijdens het maken van de toets moest rondlopen, John zou het nooit accepteren als ze voor de klas bleef staan of zitten en heel langzaam liep ze door de klas en hoopte dat deze les snel voorbij zou gaan. Mijn god wat voelde het vreemd aan, lopen terwijl je gevuld bent, het is maar goed dat de vibrator in een soort slipvorm was want door het lopen raakte hij haar weer op de juiste plekken en wederom voelde ze hoe haar sappen reageerde hierop. Eindelijk ging de bel en was het lesuur afgelopen, de leerlingen vlogen allemaal de klas uit behalve John, hij stond rustig op en drukte zijn speeltje nog even aan.

In het passeren zei hij, over 20 minuten zie ik je op het herentoilet juffie en stapte toen de klas uit en schakelde ook de vibrator uit. Renske ging zitten op haar stoel, een zucht van verlichting ging door haar heen dat dit uur afgelopen was, gelijktijdig werd ze nerveus over het geen hij gezegd had. Wat wilde hij van haar op het herentoilet vroeg ze zich af. Na bijna 20 minuten melde ze de klas dat ze even weg was maar dat ze gewoon door konden gaan met het geen ze bezig waren en liep naar het toilet. Ze keek vluchtig om zich heen en toen ze zeker wist dat niemand haar zag opende ze de deur en stapte naar binnen. John stond bij het laatste hokje en wenkte haar, op het moment dat ze de eerste stap deed schakelde hij de vibrator aan en grijnsde naar haar. Bij het hokje aangekomen zei hij ga zitten juffie en toen ze zat stapte hij ook naar binnen en sloot de deur. Ik hoop nu dat je begrijpt wie de baas is van ons tweeλn vroeg hij haar. Ze keek omhoog, ja John ik begrijp het heel goed zei ze zacht en voelde hoe de vibrator harder begon te trillen.

Alsjeblieft vroeg ze, zet hem uit John ik word helemaal gek van dat ding, ik hou het niet meer. Als je mij een lekkere pijpbeurt geeft laat ik je misschien wel de rest van de dag met rust, en als toegift mag je dan zelf ook klaarkomen. Renske wist niet wat ze hoorde, wilde hij dat ze hem ging pijpen? Hier op het herentoilet in school? Alsjeblieft John, doe me dit niet aan smeekte ze zacht, bang dat iemand haar kon horen, ik beloof je dat je thuis alles kunt doen wat je wilt maar alsjeblieft laat mij op school met rust. Toen ze dit had gezegd realiseerde ze zich ineens wat ze zojuist had gezegd maar wist ook dat dit de enige manier zou zijn om het op school geheim te houden.

Ok zei John en maakte zijn broek open en haalde zijn grote paal te voorschijn, we hebben een deal maar ik wil wel een keer door jou gepijpt worden op school.

Renske keek met grote ogen naar de grote donkere pik die vlak voor haar gezicht hing.

Het zien van zijn pik maakte haar alweer geil en aarzelend pakte ze hem vast en begon haar hand heen en weer bewegen waardoor hij begon te groeien. De combinatie van de grote donkere pik in haar hand en de trillende vibrator maakte haar gretiger dan ze ooit geweest was en ze trok de voorhuid naar achter en nam zijn pik in haar mond en begon erop te zuigen. Voor de tweede keer zoog ze op zijn pik en had niet eens in de gaten dat John alles filmde met zijn mobiel. Terwijl Renske alles om zich heen vergat, zelfs het feit dat ze haar eigen vriend bijna nooit pijpte omdat ze het eigenlijk niet echt lekker vond maar met deze pik was het anders. John genoot van het warme mondje van zijn lerares en hij voelde hoe ze nu ook haar tong begon te gebruiken, haar ogen waren gesloten en het was duidelijk dat ze ervan genoot.

Binnen 5 minuten voelde John hoe zijn zaad omhoog kwam en pakte Renske bij haar hoofd, alles netjes slikken juffie anders worden je kleren smerig. Renske voelde hoe zijn pik explodeerde en slikte uit alle macht omdat ze niets wilde knoeien op haar kleding en keek daarbij angstig omhoog naar de knul die haar in zijn macht had.

Nadat ze zijn pik schoon had gezogen trok hij zijn pik terug en schakelde de vibrator uit, je houdt hem wel in en zorg dat je direct naar huis komt juffie zei hij en verdween uit het hokje, Renske voor de tweede maal verward achterlatend net als gisterenavond. Veel tijd had Renske niet want ineens schoot het door haar heen dat er een hele klas op haar zat te wachten, haastig fatsoeneerde ze zich en glipte ongezien uit het herentoilet en liep zo snel ze kon naar haar lokaal. Gelukkig was de klas nog rustig en ze excuseerde zich dat het wat langer duurde en nam toen plaats op haar stoel en gaf de klas de opdracht te beginnen aan een werkstuk zodat ze even de tijd had om de hele situatie te overdenken. De rest van de dag liet John haar met rust zoals hij haar had beloofd en toen voor de laatste keer die dag de bel ging was ze opgelucht dat de dag redelijk normaal was verlopen.

Opeens realiseerde ze zich weer dat ze John haar huissleutel had gegeven en waarschijnlijk was hij op dit moment al in haar huis. Snel deed ze de laatste dingen voor die dag en stapte toen in haar auto op weg naar huis.

Ze moest nu bij zichzelf aanbellen en dit voelde al zo vernederend dat het schaamrood haar naar de kaken steeg. John opende de deur, hij droeg de kamerjas van haar vriend. Ze wilde er iets van zeggen maar hield wijselijk haar mond. Ach kijk eens aan daar is juffie zei John spottend, kom maar binnen lekkertje en hij opende de deur verder zodat ze erlangs kon. Ik neem aan dat je wel weet waar jij je jas kwijt moet grinnikte hij en liep de huiskamer in, Renske ontdeed zich van haar jas en stapte toen ook de huiskamer binnen.

Met zijn vinger wenkte hij haar tot vlak voor zich en toen greep hij haar in een keer tussen haar benen, eens even voelen of jij niet onze afspraak geschonden hebt zei hij terwijl ze voelde hoe hij kneep in haar kruis en zo de vibrator dieper naar binnen duwde. Hierna gleden zijn handen over haar bloes omhoog en pakte deze boven aan vast, in een ruk trok hij hem open en de knoopjes sprongen door de hele huiskamer.

Renske schrok maar weer durfde ze er niets van te zeggen en John begon te praten; zo juffie, je snapt wel dat ik niet tevreden was over jouw kledingkeuze van vandaag. Ze knikte, dit had hij haar vanmorgen al gemeld en ze zou ’s middags hiervoor gestraft worden. Jij draagt doordeweeks alleen nog maar rokjes en daaronder hakken en niet van die platte trut schoentjes. Zijn vingers gleden via haar buik omhoog en betaste haar bh, ze voelde hoe haar tepels reageerde op zijn aanraking, ook wil ik dat je lingerie draagt en niet van dat goedkope fantasieloze ondergoed. Die rotzooi bewaar je maar voor je vriendje als hij het weekend thuis is zei hij streng en trok haar bh stuk waardoor haar stevige b cup alle kanten op deinsde.

Hee gilde Renske nu, hou op met het stukmaken van mijn kleding kwam er op de welbekende strenge leraressen toon naar buiten. John greep haar nu bij haar haren en trok haar naar zich toe, gaat juffie nu tegenspartelen en hij pakte zijn mobiel en toonde haar het pijpfilmpje van die ochtend op het herentoilet. Zal ik hem gelijk maar even doorsturen zei hij en in het scherm verscheen het nummer van haar vriend en nu schrok Renske, NEE bracht ze uit. Alsjeblieft niet sturen ik zal gehoorzamen en John gaf haar een duw waardoor ze achteruit viel op de bank. Kleed je helemaal uit snauwde hij en dan ga je onder de douchen, je hebt de hele dag met die natte kut rondgelopen dus zorg dat je schoon bent, daarna kom je naar de slaapkamer! Renske wist niet hoe snel ze al haar kleren moest uitdoen, stel je voor dat hij het filmpje stuurt dacht ze alleen maar en wilde alles doen om dit te voorkomen.

Helemaal naakt liep ze de trap op om te gaan douchen en zag dat John achter haar aankwam. Snel waste ze zich en binnen tien minuten stapte ze haar eigen slaapkamer in en zag John helemaal naakt op bed liggen, hij gebaarde haar plaats te nemen in de luie stoel naast het bed en Renske deed wat hij haar vroeg. Nu je benen over de armleuningen leggen zodat dat juffenkutje goed openstaat en dan mag jij mij eens laten zien hoe mijn juffie zichzelf klaarmaakt. Renske gehoorzaamde en al snel raakte Renske in een geile roes, dit soort spelletjes deed ze nooit met haar vriend en het feit dat ze aan het masturberen was een 17 jarige leerling die naar haar keek vanaf het bed waar normaal haar vriend lag maakte haar steeds geiler en het duurde niet lang eer ze een intens orgasme kreeg waarbij ze lag te schudden in de stoel.

Toen ze weer een beetje was bijgekomen zag ze John lachen, zo juffie dat was een perfecte show. Het liefst had hij nu zijn lerares op bed gegooid om haar voor het eerst te gaan neuken maar daar was de tijd nog niet rijp voor, hij wilde verwarring zaaien bij haar zodat ze niet wist waar ze aan toe was met hem. John stond op en liep naar haar toe en haalde haar bezwete haren uit haar gezicht, ik ben tevreden over mijn juffie zei hij, je doet goed je best en toen pakte hij weer de badjas en trok hem aan. We gaan even wat drinken zei hij en toen Renske haar badjas wilde pakken hield hij haar tegen, schaam jij je voor je lichaam vroeg hij haar en ze schudde van nee.

Goed zo want je heb namelijk niets om je voor te hoeven schamen, blijf maar gewoon naakt zodat ik je lichaam goed kan bekijken. Renske snapte er niets meer van, haar vriend zou haar allang een beurt hebben gegeven maar deze jonge knul had alleen maar gekeken hoe ze zichzelf naar een orgasme had gebracht en had zich alleen nog maar laten pijpen door haar. Diep van binnen was Renske nieuwsgierig naar hoe zijn grote pik zou voelen en ze hoopte dat hij haar snel daarmee zou laten kennismaken.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm