Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe vrouw met twee jonge jongens! [1]
Categorie: rijpewijven | dinsdag 25 oktober 2016

Deel 1 - Tanja zat dromerig op de bank onderuit gezakt. Het was eigenlijk te warm om binnen te zitten. Haar dunne korte jurkje plakte aan alle kanten, aan haar bevallige lichaam. Een Bh had ze met dit warme weer in huis niet om. Haar tepels tekenden zich dan ook duidelijk af in de dunne stof. Ze was 39 jaar oud maar zag er nog goed uit. Haar lange donkere haren vielen tot net over haar schouders. Haar stevige grote borsten waren mooi rond van vorm, de zwaarte kracht was haar nu nog gunstig gezind. Haar heupen waren wat breed maar het voordeel daarvan was dat haar stevige kont en smalle taille goed uitkwamen. Ze had echter een ding niet mee en dat was haar verlegen karakter. Als mannen toenadering tot haar zochten wees ze, ze altijd resoluut af en vluchtte weer terug naar haar eigen wereldje. Ondanks alles hield ze haar lichaam goed bij. Haar haren bij haar poesje schoor ze altijd op, in een klein streepje. Niet dat een man het zou zien maar meer voor haar zelf. Ze vond het heerlijk, om met haar vingers door haar scheur te glijden, als ze net geschoren was.

Geile afspraakjes

Ze was zo als het hoorde getrouwd geweest, maar dat huwelijk was na een paar jaar op de klippen gelopen. Haar ex wilde seksueel meer van haar dan dat ze aankon. Recht op en neer was voor haar voldoende, niets meer en minder. Als ze al eens een orgasme had gehad was dat door haar eigen vingers geweest. Het was al jaren geleden dat ze in een dronken bui eens met een man had gevreeën. Hard klonk de bel door het huis. Verschrikt sprong Tanja op en liep naar de deur, en opende deze. Het was Bart haar buurjongen. Hij was wat je noemt een echte puber brutaal, provocerend maar zeker niet onvriendelijk. Hij was met zijn 18 jaar een echte slungel, een jongen die zijn best deed zo snel mogelijk een man qua postuur te worden. Vriendelijk keek ze hem aan “zeg het eens Bart”. “Ik ben alleen thuis en het eten loopt in de soep” grinnikte hij wat verlegen.

“Zou jij me het één en ander kunnen vertellen wat ik verkeerd doe”. De alleen staande moeder van Bart was een weekendje op bezoek bij haar vriendin. Lachend pakte Tanja haar sleutels van het kastje, en duwde Bart voor zich uit richting zijn huis. De geur van aangebrand eten kwam haar al te gemoed, toen ze achter Bart aan het huis binnen stapte. Resoluut stapte ze de kleine keuken in en draaide het gas uit. “Nou Bart dat is niet meer te redden”. Toen ze naar het beteuterde gezicht van Bart keek barsten ze in lachen uit. “Nou je zal wel niet omkomen van de honger hoop ik”. Bart vroeg haar of ze het hem niet wilde leren. Hij was het hele weekend alleen thuis en iedere dag patat leek hem ook niets.

Ze besloot hem een spoed cursus koken te geven.

Lachend kiepte ze het aangebrande eten in de vuilnisbak, en liet de afwasbak vollopen. Bart had zijn oude provocerende karakter weer terug. Uitdagend bekeek hij zijn buurvrouw. Best een lekker ding dacht hij verlekkerd. Haar tieten mochten er best wezen ze droeg geen eens een Bh. Geil stond hij haar te observeren. Zijn lul begon zich in zijn broek te roeren. Geschrokken probeerde hij zijn gedachte ergens anders op te zetten. Van uit haar oog hoeken had ze de reactie van Bart gezien, ze besloot er niet op te reageren. Inwendig voelde ze zich toch wel gevleid door de aandacht die de jonge jongen haar gaf. Tanja stond verwoed in het water te roeren om de aangekoekte pan schoon te krijgen. Het opspattende water maakte haar jurkje wat nat. Haar tepels waren door het water nu nog beter in het jurkje zichtbaar.

Bart probeerde met een kleur op zijn wagen niet naar haar heerlijke borsten te kijken. De hele situatie bezorgde Tanja een kriebelend gevoel in haar onderbuik. Ze probeerde verwoed het gevoel van zich af te schuiven. Dat kon toch niet hij was net 18, en zij al 39. Het had haar zoon kunnen wezen. Bart wilde achter haar langs schuiven om een theedoek pakken met de bedoeling haar te helpen. Ze stond onbewust nog al breed uit in de kleine keuken. Als hij haar wilde passeren moest hij haar wel aanraken. Ze voelde de passerende jongen langs haar heen schuiven. Met haar heup maakte ze precies zo’n beweging dat ze even in contact kwam met de bult in zijn broek. Geschrokken ging hij naast haar staan en pakte de pan van het aanrecht. Als of de spanning er in de keuken niet was begon hij af te drogen. De pan moest in het kastje waar ze voor stond. Ze zag de twijfel bij de jongen wat hij moest.

“Sta ik in de weg” vroeg ze onschuldig.

Zonder zijn antwoord af te wachten stapte ze een stap opzij zonder te stoppen met de afwas. Haar iet wat verwrongen houding gaf hem net voldoende ruimte om in het kastje te komen. Op zijn hurken gezeten keek Bart omhoog en zag een donker tepel in het jurkje duidelijk afgetekend. Zijn lul die wat aan het slinken was stak met hernieuwde energie zijn kop weer op. Zijn paal stond binnen de kortste keren keihard in zijn broek. Bij het omhoog komen verloor de geile jongen zijn evenwicht en viel tegen haar aan. Tanja voelde zijn harde lul tegen haar dijbeen aan, terwijl de jongen met een rood hoofd “sorry” stamelde. Even kwam de nijging bij haar op om te vluchten naar haar eigen veilige wereldje. Maar het idee dat zij nu het spel bepaalde, en niet dit knaapje, was voor haar aanleiding genoeg om te blijven, en hem uit te dagen. Als hij het aan zijn ouders zou vertellen geloofde ze hem toch niet.

“Wat heb jij voor hards in je broek zitten” vroeg ze onschuldig. “Oh niets hoor” stamelde Bart met een rood hoofd. Even twijfelde Tanja nog maar ging toen resoluut tot actie over. “En wat is dit dan” zei ze terwijl ze haar hand op zijn kruis drukte. Bart wist niet wat hem overkwam “hij had nog nooit met een meisje geneukt, en deze vrouw die wilde met hem…..”. Het zou toch niet waar zijn flitste er door zijn hoofd heen. Zijn brutaliteit kreeg weer de overhand. Heet begon hij tegen haar hand aan te rijden. “Ben je wel eens eerder met een meisje naar bed geweest” vroeg ze met een hese stem. Bart schudde ontkennend. Beter kon ze het niet hebben dacht ze. Ik kan hem alles leren en laten doen wat ik lekker vindt.

“Dit is ons geheim begrepen”.

“Je vertelt dit aan echt niemand”. Het drong geeneens tot hem door wat ze had gezegd. Bijna automatisch stemde hij met haar in. Verlekkerd voelde ze de hand van de jongen zoekend over haar borsten heen glijden. Ze besloot hem voorlopig te laten begaan. Als hij weer wat rustiger zou zijn zo zij het heft in handen nemen. Bart wist niet hou hij het had. De hand op zijn kruis kneedde zijn lul. En hij mocht haar neuken, hij wist niet waar hij moest beginnen. Geil begon hij haar enorme borsten te kneedden. Toen Bart zich realiseerde dat Tanja hem liet begaan kwam hij tot rust. Tanja ritste met vaardige hand de gulp van de jongen open. En liet zijn broek zakken. Ze voelde het warme harde vlees van de jongen.

Zijn lichaam was dan wel niet volgroeid maar de grote van zijn lul stelde haar niet teleur. Zijn handen gleden zoekend over haar lichaam heen. Langzaam liet hij zijn linkerhand naar beneden zakken. Tanja kon haast niet wachten tot hij haar kutje zou pakken. Ze voelde dat ze zeik nat was terwijl ze hem rustig aftrok. Genietend gleed zijn hand over haar heup heen naar de voorzijde van haar dij. Zacht liet hij even zijn hand op en neer over haar dij glijden. Langzaam verplaatste hij zijn hand naar de zijdeachtige binnenzijde van de dij. Ze voelde dat er een lichte huivering van genot door haar lichaam heentrekken. Zijn hand ging nu trefzeker op weg naar haar slipje. Even aarzelde hij maar duwde toen zijn vingers tegen het slipje dat tot zijn verwondering zeik nat was. Een zacht gekreun ontsnapte uit haar keel. “Oohh…”. Met gesloten ogen stond ze te wachten wat er kwam. Zijn aandacht ging nu volledig naar haar slipje. Zijn rechterhand had nu haar borsten verlaten en vond zijn weg onder haar jurkje. Haar tepels stonden keihard vooruit in het jurkje.

Opgewonden stroopte hij haar slipje naar beneden. Tanja stapte kreunend uit haar slipje die nu tussen haar benen lag. “Toe maar jongen….. Pak me maar”. Ongeduldig ging de jongen tussen haar warme hunkerende dijen staan. Tanja voelde het harde vlees tegen haar kutje aanstoten. Echt trefzeker was de jongen nog niet. Met haar hand pakte ze zijn lul beet en richtte hem op haar natte scheur. Als van zelf gleed zijn lul soepel in haar warme grotje. Trillend van genot voelde Tanja zijn lul naar binnen glijden. “Mmmm….toe maarrrr….”Het was voor haar heel lang geleden dat ze dit had gevoeld. Hij zat amper in haar toen ze haar orgasme voelde naderen. Wild voelde ze hem in haar stootten Met een gesmoorde kreet kwam ze klaar. “Aaahhhh… jaaaa… Bartttt……”. Ze voelde de lul van de jongen diep in haar kutje opzwellen toen hij straal na straal met kracht diep in haar kut spoot. “Oohhh… het komtttt…..”. Zijn snel verslappende lul gleed uit haar kutje.

Even bleef ze tegen het aanrecht aangeleund staan. Een tevreden gevoel trok door haar lichaam heen. Ze voelde dat de jongen met zijn jeugdige elan al weer onderzoekend bezig was. Een blik op de klok vertelde haar dat er weinig tijd over was. Helaas moest ze vanavond nog weg. “Nu niet meer Bart”. “Morgen is er weer een dag”. Ze zag even een teleurgestelde blik in zijn ogen, maar met een vrolijk “oké” bukte hij, en stapte weer in zijn broek. Snel maakte Tanja de afwas voor hem af, en liet hem een blik soep openen. “Morgen kom je maar bij mij eten” zei Tanja terwijl ze naar de deur liep. Door tijd noodgedwongen nam Tanja snel een douche, en ging de deur uit. De hele avond was ze wat afwezig en overdacht ze hoe het verder moest met Bart. Haar eind conclusie was om er van te genieten zolang als het zou duren. Haar grootste angst was dat zijn moeder er achter zou komen.

Tanja was net uit de douche gestapt. Straks zou Bart komen, twijfelend stond ze voor de kledingkast. Een kleine bh-tje met voorsluiting en bijpassend tanga slipje accentueerde haar figuur. Zorgvuldig koos ze voor een kort topje met een diepe inkijk uit, een kort rokje met een rits aan de voorkant maakte het geheel compleet. De rits van het rokje opende ze een klein stukje zodat een klein stukje van de binnenkant van haar dijen zichtbaar was. Ze voelde de kriebels al in haar onderbuik, vanavond zou ze Bart zijn eerste echte les geven. Gespannen wachtte ze op de bank zijn komst af. Het eten dat ze hem beloofd had stond al zacht op het gas te pruttelen toen op de afgesproken tijd de bel ging. Op de afgesproken tijd stond Bart vergezeld van zijn vriend Rob dik op tijd voor het eten voor de deur. Even keek Tanja beteuterd ze had gehoopt dat Bart alleen zou zijn, ze had voor die avond nog wel een heel speciaal toetje in gedachten. Bart en Rob waren meest van de tijd onafscheidelijk. Rob was het tegengestelde van Bart groot breed, maar verlegen en wat terughoudend. Aan het gezicht van Bart zag Tanja dat er iets aan de hand was.

“Kom binnen jongens” zij ze uitnodigend.

Achter Tanja aan liepen de jongens de huiskamer in. Tanja drukte de tv uit en liep naar de keuken om iets te drinken voor de jongens in te schenken. Gewapend met een paar glazen cola kwam ze de huiskamer binnen waar de twee jongens naast elkaar op de bank zaten. Even zag ze de ogen van de beide jongens over haar borsten glijden toen ze bukte en ze hun een behoorlijke diepe inkijk in haar topje gunde. Even voelde ze een kriebeling in haar buik toen ze de geile blikken van de jongens zag. “Vertel het maar” zei Tanja die in de stoel tegenover de jongens plaats nam. “Waar is de brand”. Met een rood hoofd en stotterend begon Bart zijn verhaal te vertellen. Hij had ondanks hun afspraak om aan niemand iets te vertellen zijn mond voorbij gepraat. Hij had trots het verhaal aan zijn vriend Rob verteld. Gaande weg het verhaal begon het tot Tanja door te dringen wat er was gebeurt. Met een boos gezicht hoorde ze het verhaal van Bart aan. Bart eindigde zijn verhaal dat Rob alles aan zijn moeder zou vertellen als hij niet mee mocht doen. Het voorstel drong langzaam door tot het op volle toeren draaiende brein van Tanja.

Kwaad stond ze op “zijn jullie gek of zo” brieste ze.

Woedend liep ze richting keuken, koortsachtig denkend wat een mogelijke uitweg uit dit dilemma zou zijn. Langzaam koelde ze af, ze had eigenlijk geen keuze. Nadenkend roerde ze in de pannen. Het meest vervelende van het hele verhaal vond ze eigenlijk dat zij het initiatief kwijt was. Tanja besloot Rob mee te laten doen zo had ze altijd een pik tot haar beschikking als ze wilde. Het zou gelijk de oplossing zijn niemand die het zou geloven dat een volwassen vrouw twee jonge jongens zou verleiden. Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht. Gisteren had ze niemand en nu had ze twee jongens tot haar beschikking om zich te laten bevredigen. Ze schepte het eten in de schalen en liep naar binnen waar de jongens in afwachtende houding op de bak zaten.

“Blijf je eten Rob” vroeg ze vriendelijk. Rob knikte ter bevestiging. Ze zag het gezicht van Bart opfleuren toen hij merkte dat ze niet meer boos was. Ze wees de beide jongen een plaats tegenover haar aan. Bewust bukte ze diep over de tafel heen om het eten bij de jongens op het bord te scheppen. De beide jongens keken even naar elkaar met een blik van dit zit wel goed. Het eten werd met smaak gegeten. De beide jongens zaten wat zenuwachtig heen en weer te schuiven op wat komen zou. Tanja begreep dat zij het initiatief moest nemen wilde ze het spel op gang krijgen. Tanja ruimde de tafel af en schonk voor alle drie nog een glas wijn in. Even verdween ze naar haar kamer om terug te komen met een videoband die ze in de recorder schoof. Gewapend met een afstandsbediening nam ze plaats in haar stoel. Afwachtend keken de jongens naar de tv, nieuwsgierig wat zich zou afspelen. Tanja had een behoorlijk stevige porno film gepakt. De video stond vol met scènes waar een van de vrouwen door twee mannen werd genomen.

Ze wachtte tot er een scène zou komen die ze als voorbeeld wilde gebruiken voor de jongens. Gespannen keek ze naar de reacties van de beide jongens. Ze zal een steeds duidelijkere aftekening in hun broek ontstaan naarmate de film vorderde. Ineens zag Tanja de scène die ze zocht. “Kijk jongens dit wil ik vanavond beleven”. “Kunnen jullie het aan denk je”. Het enthousiaste geknik tegen over haar deed haar glimlachen. “Kom” zei Tanja en stond op en liep richting slaapkamer. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had door gehakt wilde ze genieten ook. De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan. Ze voelde vier handen over haar lichaam heen glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand.

Einde Deel 2

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/rijpewijven/3119/Rijpe-vrouw-met-twee-jonge-jongens!-%5B1%5D.html