Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Betrapt door mijn vriend zijn moeder
Categorie: rijpewijven | zondag 24 april 2016

Hij zal zo wel thuiskomen. Wil je op ‘m wachten?” “Da’s goed.” zei ik en ik deed mijn rugtas af en ging op een tuinstoel zitten. “Wil je wat drinken?” vroeg ze. “Een colaatje vind ik wel lekker”, zei ik en ze liep naar binnen om het voor me te halen. Ik keek naar haar iets te grote kont in het kleine bikinibroekje. Haar billen wiebelden bij elke stap heen en weer. Het waren wel lekkere stevige bollen en door de zonnebrandcrème die ze er blijkbaar op had gesmeerd, glansden ze mooi in de zon. Ze was al redelijk bruin. Waarschijnlijk had ze dit jaar al vaker in de zon gelegen. Het was eigenlijk best een aantrekkelijke vrouw, bedacht ik me. Ik keek eigenlijk nooit naar oudere vrouwen, maar meer naar meisjes van mijn eigen leeftijd. Deze vrouw was midden veertig en ik pas 19 jaar oud, maar toch vond ik haar seks uitstralen op een of andere manier.

Geile afspraakjes

Daar kwam ze weer naar buiten lopen. Ik keek naar haar grote borsten in het bovenstukje. Het spleetje tussen haar borsten glom ook van een combinatie van zweetdruppeltjes en zonnebrand. “Alsjeblieft!”, zei ze en boog voorover om me het glas aan te reiken. Ik keek in het bovenstukje en zag haar borsten hangen. Ze had de leuning van haar ligstoel half rechtop gezet en ging weer zitten. Ze kwam even omhoog, trok haar broekje een beetje tussen haar billen vandaan en legde het met haar wijsvingers weer netjes in haar liezen. Heel normaal, maar ik voelde een soort spanning tussen ons ontstaan. “Wat ben jij vreselijk warm gekleed man!” zei ze tegen mij “Trek eens wat uit!”. Ze had gelijk. Vanmorgen was het nog wat fris geweest en ik had een shirt met lange mouwen aan en een spijkerbroek. De zon brandde op de donkere broek. “Ik heb geen zwembroek of iets”, zei ik. “Dan pak je er toch een van Peter”, zei ze. “Je weet waar ze liggen, toch?” Ik knikte en liep naar binnen. Ik ging de trap op en liep naar de kamer van mijn vriend. Ik keek in z’n kledingkast en zocht naar een zwembroek. Waar lagen die dingen nou? Ik trok een la open en daar vond ik inderdaad een zwembroek. Ik trok mijn broek uit en m’n boxershort en wilde de zwembroek aantrekken.

Hey…wat lag daar nou achterin?

Onder twee badhanddoeken, zag ik een stukje tijdschrift uitkomen. Die Peter…ouwe viespeuk! Die had hier een paar heerlijke seksblaadjes liggen. Ik pakte het tijdschrift en keek naar de geile plaatjes die erin stonden. Daar werd een meisje flink geneukt door een wat oudere kerel met een grote dikke lul. Ik keek even door de luxaflex en ik zag dat de moeder van Peter zich nog eens aan het insmeren was. Dat zag er ook lekker uit, maar mijn aandacht verlegde zich weer naar het blad. Het meisje keek verlekkerd, terwijl de man haar benen in de lucht hield en zijn dooraderde pik in haar kutje stootte. Ik pakte mijn eigen pik even beet die door de geile plaatjes al half stijf was geworden. Ik trok er een paar keer aan en merkte dat hij met lichte schokjes stijver en stijver werd.

Ik legde het blad op het bureautje dat in de kamer stond en trok me langzaam af. Met m’n andere hand masseerde ik zachtjes m’n ballen. Man! Wat was ik geil geworden! Het meisje en de man in het blaadje waren buiten bezig. Zij lag op een picknicktafel en hij stond haar te neuken. Het zag er erg lekker uit. Plotseling hoorde ik de trap kraken. Shit! Snel propte ik het blaadje weer achterin de la en deed deze met een klap dicht. Ik grabbelde naar de zwembroek en probeerde deze zo snel mogelijk aan te trekken. Waarom bleven die binnenbroekjes altijd achter je voeten hangen! Verdorie! Door alle commotie was mijn pik niet meer knalhard, maar hij hing nog dik naar voren te bungelen toen de moeder van Peter in de deuropening verscheen.

“Kun je het vinden?”, vroeg ze en ik zag haar ogen afdwalen naar beneden en ja hoor, nu zag ze me nog zenuwachtig aan die zwembroek trekken met een half stijve pik. “Jeetje Mike”, zei ze “ik heb je als kleine jongen wel eens in je blootje gezien, maar je bent duidelijk geen kleine jongen meer!”. Van schrik deed ik geen poging meer om de zwembroek aan te krijgen, maar ik stond rechtop met een rood hoofd, met de zwembroek rond m’n voeten en m’n gezwollen pik hing zwaar naar voren. De moeder van Peter stapte langs me en zei: “Er moet wel iets interessants in die la te vinden zijn.” Ze bukte en ik stond daar met mijn pik op 10 centimeter van haar kont. Ze grabbelde het seksblad uit de la. “Aha, ik snap geloof ik waarom het zo lang duurde.” Ze duwde het blad in m’n hand en liep om me heen.

“Werd je daar opgewonden van?”, lispelde ze nu in m’n oor, terwijl ze vlak achter me stond.

Ik kon haar lichaamswarmte voelen. “Laat eens zien dan?”, vroeg ze zachtjes en ik opende het blad weer. Daar was het stel weer en het meisje zoog op dit plaatje haar wangen hol op de grote pik, terwijl ze de man ondeugend aankeek. Ik vond dit een hele vreemde situatie. Plots voelde ik haar lichaam tegen me aandrukken van achter. “Sla eens om?”, fluisterde ze. Ik sloeg de bladzijde om en er waren meerdere plaatjes van het stel. Hij die haar kutje likte en een vinger in haar kontgaatje stak en zij die bovenop hem zat met haar rug naar ‘m toe. De pik glom van haar vocht in het zonlicht. Ik stond daar met de warme borsten van de moeder van m’n beste vriend tegen m’n rug gedrukt en inmiddels weer een stijve van jewelste.

Plots voelde ik een hand die in mijn pik kneep. Ik keek naar beneden en zag haar verzorgde hand met de gelakte nagels om mijn harde paal zitten. Ze had kleine handen en zo leek mijn pik nog groter en dikker. Haar andere hand deed ze nu ook om me heen en legde die ook om m’n pik. Twee handen boven elkaar zaten nu om mijn pik en nog stak er een flink stuk bovenuit. “Tsjongejonge”, zuchtte ze. “Je bent echt geen kleine jongen meer”. Langzaam begon ze me af te trekken. Geile scheuten trokken door m’n pik. Ik legde het blad weer op het bureau en voelde achter me.

Ik reikte naar haar kont en kneep in een van de billen. “Hmmm”, kreunde ze. “Ik word altijd zo lekker geil van dit warme weer”, lispelde ze, terwijl ze mijn pik nog in een stevige greep had en haar hand rustig op en neer ging. Ik maakte me los uit haar greep, schopte de zwembrok van m’n voeten en ging op de bureaustoel zitten. Peter’s moeder knielde voor me neer. Ze hield m’n stijve pik vast bij de basis en hield ‘m recht omhoog. Ze keek er aandachtig naar en stopte ‘m toen opeens in haar mond. “Oowww”, ik kreunde het uit. Ze likte en zoog aan mijn paal als een volleerd pornoster. Jeemig, dat had ik helemaal niet achter haar gezocht. Ze wipte haar grote borsten uit het bovenstukje en pakte een borst en kneep haar tepel tussen haar vingers. Wauw, wat een dikke stevige tieten.

Goddelijk gewoon!

Ze kneedde m’n ballen en ik voelde m’n orgasme al opkomen. “Waaacht evuuuh”, zei ik terwijl dikke stralen sperma haar keel in schoten. Terwijl ik klaar kwam had ik haar lange zwarte haar vast achter haar hoofd en ik ragde mijn pik in dat hoofd. Ik kwam ongelooflijk hard klaar en ik was zo geil dat mijn pik helemaal niet verslapte. Hij stond nog steeds trillend omhoog. “Wat een enorm geile pik heb je” zei Peter’s moeder. Ik was door een grens gegaan nu ze me klaargepijpt had en zei: “Ik ga je daar zo ook keihard mee neuken, of wil je dat niet?” Ik boog voorover en begon haar te tongen. Ondertussen pakte ik zo’n heerlijke grote borst beet en kneedde het zacht stevige vlees. “Hmmm, ik wil heel graag dat je me zo met die heerlijk grote pik van je gaat neuken”, zei ze tussendoor. Ik stond op en trok haar omhoog. Ik trok de strikjes van haar bikinibroekje los en daar lag het al op de grond.

Ik zag een donker plekje in het kruis. Mijn hand gleed omlaag en ik voelde langs haar kleine plukje schaamhaar. Ze was echt overal lekker verzorgd, gelukkig. Ze rook heerlijk naar zonnebrand en ik wreef mijn middelvinger voorzichtig tussen haar lipjes. Het was al behoorlijk glibberig daar beneden. Daar hoefde eigenlijk niets meer mee te gebeuren, maar ik wilde haar ook proeven. Ik was nog steeds ongelooflijk geil. Ik duwde haar zacht op het bed van Peter en legde haar achterover neer. Ik vingerde haar, terwijl we weer in een heerlijke tongzoen verwikkeld waren. “Uhmmhmmhmm”, kreunde ze toen ik het vocht uit haar kutje ritmisch uitwreef over haar klitje. Ze maakte zich los uit de tongzoen om harder te kunnen hijgen. “Ooohhh, jaaa…gghh…” snikte ze. Ik likte en zoog aan haar zalige tieten, terwijl ik stevig natte rondjes draaide met m’n vinger over haar klitje. Ik gleed met m’n tong verder naar beneden en ik hapte naar haar kut. Mijn tong nam het werk van m’n vingers die ik nu diep in haar grotje boorde.

Twee vingers wroetten in haar kutje, terwijl mijn tong haar klitje verwende. Ze slaakte nu hoge gilletjes totdat ze klaarkwam. “Ooohooohoooh…jaaaahhh” een langgerekte kreun begeleidde haar intense orgasme. “Oooh, Mike, neuk me! Neuk me!” smeekte ze bijna. Ik steunde op m’n armen boven haar. Omdat haar knieholtes tegen m’n armen rustten, lag ze bijna dubbelgevouwen onder me. Ik wreef mijn trillende paal tussen haar natte lippen door en schoof ‘m toen in een keer rustig tot aan de wortel naar binnen. Ik voelde de heerlijk gladde warmte van haar om mijn paal sluiten. Ze had dan wel twee kinderen gekregen, maar wat een lekker strak kutje was dit. Dat mijn pik ook een enorme omvang had, speelde natuurlijk ook mee. Langzaam schoof ik in en uit om haar aan mijn paal te laten wennen. “Ooww ja, wat issie groot. En een stuk dikker dan die van Jaap…Ahh, neuk me!” kreunde ze weer. Jaap was haar man…Ik had nog geen seconde aan ‘m gedacht, maar ik lag hier zijn vrouw te neuken en ze genoot ervan als een echte hoer.

Geiler en geiler door dit idee ramde ik mijn pik in hoog tempo in haar soppende kutje. Gelukkig voelde mijn pik gewoon hard en dik, zonder dat ik meteen weer moest spuiten. Zo kon ik haar lekker laten genieten. En dat deed ze! “Oooh, jaa, je maakt me gek!” Ik voelde haar kutje nog strakker worden. Aangemoedigd ramde ik gewoon door en daar kreeg ze weer een orgasme. Ik bleef in haar pompen en toen ze een klein beetje bijgekomen was, draaide ik haar om en zette haar op haar knieen voor me neer. Nu zag ik die lekker kont van haar en mijn trillende lid wees naar haar sterretje. Ik kneep in haar billen en met m’n duimen trok ik haar kutje een beetje open. Ik wreef met m’n duim wat kutvocht over haar aarsje en glipte even naar binnen.

“Aah, wat doe je?” kreunde ze.

Ik was zo geil en ze zag er zo lekker uit, dat ik naar beneden boog en met een lange haal via haar kutje haar kontgaatje likte. Ik herhaalde dit nog een aantal keren en Peter’s moeder holde haar rug nog meer. Ik pakte mijn dikke paal en zette ‘m tegen haar sterretje. “O Mike, je gaat toch niet de moeder van je beste vriend in haar kont pakken zeker?” kirde ze. “Ik weet zeker dat je niets liever wilt!” zei ik en ik drukte mijn pik naar binnen. Het was strak en heet en Peter’s moeder slaakte een gilletje. “Aii, hij is echt dik!”.

Ik wilde nu klaarkomen en ik begon flink in haar kont te rammen. Ze hielp nu goed mee door lekker terug te duwen. Ik pompte en pompte en ondertussen vingerde ze zichzelf. Toen ze voor de derde keer die middag klaarkwam, hield ik het ook niet meer. Van achter in haar tieten knijpend en in haar kont neukend kwamen we samen gigantisch klaar. Golf na golf sperma pompte ik in haar aarsje. Uitgeput en bezweet lagen we na te hijgen, toen we de tuinpoort hoorde piepen. Snel trok ik de zwembroek aan en Peter’s moeder haar bikini. Het seksblad legde ik weer terug op de plek waar het vandaan kwam. Peter keek een beetje argwanend toen we de trap afkwamen lopen.

“Ik heb Mike even een zwembroek van je gegeven” zei z’n moeder tegen Peter. “Dat vind je toch niet erg?” “Hij staat ‘m goed.” voegde ze er aan toe en ging weer op haar ligstoel zitten alsof er niet gebeurd was. Ze zette haar zonnebril op en pakte een tijdschrift. We gingen met z’n allen nog even in de tuin zitten en ik zag haar af en toe over haar zonnebril heen kijken. Ze gaf me een onopvallend knipoogje en ik wist dat ik haar nog vaker zou gaan neuken.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm