Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Vakantiewerk met twee Poolse vrouwen
Categorie: rijpewijven | vrijdag 11 juli 2014 05:44

Geile afspraakjes

“Goedemorgen lieve zoon (Sandro)” klinkt eruit mijn moeders mond als ik de keuken binnenloop. “Goedemorgen mam” antwoord ik terug naar haar. “Zo, ben je er klaar voor, om te beginnen met werken in de broodjesfabriek?” vraagt mama lief aan mij. “Ja, hoor ben er helemaal klaar voor mijn vakantiebaan bij de broodjesfabriek” antwoord ik. Ga dan aan de keukentafel zitten en begin met mijn ontbijt. Mama is zo aardig dat zij al voor mij mijn lunch heeft klaargemaakt voor in de pauze bij mijn nieuwe vakantiebaan”. Mijn ouders zijn altijd heel erg goed voor mij geweest en zullen dat ook altijd zijn. Ik doe vwo en heb net het derde jaar heel goed afgerond dat was allang bekend dat ik over zou gaan. Ben twee weken geleden 16 jaar oud geworden en voor mijn verjaardag heb ik een tweedehands brommertje gekregen van mijn ouders. Helaas is deze wel erg vrouwelijk gepimpt dus met het geld wat ik met mijn vakantie baantje verdien kan ik mijn brommertje manlijker maken. Ben er nog niet mee naar school gereden schaamde mij toch wel ervoor. Gelukkig wonen wij in dezelfde stad waar de broodjesfabriek staat. Dus na mijn ontbijt neem ik mijn lunch mee en ga op mijn fiets daarnaar toe.

Bij de fabriek zet ik mijn fiets in de fietsenstalling loop naar de poort druk op de bel waaronder staat hier melden. Hoor dan uit een luidsprekertje boven de bel “ja, wie is daar?”. Ik antwoord “met Sandro dit is mijn eerste dag dat ik hier kom werken”. “oké, we verwachten je al jij bent mooi op tijd” komt eruit het luidsprekertje en hoor dan een zoemend geluid. Dat geluid is van het slot dat het hek dichthoud druk tegen het hek die opengaat. Loop door het hek in de richting van een deur waar je de fabriek binnengaat. Daar is een halletje met een trap naar boven en bij het begin van de trap staat een bord en een dispenser. Op het bord staat dat je een soort slofjes om je schoenen moet doen voordat je naar boven gaat en die je uit de dispenser kunt halen. Ik doe dat en loop dan naar boven daar word ik opgewacht door een intercedente van het uitzendbureau die daar in huis gevestigd is. Ze leid mij meteen naar de kleedkamer daar legt ze uit dat ik voordat ga werken al mijn kleding uit moet doen mij moet douchen dan werkkleding moet aantrekken die door het bedrijf word voorzien. Ze hebben hier kluisjes je moet een viercijferige pincode invoeren en krijgt dan een kluisje toegewezen. Daar kun je, je spullen achterlaten en tijdens de pauzes kun je hem met je code openen. Natuurlijk zijn er kleedhokjes waar je, je kunt uitkleden en al je spullen in je kluisje kunt doen. Waarna je moet gaan douchen en je werkkleding moet aandoen. De intercedente zegt “nou, ga je douchen en omkleden ik wacht op de gang bij de deur waar je naar buitenkomt”. En loopt weg ik doe wat er van mij word verwacht en een kwartiertje later. Kom ik gedoucht en omgekleed door de deur waarachter de intercedente op mij wacht. Op sokken volg ik haar naar een andere ruimte daar zijn kleine hokjes met werkschoenen. Ze vraagt “welke schoenmaat heb jij?”. Ik zeg “maat 45” ze zoekt even in een stapel met werkschoenen en geeft mij dan de goede maat werkschoenen. Waarna zij op de intercom drukt en de chef oproept. Enkele minuten later gaat de deur naar de werkvloer open en de chef komt binnen. Hij stelt zich voor “ik ben Anton en ben hier de afdelingschef”. Ik stel mij ook voor “ik ben Sandro kom hier in mijn vakantie werken”. Daarna neemt de intercedente afscheid van ons. De chef en ik gaan de deur door waar hij door binnenkwam. We gaan de trap af naar beneden voordat we verder gaan moet ik ook nog een keer mijn handen desinfecteren. Uit een dispenser die een sensor heeft komt het desinfecteerspul als je, je handen eronder houd. Natuurlijk doe ik dat en daarna leid hij mij naar mijn werkplek.

Daar legt hij uit dat ik vandaag plakjes brood op een transportband moet leggen. De broodjes worden automatisch besmeerd met boter waarna ze belegd worden. Dat gebeurt door de andere werknemers en aan deze lopende band staan alleen maar vrouwen. In verschillende leeftijden die even naar mij kijken en weer verder gaan met werken. Het werk is erg simpel en de plakjes brood moet je erg snel op de transportband leggen. Het karretje waar het brood op ligt raakt redelijk snel leeg maar word door iemand anders snel omgewisseld met een volle kar als deze leeg is. Zo kan je gewoon doorgaan de persoon die dat doet vult ook de bak met boter bij. Andere mensen vullen het beleg die op de broodje gaat bij. Aan het eind van alle transportbanden staat een sealapparaat die de broodjes sealt waarna ze door de muur gaan. Zo gaat dit door totdat we een bel horen afgaan. Iedereen stopt met werken en iemand zegt tegen mij “we hebben nu pauze”. Allemaal lopen we netjes in rijen naar de ruimte waar je, je schoenen uit moet doen en op kunt bergen in één van de vakjes. Sommigen van hen hebben slippers aan en zo lopen we allemaal naar de kantine.

Ik ben één van de laatsten die de kantine binnenloopt en zie dat aan elke tafel wel iemand zit. Loop een beetje vertwijfeld en zoekend naar een plek maar eerst haal ik koffie die hier gratis is. Zo rondkijkend zie ik een vrouw haar hand naar mij opsteken en wenkt dat ik bij haar en een andere vrouw kan komen zitten. Dichterbij haar gekomen herken ik beide vrouwen zij werken aan dezelfde lopende band als ik. De vrouw die mij naar mij heeft gewenkt zegt in gebrekkig Nederlands “hier kom shitten, ben ik Izolda en haar is Malgorzata” en wijst naar de vrouw naast haar. Ik reageer “dankjewel, ik ben Sandro waar komen vandaan?” en ga bij hen zitten. Waarop Izolda antwoord “wij kom uit Polen en woon hier al één jaar”. Neem snel even een slok van mijn koffie en reageer “oké, je spreekt aardig Nederlands, maar uit welke stad in Polen komen jullie vandaan?”. Izolda reageert “ dank u wel, wij kom uit de buurt van Warschau, jij kom hier weg”. Ik antwoord “ja, ik woon in deze stad bij mijn ouders”. Ze knikt begrijpend en zegt alles in het Pools tegen Malgorzata zo krijgt zij ons gesprek ook mee. Zij spreekt een heel klein beetje Nederlands. Izolda en ik hebben een leuk gesprek in deze korte pauze die ongeveer 15 minuten duurt. Kom erachter dat zij en Malgorzata hier werken om hun ouders te verzorgen beiden zijn gescheiden en hun kinderen wonen bij hun exen. Beiden wonen bij elkaar in naast gelegen stad ongeveer 10 kilometer van deze stad. We hebben elke dag 3 pauzes 2 van een kwartiertje en 1 van een half uur.

In de pauzes zitten we bij elkaar en kletsen met elkaar. Ook in 1 van die pauzes laat Izolda mij weten dat ik van die tijd Mala tegen Malgorzata mag zeggen. Zo gaan de dagen voorbij het is voor mij vrij eentonig werk maar omdat die twee dames erg leuk en aardig zijn maakt dat het werk goed. Op vrijdag in de grote pauze vraagt Izolda “Sandro, jij heb wat doen vanavond?”. Ik reageer “nee, heb niks te doen vanavond, waarom vraag je dat?”. Ze zegt “jij, kom bij ons vanavond wij wil beter leer Nederlands als wil jij dat”. Voel mij vereerd en reageer “ja, ik zal vanavond bij jullie komen en zal jullie helpen met Nederlands waar wonen jullie?”. Izolda vertelt haar adres waarna we lekker genieten van de pauze. Vanaf het begin zag ik dat Izolda mooie blauwe ogen en blond haar heeft en Mala mooie bruine ogen en bruin haar beiden zijn tussen 1.60 en 1.65 meter lang een normaal postuur met een aardige voorgevel. Zelf ben ik 1.85 meter lang voor mijn leeftijd heb ik een goed uitziend postuur heb groene ogen en rood haar. Tijdens onze gesprekken zijn zij erachter gekomen dat ik geen vriendin heb of ooit heb gehad. Zij komen erachter dat ik 16 jaar oud ben en zij allebei 40 jaar oud net zo oud als mijn moeder. Alleen beiden zien er een heel stuk knapper uit natuurlijk is mijn moeder wel knap maar niet zoals deze dames. Als deze werkdag ook voorbij is en wij in de ruimte zijn waar wij onze schoenen altijd opbergen. Nemen beide dames afscheid van mij dat komt omdat ik altijd veel sneller omkleed en voor hen al vertrokken ben. Beiden zeggen nog wel “tot vanavond” dat zeg ik ook tegen hen.

Fiets weer naar huis daar wachten mijn ouders al op mij. Wij groeten elkaar en ga bij mijn vader aan de keukentafel zitten. Mama is bezig met het avondeten wat zij een aantal minuten later op tafel zet en bij ons aanschuift. Ze weten dat ik op mijn werk tijdens de pauzes met twee Poolse dames klets. Vertel hen dat ik vanavond naar hen toe ga en hen met Nederlands ga helpen. Mijn ouders vinden dat erg aardig van mij dat ik dat ga doen. Na het eten help ik mama nog even mee met de afwas. Daarna ga ik naar mijn kamer kleed mij even om en rond half zeven ga ik naar beneden. Neem afscheid van mijn ouders laat hen weten dat ik waarschijnlijk rond een uurtje of twaalf weer thuis zal komen. Daarna pak ik deze keer wel mijn brommer doe mijn helm op start hem en ga onderweg. Omdat ik een helm op heb maak ik mij niet zo heel veel zorgen dat een bekende mij herkent. Moet nog wel even zoeken naar waar Izolda en Mala wonen en kwart over zeven sta ik bij hen voor de deur doe mijn helm af.

Bel bij hen aan even later doet Izolda de deur voor mij open. Heel even sta ik haar verbaasd aan te kijken. Ze heeft een mooi sexy jurkje aan met een volle inkijk op haar borsten en nu pas valt het mij op dat zij lang haar heeft. Ze zegt “hallo, kom maar bienen” stap snel naar binnen. Zij doet de deur achter mij dicht en samen lopen we verder naar hun woonkamer daar zijn ook de gordijnen voor de ramen gesloten. Daar zit Mala aan een ronde tafel. Zij heeft ook een sexy jurkje aan zij heeft half lang haar. Ze hebben al een leer Nederlands boek op tafel liggen. Mala gebied mij naast haar te komen zitten dat doe ik en zie nu dat zij ook een aardige inkijk heeft. Izolda is naar de keuken gegaan en komt met een dienblad met thee en koffie en alle ander benodigdheden weer bij ons. Ze zet het op de tafel neer schenkt voor haar en mij koffie in en voor Mala thee. Waarna zij aan de andere kant van mij komt zitten. Ik sla het boek open en we beginnen ondertussen nuttigen we ook onze thee en koffie. Beide dames hebben goede aanleg voor de Nederlandse taal geef hen daarvoor ook complimentjes. Beide dames aaien mij erg lief over mijn schouder en geven mij complimenten dat ik een goede en geduldige leraar ben.

Zo af en toe praten ze ook Pools tegen elkaar en giechelen daarna.

We zijn zo lekker een uur of anderhalf bezig en ze begrijpen de beginselen van het meest basis Nederlands. Het lezen in ieder geval maar zins opbouw met uitspreken moet nog aan gewerkt worden. Izolda vind het dan dat we genoeg geleerd hebben. Ze zegt “kom wij nu rusten, gaan zitten op bank daar lekker praat met elkaar”. Van beiden krijg ik een lieve kus op mijn wang. We staan op en Mala vraagt “jij wat drinken willen”. Ik zeg “graag een cola”. Zij vraagt in het Pools wat Izolda wil drinken en als Izolda heeft geantwoord loopt ze naar de keuken.

Izolda en ik gaan lekker op hun driezitsbank zitten natuurlijk moet ik in het midden gaan zitten. Mala komt even later bij ons met te drinken ook de dames hebben een glas cola. Ze geeft ons ieder een glas en komt aan de andere kan van mij zitten. We proosten met elkaar en ze geven aan dat zij vaker les van mij willen hebben natuurlijk stem ik daarop in. Ineens zegt Izolda “wij jou wil ook wat leren”. Vraag haar “oh, wat willen jullie mij leren dan?”. Ze zet haar glas op tafel tegelijkertijd doet Mala dat ook en gebaart mij hetzelfde te doen. Als dat gedaan heb en weer goed in de bank zit kijk ik Izolda en daarna ook Mala vragend aan. Mala neemt nu het initiatief pakt mijn hoofd vast komt dan met haar hoofd naar mij toe. Zie dat zij haar lippen pruilt in een vorm dat zij mij wil gaan zoenen. Voel haar lippen op de mijne en ja hoor, zij begint mij vol op mijn mond te zoenen. Hoor Izolda zeggen “wij jou gaan leren, om vrouw lief hebben en nuiken”. What the fuck deze twee dames hebben mij hier naar toe gelokt om seks met mij te hebben is wat er wat erin mij opkomt. Woordelijk reageren kan ik niet echt vanwege Mala die mij lekker zoent. Word wel erg zenuwachtig van de woorden van Izolda maar het andere gevoel die mijn piemel laat leven is veel sterker aan het worden. Voel de tong van Mala tegen mijn lippen drukken automatisch open ik mijn lippen iets.

Haar tong dringt mijn mond binnen en begint daar lekker heen en weer te bewegen. Dat gevoel herken ik wel heb dat als lekker met mijzelf bezig ben en laat het mijn zenuwachtige gevoel verdringen. Ik begin met mijn eigen tong te worstelen met de tong van Mala. Volgens mij heeft ze hier opgewacht want ze laat mijn hoofd los. Haar handen zakken af naar de knoopjes van mijn blouse die zie openmaakt. Vrij vlot heeft Mala alle knoopjes los gemaakt en streelt over mijn buik en tepels. Izolda heeft de bolling in mijn broek gezien en begint mijn broek los te maken. Door het geile gevoel laat ik alles toe en hoor Izolda zeggen “jij iets hoog wippen met kont”. Ik wip dan iets omhoog waardoor Izolda mijn broek en onderbroek onder mijn kont wegtrekt tot aan mijn knieën en vandaar vanzelf naar mijn enkels afzakt.

Ik hoor Izolda reageren “mooi groot piemel maar veel haar moet weg”. Stop met zoenen en wil wat tegen Izolda zeggen, maar zie haar weglopen en kijk dan Mala ongeveer een minuut een beetje verbouwereerd aan. Zij is ook gestopt met strelen wijst naar mijn schaamhaar rond en op mijn pik en ballen. Ze zegt “niet mooi, veel haar moet weg wij dat voor jou doen”. Reageer “maar, waarom moet mijn schaamhaar weg?” ben daar wel trots op. Mala reageert “wij niet mooi vinden niet schoon dus moet weg”. Tijd om daarop te reageren heb ik niet.

Izolda is weer terug gekomen ze heeft een twee handdoeken en een toilettas bij zich. Eén van de handdoeken legt ze naast mij op de bank zegt “jij op handdoek gaan zitten”. Schuif op de handdoek Izolda heeft ondertussen de salontafel wat naar ons toegetrokken. Als ik goed op de handdoek zit gaat zij op de salontafel zitten maakt de toilettas open haalt er een koordloos tondeuse uit. Zet deze aan komt verder naar voren en begint van boven af mijn schaamhaar weg te scheren wat ze naast mij op de handdoek gooit. Mijn pik was wel wat slapper geworden maar door de trillingen van de tondeuse groeit hij snel weer naar volharde positie en kreun door het lekkere gevoel. Enkele minuten later heeft Izolda al mijn schaamhaar weggeschoren en met moeite heb ik mijn orgasme kunnen uitstellen. Izolda zet de tondeuse uit legt deze weg haalt dan bus scheerschuim en een nieuw wegwerp scheermesje uit de toilettas. Het scheermesje legt ze naast mij neer en spuit scheerschuim rond mijn pik en op mijn zak. Ze smeert met één hand het uit ondertussen heeft Mala een kom met warm water opgehaald. Izolda veegt haar hand af in de andere handdoek pakt het scheermesje en begint als eerste mijn zak te scheren.

Met één hand houd ze mijn zak strak terwijl zij mijn zak glad scheert. Heel vakkundig en snel is mijn zak helemaal gladgeschoren natuurlijk spoelt ze wel vaak het scheermesje schoon. Ze pakt dan mijn stijve pik vast en scheert daar nu de stoppeltjes eerst weg. Voor het eerst in mijn leven zit iemand anders dan mijzelf aan mijn pik. Weer laat ik kreunend horen dat ik dat heel fijn vind. Izolda kijkt mij even genietend aan begint dan de stoppeltjes rond mijn pik en zak weg te scheren. Ondertussen trekt zij mijn pik zalig af waardoor ik lekker kreun en steun van genot. Izolda heeft duidelijk in de gaten dat het niet heel lang meer gaat duren voordat ik ga spuiten. Ze wil dat ik klaar ga komen want ze trekt mij nu iets sneller af. Wanneer zij dan klaar is met scheren legt ze snel het scheermesje weg komt met haar hoofd naar mijn pik. Ze begint op het plekje waar mijn eikel vast aan mijn velletje zit te likken.

Eén likje van haar is al genoeg en kom luid kreunend klaar. Mijn zaad schiet met grote stralen uit mijn pik op mijn buik, gezicht en om mij heen. Nadat ik ben uitgespoten reageer ik “oh mijn god, dat is heerlijk zeg”. Beide dames glimlachen en zeggen in koor “ja, heel lekker jij heb genieten, jij geile jonge veel meer komen gaan”. Waarna beide dames zich uitkleden en ik heel aandachtig daarnaar kijk.

Ze beginnen rustig hun sexy jurkjes uit te trekken waarna ze in heel mooie lingerie staan. Zie nu heel duidelijk dat Izolda iets kleinere borsten heeft maar hebben beiden mooie grote borsten. Bij beiden zie ik ook duidelijk hun venusheuvels in hun slipjes getekend. Eerst gaan hun bh's uit ze hangen een heel klein beetje en hebben erg mooie grote harde tepels. Ze zien mij erg aandachtig ernaar kijken Izolda vraagt “jij, vind mooi hé?”. Reageer “ja, jullie hebben mooie grote borsten en tepels”. Ze reageren “jij, heel lief jongen” en ze trekken dan hun slipjes ook uit. Waarna ik van hen weer in het midden van de bank moet gaan zitten. Als ik dat heb gedaan komen ze weer naar mij toe en gaan aan beide zijden van mij zitten. Mala begint mijn buik schoon te likken en Izolda doet dat met mijn gezicht. Dat is ook een heerlijk gevoel zo twee vrouwen die je aan het schoonlikken zijn dat laat mij natuurlijk niet ongemoeid. Mijn pik groeit naar vol ornaat nu Mala het dichtstbij is en mijn buik heeft schoongelikt. Neemt zij het initiatief gaat al likkend richting mijn pik en er dan langs en overheen likt. Izolda heeft ook mijn hele gezicht schoongelikt en geeft mij een heerlijke tongzoen die ik gretig beantwoord met mijn tong. Terwijl wij met elkaar heerlijk tongzoen voel ik mijn pik in Mala's mond gaan. Als Izolda met zoenen stopt kan ik naar Mala kijken die nu mijn grote pik helemaal in haar mond heeft.

Izolda reageert “zij doet heel goed, helemaal grote piemel in mond, ik dat ook kan”.

Waarna zij ook afzakt naar mijn pik en Mala gebaart dat zij het ook aan mij wil laten zien. Mala stopt gewillig laat mijn pik uit haar mond komen die nu erg slijmerig is. Izolda neemt nu mijn pik in haar mond zij laat zien dat zij het ook kan. Op het moment dat mijn pik helemaal in haar mond zit gaat Mala naar mijn ballen die zij beiden in haar mond neemt en daar lekker aan zuigt en likt. Zo zijn beiden dames even lekker met mij bezig ze laten mij lekker genieten en kreun het hoorbaar uit. Beiden stoppen dan als mijn pik en ballen uit hun monden zijn hebben ze nog even een discussie in het pools. Daarna komt Mala over mij heen zitten en leid mijn pik in haar natte grotje. Zij heeft de eer mij te ontmaagden ook al heeft ze kinderen gebaart voelt zij naar mijn gevoel nog steeds erg strak aan. Als mijn pik helemaal in haar zit begint ze mij erg bedreven te berijden. Izolda heeft andere plannen met mij zij gaat zo over mij zitten dat ik recht tegen haar opgezwollen venusheuvel kijkt. Pakt mijn hoofd vast drukt die naar haar poes en zegt “jij, nu likken koet”. Zet mijn mond op haar poes steek mijn tong tussen haar opgezwollen lippen. Wat smaakt zij goed ook al is dit mijn eerste keer het smaakt duidelijk naar meer. Begin lekker te likken en voel een hard knobbeltje lik daar ook aan. Waarop Izolda geil reageert “ja, jongge goed doe jij liek lekker oooh, jaaa”. Mala begint mij sneller te berijden en knijpt heel zalig om mijn pik. Hoe sneller zij mij berijd hoe sneller ik Izolda lik. Wij drieën kreunen en steunen erg hard uit van genot. Na een poos voel ik dat Mala geweldig klaarkomt. Daardoor begin ik nog sneller te likken waardoor Izolda op mijn mond geweldig klaarkomt. Ze verrast mij want zij spuit mond mond vol en zelfs over mijn gezicht. Dat en die heerlijk knijpende poes kom ik ook geweldig klaar spuit Mala lekker vol. Izolda is degene die naast ons neer ploft en dan zegt “jij, heel geweldig gedaan jij, goed kunnen lieken”. Mala komt dan op mij liggen en zegt “jij, heel lekker piemel jij, lekker spuiten mij vol”. Ze blijft net zolang op mij liggen totdat mijn slap wordende pik uit haar poes floept en wat zaad erbij uitloopt.

Nagenietend liggend zittend we half op de bank kijk lekker naar deze twee mooie dames. Vraag hen dan “goh, waarom hebben jullie mij uitgezocht om seks mee te hebben?”. Izolda antwoord daarop “wij zoek al een tijd leuke jongge maar niet vinden jij komen op werk bij ons wij gelijk weten jij bent goed”. Vraag toch verder “wat bedoel je, ik ben goed?”. Ze reageert “jij, lekker jong goed uitzien en nu wij ook weten jij heb mooi groot piemel”. Ben erg gevleid, Mala heeft ondertussen weer wat te drinken voor ons opgehaald. Mala vraagt aan mij “jij, ons mooi vinden en vaak nuiken met ons?”. Ik reageer “jullie zijn heel mooi en ja, wil veel vaker met jullie neuken”. Beiden zijn erg gevleid en glimlachen erg geil “Jij wil blijven of straks weer naar huis gaan?” is wat Izolda van mij wil weten. Ik reageer “wat willen jullie moet ik straks naar huis of hier blijven?”. “Blijven hier bij ons” zegt Mala enthousiast en Izolda kijkt mij bevestigend aan. “Oké, ik blijf maar zal mijn ouders wel moeten vragen” is mijn antwoord. “Jou ouders niet erg vinden, jij blijven bij oudere vrouwen?” hoor ik Mala vragen. “Zal alleen mijn vader vragen hij zal het niet erg vinden en zal het wel goed vinden” antwoord ik haar. Ga dan even opzoek naar mijn mobiel beide dames zitten blij te kijken. Vind hem redelijk snel en whatsapp, hey pap, is het goed dat ik hier blijf slapen? Niet heel veel later krijg ik een reactie van hem, goh, jongen waarom wil je blijven slapen dan? Nou, pap ze hebben nog al moeite met Nederlands en zal wel aardig uitlopen stuur ik terug. Ja, ja, dat zal ik wel tegen je moeder vertellen veel succes op die oude fietsen krijg ik van hem terug. Hoe weet hij nou wat er hier eigenlijk aan de hand is zit ik te denken. Ik ben even stil en Izolda vraagt “wat jou vader zeggen”. Reageer “hij vind het goed ik mag bij jullie blijven slapen”. Beide dames zijn erg blij we drinken ons drinken op en Izolda zegt “kom wij gaan naar mij slaapkamer”. We staan op en lopen naar haar slaapkamer toe maar voordat moet ik nog snel even naar het toilet. Daar leeg ik mijn blaas beide dames moeten ook even maar zij doen dat in hun badkamer.

Opgefrist komen we in de slaapkamer van Izolda ze heeft een mooie slaapkamer en een bed groot genoeg voor ons drieën. Na wat er al gebeurd is kan ik haast niet wachten maar Izolda houd mee even tegen. Ze zegt “wij heb voor jou verrassing” loopt naar een nachtkastje. Nu zij weet hoe groot mijn pik is vind zij snel het pakje voor mij. Zij maakt die open haalt het eruit en komt weer naar mij toe. Izolda laat het aan mij zien en zegt “dit cockring moet gaan om piemel”. Ik zie drie ringen die aan elkaar verbonden zijn met lerenbandjes. Mijn pik is gelukkig nog redelijk slap erg behendig en snel heeft Izolda die cockring om mijn pik en ballen gedaan. Eén ring zit bij de wortel van mijn pik achter mijn zak de tweede zit om mijn zak en de derde weer om mijn pik. Haar handeling en nu die cockringen zorgen ervoor dat mijn pik begint te groeien. Ook Mala is erbij gekomen beiden beginnen ze lekker lang mijn groeiende pik te likken natuurlijk vergeten ze mijn ballen niet. Daardoor groeit mijn erg snel naar zijn volle ornaat. Door de ringen die aardig strak om mijn pik zitten komen mijn aders mooi te voorschijn en heb ook het gevoel dat hij wat dikker is. Ook beide dames stoppen met likken en kijken genietend en heel erg geil naar mijn dik geaderde pik. Mala zegt dan “zo, jij nou ons verwennen met mond”. We gaan lekker op bed liggen beginnen eerst lekker te zoenen. Om en om zoen ik Izolda en Mala waarna ik lekker in hun nekken zoen. Speel met Mala's borsten met mijn hand en zuig en zoen Izolda's borsten en tepels zo doe ik dat ook om en om met hen. Ze genieten van hun jonge lover van hun mooie grote borsten ga ik al kussen naar hun mooie kale poesjes. Die ik ook om en om heerlijk lik terwijl zij hun handen lekker hun borsten masseren. Ik lik hen net zolang totdat ze allebei een heerlijk klaargekomen zijn. Weer spuit Izolda nu ben ik er wat meer op voorbereid vang alles op in mijn mond en slik het gretig door. Mala word wel erg nat maar spuit niet beiden smaken enorm lekker. Beiden geven ze mijn complimentjes dat ik hen zo goed en lekker heb klaar gelikt.

Izolda zegt dan “nu ik wil nuiken, wil piemel in mij voelen!”

Ze gaat op haar handen en knieën zitten. Ze zegt “jij, nuiken mij als hond, achter mij zitten en piemel in koet steken”. Ga achter haar zitten leid mijn pik in haar natte grot en begin haar te neuken ook die voelt lekker strak aan. Waarop zij geil reageert “ja, ja, jij doet goed lekker groot dik piemel in mij oooh, jaaa, hmmm”. Zo neuk ik haar een poosje als ze weer geil reageert “nuik harder, mij harder nuiken met jou groot dik piemel”. Pak haar bij haar heupen vast en voer mijn tempo op hoor haar poes soppen. Izolda laat ook duidelijk horen dat zij ervan geniet “hmmm, jaaaa, oehhh, hmmm, aaahhhh, jaaaa”. Mala ligt naast ons en kijkt genietend naar hoe wij bezig zijn. Ik voel mij erg machtig hoe ik zo Izolda neem en als ik een beetje langs Izolda's lichaam kijk zie ik haar grote borsten heen en weer bungelen. Ze bewegen heen en weer op het ritme hoe ik haar hard neuk. Haar poes knijpt elke keer strak als ik mijn pik in haar poes druk. Luid kreunend en steunend komt Izolda klaar weer spuit ze en dat voel ik langs mijn pik spuiten. Wat lekker is dat hoe zij zo zalig klaarkomt blijf haar lekker stevig en hard neuken. Izolda heeft het niet meer blijft maar luid steunen en kreunen van genot. Ze zakt ook door haar armen en steunt op haar ellebogen merk ook dat ze nu aan de lopende band klaarkomt. Mala ligt zich te vingeren en speelt met haar borsten terwijl ze naar ons kijkt. Izolda lijkt wel te plassen zo vaak komt ze klaar dat is zo geil en hoe zij met haar poes knijpt. Stoot ik nu wel wat moeizamer in haar en kom ook zalig klaar. Door die strakke cockringen spuit ik heel krachtig mijn zaad diep in haar. Als ik uitgespoten ben voel ik mijn pik niet verslappen en het enorm geile gevoel in mij niet verdwijnen. Vind nu dat Izolda lang genoeg heeft genoten haal mijn pik uit haar knijpende poes.

Kijk nu erg geil naar Mala en zeg “ga op je rug liggen en spreid je benen”. Ze kijkt erg geil terug en doet precies wat ik zeg. Ga naar haar toe kruip over haar heen leid mijn pik naar haar natte poes. Stoot hem in één keer in haar en begin haar nu lekker te neuken ook beginnen we elkaar lekker innig te zoenen. Izolda ligt nu erg voldaan naast ons en kijkt met glazige oogjes naar ons. Ze zegt “dankuwel geil jongge jij is geweldig jij goede nuiker”. Heel even stop ik met zoenen richt mij naar haar en reageer “dankjewel, jij bent ook heel goed en geil jij bent ook geweldig”. Meteen daarna grijpt Mala mijn hoofd vast draait hem zo dat zij mij weer innig kan zoenen. We zoenen elkaar heftig en ik neuk haar erg lekker. Na een tijd merk ik door zoenen en haar knijpende poes dat zij zalig klaarkomt. Nadat haar orgasme is weggeëbd begin ik toch wel vermoeid te raken begin Mala ook een stuk rustig te neuken. Zij lijkt daarin tegen meer energie te hebben gekregen. Ze zegt “jij moe zijn, ik jij weer rijden dan jij kan rusten”. Haal mijn pik uit haar en erg snel liggen we anders om. Nu zit Mala bovenop mij leid mijn pik in haar poes en begint mij te berijden als een volleerde amazone. Kijk erg geil naar haar en haar stuiterende en hypnotiserende grote borsten. Zij steunt en kreunt van genot ze vind het fantastisch zo'n jonge grote dikke pik in haar. Nu ik zo kan rusten terwijl zij mij heerlijk berijd kan ik toch niet van haar borsten afblijven. Pak ze vast kneed er lekker in op het tempo hoe zij mij berijd. Waarop zij reageert “ooohhh, jaaaa, oehhh, hmmm, ooohhh”. Zij berijd zich naar ook een aantal orgasmen en bij de laatste kom ik ook nog een keer klaar. Spuit niet veel meer maar nog wel erg krachtig. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd word mijn pik slapper en floept uit haar poes. Mala komt dan van mij af en ik lig weer tussen twee erg voldane dames. Ze beginnen mij lief te strelen en geven mij erg lieve complimentjes niet veel later val ik als een blok in slaap.

Ben als eerste wakker en kijk even genietend naar deze mooie oudere ervaren vrouwen. Merk dan ook dat de cockringen van mijn pik is gehaald dat zullen de dames gedaan hebben nadat ik in slaap was gevallen. De kamer is nog steeds gevuld met een heerlijke sekslucht besluit hen nu te belonen. Kruip erg rustig het bed uit ga erg stil de kamer uit en loop naar beneden naar de keuken. Zoek daar even rond en vind wat ik allemaal nodig heb. Maak ontbijt voor Izolda, Mala en mij klaar ze hebben wat dienbladen daar zet ik alles op. Ik moet een keer of drie heen en weer lopen en als ik alles in de kamer heb staan. Kruip ik weer in bed en maak de dames voorzichtig wakker. Eerst word Mala wakker geef haar een zoen daarna word Izolda wakker geef haar ook een zoen. Zeg dan tegen hen “heb voor ons ontbijt klaargemaakt en hier naar toe genomen”. Beiden reageren “oh, lief van jou, jij bent heer”. Ik dank hen ga even het bed uit en breng hen om en om hun ontbijt. Zie dan ook dat ik suiker ben vergeten mee te nemen. Dat haal ik snel even op in de keuken net op het moment dat ik de suiker wil pakken hoor ik mijn mobiel overgaan. Pak snel eerst de suiker zet deze op het aanrecht en ga opzoek naar mijn rinkelende mobiel. Die ik vind en zie dat mijn vader belt ik neem op heb een kort gesprek met hem. Hij herinnert mij dat ik hem vandaag zou helpen met de tuin. Ik beloof hem over ongeveer anderhalf uur thuis zal zijn en hem dan zal helpen. Daarna ga ik met de suiker weer naar boven naar de twee mooie dames. Laat hen ook weten dat ik na het ontbijt en als mij gedoucht heb weer naar huis moet om mijn vader te helpen. Ze vinden dat ook heel aardig van mij dat ik mijn vader mee help. Izolda vraagt aan mij “jij vanavond hier weer komen en slapen weer met ons?” Ik antwoord “ja, ik kom vanavond weer zal rond zeven uur hier zijn dan gaan we weer lekker van elkaar genieten”.

Izolda en Mala kijken erg blij en we beginnen met ons ontbijt. Na mijn ontbijt ga ik douchen terwijl ik dat doe halen Izolda en Mala mijn kleren op die ze ophangen in de badkamer. Na mij afgedroogd te hebben kleed ik mij aan ga de badkamer uit. Beide dames hebben nu een mooie zijden badjas aan. Geef hen beide een lekkere innige tongzoen neem afscheid van hen. Zeg “tot vanavond” ze reageren “tot vanavond”. Loop naar buiten doe mijn helm op stap op mijn brommer start deze en rij tevreden naar huis.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/rijpewijven/2682/Vakantiewerk-met-twee-Poolse-vrouwen.html