Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Ik val op rijp en vol!
Categorie: rijpewijven | donderdag 14 december 2017

Hallo allemaal, ik ben een zeventienjarige geile gozer, die graag een van mijn avonturen met jullie wil delen. Mijn naam is Rob. Mijn grootste wens is seks met een oudere vrouw, liefst een Rubens type. Ik ben gaan zoeken op chatboxen. In het begin krijg je te maken met een hoop nep toestanden, maar op den duur leer je toch wel dat er echt wel vrouwen zijn die deze wens ook hebben. Mijn eerste date was met een stel van in de veertig, waarbij de man graag toekeek. De vrouw van dat stel kickte er op om als een soort van privι hoertje “klanten” te ontvangen waarbij de man dan als een soort van pooier zou optreden. Toen ik op de afgesproken avond bij hen aan de deur kwam, bleek al gauw dat wat ze hadden gezegd ook echt gebeurde. De man deed de deur open en liet me binnen. Hij wees aan waar ik mijn jas kon ophangen en nam me daarna mee naar de huiskamer. Daar zat zijn vrouw al op mij te wachten.

Geile afspraakjes

Ze zag er ook echt hoerig uit. Een heel kort truitje waaronder een paar fantastische borsten zichtbaar waren die niet verpakt waren in een BH. De tepels staken door de stof van het truitje. Daarbij een kort leren rokje, haar benen verpakt in een paar zwarte nylonkousen, haar kut verstopt in een kleine string, en aan haar voeten een paar killer heels. Haar gezicht zwaar opgemaakt, met een paar felrode lippen als blikvanger. Mijn lul steigerde meteen in mijn broek. De man vroeg of dit was wat ik zocht en ik knikte van ja. “Nou, ga je gang, ze is er helemaal voor jou alleen. Vind je het goed dat ik een paar foto’s en een filmpje maak terwijl jullie plezier hebben?” voor mij geen enkel probleem, want ik kreeg de gelegenheid om deze geile vrouw te neuken zoals ik nog niet eerder had gedaan.

Ik aarzelde dan ook geen moment, trok mijn boek en slip uit, en liep met mijn stijve lul naar voren wijzend naar haar toe. Ze lachte zachtjes en goedkeurend toen ze zag dat mijn lul behoorlijk lang was en zei; “daar kan ik nog veel plezier aan beleven.” Ze pakte me bij mijn hand en trok me mee naar de bank. Ze zakte in de kussens, nam mijn lul tussen haar rode lippen en zoog mijn eikel naar binnen. Direct gevolgd door een vinger in mijn kont. Ik stond in de fik! Mijn lul begon te steigeren en werd steeds dikker. Ik wist wat er zou gebeuren, ik zou klaarkomen. En dat wilde ik ook graag maar wel in de kut van deze vrouw! En haar man maar filmen en foto’s maken! Ik trok mijn lul terug, hij floepte uit haar mond. Ze lachte, nu een stukje harder. Ze zei; “ik weet wel wat jij wilt.

Je wilt mijn arme kut volspuiten, of niet?

Wil je lekker in mijn kut klaarkomen? Kom maar, spuit me maar lekker vol.” Ze ging gewoon op de bank liggen, haar benen uit elkaar, en ik liet me tussen haar benen vallen, mijn lul in de richting van haar kut. Zonder problemen schoof ik hem in haar natte kut. Ze sloeg haar benen om me heen en klemde me zo dicht tegen zich aan. “Kom maar, neuk maar lekker, neuk mijn kut maar stevig door! Kom maar, spuit je sperma maar bij mij naar binnen. Toe maar!” Er was voor mij geen houden meer aan, ik kwam veel te snel klaar! Ik spoot mijn ballen kreunend leeg in haar gapende kut. Het was puur genot, maar dan wel voor ons allebei. En die man van haar bleef maar filmen. Mijn lul verslapte en gleed uit haar soppige kut. Ze hapte hem direct naar binnen en likte hem helemaal schoon, af en toe smakkend met haar rode lippen. Nog geen tien minuten later stond ik weer buiten terwijl de man zei; “nou, tot een volgende keer. We mailen wel.”

Een paar weken later volgde mijn tweede en vooralsnog laatste avontuur. Het was een doodgewone avond, ik had mijn huiswerk afgemaakt voor de volgende dag en dook nog even op een bekende grote chatbox. Na een paar afwijzingen voor mij en een paar fakers, was ik eigenlijk van plan om te stoppen. Totdat er iemand zich bij mij meldde. En meldde zich iemand die de nickname Yvonne gebruikte. Verder geen profiel. Er werd niets gezegd aan de andere kant. “Hallo?” typte ik in. “Ben je echt zeventien en op zoek naar een rijpere vrouw?” was de reactie van haar. “Ja,” zei ik. We raakten aan de praat, het was best wel gezellig. Toch was ik voorzichtig, omdat ik geen zin had, om mijn tijd in een fake vrouw te stoppen. Maar het gesprek bleef soepel en gezellig.

Yvonne bleek een gescheiden vrouw van tweeλnveertig jaar te zijn.

Zoals ze zichzelf beschreef, kon ik een steeds harder wordende lul niet in bedwang houden. Ze was een meter vijfenzeventig lang, met halflang donker blond haar, met een grove krul erin, mooie blauwe ogen volgens haar dan, eenentachtig kilo en een paar mooie volle borsten met grote tepels. Ook vertelde zij mij dat ze twee tattoos had, een op haar linker borst en een op haar schouder en twee tepel piercings, een klein zilveren pennetje dwars door haar tepels. Ze sprak vaker af met jongere kerels via internet, maar die waren nooit jonger geweest dan 25. Nadat ik mijzelf had beschreven, besloten we op whattsap verder te gaan. Ik stuurde haar ook nog een foto van mezelf. Die werd door haar goedgekeurd. Ook zij stuurde een foto. Het was een sexy foto. Wat ik zag vond ik onwijs mooi. Een echte mooie Rubens vrouw die zich sexy kleedde. Een lekker strak truitje, laag uitgesneden en haar gezicht mooi opgemaakt. Verder een korte rok. We sloten af omdat het al laat was. De volgende dag was zij er weer, ze stuurde een paar appjes.

We gingen nu een stuk verder en wisselden nog meer dingetjes uit. Na opnieuw een leuk gesprek en een aantal berichtjes was het al snel duidelijk. We moesten maar eens afspreken. Ik kom zelf uit de omgeving van Amsterdam, Yvonne woont in Almere, makkelijk te doen dus. We spraken af op een zondagmiddag. Dit kon niet anders omdat ik bij mijn ouders woon en niet zomaar de hele nacht kan wegblijven. Om half twaalf kwam ik met de trein aan in Almere. Ik was behoorlijk zenuwachtig. Yvonne had geen auto, dus moest ik de bus pakken. Ze had alles keurig netjes uitgelegd. Ik kwam dan ook zonder problemen bij haar in de straat. De bus stopte vlak voor haar flat. Ik belde aan en hoorde haar stem door de intercom. “Ja, hallo?” “Hoi, ik ben er.” De deur van de hal werd geopend. Ik moest op de vierde etage zijn. De zenuwen namen nu toch wel toe. Op vier hoog aangekomen, liep ik een beetje onzeker naar haar voordeur.

Ik belde daar nog een keertje aan. Na een paar tellen opende Yvonne de deur. Wat ik toen zag. In een woord HEERLIJK! Ze had mooie zwarte laarzen aan, tot net over haar knie. Een mooi strak rokje, ongeveer vijftien centimeter boven haar knie. Daaronder dunne, zwarte nylonkousen. Haar borsten waren gehuld in een strak truitje met een soort tijgerprint. Wat heerlijk om te zien, haar grote borsten maakten mij meteen al bloedgeil. Ze had haar haar opgestoken en was zeer sexy opgemaakt. Ze gaf mij een hand en we gaven elkaar drie zoenen, de laatste vol op mijn mond. Heel eventjes voelde ik het tipje van haar tong tegen mijn lippen. Ik gaf haar een mooie bos rozen. Ze zei dat ik vooral moest doen alsof ik thuis was. Ik nam plaats op de bank en we dronken wat en begonnen gezellig te kletsen.

Ze had al lang door dat ik een onervaren jongen was en behoorlijk zenuwachtig. Bij het tweede rondje drinken bukte ze voor me, om het glas op tafel te zetten. Toen het glas stond draaide zij zich om en zoende mij in een keer vol op mijn mond. Haar tong zocht en vond die van mij. We begonnen lekker te tongen en ik kwam ook over mijn zenuwen heen. Ik pakte haar vast en trok haar naar me toe. Ze kwam op mijn schoot zitten, met aan elke kant van mij een heerlijk nylon been. We begonnen nog heftiger te tongen. Ze knoopte mijn blouse open en begon me in mijn nek te zoenen en te likken en ze zoog zo lekker aan mijn tepels. Ik masseerde haar grote borsten. Trok toen haar truitje omhoog en zag toen pas dat ze echt een paar fantastische borsten had, de grote tepels waren donker gekleurd en stonde stijf vooruit. Ze had geen BH aan. Ik moest echt even kijken en genieten. Prachtige grote borsten met in beide tepels een mooi zilveren pennetje.

Toen zakte ze op haar knieλn, knoopte mijn broek los en bevrijdde mijn stijve lul uit de strakke bokser. Ze trok mij heerlijk af en likte en kuste over mijn buik naar benden. Wat een geil wijf zeg! Toen nam ze in keer mijn keiharde lul in haar mond. Ze begon me werkelijk zalig te pijpen. Na een poosje stelde ze voor om naar de slaapkamer te zijn. We kleedden ons allebei uit. Al zoenend en strelend kwamen we neer op haar bed. We zoenden een hele poos, in de tussentijd bleef zij aan mijn harde lul trekken en hem masseren. Ik besloot om al zoenend en likkend over haar nek, borsten en buik naar haar kutje te gaan. Ze had een heerlijk kaal geschoren kutje. Ik begon haar in haar lies en om haar kutje te likken. Ik zag dat ze zeiknat was. Toen begon ik haar kutje heerlijk te likken. Lekker tussen haar schaamlippen, met mijn vingers erbij en toen steeds meer op haar klitje. Na een poos haar heerlijk zo gelikt en gevingerd te hebben begon ze onwijs geil klaar te komen. Nadat ze was klaargekomen bleef ze even uitgeteld liggen.

Ik ging op mijn rug liggen.

Ze kwam lekker op me liggen en we begonnen weer heel intiem te zoenen en te strelen. Nu was het weer haar beurt. Ze zakte al kussend en likkend af naar mijn keiharde lul. Ik werd opnieuw heerlijk gepijpt. Haar tong likte en zoog ook aan mijn ballen en soms zakte haar tong af tussen mijn billen, dit gaf een heerlijk gevoel. Na al het gespeel begon ze me nu echt stevig te pijpen. Ik kon het niet meer volhouden en kwam hevig klaar. Met dikke stralen spoot het warme sperma uit mijn lul zo in haar mond. Het was zo geil om te zien en te voelen hoe ze lekker rustig door ging met pijpen en met een paar keer heerlijk hoorbaar slikken al mijn sperma doorslikte. Ik was echt even uitgeteld. Gewoon duizelig. Yvonne pakte een klein flesje uit een laatje. Ze liet mij even op gang komen en liet mij toen aan het flesje ruiken.

Het waren poppers!

Wat een heerlijk spul. Het werd heel zweverig in mijn hoofd en ik kreeg het nog warmer van binnen. Mijn lul werd weer keihard en ik werd super geil. Het flesje zette ze naast het bed, open. De geur bleef lekker rond sluimeren. We begonnen weer lekker te vrijen en te strelen. Na een poos kroop ik bovenop haar. Mijn harde lul kon in een keer haar natte kutje in glijden. Wat een heerlijk gevoel. We begonnen lekker te neuken. Na een poosje wisselden we van plaats. Yvonne kroop bovenop mij en begon mij heerlijk te neuken. Ik kon zo heerlijk met haar grote borsten spelen. Toen ze voelde dat ik weer begon te komen, ging ze van mij af en ging ze op handen en knieλn voor me zitten. “Neuk me als een hondje geile knul!” Ik kwam achter haar zitten en begon haar heerlijk op zijn hondjes te neuken. Ik begon heel heftig te stoten en masseerde daarbij haar magnifieke borsten. Yvonne begon klaar te komen en ik hield het ook niet meer. Ongeveer gelijktijdig kregen we ons hoogtepunt. Ik spoot mijn zak nu echt leeg in haar zeiknatte kutje. Yvonne zakte in elkaar en ik lag lekker bovenop haar bij te komen.

We zoenden en streelden elkaar nog wat. Het was al laat, ik nam een douche en we dronken nog wat. Tegen negenen was ik weer op weg naar huis. Moe maar voldaan. We hebben door drukke tijden bij beide kanten niet meer afgesproken, maar na de feestdagen staat er weer een lekker middagje in de agenda! Ik laat het jullie weten.

Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm