Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Bijles van mijn lerares Nederlands!
Categorie: rijpewijven | zondag 2 oktober 2016

Ik ben Jonas een normale jongen van 18, bijna 19 jaar. Ik ben relatief breed gebouwd maar daarvoor moet ik geen moeite doen ik sport of fitness niet. Op school zit ik nog steeds in het 6de middelbaar, ik moet mijn laatste jaar overdoen. Ik ben tegenover de leerkrachten een zeer vriendelijke jongen, ik werk actief mee in de lessen, stoor de lessen niet door te praten. Vaak verlaat ik als een van de laatsten de klas en sla ik zodoende nog een praatje met de leerkracht. Ik ben dus vrij graag gezien bij de leerkrachten, dit vertel ik niet omdat ik een dikke nek heb maar omdat het wel van belang is voor het verhaal. Het is een warme doordeweekse schooldag. Ik ben opgestaan met een zomers gevoel maar de dagelijkse routine zet zich gewoon voort. Ik kom aan op school en begroet mijn maten, we zeveren wat en als de bel gaat begeven we ons naar de klas. Ik zit in een klas met een fiftyfifty verhouding meisjes-jongens. Omwille van het mooie weer zijn de meeste meisjes mooi gekleed, de ene met een topje en broek, de andere met een jurkje. Ook Seline heeft een jurkje aan, een erg mooi zelfs dat een stukje boven haar knieën stopt en direct mijn aandacht trok.

Geile afspraakjes

Seline is een niet onaantrekkelijk meisje dat het niet erg vind van haar een beetje uitdagend te kleden. Haar karakter is echter heel wat minder, ze heeft een zeer groot beeld van zichzelf en voelt zich voor alles en iedereen te min. De lessen beginnen en zijn zoals gewoonlijk niet erg boeiend dus hou ik me maar bezig met het observeren van Seline die schuin voor mij zit. Ik kijk naar haar mooie benen die onder haar kleedje vandaan komen dat nu ik het wat beter bekijk eigenlijk toch maar net lang genoeg is. De bel gaat en het is even pauze tussen de lessen door. Ik loop een beetje verstrooid slenterend naar buiten, de leerkracht was nog druk bezig dus geen praatje vandaag. Buiten gekomen merk ik dat er ondanks het mooie weer toch een stevig briesje staat. Seline is schijnbaar iets vergeten want ze stapt met stevige tred mijn richting uit terug naar het gebouw. Vast haar mobiel denk ik bij mezelf, ze kan toch ook geen 10 minuten zonder.

Ik kijk hoe ze op me afkomt als plots een kleine windstoot haar jurkje doet opwaaien, genoeg om alles wat het zou moeten verhullen te zien te krijgen. Verschrikt houd ze snel haar kleedje naar beneden en kijkt om haar heen. Ik merk dat ik gestopt ben en realiseer me wat ik net gezien heb. Waar ik verwachte een onderbroekje te zien was er helemaal niets, dit kon toch niet waar zijn dacht ik het ging allemaal zo snel het was slechts een flits dus ik zal het me waarschijnlijk verbeeld hebben. Verder was er niemand in de buurt, je moest immer de hoek om, om op de speelplaats uit te komen. De smalle doorgang tussen de gebouwen versterkte waarschijnlijk de wind dacht ik bij mezelf wat voor het opwaaien zorgde. Seline werpt me een strenge blik toe en loopt me snel voorbij, haar jurkje vasthoudend.

12:30 - De middagpauze
De meeste leerlingen van het zesde jaar hebben een pasje en mogen buiten gaan eten. Ik ben van plan naar te snackbar te gaan en al stappend maak ik in mijn hoofd mijn bestelling al op. Halverwege mijn weg naar de snackbar neemt Seline echter mijn arm vast. Ik heb haar niet zien aankomen en verschiet een beetje. Ze sleurt me een paar meter mee en zegt dat ik moet meekomen dat het zeer belangrijk is. Ik stel me nogal weigerend op want ik wil patat gaan eten en heb behoorlijke honger, maar ze blijft volhouden dat het echt niet kan wachten. Ik besluit dan maar toe te geven en loop met haar mee een paar straten van school vandaan, dit gebeurt in stilzwijgen maar ik wil nu eigenlijk wel eens weten wat het probleem is dus ik stop. “Waar gaan we naartoe?” vraag ik, en ze zegt dat we naar de bieb gingen. “Wat kun je daar nu gaan doen?” antwoord ik vragend, “dat zul je wel zien” zegt ze en we legden de rest van de afstand verder af. De bieb die niet ver van onze school gelegen is is omgeven door veel groen: struiken, bomen en graspleintjes.

Normaal stikt het hier van de scholieren die hier hun lunch opeten maar omdat het bijna examens zijn zitten alle jaren op het zesde na thuis te studeren. Aangekomen is er inderdaad niet veel volk en lijkt ze een beetje te kalmeren. “Je hebt gezien dat ik geen onderbroekje aanheb, maar je mag het absoluut tegen niemand zeggen, hoor je me.” Zegt ze op een strenge toon. Dus toch denk ik verrast en probeer me te concentreren om niet te laten blijken dat ik dit niet zeker was. “Als je je mond houdt mag je eens aan mijn poesje zitten ginds in de struikjes, en dan kan ik je misschien ook wel een pleziertje doen.” Nu zou ik hier normaal gezien geen 2 keer over moeten nadenken maar haar toon stond me niet aan en ik wou haar wel eens uitdagen om te zien hoe ver ze zou gaan. “

Wie zegt dat ik dat wel wil, het is niet omdat jij zo gemakkelijk bent dat ik daar zo snel aan toegeef, de jongens zullen verschieten als ik hen dit vertel.” Het was alsof haar ogen in brand schoten en ze ging ontploffen zoals ik haar daar zag staan. “Als je het ook maar aan iemand vertelt maak ik je het leven zo zuur dat je zult willen dat je niet meer bestond!” schreeuwde ze. “Al goed, al goed” zei ik om deze buitenkans toch ook niet te verspelen. “We zullen maar eens zien of je me kan overtuigen dan ginds in de struikjes.” De woede van daarnet ruimde plaats voor een ietwat stout/ondeugende blik, “Ik zal er eens voor zorgen dat je je mond houd” en ze vertrok richting het dichte struikgewas. Ik volgde gedwee, voorbij het dichtere struikgewas waar we ons net hadden door gewurmd komen we op een iets opener plaatsje in een grote struik zo leek het wel. Seline legt haar truitje op een bredere tak en gaat erop zitten. Ze doet haar rokje omhoog en spreidt haar mooi gevormde beentjes.

Ik keek aandachtig toe alles zo goed mogelijk in mij opnemend. “Doe maar” zegt ze en ik ga dichterbij. Ik streel de binnenkant van haar benen tot aan haar bekken maar raak haar doosje nog niet aan. Dan doe ik iets wat ze niet verwacht had, ik grijp haar tietjes en begin deze te masseren. Na een poosje masseren merk ik dat haar doosje en stuk natter geworden is dan eerst. Ik trek met mijn twee duimen beide lipjes van haar poesje een beetje uiteen en bekijk het vlezige roze kutje aandachtig. Ik laat de lipjes weer los en draai met mijn vingers rondjes rond haar klitje, ze laat een kreuntje en verschiet hier duidelijk zelf van. Ze kan haar duidelijk niet meer houden en duwt haar bekken vooruit.

“Kom begin eraan of je kans is verkeken en ik doe het zelf!”

Op dat moment dringt het tot me door met wie ik bezig ben en dat wij normaal gesproken niet bijster overeen komen. “Ok, daar gaan we” en met die woorden duw ik mijn wijsvinger hard en diep in haar kutje. Ze snakt naar adem en kreunt kort erna weer van genot. Bij mij leeft ondertussen haar karakter weer en dit beïnvloedt duidelijk mijn handelingen, ik heb geen zin om zachtaardig te zijn en duw algauw mijn middelvinger erbij. Hard en snel ga ik in en uit haar strakke doosje, het voelt zo strak aan dat me begin af te vragen of ze nog maagd zou zijn. “Komaan is dat alles wat je kunt!” Seline klinkt vijandig maar lijkt het door de inspanning moeilijk te hebben om te spreken. Dat had ze niet moeten zeggen ik gebruik nu mijn drie middelste vingers en ga zo snel en hard als ik kan.

Ik hoor mijn vingers soppen en ben zelf ondertussen ook al verschrikkelijk geil. Ik besluit om met mijn hand het rock gebaar te maken waarbij ik mijn andere vingers naast haar kutje plaats. Op die manier kan ik nu ook met mijn handpalm haar klitje masseren. Ik begin naar haar hoogtepunt toe te werken. lang duurt het niet voordat ik elke spier in haar lichaam voel samentrekken en ze schokkend klaarkomt. Ik laat mijn vingers nog even zitten voor ik ze eruit haal en aflik wat ervoor zorgt dat mijn harde paal nu zowat op ontploffen staat. Hijgend komt Seline weer wat bij haar positieven.

Nu is het mijn beurt, Seline doet mijn broek open en trekt mijn Boxer naar beneden. Mijn paal springt tevoorschijn. Ze pakt hem vast en begint me af te trekken. Terwijl ze dit aan het doen is met haar ene hand masseert ze met de ander mijn balzak wat een zeer aangenaam gevoel geeft. Ze drijft haar tempo op en ik voel dat ik ga komen, mijn zaad spuit eruit met een kracht die ik nog niet veel meegemaakt heb. Ze melkt de laatste restjes nog weg en sluit dan af met een teder kusjes recht op het topje. De lessen gaan al weer bijna beginnen en we hebben nog niets gegeten dus keren we terug richting school waarbij we wel zorgen dat we niet gelijk aankomen.

De lessen in de namiddag verlopen ook heel normaal en Seline is weer haar oude zelf alsof er niets gebeurt is. De laatste les van de dag is Nederlands van Mevr. Amélie en dat is nog eens een les om naar uit te kijken. Amélie is een leerkracht van het zeldzame ras der net afgestudeerde hete en dan bedoel ik echt hete leerkrachten. Tijdens haar lessen doe ik mijn uiterste best zonder streberig over te komen, en soms hou ik de klas ook wat in toom. Voor beginnende leerkrachten is het immers soms een hele klus om het respect van de klas te winnen en de klas stil te houden. Na deze lessen Nederlands blijf ik dan ook altijd wat treuzelen om nog een praatje te kunnen slaan met Amélie over koetjes en kalfjes. Zo ook vandaag, echter was het vandaag zij die mij aansprak, “Hoe komt het eigenlijk dat je er niet door was voor Nederlands?”, “Omdat ik nog een jaartje van jou les wou hebben, grapte ik” vooraleer ik besefte hoe dit zou kunnen overkomen. Gelukkig kon ze er mee lachen.

“Wat zou je er van denken als ik je bijles zou geven voor Nederlands?”

Ik wist niet goed wat zeggen en zweeg. “Wel?”, ik herpakte me, “dat lijkt me wel wat maar ik denk niet dat mijn ouders het leuk gaan vinden als ik zonder overleg bijles zou nemen.” “Jonas, ik vind dat je een ongelofelijk vriendelijke en beleefde jongen bent en je bent ook al zo volwassen dus ik wil dat met plezier voor je doen. Ik weet dat je ouders niet veel geld hebben maar ik wil gerust gratis bijles geven en we zullen op woensdagmiddag afspreken dan kan het toch vast geen kwaad.” “Ok, dat zal wel geen probleem zijn dan” zei ik terwijl ik nadacht over waar ik net op toegezegd had. Bijlessen voor Nederlands dan nog wel, maar hé misschien ben ik dan wel eens door en de lesgeefster mag er ook wel wezen dus waarom ook niet. “We kunnen morgen al beginnen” zei ze voorzichtig. “Ik zal het aan mijn ouders zeggen en dan is morgen goed”, antwoordde ik.

Thuis gekomen vertelde ik het aan mijn ouders en deze waren onverwacht positief, ze hadden niet verwacht dat ik zo veel moeite zou doen voor mijn studies en vonden het een buitenkans dat ik gratis bijles kon krijgen dus ze waren helemaal akkoord.

Woensdag 4 mei
Ik stond op en merkte dat vandaag toch niet zo’n doorsnee dag zou worden. Het is woensdag wat normaal maar een halve dag les betekent maar ik heb bijles op het programma staan en ben er best wel zenuwachtig voor, ik weet immers niet wat Amélie van me zal verwachten. Aangekomen op school vertel ik van de bijles aan mijn maten, ze lachen er eens goed mee maar verstaan wel dat ik wil slagen en daarom bijles neem. De lessen verlopen normaal, Seline geeft me tijdens één van de lessen een ondeugende knipoog waarvan ik niet weet wat ze er nu mee wil zeggen maar dat was dan ook het hoogtepunt van de voormiddag. 's Middags sta ik aan de schoolpoort te wachten op Amélie als er plots een sportwagen stopt vlak voor mijn voeten. Net op het moment dat ik me afvraag wat de bedoeling is en ik wil kijken wie er in die wagen zit, stapt Amélie uit. “Stap maar in dan zijn we weg”, een beetje onwennig stap ik in de sportwagen en met een behoorlijke versnelling zet ze aan.

Dit is niet meteen wat ik verwacht had maar het voelt wel machtig om eens in zo’n auto te zitten. Op weg naar haar thuis kom ik te weten dat ze alleen woont en geen vriendje heeft dus dat het zeer rustig zal zijn. Ze vertelt dat we het vandaag zullen hebben over gedichten. We moeten namelijk allerlei stijlfiguren enz. kunnen herkennen op het examen alsook de geschiedenis van bepaald stromingen, naar mijn menig het saaiste stuk van de hele cursus maar misschien kon Amélie me er toch warm voor maken. We komen aan en stappen uit, ik wacht tot ze de deur opgemaakt heeft en me naar binnen uitnodigt. “Maak het je maar comfortabel zegt ze dan haal ik vast wat oefenmateriaal.” Ik plof me neer in de zetel en Amélie vertrekt naar boven. Na 5 minuten bedenk ik dat het niet zo beleefd is om in de zetel te gaan zitten en wil ik aan tafel gaan zitten. Net op dat moment komt Amélie weer binnen en dringt er op aan dat ik in de zetel blijf zitten. Ze komt zich naast mij zetten en geeft me een blad met een gedicht op.

Ik wil dieper dan het diepst in jou. Zoals de wortels van een eeuwenoude boom in de aarde reizen. Voel me in jouw lijf en voel me in je ziel.

Sluit mij op in jouw diepste sferen. Doe dicht die rits van je huid. Dan word ik onderdeel van jou. Iedereen ziet mij zitten onder jouw vel.

Zoals de nerven te zien zijn van een boomblad. Laat me jou opvullen met mijn geilheid. Explosief verlangen balt zich samen in mijn onderbuik. Klaar voor de lancering van de witte lust.

Ik wil naar de bodem van je herinnering. Daar mijn vlag planten. Zodat je altijd aan me zult denken en het nog heel lang duurt voordat ik weer boven kom drijven.

Maar als ik kom en je weer aan me denkt, zal het je dierbaarste en laatste herinnering zijn...


Ik begon het te lezen en was helemaal van slag, “Wwat is hiervan de bedoeling?” vroeg ik met een krop in de keel. “O sorry heb ik je doen verschieten? Ik wist niet dat je nog nooit een erotisch gedicht gelezen had.” terwijl ze dit zei wreef ze over mijn bovenbeen, alsof ze me wou kalmeren. “Er zit een speciaal element in dat je er zou moeten uithalen.” Ik las het gedicht tot het einde en voelde dat er in mijn broek iets op gang kwam dus probeerde ik me op iets anders te concentreren dit was een heel vreemde situatie, als ik nu een stijve krijg gaat ze misschien boos worden en haar beledigd voelen. “Ik denk dat het een personificatie is” zei ik voorzichtig. “Heel goed hoor, zie je wel zo moeilijk is het niet.” En ze klopte weer zachtjes op mijn been. “Wacht ik heb hier in de kast nog iets liggen” zei ze en ze bukt haar om de kast te openen, waardoor ik zicht krijg onder haar rokje op een witte string.

Nu kon ik het niet meer stoppen mijn paal was hard geworden en vormt nu een mooie bobbel in mijn broek. Amélie draaide haar weer om en ik zie haar kijken naar de bobbel in mijn broek. “Is er iets waarmee ik je kan helpen?” vroeg ze poeslief, nu ben ik helemaal in de war bedoelde ze nu welk les onderdeel ik niet onder de knie heb en waarmee ik hulp nodig heb of … Toen ik door al deze gedachten die door mijn hoofd spookten niet antwoordde zei ze: “Weet je ik heb een beter idee, laat je gewoon doen dan zorg ik wel dat alles in orde komt”. Ik raak alleen maar meer verward omdat ik voortdurend denk dat ze het over heel andere dingen heeft dan waar mijn gedachten zitten en antwoord verdwaasd “Ok.” Ze brengt haar handen naar haar schouders en laat haar jurkje zakken tot haar middel zodat ik nu vol op een zwart kanten BH staar.

Mijn instinct neemt het over en ik zeg “Wacht dit kan toch niet, u bent mijn leerkracht”, “En waarom niet zei ze, wil je niet dat ik dit doe?”. Weer wist ik geen geluid voort te brengen, ik kon alleen maar staren naar de mooie bolronde borsten, niet te groot, die zich op een paar meter van mij bevonden. “Dat dacht ik al” zei ze. “Maar dit mag toch helemaal niet” bracht ik uit. “Je bent toch 18?, en ik doe dit zoals je ziet niet tegen mijn zin dus ontspan je en laat alles maar gewoon gebeuren” zegt ze sussend. En dat deed ik. Ze knoopt haar BH los en komt dichterbij. Ze gaat voor me op haar knieën zitten en knoopt mijn broek los, doet mijn onderbroek uit en lijkt dan even te verschieten van de grootte van mijn harde paal. Zeer voorzichtig en sensueel begint ze op mijn paal te zuigen.

Langzaam drijft ze het tempo op en maakte met haar tong allerlei bewegingen die me dol maken, ik ga klaarkomen en hoe! Net voor ik kwam haalde ik mijn paal uit haar mond om in haar gezicht te spuiten, geen idee vanwaar die reflex maar ze schijnt het niet erg te vinden. Ze probeert mijn sperma op te vangen in haar mond en slikt alles door. Ze gaat weer staan, kuist de grootste klodders van haar gezicht en doet haar kleedje helemaal uit. Ik bekijk haar lichaam in zijn totaliteit en waan me in de hemel. Op dat moment gaat ze op de rand van de tafel zitten met haar benen gespreid.

“Zou je het erg vinden om me ook even te verwennen?”

Ik ga op haar af en zeg “Nooit gedacht dat ik dit zou meemaken maar: hou je vast want je gaat wat meemaken!” Ik begin op haar rechter tepel te sabberen, ik laat mijn tong rondjes draaien rond haar tepel en kijk haar even aan. Ze knikt en geniet verder. Ik plaats een kusje midden tussen haar borsten en behandel dan haar linker tepel zoals ik deed met haar rechter, zacht en teder. Al kusjes gevend ga ik dan naar beneden, blijf even hangen ter hoogte van haar navel en ga dan verder. Eenmaal beneden gaat Amélie plat op tafel liggen met haar benen wijd gespreid. Ik plaag haar nog wat verder en geef eerst kusjes en likjes op de binnenkant van haar benen vlak bij haar heiligdom dat me nu toch sterk lokt. Op het moment dat ze haar bekken naar voren duwt van verlangen begin ik eraan. Ik lik haar klit en omgeving, zuig zachtjes op haar klit en steek ondertussen een paar vingers naar binnen.

Ze is nu al goed nat en ik besluit dat het tijd is voor het grote geschut. Ik zet mijn eikel tegen haar vagina en zet dan zachtjes druk waardoor hij traag naar binnen schuift. Haar kutje is zalig strak en ik voel dat ik weer kan komen. Ik haal mijn pik terug en schuif hem er weer in maar een stuk harder deze keer. Ik begin haar te neuken eerst zachtjes in en uit daarna harder. Ze vindt het duidelijk lekker want ze begint te kreunen, “Harder, Jonas harder!” dus dat doe ik. Ik voel mijn hoogtepunt naderen en stoot nu zo hard en snel als ik kan, ik kom klaar en spuit mijn lading op haar buik. Zonder mijzelf of haar een moment rust te geven ga ik met mijn vingers haar kut in en zoek naar haar G-spot. Ik vind hem hij voelt eirond en gezwollen aan. Ik laat mijn vingers in en uit gaan terwijl ik druk zet op haar G-spot!

Amélie kreunt nog harder nu, ze schreeuwt het bijna uit van genot.

Ik ga onvermoeibaar door tot heel haar lichaam hard begint te schokken en ik zowaar, dit had ik niet verwacht, ondergespoten wordt. Het is de eerste keer dat ik iemand een spuitend orgasme kan geven fluister ik in haar oor en geef haar een kusje in haar nek. Als ze bijgekomen is zegt ze dat het ook de eerste keer is dat ze spuitend klaarkwam en dat het zo een overweldigend goed gevoel gaf dat ze het zo zou overdoen. Jammer genoeg is het ondertussen tijd om naar huis te gaan, ze voert me weg, geeft me een afscheidskus, en zegt met een geile knipoog “tot de volgende bijles.”

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/rijpewijven/3067/Bijles-van-mijn-lerares-Nederlands!.html