Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Op de koffie bij rijpe dikke dame!
Categorie: rijpewijven | donderdag 2 februari 2017

Het seizoen liep ten einde toen ik het sportcomplex binnen stapte. Ik liep de zaal in zette mijn tas er weg en liep terug naar de foyer. De jeugdtraining was nog in volle gang namelijk. Ik ging aan tafel zitten bij de andere trouwe leden van de club. Aan tafel zat ook Denise, lid en moeder van een van de jeugdleden. Zoals gewoonlijk werd er weer veel slap geouwehoerd en was ik weer eens het slachtoffer daarvan. Met name over mijn vrijgezelle status of waarom ik nog thuis woon. "Woon jij nog thuis?" Vroeg Denise. " Ja, er is nog geen plekje voor me vrij gekomen volgens de woningstichting en het word nu toch echt tijd voor een plek voor mijzelf." Zei ik. " Ik heb nog wel een plekje voor je hoor" zei Denise met een knipoog. "Op de bank zeker?" Vroeg ik "Of naast me in bed" grapte Denise. "Nu word het interessant!" Zei ik. Iedereen lachte. "Kom maar eens langs hoor" zei ze,"Voor de koffie moet kunnen toch?" "Dat is waar." zei ik.

Geile afspraakjes

In de week daarop bleef het een beetje aan mij knagen en besloot toch de stoute schoenen aan te trekken. Na het werk reed ik op de fiets bij haar langs. Mijn fiets zette ik tegen een boom en belde bij haar aan. Denise deed met haar 2 kinderen open. "Hoi, Ik was benieuwd of we eens konden afspreken voor een kop koffie?"vroeg ik. Ze lachte, bloosde een beetje en zei: "Laten we dat maar niet doen. Lijkt me niet verstandig." Ik liet me niet zo makkelijk uit het veld slaan dit keer en zei: "Hier heb je mijn gsm-nummer voor het geval je je bedenkt." En gaf haar een kaartje met mij nummer. Ze nam het aan en zei: "Reken maar nergens op." Ik gaf ze een knipoog en zei gedag en reed op de fiets weg. Twee dagen later op een donderdag kreeg ik een sms: "Hoe drink jij je koffie? X Denise" "Zwart" Antwoordde ik "Wat heb je graag bij je koffie?" Vroeg ze. "Jou naast me op de bank ;-)" zei ik. "Goed. Morgen 19:30 bij mij." Zei Denise. "Ok tot morgen. X" zei ik "X"

De volgende dag reed ik snel van het werk naar huis, at gewoon mee met mijn ouders en sprong daarna gelijk onder de douche nadat ik me geschoren had. Ik had zelfs mijn kruis geschoren. Dat had ik nooit eerder gedaan. Het stond wel geil vond ik. Toen ik klaar was trok ik snel wat nette kleren aan en spoot wat deo op. Thuis loog ik dat ze er niet op hoefden te rekenen dat ik 's nachts thuis zou komen want ik bleef bij vrienden slapen. Snel liep ik nog even naar de winkel voor een bosje bloemen en een fles wijn. Vervolgens liep ik naar haar huis en belde stipt om 19:30 aan.

Denise deed open en liet me binnen. Nadat de deur dicht was begroetten we elkaar met 3 kussen en ik gaf haar de bloemen en de wijn. Ze zei dat ik dat niet had hoeven doen, maar dat ze vooral de wijn wel lekker vond. "Kom verder, ik ben nog wel even in de tuin wat aan het opruimen." Zei ze. Ik liep achter haar aan door de keuken naar de tuin. Terwijl ze haar werk afmaakte begon ik haar eens beter te bekijken. Ze was verre van een fotomodel. Niet dat dat erg is. Absoluut niet zelfs. Ze is een echte BBW en daar ben ik gek op. Ze heeft een in verhouding veel te grote kont. Een echte bubble butt zoals in de track van Major Lazer. Hetzelfde geldt ook voor de borsten. Daarbij is ze ook nog een stuk kleiner dan ik. Maar ze heeft zo'n opwindende en ondeugende uitstraling.

Denise was klaar in de tuin en we gingen terug naar binnen. Het werd fris buiten ondanks dat het al bijna zomer was. Terug in de keuken deed ze haar vest uit. Vanonder haar vest kwam een strak shirt met een diep uitgesneden v-hals tevoorschijn. Ik had dus een prachtig zicht op de aanzet van Denises borsten. Langs de rand van de v-hals kwam ook het kanten randje van haar bh tevoorschijn. Ze sneed de bloemen die ik haar gegeven had schuin af en zette ze in een vaas. Ze gaf me de vaas en een koektrommel en zei:" Zet die vaas maar op de eettafel en de trommel op de salontafel, dan kom ik zo met de koffie." Nadat ik de vaas en de trommel weggezet had ging ik in de grootste van de twee banken zitten. Denise kwam de kamer binnen en zette de koffie op tafel. Wat mij weer een prachtig zicht gaf in haar shirt. Ze kwam naast me zitten pakte een kop koffie en reikte die mij aan.

Ik wilde de koffie aanpakken en pakte bijna mis, maar morste zo wel bijna de helft op mijn nette broek. "Auw dat is heet" zei ik "en nu is mijn broek nog vuil ook." "Trek hem maar snel uit dan was ik hem gelijk even." Zei Denise "Ja en dan zit ik hier in mijn blote kont" "Je hebt toch een onderbroek aan? Vroeg Denise "Ja." Zei ik "Dan is er toch niets aan de hand?" Zei ze. Dus trok ik mijn broek uit en gaf hem aan Denise. Zei liep naar de keuken en gooide hem in de machine en nam gelijk een nieuwe koffie mee terug voor me. Denise ging op de bank zitten en kroop tegen me aan. Ik keek haar aan en zei zei": jij wilde mij bij de koffie" Ik knikte.

We keken wat tv. Toen de koffie op was schonk Denise 2 glazen wijn in voor er een melige film begon die ze met mij wilde kijken. Ik vroeg: "waarom heb je nu 2 glazen wijn ingeschonken?" Denise: "Drink jij niet dan?" Ik: "Nee, dan moet jij ze nu allebei op drinken." "Ja het moet maar dan hθ? Ik kan er alleen niet zo goed tegen. Ik word er nog al losjes van weet je." Denise had na een uurtje al bijna het 2de glas leeg en vroeg: "Mag ik met mijn hoof op je schoot komen liggen? De wijn is iets te snel naar mijn hoofd gestegen." Ik zakte iets onderuit en sloeg mijn arm om haar heen. Denise lag nu meer met haar hoofd op mijn buik dan mijn schoot. Mijn hand lag op haar zij en ik streelde haar zachtjes. Denise streelde de binnenkant van mijn dijbeen en dat miste zijn uitwerking niet. Denise deed alsof alsof ze niets in de gaten had en ging ongestoord door. De film was afgelopen en Denise stond op om mijn broek uit de machine te halen. "Oei deze mag niet in de droger" zei ze. "Dan moet ik nog even blijven zitten." Grapte ik. Denise: "Of liggen" "Dat is ook een goed idee" zei ik "Nu weet ik wel hoe het is naast je op de bank, nu wil ik wel eens weten hoe het plekje eruit ziet naast je in bed". "Kom maar mee dan, dan gaan we naar boven." Zei Denise.

Ik volgde haar de trap op naar haar slaapkamer.

"Kijk hier slaap ik" zei ze. "Aan welke kant?" vroeg ik. "Deze" zei ze. "Hoe ziet dat er dan uit als je er in ligt?" Vroeg ik. Waarop Denise zich uit kleedde en in bed kroop en zei: "Als je er nu ook in komt liggen dan heb je het plaatje compleet." Ik wilde het bed in stappen waarop Denise vroeg: "Lig jij altijd met je kleren aan in bed?" "Nee" antwoordde ik. "Uit met die kleren dan!" gebood Denise me. Ik stapte nu dus naakt met een halve stijve het bed in. Denise deed weer of ze het niet gezien had. Ze ging op haar zij liggen met haar gezicht naar mijt toe en streelde mij over mijn borst. "Is het een beetje wat je er van verwacht had?" Vroeg ze terwijl ze me plots mijn erectie beet nam. "Nee, beter, veel beter." Kreunde ik.

"Ik moet je wel iets bekennen. Ik ben nog maagd." Bloosde ik!

"Dus aan mij de eer om jou een meer dan fijne herinnering van te maken?" Ik knikte en bloosde nog steeds. Denise kwam met haar mond bij de mijne en gaf me een tongzoen. Ik zoende terug en de zoen duurde lang en wat ik erg opwindend vond. Tijdens de zoen had ze nog steeds mijn stijve vast. Denise verbrak de zoen en kuste me in de nek en ging zo over mijn borst en buik richting mijn kruis. Ze beroerde met haar lippen het puntje van mijn eikel en likte er aan. Denise keek me geil aan, toen boog ze zich over mijn lul en ik voelde hoe haar warme vochtige lippen mijn eikel en daarna de rest van mijn geslacht omsloten. Voor het eerst in mijn leven werd ik gepijpt.

Met ιιn hand had Denise mijn lul vast en met de andere streelde ze mijn ballen en liet ze ze door haar vingers rollen. Nog nooit had ik zoiets lekkers gevoeld en Denise deed het bij me. Al snel kondigde mij zaadlozing zich aan. Denise had het in de gaten maar ging onverstoorbaar door. Ze verhoogde haar intensiteit. Ik lag te kronkelen van genot en toen verstijfde ik. Ik voelde hoe mijn zaad door mijn pik haar mond in spoot. Denise had moeit alles binnen te houden en ik voelde het warme vocht langs mijn ballen druppen. Ik lag nog een beetje na te schokken toen de Denise bovenop me kwam liggen en haar tong weer bij me naar binnen draaide. Ik voelde hoe ze nog een beetje van mijn eigen vocht mijn mond in liet lopen zodat ik mezelf kon proeven. Denise rolde van me af en ik zei: "Dit is het lekkerste ooit wat ik ooit heb meegemaakt." "En we zijn nog niet klaar hoor. Kom maar eens hier." Zei Denise Ik ging nu boven op haar liggen en we gaven elkaar weer een tongzoen. Ze verbrak de zoen en hijgde in mijn oor: "Lik me. Lik mijn kale poes."

Ik deed nu hetzelfde als zei eerder bij mij deed. Ik kuste haar in d'r nek, kneedde en kuste haar borsten, beet zachtjes in haar tepels en ging zo via haar buik naar haar kruis. Haar kut was kaal, glad en nat. Ik gaf een kus op haar venusheuvel en ik haalde plots mijn tong tussen haar schaamlippen door. Denise keek aangenaam verrast op en sidderde van genot. Ik keek haar aan en ze zei: "Niet stoppen, ga door!" Ik zette mijn mond vol op haar kut en begon haar likken. Denise proefde daar heerlijk en het voelde zalig, mede doordat ze daar kaal was. Af en toe stuurde ze bij. Ik stak een vinger tussen haar lippen. "Nog eentje!" Kreunde ze en ik stak mijn middelvinger erbij in. Even later stak ik er nog een derde bij zelfs. Terwijl ik Denise befte neukte ik haar met mijn vingers. Denise begin te kronkelen, speelde met haar borsten en trok aan haar tepels. Ik verhoogde het tempo en stootte harder met mijn vingers in kut. Haar lage gekreun werd stelers hoger en luider. Plots pakte Denise mijn hoofd beet en drukte me nu hard in haar kruis. Ik likte als een bezetene.

Ze schokte wild en kreunde luid: "HHHHHMMMMMM, ik kom!" En ze kwam squirtend klaar.

Ik bleef nog even door likken terwijl ze na sidderde. Denise kwam tot rust en ik kroop weer naast haar. We lagen nu tegen elkaar aan en keken naar elkaar wat weer uit mondde in een lange zoen met veel gestreel en gezoen. "Ga nog maar eens op je rug liggen" zei Denise. Toen ik weer in positie lag kroop ze over mij heen. Ze begon me weer te pijpen terwijl haar kletsnatte poes boven mijn gezicht hing. Ik snapte de bedoeling. Ik legde mijn handen op haar zalige reet en kneedde haar grote billen terwijl ik Denise weer begon te likken. Mijn pik werd weer hard en harder als de eerste keer. Het vocht stroomde uit haar poes. Denise begon weet te schokken, verstijfde, drukte haar kut tegen mijn gezicht en kwam weet luid kreunend klaar. "Hmmm, je leert snel. Nu wil ik neuken." Zei ze. Ze draaide zich om en ging gehurkt over me heen zitten. Ze pakte mijn stijve weer vast en drukt mijn eikel tegen haar schaamlippen. "Ik ben aan de pil hoor" stelde ze me gerust. Opgewonden keek ik hoe Denise zich over mijn geslacht liet zakken. Dit voelde nog geiler dan gepijpt worden. Toen ze niet verder meer kon zakken vroeg ze: "Voelt dit lekker?" "Beste gevoel ooit." Zei ik.

Langzaam begon Denise me te berijden. Mijn handen lagen op haar heupen alsof ik de beweging begeleidde. Haar borsten schommelden heen en weer. Ik pakte ze beet en kneedde ze. Ik ging rechtop zitten en sloeg mijn armen om Denise heen. Ze drukte mijn hoofd tussen haar borsten. Ik zoende ze en sabbelde aan haar tepels. Denise liet zich op haar zij vallen en nam mijn mee. We draaiden door zodat zij op haar rug lag en ik boven op haar. "Nu jij!" Zei ze Langzaam begon ik in haar te stoten. "Harder en dieper." Kreunde Denise...

Ik neukte Denise nu zoals ze het vroeg, maar nog wel in hetzelfde tempo. Langzaam voerde ik de snelheid op en ik stootte nog krachtiger in haar. Ik voelde mijn orgasme naderen en ging vol op Denise liggen we pakten elkaar vast en tongden elkaar weer. Weer verhoogde ik het tempo en met een aantal krachtige diepe stoten kwam ik in Denise klaar. Ik stootte nog even door want Denise gaf aan dat haar orgasme ook naderde. Terwijl Denise klaar kwam lag ik nog na te schokken boven op haar. Denise streelde door mijn haar en ik bleef nog even op haar liggen. Toen ik weer een beetje bekomen was en goed tot me door drong wat ik net had mee gemaakt draaide ik van Denise af en ging op mijn rug naast haar liggen. Denise legde haar hoofd op mijn borst en streelde mijn buik. Ik gaf haar een kus op haar hoofd.

"Was het lekker?" Vroeg ze "Ja" antwoordde ik. "Was het wat je er van verwacht had?" Vroeg ze verder. "Nee, het was vele malen beter." Zei ik. "Gelukkig. Ik vond het ook heerlijk." zei ze. En zo vielen we in slaap. De volgende morgen stonden we op, douchten samen en we ontbeten. Na het ontbijt ging ik langs de achterdeur weg om niet al te veel op te vallen. In de deuropening gaven we elkaar nog een intense zoen en weg was ik.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/rijpewijven/3149/Op-de-koffie-bij-rijpe-dikke-dame!.html