Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Met mijn rijpe collega Gerda in het bubbelbad!
Categorie: rijpewijven | donderdag 2 februari 2017

Wat doe je, als je, een volslanke, vrijgezelle collega, van 49 jaar, genaamd Gerda, hebt, die er voor jou begrippen, lekker uit ziet en die jou constant volgt op je werk? Juist, je gaat proberen toenadering te zoeken. Nu is het natuurlijk een moeilijk iets al er, steeds weer al je een gesprek met haar aan wil gaan, verschillende collega’s bij staan of zitten. Zo zitten we laatst in de kantine te genieten van onze pauze als een collega begint over zijn pas aangeschafte televisie. Wat hij allemaal wel niet kon met die televisie en hoe goed zijn beeldkwaliteit niet was. Gelukkig was de pauze van deze collega eerder voorbij en bleef ik alleen met Gerda achter. “Raar”, zei Gerda, ik heb ook zo’n televisie, maar wat hij vertelde heb ik nog net kunnen ontdekken”. “ Heb je de handleiding al eens doorgekeken”? vroeg ik. “Nou, nee, ik heb dat ding laten plaatsen en laten installeren door de bezorger. Die was daar heel snel klaar mee en ik kon meteen televisie kijken. Maar als ik nu hoor wat voor mogelijkheden dat ding nog meer heeft word ik toch wel nieuwsgierig”, zei Gerda.

Geile afspraakjes

“Het enige nadeel is dat ik a technisch ben en niet zou weten hoe ik het allemaal voor elkaar kan krijgen. Heb jij misschien verstand van dit soort dingen? En zou je, als je tijd hebt mij willen helpen”? vroeg ze er meteen achteraan. Verbaast keek ik haar aan en zag een geile glinstering in haar ogen. “Natuurlijk wil ik dat voor je doen”, zei ik, “alleen moeten we even kijken wanneer dit het beste uitkomt.” Ik opende mijn agenda op de telefoon en zag dat ik de volgende dag wel tijd had. “Kan het misschien morgen”? vroeg ik. “Dat komt goed uit”, zei Gerda, “ik hoef morgen maar tot 10 uur te werken en heb op de planning gezien dat dit ook voor jou geldt. Dan hebben we de hele middag tijd om alles uit te zoeken.” Eindelijk had ik mijn afspraakje met Gerda. Iets waar zij volgens mij ook naar uit heeft gekeken.

De volgende dag waren we inderdaad om 10 uur klaar. Ik liet Gerda naar huis gaan en nam, zoals ik met haar had afgesproken, nog eerst een kop koffie op het werk. Rond half elf stond ik bij Gerda aan de deur. Ik belde aan maar kreeg geen reactie. Heeft ze mij nu voor de gek gehouden dacht ik meteen. Nog maar een keer aanbellen. Nu hoorde ik gestommel achter de deur. Gerda opende de deur en liet mij binnen. Zij woonde in een vrijgezellenwoning. Ik hing mijn jas aan de kapstok en volgde Gerda de huiskamer in. Het was niet groot maar wel knus en gezellig ingericht. Een mooie open haard sierde het kleine huiskamertje. Er lag een mooi hoogpolig kleed voor. Verder een mooie hoekbank, salontafel en de televisie was aan de muur gemonteerd. De kamer was zo ingericht dat de televisie vanaf de bank en vanaf het kleed voor de open haard zichtbaar is. “Je zit er netjes bij Gerda,” complimenteerde ik. “Dank je,” zei Gerda, “wil je de rest ook even zien”? “Nou,” zei ik, “daar zeg ik geen nee tegen.” Gerda liet me de rest van haar huisje zien. Ze had een ruime keuken waarin een eetbaar was gemaakt. Op de eerste verdieping was een ruime badkamer waarin een ruim bubbelbad stond en er waren 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer was haar logeerkamer. Hierin stond een bed en een linnenkast. In haar eigen slaapkamer stond een mooi tweepersoons bed. Alles zag er netjes en verzorgd uit.

“Als ik nu eens een kop koffie in ga schenken, dan kun jij vast in de handleiding van de televisie gaan snuffelen. Die ligt al klaar op tafel,” zei Gerda. Ik nam plaats op de bank en Gerda ging in de keuken de koffie halen.

Na een uurtje puzzelen met de televisie hadden we eindelijk het gewenste resultaat. Alles wat Gerda wilde werkte en na mijn uitleg wist zij ook alles weer terug te vinden en te bedienen. “Je moet een weten hoe dankbaar ik je ben,” zei Gerda, “Ik was hier alleen nooit uit gekomen.” “Ach,” antwoordde ik,” er zijn nu eenmaal dingen die je alleen nooit voor elkaar krijgt, daarom is het zo belangrijk dat je elkaar moet helpen waar je kunt.” Gerda’s ogen begonnen te glinsteren. “Uhm, mag ik je misschien nog om een gunst meer vragen”? Vroeg zij enigszins verlegen. “Ja hoor, vraag maar,” zei ik. “Nou, weet je,” begon Gerda, “ ik heb je net ook de bovenverdieping laten zien. Je hebt mijn badkamer gezien en het is je misschien wel opgevallen dat er een bubbelbad in staat. Die stond er al in toen ik hier kwam wonen. De vorige bewoonster heeft hem laten plaatsen en ik ben er in de 5 jaar dat ik hier woon nog nooit in geweest.”

Verbaast keek ik haar aan en vroeg haar waarom zij nog nooit in het bubbelbad was geweest. Het lijkt mij juist heerlijk om hierin te gaan. Haar uitleg deed zorgde ervoor dat er iets in mijn broek reageerde. Gerda vond dat dit een bad was waar iemand niet allen in moest maar je altijd met twee mensen hierin zou moeten. “Ik heb als 5 jaar gewacht tot ik de juiste persoon in huis zou hebben om dit te vragen. Nu heb ik eindelijk iemand met wie ik wel eens in de bad zou willen. Heb je interesse?” vulde zij haar verhaal aan. Ik wist even niet hoe ik moest reageren. Gerda is een lekkere volle vrouw van 49 en heeft een stel mooie grote prammen waarmee zij altijd fier vooruit loopt. In gedachten zou ik haar oh zo graag een keer lekker willen nemen en nu sta ik in haar huis waar zij mij uitnodigt om samen in het bubbelbad te gaan. Ik voelde dat ik van deze gedacht opgewonden raakte. Toen ik naar Gerda keek zag ik dat haar ogen op mijn kruis waren gericht. “Laten we maar eens naar boven gaan,” antwoordde ik, “ dan zullen we eens kijken wat en hoe we iets gaan doen.” Gerda liep voor mij de trap op en mijn lul begon nu echt te groeien bij de aanblik van haar heerlijk volle kontje.

Boven liep Gerda haar slaapkamer in en begon zich zonder schroom uit te kleden.

Ik aanschouwde haar en mijn lul was inmiddels al aardig hard. Gerda draaide zich om met alleen maar een bh en slip aan. Man was zag zij er lekker uit. “Zou jij ook niet eens een paar kleren uittrekken”? vroeg ze. Gerda kwam naar me toe, stak haar armen uit en begon mijn shirt en broek uit te trekken. In mijn onderbroek was goed te zien dat ik een stijve lul had en plagend aaide zij hier overheen. “Hmm,” zei ze, “dat voelt al goed aan.” “Kom we gaan in bad,” zei ze. Ze nam mijn hand en leidde me naar de badkamer. Daar ontdeed zij zich van haar laatste kledingstukken en stapte in het bad. Ze draaide zich om en nu zag ik haar grote tieten in alle vrijheid. Ik trok mijn onderbroek uit en stapte ook in het bad. Meteen toen ik in het bad zat wierp Gerda zich op mij en begon mij heftig te zoenen.

Ik streelde haar over haar rug, kneedde haar lekkere billen en trok haar kontgaatje een beetje open. Haar kussen werden steeds heftiger. “Hierop heb ik zo lang gewacht” hijgde zij in mijn oor. Onder water greep zij mijn steeds harder wordende lul en begon er zachtjes aan te trekken. Dit beantwoorde ik door mijn hand langs haar bilnaad te laten glijden en langzaam een vinger naar binnen te laten glijden. Zij had een zeer strak kontgaatje en ik merkte dat zij liever had dat ik mijn vinger ergens anders in zou laten glijden. Ik draaide mij een beetje en liet mijn hand door haar kruis glijden. Haar malse kut was strak geschoren wat mij extra geil maakte. Ik zette Gerda op de rand van het bad, opende haar benen en begon aan haar heerlijke kut te likken. Mijn tong draaide om haar kleine clitoris. Is liet langzaam een vinger door haar kutje glijden terwijl ik haar aan haar clitoris bleef likken. Zachtjes begon Gerda te schokken. Ik haalde mijn vinger uit haar kut en duwde mijn tong zover ik kon in haar kale kut. Haar sappen liepen langs mijn kin en schokkend kwam Gerda klaar. Gerda liet zich terug in het bad glijden, kuste me en zei; “dat was heerlijk, zo ben ik in geen jaren klaar gekomen. Dit is iets wat een vibrator niet kan. Dank je schat maar we zijn nog niet klaar. Ik wil meer, veel meer.” Haar hand graaide onder water weer naar mijn harde lul. Ze kneedde zacht mijn ballen en kwam over mij heen zitten. Met 1 hand manoeuvreerde zij mijn lul voor haar kut en liet zich er langzaam overheen zakken. Wat had die vrouw een strakke kut zeg. Gerda was dan wel 49 jaar maar zij was nooit getrouwd geweest, had nooit kinderen gehad en had zoals ze zelf zei nooit echt een relatie gehad. Buiten de relatie met haar speeltjes, en ik zeg speeltje omdat het echt kleine dingen waren, was Gerda niets gewend.

Mijn lul was de eerste, sinds zeker 10 jaar, vertelde ze mij!

Gerda reed zich naar haar tweede hoogtepunt. Met een kloppende kut bleef zij op mijn lul zitten. “Heerlijk,” zei ze weer, “ben jij nog niet klaar gekomen”? vroeg ze. “Nee,” antwoordde ik, “ ik wil jou laten genieten en wil zelf zo lang mogelijk wachten.” Gerda liet zich van mijn lul glijden en kwam gebogen voor mij staan. Ik keek tegen haar lekkere kont aan en zag daaronder haar kale kut die nog een beetje open stond van de neukbeurt die zij net gehad heeft. Ik stond op, ging achter haar staan en schoof mijn lul in haar heerlijke kut. Langzaam begon ik in haar te stoten. In de spiegel zag ik haar grote tieten ritmisch op en neer bewegen wat mij nog geiler maakte. Zachtjes begon Gerda weer te kreunen. Met lange halen neukte ik Gerda voor de derde keer klaar. Toen haar zich verkrampte om mijn lul kwam ook ik klaar. Ik spoot mijn warme zaad over de rug van Gerda. Voldaan lieten wij ons in het bad terug zakken. Gerda kwam in mijn armen liggen, kuste mij innig op mijn mond en zetten de bubbels aan.

Na een kwartier zo te hebben gelegen stapten wij uit bad. Gerda nam een handdoek, gaf die aan mij en vroeg me of ik haar wilde afdrogen. Zachtjes ging ik met de handdoek over haar lichaam. Met een tweede handdoek begon zij mij af te drogen. Toe zijn mij tussen mijn benen begon af te drogen, begon mijn lul spontaan weer te groeien. Gerda knielde zich en zoog hem zonder enige schroom helemaal naar binnen. Ik voelde mijn eikel in haar keel schuiven en genoot hier intens van. Plots liet zij mijn lul uit haar mond gaan, pakte hem vast en leidde mij naar de slaapkamer. Daar wierp zij zich op het bed, spreidde haar benen en pakte mijn hoofd vast wat zij strak tegen haar kut aanduwde. Gretig begon ik haar inmiddels weer natte kut te likken. Gerda draaide haar lichaam zo dat zij mijn lul weer in haar mond kon nemen en zoog er zacht aan. Korte tijd laten vroeg zij mij om te gaan liggen. Ik ging op mijn rug liggen en Gerda schoof met haar kut over mijn lul. Met lange halen reed zij zich weer klaar. Toen zij was klaargekomen kwam ze op mijn borst liggen met mijn lul nog in haar natte kut.

Ik begon haar nu opnieuw te neuken en korte tijd later kwam zij weer klaar.

Toen liet zij zich van mijn lul afglijden. Gerda draaide zich, en begon weer langzaam aan mijn lul te zuigen. Ze kuste mijn paarse eikel, zoog hem een klein stukje naar binnen, liet hem weer naar buiten schieten om vervolgens mijn lul in haar keel te laten verdwijnen. Met mijn hand greep ik haar tussen haar benen en streelde ik haar kale kut. Gerda tilde 1 been op en kwam met haar kut op mijn mond zitten terwijl ze mijn lul in haar mond hield. Ik stak mijn tong uit en Gerda schoof er met haar kut overheen. Ze liet mijn lul uit haar mond glijden en zei zacht; “ik ga je nog even met iets verrassen.” Meteen schoof ze weer met haar mond over mijn lul. Ik kon niet anders dan met mijn tong haar lekkere kutje blijven bewerken. Met regelmaat liet Gerda mijn lul uit haar mand glijden en dan trok zij er heftig aan. Opnieuw nam Gerda voorzichtig mij eikel in haar mond, zoog hem langzaam naar binnen en begon zacht mijn ballen te masseren. Mijn lul stond op springen en terwijl Gerda aan mijn lul zoog spoot ik mijn warme zaad in haar mond. Gretig slikte zij alles door en voelde ik dat ook zij weer klaar ging komen.

Opnieuw stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kut en terwijl ik dit deed kwam Gerda spuitend klaar. Ik probeer al haar sappen binnen te krijgen en genoot hier intens van. Gerda draaide zich om en kuste mij vol op mijn mond. “Wat was dit lekker,” zei ze. “Gerda, ik snap niet dat jij geen relatie hebt, “ zei ik, “je bent gewoon een heerlijke vrouw. Wil je zelf geen relatie of willen de mannen je niet?” “Nou,” zei Gerda, “ ik wil wel maar alle mannen die ik heb gehad, en dat zijn er maar 4, konden mijn behoeftes niet aan. Na 1 keer waren zij al op en bleef ik onbevredigd achter. Jij bent de eerste waarbij ik een voldaan gevoel over heb gehouden. Nu zou ik je eigenlijk iedere dag wel willen. Mijn huisje is groot genoeg voor 2 mensen. Durf jij het aan om bij mij in te trekken en mij iedere dag zo te neuken?” Ik hoefde hierover niet lang na te denken. Dezelfde dag heb ik mijn spullen gehaald en ben ik bij Gerda ingetrokken. We wonen nu 3 jaar samen en geloof mij, het gaat nooit vervelen.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/rijpewijven/3155/Met-mijn-rijpe-collega-Gerda-in-het-bubbelbad!.html